上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
2.4k  273.1k

引用:
原帖由 mm28 於 2024-5-8 21:16 發表 查看引用來源

呀嫂肯玩肛交好開放
往事了,隻乸其實唔係好開放嘅。
只係我果時不停咁磨吓磨吓要求,
佢又有性趣,就我咁比我冧咗佢試吓啫。。。

引用:
原帖由 mm28 於 2024-5-8 17:49 發表 查看引用來源

我調教過嘅女人🤫基本上大部分嘅嘢都玩得,除咗玩後門🤭好似sp咁,口交、69、乳交、口爆、顏射、性玩具、角色扮演、唔同花式嘅性交基本上樣樣都得
近期SP鍾意學我老婆打扮成熟啲(其實佢嘅年紀大過我老婆少少)又玩多咗黑 ...
SP條腿都好正喎,加埋黒C高踭鞋,真係冇得輸😆

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-5-8 21:19 發表 查看引用來源
咁師兄你啲女女肯唔肯玩後門架?
之前我曾經買過一個小型嘅肛塞,諗住返嚟同老婆玩,我唔係諗住同我老婆肛交(因為佢一定唔會接受)只係諗住塞住佢後面然後喺前面插佢,我老婆一見到即刻唔肯玩,佢話因為如果佢畀我塞佢後面,我一定會想試下同佢肛交
後來我有試過想同紅顏玩,佢話我咁大支嘢如果佢接受同我肛交佢死都似,所以都係唔肯
只有sp我曾經用呢個肛塞,塞住佢後面然後前面屌佢,佢都可以接受,但係真正塞我條嘢入佢後面,佢就話太大唔肯

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-5-8 21:57 發表 查看引用來源

SP條腿都好正喎,加埋黒C高踭鞋,真係冇得輸😆
sp條腿可以啦,佢都鍾意著黑絲或者吊襪帶高踭鞋畀我屌🤭🤭

引用:
原帖由 mm28 於 9-5-2024 00:02 發表 查看引用來源

之前我曾經買過一個小型嘅肛塞,諗住返嚟同老婆玩,我唔係諗住同我老婆肛交(因為佢一定唔會接受)只係諗住塞住佢後面然後喺前面插佢,我老婆一見到即刻唔肯玩,佢話因為如果佢畀我塞佢後面,我一定會想試下同佢肛交
後來我 ...
都話師兄你粗大架啦💪🏾勁💪🏾🤣

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-5-9 00:14 發表 查看引用來源
都話師兄你粗大架啦💪🏾勁💪🏾🤣
又玩我

引用:
原帖由 mm28 於 2024-5-9 00:02 發表 查看引用來源

後來我 ...
我隻乸都只接受肛塞,肛珠類。。。,
肛棒都唔比用,怕塞壞菊花。。。。

引用:
原帖由 mm28 於 9-5-2024 00:15 發表 查看引用來源

又玩我
🤣🤣🤣🙏🏾🙏🏾🙏🏾

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-5-9 00:29 發表 查看引用來源

我隻乸都只接受肛塞,肛珠類。。。,
肛棒都唔比用,怕塞壞菊花。。。。
我隻乸太淫🤭🤭佢瞓咗我都想插佢🤭🤭

附件

引用:
原帖由 mm28 於 9-5-2024 01:15 發表 查看引用來源

我隻乸太淫🤭🤭佢瞓咗我都想插佢🤭🤭
阿嫂條底底好sexy喎😍😍😍

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆