上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
857  273.7k

引用:
原帖由 garyfood 於 2024-3-13 14:52 發表 查看引用來源

D 架生咁齊,  齋睇都爽 , 你真係有性福
我哋好鍾意玩呢啲嘢㗎🤭🤭

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-3-13 14:59 發表 查看引用來源
正姣閪😍師兄就屌死佢啦🤣
應該話佢係一個正淫娃🤣佢真係鍾意畀人屌,你越屌得佢勁佢就越淫

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-3-13 15:19 發表 查看引用來源
咁咪好囉🥰兩公婆都有性福🥰
我自己都性慾強不過後生嗰時仲強🤭😂所以咪滿足到佢囉
同埋兩公婆扑咗嘢咁多年,冇啲新意好難維持

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-3-13 15:49 發表 查看引用來源
有冇諗過行動升級,搵人同佢接摩之類
咁又冇喎,佢都唔會接受,不過佢性幻想同第個男人做愛又或者畀幾個男人輪姦佢就會有,佢都會同我講又或者玩呢啲扮演

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-3-13 16:25 發表 查看引用來源
阿嫂咁餓、咁淫,就算冇咩新攪作都爽啦😍
好耐之前佢都畀人叫做大包米🤣😂

附件

引用:
原帖由 平衡生活 於 2024-3-13 16:44 發表 查看引用來源

佢包米真係好大
佢坐喺我上面dun嘅時候, 對嘢仲拋得犀利可以好多時忍唔住手大力揸佢同啜佢

引用:
原帖由 平衡生活 於 2024-3-13 16:56 發表 查看引用來源

波大真係好過癮,上、下、左、右、彈下彈下、加上佢坐咗落你度左、右、前、後、係咁搖,嗰西又上、又下咁旭,畀佢磨到你龜頭好快出嘢。
係呀特別佢妹妹好緊,真係貼實曬我條嘢,同埋佢上下咁郁,特別嘅佢好high嘅時候佢妹妹會啜吓啜你條野咁樣,特別係個龜頭,真係好容易出嘢,不過習慣咗就頂得住

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-3-13 17:01 發表 查看引用來源
真係睇到都覺得正!啲西水有冇流到落你袋底?😉
當然有啦,大家d毛都濕晒🤭🤭特別係佢高潮我再搏命插佢,佢d淫水會打到變白漿架

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-3-13 17:10 發表 查看引用來源
個畫面好淫好正!😬
屌佢嗰陣一出一入佢d淫水唧唧聲

引用:
原帖由 garyfood 於 2024-3-13 17:41 發表 查看引用來源

射完之後, 真係精水難分, 畫面好淫
射完之後拉出嚟再射啲喺佢妹妹上面,跟住睇住啲精液同淫水喺佢妹妹度流出嚟個畫面仲淫真係好似拍緊av咁🤭🤭

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆