上一頁下一頁
發新話題

勾引做緊野ge男朋友(加左相p4, #60)

收藏  |  訂閱
105  62.8k

yeah man !give me five

引用:
原帖由 joe888 於 2009-6-11 04:11 PM 發表 查看引用來源
yeah man !give me five
yo brother give you 5

回覆 1# 的帖子

非常吸......引, 多謝

why not go ahead...

好 sweet 既 post,期待下一集呀 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

玩得真開心

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-6-11 04:55 PM 發表 查看引用來源
玩得真開心
LAZY豬 ~ 妳尋日玩得開心嘛:smile_o06:

引用:
原帖由 小豬_Wing 於 2009-6-11 05:04 PM 發表 查看引用來源

LAZY豬 ~ 妳尋日玩得開心嘛:smile_o06:  
:smile_35::smile_19:尋日肚痾啊...辛苦爆!@@
普通咁過..咁岩半班同學係澳洲返左黎..一齊去食lunch lor..
:')食完之后就肚痾...九秒九放左學沖返屋企

引用:
原帖由 bunny_baby 於 2009-6-11 02:25 PM 發表 查看引用來源
呢幾日男朋友仔忙住做野
都唔得閒理我...:smile_39:
琴日佢係房到忙戈時,我只好自己玩電腦
玩到無聊睇下av咁..點知睇到濕晒
開大冷氣我都熱到死...
之後頂唔順啦, 就除晒d衫訓係床到用淫蕩ge眼神望住佢.
一邊 ...
妳的眼神好得喎... :smile_47: 仲有34C...咁利害武器...
SURE WIN...手到拿來啦...GOOD REPORT!!

引用:
原帖由 bunny_baby 於 2009-6-11 03:46 PM 發表 查看引用來源

我情願眼神d...
我就覺得有時勾引下都係一種情趣黎wo:smile_o05:
成日都清純既話,都想試下第樣既:smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆