188Channel

標題: M到,唯有... [打印本頁]

作者: little_princess    時間: 2009-8-10 23:44     標題: M到,唯有...

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: fiat500    時間: 2009-8-10 23:47     標題: 回覆 1# 的帖子

作者: Yoshiki_I.V    時間: 2009-8-11 02:38

作者: 痴漢男    時間: 2009-8-11 02:39

作者: 遠兒    時間: 2009-8-11 03:31

:smile_38: :smile_38:
幾好呀...我都想我女朋友甘做呢!
作者: 迪拉''回樂    時間: 2009-8-11 04:18

引用:
原帖由 little_princess 於 2009-8-10 23:44 發表
第一次貼文,請大家多多支持。

我同HB開始都已經一年,雖然偶有做愛,但HB就並不熱衷,或者HB工作太忙拉。不過,經過今日,我地既關係開始有個轉捩點。

HB既工作忙,平日連見面的時間都少,更可況做愛。好不容 ...
正呀個post.. 好sweet~  係度小心識人呀~~ :smile_46:
作者: 南哥哥    時間: 2009-8-11 04:47

作者: jeffcoke    時間: 2009-8-11 06:05

什麼是"愛"? 愛就是見到自己喜歡的人心滿意足:smile_o09:
作者: jamshwong    時間: 2009-8-11 08:21

作者: Xavier_Lo    時間: 2009-8-11 09:51

作者: kenny9453    時間: 2009-8-11 11:43

作者: smallcannon2002    時間: 2009-8-11 11:52

作者: man_mns    時間: 2009-8-11 12:00

作者: Ice-man    時間: 2009-8-11 12:23

作者: ice-fire-man    時間: 2009-8-11 12:24

作者: Vantofler    時間: 2009-8-11 12:26     標題: 回覆 1# 的帖子

作者: 郭靜    時間: 2009-8-11 13:00

thanks for share
作者: gum717    時間: 2009-8-11 13:18

引用:
原帖由 little_princess 於 2009-8-10 11:44 PM 發表
第一次貼文,請大家多多支持。

我同HB開始都已經一年,雖然偶有做愛,但HB就並不熱衷,或者HB工作太忙拉。不過,經過今日,我地既關係開始有個轉捩點。

HB既工作忙,平日連見面的時間都少,更可況做愛。好不容 ...
口爆吞埋.....真係好多男人都會感覺到...:smile_40:
作者: 十八碎    時間: 2009-8-11 13:26

作者: vincent.w    時間: 2009-8-11 13:37

作者: little_princess    時間: 2009-8-12 00:01     標題: 回覆 12# 的帖子

雖然他沒有說出口,但我知道他很喜歡的,所以一定會繼續吞
作者: little_princess    時間: 2009-8-12 00:05

其實我已經有下一個report..
如果你地有興趣,我就寫啦
作者: samuelhyso    時間: 2009-8-12 00:10     標題: 回覆 1# 的帖子

作者: little_princess    時間: 2009-8-14 00:57

:') 呢個post無人支持喇?
作者: milo99    時間: 2009-8-15 11:00

作者: judyko355    時間: 2009-8-15 14:03

作者: little_princess    時間: 2009-8-15 14:40

引用:
原帖由 judyko355 於 2009-8-15 02:03 PM 發表
M到果時扑野~~~個FEEL重正~~~
我條女唔想都係甘俾我扑左
HB怕dirty,所以他知道我唔方便,一定唔會要求。其實用口咪一樣
作者: little_princess    時間: 2009-8-15 14:41

引用:
原帖由 milo99 於 2009-8-15 11:00 AM 發表

ur title is 'M到,唯有...', i thought it would be about anal sex!!   haha, but first time having cum in ur mouth sounds good too!  
I have never tried anal sex.  I wanna give him my first time, but I dont think he likes anal sex.
作者: Happy_Everyday    時間: 2009-8-18 16:37     標題: 回覆 1# 的帖子

作者: chemist123    時間: 2009-8-18 19:42

作者: 口爆口爆    時間: 2009-8-18 19:58

作者: 膽粗粗二世    時間: 2009-8-18 20:20

作者: little_princess    時間: 2009-8-21 00:47

引用:
原帖由 chemist123 於 2009-8-18 07:42 PM 發表
wow....so good
thanks
Is it really good? Then I will continue to write my stories. :smile_o05:
Unlike the other authors, I enjoy sharing my feelings, thoughts and emotions rather than sharing the sex process. I understand that my post might not be seductive to read. I am glad that you like it.

作者: [小雲]    時間: 2009-8-21 01:03

作者: netsee    時間: 2009-8-21 01:39

似乎樓主已經開始玩master and slave的遊戲喎
作者: little_princess    時間: 2009-8-21 23:39

引用:
原帖由 netsee 於 2009-8-21 01:39 AM 發表
似乎樓主已經開始玩master and slave的遊戲喎
未阿,昨晚我跟HB約會,但只是行街吃晚飯。兩個星期沒有跟他做了。昨晚HB說累,所以不想做,但他又不斷摸我,他又很hard。男人係咪累就唔想做?不過HB昨晚對我都好sweet,我已經好開心
作者: netsee    時間: 2009-8-22 01:21

引用:
原帖由 little_princess 於 2009-8-21 11:39 PM 發表

未阿,昨晚我跟HB約會,但只是行街吃晚飯。兩個星期沒有跟他做了。昨晚HB說累,所以不想做,但他又不斷摸我,他又很hard。男人係咪累就唔想做?不過HB昨晚對我都好sweet,我已經好開心
咁又有啲怪, 不想做但又攪到自己JJ好硬
作者: little_princess    時間: 2009-8-22 02:02

引用:
原帖由 netsee 於 2009-8-22 01:21 AM 發表

咁又有啲怪, 不想做但又攪到自己JJ好硬
他經常都說累不想做架, 不過又好錫我。昨晚雖然無做,但他係餐廳不斷摸我下妹妹和菊花,係火車又同我坐頭等,然後又摸又錫,我摸他,原來已經很hard,我見他hard曬,叫他係九龍塘落車,他都不肯阿,說明天要早返工。.....他說昨晚很累,下次才插死我

雖然他不想做,但我feel到他很錫我,累都送我回家,又很用力的攬實我。哈

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)