好奇一問 ... 男孩性知識來自AV , 女孩性知識來自 ... 少女漫???!!! ^.^

收藏  |  訂閱
11  1.2k

好奇一問 ... 男孩性知識來自AV , 女孩性知識來自 ... 少女漫???!!! ^.^

最近睇左個懷舊漫畫系既YOUTUBER(女) , 佢提到 :
"當少年漫畫仲熱血高呼稱霸全國時 , 我們係少女漫畫 ,
己經經歷了出軌  墮胎  骨科(亂倫) ..."

另外 , 又睇到唐C同蝦頭個網上節目 , 唐C買左兩本A漫
其中一本叫<舌尖上的戀愛> , 就係主要用條脷既各種愛愛
(不過係BL漫)佢話買比蝦頭 , 等佢照樣學習 ... ^.^"

你地係咪都係係漫畫學架??? ^.^

引用:
原帖由 代北集團 於 2024-3-24 13:58 發表 查看引用來源
最近睇左個懷舊漫畫系既YOUTUBER(女) , 佢提到 :

其中一本叫 ,  ...
我就没看过这类型的漫画了,可能是马来西亚比较保守所以没有出售吧。我的知识基本上来自跟闺蜜们聊天时不小心不经意的聊到,或者"偷听"到朋友们(特别是男生)在聊这类话题。不过这些都是在中学时期才有的,小学时期根本没接触过性爱,只是知道有这样一个活动,完全没有概念是啥东西 直到长大了,也因为本身性格的因素,就喜欢听对方指示去做,所以也顺便从中学习

引用:
原帖由 代北集團 於 2024-3-24 13:58 發表 查看引用來源

我嘅性知識啟蒙來自“姊妹”

引用:

我嘅性知識係嚟至yes雜誌,同埋以前東方日報嘅男極圈

其實主要都係 AV 漫畫絕少, 老豆覺得漫畫係頹廢野, 細個果陣屋企幾乎係唔可能出現囉
整個童年都冇乜點接觸, 大個之後自然唔會忽然想睇

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-3-24 19:41 發表 查看引用來源

我嘅性知識啟蒙來自“姊妹”
師兄,呢本雜誌係你自己去買定係你啲姊妹買咗之後,你偷偷攞嚟睇,只係睇顏色紙嗰幾頁?有冇睇南宮夫人信箱?

引用:
原帖由 skau1007 於 2024-3-25 00:17 發表 查看引用來源

我嘅性知識係嚟至yes雜誌,同埋以前東方日報嘅男極圈
有冇睇 XX 晚報嗰D?

引用:

睇埋D唔作得準時漫畫,知D唔知D情況下,最終由女友教導開發。

引用:
原帖由 平衡生活 於 2024-3-25 11:54 發表 查看引用來源

師兄,呢本雜誌係你自己去買定係你啲姊妹買咗之後,你偷偷攞嚟睇,只係睇顏色紙嗰幾頁?有冇睇南宮夫人信箱?
屋企出現,唔知邊個攞返黎,就係睇南宮夫人信箱,好多性知識。

引用:
原帖由 平衡生活 於 2024-3-25 11:57 發表 查看引用來源

有冇睇 XX 晚報嗰D?
無呀,嗰時屋企人只睇東方,同埋90年代電台有個節目叫性熱線,都會聽嚟學嘢

前往最後回覆