188Channel

標題: Part1: 不能反抗,被征服了+Part2: 後門初體驗(#76)+Part3: 久違了的滿足(#199) [打印本頁]

作者: little_princess    時間: 2009-10-15 20:32     標題: Part1: 不能反抗,被征服了+Part2: 後門初體驗(#76)+Part3: 久違了的滿足(#199)

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: siusiulung913    時間: 2009-10-15 20:34

第一個來支持你..快D出PART 2..:smile_38::smile_38::smile_38::smile_38:
作者: 硬漢柔情    時間: 2009-10-15 20:39

作者: kingsbar2006    時間: 2009-10-15 20:40

作者: studio4e    時間: 2009-10-15 20:42

支持~ 支持~ 支持~ 支持~  快D快D快D快D快D出PART 2的後門初體驗
作者: 咸濕大師    時間: 2009-10-15 20:49

作者: 咸濕LOK愛奶西    時間: 2009-10-15 21:01

作者: little_princess    時間: 2009-10-15 21:03

拿,有得推薦的時候,你們記得要推薦阿。
唔係唔繼續寫架
作者: little_princess    時間: 2009-10-15 21:04

引用:
原帖由 kingsbar2006 於 2009-10-15 08:40 PM 發表
又有野睇.........:smile_o13: :smile_o13: :smile_o11: :smile_o11:
謝謝你,你一直支持開我的post?
作者: CYGY    時間: 2009-10-15 21:08

作者: little_princess    時間: 2009-10-15 21:11

引用:
原帖由 CYGY 於 2009-10-15 09:08 PM 發表
Hee hee
幾鍾意睇你嘅文
推左先睇
多謝你。甘我努力寫埋下半part先
作者: tele52    時間: 2009-10-15 21:18

作者: bcm    時間: 2009-10-15 21:19

好掂呀!!!睇晒推薦埋~支持part 2
作者: 地獄少女    時間: 2009-10-15 21:19

support
作者: top-gun-gun    時間: 2009-10-15 21:23

作者: little_princess    時間: 2009-10-15 21:32

引用:
原帖由 bcm 於 2009-10-15 09:19 PM 發表
好掂呀!!!睇晒推薦埋~支持part 2
多謝阿,今次有後門初體驗阿
原來HB真的知道我喜歡:p
作者: Dr.House    時間: 2009-10-15 21:33

作者: szetoafk    時間: 2009-10-15 21:43

作者: bcm    時間: 2009-10-15 21:50

引用:
原帖由 little_princess 於 2009-10-15 09:32 PM 發表

多謝阿,今次有後門初體驗阿
原來HB真的知道我喜歡:p
好期待你個後門report!!!good!!!:smile_40:
作者: szetoafk    時間: 2009-10-15 21:57

作者: o('_')o    時間: 2009-10-15 21:58

作者: little_princess    時間: 2009-10-15 22:08

引用:
原帖由 szetoafk 於 2009-10-15 09:57 PM 發表
後門, 幾個 SP, 都無一個肯玩 ....
沒有愛,當然不肯啦
作者: szetoafk    時間: 2009-10-15 22:11

作者: little_princess    時間: 2009-10-15 22:22

不如大家比d 意見我寫成點...:smile_24:
作者: antonton    時間: 2009-10-15 22:30

作者: little_princess    時間: 2009-10-15 22:36

引用:
原帖由 antonton 於 2009-10-15 10:30 PM 發表

妳都未冩完, 點比 comment 妳?
:smile_30:
so far 寫了甘多,有咩意見可以給我,
有了意見,我下一part 可以寫得更好
作者: szetoafk    時間: 2009-10-15 22:39

作者: little_princess    時間: 2009-10-15 22:43

引用:
原帖由 szetoafk 於 2009-10-15 10:39 PM 發表

呵呵呵, 圖文並茂更好!!!
謝謝你的意見,哈哈。
會列入考慮範圍,
不過有待實淺
作者: szetoafk    時間: 2009-10-15 22:45

作者: antonton    時間: 2009-10-15 22:51

作者: wcday    時間: 2009-10-15 22:52

作者: little_princess    時間: 2009-10-15 22:56

引用:
原帖由 antonton 於 2009-10-15 10:51 PM 發表

那好吧...
都算有進步...在最緊張的時候就停, 编排得唔錯...
但文章叙述本身較直接, 給不了我太多幻想空間.
點樣會較多幻想空間呢?
作者: antonton    時間: 2009-10-15 23:04

作者: wcday    時間: 2009-10-15 23:05

作者: little_princess    時間: 2009-10-15 23:08

引用:
原帖由 antonton 於 2009-10-15 11:04 PM 發表

要给人幻想空間是最難的, e 樣真係教妳唔到啊.
但妳可以放妳張相出來先, 再參考其他人的 report 點冩...
我會加多點形容詞,希望可以有多一點的幻想空間。
相片我不會貼了
一來沒有地方upload相片
二來我沒身材嘛, pat,胸,腿...都好似唔見得人:p
最見得人的樣貌又不能post
作者: antonton    時間: 2009-10-15 23:09

作者: little_princess    時間: 2009-10-15 23:11

引用:
原帖由 wcday 於 2009-10-15 11:05 PM 發表

其實無人工收, 你都打咁多字

真係辛苦你了
你們的支持,便是我的人工了。哈哈
作者: antonton    時間: 2009-10-15 23:13

作者: kingsbar2006    時間: 2009-10-15 23:16

作者: little_princess    時間: 2009-10-15 23:28

引用:
原帖由 antonton 於 2009-10-15 11:13 PM 發表

又唔洗見樣的... 妳影妳覺得最性感的地方就得啦...
我對眼睛和笑容lor
作者: little_princess    時間: 2009-10-15 23:28

引用:
原帖由 kingsbar2006 於 2009-10-15 11:16 PM 發表

我係post都睇.....不過吾係係post都回.....:smile_o01:
多謝支持阿。
作者: tele52    時間: 2009-10-15 23:31

作者: bae146    時間: 2009-10-15 23:57

作者: little_princess    時間: 2009-10-16 00:10

引用:
原帖由 bae146 於 2009-10-15 11:57 PM 發表

All are good .

You made me hot .

Keep going !
thanks for your support..
i will post the 2nd part tomorrow or the latest on Sat.
作者: antonton    時間: 2009-10-16 00:17

作者: tommyhappy    時間: 2009-10-16 00:23

作者: SEXILOVE    時間: 2009-10-16 00:26

作者: little_princess    時間: 2009-10-16 00:53

引用:
原帖由 tommyhappy 於 2009-10-16 12:23 AM 發表
推薦完啦:smile_o10:
乖,獎你一淡:smile_o09:
作者: tommyhappy    時間: 2009-10-16 00:57

作者: KK2628KK    時間: 2009-10-16 01:10

作者: yick4454    時間: 2009-10-16 01:33

作者: goldenaqua    時間: 2009-10-16 01:41

作者: wcday    時間: 2009-10-16 02:29

作者: wildfire01    時間: 2009-10-16 09:21     標題: 回覆 1# 的帖子

作者: 無政府118    時間: 2009-10-16 10:01

攞硬文學獎:smile_34: :smile_34: 繼續....................
作者: eddielin67    時間: 2009-10-16 10:16

真係好刺激!期待part2
作者: ~笨魂~    時間: 2009-10-16 10:53

作者: bcm    時間: 2009-10-16 11:21

引用:
原帖由 ~笨魂~ 於 2009-10-16 10:53 AM 發表
期待下一part 支持你:smile_44:
你好耐無入b豬鋪啦喎
作者: little_princess    時間: 2009-10-16 11:56

引用:
原帖由 wcday 於 2009-10-16 02:29 AM 發表

喂, 我都有推薦架:smile_40:
好啦,錫埋你啦:smile_o09:
作者: little_princess    時間: 2009-10-16 11:58

引用:
原帖由 wildfire01 於 2009-10-16 09:21 AM 發表
wow...後門初體驗...正呀! 快d出! 記得要寫得詳細d喎!
好,我會慢慢寫.今日或聽日可以交貨
作者: tele52    時間: 2009-10-16 12:07

作者: 力俊    時間: 2009-10-16 12:08

作者: smallcannon2002    時間: 2009-10-16 12:21

作者: Happy_Everyday    時間: 2009-10-16 14:43     標題: 回覆 1# 的帖子

作者: davidchiu321    時間: 2009-10-16 14:46

作者: little_princess    時間: 2009-10-16 16:35

好多人推薦啊我既post,好開心好多謝大家,不過唔好停啊,未推薦既朋友,請繼續推薦啊.
作者: bagman2513    時間: 2009-10-16 16:48

作者: little_princess    時間: 2009-10-16 17:24

引用:
原帖由 bagman2513 於 2009-10-16 04:48 PM 發表
good, pls keep posting
Thanks for your continuing support.
作者: 天機子    時間: 2009-10-16 18:01

作者: 我係百厭星    時間: 2009-10-16 19:26

作者: 明匡    時間: 2009-10-16 20:33

作者: clementyue    時間: 2009-10-16 20:55

作者: wcday    時間: 2009-10-16 22:35

作者: 210597    時間: 2009-10-16 22:44

支持支持:smile_47:
作者: 樂兒妹    時間: 2009-10-17 00:17

作者: little_princess    時間: 2009-10-17 00:19

Part 2: 後門初體驗

HB把無線震蛋放進小妹妹後,就行開了,原來他去了拿另外一個震蛋 (呢個係有線,震力強,而且好似男人尾指既size)。呢個時候我當然不回偷懶,我努力替站在床邊的HB口交。我已經比HB弄到很濕,小妹妹好像有股熱力。我很想很想要阿。HB在我的耳邊細聲說:“我地玩刺激d好唔好?”我太亂了,太想要了,所以我點了點頭,HB就給我戴上眼罩,然後就拉我躺到床上。基本上我生得矮小,HB很容易便把我搬來翻去。他要我分開雙腿,我害羞地照辦,我的小妹妹便清楚地給他看光。雖然他看過小妹妹很多次,但這樣的動作我覺得很掉臉嘛。不過好奇怪,我越覺得自己掉臉,越覺得興奮,我的小妹妹亦會越來越濕。

HB把他手中的震蛋啓動了,把它放在我的豆豆上,我啊的一聲,全身抖振。HB把震動的速度調較到更快,我忍受不住,腳仔不由自主地合上。HB吩咐我,要我用手把自己的雙腿分開,不可以合上。服從的我乖乖照辦,但因爲太過刺激,腳仔當然不斷嘗試合上。 HB繼續不斷用這震動器刺激我的豆豆,他又不忘地摸下我的胸部nipple。我真的很很很舒服啊,我的小妹妹感受到有一種熱流很想爆發。我被蒙了雙眼,所以很專心地享受。啊,好舒服阿。 啊~~啊~~我不斷忘我地叫,這個時候,HB把手指塞進我的口中,我只好一邊烏烏聲地呻吟,和一邊吞吐HB的手指。我很想吐出手指,但HB卻伸得更入。 另外小妹妹内的震蛋令我覺得很充實,另一個震蛋又在豆豆上的刺激。雙管齊下的關係下,我的水不斷流。HB把震蛋更大力的按下來,很快我便來了一次。高潮的一刻,我感受到熱流其實係我的水。(我的水沒有流出來,因爲比較粘性,不是太過水)

之後,HB要我趴係近床邊位置,保持狗仔式.我趴在床上,把腰挺直,屁股橋上,耐心等候.我的眼睛給矇上了,看不見,只能聽.心理很緊張,唔知道HB會同我玩咩野.我感覺到HB在我的身邊,我將開嘴巴,伸出舌頭,裝作要舔的動作,很想一口吞下小HB.突然間,HB把小HB放在我的嘴邊,但沒有放入口中.我要自己用嘴巴找尋小HB蹤跡才能成功把小HB含進口中.我開心得不停地吞吐小HB,又從下而上地舔他.由袋底舔上去,舔到龜頭.它在我的口中變得更大更硬.幻象自己的情景,像隻小狗,小妹妹被震蛋刺激,口中又含著小HB,心理上覺得自己好淫賤,生理上又得到震蛋的刺激,淫水不斷流出,下體又燙又熱,我覺得好興奮.HB不時把小HB抽出,我又像隻飢喝的小狗,將開口,伸出舌頭努力尋找小HB.這次HB把小HB插入口中,一下挺進來.啊~好深阿,眼淚水都標出來,但我還是努力地迎接.幸好HB沒有不斷深喉出入,所以不算辛苦.雖然想吐,但能夠給HB肉緊地佔有我的小口,我覺得好high,好幸福可以得到HB的寵幸.HB再次把小HB抽出,我心急得用舌頭不斷亂舔,很想找到小HB,不過HB就叫我等一下.聽到他拆保險套的聲音,我心裡也準備給HB了.(哎呀,但震蛋還在小妹妹呢!) 

突然間,哪個有線的震蛋又啟動了,我未來得及反應它便已經落在我的肛門上.阿~~!我很驚慌,我哪裏是第一次嘛,但我又不敢亂動.HB問我舒不舒服,我輕輕"唔"了一聲連忙點頭回答.那種感覺沒有小妹妹受到刺激般興奮,感覺是比較痕癢似的.小妹妹就因為這個感覺,又熱又燙起來,越來越濕.慢慢,我知道HB想把小震動器放進肛門.HB把小震動器輕輕地慢慢鑽入,不過沒有KY,只是單靠保險套上的潤滑油乍. 我不想HB因為不能放進而放棄,我唯有儘量放鬆自己,提醒自己要深呼吸.可能HB還是覺得不夠潤滑,於是他把震蛋放進小妹妹,然後再把沾滿淫水的震動器慢慢再鑽入肛門.我配合HB放鬆,啊~~終於都入了大概1cm.感覺有少許緊和逼的感覺,豆豆好像脹了.HB把震蛋的震度調高,然後我繼續以狗仔式繼續給HB口交.HB說我兩個洞都被塞住.我便說,計埋口交是三個洞啊,然後繼續努力吞吐小HB.HB伸手渣我的胸,再說,四個地方都給他玩弄.HB今次好利害,耐力比平常耐很多.我感受到前所未有的興奮和滿足.小妹妹好似有一股熱力,一大攤暖水要爆發出來似的.HB問我是否興奮,我點頭回應.HB接著說:"我都好high啊,我想射喇,大力D啦!".我乖乖大力吞吐小HB,很快他便一下一下地射進我的口中.因為我的雙眼被矇上了,所以看不到HB的反應,但我將開口,向HB緣耀口中的戰利品.我還用舌頭舔口中的精精,然後讓部份的精精從嘴角緩緩流下,再吞下口中的精液.HB很貼心,立刻幫我用紙巾清理嘴邊的精精,再把我的眼罩拿開.我用滿足的眼神望住HB,然後替HB用口舔乾淨他的小寶貝.這次,大家都玩得很放,香汗淋漓,我很累呢,只懂得向HB輕輕傻笑,緊緊的抱著他.  

下part預告 - 久違了的滿足

你的支持,是我寫文章的推動力。未支持我的朋友,請返回第一版按"推薦"啊。

作者: tele52    時間: 2009-10-17 00:23

作者: siusiulung913    時間: 2009-10-17 00:24

等你REPORT...
支持妳...:smile_38::smile_38::smile_38:
作者: tele52    時間: 2009-10-17 00:25

作者: kingsbar2006    時間: 2009-10-17 00:32

作者: 樂兒妹    時間: 2009-10-17 00:40

作者: wcday    時間: 2009-10-17 00:43

作者: mm.8889    時間: 2009-10-17 00:47

作者: tommyhappy    時間: 2009-10-17 00:47

作者: o('_')o    時間: 2009-10-17 00:52

作者: little_princess    時間: 2009-10-17 01:06

引用:
原帖由 siusiulung913 於 2009-10-17 12:24 AM 發表
等你REPORT...
支持妳...:smile_38::smile_38::smile_38:
多謝啊,不如比d意見你覺得part 2 寫成點啦
作者: little_princess    時間: 2009-10-17 01:08

引用:
原帖由 kingsbar2006 於 2009-10-17 12:32 AM 發表
又有update.......................:smile_o11: :smile_o11:
係啊,你覺得寫成點啊?有無進步?
作者: little_princess    時間: 2009-10-17 01:11

引用:
原帖由 樂兒妹 於 2009-10-17 12:40 AM 發表
:smile_o12: :smile_o12: 快d 有得睇就好lu~~~~
part 2 已經出了..
作者: wcday    時間: 2009-10-17 01:12

作者: little_princess    時間: 2009-10-17 01:18

引用:
原帖由 wcday 於 2009-10-17 01:12 AM 發表

我覺得你....咁多細節都記得

一定越寫越濕
:smile_o05:
其實都有細節忘記了,次"醉"啊,都會亂架
作者: wcday    時間: 2009-10-17 01:20

作者: little_princess    時間: 2009-10-17 01:31

引用:
原帖由 wcday 於 2009-10-17 01:20 AM 發表

high 到乜都唔記得
:smile_o05:
好正常啦
而且,甘長既過程,用甘短既文章去形容,一定會miss 了不少細節

哈哈
作者: heaethan    時間: 2009-10-17 01:33

引用:
原帖由 little_princess 於 2009-10-15 22:22 發表
不如大家比d 意見我寫成點...:smile_24:
寫得十分好.... 有前言, 有 details, 有下文, 有描述....  玩得再大膽d, 再 crazy d 就更好啦..... hehe
作者: kingsbar2006    時間: 2009-10-17 01:35

作者: kingsbar2006    時間: 2009-10-17 01:37

作者: sam310    時間: 2009-10-17 01:42

good post wor~~
作者: little_princess    時間: 2009-10-17 01:42

引用:
原帖由 heaethan 於 2009-10-17 01:33 AM 發表

寫得十分好.... 有前言, 有 details, 有下文, 有描述....  玩得再大膽d, 再 crazy d 就更好啦..... hehe
哈哈,内容唔到我控制嘛,我被HB控制架嘛。哈哈
都好大膽啦:smile_o05:
作者: little_princess    時間: 2009-10-17 01:43

引用:
原帖由 kingsbar2006 於 2009-10-17 01:37 AM 發表

文筆定性技先?:smile_04:
兩樣都可以comment下架
作者: heaethan    時間: 2009-10-17 01:44

睇埋 part2 啦... 你好曳呀..... 不過我好中意呀.... 睇到我都硬左 tim... hehe
作者: little_princess    時間: 2009-10-17 01:45

引用:
原帖由 kingsbar2006 於 2009-10-17 01:35 AM 發表

係咪次序呀:smile_53:
係啊,:smile_o05: 我中文程度唔好啊,我小學都未畢業.

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)