188Channel

標題: QQ聚好無聊 [打印本頁]

作者: kingofsex    時間: 2010-9-5 14:30     標題: QQ聚好無聊

作者: *◣╴◢°*    時間: 2010-9-5 15:03

作者: toughdick    時間: 2010-9-5 15:47

引用:
原帖由 kingofsex 於 2010-9-5 02:30 PM 發表
去了深圳某QQ群的聚會,真係好失望,d索野成班男人埋身,較為普通的就無人吼,大哥呀,同人鬥溝女,實鬥輸啦,要溝女都唔會搵埋成班競爭對手出來同自己爭啦,好撚on 9.都唔知去來做乜.
agree...........
作者: maj7890    時間: 2010-9-5 21:53

作者: chengmingming    時間: 2010-9-5 22:39

作者: kingofsex    時間: 2010-9-5 22:58

作者: getronics    時間: 2010-9-5 23:13

作者: 金龍王    時間: 2010-9-5 23:26

作者: mtvong    時間: 2010-9-5 23:32

引用:
原帖由 kingofsex 於 2010-9-5 02:30 PM 發表
去了深圳某QQ群的聚會,真係好失望,d索野成班男人埋身,較為普通的就無人吼,大哥呀,同人鬥溝女,實鬥輸啦,要溝女都唔會搵埋成班競爭對手出來同自己爭啦,好撚on 9.都唔知去來做乜.
C 兄 較為普通 為何你吾去溝呀 ?
吾通C兄 你系無好野 起吾到 ??
作者: k098188    時間: 2010-9-6 07:11

作者: jackli    時間: 2010-9-6 12:22

作者: wakoowakoo    時間: 2010-9-6 12:57

作者: Jack_boy    時間: 2010-9-6 14:44

引用:
去了深圳某QQ群的聚會,真係好失望,d索野成班男人埋身,
較為普通的就無人吼,大哥呀,同人鬥溝女,實鬥輸啦,
要溝女都唔會搵埋成班競爭對手出來同自己爭啦,好撚on 9.
都唔知去來做乜.
好野自然多人圍啦,唔通你鐘意圍豬扒?!
你埋唔到身,真要好好檢討你自己了 ~
可能群聚真不適合你。

作者: nicechater    時間: 2010-9-7 12:25

作者: john_1    時間: 2010-9-7 15:37

please tell us more about the meeting
作者: fatdennis    時間: 2010-9-7 16:44

作者: RX78-NT1    時間: 2010-9-7 20:07

作者: dragonkingman    時間: 2010-9-9 17:11

作者: bgybh2    時間: 2010-9-11 22:56

作者: king060    時間: 2010-9-24 02:00

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)