188Channel

標題: 愛與痛的邊緣 + part 2 (#39)+ part 3 (#54) + part 4 (#62) + part 5 (#67) - 完 [打印本頁]

作者: little_princess    時間: 2009-9-2 00:51     標題: 愛與痛的邊緣 + part 2 (#39)+ part 3 (#54) + part 4 (#62) + part 5 (#67) - 完

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: siusiulung913    時間: 2009-9-2 00:54     標題: 回覆 1# 的帖子

第一個SUPPORT你..
等你呀....
作者: 啤一啤    時間: 2009-9-2 00:58

支持吓先
作者: CYGY    時間: 2009-9-2 01:00

作者: o('_')o    時間: 2009-9-2 01:03

作者: ioi_sp    時間: 2009-9-2 01:04     標題: 回覆 1# 的帖子

哪裡有得訂,我都想買.....支持你啊!
作者: little_princess    時間: 2009-9-2 01:10

引用:
原帖由 ioi_sp 於 2009-9-2 01:04 AM 發表
哪裡有得訂,我都想買.....支持你啊!
唔知道可否賣廣告窩,呢度其中一個性商店廣告啊。性商店名稱是"性事x品"。
希望無犯版規
作者: little_princess    時間: 2009-9-2 01:12

引用:
原帖由 CYGY 於 2009-9-2 01:00 AM 發表
woooo
有咁激
唔知點解我次次玩親都好快走位
點唔到陰核
穿條比較緊,貼身,但不小佈的内褲啦。
作者: 啤一啤    時間: 2009-9-2 01:16

引用:
原帖由 little_princess 於 2009-9-2 01:12 AM 發表

穿條比較緊,貼身,但不小佈的内褲啦。
其實會唔會行行吓腳軟架?:smile_13:
作者: CYGY    時間: 2009-9-2 01:20

作者: little_princess    時間: 2009-9-2 01:29

引用:
原帖由 啤一啤 於 2009-9-2 01:16 AM 發表
其實會唔會行行吓腳軟架?:smile_13:
唔會,因爲速度不快,而且,其實感覺並不強烈。
只係有點興奮,沒有壓埋去豆豆嘛
如果突然較快了速度,會有更大反應
作者: little_princess    時間: 2009-9-2 01:30

引用:
原帖由 CYGY 於 2009-9-2 01:20 AM 發表

有呀
不過地心吸力......
一路行路就一路跌落黎

不過唔緊要喇
係揸住遙控器果個失望姐
對我黎講仲好
:smile_o13::smile_o13::smile_o13::smile_o13::smile_o13:
可能我個震旦比較大,你那個係咪好細?
作者: o('_')o    時間: 2009-9-2 01:34

作者: 閃人王    時間: 2009-9-2 01:44     標題: 回覆 1# 的帖子

作者: iwyk3    時間: 2009-9-2 02:30

作者: BB敵    時間: 2009-9-2 02:51

作者: BB敵    時間: 2009-9-2 02:52

作者: CYGY    時間: 2009-9-2 07:35

作者: 崎小姐    時間: 2009-9-2 08:35

作者: 崎小姐    時間: 2009-9-2 08:36

作者: Gyklo    時間: 2009-9-2 08:38

作者: b-king    時間: 2009-9-2 08:44

作者: CYGY    時間: 2009-9-2 08:55

作者: wcday    時間: 2009-9-2 09:36

作者: 冷血青年    時間: 2009-9-2 09:44

已支持!!!!!!!!你的震蛋POST!!!:smile_47: :smile_47:
作者: [馬丹娜]    時間: 2009-9-2 09:53

作者: 崎小姐    時間: 2009-9-2 11:25

作者: 崎小姐    時間: 2009-9-2 11:26

作者: tong8123    時間: 2009-9-2 11:38

作者: TANG.G.L    時間: 2009-9-2 17:14

作者: 無政府118    時間: 2009-9-2 19:43

睇完即刻想試試:smile_38: :smile_38:
作者: CYGY    時間: 2009-9-2 20:00     標題: 回覆 28# 的帖子

作者: jumboleung    時間: 2009-9-2 20:16

作者: 崎小姐    時間: 2009-9-2 20:35

作者: happyberry2006    時間: 2009-9-2 21:49

作者: little_princess    時間: 2009-9-2 22:11

引用:
原帖由 [馬丹娜] 於 2009-9-2 09:53 AM 發表
你hb 有老婆定有女朋友呀!?:smile_o06:
點解好似要偷偷摸摸咁:smile_o10:
HB沒有女朋友又沒有老婆窩。我是HB的愛人
作者: 黑月大魔王    時間: 2009-9-2 22:23

作者: little_princess    時間: 2009-9-2 22:56

引用:
原帖由 黑月大魔王 於 2009-9-2 10:23 PM 發表
他是你的SP來嗎?:smile_41:
HB唔係我sp,我地係愛人。
作者: little_princess    時間: 2009-9-3 01:14

Part 2

進入酒店,害羞的我大多數都喜歡躲在HB後面。高大的HB可以完全遮住我。拿到鑰匙後,通常我都跟在HB後面,或者我自己橋住他的手臂上房。但今天,HB卻拖著我的手一起去乘電梯。我心入面覺得好開心,不過我沒有告訴HB。其實我一直都很喜歡讓HB拉著我的手才上房,起碼給我一種感覺我真的是他的情人,而別人又不會誤以為我是緩交女生。記得曾經有一次,我們登記房間時,前面有三pairs人,男人們大概四十出頭,女生們卻不到二十嵗,明眼人一看便知道他們的關係。最令我尷尬的是,接待員竟問HB我們跟那班人是否一起,要不要附近的房間。HB立刻加重語氣否認,而我當然覺得很不開心啦。HB應該知道我唔開心,但我們都沒有再提及此事。雖然我樣子年輕,但我一身OL打扮,我跟那班女生又點會是同一夥呢!:')

上到房間,震蛋依然從未間斷刺激住我敏感的豆豆。我和HB分別坐在床上,慢慢脫下自己的鞋和飾物。就係呢個時候,HB說我沒有呻吟,說我已經不覺得興奮。說真的,因爲震蛋被較到慢速,我當然不會失控地呻吟啦,但興奮的感覺是有的。我如實地告訴HB,然後從旁邊攬住正在用遙控開電視/轉台的HB。直至轉到成人台,HB才停下來。我對HB說:“你摸下,我褲仔都濕曬”。HB再拿起遙控,但今次是控制我的遙控。

HB把震蛋速度不斷提高,啊~我終於可以完全釋放地呻吟。HB隔住我的衣服愛撫我的身體,又溫柔地跟我法式熱吻。我倆慢慢地跌在床上,則身面對面的繼續熱吻。HB的大手在我身上遊動,一時"渣"我的胸部,一時又摸我下面的小妹妹。可能HB知道我已經夠濕,所以要我把震蛋放入體内。震蛋的size都不算小,我慢慢的把震蛋推進。震蛋在陰道内又是令一種刺激。我繼續以我的呻吟聲告訴HB我有多舒服。哈!我們繼續濕吻和愛撫。我的胸部一向非常敏感,給HB摸胸渣波,我必定放聲大叫,大聲呻吟。HB又錫我的耳朵,我真的投行了。耳朵是我另一個超敏感的部位,給HB吻耳朵真的(((非常舒服))),我現在都很回味,好想要  。每當HB吻我的耳朵,我的身體便會敏感得左閃又避。哈!HB通常都不會放過我,繼續錫我。

HB終於都放開我,慢慢的拉下我身上連身裙背後的拉鏈,解開胸圍扣,和拉下我的内褲。我全裸的躺在床上,而HB就跪在我下體,看住小妹妹,然後慢慢拉出小震蛋。拉出震蛋的感覺好古怪,好似連水都拉出來似的。HB把震蛋再次放在小豆豆上,還用力地壓在豆豆,啊,我辛苦得來又覺得好舒服。 呢種感覺,就好似我對HB既愛,會有辛苦的,開心的,和會上癮的。

是時候到我服侍HB,他站在床上,高高在上,我跪在他面前,慢慢替他解開皮帶,拉下他的西褲和内褲。我含住小HB開始吞吐,我既小手就摸他的蛋蛋既底部。我又從下而上地舔小HB,舔到龜頭,我就打圈舔。我再一口含住小HB不斷吸。HB亦不自覺地在我口中慢慢出入。我很享受被HB屌我的嘴仔,很想HB可以盡情在我的口中出入,可惜HB不會這樣做。可以跪在HB的跨下為他服務,我覺得好滿足。HB從我口中退了出來,然後去拿condom。在HB撕開condom封套時,我忍不住繼續錫錫小HB。哈

(待續)

會唔會我寫得太長,讀者無興趣追看呢?請大家比d 意見.

作者: siusiulung913    時間: 2009-9-3 01:21

SUPPORT..快D 出PART 3 LA..
作者: little_princess    時間: 2009-9-3 01:42     標題: 回覆 40# 的帖子

真係有排寫啊。
作者: KK2628KK    時間: 2009-9-3 01:52

作者: jamshwong    時間: 2009-9-3 08:35

作者: 崎小姐    時間: 2009-9-3 11:43

作者: kelvin10171970    時間: 2009-9-3 12:53

作者: ironxfist    時間: 2009-9-3 13:47

作者: CYGY    時間: 2009-9-3 13:54

作者: o('_')o    時間: 2009-9-3 14:03

作者: lindalo    時間: 2009-9-3 15:38

作者: 無政府118    時間: 2009-9-3 15:59

快D 出PART 4
好刺激................
come on...............無線震蛋.....i like  it

作者: 美人    時間: 2009-9-3 18:01

作者: 崎小姐    時間: 2009-9-3 18:04

作者: beebee_cc    時間: 2009-9-4 00:04

引用:
原帖由 CYGY 於 2009-9-3 01:54 PM 發表

震蛋在陰道内又是令一種刺激。

我係放係陰道完全無感覺
:smile_o03:
我都係 我唔鐘意放哂入去
作者: little_princess    時間: 2009-9-4 00:16

Part 3

HB吹一吹個condom,然後自己戴上。基本上我從未為任何男人戴上這貼身用品。可能HB怕我弄穿condom?怕我戴錯方向?定係因為心急,所以不等我幫他?不論任何原因,肯戴condom的男人我最欣賞。HB係一個有責任的男人,從未要求過不戴condom,所以我很喜歡跟HB愛愛呢!我曾經都有衝動想為他吃藥避孕,但最後都放棄了,可能,我未感覺到HB對我的愛昇華到呢個階段。好想得到他更多的愛。:smile_24:

其實我一直扒在床上,面對著站在地上的HB。看見他戴好condom,我就另轉身,以為HB想要狗仔,(其實我自己好喜歡狗仔式),但HB叫我躺在床上說我會舒服點,HB準備男上女下的傳統動作。他跪在床上,把我的雙腿分開放在他的肩上,提高我的屁股,然後對準我早已濕透的小妹妹,慢慢放入。啊!好充實啊!HB抱住我的雙腿,不斷衝刺,一下一下的進入到我的深深處。HB每一下的進出,我都覺得好入,小妹妹有一股暖意,舒服到不能形容。HB開始減慢,身體向前傾,壓在我的身上,他的進攻變得更有節奏,一下一下的,讓我可以更清楚感受到小HB在我體內的實在和溫暖。HB仲用口吸添我的nipples,又用手按摩我的雙峰,還用拇指和食指重點刺激我的nipples。我不甘示弱,雙手申向HB胸口,我也用手指挑撥他的nipples。HB可能不喜歡,他突然雙手爪實我的手腕,然後分開壓在床上,我動彈不得,任他魚肉。他再來幾十下快速衝刺,就攬住我一射如注。我興奮的心跳加速,要很久才能平復。

事後我想體貼HB,想幫他脫下condom,可是他說他要自己來,我唯有遵從。HB脫下condom後,不知道他自己把小HB申過來,還是我自己主動去吸啜小HB,總之我就給HB添乾淨。 我很喜歡添小HB,再滿足地對HB笑。

我清理一下後,就返上床休息。當HB上床時,我刻意的不主動攬向HB,我好想HB主動攬實我。我心理上會覺得HB好似更加需要我。被攬進HB的懷裡好幸福啊!

(待續)

作者: siusiulung913    時間: 2009-9-4 00:24

SUPPORT:smile_38:....

快D出埋PART 4..
作者: little_princess    時間: 2009-9-4 00:26

引用:
原帖由 CYGY 於 2009-9-3 01:54 PM 發表

震蛋在陰道内又是令一種刺激。

我係放係陰道完全無感覺
HB好似有再加手指添,所以好high
作者: little_princess    時間: 2009-9-4 00:29

引用:
原帖由 美人 於 2009-9-3 06:01 PM 發表
今晚我心情好複雜,感覺好似怪怪的,呆呆的。跟HB見面後,心情更加低落得無緣無故地哭了起來。

不得不承認,我對HB的感覺越來越強烈。很想得到他更多的關注和愛錫,不過HB從不會說愛我,喜歡我,或掛念我等等,所 ...
係,我覺得我應該體諒他工作忙碌。
他一向都cool,所以我其實都覺得ok
作者: little_princess    時間: 2009-9-4 20:15

原來無人喜歡追看......甘我應該繼續寫嗎?:smile_24:
作者: GKLxyz    時間: 2009-9-4 20:50

Hey, I like to read more!!
Your story is good and exciting...
Please keep it up!
I like to read the rest of your story!
作者: little_princess    時間: 2009-9-4 21:02

引用:
原帖由 GKLxyz 於 2009-9-4 08:50 PM 發表
Hey, I like to read more!!
Your story is good and exciting...
Please keep it up!
I like to read the rest of your story!
Thanks for your support. I guess my story is too long and not mainly focus on the ml part.
I posted part 3 last night, but there is not support until your message.
it really discourage me..:')
作者: kelvin10171970    時間: 2009-9-4 21:40

作者: little_princess    時間: 2009-9-4 21:43

Part 4

經過一輪大戰後,HB攬住我就訓陣休息下.他閉上眼睛,而我就躺在他臂彎內望住他甜睡的樣子.很喜歡靜靜地看著他,我又不時錫下或用手模下HB下巴上的鬍子,HB好man架,有好多"蘇"根! 我趁HB訓教,我就偷偷去洗手間準備我第二輪的小玩意 -- 襪帶絲襪+底部開口T-Back.

既然都上網買開野,所以就買多幾樣.雖然我係可愛類型,但我知道HB其實喜歡成熟打扮的女性,因此特別選購了一對黑色的襪帶絲襪.我估大部分男人都喜歡襪帶掛!?我靜靜地走進洗手間,因為擔心拆開膠袋的聲音會給HB發現我的舉動,所以我就開行水喉,一來可以遮蓋膠袋聲,二來又可以扮去洗手間減低HB的懷疑.我慢慢穿上黑色魚網底部開口的T- Back,(T-Back上近豆豆的部位有一隻鮮紅色的蝴蝶結,好令人遐想),隨後我就慢慢套上黑色襪帶絲襪.我在鏡前作最後檢查,我自己都覺得對襪帶絲襪好sexy.一切準備就緒,我就打開門,然後係HB未睜開眼睛前上床躲進被窩之中.哈,HB果然沒有發現我的蠱惑!

在床上,我攬住HB,然後開始上下其手模下小HB.HB醒了後...

<<好像我的故事寫得太長,悶親大家:smile_24: 如果有多點支持,我就繼續寫啦。>>

作者: siusiulung913    時間: 2009-9-4 21:46

SUPPORT :smile_38:
快D出埋PART 5 LA
作者: little_princess    時間: 2009-9-4 21:52

我要多點支持先有心機寫。
希望多點留言,多點推薦
作者: 隱形露寶    時間: 2009-9-4 22:03

作者: 睡寶471    時間: 2009-9-5 00:05

我愛吊帶襪, 好想睇埋落去呀
作者: little_princess    時間: 2009-9-5 00:28

Part 5

在床上,我攬住HB,然後開始上下其手模下小HB.HB醒了後,我就拉開張被,露出我穿了襪帶絲襪的雙腿,然後擧起一隻引下HB。我笑住問躺在床上的HB:“你鍾唔鍾意啊?” HB無正面回應,但有少許微笑地點點頭。於是我還站起來讓HB看得更清楚,哈,不過我害羞,所以很快便跪返落床。我爬到HB上,然後輕輕地吻他的唇,吻他的耳朵,向他的耳朵吹氣,慢慢再錫落他的頸。HB一直都沒有太大的反應,我自知我的工夫不好,但我會盡力。我再一直把我的吻向下移,吻他的心口,肚,然後大腿内則。我的手開始摸小HB,然後又錫返上去。可能我太忙碌,所以無留意HB既反應,HB一直都無出聲,但小HB當然已經變大了

我先舔一舔龜頭,然後慢慢含住小HB,哈哈,已經好硬。我努力地吞吐數下就改為舔。我從上至下,再由下再舔返上去。我又舔下蛋蛋,含下蛋蛋,再添下蛋蛋底部。HB從來都無講點先舒服,或者我可以點舔會更舒服,所以我都係盡我既努力去為他口交。最後我再次含住小HB,努力吸啜,我還嘗試越啜越深,很想讓HB感受深喉的感覺。有幾下,我差點想吐呢。可能HB覺得差不多,他說他去拿condom,我當然話好啦。於是我就乖乖在床上等。

戴好condom後,我小小爹地對HB說我要騎他,HB亦乖乖躺在床上。我爬到他的身上,讓他躺在我跪下了的雙腿之間。我在HB上面他可以清楚看到穿了襪帶的我。由於t-back的底部是開口的,所以我把小HB穿過那個洞,再對準我的小妹妹,然後慢慢坐下。其實都有點難度,很難對準阿,而且可能我不是很濕,所以覺得摩擦感覺強烈一點。我先前後搖動,可能自己比較清楚自己敏感的地方,很快我已經覺得好high,我不斷前後搖阿搖啊,而HB就示意要我的身體挨後一點點。係我不斷搖的時候,HB申手摸我的胸部。啊,我好怕啊,好很癢啊,我個胸好敏感啊。我繼續搖,慢慢就覺得腳仔累。我改變"察"略,開始上下動,讓小HB在我的小妹妹出入,每一下我都覺得好入,啊,好舒服:smile_24: ,我繼續努力,上下上下地"un",好high阿,我的波波跟著我的動作而跳動,我繼續un啊un阿,直到HB又開始插我,我停下來。

HB插我當然會特別入,特別舒服,但我知道再插HB便會發射,所以我只慢慢地un。我對HB說,我要你射進我的嘴仔,我要...點知HB不理會我,他大力地插我,我大叫:“唔好啊,我要你射係口口啊,唔好....”。我本能想企起身,係呢個時候HB大力用雙手"足"住我條腰,從下插上來,插阿察啊。我不斷大叫唔好啊,唔好...但我逃走唔到,最後我給HB戰勝了,他射了進去。  (我現在又有反應喇,好舒服:smile_24: )。我好喜歡HB制服我,讓我完完全全的屬於他。

事後我有問HB係咪唔鍾意射係我口中,HB說:“唔係,想射咪射”:') 。其實今晚我有點唔開心。等車的時候,我攬住HB望住HB。HB問我做咩,我對他說:“我想永遠都記住你”。 :smile_24:

(完)

希望大家留下言,比d feedback我,我下次再寫。如果有更多推薦,我考慮貼張相啦

作者: 啤一啤    時間: 2009-9-5 00:34

支持呀
俾心機:smile_o12:
作者: little_princess    時間: 2009-9-5 00:49

引用:
原帖由 啤一啤 於 2009-9-5 12:34 AM 發表
支持呀
俾心機:smile_o12:
Thanks
作者: little_princess    時間: 2009-9-5 00:52

引用:
原帖由 睡寶471 於 2009-9-5 12:05 AM 發表
我愛吊帶襪, 好想睇埋落去呀
我問HB喜不喜歡襪帶,他說喜歡,有讚下靚,
但又無咩表示,無特別反應,連摸都沒有。

作者: 啤一啤    時間: 2009-9-5 00:57

引用:
原帖由 little_princess 於 2009-9-5 12:52 AM 發表

我問HB喜不喜歡襪帶,他說喜歡,有讚下靚,
但又無咩表示,無特別反應,連摸都沒有。
如果你係著絲襪的話
我會撕爛佢
作者: little_princess    時間: 2009-9-5 01:05

引用:
原帖由 啤一啤 於 2009-9-5 12:57 AM 發表
如果你係著絲襪的話
我會撕爛佢
我那對係吊帶襪,好sexy..
我都喜歡撕爛

HB係喜歡我對襪,但他又無咩反應。可能我腳短唔吸引
作者: 啤一啤    時間: 2009-9-5 01:07

引用:
原帖由 little_princess 於 2009-9-5 01:05 AM 發表

我那對係吊帶襪,好sexy..
我都喜歡撕爛

HB係喜歡我對襪,但他又無咩反應。可能我腳短唔吸引
腳短都唔緊要
最緊要唔好粗:smile_o10:
作者: little_princess    時間: 2009-9-5 01:15

引用:
原帖由 啤一啤 於 2009-9-5 01:07 AM 發表
腳短都唔緊要
最緊要唔好粗:smile_o10:
唔知道啊,正常啦,不過我矮,點都唔會有美腿。
作者: 啤一啤    時間: 2009-9-5 01:21

引用:
原帖由 little_princess 於 2009-9-5 01:15 AM 發表

唔知道啊,正常啦,不過我矮,點都唔會有美腿。
有其他野美咪一樣:smile_o13:
作者: 210597    時間: 2009-9-5 01:22

支持支持
作者: little_princess    時間: 2009-9-5 01:23

引用:
原帖由 啤一啤 於 2009-9-5 01:21 AM 發表
有其他野美咪一樣:smile_o13:
我個樣靚,身材就普通,無咩睇頭。
作者: little_princess    時間: 2009-9-5 01:24

引用:
原帖由 210597 於 2009-9-5 01:22 AM 發表
支持支持
多謝你:smile_24:
作者: 啤一啤    時間: 2009-9-5 01:27

引用:
原帖由 little_princess 於 2009-9-5 01:23 AM 發表

我個樣靚,身材就普通,無咩睇頭。
有個樣已經好好啦
身材既野仲有得變既:smile_o01:
作者: little_princess    時間: 2009-9-5 01:34

引用:
原帖由 啤一啤 於 2009-9-5 01:27 AM 發表
有個樣已經好好啦
身材既野仲有得變既:smile_o01:
我都2x嵗,無得再度發育
我問題唔係個胸細,我唔大,但人有我有拉
作者: 啤一啤    時間: 2009-9-5 01:41

引用:
原帖由 little_princess 於 2009-9-5 01:34 AM 發表

我都2x嵗,無得再度發育
我問題唔係個胸細,我唔大,但人有我有拉
將來有bb就可能再大d架喇
而且唔係個個男人都鍾意大胸既
其實身材既野最緊要順眼既啫
細細粒都好有市場架
夠晒小鳥依人嘛:smile_o06:
作者: little_princess    時間: 2009-9-5 01:57

引用:
原帖由 啤一啤 於 2009-9-5 01:41 AM 發表
將來有bb就可能再大d架喇
而且唔係個個男人都鍾意大胸既
其實身材既野最緊要順眼既啫
細細粒都好有市場架
夠晒小鳥依人嘛:smile_o06:
HB六尺高,我估他點都會有點厭棄我矮
生過bb,肥曬仲慘
HB唔喜歡大胸,但他手扳大,攪到我好似好細
其實我都有d...
作者: 啤一啤    時間: 2009-9-5 02:10

引用:
原帖由 little_princess 於 2009-9-5 01:57 AM 發表

HB六尺高,我估他點都會有點厭棄我矮
生過bb,肥曬仲慘
HB唔喜歡大胸,但他手扳大,攪到我好似好細
其實我都有d...
其實你幾高同咩野身材呀?:smile_13:
作者: jumboleung    時間: 2009-9-5 10:05

作者: tomatocafe    時間: 2009-9-5 10:59

Very sexy and touching, ths for sharing
作者: jamshwong    時間: 2009-9-5 12:56

作者: little_princess    時間: 2009-9-5 12:58

引用:
原帖由 jumboleung 於 2009-9-5 10:05 AM 發表
然後又點呀?
無架,HB都唔會點tum我既,
過兩日,即現在,我都無事啦。
不過呢個星期我同朋友去街街
HB好緊張,審問左我一輪,無意閒,
他講了一句都唔知道我係咪同男仔去街
我好開心 因爲HB吃醋
我對他說我很喜歡他語氣重d,
覺得他很緊張我。
作者: colechan    時間: 2009-9-5 13:12

作者: little_princess    時間: 2009-9-5 14:27

引用:
原帖由 colechan 於 2009-9-5 01:12 PM 發表
你同HB 只係SP 的關係嗎?
唔係sp
都話係愛人!
作者: colechan    時間: 2009-9-5 14:44

作者: 啤一啤    時間: 2009-9-5 22:17

引用:
原帖由 little_princess 於 2009-9-5 12:58 PM 發表

無架,HB都唔會點tum我既,
過兩日,即現在,我都無事啦。
不過呢個星期我同朋友去街街
HB好緊張,審問左我一輪,無意閒,
他講了一句都唔知道我係咪同男仔去街
我好開心 因爲HB吃醋
我對他說我 ...
哈哈
女人就係咁架啦
係要攪到另一半緊張先開心:smile_o08:
作者: 33豬    時間: 2009-9-6 00:48

作者: little_princess    時間: 2009-9-6 03:25

引用:
原帖由 33豬 於 2009-9-6 12:48 AM 發表
係愛人, 點解係2星期先見一次???

咁怪ge...hb好似好cool咁.....佢愛唔愛你ga???
HB工作超級忙,每日工作時間8am至1am,根本無時間。
HB一向都好cool..我都唔知道他愛唔愛我,我估愛掛
我地每日都會sms通話好多次
而且HB會主動打電話比我同我傾下計
都會緊張我架

HB工作忙,喜歡自由,開始一起的時候,係我自己話兩星期見一次已經滿足。
作者: 啤一啤    時間: 2009-9-6 03:45

引用:
原帖由 little_princess 於 2009-9-6 03:25 AM 發表

HB工作超級忙,每日工作時間8am至1am,根本無時間。
HB一向都好cool..我都唔知道他愛唔愛我,我估愛掛
我地每日都會sms通話好多次
而且HB會主動打電話比我同我傾下計
都會緊張我架

HB工作忙,喜歡 ...
見幾多唔係問題既
大家都對方存在咪得囉:smile_o12:
作者: 子諾    時間: 2009-9-6 03:54

作者: little_princess    時間: 2009-9-6 12:28

引用:
原帖由 子諾 於 2009-9-6 03:54 AM 發表
但好似你緊佢多過佢緊你甘既?~~~~
甘兩個人一齊,就一定有個付出多,一個少
作者: CYGY    時間: 2009-9-6 12:30

作者: little_princess    時間: 2009-9-6 12:52

引用:
原帖由 CYGY 於 2009-9-6 12:30 PM 發表
其實有樣野唔明

SP 同 SL 我都知係點解
小女子見識淺薄,HB 我唔知點解呀
有無人可以話俾我聽呀?
HB係我幫他改的網名。HB由HusBand或HuBby的意思。
作者: hfkwong    時間: 2009-9-6 13:07

作者: little_princess    時間: 2009-9-6 14:51

引用:
原帖由 hfkwong 於 2009-9-6 01:07 PM 發表
HB 是 cool ,但你鐘意。你就做足你的小情人的本份。你地兩個地幾配合。

玩得開心D。
HB都有錫我既時候架,好多時雖然他工作忙,但他都會落樓打個點還陪我傾返十多分鐘電話。好開心
而且HB好細心,我d習慣,喜好,化裝飾物都會留意到。
最開心係我數月前的生日,他留意到我經常戴一對ear ring..結果他買了一對style差不多的送給我。
好開心。
他亦會錫下我forehead...

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)