上一頁下一頁
發新話題

美好又奇妙既安排?♥

收藏  |  訂閱
98  13.2k

Shit... 情人節前先黎分手, 真係好令人沮喪囉
不過凡事有兩面, 即係假設紙包唔住火, 早晚都會知道, 而情人節又梗會見男友同佢有親密   
咁樣o既話其實仲嘔心, ie 早幾日仲同我攬埋一舊係咁同我講佢愛我o既呢條友, 原來早就收埋第二個

是咁的, 本宮對失職o既男朋友或者老公容忍度可以好大,
我認我會發爛渣, 係可以好粗暴, 比某d 男性更粗   但我知道條友個心仲o係我度, 團火可以熄得好快
唯獨是對不忠同背叛係完全百分之一百零容忍, 所以見到師姐個po 忍唔住講返兩嘴

無意要潑冷水, 但係網絡世界嘛, 動情可以好容易, 但真假難分辨
一日未o係現實接觸過一個人, 同佢相處返一段時間, 好多野都可以係幻覺
曾幾何時本宮都有同網友私聊過, 感覺一樣係好舒服, 想講乜就講乜, 再露骨再肉麻都可以無所避忌
老實講我係幾中意果種感覺, 好多好多年前, 甚至亦差d 對其中一個動左情
未至於話會掛住佢o既, 但成日心思思, 一路check住pm睇人地有冇留言 + 睇對方睇左我留言未
見到已讀就更加心情激動, check 得更密睇佢幾時覆我, 一收到回覆就好開心

不過機緣巧合吧, 冇發展出任何故事, 心動還心動, 我始終對未見過面o既人都係有dd 防範
就連當年想搵 sp, 我都只對見過面有過接觸知佢姓甚名誰o既人埋手
我所指o既巧合, 係當時應該係工作上出左d 大事忙到飯都冇時間食, 少左上網,
再冇耐之後o既一次gathering, 俾我遇到一個令我流晒口水o既人物, 同佢開始左, 做埋今人我o既夫君

扯得太遠開始有d 唔知自己講啦, 總言之師姐萬事小心, 我唔係全盤否定網上世界亦可以締造良緣,
但呢個地方比現實世界係存在更高o既風險. Anyway, take care!

引用:
原帖由 shanshangirl 於 2024-2-17 13:13 發表 查看引用來源
世一阿你haha
多謝師姐🤣🤣🤣

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-2-17 19:36 發表 查看引用來源
Shit... 情人節前先黎分手, 真係好令人沮喪囉
不過凡事有兩面, 即係假設紙包唔住火, 早晚都會知道, 而情人節又梗會見男友同佢有親密   
咁樣o既話其實仲嘔心, ie 早幾日仲同我攬埋一舊係咁同我講佢愛我o既呢條友, ...
這個世界最壞罪名,叫太易動情

回覆 43# Okkkkkk888 的帖子

係咪歌詞黎既??

回覆 41# 蛇貴妃 的帖子

多謝師姐關心,小妹只係覺得人生應該有好多野值得我地等待同嘗試,同埋有好多野應該要趁自己仲係青春既時候試,吾通七老八十先去試咩haha

回覆 40# Okkkkkk888 的帖子

依家仲有同佢聯絡??

引用:
原帖由 Okkkkkk888 於 2024-2-17 20:12 發表 查看引用來源

這個世界最壞罪名,叫太易動情
無可反駁, 呢句野的確係事實
回想返以前, 包括SP 在內有過關係o既男性, 我諗至少有一半其實真係自己中意o左人在先
容易發火, 中意屌人老母係我o既缺點, 但優點係場火燒完就算, 我唔會記仇, 即係人地對我唔好o既記憶我係幾短暫,
但對我做過少少好事o既人我係可以記好耐, 容易對人有好感, 然後就咁囉
因此, 有性無愛o既SP 遊戲真係唔係好適合我呢種人去玩

引用:
原帖由 shanshangirl 於 2024-2-18 12:26 發表 查看引用來源
係咪歌詞黎既??
係喎。。。係😂😂😂

引用:
原帖由 shanshangirl 於 2024-2-18 12:29 發表 查看引用來源
依家仲有同佢聯絡??
師姐哩輪有冇同嗰位師兄交心?🥰

回覆 49# dttcalvin 的帖子

點解甘問既??

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆