188Channel

標題: C9 物語 – 黑人, 差仔的誘惑 (文迪代筆番外篇) [打印本頁]

作者: mandy2013    時間: 2013-9-24 13:16     標題: C9 物語 – 黑人, 差仔的誘惑 (文迪代筆番外篇)

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: mandy2013    時間: 2013-9-24 13:18

呢日係周未, 下午時份, 老死諾儀走黎賓館探我, 「八婆, 今日咁錯盪走黎探我, 唔使同妳的佬去遊山玩水咩!」 諾儀打左我手臂一野後講, 「妳個死婆, 我同妳就真係似到十足十, 大家又係有個仔, 又係響同埋一年離婚, 唯一比妳好的的就係妳就五呎一, 我就五呎二, 不過妳就有擋賓館收租, 但就鬼咁困身, 我就打寫字樓工, 收入無妳咁好, 但勝在自由!」 我都認同個死婆嘅講法嘅。

「紅姐, 仲有無單人房呀?」 熟客黑鬼文又黎租房, 比左鎖匙佢後, 黑鬼文熟晒架步咁自己攪掂, 諾儀見到黑鬼文, 跟住古古惑惑咁問我, 「喂, 條黑鬼都幾鬼型喎, 的廣東話又會咁正嘅!」 「做咩呀, 熟客黎架, 不過條友 ok 架!」 「咩野ok 先? 嗱…..」 「嗱…..我知妳諗咩架, 話時話死婆, 今日唔使去提供性服務咩?」 諾儀攞左口煙比我, 跟住自己又點左口煙後, 就再唉聲嘆氣咁同我講。

「妳都知我跟左果條四眼佬架啦, 挑, 原本諗住條佬有層樓揸手, 都算跟得過, 不過佢就真係咩都好, 但就係有樣野唔好!」 諾儀指一指自己下面, 「條友同我攪親野前都要食藥, 但最慘係食完藥都係麻麻地咁, 妳都知我地呢挺已經狼虎年華嘅女人, 真係餵少一餐都唔掂, 最慘家下每次搵親佢, 佢都求我比佢透透先, 唏, 妳話係咪激死人丫?」 呢樣我都明白, 如果唔係我都唔使買件玩具擺響屋企啦。

諾儀係咁望住黑鬼文個房門口, 我踢左佢隻腳一下講, 「做咩定晒格咁, 入便條潤腸黎架, 人仔細細妳咪諗添呀, 我同妳都未必食得落呀!」 諾儀居然有的鬼馬咁向我笑左一笑, 「就係有的咁嘅諗頭, 想向高難度挑戰嗎!」 我鬧佢, 「妳就黎痴線架嘞!」「妳唔想!」「無妳咁姣!」 兩個人正響櫃檯處打黎打去。 (待續)

作者: rigby    時間: 2013-9-24 13:39

Support good work.  Looking forward to your update!
作者: unlucky    時間: 2013-9-24 14:28

作者: 天馬廻旋碎擊拳    時間: 2013-9-24 14:55

作者: bandwagon    時間: 2013-9-24 16:24

作者: teabing    時間: 2013-9-24 17:04

作者: 鋒馬故如雲    時間: 2013-9-24 18:36

作者: 無巧火成書    時間: 2013-9-24 20:29

作者: 鋒馬故如雲    時間: 2013-9-24 20:51

作者: 無巧火成書    時間: 2013-9-24 20:54

作者: mandy2013    時間: 2013-9-24 22:01

你班友玩得咁開心, 咁唔該順手玩埋 按推薦 啦 !
作者: 無巧火成書    時間: 2013-9-24 23:05     標題: 回覆 12# 的帖子

作者: mandy2013    時間: 2013-9-24 23:50

引用:
原帖由 無巧火成書 於 2013-9-24 11:05 PM 發表
我老早按左Mandy la:smile_47:
都係無巧兄抵錫 :smile_30:
作者: bandwagon    時間: 2013-9-25 07:42

作者: adam_cheng    時間: 2013-9-25 08:13

作者: adam_cheng    時間: 2013-9-25 08:14

作者: loching    時間: 2013-9-25 11:52

it looks good, thanks
作者: syho1    時間: 2013-9-25 12:47

作者: mandy2013    時間: 2013-9-25 13:14

- 期待樓上黑絲靓女和黑人的粗獷性行為情節……
- 最好寫黑絲女和黑、差3P story.
- 最好張條女前後兩個肉洞都塞爆...

syho1 同 adam_cheng 兄嘅提議我將會響後果幾卷度一一咁滿足你地, 最緊要你地睇得開心, 我就會寫得高興! 係呢, 按左推薦未呀?
作者: mandy2013    時間: 2013-9-25 13:47

卷二

電話響起, 係樓下管理處打黎, 叫我得閒落去交番上個月欠嘅管理費, 原來已經成七點, 個肚真係有的餓, 「喂, 唔講嘞, 去唔去樓下差仔度食咖喱呀?」 個衰婆話, 「唔嘞, 我都唔食得辣, 一陣我仲要去 shopping, 夜的再 call下條佬, 或者今晚再上佢屋企!」 個死婆一路講, 一路卒緊部手機, 我真係好肚餓要落去食野, 順便仲要交埋的管理費, 我叫佢食自己, 跟住同佢拜拜後, 我就自己搭 lift 落樓。

卒完機後, 諾儀正準備走嘅時候, 叮噹, 門口外賣仔正襟住門鐘, 諾儀走去開門後, 黑鬼文正響房度走左出黎, 原來的外賣係黑鬼文叫嘅, 諾儀抬頭望住身前嘅黑鬼文, 嘩, 真係好高大有型呀, 黑鬼文望吓身下個靚女, 兩個人居然定左格咁鬥望住, 諾儀個心正卜卜咁跳住, 兩個望左一陣, 諾儀跟住指一指自己, 再指一指黑鬼文間房, 黑鬼知道諾儀嘅意思, 跟住點一點頭, 兩個人就跟住就一齊入左房內。

黑鬼文真係好高大, 坐左響床度都仲同企響佢面前嘅諾儀平頭咁滯, 對望左一陣, 諾儀已經老實唔客氣咁攬住坐響床度嘅黑鬼文條頸, 對波亦經已胸壓住黑鬼文個胸前, 黑鬼文亦唔客氣咁開始鍚住諾儀條頸同個面, 跟住兩個已經互相攬實咁激吻住, 錫左一陣, 黑鬼文已經將個頭伏左響諾儀個胸度係咁索住, 一對黑手已經大力咁抓住諾儀身後個蘿柚亂摸一通, 諾儀昂高頭咪埋對眼, 兩手就更加肉緊咁攬實黑鬼文, 半截裙已經掀起, 手已經隔住底褲咁攝入股罅度卒緊, 諾儀已經被攪到發住微弱嘅嬌喘。

猛集嘅攻勢之後, 兩個人已經開始除緊自己身上嘅所有, 一條又粗又黑嘅火捧已經響諾儀面前出現住, 諾儀既驚且喜, 個心跟住跳得仲更犀利, 諾儀響手提包內攞出避孕套同黑鬼文戴上, 而黑鬼文亦同時搓住諾儀胸前一對成熟而又豐滿嘅胸肉, 真係好硬同好粗, 黑鬼文已經開始將諾儀抱左上床, 一個俯身, 個咀就係咁含吮住諾儀胸前兩粒蓓蕾, 諾儀亦已經盡擘雙腳, 一個濕到缺堤咁嘅縫洞亦經已準備就緒。

作者: mandy2013    時間: 2013-9-25 13:48

黑鬼文企響地下紮行個馬要開始進入, 黑柱正向住床上嬌小嘅諾儀身下體內慢慢塞入, 「呀…..好大條呀….呀….」 一陣預左嘅極度壓迫感經已響下身處傳黎, 諾儀係咁透住大氣, 硬物亦繼續向內塞入。

黑柱只係入到三分二就已經去到諾儀嘅盡頭, 插抽馬上開始, 諾儀已經控制唔到自己係咁亂抓住黑鬼文, 呻吟聲響正不斷叫住, 兩人已經陷入極度嘅瘋狂狀態, 巨柱已將縫洞插到紅腫一片, 但諾儀就似乎就好享受呢種極度漲滿嘅感覺。

高潮正一浪接住一浪, 但諾儀仍郁住下身咁配合住黑鬼文嘅插抽, 好快, 巨柱已經開始出野, 跟住兩個人正索晒氣咁攤左響張床度瞓住, 抖左一陣, 諾儀開始起身著番的衫, 黑鬼文似乎仲好唔捨得諾儀咁, 正攬住諾儀仲係咁錫住, 比佢錫左一陣, 真係要走嘞, 諾儀正咀角含笑一面滿足咁就離開左賓館之內。

(待續)

作者: adam_cheng    時間: 2013-9-25 16:29

作者: syho1    時間: 2013-9-25 18:23

作者: 過路人文迪    時間: 2013-9-25 18:52

作者: freepic1iman_dc    時間: 2013-9-25 21:04

引用:
原帖由 syho1 於 2013-9-25 18:23 發表
一個女人可以同時比幾多人搞?
下面個肉洞(性交).X1
加上後面個菊花洞(肛交).X1
對波又可以用嚟挾(乳交),X1
個口又可以用嚟含(口交),X1
左右兩隻手又可以各握住一條(手淫).X2
加垃底又可以挾兩條(腋 ...
條女嘅衫被人自慰都算?
一對十三都好大場面囉,,,,

作者: mandy2013    時間: 2013-9-26 12:09

卷三

幾日後, 又係收工嘅時候, 我如常落到樓下, 正準備行去搭巴士嘅時候, 作死咩, 突然落起大雨上黎, 好彩仲未行到出去, 我番轉頭, 諗住上樓攞番把遮, 行到咖喱舖門口嘅時候, 「嘩…..」 一個扇腳, 我比地下嘅油蹟扇到撻左響度, 「呀….我隻腳, 痛死我嘞….呀…. 」 咖喱舖差仔聽到舖頭出面有聲, 即刻開門走出黎裝下, 「紅姐, 哎呀, 妳有無事呀…..」 差仔見到我仲痛到坐左響地下度, 「呀….你條死差仔, 作死你呀, 整到成地都係油, 撻到我丫, 隻腳好痛呀死仔…..」 「紅姐, 鎖你, 我諗住整埋的野先至洗地, 點知咁啱會扇到妳啫….」 差仔扶我起身後, 死嘞, 隻腳連掂地都痛到死,  「死仔, 行唔到呀, 仲唔扶我上番樓, 呀…好痛呀….」

差仔正扶住我一步一步咁行去搭 lift, 睇個衰仔就住就住咁黎扶住我, 好似驚揩到我油咁, 「死仔, 扶好的啦, 咁樣扶法天光都未行到上去啦!」 我搭住差仔個膊頭, 差仔就攬住我條腰, 死仔, 成個波餅送埋比佢添, 隻腳痛到行左鬼死咁耐至上到樓, 入左賓館後, 我叫差仔扶我入去其中一間房度坐低。

隻腳仲係痛到死, 差仔同我講, 「紅姐, 我下面有支神油好有效架, 使唔使攞上黎比妳卒下呀?」「你去死啦, 神油男人搽架嗎, 攞黎卒腳架咩?」 「唔係呀, 果支唔係我地國寶果隻油, 係我嘅家鄉野, 我次次整親都係搽佢, 好有效架….」 「得嘞, 得嘞, 仲唔快的死落去同我攞上黎, 呀….痛….」 差仔聽到後, 跟住就嘭嘭聲咁衝左落去。

真係好痛, 我先慢慢咁除左對鞋, 跟住再望下隻腳嘅傷勢, 睇多兩睇, 對腳擘開晒都唔自覺, 呢個時候, 果死差仔話咁快就響出面開門衝左入黎, 嘩, 我嚇到即時合番埋對腳, 呀, 又整痛隻腳, 「雪….作死你呀, 門都唔叩咁就衝入黎!」 差仔摸住個頭話, 「鎖你呀紅姐, 我…..」 激死人, 今晚真係撞鬼, 比佢累到拗柴不特止, 仲要送埋波餅同比佢鴿埋底, 真係蝕到盡比佢, 我正想叫差仔比支藥油我自己卒之際, 差仔已經跪響地下幫我開始卒緊藥油。

差仔一路卒住我腳瓜啷, 一路同我講唔好意思對唔住, 不過條衰仔又真係幾好手勢咁, 又卒又按摩又同我鬆根咁, 「仲有小腿呢個位都係呀, 過的, 係嘞…嘩…好痛…..」 我自己再襟多兩襟, 死野, 原來連條大腿根都扯住黎痛, 呢舖真係撻得我甘嘞, 卒左小腿一陣, 差仔再問我, 「紅姐, 仲有邊個位見痛呀?」 死野, 個大脾位比唔比佢卒好呢?

「上面大脾位呢到都扯住痛呀, 你同我關番度門先, 費事一陣的人行過睇到我地唔知攪咩咁!」差仔好聽話咁行去關番度門, 跟住我叫佢扶我埋床, 我坐響床邊, 差仔就跪左響我腳下, 「仲有…..呢個位都係扯住痛呀!」 差仔望住我短裙大脾位嘅方向, 跟住又望下我, 「卒啦, 而家係卒藥油, 又唔係攪的咩, 紅姐叫得你卒就唔怕啦!」 我叫差仔幫我抬對腳上床, 跟住差仔就坐響床邊開始兩隻手摸住我大脾黎初住卒, 差仔邊初邊同我鏈住大脾, 我襟住張床嗌好痛, 痛到我腳都擘開咁又比佢鴿晒底, 不過個衰仔的手勢又真係好鬼舒服, 佢對手間唔中伸到入我短裙底時, 我真係有的震左一震, 死野, 比佢摸多兩摸,  心中果團火好似比佢燃起左咁添。

作者: mandy2013    時間: 2013-9-26 12:11

「唔.…唔…..」差仔聽到我唔唔聲, 「紅姐, 係咪仲係好痛呀?」我已經比佢摸到個心跳得好快, 呼吸亦有的急促, 隔左一陣, 我咪住眼再細細聲同差仔講, 「上的…上的個位置都係…」差仔有的呆左, 跟住有的手震震咁開始倒住藥油,我微微再擘開的對腳, 短裙下條底底其實已經比佢可以盡鴿, 震住嘅手已經摸到落我脾罅底褲邊位置度, 我瞄到差仔已經扯緊旗, 但我何嘗唔係比佢摸到酸酸軟軟咁, 已經貼住邊緣位置, 差仔隻手間中輕輕碰到我中間之處時, 我即時好似有的觸電嘅感覺。

死嘞, 已經比佢初到有的濕添, 我皺住眉咁望住差仔, 個心其實想佢隻手又再碰到我果度, 另一條腳已經不自控咁郁住, 對腳亦已再擘開少少, 我估差仔其實都想摸我果度, 點呢? 又比佢初左一輪, 差仔隻手好似開始經常碰到我中間之處, 透左啖大氣後, 我開始瞓響張床度, 我將另一隻腳棟高, 條短裙即時翻起晒咁,  我攞隻手臂遮住對眼, 任由差仔自由發揮, 差仔對手依然繼續初住我, 但仍只係咋咋第第咁間中碰下我嘅中間位置, 唔得嘞, 我已經忍唔住, 我突然緊夾住佢隻手一下, 佢隻手即時比我夾得緊貼住我嘅胯下, 「你…幫我…初下果度丫..」我再擘番開對腳, 差仔聽到我咁講, 已經忍唔住嘅佢即時伸手響我胯下輕輕咁摸住, 我咪埋雙眼, 等差仔響我下面係咁盡情咁初住。

「唔.…唔…..」好舒服, 手勢開始漸入佳境, 手指正隔住我條底底係咁撩住我兩片唇瓣中間位置, 「唉…唉….」已經濕得好犀利, 點好呢? 做唔做好呢? 個衰仔同我咁熟而且日日都會見住, 但實在真係好想做, 諗左一陣, 我坐番起身, 「你個衰仔….而家….有無帶袋響身呀….」差仔即時點一點頭, 正衰仔, 真係咩都有響身度, 唉, 我按住個頭再同佢講, 「今晚你同紅姐做一次好唔好?」差仔好快咁點一點頭, 已經比佢攪到慾火焚身, 呢舖都係走唔甩架嘞, 唉, 做就做啦。

同佢咁熟, 始終都係有尷尬, 我叫差仔熄左房燈, 開左床頭果支壁燈, 跟住我地就開始各自除衫, 「小心的, 我隻腳仲痛緊!」 差仔好溫柔咁幫我移過的隻腳, 跟住已經有的心急咁攬實住我, 「唔…唔….」 我地已經瞓響床上激吻住, 估唔到個差仔居然係鋼條型咁嘅身材。

我摸住佢一身結實嘅肌肉, 個差仔真係好識得點鍚人, 耳珠比佢輕輕咁咬住, 微風正吹緊入我耳窿之內, 條脷正沿住我耳背一路邊奶邊錫住落條頸度, 停留左一陣, 跟住再向住我胸前進發。

響乳頭周圍打緊圈, 間中又吸吮同咬下我個乳頭, 兩手亦輕輕咁搓住我個胸, 確係有的功夫仔喎, 隻手已經初住我下面, 手指正輕輕咁撩住我兩片陰唇, 跟住又輕輕咁篤住入黎, 我比佢攪到我扭住條腰, 下面已經好似失禁咁不斷流住溪水出黎。

作者: mandy2013    時間: 2013-9-26 12:12

條脷又再向下進發, 個差頭已經伏左響我兩腿之間, 「呀……」 死仔真係奶得好舒服呀, 舌尖好似上左鏈咁係咁奶住我胯下四處, 條脷竟然仲伸入我條縫罅入面奶住陰核位置, 我比佢奶到側晒身伏左響張床度嗌住, 手正緊緊抓住床單, 奶死我嘞, 比佢奶左一輪, 差頭已經離開左我下面, 我伏響床度, 正等緊差仔下一步嘅行動, 我知佢要開始戴袋, 好快, 差仔正輕輕提起我一隻腳, 緊張嘅時刻已經到, 快的啦, 我等左好耐嘞, 快的插入黎啦, 「呀………」

差仔條野已經插左入黎, 跟住已經開始抽插住我, 「呀…呀…呀…呀…呀…好舒服呀…」久違了被插嘅感覺真係唔可以同件玩具比較, 我同差仔下身正互相緊貼住, 個啷啷係咁不斷揩住我果度嘅側邊位, 差仔條野真係好硬同好大, 插左一陣, 我拉住差仔埋黎比我攬住, 四唇又再緊貼住, 差仔一邊插緊我, 一邊卒住我粒野, 「大力的, 大力的….」 差仔起勢係咁郁住, 我亦忍唔住係咁不斷呻吟, 「唔好停呀, 我要成晚都比你插住, 唔好停呀, 好舒服呀, 好舒服呀, 我想黎嘞, 黎嘞, 呀…………..」

高潮過後, 我已經軟晒咁攤左響床度, 差仔就繼續響我身上郁住, 已經過左好耐, 條差仔居然好似有用唔完嘅精力咁, 我成晚已經比佢攪到黎左兩次, 而家真係攰到唔識郁咁滯, 我咪埋眼咁攬住佢, 差仔又再鍚住我咀, 下身動作正開始加快, 突然, 「呀…..我又試黎嘞….呀………..」 差仔呢個時候亦都開始出野, 震左一輪, 跟住差仔已經瞓響我身上, 我地兩個正喘住氣, 估唔到今晚居然會同差仔發生呢的事, 真係諗都諗唔到。

(待續)

作者: adam_cheng    時間: 2013-9-26 14:07

作者: freepic1iman_dc    時間: 2013-9-26 15:43

回帖支持原作發表分享。

作者: rigby    時間: 2013-9-26 16:59

Good job!
作者: evan_chan    時間: 2013-9-26 17:00

作者: teabing    時間: 2013-9-26 17:34

作者: mandy2013    時間: 2013-9-26 17:41

引用:
原帖由 teabing 於 2013-9-26 05:34 PM 發表
期待紅姐和黑鬼差仔的3p 性愛埸面。唔該樓主,謝謝!

咩真係咁多人想睇黑鬼差仔嘅 3p 場面架, 咁你地想佢地同紅姐定諾儀開戰丫, 醉酒, 老強定自願咁呢? 話我知, 下一卷我就寫比你地睇!!! :smile_38:
作者: teabing    時間: 2013-9-26 17:52

作者: 過路人文迪    時間: 2013-9-26 17:59

作者: teabing    時間: 2013-9-26 18:01

作者: teabing    時間: 2013-9-26 18:07

作者: thomason    時間: 2013-9-26 20:22

作者: freepic1iman_dc    時間: 2013-9-26 21:01

最近叫紅姐嘅都好出位。

作者: evan_chan    時間: 2013-9-27 15:34

作者: teabing    時間: 2013-9-27 16:19

作者: teabing    時間: 2013-9-27 16:24

作者: mandy2013    時間: 2013-9-28 08:36

卷四

幾日後, 隻腳終於無咁痛, 條差仔都總算識做, 呢幾日都會送外賣上黎比我, 仲要係特別加料泡制唔收我錢果隻, 不過好彩個衰仔都算醒目, 一句都無提過果晚嘅事, 就好似無發生過一樣咁, 都算佢啦, 星期六下午, 諾儀個八婆又貢上黎, 見佢個樣笑口淫淫咁就唔抵得, 「做咩呀, 中左六合彩呀, 咁好笑容嘅!」 個八婆古古惑惑咁響我賓館度四圍咁望, 「望咩春野呀? 嗱, 呢間房有條潤腸, 果兩間房有兩條印度腸, 呀, 仲有條尼泊爾腸響呢間, 妳想攞邊條蒸飯丫?」 「喂, 果條潤腸係咪黑鬼文呀?」 我望住佢雙眼發晒光咁, 「係條巢晒皮嘅潤腸, 做咩咁掛住黑鬼文呀, 想搵佢挑戰高難度呀?」 個死婆又再古古惑惑, 「唔係想, 係…..已經挑戰左嘞!」 我聽到後都打個突, 「妳唔係真係同黑鬼文攪左呀?」 個死婆笑住黎點頭。

諾儀講番果晚我出左門口之後嘅事比我聽, 「唉, 我真係服左妳, 人地叫外賣, 妳就做外賣, 仲要唔使收錢個隻, 橫掂近排賓館的生意都麻麻地, 不如我掛個牌響出便, 話租房有女送, 手快有, 手慢無咁啦!」 諾儀打住我黎講, 「痴線, 妳去死啦, 要送就送妳自己!」 「話時話, 呢排的生意真係幾靜, 最衰隔離個尼泊爾佬間賓館, 好似追住我黎打咁, 我已經減左房租, 點知第日比佢見到後, 佢又跟住我黎減, 仲要減得平我的的, 咁鬥法, 咪盞大家無啖好食!」 諾儀望下隻錶, 「好嘞, 唔講嘞, 仲要番屋企執野, 過多幾日我要搬嘞!」「做咩呀, 咁快就搬去條佬度住?」 「佬妳死人頭, 個無良業主加我租呀, 咁我咪要搬去第度舊區果的平租的囉, 麻鬼煩!」

幾日後, 呢日諾儀同公司告左一日假, 早上搬運公司一早已經黎左, 諾儀正忙於打點一切, 已經搬晒的野上車, 貨車亦已經開始駛離舊居, 正向住新居方向出發, 好快已經到達新居之處, 工人亦陸續將車上的野搬緊落黎行人路上, 呢個時候, 個搬運公司老細走黎同諾儀講, 「呀小姐, 有的野我想同妳講, 原本我地已經傾好左果個價錢, 之不過而家我地發覺原來我地搬左的野上樓之後, 仲要落一層先到妳果處, 咁樣我睇要加多二千蚊搬運費先得喎!」

諾儀覺得好唔合理, 「老細, 我比個地址你時你都應該知係咁嘅環境, 跟住你先再報價比我, 而家你搬左一半先至話要加我錢, 我覺得唔合理囉!」 兩人正據理力爭咁拗左好耐, 最後, 「小姐, 既然係咁, 我地都無辦法嘞, 收左果一半定就當係頭先果程嘅搬運費, 呢度的野妳就自己搵人再搬上去嘞, 我地唔會再負責架嘞, 手足們, 收工走人!」 望住的貨車經已遠去, 諾儀已經嬲到爆炸, 所有野就咁放晒響行人路上, 呢舖真係唔知點算。

呆左一陣, 始終都要面對架, 諾儀唯有死死氣咁自己一件又一件咁搬入大廈大堂之內, 都未搬到一半, 已經攰到坐左響度攤抖緊, 「呼, 正死仆街黎架, 冚家富貴, 睇電視就睇得多, 呢舖居然會比自己咁撞到正呢的衰人, 死啦, 仲有排搬添架, 呼…….」 抖左一陣, 諾儀又再繼續開始搬野, 突然, 諾儀發覺好似有人企定定咁望住自己, 望真的, 咦, 係黑鬼文喎, 黑鬼文正同埋一個印巴藉嘅大件佬一齊, 兩人望住諾儀, 黑鬼文似乎認得出諾儀咁樣, 諾儀見到即時衝到上前指住黑鬼文, 「你係….黑鬼文!」 黑鬼文笑左一笑, 跟住用好流利嘅廣東話同諾儀講, 「咩妳搬黎呢度呀!」 諾儀已經有氣無力咁同黑鬼文講, 「唉, 唔講咁多, 嗱, 有無時間幫幫手, 幫我將的野搬上樓去我屋企度先, 最多搬完之後飲荼食飯我嘅!」 黑鬼文問緊隔離個大隻星, 大隻星聽完就點左下頭, 「笨.友, 毛.問.題, 餓.最.鍾.易.幫.的.靚.女.手.嘅!」 講完, 兩條友就嘭嘭聲咁即時開始搬野。

作者: mandy2013    時間: 2013-9-28 08:37

勁呀, 兩條友又上又落, 又擔又抬, 唔使兩個鐘, 的野已經全部搬晒上樓去, 都不特止, 黑鬼文兩個仲幫諾儀將的野拆袋拆箱咁擺埋響適當嘅位置度, 犀利呀, 攪下攪下, 已經去到黃昏時份, 諾儀亦執緊野嘅時候, 咦, 摷到幾支好野出黎喎, 諾儀問黑鬼文, 「喂, 呢的你地啱唔啱架? 啱嘅話就送比你地丫!」 黑鬼文望下諾儀手上幾支酒, 即時點住頭話啱, 的野實在太多, 基本上有排都未執得掂, 諾儀本來想請黑鬼文佢地落街食飯, 但黑鬼文話, 「妳仲有咁多野要執, 不如妳執住先, 我地兩個去買的野上黎食, 我知附近有檔野好正架, 食完之後我地繼續幫妳執埋的野嘞!」 嘩, 聽到黑鬼文咁講, 諾儀已經開心到飛起咁啦。

黑鬼文兩個出左去買野食, 諾儀就繼續執埋的野, 無幾耐, 黑鬼文兩個已經買完野番黎, 已經餓到死嘅諾儀執好張檯後, 嘩, 好香呀, 炒河, 炒麵, 炒飯, 炒蜆, 又有啤酒, 全部都係諾儀嘅至愛, 諾儀心諗今日真係唔知行左咩運, 比佢撞到黑鬼文兩個, 仲要係咁幫得手, 三條友夾手夾腳, 好快已經響度開緊餐, 「呢位星哥仔, 今日真係唔該晒你喎!」 諾儀邊食邊同大隻星講, 「唔.使.客.氣, 哈.鬼.問.果.笨.友, 即.係.痾.個.笨.友, Late.禁.靚.女, 痾.實.會.幫. late.手.嘅!」 諾儀比大隻星的唔咸唔淡廣東話引到哈哈大笑起黎。

話咁快, 食下食下, 的啤酒經已飲完, 飲得咁開心, 突然無得飲, 黑鬼文正諗起諾儀下晝送比佢果幾支酒, 跟住見佢攞左出黎開左, 三個人又一齊再飲過, 諾儀都估唔到同呢兩個人食飯居然會食得咁開心, 又啤酒又巴蘭地, 飲下飲下, 諾儀已經飲到 wing wing 地咁, 「的野都….喔….執得七七八八嘞, 今日…喔….真係…唔該晒…你地呀…喔….」 諾儀已經醉到一時又起身攞下野, 一時又撞落身邊黑鬼文果度, 黑鬼文比諾儀個波撞左幾野後, 已經又對諾儀飽暖思淫慾起黎。

諾儀正醉住眼咁手足舞動挨左響梳化度, 黑鬼文望住呢一身短褲黑絲嘅諾儀, 跟住居然走埋去諾儀身邊細聲咁講, 「一陣同妳入房做愛好唔好?」 諾儀仲係拎頭拎辮咁答住醉話, 「喔…邊個要同我做愛? 你…? 定佢….? 定係你兩個都同我做愛….? 一齊做愛, 好呀, 一齊去做愛!」 嘩, 黑鬼文同大隻星聽到咁, 即時起身扶住諾儀入房, 「嗱, 你地話架, 要一齊做愛架…..好野….」 諾儀已經比兩人抬到床上, 兩人已經開始夾手夾腳咁除緊諾儀的衫同褲。

作者: mandy2013    時間: 2013-9-28 08:39

「做愛, 好野…, 我地除衫囉, 好開心呀…..」 好快, 三條肉虫已經響張床到攬埋一舊, 四隻手已經開始響諾儀身上各處不斷亂摸住, 黑鬼文一邊搓住諾儀個胸, 一邊同佢激咀緊, 大隻星亦已經響諾儀身下品嚐緊佢隻新鮮鮑魚, 醉緊嘅諾儀比大隻星奶到好痕, 正用手推住大隻星個頭, 但胸前正比黑鬼文用力吸吮緊, 「呀…….」 諾儀比佢地攪到昂高頭叫左一聲, 下身陰戶已經被奶到細水長流, 諾儀不斷扭住條腰, 口入面正發住誘人嘅嬌喘, 黑鬼文開始胯過諾儀嘅頸上, 跟住下身巨物正向住諾儀個口處頂入, 「喎…..」 巨大潤腸將諾儀個口塞到滿滿咁, 諾儀皺住眉頭係咁推住眼前黑鬼文嘅胯下, 黑鬼文亦開始抽插緊諾儀個口, 呢個時候, 諾儀身下嘅大隻星亦開始將諾儀對腳擘開, 一條大肉腸已經向住諾儀嘅陰戶迫近, 含住潤腸嘅口突然發出淒厲聲響, 「五….五…..」 大隻星經已將條野插左入諾儀嘅體內, 而且亦開始抽插當中。

嬌小嘅諾儀家下正響床上比兩個巨人正猛烈抽插緊上下位置, 黑鬼文插左一陣, 跟住抽番諾儀口中條潤腸出黎, 諾儀亦已經陷入瘋狂狀態, 突然, 諾儀將大隻星推住, 跟住一個轉身, 兩人位置經已對掉, 諾儀正反客為主咁壓住大隻星, 腰下正上下咁不斷郁住, 「唉….唉….唉….好舒服呀…..」 呢個時候, 黑鬼文亦已經移到諾儀嘅身後, 望住諾儀正翹起嘅屎忽正不斷上下咁郁住黎比大隻星插住陰穴。

黑鬼文雙手摸住諾儀個屁股, 一邊揩住的穴水搽落諾儀個屎忽窿度, 菊洞經已濕潤, 黑鬼文開始胯過大隻星對腳跪響諾儀嘅身後, 潤腸開始向住大隻星條野插住陰戶對上個菊洞頂住, 腰下已經發力, 潤腸頭正開始陷入諾儀個菊洞, 酒醉中嘅諾儀亦覺得開始劇痛,「痛呀, 咪攪後面啦, 呀….」潤腸實在太大, 黑鬼文係咁拉實諾儀條腰, 下身仍繼續發力向前挺住, 「唔好呀, 痛死人嘞…」 大隻星亦將身上嘅諾儀攬實, 諾儀完全無辦法縮開, 痛楚繼續加大, 「呀……」 黑鬼文正奮力將條潤腸夾硬質入諾儀個菊洞之內, 諾儀正咬牙切齒咁扭動住後身, 「好痛, 好痛, 放開我呀, 好痛呀…..」 身上仍比兩人緊緊箍實, 諾儀已經痛到透住大氣出晒眼水咁, 潤腸只係入左一小半, 但已經難再寸進, 黑鬼文唯有開始抽插, 但菊洞亦已經紅腫一片咁。

兩條肉腸正響諾儀身下身後不斷抽插住, 諾儀皺住眉頭強忍住痛楚, 任由兩條肉腸響佢體內出入住, 呢個時候, 黑鬼文開始用手握住身下仍未進入菊洞嘅莖邊部份 chok 住, 「呵…呵…呵…」 chok 左一陣, 潤腸突然一陣抽搐, 濃精已經響菊洞入面噴灑住, 抽出潤腸後, 白液經已佈滿住整個紅腫不堪嘅菊洞之內外, 大隻星見黑鬼文攪掂後, 跟住箍住諾儀一個反身, 再以男上女下姿勢繼續抽插住諾儀, 「呵…呵…呵…」 諾儀比大隻星正瘋狂抽插到上下擺動住, 好快, 另一精柱亦響諾儀體內爆發住, 顫抖過後, 一切已經回復平靜, 三個人正攤響床上喘住氣, 諾儀亦響醉左之下再一次成功挑戰更高嘅難度。(待續)

作者: freepic1iman_dc    時間: 2013-9-28 09:08

多謝分享。

阿宜咁大食,睇尼紅姐都唔小野,期待下文。

Thx for sharing.

作者: philipyip0421    時間: 2013-9-28 11:35

正!好故事!睇到扯哂!
作者: teabing    時間: 2013-9-28 12:09

作者: teabing    時間: 2013-9-28 12:10

作者: ghosthand999    時間: 2013-9-28 21:24     標題: 回覆 51# 的帖子

睇到想射...tim...扯旗支持...
作者: teabing    時間: 2013-9-30 08:01

作者: waiuk2003    時間: 2013-9-30 12:37

作者: manish0708    時間: 2013-9-30 13:23

作者: 過路人文迪    時間: 2013-9-30 22:09

作者: syho1    時間: 2013-10-1 20:12

作者: 鋒馬故如雲    時間: 2013-10-1 20:46

作者: manish0708    時間: 2013-10-1 23:04

作者: 東方無敵    時間: 2013-10-2 11:20

作者: mandy2013    時間: 2013-10-2 13:45

卷五於最後回覆之後重貼

作者: mandy2013    時間: 2013-10-2 13:47

卷五於最後回覆之後重貼

作者: 天馬廻旋碎擊拳    時間: 2013-10-2 13:50

作者: mandy2013    時間: 2013-10-2 13:55

學文迪哥哥話齊, 一日仲響度發文, 一日仲要忍氣吞聲, 無奈 :smile_39:, 一次又一次嘅失望, 所以發埋下個完結篇後, 我都係留番比文迪哥哥響度自己繼續玩算嘞 ! :smile_o06:
作者: teabing    時間: 2013-10-2 15:16

作者: freepic1iman_dc    時間: 2013-10-2 16:03

引用:
原帖由 mandy2013 於 2013-10-2 13:55 發表
學文迪哥哥話齊, 一日仲響度發文, 一日仲要忍氣吞聲, 無奈 :smile_39:, 一次又一次嘅失望, 所以發埋下個完結篇後, 我都係留番比文迪哥哥響度自己繼續玩算嘞 ! :smile_o06:
回帖支持

另,
樓主,您件事原來重未解決?

不如向其他區加果backup, 到時最好咪post條link出來發表,創作完唔唔好多知,真係好浪費。

PS. 尋晚無啦啦見跌吉向大婆台賣廣告,有無人知物事?

作者: 東方無敵    時間: 2013-10-2 17:45

作者: 無巧火成書    時間: 2013-10-2 22:50

作者: 過路人文迪    時間: 2013-10-2 23:04

作者: 無巧火成書    時間: 2013-10-2 23:11

作者: mandy2013    時間: 2013-10-3 10:20

引用:
原帖由 天馬廻旋碎擊拳 於 2013-10-2 01:50 PM 發表
峰迴路轉,Mandy小姐,幾時有第6回睇?
寫緊, 寫緊, 寫完就會即時發佈架嘞, 多謝天馬兄嘅支持
引用:
原帖由  於 2013-10-2 03:16 PM 發表
支持樓主繼績,加油!
下回不如紅姐和三個猛男大雜交,會係極振陷的性愛埸面哩!
盡量啦, 埋尾點都會整個特別場, 留意文章發佈
引用:
原帖由  於 2013-10-2 04:03 PM 發表
回帖支持
另,樓主,您件事原來重未解決?不如向其他區加果backup, 到時最好咪post條link出來發表,創作完唔唔好多知,真係好浪費。PS. 尋晚無啦啦見跌吉向大婆台賣廣告,有無人知物事?
多謝 freepic1iman 關心, 其實呢篇都係受(奸)人所托先出黎客串玩下啫, 或者遲的得閒又手痕嘅時候, 會再寫下的新故事嘅
引用:
原帖由  於 2013-10-2 05:45 PM 發表
加油,已成為妳的讀者,加油,請繼續寫下去。
東方兄, 閣下一言, 已係我一大鼓勵, 有機會 (當某人想蛇王嘅時候) 我會再寫吓新故事嘅, 話唔玩啫, 細路女不嬲有個特權, 就係講完的野可以唔算數架嗎!
引用:
原帖由  於 2013-10-2 10:50 PM 發表
算啦!繼續出帖啦!比起以前劉金發算好好架嘞!
嗰時發哥文章每到結局篇,未到兩日就被關閉主題,讀者都來不切回帖...
仲有最經典幾十萬字的一個帖無故人間蒸發咗你見過未?
無巧兄, 睇完發哥單野, 我呢的原來都只係小事一椿, 唉, 化嘞, 化嘞 ~
引用:
原帖由  於 2013-10-2 11:04 PM 發表
好似比人刪文果個係我喎, 做咩無人呵呵我, 而個個係咁呵呵緊我個好妹妹嘅!
哥哥, 無人呵呵你, 咁咪等我呵呵你囉! 你身邊咁多人撐你, 男兄, 鬼手兄, 無巧兄等等, 間中留番的呵呵比我都得呱, 鍚番你嘞  :smile_o09:
作者: 東方無敵    時間: 2013-10-3 10:43     標題: 回覆 72# 的帖子

作者: teabing    時間: 2013-10-3 11:17

作者: rigby    時間: 2013-10-3 13:18

Support!  加油,請繼續。
作者: thomason    時間: 2013-10-3 19:23

作者: mandy2013    時間: 2013-10-4 09:22

我卷五中間果段唔見左呀 !!!

作者: mandy2013    時間: 2013-10-4 21:58

公告: 嬲還嬲, 但為著發文有始有終, 明早將會再次從新發佈卷五篇,同今晚將會完成嘅卷六結局篇, 敬請喜歡刪文者留意
作者: mandy2013    時間: 2013-10-5 08:36

卷五 (重貼)

「紅姐, 我走嘞, 條鎖匙我放左響櫃筒度嘞, 好嘞, 拜拜!」 差妹彩姐要請一個禮拜假番去探佢老公同仔女, 唉, 無辦法, 呢個禮拜我唯有留守響賓館度睇住個場, 呢一日, 賓館內所有大小事務經已攪到我踢晒腳, 又要登記, 又要執房同清潔, 唉, 原來無左彩姐真係會咁辛苦嘅。

已經成十點嘞, 應該無人會再黎租房啦呱, 我一個人靜靜咁響櫃檯度上網, 上上下網, 唔知邊間房入面正響住一把女性呻吟聲響, 梗係有人帶左的女番黎賓館扑野啦, 嬌喘聲不斷響住, 攪到我都無咩心機上網, 唉, 唔好咁啦, 我攞左個 “今日客滿” 嘅牌掛左響門口度之後, 跟住熄咁的燈後, 就走左入間未租出嘅房度, 我趴響張床度攤抖緊, 諗住一陣沖埋涼就上床瞓覺, 攤下攤下, 突然出面門口好似有人拍住玻璃門聲咁, 係喎, 彩姐唔響度喎, 唉, 咁我唯有又要起身出去開門啦。

咦, 係個尼泊爾仔喎, 咁生面口嘅, 唔通係黎租房, 我走埋去開門, 玻璃門一開, 個尼泊爾仔即時好快咁衝左入黎, 「咪嘈, 即刻關門入房, 快的呀!」 一把刀仔已經響我條頸處行住, 我即時舉高雙手, 尼泊爾仔係咁推住我入房, 跟住亦好快咁關埋度房門, 死嘞, 唔係打劫呀, 尼泊爾仔一手響我背後搭住我膊頭, 一手揸住把刀行住我, 但佢背脊正貼住房門, 好似聽緊出面嘅動靜咁, 「大佬, 有事慢慢講, 你……」 「咪嘈!」 我即時收聲。

作者: mandy2013    時間: 2013-10-5 08:39

尼泊爾仔望住我, 但我就側住面咁望住廁所嘅方向, 等左一陣, 佢開始摸住我的頭髮, 面額亦開始比佢錫住, 原本將要抽離嘅硬柱亦再次插番入我體內, 已經將我攬實左, 下身亦開始有節奏咁插抽住我, 我咪埋眼, 而家個心已經無咁緊張, 但始終唔知到底發生咩事, 只知家陣正比個尼泊爾仔責住我黎插緊, 唉, 仲無帶袋添架, 有咩事就真係唔值。

身下嘅刺激亦隨住放鬆左嘅心情, 開始令我微微咁呻吟住, 「唔….唔…..」 一對好粗鞋嘅手正搓住我個胸, 奶頭亦正係咁比佢用力吸吮住, 好痕呀, 我比佢吮到係咁扭住條腰, 下身已經開始濕潤住, 硬柱已經可以頂到我盡頭之處, 「唉…唉…唉…」 雖然唔知佢係邊個, 但身體上嘅剌激令我我開始攬實呢個尼泊爾仔, 身下亦開始配合住佢嘅抽插咁上下郁住, 好舒服呀, 尼泊爾仔見我開始咁肉緊, 即時將我深深咁錫住, 條脷已經探入我口腔之內, 我亦伸出條脷同佢交纏住, 兩個已經攪到有的忘我嘅境界。

抽插嘅撞擊力好大, 我亦被撞得係咁不斷上下搖動住, 「唔…唔...」 我扶住佢條腰, 尼泊爾仔亦扶住我兩邊手臂, 胸前兩團肉亦跳彈得好犀利, 抽插速度愈黎愈快, 我亦叫得愈黎愈大聲, 「我黎嘞, 我黎嘞, 黎嘞…..呀……」 尼泊爾仔亦差唔多同一時間開始完事, 一陣暖流正響我體內出現住, 已經靜止落黎, 攬左一陣, 尼泊爾仔起身走去廁所清理同著番的衫後, 跟住就行番出黎響床下底攞番個袋, 尼泊爾仔望住仍全身赤裸住嘅我, 望左一陣, 跟住佢響個袋度攞左一疊成吋厚嘅一千蚊紙拋到我床上講, 「我呢袋錢以後都唔知有無命去享, 呢疊就我比左妳, 當係多謝妳今晚對我嘅幫忙!」 講完尼泊爾仔就走左去。

我望住床上疊錢, 但個心仲比今晚嘅事攪到立立咁亂, 唉, 都唔知話今晚係好彩定係唔好彩, 總知叫做已告一段落, 諗多一陣, 我都要起身去沖番乾淨個身同著番的衫, 跟住仲要出去睇下個場比班呀差佬攪成點樣先好。(待續完結篇)

作者: mandy2013    時間: 2013-10-5 08:42

卷六完結篇

一星期後, 呢晚, 我同諾儀都要出席舊同學嘅結婚晚宴, 下晝時份我約左個衰婆先去high tea, 跟住就一齊至去晚宴嘅酒店場地, 餐廳內, 個八婆同我講, 「真係好耐都無見過班舊同學, 唔知今晚會唔會撞到我個初戀情人呀占呢? 係喎死婆, 妳果件呀莊臣都好似已經移左民, 睇怕今晚都見佢唔到囉!」 我瞄一瞄咀, 不過個心又諗番起當年同莊臣一齊時嘅甜蜜回憶, 我嘅第一次亦係同佢拍拖時果陣比鬼左佢添, 我諗到入晒神, 「喂, 八婆, 諗咩諗到笑口淫淫咁呀, 咦, 果個咪係莊臣?」 我即刻好緊張咁擰轉個頭, 「哈….哈….哈….哈….」 死八婆, 響度玩野, 「妳去死啦, 鬼唔望呀占仔今晚唔得閒黎呀, 死姣婆!」

到左酒店嘅婚宴場地, 一班無見好耐嘅師奶舊同學亦再次聚首一堂, 舊話一夕之後, 有人幸福嘅幸福, 有人唏噓嘅唏噓, 總之就係未停過口, 一班舊男生正向住我地班師奶處行緊過黎, 「Hi, 大家好, 嘩, 估唔到當年校內嘅兩個校花諾儀同呀紅, 今時今日都仲 keep 得咁好!」, 「諾儀!」 「呀占!」 諾儀見到舊情人呀占, 即時開心到見牙唔見眼咁攤開雙手上前擁抱住人, 呀占亦老實唔客氣咁將諾儀攬到實一實, 兩個人分開之後仲要拖住雙手咁傾住計, 唉, 真係睇見都眼冤。

傾下傾下, 影埋相後, 都差唔多係時候開席, 我地果圍有男有女, 呀占就同諾儀一齊坐, 我就坐響諾儀隔離同的舊同學傾緊計, 哦, 果個….咪係莊臣, 莊臣正響遠處同新郎新娘握緊手傾住計, 我見到佢之後, 個心居然係咁卜卜跳住, 冷靜, 冷靜, 已經係個失婚婦人嘞, 仲咁緊張做咩, 人地又未必望到自己, 好, 一於扮見唔到就算, 唔到一陣, 「Hi, 各位好耐無見, 咦, 呀紅, 諾儀, 妳地都響度呀…..」 莊臣已經企左響我後面, 隔離個女同學好識趣咁叫住, 「大家坐迫一的, 比莊臣坐埋一齊響呢圍度丫!」

作者: mandy2013    時間: 2013-10-5 08:44

呢一晚, 我地兩 pair 舊情人成晚係咁傾到雞啄唔斷咁, 莊臣同我講, 今次番黎除左飲呢餐之外, 仲有少少私務要去處理, 但後日一早就要坐飛機離開, 散席嘞, 諾儀提議我地四個人上我屋企度坐一陣, 無咩所謂啦, 大家又係咁熟, 講完, 我地跟住就向住我屋企方向進發。

兩條仔都已經有老婆仔女同一個幸福嘅家庭, 相反我同諾儀就顯得比較命苦, 入到屋後, 我換過套衫除左對高根鞋之後, 跟住四個人就響廳處繼續傾計, 諾儀同呀占兩個真係丫, 居然仲好似拍緊拖咁兩個係咁攬頭攬頸, 而我同莊臣就比較拘謹一的, 我坐響咕臣度同莊臣傾住計, 莊臣同我講緊佢響外國嘅生活狀況比我聽, 但字裡行間, 我聽得出莊臣同佢老婆好似有的唔係咁夾咁。

嘩, 有無攪錯, 諾儀同呀占已經攬到實一實咁坐響張梳化度, 個衰婆仲將個頭伏響呀占個膊頭度, 一隻腳仲擘開咁閣左響人地嘅大脾之處, 連短裙內條底底都現晒出黎, 呢個時候莊臣再同我講, 「呀紅, 我真係有的後悔當年同妳分左手, 如果唔係咁, 或者今日妳同我嘅命運都會重新改寫過!」 「莊臣, 過左去的野就唔好再提啦, 條命係要咁都無辦法架!」 我同莊臣靜左之際, 跟住大家同時都望緊諾儀同呀占兩個。

唉, 又難怪諾儀同呀占會咁肆無忌憚咁響我地面前攬到實一實, 當年我地四個曾經一齊去外地旅行, 而有晚旅行團 book 少左一間房, 跟住領隊問邊兩組團友肯一齊同房, 旅行團應承賠番部份團費比佢地, 我地當時見無人肯接受, 唯有舉手應承, 果晚, 諾儀同呀占居然響我地隔離床度攪野, 而我同莊臣亦比佢地攪到都情不自禁, 四個人同時響各自張床度攪到天花龍鳳, 但最離譜係攪下攪下, 四個人居然仲瞓埋響埋同一張床度攪, 我同諾儀就左右咁瞓住響度, 而兩條仔就係咁責住我地, 事後, 我地四個都覺得呢舖真係攪得好鬼刺激。

諾儀同呀占已經開始興合合咁, 「喂八婆, 可唔可以借間房比我同呀占聚下舊呀?」 唉, 正死八婆, 我隨意指一指另一間房比佢, 佢兩個已經急不及待手拖住手咁行左入去, 死野, 門都唔關兩個就已經跳左上床, 莊臣正望住我, 死啦, 今晚唔知我會唔會同莊臣都…..!

房入面已經響起淫聲浪語, , 又試係咁樣, 我望住莊臣, 諗起佢頭先講佢嘅婚姻有的唔如意, 唔知係咪出於同情定仍存有一絲嘅愛意, 我開始走上前將佢攬住, 「莊臣….莊臣亦都緊緊咁攬番住我, 攬左一陣, 莊臣對手已經響我身上開始遊走住, 左胸正比佢溫柔咁搓揉住, 「唔…..手已經伸到入我條碎花短裙裡面,正停留響我屁股之處隔住底褲係咁摸住, 摸左我一陣, 莊臣已經扯住我兩邊嘅底褲頭, 底褲亦正緩緩咁比佢拉緊落黎, 算啦, 懷中嘅佢始終係我曾經至愛, 最起碼點都好過我果件死佬先,我亦開始將莊臣件恤衫除下, 好快, 莊臣正一邊摸住我嘅胯下, 一邊同我熱吻當中。

作者: mandy2013    時間: 2013-10-5 08:46

已經響我間房張床上, 我地亦經已赤條條咁互相擁吻住, 莊臣好溫柔咁錫住我, 我咪埋眼, 正重溫住過去我地兩個甜密嘅片段, 「呀….. 已經吮緊我個奶頭, 好舒服呀, 我摸住莊臣的頭髮, 胸上嘅刺激令我係咁扭住條腰, 陰戶已經比莊臣撩弄住, 穴水正不斷流住出黎, 「唉….…. 我兩隻腳已經不自控咁亂撐住, 已經準備好嘞, 隨時可以比莊臣插入黎嘞。

莊臣開始作好準備, 好快, 腰下一挺, 莊臣又再次令我充滿住漲滿嘅感覺, 我攬實莊臣, 四唇亦正緊貼住, 溫柔嘅抽插令我緊攬住身前嘅莊臣, 正響我地水乳交融之際, 突然, 房門比人開左, 呀占正捧住諾儀插住咁就行入黎瞓左響我地嘅身邊, 「喂, 作死妳呀, 死番過果便啦….. 「咪嘈啦, 我地四個又唔係未試過…. 呀占係咁望住我對跳彈住嘅胸, 我真係有的尷尬, 「喂呀, 聽唔聽到呀, 死婆, 番過去呀….. 「唔好啦, 一齊啦, 真係好刺激呀, …. 我雖然真係極度唔係咁想, 但個死婆同呀占死都唔肯番過去,我唯有皺住眉咁同莊臣繼續響度攪。

四條肉虫正響床上 Un 到不亦樂乎, 諾儀係咁叫到拆天咁聲, Un 左一陣, 果死婆突然拎個頭黎同我講, 「喂, 不如我地試下換 partner !「痴線架, 唔好!我諗都唔諗就即時咁話, 四個響床上攪野已經係我嘅極限, partner 呢個提議我真係接受唔到, 諾儀係咁搖住我手, 「呢, 死婆, 以前就話係我地條仔啫, 而家都已經係人地個老公囉, 況且呀占妳又識嘅, 黎啦!我死都唔肯, 莊臣亦幫我口, 「諾儀, 唔好咁任性啦!

兩條仔仍然, 諾儀好似有的唔服氣, 諾儀就好似發緊脾氣咁, 唔好煩我, 個衰婆正用個背脊得住我….唔好咁啦…..真係唔得呀, 我拍住諾儀個背脊….衰婆呀…..再隔左一陣….…..死婆, 諾儀聽到我咁講, 好快, 莊臣真係將條野插左入諾儀下面, 我真係有的尷尬, 呀占即時開始將條野插入我度….

作者: mandy2013    時間: 2013-10-5 08:47

呢一刻, 我真係覺得自己有的好賤, 呀占已經好肉緊咁抱實我, 我仲係有的抗拒咁推住佢嘅胸前, 隔離諾儀已經係咁攬實莊臣正激吻住, 我望住自己條舊仔同個老死響隔離度攪緊野, 但個心居然係無咩特別嘅感覺, 我開始鬆開對手, 呀占見咁即時將我緊緊咁抱住, 呀占好似好興奮咁, 響我面上同頸上係咁不停錫住, 下身亦將我撞得好大力, 胸前亦比佢瘋狂咁抓住同吸吮住, 我扶住佢兩邊手臂, , 豁出去嘞, 攪啦, 攪啦。

床上, 兩條仔好似極度振奮咁瘋狂將我地搖住, 「唉莊臣, 好犀利呀, 好勁呀….......「呀占, 你唔好攬得我咁大力啦, 我透唔到氣呀….唔唔 個咀又比呀占用力咁鍚住, 「呵........ 呀占搖到係咁索晒氣, 但情緒就依然十分高漲, 胸肉又試比佢大力咁搓揉住, 突然, 兩條仔陸續將我地對腳高舉咁擘開, 跟住就跪響床上繼續抽插住我地,「呀, 好入呀….....」「莊臣….好入呀好入呀插死我嘞... 呻吟同喘氣聲繼續不斷咁彼此起落住。

已經去到尾聲, 兩人亦經已正面責住我地作緊最後嘅衝刺, 高潮過後嘅我亦繼續上下咁郁住黎配合住呀占, 「呀紅, 我黎嘞, 我要射嘞, 射嘞, 射晒比妳嘞, ...…… 「諾儀, 我都要射嘞, 比晒妳, 比晒妳, …..….

好快, 一切已經回復靜止, 大戰終於都要結束嘞, 我同諾儀下面正同時流住兩人嘅白液, 諾儀正頭髮一片篷鬆有氣無力咁望住我, 我地四個今晚居然發生左的咁荒唐嘅事, 都係拜諾儀呢個死婆所賜, , 睇怕以後佢都咪使旨意可以再上黎我屋企。

呢晚過後嘅一段日子, 我雖然仲係為左果晚嘅事有小小嬲左諾儀, 但始終都活到呢把年紀, 難得仲有個同自己身世差唔多而又咁啱 key 嘅人做老死, 咁仲想點呢, 無幾耐, 個衰婆同我講呢舖真係要同條四眼佬結婚嘞, 因為上個月佢地去完七日旅行之後, 佢隻老蚌終於比四眼佬攪到將要生珠, 望住眼前好似開始有的定性嘅諾儀, 我絕對係真心咁戥佢高興, 兩個人傾下傾下, 已經到左黃昏時份, 諾儀突然眼角流住淚咁將我攬住, 「呀紅, 我都望妳早日會快的搵到第二春, 仲有, 我同妳兩個, 將來無論會係點, 我地永遠都會係老死黎架! (全文完)

作者: Water_man    時間: 2013-10-6 07:31

大大力支持精彩的故事!

作者: 天馬廻旋碎擊拳    時間: 2013-10-6 08:31

作者: Sanyi_2013    時間: 2013-10-6 09:26

作者: mandy2013    時間: 2013-10-6 09:41

其實本應仲會寫落去, 不過去到卷五被刪左第二節文之後, 已經無咩心機再寫落去, 但為著有頭有尾, 同埋已無咩心機去鑽差仔黑鬼的橋段, 所以唯有黎場簡單舊同學橋算嘞, 嗱, 上面重放嘅卷五已經又再帔刪左第二節, 咁你/妳地話, 作為任何為興趣而寫文嘅人, 仲會唔會有心機再去寫其他嘅文呢? 希望大家會體諒我呢個同標題有點分岐嘅結尾 !

作者: 天馬廻旋碎擊拳    時間: 2013-10-6 11:18

作者: freepic1iman_dc    時間: 2013-10-6 13:49

引用:
原帖由 mandy2013 於 2013-10-6 09:41 發表
其實本應仲會寫落去, 不過去到卷五被刪左第二節文之後, 已經無咩心機再寫落去, 但為著有頭有尾, 同埋已無咩心機去鑽差仔黑鬼的橋段, 所以唯有黎場簡單舊同學橋算嘞, 嗱, 上面重放嘅卷五已經又再帔 ...
版主無比原因?
好慘。

作者: spamna    時間: 2013-10-6 14:27

引用:
原帖由 mandy2013 於 6-10-2013 09:41 發表
其實本應仲會寫落去, 不過去到卷五被刪左第二節文之後, 已經無咩心機再寫落去, 但為著有頭有尾, 同埋已無咩心機去鑽差仔黑鬼的橋段, 所以唯有黎場簡單舊同學橋算嘞, 嗱, 上面重放嘅卷五已經又再帔 ...
Mandy姐,未必是版主刪文的,有可能係系統問題的,或者post相片格式問題會導致一編或一段不見,咁樣你再post文時,係咪用返同樣相片呢?平心討論。
作者: Water_man    時間: 2013-10-6 19:46

大大力支持精彩的故事!

作者: 鋒馬故如雲    時間: 2013-10-6 20:27

作者: leekaho4351    時間: 2013-10-6 23:12

作者: freepic1iman_dc    時間: 2013-10-6 23:18

引用:
原帖由 leekaho4351 於 2013-10-6 23:12 發表
經查詢後,可能是系統問題,如果查明會PM您,給予您一個交代..
感謝樓主一直發表好文,有空可到這個連結跟我閒聊 我大多在那兒吹水的
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=22488646&extra=&page=1
好開始呢, 大家唔要估估吓
作者: bandwagon    時間: 2013-10-7 09:34

作者: 過路人文迪    時間: 2013-10-7 11:04

作者: afc0228    時間: 2013-10-9 03:42     標題: 回覆 1# 的帖子

作者: galisbay    時間: 2013-10-9 21:28     標題: 回覆 2# 的帖子

作者: hli9    時間: 2013-10-9 21:31

好激呀,

作者: mandy2013    時間: 2013-10-10 17:24

卷五 (1/3)

「紅姐, 我走嘞, 條鎖匙我放左響櫃筒度嘞, 好嘞, 拜拜!差妹彩姐要請一個禮拜假番去探佢老公同仔女, , 無辦法, 呢個禮拜我唯有留守響賓館度睇住個場, 呢一日, 賓館內所有大小事務經已攪到我踢晒腳, 又要登記, 又要執房同清潔, , 原來無左彩姐真係會咁辛苦嘅。

已經成十點嘞, 應該無人會再黎租房啦呱, 我一個人靜靜咁響櫃檯度上網, 上上下網, 唔知邊間房入面正響住一把女性呻吟聲響, 梗係有人帶左的女番黎賓館扑野啦, 嬌喘聲不斷響住, 攪到我都無咩心機上網, , 唔好咁啦, 我攞左個今日客滿嘅牌掛左響門口度之後, 跟住熄咁的燈後, 就走左入間未租出嘅房度, 我趴響張床度攤抖緊, 諗住一陣沖埋涼就上床瞓覺, 攤下攤下, 突然出面門口好似有人拍住玻璃門聲咁, 係喎, 彩姐唔響度喎, , 咁我唯有又要起身出去開門啦。

, 係個尼泊爾仔喎, 咁生面口嘅, 唔通係黎租房, 我走埋去開門, 玻璃門一開, 個尼泊爾仔即時好快咁衝左入黎, 「咪嘈, 即刻關門入房, 快的呀! 一把刀仔已經響我條頸處行住, 我即時舉高雙手, 尼泊爾仔係咁推住我入房, 跟住亦好快咁關埋度房門, 死嘞, 唔係打劫呀, 尼泊爾仔一手響我背後搭住我膊頭, 一手揸住把刀行住我, 但佢背脊正貼住房門, 好似聽緊出面嘅動靜咁, 「大佬, 有事慢慢講, …… 「咪嘈! 我即時收聲。

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)