好多狗公

收藏  |  訂閱
19  8.3k

引用:
原帖由 人妻29 於 2024-3-9 11:14 發表 查看引用來源

我去女人化妝護膚Spa,唔係落Club,條友借探班喺嗰度覓食。
條友聰明,女人會保養,基本都唔會太殘。
去有正菜多嘅地方搵食,無腦嘅狗公唔懂呢🤭🤤

引用:
原帖由 人妻29 於 2024-3-9 11:14 發表 查看引用來源

我去女人化妝護膚Spa,唔係落Club,條友借探班喺嗰度覓食。
HAHA~咁佢有方法既話,又怪唔到佢既,知咪唔好落搭LO~

引用:
原帖由 人妻29 於 2024-3-7 16:24 發表 查看引用來源
最近生活上經常遇上一些狗公,他們走來搭訕,講幾句便想攞電話約去玩,講明我有老公都照鈎搭,道德淪亡定係定係我給人一個錯覺可以上?
靚女D人先會有興趣,你應該覺得自豪先啱。

引用:
原帖由 人妻29 於 2024-3-7 16:24 發表 查看引用來源
最近生活上經常遇上一些狗公,他們走來搭訕,講幾句便想攞電話約去玩,講明我有老公都照鈎搭,道德淪亡定係定係我給人一個錯覺可以上?
以前女人散步不出閨門,今日男女平等,接觸機會多,自然有一啲心懷不軌嘅人找嘢食,若果女方平易近人,不拒人於千里,有狗公搭訕找機會毫不出奇。

引用:
原帖由 人妻29 於 7/3/2024 16:24 發表 查看引用來源
其實唔一定嘅,佬如阿星咁樣,都會間唔中收到短訊,例如:“約?”咁樣,簡短而精緻嘅問侯,以阿星咁多口水又咁唔忍得口嘅人,都真係唔長篇大論下省3000字咁樣嚟到回應佢都真係對唔住阿星自己。

而有時又會一啲師兄會同阿星攞女伴嘅聯絡,似乎想問下女伴們究竟阿星係咪真係咁唔爭氣,俾佢地當玩具咁玩。喺呢度阿星要做個真情剖白星,講過俾大家知,啲女伴全部係阿星自閉嘅時候幻想出嚟,並無半點真實,咁大家就可以死咗條心,唔使同阿星交換喇。

所以話呢,阿人妻師妹真係唔使咁認真,因爲阿麻甩星都收到私訊,既然男人都收到男人私訊,咁女人收到男人私訊又幾咁唔閒呢?😬

回覆 1# 人妻29 的帖子

講道德就唔好上成人討論區啦!

引用:
原帖由 keung47 於 2024-4-6 14:56 發表 查看引用來源
唔係道德問題,女人就算出嚟玩都有選擇權, 點玩玩到乜嘢地步都有權自主決定,唔係任何狗公都可以上。狗公只係白食,就算做雞,都可以揀客啦, 唔該尊重吓女人。

引用:
原帖由 keung47 於 2024-4-6 14:56 發表 查看引用來源
咁大反應呀。

畀人騷擾,呻下邊度有問題。

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2024-4-7 07:23 發表 查看引用來源

唔係道德問題,女人就算出嚟玩都有選擇權, 點玩玩到乜嘢地步都有權自主決定,唔係任何狗公都可以上。狗公只係白食,就算做雞,都可以揀客啦, 唔該尊重吓女人。 ...
每個人都有選擇權

一句講曬, your face your fate.  或者最少要有錢。

引用:
原帖由 更年大叔 於 2024-4-7 11:18 發表 查看引用來源

咁大反應呀。

畀人騷擾,呻下邊度有問題。
咪係囉,唔通男人去基佬街打個圈,就應該俾人雞姦咩。

前往最後回覆