想問姐妹們 , 有無玩 "搓澡" ???

收藏  |  訂閱
31  2.0k

引用:
原帖由 平衡生活 於 2024-4-5 13:39 發表 查看引用來源

連鞋都唔著就走出街有機會引人唔會你可能係一個............
冇諗過引人囉
純粹只係自己中意行路時腳掂到石屎地o既感覺

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2024-4-5 13:48 發表 查看引用來源
夫婦冷戰好多年,由於夫婦都祼睡,要果陣就卒碟後狗仔,唔係次次都笠,希望盡快完。反而同SP就用套,癈事出事。但佢有教個仔點笠套。
個仔幾多歲?咁早教定佢呢啲嘢,係理論定係實踐?個仔會唔會唔好意思?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-5 13:58 發表 查看引用來源

冇諗過引人囉
崇尚大自然嘅感覺

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-5 13:58 發表 查看引用來源

冇諗過引人囉
而家多乜菌物菌,香港腳,食肉菌,小心,我細個都好鐘意係暖立立的柏油馬路赤腳行,馬路比行人路更幼滑因為比車壓平壓碎。

講開包毛巾,小弟每次business trip都喜歡喺酒店房唔著衫,有時會著住件袍,確實幾舒服。

引用:
原帖由 平衡生活 於 2024-4-5 13:58 發表 查看引用來源

個仔幾多歲?咁早教定佢呢啲嘢,係理論定係實踐?個仔會唔會唔好意思?
果年佢個仔升方溫,梗係無條野比佢示範點笠,用手指公代替,你要用就去老豆櫃桶攞,個仔已經好細個就見慣祼女祼男啦。

引用:
原帖由 平衡生活 於 2024-4-5 13:59 發表 查看引用來源

崇尚大自然嘅感覺
係就企草地

引用:
原帖由 stustu111 於 2024-4-5 14:09 發表 查看引用來源
講開包毛巾,小弟每次business trip都喜歡喺酒店房唔著衫,有時會著住件袍,確實幾舒服。
不論住家或酒店,夏天我都係盡量全祼走動,由細個偷偷養成習慣,舒服開,好難戒。

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2024-4-5 14:15 發表 查看引用來源
果年佢個仔升方溫,梗係無條野比佢示範點笠,用手指公代替,你要用就去老豆櫃桶攞,個仔已經好細個就見慣祼女祼男啦。
細細個搞定都好嘅,但係弊在佢先係F1仔,萬一真係同女仔發生咗關係好容易衰十一。

引用:
原帖由 平衡生活 於 2024-4-5 14:26 發表 查看引用來源

細細個搞定都好嘅,但係弊在佢先係F1仔,萬一真係同女仔發生咗關係好容易衰十一。
好多啦,我朋友揸巴士,捉到幾單,一係報警一係搵校長,校長黎到都要報警,因為已經射左。

前往最後回覆