188Channel

標題: 女友搵男推拿師**屠手塑形**已出結局part 4 p.7 [打印本頁]

作者: 吉隆    時間: 2012-9-2 04:12     標題: 女友搵男推拿師**屠手塑形**已出結局part 4 p.7

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: pk8pk8123    時間: 2012-9-2 05:47

作者: fatfata    時間: 2012-9-2 07:15

Good .....any action
作者: ho082979    時間: 2012-9-2 07:20

作者: waye6445    時間: 2012-9-2 09:09

作者: hkairport    時間: 2012-9-2 09:18

Support
作者: 主音仔    時間: 2012-9-2 09:38

作者: lulu大師    時間: 2012-9-2 10:24

作者: audio_o    時間: 2012-9-2 10:34

作者: yy830    時間: 2012-9-2 10:59

SUPPORT SUPPORT
作者: 小插曲    時間: 2012-9-2 11:39

作者: ecolamp    時間: 2012-9-2 15:04     標題: 回覆 1# 的帖子

師兄,support you. thanks for sharing!!!
作者: ltj    時間: 2012-9-2 15:04

作者: momomo118    時間: 2012-9-2 21:32

作者: mncy    時間: 2012-9-3 00:29

嘩,邊度有得推,個胸脹 d 我都想
作者: scchim    時間: 2012-9-3 00:32

作者: Ccandy32    時間: 2012-9-3 00:53

作者: lee1997    時間: 2012-9-3 00:54

的確幾神奇
作者: raadun    時間: 2012-9-3 01:32

作者: armstrongsolov    時間: 2012-9-3 01:36

作者: CTAN2Y33    時間: 2012-9-3 05:48

咩今次咁大獲呀
作者: 3g184    時間: 2012-9-3 08:03

作者: davidchiu321    時間: 2012-9-3 12:07

作者: jimwine    時間: 2012-9-3 13:39     標題: 回覆 1# 的帖子

作者: soap    時間: 2012-9-3 14:29

作者: 波板仔    時間: 2012-9-3 14:45

作者: 誰想餵飽大食妹    時間: 2012-9-3 14:47

作者: hjmll    時間: 2012-9-3 18:27

作者: singgame2    時間: 2012-9-3 19:16

could you post your gf photo with tee so that we can have better image?
作者: 吉隆    時間: 2012-9-3 19:59

引用:
原帖由 armstrongsolov 於 2012-9-3 01:36 AM 發表
我是仔,但我都想被ANDY推,seems very good skills 哈ha
C兄,講得好,我的確有搵佢學左幾野,不過都係著重上身多。
ANDY仲不時會指MI的身體,為我教學。
我次次睇到ANDY指我女友身體,我細路都脹晒!:smile_47:
作者: armstrongsolov    時間: 2012-9-3 21:34     標題: 回覆 30# 的帖子

作者: ensemblefai    時間: 2012-9-3 22:58

作者: .小狐女.    時間: 2012-9-3 23:09

我都想試下比佢按...:smile_o05:
作者: Elaine1993    時間: 2012-9-4 17:49

作者: Eassson    時間: 2012-9-6 02:13

作者: EV5641    時間: 2012-9-6 09:50

作者: arthuryau8699    時間: 2012-9-6 13:18

support yr back...
作者: fathing1986    時間: 2012-9-6 22:51

quick update pls
作者: Pat華    時間: 2012-9-7 00:53

作者: Tasteless    時間: 2012-9-7 02:29

part 2 plx
作者: ~朗之聖帝~    時間: 2012-9-7 06:44

作者: kwongsun1983    時間: 2012-9-7 18:34

吉隆兄你又出山了
作者: 吉隆    時間: 2012-9-7 21:09     標題: part 2

part 2

自上次屠手塑形後,女友又約左下星期再去。
MI今次上去有準備,帶左套衫上去換,佢話係ANDY叫既!方便比佢按。

我一邊擔心下次唔知點按,一邊又好想睇下女友MI點比人地按...矛盾...

好快就到左果日,好唔好彩,我有公事,做遲左。唯有叫MI自己上去先。

我心急之餘,又好期待,上到去,唔知佢地會做緊乜!!

MI大約7點半上到去,我就差唔多8點半先上去。
不過,ANDY通常一開始會講一輪閒話先開始,所以唔急。

8:30PM,我到左門口,正要按門鈴。
突然,屋內聽到連續數下女聲,係一種女性呻吟的聲音。
我呆住了手,冇按下門鈴。
過了兩秒,又再有數下連續的女性呻吟聲...「哎...哎...呀!!!」

我手按下門鈴,兩、三下,「叮..叮..叮噹」
幾秒後,還未有應門。我心急咁又按幾下...
又過左10秒左右,ANDY緩緩應聲開門,招呼我入去。

我第一時間望一望ANDY全身,立時安心左少少!
佢仍然衣服整齊!!
再望一望房內女友MI,佢不是扒著,而是面向上咁卧著。
MI面上呈紅色,滿臉汗珠,眼泛淚光咁,口中不住喘氣...
佢默默無聲咁同我打左個招呼,又再合上兩眼,休息!

ANDY又再走到MI身旁,準備開始塑身。
ANDY埋到MI身旁,我才發覺女友身上已換上另一套衣服。

下身一條短短的熱褲,露出修長的腿,不算暴露。
上身穿的是家庭服,一件灰白色的、吊帶衫、衫內胸部連有薄墊。
但吊帶衫已被牽得東倒西歪,露出MI的小蠻腰,而且衫上染滿汗水。
緊緊的貼著MI的身上,MI的33C身材顯得更豐滿。

ANDY用雙手到女友背脊,然後重重咁抓起來,女友又不其然發出呻吟聲。
係痛苦的呻吟聲。
ANDY不住再MI的側面來回咁抓,由背脊抓到前面,就在MI的胸腔位置。
每次ANDY都從背後開始,一直用力抓到女友的胸前。

做左20-30下,MI就不停咁呻吟。不過女士就是「愛靚唔愛命」,幾痛都忍,靚就得。
ANDY「好啦!剛剛幫你推左淋巴同脂肪去前面,陣間幫你推返去個胸度」
ANDY站到女友頭頂位置,用雙手放到MI的上胸口。
「忍一忍下,會有D癢!!」又塗一點點油在MI身上。

繼而用手向前推,雙手直搓入MI的吊帶衫內。
我呆左一下。
MI就「哎.....」叫出黎,繼而下半身左扭右扭。
「好癢...呀!嗯....」雙手攬住自己條腰,慢慢扭動蛇腰。

ANDY見怪不怪,繼續緩緩用手打圈咁搓。
一時又在衫內,伸手從兩側用力將兩團乳房向中間擠壓。
搓左10-15mins,MI就"哼..."足咁耐。
ANDY終於停手,抽返對手出黎。
女友就鬆一口氣,而且MI面又紅晒,我注意到女友吊帶衫內,雖然有墊隔住,但都睇到佢粒lLin更晒。

ANDY「OK!做埋下半就得啦!」
我同MI都唔明!!!下半係乜???

ANDY走到床邊「唔好尬意吓,咁樣做會就手一D!!」
接住就跨上床,而且仲跨住MI咁跪係佢上面。
事出突然,我都嚇傻左一下。不過,有我自己在旁,斷言ANDY都做唔出乜野!!!

MI都嚇一嚇,呆左「呀」左一聲!!
ANDY「唔洗驚!我會擦D精油,等容易D搓,同埋可以令你的血液加速運行!」
繼而用支油,係咁滋落女友身上。

我果刻真係好興奮,睇住女友被個大男人騎,又好似睇緊女友比人射咁。
因為女友件衫掩住個腹部,ANDY就順手推高,推到胸下。
接住就開始搓。

首先由腹腔搓起,ANDY就跪在MI的大腿上,一路用力向上推,來來回回咁推。
女友就好enjoy咁,閉起雙眼享受咁。
ANDY慢慢愈推愈上,推到MI的"南半球"。
我就坐在床的前方,我就坐在女友的頭部方向。我睇住女友對波係咁向上湧,又下降又上湧...

ANDY邊推女友的胸腹,又邊向前跪,跪到女友的大腿根。
一路用手推搓,身體就一路上下郁動。
我留意MI之餘,亦有留注ANDY。
每當ANDY下跪時,身體就會壓到MI的大腿根上。
ANDY的身體壓在MI的恥骨上,我的視覺就像ANDY用下體不停撞擊女友下體。

事實係,的確如此,只是MI自己知唔知!?!
係享受緊胸部的按摩!還是享受緊恥骨被ANDY鼓脹的下體撞擊。
我腦中浮現出二人在我面前裸體的影像,他們就在我面前...
ANDY不斷用力向前抽動,女友默默承受男方的撞擊...

我沈醉在我的妄想時,ANDY已經將手搓到MI的的全個胸部。
由下而上,來回搓揉,又由上而下,拉扯回來。
女友的胸部不斷被搓到變影,又回復。
女友被搓到全身紅晒,仲不時發出「嗯.....哼....」咁聲。
二人間直就係我面前做愛咁。......

大約搓左15-20mins,ANDY終於停手,落返床。
「OK啦!今天到E到啦!下星期再黎啦!」ANDY邊走出房間。
MI就攤著一動不動的,到我走近上前叫佢。MI才面紅紅咁開眼。
繼而好羞澀,好姣咁換衫。

MI換衫時,我都無出房。
MI換返BRA時,佢粒Lin硬得出奇,全身因興奮出現紅斑,就像平日做愛後的跡象。

當晚回家,一入屋,我二話不說就"車"埋去,兼除佢d衫。
MI即時進入狀況,回敬返我。
當晚,MI就好似好肌餓咁,超表現,成晚都做主動。
而且一陣就已經黎高潮,仲唔至黎左一次。

之後果次,ANDY仲話幫佢做全身塑形,全身!!!
下次再打!
多 謝 收 睇!!
作者: kwongsun1983    時間: 2012-9-7 21:45

全身?似乎男醫師要畀返封利是你!
作者: ~朗之聖帝~    時間: 2012-9-8 02:31

作者: kita001    時間: 2012-9-8 03:00

作者: CTAN2Y33    時間: 2012-9-8 03:02

FUXK!
睇到我眼火爆:smile_22:
你掂可以忍到返屋企先證法條女架:smile_13:
作者: ensemblefai    時間: 2012-9-8 09:36

作者: Pat華    時間: 2012-9-8 18:29

作者: 路爾柏雅﹎﹡    時間: 2012-9-8 23:56

作者: kraxi    時間: 2012-9-9 09:24

c hing 每次出嘅post 都好好睇

作者: yy830    時間: 2012-9-10 01:57

good post
作者: ^敢言禁言^    時間: 2012-9-10 02:35

作者: ^敢言禁言^    時間: 2012-9-10 02:38

作者: 起機機    時間: 2012-9-10 17:25

作者: gem2010    時間: 2012-9-11 13:11

作者: 33083391    時間: 2012-9-11 13:25

作者: 賭神^^    時間: 2012-9-12 21:58

Well gone,carry on

作者: applecoffee    時間: 2012-9-12 22:53

樓主..
當時女友是全裸嗎??

作者: proswing    時間: 2012-9-12 23:52

作者: 愛.森美    時間: 2012-9-13 21:04

作者: 吉隆    時間: 2012-9-13 23:50

引用:
原帖由 applecoffee 於 2012-9-12 10:53 PM 發表
樓主..
當時女友是全裸嗎??
佢當時有著呀!著吊帶衫 + 短褲。
作者: 吉隆    時間: 2012-9-14 01:23     標題: PART 3

PART 3
上次之後,MI又約左2,3次上去做"屠手塑身"。
我自上次起,就算幾唔得閒,都會抽時間一齊去,唔係怕MI比人食左...
係怕MI比人食果陣,我唔在場:smile_47:。

ANDY自開始以來,一次比一次重手,MI冇反抗,ANDY就更加全無顧忌。
MI係當事人都冇出聲,我在旁就只有"落力"咁睇住。

話說有次上去,ANDY推推下,提意MI除埋上身,方便佢推脂同揸油。
MI睇睇我,我表示佢自己決定。
MI就二話不說,自己除左個BRA,裸露上身,露出33C既雪白乳房。

ANDY好專業!!雖然MI除左衫,但ANDY依然用一樣的手法幫MI搓。
一樣係咁跪上去搓,一樣搓到我條女好興奮,成身紅晒。
今次MI冇著上衫,我可以好清楚咁睇到佢兩粒lin lin硬晒,乳房又被搓到脹晒。
當晚,我又一次返屋企同mi大戰一場。(幾乎每次睇完andy都會)

正題:
之後一次,因為我同女友都要開夜,原本約andy 8:00pm都趕唔到。
後來我一路OT到好夜,女友放9:30PM自己上去先...

我OT到零晨12:30,再CALL女友,佢話就睇完。
MI係電話入面,上氣唔接下氣,喘晒氣咁話我知:')。
我去到,佢就叫我係樓下等,話已經落得樓...

當晚回家,我地一樣有大戰。
我除開佢件OL恤衫,佢入面著左件純白色喱士BRA,好鬼誘,因為係半罩杯式,好有好多喱士,唔洗特登,都可以睇到佢粒粉紅lin。
我除開佢條西裙,佢上下身原來著左同一套內衣,MI條底褲都係純白色,帶有好多喱士。
前面D喱士透出烏黑既毛毛,份外誘人。
一邊上下摷佢,但都冇除到MI套純白內衣。
我一手摸到後面,嘩......
原來佢條UNDER 後面係T back,我起勢咁搓佢籮柚。
繼而將T back撥埋一邊,用手捽MI下面塊唇,一捽已經Feel到佢好濕,再捽已經想滴水咁。
我二話不說,就由後面插入,Mi雙手牚牆咁迎合我既進攻...

二人HIGH緊當中,我問女友剛才睇成點,我唔係到喎:smile_47:...

MI就一邊被我插,一邊呻住吟咁話我知:::(以MI第一身親述)

ANDY好好人,等我等到10:00先開始,原本應該已經要關門。
好唔好彩,我因為太趕,留左套衫係公司...
(「哎.....嗯....」呻吟緊,現場做愛聲)

ANDY就叫我著住自己D內衣先,冇緊要(因為開頭推脂,唔洗即刻除晒衫)
咁我就除左件恤衫比佢按啦!
andy幫我推完背脊,就幫我推前面,不過都唔洗我除bra。
佢話就咁推都OK,跟住就由個肚推起,由下而上。
(「哎哎哎.....」)現場做愛聲)

推推下,andy隻手就推到我個bra入面,因為我冇除bra,所以"cool"得好緊。
搞到andy隻手好似好大力咁揸我個胸咁,推左一陣,我就主動話不如除左個bra按啦!
ANDY佢好好,好溫柔咁幫我除BRA,然後又好似對上一次咁。
跨跪係我上面,幫我推脂。
(「嗄!嗄!嗄!」我現場的咆哮聲)
(心諗:Mi 真傻定假傻呀!!!)

推左一陣,andy話我睇左咁多次,應該好好多啦!差在我啲淋巴未通晒!
跟住就叫我忍下!
佢雙手用手指係我個胸上面,係咁搲、係咁搲!
我當時勁癢,勁辛苦!癢到我喊晒出黎!

佢初初搲我個胸外圍,搲搲下搲到我個乳頭。
我當時真係癢到癲晒,狂叫!
andy話已經好夜,我咁大聲會嘈到隔離,所以比條毛巾我咬住,我先冇咁大聲叫。

佢愈搲愈用力,我feel到個胸好似脹到想爆咁呀!又成身發滾咁!
andy話下次唔洗再推脂啦!再做多幾次咁樣通淋巴,個胸就會定形,唔會再走位!
(我可以肯定我女友係傻得交關)
(我邊聽邊插,大大力,但慢慢插)

ANDY幫我通左一大輪淋巴,我個上半身真係好似鬆晒咁。
ANDY話橫掂有時間,我上身又做得差不多,不如幫我做埋下半身。
我當然話好啦!
(「哎....哎~~~~~~呀」被我插到黎左一次高潮)
(我愈聽愈火滾,性慾大起,下面硬如鐵棒)
(我將全身酸軟的Mi放落床,又再插佢,一邊叫佢繼續講)

戲肉到,不過好夜了!下次再打!
多謝欣賞!!thxthxthxthx
作者: yy830    時間: 2012-9-14 01:43

樓主等你part4
作者: jenben99    時間: 2012-9-14 04:19

作者: CTAN2Y33    時間: 2012-9-14 04:23

抗議呀:smile_38:
又要等:smile_22:
作者: gem2010    時間: 2012-9-14 04:25

作者: 起機機    時間: 2012-9-14 05:58

作者: soap    時間: 2012-9-14 09:56

作者: Hohohoho2012    時間: 2012-9-14 21:52

作者: lostergundam    時間: 2012-9-14 23:02

我又要幫條女推推先!期待part.4

作者: bowiecheng    時間: 2012-9-14 23:37

Part 4:smile_o09::smile_o09::smile_o09:
作者: ^敢言禁言^    時間: 2012-9-15 00:42

作者: ^敢言禁言^    時間: 2012-9-15 00:45

作者: ^敢言禁言^    時間: 2012-9-15 00:45

作者: ensemblefai    時間: 2012-9-15 00:46

作者: kwanaaaa    時間: 2012-9-15 01:04

作者: .小狐女.    時間: 2012-9-15 01:33

熱切期待~:smile_o05:
作者: ^敢言禁言^    時間: 2012-9-15 21:07

作者: Pat華    時間: 2012-9-15 23:29

作者: danieldanielkoo    時間: 2012-9-16 01:46

作者: ^敢言禁言^    時間: 2012-9-16 03:35

作者: 聖荷西人    時間: 2012-9-16 06:02

作者: ^敢言禁言^    時間: 2012-9-16 06:18

作者: scchim    時間: 2012-9-17 00:05

作者: jenben99    時間: 2012-9-18 02:52

作者: hjmll    時間: 2012-9-19 01:42

作者: nurben    時間: 2012-9-19 16:46

作者: anton    時間: 2012-9-19 18:45

作者: 幽默男    時間: 2012-9-19 19:43     標題: 回覆 1# 的帖子

作者: 不基男    時間: 2012-9-20 01:05

作者: cc5156    時間: 2012-9-21 19:01

作者: armstrongsolov    時間: 2012-9-21 21:54     標題: 回覆 63# 的帖子

作者: 吉隆    時間: 2012-9-22 01:42     標題: part 4

part 4

上次講到:
ANDY幫我通左一大輪淋巴,我個上半身真係好似鬆晒咁。

ANDY話橫掂有時間,我上身又做得差不多,不如幫我做埋下半身。
我當然話好啦!

題外話:
Mi睇Andy期間,我在旁Andy邊做邊教,我都學左好多。
之後,試過幫我d女做過,都幾好feel,d女女都high high地
but 硬係冇睇Andy做咁正,的確係喺旁邊睇人地幫自己條女做,特別過癮...

正文:
Mi被我放落床邊,全身酸軟,口中連連喘氣「嗯....嗯....」
我急不及待站喺床邊,抽起佢雙腳放在肩上,又再插入佢好濕ge穴內。
「哎....呀!」

「跟住呢?跟住....點..呀?」我邊插邊迫問Mi
Mi「跟住......
(以MI第一身親述)
果陣佢幫我搓完上半身,我成身鬆晒又軟晒。
因為留左套衫喺公司,所以冇褲可以換,唯有除左條西裙。

因為諗住可以換衫,所以入面著左套see full白色內衣。
果下真係有d尷尬...
(哎哎哎.....現場呻吟聲)
(露出晒條喱士底)

不過我都信得過Andy,佢之前睇得我咁好。所以果下都冇為意。
Andy先先幫我由小腿按起,接住按上大腿,來來回回咁按。
佢"練"到我勁舒服,我仲舒服到"洽"著左。

半睡半醒咁,我知道Andy繼續幫我"練"緊,仲同我講野。
好似係話「嗱....依家....*你**腿內側****忍住***」咁
我都冇乜理佢,就繼續瞓。
矇矓中,feel到大腿有人"練"緊,仲愈"練"愈大力,不過又好舒服。
Andy「頭先,通左淋巴******係會攰d,*****瞓下啦!」

跟住,andy幫我用一條小小暖ge毛巾蓋住我塊面,又繼續。
佢將我對腳輕輕分開,然後好溫柔咁搓我大腿入面。
搓完左邊,又搓右邊,又由面搓到底,由底搓返上面。
愈搓愈高,有一、兩下仲...掂到我"下面"

我即時醒一醒,但因有毛巾蓋住面,我睇唔到andy,佢又睇唔到我。
我feel到佢愈"練",我就愈熱,仲好想合埋對腳咁。
但andy冇比我咁做,反而仲大大分開我對腳。
佢開始搓到我大腿隙,仲愈來愈近我"下面"。
我開始有點點緊張。

andy見我有d緊張「唔洗驚!好舒服架!嗱!我依家幫你通大腿淋巴!忍下痕呀!!」
接著一手按在我大腿摺位,緩緩咁又按又搓。
我雖然忍住,但都好痕好癢,又好尷尬同酸軟。
佢一按果下,我仲有少少想尿尿咁。好彩忍住。

andy由面一路按,繼續向我下面移動。當時佢手指公按住我恥骨,其餘手指向下指。
一步一步咁移到我下面,我feel到佢對手磨住我條底底d喱士邊。
一路邊搓邊按咁,去到我"妹妹"側邊。
我不其然打左個冷戰,andy縮手,又再黎第二次。
(點止hi到條底褲邊呀!條底底咁多喱士,毛毛都穿晒出黎,掂到晒啦!)

到第5次,佢對雙仲穿埋入我條底底入面,一路喺我恥骨同底褲之間,來回咁搓揉。
每次andy搓到下面,接近妹妹時,我都會打冷戰。
到左第9定第10次,andy提意我除左條底底。
我有少少猶豫,andy就話「因為我要幫你揸d按摩油,怕會hi污衊,如果你唔想都唔緊要。」
(andy依個淫賊呀!)
(「ops!ops!」我狂插Mi發出叫聲)

我猶豫左2,3秒,我就...
就伸手去除,點知...
andy好好人,佢用手觸到我腰間「我幫你啦!」
接住,雙手穿入腰拉低我條底底。
我feel住條底褲,喺佢手入面卷成一條,果下我勁尷尬,第一次被陌生男人幫我除底褲
(傻架!係人地面前全裸!!!)

當時我感覺好熱,臉應該紅晒,好在條毛巾掩住。
andy除左我條底褲,又再繼續。
冇左底褲ge阻隔,andy每次按都hi到我妹妹。
我忍住盡量唔縮,費事尷尬,我愈唔縮,下面就縮到好緊。
andy「你好緊張呀!d肉收緊晒,好難做啊!我幫你放鬆下呀!」

接住一下按落我下面,完全覆蓋我妹妹。
我嚇左一跳,仲「呀!」左一聲。
我feel到佢d手指就貼住我陰唇,我好緊張。
但反而下面經過andy按住,就放鬆晒,無再忍住、谷住。
andy一直按住陰部冇放,我緊張完,仲鬆左口氣。
(吊你呀!容乜易插埋架!)

過左2-3秒,我feel到貼住我下面隻手濕晒,再諗,原來係我自己濕晒。
我正要合埋雙腳...
andy一開撥開我隻腳「未夠鬆啊!」
繼而又再一次按落我陰唇上,今次係由恥骨開始,慢慢掃落我陰唇。
我有一下觸電咁,全身震一震。「哎~~~~~」我舒暢咁叫左出黎。

「ok!放鬆左好多啦!繼續!」andy又開始搓我下面。
佢雙手從我大腿隙來回咁按,仲有意冇意d手指掃到我陰部。
我愈來愈熱,仲feel到自己愈來愈濕。
andy愈按愈大力,愈掃愈大力,直頭好似喺度撥我片陰唇咁。
都唔知幾多下,我忍唔住叫出黎「哎...哎...呀~~~」

接住......andy就......
唔再...按我大腿側,而係專係用手指撥我下面。
我被毛巾蓋住塊臉,我當時覺得真係好high。
我用手按住毛巾,不停發出「嗯....嗯....」咁聲。
(「嗄!嗄!嗄!」我現場的咆哮聲)

andy一手用手指狂掃我塊陰唇,一手在我恥骨打圈咁按。
我愈來愈high,andy隻手就愈來愈快。
我都唔知被佢搓左幾耐,
突然,.......

Andy雙手用力按住,一手按住我粒陰核,一手按住我陰唇,停頓唔郁......
我即時high到黎左,我不住咁縮,口中瘋狂咁叫。
「哎~~~~~~~~~~~~~~~~~」
(咁容易被人搞到高潮!淫婦呀!)

「ok啦!今日到依到」andy淡淡咁講。
『啫啫啫~~~啫啫啫』電話聲就響,你就打黎喇。
(「OPS!OPS!吾!我...射啦!」)

我插到最深處,都唔記得有冇戴套!怒射晒入去!
仲射左攰多,多到由肉棒同穴口交接位流出黎。
Mi一放high咁多次,攰到死左咁。

本篇完!多謝欣賞!
作者: manpushoil    時間: 2012-9-22 04:07

正報告!多謝師兄提供!
作者: CTAN2Y33    時間: 2012-9-22 05:45

之後冇再睇啦?:smile_41:
作者: gem2010    時間: 2012-9-22 05:50

作者: momomo118    時間: 2012-9-22 10:59

作者: hkkenken69    時間: 2012-9-22 12:06     標題: 回覆 6# 的帖子

多謝SHARE...支持
作者: lostergundam    時間: 2012-9-22 12:13

非禮還非禮,Ml又冇話唔好,仲有埋高潮,佢唔接受可以叫停吧!反而想知之後仲有冇去比Andy再做塑身?

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)