上一頁下一頁
發新話題

無得叫

收藏  |  訂閱
49  10.0k

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2024-3-15 06:17 發表 查看引用來源

如果佢唔係摸到舒服到濕唒. 我可能仲忍到
有冇濕到流出嚟?🥰😂

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2024-3-15 06:15 發表 查看引用來源

佢未入已經濕(精). 我feel到有少少入咗去
咁阿女咪可能有個細佬or細妹囉?😆

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2024-3-15 06:15 發表 查看引用來源

恭喜師姐 快d 著手準備啦
知道係bb仔定bb女未?

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2024-3-15 01:14 發表 查看引用來源
啱啱去完road trip. 去之前無諗過會搞野. 所以老公連套都無帶.

點知道第4晚老公精神到一個點, 我背住佢瞓, 個女係隔離床瞓. 佢從後揸我對波, 我feel到佢條野硬過條鐵咁頂住我Pat Pat. 慢慢拉低我條短褲, 拎條野磨我 ...
咁...先至最過癮😁😍😍😜🤪🤭

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2024-3-15 01:14 發表 查看引用來源
啱啱去完road trip. 去之前無諗過會搞野. 所以老公連套都無帶.

點知道第4晚老公精神到一個點, 我背住佢瞓, 個女係隔離床瞓. 佢從後揸我對波, 我feel到佢條野硬過條鐵咁頂住我Pat Pat. 慢慢拉低我條短褲, 拎條野磨我 ...
係咪果D好大架旅行車 但得一張床😂

引用:

成個. Trip. 做咗幾多次?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-3-15 06:41 發表 查看引用來源

恭喜師姐 快d 著手準備啦
知道係bb仔定bb女未?
🪱🪱同我諗法一樣🤣

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-3-15 09:30 發表 查看引用來源
🪱🪱同我諗法一樣🤣
即係覺得好似同本宮心意相通咁話囉喎

就係少少先刺激🤭
引用:

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-3-15 10:25 發表 查看引用來源

即係覺得好似同本宮心意相通咁話囉喎
不敢。。。不敢😆😆😆

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆