想知女人點睇40+男人

收藏  |  訂閱
29  6.1k

引用:
原帖由 賭神^^ 於 29/2/2024 07:33 發表 查看引用來源
🤣🤣🤣我都想! 其實有時識女都係想享受過程,唔係一定要搞野先滿足😌唔係你哋會唔會,認同
認同,上床係最後嘅結果,但係其實成個過程仲要比最後結果更加令人回味😬

引用:
原帖由 賭神^^ 於 2024-2-28 19:32 發表 查看引用來源
咁又係呀,係人都鐘意被愛嘅感覺,我都會回味曖昧嘅感覺,深信每個人都有同感
今時今日男人兩極,一係就熱情一星期去追,唔得就收皮,受既唔係條仔勁,而係女生醜又或餓既多。
老實講,佢唔易受,師兄你都感覺良好,至少佢唔係男人追就得手。

引用:
原帖由 傻*BB 於 2024-2-29 00:04 發表 查看引用來源
同意呀,或者樓主係想俾人追?🤣
雖然我唔會講要吊高黎賣係好,但我覺得如果答案係兩個人最終會一齊,係追求呢段時間就係最好玩浪漫。

回覆 20# 250774 的帖子

我又唔知對方諗咩!我對自己有信心,想行動就做㗎喇,就算失敗都起碼唔會有遺憾當初第一步都唔做啦

引用:
原帖由 賭神^^ 於 2024-2-29 12:13 發表 查看引用來源
我又唔知對方諗咩!我對自己有信心,想行動就做㗎喇,就算失敗都起碼唔會有遺憾當初第一步都唔做啦
岩呀,唔試過唔知呀,加油

回覆 25# 傻*BB 的帖子

謝謝😊但唔會再搵啦,無謂勉強

引用:
原帖由 賭神^^ 於 2024-2-27 20:55 發表 查看引用來源
女人心,海底針!想問吓女性點睇40+男人?會唔會接受已婚男或做情婦?其實都係想搵個伴可以互相關心溝通,唔通成世人真係可以一心一意一輩子?真係要好好學習 ...
又黎發表一下偉論
問你一個問題, 你點睇一個比如話係港島東區o既單位? 係咪唔知點答呢?
"港島東區" 只係個樓盤o既其中一個特質, 等如 "40+", 其他information 咩都無叫人點講啫

個人認為, 一心一意即係想一生一世, 想一生一世,
單單靠不斷提醒自己要盡關心, 溝通同照顧o既責任係唔夠囉
don't get me wrong, 我係話唔夠, 唔係冇必要, 盡責依然係必須, 亦必須提醒自己已經有另一半,
要識得抗拒外來o既其他誘惑

除此之外, 呢個一生一世o既人必須要有深度, 有內涵, 容許我可以不斷發現佢一d 新功能
同佢一齊o既唔同時段, 呢個人可以俾到我唔同o既感覺, 唔一定全部都要係好o既感覺o架,
但要有變化, 舉個例, 平時同佢食飯行街佢有好多吃喝玩樂o既主意,
唔一定每次都咁enjoy 但唔會話黎黎去去都係果一兩個地方唔停 loop,
同佢講嚴肅話題, 佢有佢見多識廣o既一面, 通常都可以俾到有用o既意見俾你,
當你想放肆幼稚一下時, 佢玩起上o黎比你本人仲更加小學雞, 搞到你哭笑不得,
做得夫妻呢種親密伴侶自然唔少得有肉體關係, 佢會願意會嘗試配合你, 玩你想同佢玩o既玩意,
中意同唔中意都好亦肯俾最真實o既feedback 俾你

能夠令感情關係歷久常新, 需要o既係一個多面人
呢樣野換句話講就係擇偶技巧, 相應o既工夫o係考慮娶唔娶嫁唔嫁對方o既時候就要做好

想對方亦有歷久常新o既感覺, 自己亦要成為一個多面人
男人又好女人又好, 都要多接觸新事物擴闊自己眼界, 千萬唔好覺得婚都結埋唔需要再下苦工

回覆 27# 蛇貴妃 的帖子

👏🏻👏🏻👏🏻☕😌師姐👍🏻:
👍🏻👍🏻
👍🏻
☕☕☕

引用:
原帖由 賭神^^ 於 2024-2-27 20:55 發表 查看引用來源
女人心,海底針!想問吓女性點睇40+男人?會唔會接受已婚男或做情婦?其實都係想搵個伴可以互相關心溝通,唔通成世人真係可以一心一意一輩子?真係要好好學習 ...
除了年紀,儀表,學識,生活條件,談吐等等都會有影響,不能一概而論。

一大大是問40多歲的男人有沒有機會,答案是有的,只是其他條件決定市場有多大。

一個人除咗年紀,仲有好多其他因素影響別人對你的觀感

前往最後回覆