問姐妹們 : AV故事中女主既呢 D想法 , 係現實係咪真係會出現???

收藏  |  訂閱
8  2.5k

問姐妹們 : AV故事中女主既呢 D想法 , 係現實係咪真係會出現???

小弟記得比較古老期既AV , 有劇情就講過 , 囡囡想比第一次仔仔 ,但又怕太痛  怕 形扭曲 , 反而嚇怕仔仔 ...

所以之前會搵一 D開苞老手開左苞先 ^.^"

後來 , 又有一個系列故事相近 , 係話仔仔想玩肛交 , 囡囡肯比佢玩
但都係怕太痛  怕面形扭曲 , 反而嚇怕仔仔 ...

引用:
原帖由 代北集團 於 2024-2-14 19:58 發表 查看引用來源
小弟記得比較古老期既AV , 有劇情就講過 , 囡囡想比第一次仔仔 ,但又怕太痛  怕 形扭曲 , 反而嚇怕仔仔 ...

所以之前會搵一 D開苞老手開左苞先 ^.^"

後來 , 又有一個系列故事相近 , 係話仔仔想玩肛交 , 囡囡肯比佢 ...
AV 劇情就係往往令人哭笑不得
早排我都問過一個問題, 就係AV 中男優俾人含緊, 好似就快頂唔順要射啦,
就開口同個女人講類似係 "我唔得啦, 受唔住, 要插" 之類咁, 跟住真係入左去又狀態大勇可以玩好耐
好似同自己現實入面遇過o既男性相反囉

講返你個問題, 我理解本身就係一個矛盾, 第一次想俾一個人, 又搵人破左處先, 咁個 "第一次" 俾左邊個呢?
正正係因為好痛, 所以先會想自己最心愛果位過程之中攬實自己啫

至於肛交, 個人覺得某程度上係你o岩, 所以第一次入果日我係全程背向住佢

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-2-15 07:55 發表 查看引用來源

早排我都問過一個問題, 就係AV 中男優俾人含緊, 好似就快頂唔順要射啦,
就開口同個女人講類似係 "我唔得啦, 受唔住, 要插" 之類咁, 跟住真係入左去又狀態大勇可以玩好耐
好似同 ...
真心,通常我比我老婆含到就嚟射嘅時候,絕對唔會俾佢停,寧願射完之後休息一陣先屌佢

引用:
原帖由 cc19880910 於 2024-2-15 09:22 發表 查看引用來源

真心,通常我比我老婆含到就嚟射嘅時候,絕對唔會俾佢停,寧願射完之後休息一陣先屌佢
好正確o既心態 果陣拍拖未住一齊係會儘量安排時間搞野搞密少少
但遇上一d 非控制範圍內o既事比如人地要出trip, 我都會懇請佢離港期間一齊忍, 切勿打飛機
返o黎見面時用口幫仲係bf 既佢先啜出o黎, 休息一陣再俾佢插

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-2-15 07:55 發表 查看引用來源

好似同 ...
含到就快爆, 之後係耐定慢............

我自己的經驗係, 如果你係想爆的一刻能夠忍到唔爆, 之後真係可以再做好耐, 好似人玩第2Q 咁

但可以忍到的機會唔大..............通常插入後秒速就會爆

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2024-2-15 10:56 發表 查看引用來源

我自己的經驗係, 如果你係想爆的一刻能夠忍到唔爆, 之後真係可以再做好耐, 好似人玩第2Q 咁

居然仲有d 咁o既事係本宮冇留意到o既!

果然真係學海無涯..

太耐唔打飛機
太耐無射
真係唔得
例如一星期無打飛機
一星期無扑野
真係會秒射
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-2-15 10:08 發表 查看引用來源

好正確o既心態 果陣拍拖未住一齊係會儘量安排時間搞野搞密少少
但遇上一d 非控制範圍內o既事比如人地要出trip, 我都會懇請佢離港期間一齊忍, 切勿打飛機
返o黎見面時用口幫仲係bf 既佢先啜出o黎, 休息一陣 ...

引用:
原帖由 88yes 於 2024-2-15 17:52 發表 查看引用來源
太耐唔打飛機
太耐無射
真係唔得
例如一星期無打飛機
或一星期無扑野
真係會秒射
好似又未至於秒射咁誇張 雖然亦係會比正常快少少..
最明顯分別係分量同 yummy
第三次出基本係冇咩味道

either way, 要為搵食冇辦法, 否則o既話男人最多三日好俾佢射一次
為人為己都係咁話

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-2-19 07:09 發表 查看引用來源

好似又未至於秒射咁誇張 雖然亦係會比正常快少少..
最明顯分別係分量同 yummy
第三次出基本係冇咩味道

either way, 要為搵食冇辦法, 否則o既話男人最多三日好俾佢射一次
為人為己都係咁話 ...
其實二三日攪一次幾好

前往最後回覆