上一頁下一頁
發新話題

現代溝人妻的方法

收藏  |  訂閱
42  7.0k

引用:
原帖由 平衡生活 於 2024-4-9 23:15 發表 查看引用來源

估唔到外國人開放到咁樣
鬼佬比較直接,同埋問吓冇蝕底,基本上係Number game,問多幾個梗有一個肯同你上床。同sales做cold call冇分別,即使你sayno亦冇hardfeeling,地球繼續轉。

大部份啲佬老婆看得比較緊,有少部份是各自各精彩,只要性和愛分開他們不會太着緊,不過若果發生真感情他們仍然會妒忌甚至搞到離婚。

有一天在露天咖啡座遇到老公的好朋友經過,見到他匆匆忙,問他做什麼,他說昨晚喝醉了剛和他老婆的好朋友上了床,”I have to get some flowers for her (his wife) to save my fucking marriage, 搞完之後去買花補救⋯⋯啲鬼就係咁混亂。

其實香港都有好多
引用:
原帖由 licklickson 於 2024-4-9 22:33 發表 查看引用來源
咁都幾好吖!知唔知有冇家長有搞埋一齊?

引用:
原帖由 Virgin201 於 2024-4-9 23:26 發表 查看引用來源
其實香港都有好多
我香港有個朋友,湊仔返學識咗個律師仔男家長,放低細路去飲咖啡食早餐,飲幾飲結果上咗床,通常都係趁老公出咗差即日往返走返深圳開房,因為怕喺香港俾人撞到。

後來因為佢發覺嗰個律師仔同一時間Date三個女家長,全部都有上床,給拆穿的時候理直氣壯毫不隱瞞,佢嬲到即刻同佢分手。
而家偶然同佢提起佢仲好嬲,說咁樣大模廝樣搞幾個女人,當我係乜,你估佢碌嘢識轉彎咩!仲衰過我條佬,佢喺大陸滾都會瞞住我⋯⋯平時我朋友好斯文,不過一提起呢個律師仔佢就乜嘢粗口都爆曬出嚟。

引用:
原帖由 人妻29 於 2024-4-9 23:25 發表 查看引用來源

鬼佬比較直接,同埋問吓冇蝕底,基本上係Number game,問多幾個梗有一個肯同你上床。同sales做cold call冇分別,即使你sayno亦冇hardfeeling,地球繼續轉。

大部份啲佬老婆看得比較緊,有少部份是各自各精彩,只要性和愛分開他 ...
咁易搞掂?😂

引用:
原帖由 Virgin201 於 2024-4-9 23:26 發表 查看引用來源
其實香港都有好多
咁我都覺得係!

引用:
原帖由 人妻29 於 2024-4-9 23:42 發表 查看引用來源

我香港有個朋友,湊仔返學識咗個律師仔男家長,放低細路去飲咖啡食早餐,飲幾飲結果上咗床,通常都係趁老公出咗差即日往返走返深圳開房,因為怕喺香港俾人撞到。

後來因為佢發覺嗰個律師仔同一時間Date三個女家長,全部都有上 ...
咁佢之前又肯同佢一齊?証明個律師仔都應該幾掂!

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-4-9 23:49 發表 查看引用來源
咁佢之前又肯同佢一齊?証明個律師仔都應該幾掂!
我個朋友老公兩年冇掂佢⋯⋯你明啦。

引用:
原帖由 人妻29 於 2024-4-10 00:33 發表 查看引用來源

我個朋友老公兩年冇掂佢⋯⋯你明啦。
佢本身靚唔靚?身材好唔好?

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-4-10 00:45 發表 查看引用來源
佢本身靚唔靚?身材好唔好?
佢幾靚㗎,後生嘅時候似TVB一個港姐,眼大大,身材窈窕,曲線玲瓏,大把人追,行得近嘅有兩個男朋友,一個比較窮但係好錫佢,亦係佢第一個,但係佢最後揀咗同有錢嗰個男朋友結婚,結婚之後佢生意大,成日去大陸,留低佢一個喺香港湊仔。

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-4-9 21:27 發表 查看引用來源
家長group都有好多後生人妻!尤其是幼稚園果啲!
家長group危險呀,食到就無所謂,食唔到俾人踢爆咗就大撚獲😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆