上一頁下一頁
發新話題

老婆好似搞姊弟戀

收藏  |  訂閱
70  18.4k

引用:
原帖由 WifeWatcher 於 2024-3-29 12:32 發表 查看引用來源
乘老婆吃了大麻帶一個七呎高的黑人湯姆和她一起玩
七呎高咪好長?Once go black won't go back... 大鑊

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-3-31 09:28 發表 查看引用來源
咁即係已經好享受,玩上癮啦
同感,我也觉得他的老婆(也许即将变成前妻) 是有所安排,精心计划让一切变得好像一场意外,然后让自己好委屈好可怜

引用:
原帖由 canadafai 於 2024-3-31 10:05 發表 查看引用來源

七呎高咪好長?Once go black won't go back... 大鑊
七尺高应该是2.3米吧?那么高!!!难道鸡鸡是15cm (normal mode)?

引用:
原帖由 WifeWatcher 於 2024-3-31 09:26 發表 查看引用來源
最初給阿輝搞了, 之後教到佢得越嚟越放縱, 最後和一個朋友分享。
樣樣事情都發生得好快

唔開心就分手啦,唔好煩

可否分享下
引用:
原帖由 canadafai 於 2024-3-31 10:03 發表 查看引用來源

我老婆都曾經俾佢個髮型師搞⋯⋯

多謝幾位師姐師妹給我意見,現在公開問一下其他網友怎麼看。

1/ 你認為我老婆最初幫阿輝會不會純粹出自好心,沒有出軌的企圖?只是相處久了才產生感情出事。

2/ 結了婚的女人會不會不忌諱的讓男人替她按摩

3/ 女人煮飯給男人吃是不是肯定對那個男人有意思

4/ 一個女人若果嘗試過一些比較瘋狂的性生活,能不能返璞歸真回到一個平凡的家。

5/ 老婆說原本的底線只是玩玩曖昧浪漫一下,若果不是受到大麻影響不會做對不起我的事,你覺得可能嗎?

引用:
原帖由 WifeWatcher 於 2024-4-4 04:14 發表 查看引用來源

1/ 你認為我老婆最初幫阿輝會不會純粹出自好心,沒有出軌的企圖?只是相處久了才產生感情出事。

3/ 女人煮飯 ...
其他人怎麼看
其他人意見再多, 其實你自己心裡多少都有d 答案囉
老婆o既身體俾其他人享用過已經係一個事實, 有心又好意外又好俾人設局乜都好,
關鍵只不過係 "你能唔能夠接受已經成為左你合法妻子o既佢同另外 x 人發生過性行為" 呢一件事
可以o既話一切照舊, 唔可以o既話, 相信你亦知道應該點做

引用:
原帖由 WifeWatcher 於 2024-4-4 04:14 發表 查看引用來源

3/ 女人煮飯 ...
師兄以上都唔係重點...
應該要阿嫂個心係咪仲係你度
大部份人無論男女都有出去玩,
玩完返屋企自己當然開心。
但你知佢玩佢又知唔知你狀態先?
你前文有講自己唔介意,有無同阿嫂講?

回覆 57# WifeWatcher 的帖子

咁我又試下答返你,純粹個人意見
1) 佢想證明自己仲有吸引力, 尤其是年過30+
2) 見過世面, 唔出奇
3) 無好感得閒唔好去行街SHOPPING?
4) 玩開左點會返到轉頭? 至少我未見過
5) 第一次仲可以勉強信, 第二次就係自己送上門

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆