188Channel

標題: Part4 updated! 同佢既第一次都係最後一次既sex [打印本頁]

作者: keiloveu    時間: 2013-10-3 02:30     標題: Part4 updated! 同佢既第一次都係最後一次既sex

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 61234426    時間: 2013-10-3 02:55

作者: keiloveu    時間: 2013-10-3 03:03     標題: 回覆 2# 的帖子

sorry ar,,,我唔係呃post..不過我岩先諗住試下post 唔post 到.. 點知post 到又冇得del..我本身諗住打好先up
作者: dennisrodman131    時間: 2013-10-3 03:06

作者: 61234426    時間: 2013-10-3 03:12

作者: keiloveu    時間: 2013-10-3 03:31

我唔敢相信, 我就話: 你係咪比人偷acc ar?
A: 唔係!
me: 真係你泥? 點解要搵我?
A: 如果真係我, 你係咪肯先? 搵你係因為你係我中意既類型

( 頂, 佢一講呢句就lum 唒la)
me: 咁你點證明?
A: wechat

好快我就wechat 左佢..
我仲係好驚佢會唔會同成班fd 一齊玩我..

一開wechat video
我就梗係姐住個樣啦..
不過佢真係有比佢自己我睇

我心諗..wa 真係佢呀! 超興奮 好靚仔><

佢就問我係咪可以睇佢打xx

我就驚驚地..我話可以...不過晏d 先

之後, 夜晚出左去食野, 佢等我等到成2點幾
咁我都覺得唔好意思
之後就話我ok

我同佢講話我第1次咁樣..我唔會出聲唔會除3架,,
佢話ok..佢正係想見到我個樣同知我睇住佢

好緊張.. 傾左一陣計
佢就話開始啦

咁我就真係第一次睇住一個男仔係鏡頭面前打飛機,
其實哥陣都幾反感..
不過見係佢..

之後完左就訓..都冇咩特別

第2日我就上網search 下佢個名啦..
原來都幾出名>< 睇佢d 野我就會幻想到自己好似個小fans比個偶像睇中咁..
自自然就掛住佢想同佢進一步啦!

咁我就add 佢啦..
不過都冇咩野傾咁..
之後我就提出話..我想試多次..好想睇佢打飛機
跟住佢就話好..就今晚啦 不過佢話: 你今次要露小小比我睇架wo
i say ok~

哥晚都係咁傾下計佢就開始啦
我就專登著左個粉紅色bra 加件白色吊帶下身冇著 得條黑色底底

開始佢望到就話:你好性感呀
跟住就chok 佢細佬

佢: 可唔可以比多小小我睇
我就拎開左吊帶既帶
比佢見到個bra既一伴
佢: 再多d la
之後我就show 唒成個bra..
但係佢都唔夠..佢叫我拎開條bra 帶
我照做 但係就唔想比佢見到我個lin><
跟住見佢咁慘, 我就show 埋我冇著褲得黑底底既伴身比佢睇...include 長腿
之後冇內..佢就射左啦..
佢同我講...真係好想同我搞野..好想好想..因為佢1年冇搞過
我竟然話: 我都想..
佢就問我幾時過得hk?
咁我自己都幾心急..就約左下個week啦!
跟住大家就傾計傾到朝早6:00先訓..真係好開心..

哥陣時都好想快d 到哥日不過又有小小驚..
作者: keiloveu    時間: 2013-10-3 04:06

Part 3
係等哥日既來臨前..我自己上網又search 下佢d 野..等自己多點幻想
等自己覺得佢CHARM D..中意佢多d.. 咁樣搞哥陣會enjoy d ><

咁我地都有keep 住傾話哥日住邊好..做d咩好
因為大家都唔想搞到見佢係just for sex 咁..
我地最後決定左住一晚酒店..

話咁快..就到左哥日啦
衣著係 : 白色低胸背心 加勁push up bra + 牛仔長褲
好緊張 我12點就到左..
一見到佢個心噗噗咁跳!
佢真係好正..

哥日同佢都係行下街買下野..
跟住就去攞房啦
上到去..我真係好眼訓..
我就話想訓陣先..
訓左落床到..跟住佢都訓左上泥..
不過我地之前有講過話 晏就唔搞野住..夜晚先..因為我想熟d 先
之後我背住佢訓..
佢係後面攬住我 係我條頸聞下聞下 又吹下氣咁..
我都有d 頂唔順..
之後我就拎轉身...對到佢眼之後就好自然錫左埋去...
同佢就打車輪..之後佢就開始用手摸我..摸到上胸到開始揸..
而我都開始向下摸落去..
一摸..原來係咁大碌! 又長又粗!
之後佢就好似好興奮咁..都向我妹妹進攻..
我哥時已經濕左..佢就插左隻手拍入泥了我..
我開始喘氣..呀...
同時都不停上下摸佢細佬..
佢都開始呻吟

真係比佢搞到high high 地..
我:死啦..你搞到我好想要..
佢: 咁就泥啦..

不過由於我唔想咁快就搞野..同埋未買condom
所以就stop 左佢..
之後我地就出街先啦

其實今次都幾特別..佢帶我周圍去好似導遊咁 XD
我未試過係hk 唔搭mtr
而佢就帶我去搭天星小輪 同巴士
夜晚就同佢食左餐放題
原本佢想帶我去山頂
不過我覺得好似好無聊咁..所以冇去到..

同佢食野時了解佢多左..覺得佢好可憐..因為佢同gf 一齊左好內散左一年..
我覺得佢仲係好中意佢 而我就down 左陣...
自己竟然有同佢一齊既念頭..但係佢都講出左一個好殘忍既事實..
佢大我10年...唉..姐係冇可能啦
算啦..過左今晚先算..

食完之後我地就去買domdom..
之後就番酒店啦...
打住咁多先..聽日繼續 支持下啦...第1次出post 算係咁啦
下part 就講大戰架啦

作者: patrick.c    時間: 2013-10-3 04:26

支持
作者: keiloveu    時間: 2013-10-3 05:07

番到去..大家都好攰..
咁我就話我沖涼先

沖完我就換左個岩岩買既粉紅色既bra 加白色吊帶3..
下身都係唔著..正係一條粉色lace 既底褲
件吊帶正係姐到一伴patpat

之後就到佢沖涼啦..
佢沖完之後
我地就訓住咁睇電視..
睇左陣...
我地就開始啦

一開始我就同佢錫
佢一泥就伸利..有d 急
我跟唔上佢..覺得好辛苦 haha
跟住同佢講左之後都慢番d
然後..佢隻手都開始揸我個波..
伸手摔我lin 頭..
我都開始呻吟 同時隻手都向佢細佬進發
佢解開我個bra 個頭移落啜我個胸, 一路啜一路摸我妹妹..
又用利尖了我lin..呀..真係好敏感
跟住我就坐係佢上面..開始錫佢個身..
由頸一路錫到肚臍 大肶 之後就用條利尖了佢個袋底
一路由下了上去到龜頭

係龜頭到轉幾轉 又了下中間條la
再含住個頭吸呀吸
我聽到佢係咁吟叫..又話 真係好舒服呀 呀...
其實我真係第一次聽到男仔叫到咁...有小小興奮

之後就一野含唒落去..上下上下咁含
再不時用利圍住個龜頭圈住奶..佢話咁樣好舒服wo><
再用利了龜頭同下面既接觸哥條線..之後又奶番佢袋袋..又含完左邊..含右邊..

之後佢又企左起身叫我跪係到含
含既時候我都周不時 向上望下佢
見到佢好享受哥個樣

含左ok 內,之後我就話想要..
佢: 點算 你含得真係好舒服 好想你一直含
( 咁我咪冇得爽= =)
跟住佢就攞condom 點知佢搞左好內都帶唔到
佢話自己好小帶 正係帶過幾次wo
搞左一輪..

我地就男上女下..插左入泥
一插一泥 我就: 呀左一聲
佢真係好大 好長 一插入泥已經插到好入

之後佢就開始抽插

呀.....呀....呀....
佢下下都插到最盡 仲要極快地插!
我覺得好爽 佢插到我有d 急尿既感覺
好似就泥爆咁 ( 點解會咁既? 有冇人可以答下 )

之後我話轉pose 就換左做doggie
係後面插仲入! 我移去對住塊鏡, 佢問做乜專登對住鏡?
我冇答佢 haha 好shy lo><

之後佢繼續咁一出一入 高速咁抽插 (都唔明點解可以下下都咁快 唔攰ga咩?)
佢: 原來對住鏡個feel 好正..
我都覺 其實我都係第一次咁樣, (係引板學ga)
之後佢拎起我一隻手扯起左我個身
捉住我係咁插
嗯..呀呀..我頂唔順啦
係鏡入面見到自己個波郁下郁下同個樣真係好興奮

不過佢真係好勁, 插到我都好攰
之後佢加速 大家一齊 呀.....佢就出左啦

跟住大家就訓低休息下
準備第2次!
作者: 笑天下人    時間: 2013-10-3 06:42

作者: tracychan123    時間: 2013-10-3 09:25

作者: icehot    時間: 2013-10-3 10:53

作者: zkylopz    時間: 2013-10-3 13:06

作者: fhhfgjhh    時間: 2013-10-3 13:21

作者: lee1997    時間: 2013-10-3 18:42

Suppot:smile_27:
作者: 我係一個小人物    時間: 2013-10-4 01:19

作者: basicman36    時間: 2013-10-4 08:12

作者: tony388    時間: 2013-10-5 08:00

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)