姐妹們戒唔戒意顔射/口爆??? 仔仔話最後一定顔射/口爆 , 所以唔駛戴套 , 又肯唔肯???

收藏  |  訂閱
17  2.7k

你同皇上唔用袋,咁中出多定口爆多?同埋中出唔洗共識啦,唔戴都應該預咗
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-8 09:21 發表 查看引用來源

咁樣講啦: 口交, 即駛完全冇咁既共識之下對方噴我一嘴都係, 其實亦唔會話太介意o既...
但冇共識o既中出係完全不能接受, 有少少頭腦同知識都知道中出可能會有咩後果, 有可能一生人就咁俾佢毀掉呀
所以唔可以容忍,  ...

引用:
原帖由 平衡生活 於 2024-4-8 13:13 發表 查看引用來源

純屬個人意見,出得嚟玩就預咗有風險,要男人戴套最主要係為咗防止性病傳染,其次係避孕作用。
大部分玩耍一族的女性一定堅持要男性戴套的原因,相信係唔想畀男性感覺佢咁容易畀人中出,又或者係想吊住男人條引,因為好多男人覺 ...
咁呢樣野人人著眼點唔同囉
女人都怕染病, 但我自己認為嘛, 如果係絕症死左就一天都光晒, 唔係絕症即係有得醫, 痛苦同煩惱都係短暫啫
相比之下如果有左, 男人可以置身事外, 女人冇錯亦可以墮胎, 但陰影係一世架, 畢竟都係自己選擇唔要自己骨肉
唔墮胎, 就分分鐘所有人生計劃都因為果次事件一鋪打亂晒, 呢d 野始終影響既都係女多於男囉
經手果位男性肯負責, 佢亦未必係自己心甘情願樂意同佢組織家庭果個

引用:
原帖由 tommy414 於 2024-4-8 13:14 發表 查看引用來源
你同皇上唔用袋,咁中出多定口爆多?同埋中出唔洗共識啦,唔戴都應該預咗

當係理論咁講啫 完全不考慮點解同點樣發生
即係大家都係意外, 一個"唔小心"射入我口, 另一個"唔小心"中出左我,
90% 我對前者都仲會笑騎騎, 但對後者應該會即刻反面

我同皇上係唔用袋+口爆

拿,公道啲咁講,唔用袋幫人口交,同埋唔戴袋比人插,雖則可以話對方無比預警爆入去,但係女方都有責任架喎。
另外你皇上 sounds like 唔鍾意中出🤔
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-8 13:37 發表 查看引用來源

當係理論咁講啫 完全不考慮點解同點樣發生
即係大家都係意外, 一個"唔小心"射入我口, 另一個"唔小心"中出左我,
90% 我對前者都仲會笑騎騎, 但對後者應該會即刻反面

我同皇上係唔用袋+口爆 ...

人生計劃係不停修正加嘛,再者計劃趕不上變化,而變幻又才是永恒呀,don't agree?

🤣🤣🤣
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-8 13:33 發表 查看引用來源

咁呢樣野人人著眼點唔同囉
女人都怕染病, 但我自己認為嘛, 如果係絕症死左就一天都光晒, 唔係絕症即係有得醫, 痛苦同煩惱都係短暫啫
相比之下如果有左, 男人可以置身事外, 女人冇錯亦可以墮胎, 但陰影係一世架,  ...

回覆 14# & 15# tommy414 的帖子

綜合回復:

係既, 性行為本來就係兩個人既遊戲, 除左強姦之外你情我願咁上得床係應該要承擔返部份責任

選擇每次口爆係我同佢同共商議既結果, 計劃趕不上變代係真, 但係都要計劃架嘛!
你可以話其實我同佢都唔係咁想放棄宜家既生活方式囉, 不過有bb 亦唔係話完全唔得,
於是選擇咁樣, 做既過程大家都舒服方便, 隨時隨地都可以插, 插完吞左佢就得

避孕好多方式,可以食藥或好似辣媽咁上環,當然如果留比中獎一個機會又另計😁
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-8 14:13 發表 查看引用來源
綜合回復:

係既, 性行為本來就係兩個人既遊戲, 除左強姦之外你情我願咁上得床係應該要承擔返部份責任

選擇每次口爆係我同佢同共商議既結果, 計劃趕不上變代係真, 但係都要計劃架嘛!
你可以話其實我同佢都唔係咁 ...

引用:
原帖由 tommy414 於 2024-4-8 14:42 發表 查看引用來源
避孕好多方式,可以食藥或好似辣媽咁上環,當然如果留比中獎一個機會又另計😁

咁就算食左藥上左環, 我都仲係中意吞下皇上精液既果種口感o既
同人好親近好熟悉o既味道

前往最後回覆