188Channel

標題: 想不到我的第一次係咁發生(已更新 part 23(加左少量對話)#512) [打印本頁]

作者: kenny_love    時間: 2013-4-27 03:14     標題: 想不到我的第一次係咁發生(已更新 part 23(加左少量對話)#512)

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 旭曲    時間: 2013-4-27 03:30

作者: gem2010    時間: 2013-4-27 05:29

作者: studio4e    時間: 2013-4-27 11:01

support support 期待更新
作者: dcboy    時間: 2013-4-27 11:16

快Update 想知道究竟你想講乜
作者: 舊類型人    時間: 2013-4-27 12:18

作者: Agger@Liverpool    時間: 2013-4-27 13:10

作者: EV5322    時間: 2013-4-27 13:11

作者: kenny_love    時間: 2013-4-27 13:46

引用:
原帖由 旭曲 於 2013-4-27 03:30 AM 發表
大學生先失而家小有喎

可能小弟比較保守…同埋圍內玩既fd都係讀書型居多…

作者: kenny_love    時間: 2013-4-27 13:49

我會盡力今日or聽日update… 頭幾part可能悶d…但我想成個故仔交代哂…我會盡快入戲肉架啦…多謝支持

作者: lee1997    時間: 2013-4-27 17:28

等你:smile_o06:
作者: kenny_love    時間: 2013-4-27 21:56

Part2
係training入面我地果組既人係熟得最快, 可能係K比較活躍, 加埋我本身都幾吹得水, 大家太熟自然傾野都快D, 好多教學既細節都傾好
其餘training既時間都好似上堂咁, 真係上一次義教要教既野, 跟住叫我地實習下, PP始終怕醜, 出黎試教既時候都好多醜態-333-….其實幾可愛, 有少少吸引我
不過好彩最後出黎教書每組得1個, 其餘同D小學生一齊上堂, 埋身睇佢地有咩問題
大大話話training都成5日, 因為PP同我住得比較近(15mins車程), 第一程車係一樣, 其餘group mate就坐另一邊車, 唔同路, 所以小弟同PP多左單獨傾計, 老實講一句, PP係training入面一直紥馬尾, 又唔算特別靚, 算係OK, 但俾K真係差少少 (當然最後我改觀)
咁我拎其中一段對話出黎吧, 一段佢中左我計既對話
我: 係喎…頭先我唔覺意見到STAFF手上份野, 見到佢地揀左你出黎教書喎
PP: (個樣極度驚訝)下….唔會掛, 你知我D普通話有幾差架啦, 到時出黎教咪俾你地笑到面都黃
(其實我唔知點解佢會信~_~staff講到明搵d普通話好既黎教)
我: 應該唔會錯, 我好清楚見到你個名, 其餘果3組就係邊個邊個, 唔緊要啦, 搵下C(大陸黎讀書果個) 幫你補下D普通話囉, 你地又同房麻@@
PP: 哎呀…我唔想教呀, 不如你同我換啦, 你D普通話又ok, 我出去棧失禮死人…
我: 下-0-….應該唔得架, 況且我個樣冇乜威嚴, 企到出去又係俾學生恰
PP: 咁點算, 好驚, 唔通要頂硬上出去教, 要教足2日, 死啦…..(個樣勁擔心, 有d不知所措)….不如我同staff講我臨時屋企有事, 去唔到(洗唔洗咁誇張-____-)
(我一直忍住唔笑, 但見到佢呢個反應我又唔忍心再呃佢)
我: 下-0-….準備左咁多野先唔去, 好似哂左喎, 不如我講個好消息俾你聽, 等你開心下啦, 但你唔準罵我架喎…
PP: 好呀, 你講啦
我: 啦…你應承左我架啦….呢個消息就係…….就係….
PP:        唔好話俾我聽你呃我(點解佢突然醒左咁多既@@)
我: ……………………………(我俾佢秒殺左)
PP: 真架!? E…有冇搞錯…搵d咁既野黎玩, 搞到我岩岩心到離哂, 仲俾見到我個頹樣…(佢塊面紅左, 真係幾怕醜)
我: 哈哈哈….冇乜野呀….好似d犯就黎上斷頭台咁, 乜野希望都冇哂….
PP: 你仲笑…..(佢成日都俾我地成組呃XD)
我: 唔笑你啦…話事話….你以前係咪讀女校…我見你初初training好似幾驚同男仔講野…
PP: 唔係呀, 男女校黎, 不過我同D唔熟既男仔會唔知講咩好, 我中學都好少男仔FD, 熟果幾個咪今次一齊去果幾個囉
我: @@哦...原來係咁…呢個人少少, 老老實實, X係咪你男朋友黎.....
PP: 緊係唔係啦-____-….好朋友黎….
我: 哦….「好」朋友…..
PP: 真架-____-….雖然佢追過我….同埋佢有次….(佢突然停一停)…總之我講到明佢唔係我杯茶…..我都未拍過拖…
我: 估唔到你未拍拖喎(雖然我都係, 而且成組都知左) E@@佢有次咩野……你好似痴左機喎….有D野…
PP: 總之我唔會揀佢啦!!!! 你呢…你同K好似幾合拍喎, 教書D野全部都係你2個傾好哂, 你地玩哂啦….
我: K係幾靚既, 做野爽快, 又夠細心, 但應該唔會有咩發展….
PP: 哦~~~你認人地幾靚, 你地2個都幾襯丫, 不如試下去馬
我: 唔啦…
PP: 咁你地人有冇感覺先!?
我: 總之唔會有發展啦
PP: 你答左我先
其實我答唔會有發展既原困主要係我開頭講過果件極唔開心既事…..關於感情問題….佢不斷追問左我幾次…最後我發左一下脾氣
我: 都話唔會囉!!!!(語氣勁重)
PP呆左….靜左幾秒
我: Sorry….
PP: 唔…唔緊要…..我講Sorry先岩….
我: 哈哈….係咪嚇親你…..
PP: 嗯…
我: 其實而家我真係冇心機諗呢D野…..
跟住我一五一十講哂果件事佢聽…PP有D眼濕濕…
PP: Sorry ar….我知你發生呢D事….對唔住呀….
我: 哈哈…唔緊要啦….我落車啦(其實講到過哂站-____-) 你返去早D休息啦…聽日仲要training….
跟住幾日training我同PP熟左好多咁….我係第一次同異性朋友講呢件事…
話咁快到出發果日啦….7點半係上水火車站等…我要5點半起身, 救命-___-…
到左見到PP....嘩整…….點解佢放左頭髮落黎靚咁多….尤其笑果下特別迷人……
其實當初我都以為自己同K有可能發展, 但呢個TRIP將所有野改變哂…..
寫住咁多先, 過多1 part就到戲肉架啦….

作者: lee1997    時間: 2013-4-27 22:40

waiting for you
作者: kenny_love    時間: 2013-4-27 22:41

引用:
原帖由 lee1997 於 2013-4-27 10:40 PM 發表
waiting for you
岩岩先出咁快又waiting for you XD....我盡力係聽日/星期一出吧
作者: kenny_love    時間: 2013-4-27 23:44

冇人覆既:') :')
唔通覺得我DUP波鐘:')
作者: 地獄少女    時間: 2013-4-28 00:07

正:smile_40: :smile_40:
作者: 舊類型人    時間: 2013-4-28 00:32

作者: dcboy    時間: 2013-4-28 03:29

咁我再等兩part支持住先
作者: mag718    時間: 2013-4-28 05:50

作者: kenny_love    時間: 2013-4-28 22:49

Part 3
原本我諗諗下好似仲要寫多2PART先到...為左唔令各位CHING失望.....我一次過打左2 PART既野出黎
(補充返少少, 其實係training入面我已經覺得我同K只係做野上面合拍, 但價值觀, 性格果D都完全唔夾, 所以冇乜可能....)
(同埋個TRIP TOTAL係7日)
第一次見到PP放頭髮落黎個樣, 好似變左2個人咁, 如果紥馬尾係5分既話, 佢放頭髮落黎可以有8分, 咁你地知道分別吧-0-….
跟住我地就出發, 上水火車站塔到落馬洲, 再坐我地Book左既旅遊巴出發, 由於太早出發, 上到車大部分人都訓哂, 去到第一個城巿, 聽閒果到比較多文化古蹟, 所以我地係果到行一轉先(其實前前後後都睇左6-7個鐘), 由於小弟帶左部單反過去, 所以好多時候都要充當攝影師, 幫下成GROUP影相, 當然我唔多唔少會借D兒影多D PP啦-3-…
到左夜晚6點幾, 終於行哂, 食埋飯就上車去我地的落腳義教附近既酒店落腳, 果程車都成3-4個鐘, 大家呢個時候又訓哂, 包括小弟,
半路我已經醒左(可能訓得太多), 跟住睇一睇部電話,
(交代下, 由於我地今次義教地方比較偏僻, 所以STAFF都建議我地帶D雞D既電話去, 爛左都冇咁心痛, 所以我地大部分人都還原返中學時代用既禁禁機, 跟住我又搵到一個 ”APPS” 係可以用bluetooth SMS既, PP都有裝)
睇一睇電話, 見到PP搵我, 原來佢比我更早醒左, 於是SMS左過黎, 搵我傾計, 於是我地剩餘既時間都係到用個 “APPS” 傾計, 當然佢仍然不放棄咁推介K俾我= =……又傾下中學既野, 傾下OCAMP既野, 唔經唔覺已經落車….
去到酒店(其實用賓館比較貼切), 比較舊, BTW, 我地黎唔係歎世界, 而係黎做野, 所以我都不太介意, 放低D野之後就要去MEETING ROOM繼續傾教學既野, 同埋分D禮物俾我地, 到搞掂哂已經2點半了, 係凌晨2點半, 跟住我地返房分好D物資, 傾D細節, 已經3點幾, 返房沖埋接近4點, 我地去既地方其實係接近0度, 間旅館又冇乜保暖能力, 好在小弟體質比較好-_____-頂得住, 但係M好似凍到傻左咁-_____-….第二日6點幾已經要起身, 基本上冇訓過咁…..兩日教書訓覺都係咁-_____-“得2-3個鐘訓……
終於到正式落場教, 最後STAFF揀左K係企出黎教, 我地入組睇住D學生,
其實講就講得多話香港D靚仔物質享受太好了, 相比起大陸學生真係差得遠, 呢句野真係親身體驗先會明白呢句野, 我地只係帶左一堆係香港靚仔完全唔會有興趣既禮拜, 同埋比較得意既數學遊戲+工作紙,
但我FEEL到佢地已經超滿足, 同埋佢地上堂係好積極舉手答問題, 好比心機聽書, 心諗如果香港D小學生有咁好, 我收少D錢教班都濟(我平時有接開D小學JOB黎做), 佢地臨走仲整左D卡紙送俾我地, 而家佢地填既檢討問卷, 有好多都話我地普通話要改善:smile_35: ,
但佢地D feedback係好有意思, 同埋認真寫的, 而家諗起都有D窩心 , 2日教書既體驗真係好正, 就算得2,3個鐘訓都值得既….
走果陣仲要跟住旅遊巴同我地88….睇返香港D細路真係…..:smile_39:
作者: kenny_love    時間: 2013-4-28 22:50

PART 4
兩日辛苦但開心既教書時間終於過左, 第二日教完書之後再出返去D城巿地方落腳, 果陣已經6點幾,
我地去返落腳酒店附近既茶樓食飯, 跟住係果個會有D討論, 講返我地既教書既經歷, PP好少出聲, 跟住STAFF問到佢, 佢應左1,2句, 好似LAG機咁, 之後就話冇了+眼濕濕, STAFF冇迫佢再答,
但係小弟突然問左句: PP你係咪唔舒服?
(呢個係小弟既特強既地方, 由細到大身邊都有唔少女仔FD, 都幾熟, 佢地講返俾我聽, 話我成日都靠幾句/少少表情就睇中佢地心情好唔好, 唔舒服, 其實我自己都唔知點解睇得出-_____-….只係直覺黎)
PP: 係…我有少少頭暈
STAFF: 不如送一送你返房休息先好冇?
PP點一點, 跟住有個女仔STAFF送左佢返房休息….
跟住我地繼續傾….再出黎PRESENT下咁, 跟住突發事發生左,
C(姐係PP ROOMMATE) 收到個電話, 面色突然變哂, 跟住即刻走過去同STAFF講野, 原來C既爸爸中左風入左醫院(好似幾嚴重下, 聽講係第二次中風), 佢想即刻過去睇佢爸爸, 經過一番爭呦, 最後由其中一名STAFF送佢去火車站, 佢大伯係火車站等佢,
(其實我地落腳城巿同C既屋企都有D近, 大概4個鐘車程就到….係中國大陸黎講唔算遠了-____-)
最後我地果GROUP又7人組變左6人組, 由於2日教書都訓好少,
STAFF 8點幾就放我地返房休息, 我地過左去探一探PP之後就返房沖涼準備訓了,
(因為真係好攰= =”””)
當我同M已經撻左落床準備變死魚訓覺, 就訓著之際, 我個電話震, 心諗, 邊條粉腸呢個時候SMS黎阻住哂老子訓覺,
一睇, 原來…..係PP, 好-_____-我收返果句, 佢好似話個喼卡實左, 整極都開唔到, 問我可唔可以過去幫手佢-0-…..
好啦…..幾眼訓都要過去幫佢了, 去到佢房(當然得返佢一個, C走左了)…
我地第一次孤男寡女獨處一室, 我開喼開到手都甩-_____-….
個喼真係好似有野 “cake” 住左咁, 最後開左條隙再用D野撩開入面D野, 總算見到有咩CAKE住左,(係佢係當地買既野, 一支竹既野,唔識形容)
最後搞左一輪終於開到,
點知一開到…..O..shit-____-…..見到佢D BRA同UNDER= =…..
我即刻say sorry 彈開,
佢面紅紅咁話: 唔緊要…
果刻真係超尷尬= =…….
我: 咁我走先啦
PP: 嗯……
佢面紅好可愛….
跟住我醒起一樣野= =…..我冇帶埋房卡出黎, 而M我諗佢訓到死魚咁了…
佢臨訓前仲要= =連電話都熄埋(佢習慣黎)….
拍極門都冇人應, 我結果去左酒店D會議室呆坐玩電話-_____-“
跟住我收到PP SMS
PP: 點呀….訓左未@@
我: 未呀…..我冇門口入- -唔記得帶房卡….M又拍極門都冇人應
PP: 下….SOR呀….搞到你冇房入….
我: 唔緊要….不過而家唔知點好-0-….唔通要訓會議會室….
PP隔左好耐(2-3個字到)冇SD野黎…我準備伏係到訓一陣….
之後PP SD野黎啦…
PP: 不如你黎我房坐下啦, 好過訓會議室, 話掂我好驚一個人咁樣係房到…
於是我過左去….
另一床已經俾佢D衫衫褲褲鋪滿….
我: 嘩…做咩霸埋果張床佢….
PP: D衫俾你撩亂哂麻…我又廢事摺…咪放哂係床….聽朝先摺….
於是我坐係PP張床尾睇電視, PP坐係床頭….果陣個節目睇緊大陸D相體節目
叫非誠勿擾, PP問我咩黎架…跟住我咪講咩節目黎, PP好似有興趣,
於是佢走左上黎床尾位睇, 因為佢有少少近視, 唔係大睇到, 於是我地超近咁一齊睇電視,
PP: 做咩咁鍾意睇呢D節目, 你都有興趣去XD?
我: 下-0-…..好多人都睇架BOR, 有時見到D人係到搵到另一半, 都幾鄧佢地開心…
PP: 哦….係喎….你頭先點解知我唔舒服既….
我: ER….直覺囉-0-……我成日都估中D女仔FD既心情果D野架喎….點呀….你有冇好D
PP: 冇乜野LU…我諗係果到焗…同埋唔夠訓先頭暈….女仔FD…原來係女……性朋友..
我: -_____-都話我未拍過拖囉….你咪亂講野….
(竟然俾佢反做我)
PP: 係呀…..
我: 當然~~~
跟住個節目有個女仔既前夫上個節目到追返佢…我地都定哂格睇….冇出聲…最後都失敗左….
我: 早知今日何必當初呢….玩婚外情….呢個絕對冇得原諒….就算當初係同人單獨係OFFICE情不自禁都唔應該咁….
PP: 係囉……(靜左一陣)….我都係第一次同男仔單獨係房傾計……
PP果陣個樣怕怕醜醜咁….DUP低少少個頭…真係好靚…好小烏依人既感覺…
我果刻真係心動了-_____-…..
我: 其實我都係…..你好靚(我唔知點解會講左呢句出黎)
PP果陣因為個節目已經坐到我側邊, 差唔多拍埋一齊….
PP聽完更加面紅…..我忍唔住錫左埋去….PP都冇反抗(P.S. 呢個係我初吻黎…我果陣唔知點解有呢勇氣錫埋去)……我地就咁KISS起上黎…
打住咁多先…下1PART有野睇了
作者: studio4e    時間: 2013-4-29 00:07

support support:smile_o12: :smile_o12:
作者: 冬甩格斯    時間: 2013-4-29 01:49

作者: dcboy    時間: 2013-4-29 02:09

支持以為出2part 會有野睇點知都未到
作者: p=.=k    時間: 2013-4-29 02:51

好睇,繼續寫
作者: 舊類型人    時間: 2013-4-29 03:05

作者: deard    時間: 2013-4-29 10:42

作者: kenny_love    時間: 2013-4-29 14:20

引用:
原帖由 dcboy 於 2013-4-29 02:09 AM 發表
支持以為出2part 會有野睇點知都未到
抱歉=[其實我打得出得濟先分開佢-0-

作者: kenny_love    時間: 2013-4-29 14:22

引用:
原帖由 deard 於 2013-4-29 10:42 AM 發表
support!! 好sweet ah你錫佢果度:smile_40:

Haha=]其實果刻我不知所惜緊…我初吻黎…仲要係主動@@

作者: kenny_love    時間: 2013-4-29 14:33

引用:
原帖由 舊類型人 於 2013-4-29 03:05 AM 發表
支持

多謝ching~你又part 1support到而家

作者: 33083391    時間: 2013-4-29 14:48

作者: kensen    時間: 2013-4-29 16:31

幾時有update呀....
作者: kenny_love    時間: 2013-4-29 16:52

引用:
原帖由 kensen 於 2013-4-29 04:31 PM 發表
幾時有update呀....
:smile_35:我已經UPDATE得好快....打緊PART5啦
我盡力UPDATE了...但真係多野做:')
PART6之後可能會慢慢少少, 因為我仲未諗揀邊D黎打....
如果打哂既話, 我諗20PART都唔夠...我抽重要既野黎打
作者: kenny_love    時間: 2013-4-29 19:22

Part 5
呢個PART我打打下原來咁長....各位耐心D睇吧(交代返少少野, 果陣係酒店, 雖然出面真係好Q凍, 但酒店有暖氣,
唔太凍, PP著住件粉紅V領羊毛質地既長袖衫, 有少少低, 加條普通運動褲
雖然冇露到, 但睇落去幾正的, 細佬已經本身有少少反應, 但小弟一直克制自己唔望果到-____-…)
呢次係小弟既初吻, 而家先知原來女仔係咁既feel, 兩個咀唇, 好柔軟, 有少少熱熱地咁感覺, 由於小弟係第一次錫女仔-0-….毫無技術可言…..
只係錫左落去, 同埋睇戲咁….用咀唇夾佢咀唇咁(唔太識形容, 相信各位經驗豐富既Ching一定明我講咩), 跟住佢又夾返我….終於明白咩叫兩隻海豚爭野食,
果刻我完全合埋眼享受我既初吻, 相信佢都係合埋眼, 我真係好享受呢個感覺, 好想時間唔郁, 繼續錫落去…..
唔知過左幾耐, 我地終於肯離開大家個咀-0-….我果刻個人好亂….唔知點解….
我講左句: Sorry…(唔好問我做咩講Sorry)….
PP塊面仲有少少紅咁話: 唔…唔緊要…..
大家靜左幾秒…
PP: 其實…..你係咪鍾意K呀?
我O左一O: 唔係呀…..
佢呢個問題令到個氣氛好怪….岩岩我地先KISS完…但我明白一個女仔肯俾男仔KISS, 一定有D FEEL先會…偏偏佢突然問我呢個問題,
(我打從心底覺得K靚…但我對K真係冇乜感覺-______-, 相反PP就唔同)
PP: 我知我唔夠K靚….又唔夠佢咁SMART, 做野咁成熟…..其實我第一次同男仔講咁多自己既野….(佢開始有少少語無倫次)
(我明白PP拎自己同K比, 好似拍馬都比唔上, 有D自悲)
我: 傻女黎…..K雖然好似好完美, 但你係我心中地位一早超越左K…(真心的, 由我肯講我果件唔開心既事, 我已經知PP係我心入面地位唔輕,
當然, 我自己都開始語無倫次, 小弟自問講野表達都OK, 但呢刻我完全HAND左機, 條RAM爆哂, 諗唔到點講好)
PP塊面又開始紅加少少微笑(真係好迷人): 多謝你…
PP隻手慢慢放落我隻手背到, 我整, 由細到大我都有唔少女仔FD, 有時都會有D身體接觸(不要諗歪), 我都冇乜野, 唯獨是我心背一俾俾女仔一掂就好似觸電咁:smile_43:
我頂唔順了…..我塊面又再次慢慢”控”埋去…..
我: 我鍾意你
跟住我再次錫左埋去, 呢次PP一錫就攬住我條頸.....
慢慢細佬已經把持不住硬哂頸了….我開始變成下半身思考既動物, 當然我理智仲係到, 加上毫無經驗, 再次不知所措-0-…….只係隻手輕輕攬住佢條腰, 有時好少咁掃一掃佢背脊(只敢1,2下, 仲要好細微,) 呢個已經係我極限, 我唔知佢點諗…唔敢做乜野, 冇經驗, 唔知女仔點樣先係OK既signal….
跟住佢原本攬住我條頸既2隻手, 開始放低, 其中一隻放左落我大脾到, 我已經差唔多扯到恆實….但我理智話俾自己聽一定唔可以亂黎, 因為面前呢個係我鍾意既女仔…
佢隻手慢慢移向我細佬, 郁下又縮下, 我知佢爭紥緊, 我都係…..下半身同理智battle中….
佢隻手摸左我細佬幾下就縮左…..但我下半身已經打嬴左…我慢慢一路kiss一路推佢落床, 佢冇反抗….(我相信我再冇行動, 各位Ching一定會殺左我-3-)
跟住我訓係佢上面繼續kiss佢(當然唔係成個身訓落去, 壓死佢-____-),
慢慢轉攻錫佢條頸(學下睇戲咁黎….), 錫落去果下佢個身輕輕震左一震,
隻手慢慢伸入去佢衫到….開始渣佢, 原來佢冇戴bra@@...但入面著住件好薄既絲質底衫, 我隔住件底衫慢慢摸佢….原來女仔胸部係咁柔軟, 我feel到佢粒的愈黎愈凸, 愈黎愈硬, 佢開始攬住我背脊……
佢係耳仔怕怕醜咁講: 做咩唔幫人除左件衫ar, 你搞到人地咁熱…
老實講, 小弟係第一次….乜都唔識-______-
我冇再錫佢條頸, 一路望住佢一路摸, 一路慢慢推佢件衫….終於除左佢出面件衫佢件底衫已經因為件羊毛除左, 已經變到一半上左去, 而佢都除左我件衫(我只係著左一件比較厚既衛衣)
果陣我已經開始放膽….伸手入去佢件底衫入面摸, 原來手感係咁@@好滑, 好暖,
佢開始攬住我頸, 我地開始又再kiss, 我開始試下捽佢粒的…
PP: 嗯嗯…..(佢一路同我KISS一路有D聲)
我問佢: 係咪痛呀?
PP: 唔係呀….有…..有D舒服….(佢仲係怕怕醜咁…)
我順勢除埋佢件底衫, 一除佢就用手遮住2粒點, 我繼續同佢KISS…
(其實我冇乜經驗, 仲要我做主動-______-)
溫柔咁慢慢移開佢隻手, 佢個波雖然唔算大, 個圓圓地, 可能訓低既緣故…
其間我一直訓係佢上面, 我終於同佢心口貼心口, 個感覺好奇妙, 又好舒服,
我又開始鍚佢條頸, 隻手開始亂摸, 摸到落腰, 再慢慢除佢條褲, 我發覺我手唔夠長-_____-….
佢隻腳慢慢縮上黎俾我除, 我冇再錫佢條頸, 起少少身幫佢除, 佢都順勢除埋我條褲, 果刻我地接近變左2條全裸的肉蟲,
除完佢話: 有D凍呀, 妗左被先啦…
於是我照被先繼續, 其實我都有少少凍,(大家要明白出面係0度-0-….)
果刻開始我知道我唔應該再怕醜…佢訓左係到任我黎…..
我開始想啜佢粒的, 全部野我都係第一次-_____-感覺好奇妙….
跟住我學AV咁….隻手慢慢移落去慢去佢妹妹, @@原來係濕既…同埋係咁既感覺
佢開始有少少叫聲: 嗯…..嗯…..
啜完左邊又啜右邊, 我唔知過左幾耐,
PP突然話: 不如你試下插入黎啦…
其實我已經硬哂, 但又唔敢插入去- -…..始於第一次, 鬼識咁多野….
我: 可以麻?
PP: 嗯…..我想要啦….
於是我神速除左自己同佢條底褲,
果刻真係超緊張, 第一次插女仔妹妹,
佢慢慢擘大2隻腳, 但我真係新手, 搵極都唔岩位= =….入唔到…..
佢見我試左幾次都入唔岩, 用手慢慢引導我入去,
我一入, 嘩….好緊, 但好暖, 好舒服, 好似有野包圍住成條野咁...但又好難入, 因為真係好緊…PP細細丫左一聲….
我: 係咪痛呀…
PP: 有少少, 唔好咁快….
於我慢慢咁入去, 真係好爽-______-……
我終於插左大半條入去…我果陣係男上女下咁插佢….
條腰開始好自動咁郁, 慢慢抽插(呢樣真係唔洗教, 一插就自動識- -)
PP: 嗯….嗯….
我都開始: 呀呀…PP好舒服呀….
PP: 嗯…..嗯…..
我地抖氣愈黎愈勁….
PP開始叫大聲左….其實都唔算好大聲….
我愈黎愈HIGH, 愈黎愈快…..
跟住就死了…..由於我係第一次….控制唔到…就咁係入面射左= =…..
我炆返出黎….的確射左= =……..
我抖左幾秒就講: 我….射左….入去….
PP原本訓係到抖緊氣….
一聽到我講就即克起身係個袋搵本schudule…
PP即刻拎本schedule, 我見到佢有少少驚…..係到睇日子….
跟住佢話: 今日應該都安全既….(其實PP係讀BIO的)
點解佢可以變到咁冷靜…..佢見我好慌….
捉住我手: 放心啦…應該冇事….但下次唔好啦…PP呢一刻真係好溫柔....我: 但係…..
佢跟住KISS左埋我到….想我安心,
呢一刻已經俾佢佔據左我個心, 我好想保護佢…
KISS完PP拎左底褲同衫入左廁所, 我諗佢想清理下面
出返黎PP問我: 你係咪第一次??
我: 嗯….
其實我已經發現張床冇血….@@
PP: 你係咪見到張床冇血….懷疑我唔係第一次…..
我: …….
PP: 其實我唔係第一次…….係….第二次….
我有D驚訝, 因為佢話佢未拍過拖
PP之後一五一十話左俾我知…..
原來佢第一次係俾左X…(大家睇返PART2就知邊個係X, 果陣佢講到X突然停一停, 原來係呢件事...)
果陣佢考完AL 同班熟既中學同學上左 X到玩…
果陣佢地有飲酒….佢話X飲左好多….已經醉醉地….
PP都飲左少少(一罐到)…但已經醉
(果陣TRAIN因為我地有機會入農村食飯, 可能要飲少少當地既酒….STAFF俾左好少我地試, 雖然果D酒係幾濃, 但PP一啖仔已經塊面紅哂, 我就知佢酒量何奇差…)
訓醒既時候X已經訓左係佢隔離, 見到床有D血, 佢濛濃中大概知咩事…
果陣X追緊佢, 但呢件事後PP已經決定X已經入左黑名單…唔會有任何機會俾佢….無論X同D FD點解釋點幫佢….
佢講完開始有D想喊……
我即刻攬住佢: 傻妹黎...我鍾意既係你個人...唔係你個身體…
老實講, 我聽完果下係有D介意(人之常情吧…), 但望住俾我攬住既PP
我知道呢個已經係事實, 我改變唔到, 我只係想好好對佢, 好好保護佢…
(可能有Ching會話佢會唔會呃我, 我冇諗咁多…我選擇相信佢…
況且佢冇必要作個故仔我聽…大家都係讀science….佢大可以話踩單車OR做運動果陣穿左…係呢個可能…)
跟住我望一望個鐘, 已經就黎11點了…無錯…只係11點…
因為我地好早就返房, 沖埋涼訓都唔夠9點, 跟住我就過左去, 都過左2個鐘…
我: 好啦…夜啦…早D訓…聽日仲有大把地方去….
PP好窩心咁笑: 嗯…
之後我地就一齊訓, 當然PP係捱左落我博頭俾我半攬住咁訓,
呢個就係我的第一次…當然個TRIP未完, 故仔都未完…
大家應該仲記得我提左K同J出黎…究竟佢地同個故仔有咩關係!?
之後就會再講…而且仲係我幾後悔既事..
打住咁多先…
p.s. 其實我一直都擔心我內射果下....好在最後返到hk之後, pp話佢黎m....我先安心-_____-

作者: jackielam    時間: 2013-4-29 19:44

very good experience!!!
waiting for your update!!!
作者: kenny_love    時間: 2013-4-29 21:05

引用:
原帖由 jackielam 於 2013-4-29 07:44 PM 發表
very good experience!!!
waiting for your update!!!
thx~~你地既支持係我update既力量...
作者: kenny_love    時間: 2013-4-29 21:22

冇乜人理:')
唔通唔吸引...定係我up得太快:')
作者: 。吉川春代子。    時間: 2013-4-29 21:23

作者: kenny_love    時間: 2013-4-29 21:24

引用:
原帖由 。吉川春代子。 於 2013-4-29 09:23 PM 發表
支持咗先睇

多謝
作者: kenny_love    時間: 2013-4-29 23:21

引用:
原帖由 舊類型人 於 2013-4-27 12:18 PM 發表
幾p????:smile_40:

岩岩先睇返ching呢句…幾p就冇了~不過k同j我專登介紹佢地係有原因的…遲少少就會講埋

作者: 乂赤魂乂    時間: 2013-4-30 01:23

作者: 的奇    時間: 2013-4-30 03:08

作者: studio4e    時間: 2013-4-30 09:25

support support:smile_o12:
作者: 累直    時間: 2013-4-30 12:47

作者: kenny_love    時間: 2013-5-1 01:28

其實個故仔重點大部份係哂成個trip....
所以我會跟住成個TRIP咁長...加上小弟比較長氣.....可能比較長~_~
作者: deard    時間: 2013-5-1 01:58

作者: kenny_love    時間: 2013-5-1 02:17

引用:
原帖由 deard 於 2013-5-1 01:58 AM 發表
通常都好似女仔開嘅帖先會多人啲,不過我等緊你架
我想知道你地後來點~

好啦-3333-多謝支持
我會講哂成個TRIP先...可能幾長下...我盡力打-3333-
後來點@@....佢做得女主角....地位當然寧捨特別你估下吧...
作者: p=.=k    時間: 2013-5-1 03:50

真係好睇,支持!
我想問你之點樣知到有X呢個人既?
作者: alanma0412    時間: 2013-5-1 03:55

作者: kenny_love    時間: 2013-5-1 03:56

Part 6
呢part可能比較悶...請各位見諒...:smile_13:
PP就咁訓左係我隔離, 我咁大個仔第一次同女仔同床訓 (除左我阿媽-.-)
仲要果個”可能”會成為女朋友
(其實果刻未知算唔算係-____-….一切黎得太夢幻),
PP好快就訓著左, 我仍然未訓得著….PART1我提既果件事仲係影響緊我….
我果刻真係唔知適唔適合去開始一段新感情,(其實件事仲未完全解決…仲差少少野未做….)
其實我個人冇乜安全感…..果一刻都唔知PP係咪想同我一齊….
果陣PP捱住我右邊博頭訓的, 隻手對住咩位我諗各位Ching好明白-____-
我一路望住天花沉思, 隻手有意無意放左係PP個波到, 而且開始有D動作,
其實都係好細動作, 但PP似乎俾我整醒左-_____-…
PP: 哎吔….唔好亂摸啦, 痕架, 人地要訓啦….
我: 對唔住….咁我隻手咁岩對住果到咋麻…..
PP: 唔準手多多…..仲唔快D訓….聽朝9點半要集合啦….你冇啦啦偷左人地2個鐘
我: 嗯…..(呢下個語氣有D長)
PP: 做咩丫? 你好似有D野諗緊既….
我: 嗯….其實我仲未放低果件事…..
PP: 咁….姐係點….呀?
我: 我鍾意你, 係真的…但我唔知我能唔能夠開始一段新感情…
(唉….小弟永遠對住自己鍾意既女仔係講唔到大話-_____-…我好坦白講左出黎)
PP: 姐係….你唔同我一齊啦?
我: PP…你可唔可以俾D時間我…..我應承你, 我一搞掂事就會同你一齊…
你要信我….
PP: 嗯….唔好諗咁多, 果D返香港先算啦….總之呢幾日你俾我BOOK左做我男朋友!!唔準你再諗其他野….(我諗各位Ching諗清楚就會明白呢句…係完全為我著想…PP真係好體貼, 善解人意)
我: 嗯…知道….
跟住我地好快訓著了…..
噹噹噹……鬧鐘響了….
Day4了
PP: 你訓多陣啦…我校早左鬧鐘, 8點咋….一陣再叫你起身啦…
跟住佢錫左我一下就去左洗面擦牙…果刻好似變左我地兩個旅行咁…
隔多唔知幾耐PP叫我起身了, 老實講…我仲係好攰-_____-….
跟住PP都叫醒埋我…擦完牙我有D肚痛(我周不時朝早都會肚痛-____-“)
於是我叫PP落左去先, 我轉頭落去…
PP走左一陣之後….我突然諗起一件事….我一直忽略左……
果陣差唔多夠鐘集合….姐係M一定醒左….亦都代表M見唔到我係到…..
佢大有可能已經知我成晚唔係房….
其實我唔介意同佢地(同group)講我同PP既事, 但我未有心理準備-0-…
我解手完就即克落去, 見到全組人同埋J對住我陰陰咀笑...
(冇錯….係J, 雖然J唔係我果組, 但佢同K好FD…所以得閒會痴埋黎吹水)
大家都知咩事了…..原來PP落到去果陣, M隔一陣都到,
跟住發現我未到, M又話我成晚都唔係到, 佢地開始擔心我唔知出咩事…
諗住同STAFF匯報, PP見大獲了, 於是講左出黎, 但唔知PP講左幾多-0-….
我諗佢地估都估到八成-____-…..既然已知道, 就名正言順用情侶關係繼續同PP去埋呢個TRIP…當然大部份時間都係全group一齊行,
我地入左去一條新農村參觀,
我地仲要係條村表演-____-……超緊張, 不過最後都成功演出….
不枉我地辛苦練左幾晚….其實我同PP都冇乜機會獨處….
完左表演之後有少少Break既時間, PP去左玩BB-____-…..
K捉左我埋一邊,
K: 喂…kenny哥…琴晚….吓…你一定唔會淨係訓啦….
我: ………
K: 得啦, 孤男寡女…..明既…至緊要咪搞出人命呀你(點知架你-____-)…一早睇得出你地有D野…
我: 嗯…..(我真係唔知點應)
K: 其實呢… J有帶condom....
我真心下左出黎-0-…..點會冇啦啦帶condom….
K: 哈…唔怕話埋你知….J得閒都會覓食下, condom跟身好正常姐…
我: 估唔到J係咁既人喎-0-….
K: 佢又唔係乜都食既….佢專搵D施施文文呀, 戴眼鏡呀, 有少少大隻呀…你自己小心D啦吓…唔想搞出人命就搵我地拎野啦….
(其實段對話我唔太記得-_____-只係憑記憶….只係打返大概意思出黎)
跟住K埋左去係J耳邊講左D野…跟住J望住我奸笑左野
心諗: 唔係呀化…姐係點-______-我好似身陷險境了…
我地表演完就係條村參觀下, 其實都唔係農村了, 都發展得幾好, 幾靚….
跟住我地係果到食埋晚飯,(話就話晚飯….只係5點幾6點)
D飯餸超正, 第一次食正宗竹筒飯…
真係一個超大竹筒放左D米, 再放係蒸爐到蒸, D飯又香又乾身, 一流!
之後佢地俾D酒, 唔知乜鬼孖蒸定乜野…水咁清, 一聞就知咩料
不過佢地都係俾左好少我地, 半杯仔都冇…應該冇問既…
跟住K建議全組倒一杯出黎…猜個人出黎飲左佢, 果下全組都附和(包括我…)
但係…之後我就知大獲, 我地得6個人, 姐係1/6機會,
但PP完全唔飲得…姐係我要頂埋佢, 所以我係1/3機會中….SHIT-_____-….
猜完真係中PP, 全組即刻望住我….好….我飲….
一落口...嘩…好似飲酒精, 我飲左3/4到已經頂唔到…..其他組員見到幫我分左…
但我已經極限了-_____-食完飯原本係返酒店房傾下大家係村既睇法, 經歷
再去meeting room present, 但返去果陣塞車塞得好勁, 返到去差唔多10點了,
STAFF傾完最後決定cancel果晚既野, 其他時間先再present, 我地可以返房了…
我同M傾好左, 喼照放係M到, 我朝早先返去拎喼, 起碼冇咁易俾人知…
於是我就返PP同我既房
PP: 你呀, 快D過去問K拎野(大家明啦-___-)…再好似琴日咁.....殺左你都有份
我同Y落去買D零食…
我: 知道, 主人….
其實果杯唔知乜鬼酒已經搞到我勁 ”wing” , 於是我半 “wing” 咁去左K同J間房(K同J係同房的)
我禁鐘, 係J開門…
J: 咦, Kenny, 你做咩過黎既,
我: 我想…..拎D野…..
J: 下…拎乜野? (我肯定佢玩野)….哦…呢樣呀?(佢拎住果盒野)
我: ER…..係….(我開始有少少面紅- -竟然要同一個女仔拎呢D野)
J: 想拎都得, 不過, 你要俾錢BOR
我: 咁幾錢?
跟住J冇答我, 望住我幾秒……之後就大獲了….
寫住咁多先, 下part 有sex了
作者: 冬甩格斯    時間: 2013-5-1 03:57

作者: kenny_love    時間: 2013-5-1 03:59

引用:
原帖由 p=.=k 於 2013-5-1 03:50 AM 發表
真係好睇,支持!
我想問你之點樣知到有X呢個人既?
X都係同一間大學, 今次又有一齊去trip....
我諗佢係因為PP報佢先報....其實part2 我有問PP X係咪佢男朋友的@@....
D人物可能太多...抱歉...有時D對話提到其他人-0-...我只有諗D代號
作者: p=.=k    時間: 2013-5-1 04:14

引用:
原帖由 kenny_love 於 2013-5-1 03:59 AM 發表
X都係同一間大學, 今次又有一齊去trip....
我諗佢係因為PP報佢先報....其實part2 我有問PP X係咪佢男朋友的@@....
D人物可能太多...抱歉...有時D對話提到其他人-0-...我只有諗D代號
正,可以係x面前以勝利者的姿態出現,不過樓主當時真係好鍾意pp既話,一定會好憎X
作者: studio4e    時間: 2013-5-1 11:10

support~~~~~ waiting your update:smile_o12:
作者: kenny_love    時間: 2013-5-1 12:14

多謝各位支持....好多都係part1支持到而家
作者: kenny_love    時間: 2013-5-1 12:34

引用:
原帖由 p=.=k 於 2013-5-1 04:14 AM 發表

正,可以係x面前以勝利者的姿態出現,不過樓主當時真係好鍾意pp既話,一定會好憎X
其實開始覺得x好似幾好, 個人又主動...又識搞氣氛...
初初聽pp講果陣, pp已經喊緊出黎...我冇諗咁多...
但之後就諗返就開始憎x係個trip到我對住佢都係仇視既目光多....
成個trip佢不斷搵機會接近pp, 又呢樣又果樣...但pp對佢仲冷淡過之前....
後來pp d fd我都有兩句, 唯獨x我同佢完全冇2句....
一黎我對佢仲係有少少仇視...二黎...唔見得佢會唔憎我-.-
btw....其實得我果group人知道我同pp件事....太楊staff知道既話會有d麻煩....
所以我諗x係個trip係未知掛-0-.....
作者: 累直    時間: 2013-5-1 18:35

作者: nglineline    時間: 2013-5-1 19:07

作者: kenny_love    時間: 2013-5-1 19:29

引用:
原帖由 累直 於 2013-5-1 06:35 PM 發表
之後同J發生左?再同PP?:smile_40:
下1part你咪知囉:smile_04:...btw....呢件事令我幾後悔:')

作者: kenny_love    時間: 2013-5-1 22:36

Part7
原本諗住分開2 part...但諗諗下...都係合埋佢算....
(又交代下先….成個TRIP我記得最清楚一定係PP既野, 其他我只係記得5-6成,
加埋果晚我飲果杯唔知幾多%酒精既野, 雖然未到斷片, 但隔左咁耐, 我記得返既唔多, 只係盡量大致上打返出黎)
J突然下咀左下埋黎, 話: 俾肉金喎…
跟住J繼續咀埋黎, 果陣小弟仲要勁”wing”,
係酒精影響下(可能只係我自己既藉口), 我冇反抗到….
事實上J雖然冇PP同K咁靚, 但佢勝在有種成熟既韻味,
小弟係果刻只係錫過一個女仔-____-仲要只係幾次,
面對住經驗豐既J, 佢完全做哂主動, 所以KISS得好正-____-….
小弟亦都完全失陷….乜Q野都拋開哂….
之後慢慢一路KISS一路拉左我入房, 途中我隻手已經忍唔住渣落J到,
嘩…好大…一隻手都渣唔哂…(可能已經唔係第一次, 個人放膽D, 加埋D酒)
去到佢張床, 佢推左我坐落張床到, 跟住除左我條褲,
跟住….一野含左落去, 我”呀”左一聲出黎…
我整- -….我第一次俾人含, 真係好舒服
又濕, 又暖, 條利仲係個龜頭打轉, 真係好正,
J含左一陣後…
係我耳仔邊問: 點呀?正唔正呀?
我: 好正….
J笑一笑, 除左自己件衫, 真係幾大下…仲要黑色BRA…好吸引…
我都忍唔住除埋我果件…
J: 見你係頭幾次, 等我黎服侍你啦…
跟住繼續咀埋黎…慢慢推我落床, 成對野壓左埋黎…
我伸手去佢背脊諗住除佢個BRA@@...唔係太識…整左一輪先除到…
果下我真係老豆姓乜都唔知- -……佢成野不斷壓埋黎…
我突然轉身, 係咁啜佢粒的, 一路啜, J一路叫….
啜左一陣…J叫我上黎, KISS左一陣…
J: 頭先我幫左你…而家到你幫我啦…
我除左佢條褲, 用手搞佢下面…
J: 嗯…人地都係用口幫你…又唔係手…
J禁左我個頭落去…仲一路教我點奶- -….
(老實講…如果唔係飲左酒…我應該唔會肯奶- -….)
鹹鹹地…有D酸咁…..
J: 夠啦…
跟住拉左我個頭上黎咀…再慢慢轉身壓返上我個身到…
咀左陣…J玩女上男下, 幫我戴左個套….跟住就坐左落黎….
真係好爽…佢一路UN…個波一路彈彈下….
我隻手都忍唔住周圍摸…係咁渣佢….
唔知過左幾耐…我都忍唔住射左-0-….第一次俾人坐爆…
J UN多1,2下….拎返出黎…除左我個套鍚左細佬幾下…
J: 抵錫…
跟住我先發現左一樣野- -….間房應該唔止J係到…咁K係邊!?
由於J坐我果陣, 遮住左我前面視線…原來K沖完涼出黎就見到我同J係到坐我…
唔知佢睇左幾耐…
果陣我爽完…訓左係到抖左氣, J去左沖涼…
K問我: 好爽呀…
我: ER…….
整….我唔記得我一直祼體緊...= =..
我即克妗返張被…
K: 你唔係而家先發現你祼體呀? 你仲以為俾我睇TIM….
我: …….
K坐左過黎我張床,
K: 你同J做還做…做乜冇啦啦要人地睇埋…人地而家濕哂啦…
跟住K都咀左落黎…我順手除左佢衫….
K個SIZE同PP好似差唔多…
(其實K係食飯果陣…都飲左唔少酒…我諗佢都唔係100%清醒..)
佢一路同我咀, 一路用手CHOK我細佬….
我細佬射左一次, 隔左一陣先開始有反應
K: 原來你都幾咸濕...咁快又扯返…
K除左條褲同條底, 戴左套之後, 又好似J咁坐左上黎…
但佢唔係UN我, 而家前後咁郁…郁多一陣就可以UN我-0-….
可能我岩岩射左一次, 所以呢次冇乜射既感覺…UN多一陣我開始黎料了…
我轉左姿勢…變左男上女下…我繼續抽插, 插多陣我射埋了….
我同K訓埋一齊抖氣...
大獲…..我黎係要拎野返去….最後變成咁-0-…..死啦…已經粒幾鐘….
我即克著返哂衫褲走左….
我一路行返房…一路已經後悔緊...
Kenny呀, Kenny….你點會咁架…- -已經有PP….仲去搞搞振, 唉…
不斷諗有咩藉口, 諗緊有咩哄返PP…唔覺意已經走到門口, 入左去…
PP見到我: 你去左邊….咁耐既…有D解酒茶, 飲左應該好D…
原本我已經諗好哂點講….但我對住自己鍾意既女仔, 我講唔出大話…
我好快就招哂供…
PP隻眼開始紅: 點解你唔呃我喎…(其實我諗PP唔洗我講都估到D….)
鳴….個個男仔都係咁…搞完就算….鳴….
PP愈喊愈勁….
我明白PP最介意未必係J…而係K, 佢一直拎自己同K比較…
而家我竟然同K….
我原本諗左好多野哄佢, 但呢一刻….我一句都講唔出
PP就算出去買野食…都諗住我…專登買野返黎俾我解酒…
我心入裏有既只係不斷罵緊自己….明明已經有個咁好既女仔, 點解仲要去搵其他女仔…唉….kenny…就算PP唔要你, 你都冇得怨…
我走左過去攬住PP….
PP: 走開呀…唔好掂我!!
PP開始反抗, 當然係我大力D, 我仍然攬住佢…
果一刻我一句藉口都講唔出, 只係不斷講對唔住…
我: PP…對唔住…雖然講幾多句對唔住都冇用, 我知道我冇資格同你一齊…
我原本諗住離開PP間房…我知道一切都完了, 係我自己親手摧毀….
正當我起返身, 準備離開…PP好似冇喊得咁勁…
PP突然拉住我: Kenny, 你係咪….唔要我啦…
PP呢句令我更加自責…我跪左落黎, 連我都喊左出黎….
我: 對唔住呀...我唔知點解我會咁….對唔住呀….我冇資格叫你原諒我…
PP: 如果你唔係幫我頂果杯酒…
我: 唔係…係我既錯…
PP: 咁你係咪唔要我啦?
我果下即克攬住PP: 我唔想離開你…我只係鍾意你一個…對唔住…
PP: 你講左好多句對唔住啦….
我: 你…原諒我?
PP: 你就想…..我今次就當你飲左酒, 俾一次機會你…你試下再有…我剪都剪斷你…今晚你唔準訓過黎…訓去隔離床…
我完全估唔到PP會原諒我, 就算佢原諒我…我仍然好自責….我同自己發誓唔可以再做出對唔住PP既事…
就係咁, 我地分左床訓…
好似PP好快原諒我…其實由我入返房到平伏返已經個幾鐘….
我知PP未完全原諒我….但我知PP真係鍾意我, 先會俾機會我…
大家都可能覺得我賤…盡情罵我吧...
作者: 累直    時間: 2013-5-1 23:12

作者: Sam_1991    時間: 2013-5-2 00:41

作者: 冬甩格斯    時間: 2013-5-2 01:48

作者: studio4e    時間: 2013-5-2 09:16

C兄食完J又食K~~~勁呀!!! 期待update
作者: Just_Angel    時間: 2013-5-2 09:24

作者: kenny_love    時間: 2013-5-2 11:37

引用:
原帖由  於 2013-5-1 11:12 PM 發表
PP之前都係飲酒出事, 所以佢都唔會好怪你......
不過J又知你係頭幾次?:smile_41:
好看!! 期待update!
就算佢唔怪我, 我自己都好自責....我後來都諗起呢個問題...但唔重要冇提到-0-.....因為同GROUP果4個女仔好鍾意圍埋一齊傾計, J同K熟...唔多唔少都知D掛-0-我冇考究...
引用:
原帖由  於 2013-5-2 12:41 AM 發表
Part 7後邊好感人  好正!   相信你之後都唔會再敢偷食
:')嗯...PP太好.....好體貼...
引用:
原帖由  於 2013-5-2 01:48 AM 發表
咁峰迴路轉既...
其實都唔峰迴路轉既-0-....從K同我講野果段已經知J一早有預謀-.-....只係我自己送上門...
引用:
原帖由  於 2013-5-2 09:16 AM 發表
C兄食完J又食K~~~勁呀!!! 期待update
唉-0-....果刻的確好正....之後就好後悔
引用:
原帖由 Just_Angel 於 2013-5-2 09:24 AM 發表
好好珍惜PP Ah!
嗯...我會好好珍惜佢....
作者: kensen    時間: 2013-5-2 12:03

嘩...一個trip...連吊三條女..真係正
作者: s987358    時間: 2013-5-2 12:32

等update

個trip當一場綺夢吧
要專一對pp 呀, 唔係你細佬都俾佢剪埋呀
作者: kenny_love    時間: 2013-5-2 12:59

引用:
原帖由 s987358 於 2013-5-2 12:32 PM 發表
等update

個trip當一場綺夢吧
要專一對pp 呀, 唔係你細佬都俾佢剪埋呀
C兄你呢個形容真係棧鬼XD
我諗緊打邊d好

作者: nglineline    時間: 2013-5-2 19:22

作者: Sam_1991    時間: 2013-5-2 23:13

作者: EV5322    時間: 2013-5-3 00:57

作者: kenny_love    時間: 2013-5-3 01:22

引用:
原帖由 Sam_1991 於 2013-5-2 11:13 PM 發表
how do you feel when you work with K after that?

a good and efficient partner in working, that's all-0-.....
作者: kenny_love    時間: 2013-5-3 03:02

Part 8
(之前有一PART講過個TRIP係7日,原來我初初記返係有7晚既, 我就當左係7日, 但唔記得8日先會有7夜...都係岩岩睇返schedule先發現...少少的更正, 希望各位不要介意...開頭諗住打到K,J同小弟既事就完, 但見反應不錯, 各位又有興趣知,於是小弟繼續打埋佢, 當然之後果D我原本未plan...所以出得比較慢, 同有D亂...希望各位見諒完左個trip我都仲有少少野可以打...再次多謝各位支持)到PP平伏返已經12點幾了, 我同PP跟住上左床訓,
我一路訓係到張床, 一路諗返PP岩岩喊個樣…
唉….Kenny, 你以後真係好自為之…唔好再令自己鍾意既女仔傷心…
慢慢我就訓著左…(因為真係幾支力下…差唔多俾人渣乾了)
訓到半夜(我諗4點幾5點掛….唔太記得), 因為廁所開燈會照到少少間房
所以如果同房去廁所唔多唔少都會照到, 原本一陣係唔覺得的,
我feeling到廁所盏燈, 因為”殘”左好耐, 我都有少少醒….
因為太耐, 我於是落床去廁所睇下咩事, 見到PP係洗手盆到…
PP眼紅紅, 應該岩岩喊完,
我: PP, 做咩呀?發生咩事….
PP見到我就沖左過黎攬住我,
PP: 岩岩我發夢, 見到你俾K搶走左, 個夢好真…
PP始終好介意K, 我又俾唔到安全感佢…
我攬實PP: 對唔住呀…係我俾唔到安全感你, 我心入面只有你一個…我當K只係普通朋友黎…我應承你唔會再發生呢D事…
PP: 嗯…
PP一直攬住我…跟住咀左一啖就話返去訓, 我以為可以同PP訓@@....
PP: 今晚罰你唔準過黎訓呀…
唯有返過去隔離床訓, 女人有時真係海底針…摸唔透:smile_27:
Day 5了…
第二朝我專登早D起身(7點), 趁PP未訓醒落去買豬腸粉,
(之前有晚我地成GROUP一齊出去食宵夜, PP好鍾意食)
返到去好在PP未訓醒…當然我自己都食左盒(真係幾正)…
PP隔左一陣都起身了, 見到我買俾佢盒豬腸粉,
跟住係我後面攬過黎,
PP: 你又知我鍾意食既…
我: 我上次見你食得咁滋味, 專登落去買俾你…
PP好甜咁笑一笑, 隔多一陣有人敲門,
當然PP開門, 原來係同GROUP MATE過黎, 搵我地一齊食早餐…
佢地見到我地已經買左野食,
M: 哦~~原來人地一早已經撐緊枱腳…好啦, 你地慢慢啦, 唔阻你地啦…
M俾左張房卡我, 見到K個樣有D尷尬(大家都應該明咩事)
我同PP一齊食多一陣野, 我見到時間差唔多, 於是返去M同我原本間房
做到神不知鬼不覺@@....
PP係我臨走前: 人地想錫呀….
我同PP kiss左一陣先走….好在冇人發現我係PP門房出黎,
返返自己間房, 變一個人-0-….又開始諗返琴晚既事…唉-0-…
8點半就集合, 出發去行山+定向…見到路無窮無盡, 小弟有運動底都行到死死下
其實我地都係成GROUP出發, 好少同PP獨處既時間,
玩哂定向之前K趁PP去左廁所,
拉埋我一邊問我: 琴晚既事….
我: PP知道左了…
K: ……對唔住呀….我琴晚真係有少少醉醉先會咁…..我冇心架…
我: 我自己都有責任….(牛唔飲水點禁得牛頭低丫~_~) 我同PP冇乜野…
我見到K個樣真係有D內疚…
K: 唉…早知我唔應該幫J…..
我: 下!?
K: 我有機會再同你講….
冇幾耐PP出返黎…唯有之後先問….
下晝就出發去珠璣巷(大家可能我去邊了@@)
都要全組一齊行動, 當然佢地好好…
之後都俾時間我同PP 兩個人拍拖…差唔多時間返去集合就OK…
我拖住PP漫無目的咁周圍慢慢行, 果刻就算俾人睇到都冇所謂了…
夜晚食飯後就開始返琴日cancel左既discussion同present,
食完飯後, J偷偷地塞左張紙入我個衫袋, 叫我一個人先睇
究竟張紙寫咩呢? 下PART再分解…打住咁多先…
作者: p=.=k    時間: 2013-5-3 07:21

有無相睇下,反而想知J係咩類型
作者: Just_Angel    時間: 2013-5-3 07:59

作者: Sam_1991    時間: 2013-5-3 11:24

作者: 累直    時間: 2013-5-3 16:00

作者: 累直    時間: 2013-5-3 16:07

作者: 累直    時間: 2013-5-3 16:21

作者: nglineline    時間: 2013-5-3 18:02

作者: Sam_1991    時間: 2013-5-3 20:07

作者: kenny_love    時間: 2013-5-3 20:22

引用:
原帖由 累直 於 2013-5-3 04:21 PM 發表
係喎...Part 1話C係男仔  但 Part 4, C 又係 PP 既ROOMATE?   有D搞唔明:smile_41:
哈哈哈…終於有人發現…其實係我自己都混淆左d名…除左part1既c係男仔之外…其餘part既c都係女仔…我會改返part1既c

作者: kenny_love    時間: 2013-5-3 20:24

引用:
原帖由 累直 於 2013-5-3 04:07 PM 發表
其實你都唔駛咁驚比人知你地一齊la......
都冇人會怪你==
原意係唔想俾staff知…只怕到時冇得同pp同房…同埋好麻煩…

作者: kenny_love    時間: 2013-5-3 20:28

引用:
原帖由 Sam_1991 於 2013-5-3 08:07 PM 發表
沒Sex part 都好精彩 :smile_30:  
但係
:smile_13: 其實你同K 做果PART 形容得唔夠詳細囉,  eg. 佢衣著, 表情............

唔提都唔緊要~J 果PART都好正:smile_40:

繼續支持!:smile_40:
抱歉…因為果part太長…小弟又開始眼訓…所以有d求其…
加埋同k好快做完, 小弟果陣仲係有d wing~

作者: 累直    時間: 2013-5-3 21:57

作者: kenny_love    時間: 2013-5-3 22:24

引用:
原帖由 累直 於 2013-5-3 09:57 PM 發表

haha 第一之睇都冇咩野 可能C真係冇咩影響既人物 同埋係分開睇
如果由頭睇一次就會Feel 到唔妥:smile_27: 我都奇怪點解PP變左男女同房=.= 所以專登問下
:smile_30::smile_30:
少少瑕疵無太大影響~期待你的update!
期待J 對你 ...
多謝反持:smile_40:其實小弟寫野真係長氣~_~...所以只揀重要黎寫...唔係有排都未到戲肉:smile_30:
如果有咩唔明可以問@_@...或者有咩想知多D可以講唔經唔覺已經打左萬三字:smile_35:

作者: Sam_1991    時間: 2013-5-3 22:34

作者: 累直    時間: 2013-5-3 22:52

作者: kenny_love    時間: 2013-5-4 00:11

Part 9
(又交代下先@@...其實大家見到我好似好怕俾人知我同PP一齊,
其實俾D團友知冇所謂既, 但驚傳傳下傳到STAFF
廢時俾佢地覺得我媾女, blacklist左我
因為我對佢地既活動都幾有興趣, keep住去玩,
一旦staff知我地一齊左, 好快會懷疑我同PP會一齊同房, 因為C走左
完左trip先公佈我地關係都唔遲)

J冇啦啦塞紙過黎-0-…
我果下同自己講, 如果佢仲想再黎多次我一定要拒絕佢
食完飯後, 我返左自己房汁一汁野, 斟一斟返D熱水
(為免好亂….M間房姐係我原本間房, PP間房我地平時過夜果間)
順便睇下J寫咩一睇
內容太概係咁:
「完左D人走哂後, 返一返meeting room…
有野俾你, 同埋同你講」
我唔知J有咩企圖, 但即管搵佢, 順便同佢講清楚….
present冇乜特別, 只係作為組長的我, 要做summary同開頭,
最麻煩係要用普通話, 不過壓力係可以將人的潛能谷出黎, 最後都完成左,
Staff都幾滿意
大大話話成個present前後成2個鐘咁濟
完左後, J同我打一打眼色...好似提我咁
我同pp講去買野飮,
等哂D人走左之後先入返meeting room, 見到J已經係到
J: 估唔到你真係會黎喎
: ……
J: 你琴日好似漏左D野喎….
J拎左盒condom出黎琴日我走得太急, 冇拎到
J: Sorry…我以為你同PP只係玩玩下原來你地認真一齊….
: 唔緊要我都有責任既, 一隻手永遠拍唔響既
J: 放心啦我唔會搞有婦之夫既不過
跟住J攬住我條頸,
J: 趁呢到冇人, 我地再續最後一次未了情丫…(真係- -……)
我即克推開J: 對唔住, 我唔會再對唔住PP…
J: 係呀
J拉低佢件衫既拉鏈(佢果件係中間拉鏈既衫…)
再烏低既身, 夾一夾
O SHIT-____-…..見到佢件好鬆底衫, 連個bra都睇到(都係黑色-_____-)成條事業線出哂黎
老實講, 我細佬真係有反應
但好在我忍到,
: 唔好咁, 既然我同得PP一齊, 我唔會再從蹈覆轍
J: 我話哂都34D, 真係唔要!?
我好肯定咁講: !
J: 好啦放過你啦盒野你拎去吧, 好好對PP
J埋黎我隻耳仔到: 你過左關啦, 恭喜哂
我心入面百思不得其解, J就咁走左,
而都落左去買野飯, 跟住返去M到拎衫先, 再返去PP間房沖涼,
PP見到我: 返黎啦
: 我買左鳥龍茶呀你飲唔飲
PP: 好呀我沖左涼啦, 你沖啦
全程PP笑笑口咁加埋J果句野,
我大概都知岩岩我同J既對話PP一定聽到哂
Btw…我都唔諗住追問PP@[email protected]明白我心意就OK
但唔知點解…J既野我諗起K, 同埋佢同道歉果陣未講完既野,
我諗中間仲有D野係我唔知, 明天搵個機會同K chok下料先
沖完涼就同PP一齊坐係床妗被一齊睇電視, 真係溫馨^___^
PP出面著住件風褸, 拉得有D, 入面係一件綿質底衫-0-…都係低胸的
可能係我, PP唔驚走光慢慢PP捱左落黎,
我好近咁望住PP, 其實PP皮膚幾好, 白裏透紅咁
見到PPD眼訓,
: 夜啦, 不如訓覺
PP:
PP跟住除左件褸果陣, 因為動作大, 件底衫又有少少DEEP,
已經俾我望到少少入去, 作為血氣方剛既年青人, 細佬當然即克有反應(其實原本已經有少少)
於是我咀左埋去, PP都冇反抗,
我隻手忍唔住渣落去(當然係好溫柔咁摸),
跟住我伸埋隻手入去件衫到摸(PP今次都係冇戴BRA)
我開始捽佢粒的既時候,
佢丫左一聲, 經過上次經驗, 我知佢舒服緊, 於是我繼續,
跟住PP突然離開我個咀
PP好溫暖咁講: 你呢2日做左3次啦不如今晚休息啦聽晚再黎啦
PP既溫柔已經溶左我唔知PP係咪仲諗起我同J,K既野
唔緊要啦其實我都有D, 話哂今日定向都要行山….
至少PP肯俾我同佢同返一張床訓
PP: 你呀唔準又手多多, 上次先整醒左人
: 知道, 老婆大人
PP: 摸下都得既唔準用力呀
PP面紅紅咁, 真係好可愛^_^
佢都係一樣伏係我手臂到小鳥依人咁訓, 我亦只係好輕力咁摸左幾下
冇耐就訓著左了
寫住咁多先
PART繼續寫DAY6既野
作者: Sam_1991    時間: 2013-5-4 00:32

作者: 累直    時間: 2013-5-4 01:21

作者: kenny_love    時間: 2013-5-4 01:47

引用:
原帖由 累直 於 2013-5-4 01:21 AM 發表
快d入下個高潮位:smile_40:
等得好心急

如果呢個係結局其實都算好
不過如果有更好的內容, 而樓主又唔辛苦既話可以繼續打

仲以為你催我完TIM
哈哈...我最少都會打埋個TRIP, 同之後少少野先完...當然...之後反應好, 我會持續UPGRADE既~~
難得你同sam兄咁支持...我點都打埋佢既
引用:
原帖由  於 2013-5-4 12:32 AM 發表
So warm... PP is a good girl.

yup...she is a very very very good girl,thoughtful, sweet, but sometime a bit childlike....

作者: kenny_love    時間: 2013-5-4 01:49

引用:
原帖由 Just_Angel 於 2013-5-3 07:59 AM 發表
J 擺明有心勾引你啦... 離遠佢好D

其實J冇你想像咁衰...at least佢之後都冇引過我...
作者: 舊類型人    時間: 2013-5-4 06:22

作者: Sam_1991    時間: 2013-5-4 10:45

作者: studio4e    時間: 2013-5-4 11:30

support support
作者: kenny_love    時間: 2013-5-4 12:05

引用:
原帖由 Sam_1991 於 2013-5-4 10:45 AM 發表

Will there be some photo?

Sorry guys…actually they do not know i write my story here…and i want to protect them, maybe it's not suitable to upload photo here…sorry about that><

作者: 累直    時間: 2013-5-4 12:15

作者: Sam_1991    時間: 2013-5-4 12:23

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)