上一頁下一頁
發新話題

勾引做緊野ge男朋友(加左相p4, #60)

收藏  |  訂閱
105  62.8k

勾引做緊野ge男朋友(加左相p4, #60)

呢幾日男朋友仔忙住做野
都唔得閒理我...:smile_39:
琴日佢係房到忙戈時,我只好自己玩電腦
玩到無聊睇下av咁..點知睇到濕晒
開大冷氣我都熱到死...
之後頂唔順啦, 就除晒d衫訓係床到用淫蕩ge眼神望住佢.
一邊望一邊搓自己個波, 男朋友好鬼嬲叫我唔係分散佢注意力
跟住我唔理,繼續搓繼續望(佢不嬲都話我眼神好勾人架... )
之後佢終於忍唔住,就過黎啜我個波,,,
啜到我超high..平時linlin已經好敏感,所以佢咁樣一整搞到我仲濕
我拉佢隻手去搞我妹妹
開頭佢都係係出去了了下
我塞佢隻手入去
我超high,因為佢隻手指都好長加上我入面都幾短下, 所以佢下下都頂到我子宮頸..
我係咁叫.."呀...呀......"
點知呢個時候爸爸打比我
我咪聽lor, 想叫男友停手先
點知佢又唔停,繼續搞我,
我比佢揹到暈晒,我聽唔清爸爸講緊咩,咪話信號唔好,一陣先打比佢
收到線之後我忍唔住黎左次
佢個樣超奸笑住咁話" 你塊面紅晒wor,下面又濕到咁,好想要呀? 岩岩下面做咩係咁啜我手指呀,啜到我手指好痛"
搞到我好唔好意思
一定要報復佢!
之後我將佢按底
同佢講"老公,你做野做到咁累我幫你按摩下好唔好?"
佢話好,之後我就開始啦~
我拉起佢件衫,用我個波波(34c)係咁磨佢, 一邊磨一邊摸佢大比同大比內側(我知佢戈到好敏感)
佢都好舒服,細細聲叫左出黎~
我見咁樣梗係落力d啦..
一邊用波波磨一邊用手了佢蛋蛋一邊用咀仔鍚下佢咀又lam下佢耳仔咁
之後佢投降啦同我講 "我下面好辛苦,,,,"之後就除褲仔..

我第一次寫ja, 唔知岩唔岩睇
岩先寫埋落去啦

支持左先:smile_o05:
你d眼神有幾吸引先
你男朋友就正啦識到你:smile_o10:

34c:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 CCandy 於 2009-6-11 02:29 PM 發表 查看引用來源
34c:smile_47: :smile_47:
halo 糖:smile_o15:

好似玩得好激:smile_30:

正呀!諗到硬晒:smile_47: :smile_47:

我試過有男仔fd同我講真係好想同我試下1 night stand..我聽到o晒咀

引用:
原帖由 bunny_baby 於 2009-6-11 02:55 PM 發表 查看引用來源
我試過有男仔fd同我講真係好想同我試下1 night stand..我聽到o晒咀
做咩O哂咀呀?妳吸引先同妳講啫!

好似好正咁喎:smile_o05: :smile_o05:

引用:
原帖由 bunny_baby 於 2009-6-11 02:55 PM 發表 查看引用來源
我都想...推推POST先

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆