係咪可以咁樣理解 "分手炮" ???

收藏  |  訂閱
15  4.8k

係咪可以咁樣理解 "分手炮" ???

對於 "分手炮" 呢樣野 , 小弟既理解咁 ...

如果係屌到厭分手 , 咁當然唔會有拉 ;
"分手炮" 既概念應該係女生想分手 , 男既根本未屌夠 ,
女生為左男既肯放手 , 最後比佢屌多鑊 ...

例外都唔係一定無 ... 女生想用肉體留住仔仔 ,
但成功機會唔高

想問各位兄弟姐妹 , 其實你地有無試過 "分手炮" ???

引用:
原帖由 代北集團 於 4/3/2024 15:33 發表 查看引用來源
北師兄,分手炮好難發生,阿星試過從開始已結束炮:阿星要返香港,人地要結婚。

然後又試過藕斷絲連炮,人地要結婚唔捨得,執多一劑兩劑三劑。

但係阿星未試過分手炮,因爲既然分得手就唔會有炮打,而且女人好直接,唔中意就唔會俾你掂,咁又何來有分手炮打呢?😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2024-3-4 17:53 發表 查看引用來源

北師兄,分手炮好難發生,阿星試過從開始已結束炮:阿星要返香港,人地要結婚。

然後又試過藕斷絲連炮,人地要結婚唔捨得,執多一劑兩劑三劑。

但係阿星未試過分手炮,因爲既然分得手就唔會有炮打,而且女人好直接,唔中意就唔會俾 ...
藕斷絲連炮正啲喎!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 4/3/2024 18:06 發表 查看引用來源
藕斷絲連炮正啲喎!😬
果種心痛係一體兩面嘅😬

引用:
原帖由 代北集團 於 2024-3-4 15:33 發表 查看引用來源
除非個女仔唔想分手,先有分手炮希望箍煲

引用:
原帖由 代北集團 於 2024-3-2 08:51 發表 查看引用來源

例外都唔係一定無 ... 女生想用肉 ...
都有既,唔多囉。
例如真係分,有原因又唔捨得,咪上多次床,就88.

引用:
原帖由 star_platina 於 2024-3-5 14:24 發表 查看引用來源

果種心痛係一體兩面嘅😬
咁深奧!😬

引用:
原帖由 代北集團 於 2024-3-2 08:51 發表 查看引用來源

例外都唔係一定無 ... 女生想用肉 ...
我同我老婆啱啱認識嘅時候,佢仲未同佢ex斬欖,結果有一日佢同我講,聽日佢會同ex分手,過埋聽晚之後,佢係完全屬於我。

引用:
原帖由 cc19880910 於 2024-3-11 09:27 發表 查看引用來源

我同我老婆啱啱認識嘅時候,佢仲未同佢ex斬欖,結果有一日佢同我講,聽日佢會同ex分手,過埋聽晚之後,佢係完全屬於我。
咁佢有冇講返果晚同佢ex點樣做咩?有冇乜嘢特別野玩?

前往最後回覆