188Channel

標題: 紅唇烈焰 ajenny【已更新 - 全文完結篇 P.29】 [打印本頁]

作者: mandy2013    時間: 2014-3-29 08:53     標題: 紅唇烈焰 ajenny【已更新 - 全文完結篇 P.29】

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: mandy2013    時間: 2014-3-29 08:54

欣賞完自己之後, 跟住我就要開始沖涼, 浴後, 我換上呢 set 黑色雷絲性感嘅內衣褲, 加埋一套我至深愛嘅紅色低胸連身短裙戰衣, 再襯上一對黑色半根尖頭皮鞋。

戴上副 con 後嘅我, 面上化左一個華麗嘅晚妝, 輕灑一篇香水之後, 再攞埋呢個黑色小皮包, 跟住我就要出門向住中環方向進發。

同日頭已經完全係兩個人嘅我, 今晚又係去我嘅至愛嘅酒吧度夜浦, 相熟酒保占美見我到黎, 「Hi, Jenny, 又係馬天尼加冰!」 我微笑住點一點頭, 酒吧正一片熱鬧住, 我邊飲住酒, 邊攞住部手機開住網上討論區內睇住。

“Jenny 姐, 我想舔遍妳全身“

“Jenny 平時有無用自慰器架“

“我想聞下妳下面陣味“

我冷冷咁笑左一笑, 跟住又再按住手機逐一回覆

“好衰.......架“

“都會有 WOO“

“你想聞褲陣味定我隻西味“

一眾餓男正響網上對我發洩住獸慾, 我來者不拒咁逐一回答住佢地, 一條西裝友正擺住杯酒行左埋黎我身邊處坐住, 「賞面可以請妳飲杯酒嗎?」

我媚住眼咁點一點頭, 跟住就好優雅咁攞起檯面杯酒同條西裝友乾杯, 一飲而盡之後, 我同條西裝友講, 「多謝你!」

西裝友正諗緊再要同我講的咩嘅時候, 我見佢包煙擺左響檯面, 我咋第遞手整跌佢包煙落地, 「哦, 唔好意思!」 西裝友好有風度咁同我講, 「唔緊要!」 見佢響我翹住嘅雙腳前面彎身執煙之際, 我慢慢咁放番隻腳落黎, 跟住…, 我再…, 慢慢咁擘開對腳。

西裝友正抬頭注視住我短裙入面胯下嘅內裡, 比佢望左一陣, 我再慢慢咁合番埋對腳, 西裝友坐番直個身後, 我再憂憂咁問住佢, 「見到咩顏色?」

西裝友面帶住淫笑咁同我講, 「就好似妳一樣, 外表火紅熱辣, 內裡深沉憂怨!」 我幾滿意佢嘅答案, 我媚住眼再同佢講, 「去隔離打個 round?」

西裝友笑住咁點頭, 跟住我地兩個即時起身, 就向住酒吧後門方向行去, 後門外附近, 正有一個公廁響不遠之處, 殘廁度門正打開住, 我望住殘廁方向同西裝友講, 「想唔想…」 西裝友攤開雙手答我, 「Why not….」

(酒吧獵艷 - 待續 Pg. 2)

作者: mandy2013    時間: 2014-3-29 08:54

圖述

每個人都總有佢嘅生活模式
, 但人前人後不盡相同嘅就大有人在

作者: mandy2013    時間: 2014-3-29 08:55

嗚謝啟事

再次多謝網友 ajenny 肯接納我嘅提議, 比我以佢為藍本咁寫左呢個新故事, 第一章共分為上下兩節,而亦希望 Jenny 姐能夠為呢個故事發展而再續寫落去, 如對 Jenny 姐或我支持的話, 就請按一下推薦以示對我地嘅鼓勵啦。

作者: farm1615    時間: 2014-3-29 10:51

作者: 鋒馬故如雲    時間: 2014-3-29 18:19

作者: ajenny    時間: 2014-3-29 21:09

引用:
原帖由 mandy2013 於 2014-3-29 08:55 AM 發表
嗚謝啟事

再次多謝網友 ajenny 肯接納我嘅提議, 比我以佢為藍本咁寫左呢個新故事, 第一章共分為上下兩節,而亦希望 Jenny 姐能夠為呢個故事發展而再續寫落去, 如對 Jenny 姐或我支持的話, 就請按一下推薦以示 ...
支持
作者: Sam0079    時間: 2014-3-29 21:49

支持  :smile_o12:
作者: 孤雁    時間: 2014-3-29 22:00

引用:
原帖由 mandy2013 於 2014-3-29 08:55 AM 發表
嗚謝啟事

再次多謝網友 ajenny 肯接納我嘅提議, 比我以佢為藍本咁寫左呢個新故事, 第一章共分為上下兩節,而亦希望 Jenny 姐能夠為呢個故事發展而再續寫落去, 如對 Jenny 姐或我支持的話, 就請按一下推薦以示 ...
   一定支持~~推薦
作者: ajenny    時間: 2014-3-29 22:02

引用:
原帖由 孤雁 於 2014-3-29 10:00 PM 發表
   一定支持~~推薦
支持邊個都好啦多謝
作者: honey69ricky    時間: 2014-3-29 22:29

支持!!!

作者: mandy2013    時間: 2014-3-29 22:45

引用:
原帖由 ajenny 於 2014-3-29 09:09 PM 發表
支持
多謝 Jenny 姐同其他支持我地嘅讀友 ~
作者: ajenny    時間: 2014-3-29 22:50

引用:
原帖由 mandy2013 於 2014-3-29 10:45 PM 發表
多謝 Jenny 姐同其他支持我地嘅讀友 ~
多謝 妳比面就真
作者: philips331    時間: 2014-3-29 22:53

作者: ajenny    時間: 2014-3-29 23:02

引用:
原帖由 philips331 於 2014-3-29 10:53 PM 發表
一定要黎支持下先...........:smile_o12: :smile_o12: :smile_o12:
大家可以比多D意見
作者: mandy2013    時間: 2014-3-29 23:04

今晚夜的放埋第二節 ~
作者: philips331    時間: 2014-3-29 23:05

作者: ajenny    時間: 2014-3-29 23:08

引用:
原帖由 philips331 於 2014-3-29 11:05 PM 發表

有Jenny媽提供資料,呢個故事一定好引人入性啦:smile_o12::smile_o12::smile_o12:
我只係出在個名
作者: philips331    時間: 2014-3-29 23:08

作者: philips331    時間: 2014-3-29 23:11

作者: loyanpai100    時間: 2014-3-29 23:14

作者: mandy2013    時間: 2014-3-30 01:05

第二章 (酒吧獵艷 - 下)Mandy 執筆】

我同西裝友一齊向住殘廁方向行去, 入左殘廁之後, 我挨住咁坐響洗手盆個石檯面上望住個西裝友, 西裝友同我對望左一陣, 跟住就行埋黎攬住我條腰, 再開始響我條頸度錫住。

我昂高頭咪埋對眼, 比佢鍚左一陣, 我開口問佢, 「你有無老婆架…..? 西裝友停左一停, 「做咩問埋的咁嘅野? 我繼續咪埋雙眼咁講, 「無, 想知係咪個個男人都係一樣咁啫……

西裝友無理到我, 繼續沿住我條頸一路錫到落我胸前, 已經扯開我件衫揸緊我個胸, 攪左一陣, 跟住就開始要拉低我兩邊膊頭位件衫。

已經拉落到腰處, 黑色胸圍已盡現響佢眼前, 好快, 成件紅色戰衣已經比佢除低之後再放左響石檯面上。

西裝友開始為自己解緊領呔, 已經三點式嘅我正挺住雙胸咁, 一對媚眼正望住佢將身上的衫逐件咁除下, , 條野都算唔細咁喎, 睇落仲幾長實咁添, 我忍唔住, 一手就鏈落呢條差的就一手都握唔哂嘅陽物度。

我輕掃住佢胯下嘅四周, 西裝友亦開始伸手響我身上四處遊走, 胸罩已解, 底褲亦除, 呢個時候, 我地已經正肌膚緊貼住咁火辣地熱吻之中。

「噢啜死我嘞…. Lin 頭正被大力咁吸啜住, 手指又響我胯下係咁又插又挖住咁, 我亦禮尚往來, 手正握住佢條五吋六係咁搖動住, 突然, 我全身震左一震, 「唉洞內粒豆豆正比佢係咁撩住, 我擺動住下身, 胯下嘅門戶亦已盡濕一片。

我將隻腳閣左上石檯面上, 下身經已盡擘而開, 「比我, 快的比我…… 西裝友亦開始要提槍上馬, 我見佢要同我打真軍, 「咁大膽唔戴……. 西裝友淡淡然咁答我, 「妳都唔怕我使咩驚呀!

「呀吓, 好入…..瞄住長長嘅陰莖正一下一下咁插住我下面, 體內充實嘅感覺又再令我魂外九宵, 硬物正不斷磨擦住我陰道壁內每一吋嘅神經, 雙鋒亦正比西裝友係咁大力搓揉住。  

「唉我伸住脷咁邊舐住上唇邊呻吟住,突然, 西裝友好用力咁拑住我嘅下巴, 跟住就再好粗暴咁響我咀上正狂吻住, 我比佢錫到有的抖唔到氣, 短暫缺氧嘅感覺令我更見興奮。

粗獷嘅動作, 激烈嘅撫吻, 身上各種唔同嘅刺激令我發住不自控嘅呻吟叫聲, 每一下動作都頂到我嘅盡頭深處, 身上各處亦正比佢雙手不斷四圍咁遊走住。

身下嘅快感已經令我渾然忘卻一切, 我只知道好快我就會高潮將至,我攬實西裝友, 正盡情配合住佢嘅動作咁郁動住。

一陣暈眩感覺瞬間已響腦內出現,緊接住下身陰道之內正在一鬆一緊咁抽搐住, 高潮已經黎緊, 我正昂高個頭長長咁叫住出黎, 「啊……….…

西裝友繼續努力地抽插住我, 而我亦已經攰到挨住牆身, 正等待住山洪暴發嘅來臨, 西裝友可能飲左的酒嘅關係, 見佢好似有用唔完嘅精力咁, 終於, 響我第二次高潮再黎嘅同時, 一陣暖流亦驟然響我體內湧現住,已經中出左我嘞。

我地同時正索住氣, 一切都經已完結, 抖左一陣, 我同西裝友整理過後, 跟住就一齊步出殘廁之外, 西裝友問我, 「妳會行邊個方向? 我有氣無力咁答佢, 「行你嘅相反方向….

我正要走嘅時候, 西裝友響我身後再嗌住我, 「喂, 靚女, 我叫 Richard, 妳叫咩名呀?我放慢腳步, 跟住微微咁側住頭同佢笑左一笑, Jenny講完, 我背住佢揮一揮手, 跟住就繼續妸娜多姿咁踏上歸途之路。

手機正開住網上討論區, 我嘅手指亦正在卒住

我 : 剛剛食飽左

網友回覆 : 您條佬餵飽左您

我 : 西裝友…………..
我 : 攻到我濕晒

網友回覆 : Jenny 幾時玩番場友誼波

我 : 好衰呀你又想................

網友回覆 : Jenny 我要您含我 JJ

我 : 點...........得架

網友回覆 : 我要食 Jenny 媽您對大包大蜆

我 : 呀........

網友回覆 : Jenny 永遠都叫到咁姣

我 : 係.............咩

(酒吧獵艷 - 完 待續 Pg. 3)

作者: mandy2013    時間: 2014-3-30 01:06

圖述

城市人灑脫嘅表面往往埋藏住內心一片寂寞和空虛

作者: mandy2013    時間: 2014-3-30 01:16

為左對 Jenny 姐同我嘅鼓勵. 各位可唔可以幫忙去第一頁度按一下推薦, 等我地可以攞到粒星星, 咁跟住的文亦會因此而寫得落力的嗎 !!!
作者: 鋒馬故如雲    時間: 2014-3-30 02:13

作者: philips331    時間: 2014-3-30 02:16

作者: 3P1M_DC    時間: 2014-3-30 02:55

作者: ajenny    時間: 2014-3-30 07:45

引用:
原帖由 mandy2013 於 2014-3-30 01:05 AM 發表
第一章 (下) 【Mandy 執筆】

我同西裝友一齊向住殘廁方向行去, 入左殘廁之後, 我挨住咁坐響洗手盆個石檯面上望住個西裝友, 西裝友同我對望左一陣, 跟住就行埋黎攬住我條腰, 再開始響我條頸度錫住。

我昂高頭咪 ...
寫得真實係好細緻
作者: freepic1iman_dc    時間: 2014-3-30 09:47

引用:
原帖由 ajenny 於 2014-3-30 07:45 發表
寫得真實係好細緻
同您真實差幾多呢,

珍妮媽哦,,,

作者: ajenny    時間: 2014-3-30 10:41

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2014-3-30 09:47 AM 發表

同您真實差幾多呢,

珍妮媽哦,,,

8成真
作者: freepic1iman_dc    時間: 2014-3-30 10:42

引用:
原帖由 ajenny 於 2014-3-30 10:41 發表
8成真
紅唇烈焰 呢  :smile_o09:  :smile_o09:
作者: ajenny    時間: 2014-3-30 10:43

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2014-3-30 10:42 AM 發表

紅唇烈焰 呢  :smile_o09:  :smile_o09:
常事
作者: freepic1iman_dc    時間: 2014-3-30 10:49

引用:
原帖由 ajenny 於 2014-3-30 10:43 發表
常事
i see :smile_o13:
作者: ajenny    時間: 2014-3-30 10:57

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2014-3-30 10:49 AM 發表

i see :smile_o13:
紅色係唇糕常用顏色
作者: freepic1iman_dc    時間: 2014-3-30 11:05

引用:
原帖由 ajenny 於 2014-3-30 10:57 發表
紅色係唇糕常用顏色
i like red
作者: freepic1iman_dc    時間: 2014-3-30 11:05

引用:
原帖由 ajenny 於 2014-3-30 10:57 發表
紅色係唇糕常用顏色
唔反自己POST :smile_41:
作者: ajenny    時間: 2014-3-30 11:08

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2014-3-30 11:05 AM 發表

i like red
紅都有好多隻色係
作者: freepic1iman_dc    時間: 2014-3-30 11:09

引用:
原帖由 ajenny 於 2014-3-30 11:08 發表
紅都有好多隻色係
鮮紅最啱 JENNY 您 :smile_o09:
作者: ajenny    時間: 2014-3-30 11:13

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2014-3-30 11:09 AM 發表

鮮紅最啱 JENNY 您 :smile_o09:
WHY
作者: freepic1iman_dc    時間: 2014-3-30 11:16

引用:
原帖由 ajenny 於 2014-3-30 11:13 發表
WHY
因為我喜歡 :smile_o05:嘛, JENNY  :smile_o09:  :smile_o09:  :smile_o09:, 鍚鍚.

不如反鋪傾 :smile_o09:  :smile_o09:
作者: ajenny    時間: 2014-3-30 11:18

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2014-3-30 11:16 AM 發表

因為我喜歡 :smile_o05:嘛, JENNY  :smile_o09:  :smile_o09:  :smile_o09:, 鍚鍚.

不如反鋪傾 :smile_o09:  :smile_o09:
OK
作者: freepic1iman_dc    時間: 2014-3-30 11:22

引用:
原帖由 ajenny 於 2014-3-30 11:18 發表
OK
C U AT YOUR PO
作者: ajenny    時間: 2014-3-30 22:13

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2014-3-30 11:22 AM 發表

C U AT YOUR PO
PUSH
作者: pns496    時間: 2014-3-31 01:32

作者: mandy2013    時間: 2014-3-31 11:26

第三章 (車震 - 上)Mandy 執筆】

午飯時間, 同事楚堯正哭訴住, 「個衰人呢排成日都鬼鬼祟祟咁, 收工 call 佢又話要 OT, 假期搵佢又成日推三推四咁, 都唔知佢究竟想點?

一班同事姊妹正向楚堯講住安慰說話, 但大家都有一個共同嘅想法, 就係佢條仔識左第二個女仔, 從來女性永遠都唔肯面對現實, 明知估計相距不遠, 偏偏仲係要為左呢的負心人, 而幫佢搵著唔同嘅借口黎掩飾已估到嘅真相。

呢晚, 我又整裝待發, 濃妝艷抹咁出去四圍咁泡, , 餐廳落地玻璃入面卡位果條仔咁面善嘅, , 佢咪係楚堯條仔 Peter , , 條仔對面仲坐住件幾靚嘅妹妹仔,唔使審, 呢件就係令到楚堯呢排成日喊苦喊忽嘅第三者啦。

Peter, 我要去一去洗手間先! 個女仔起身行左開去, 唔使一陣, Peter 對面再有另一個女性響佢面前卡位坐住, 「小姐…., 個位有人架喎…!

「哦, 對唔住……入黎坐低之前, 我已刻意將件戰衣胸口位置拉低左一的, Peter 由第一眼見到我嘅時候, 對眼就已經係咁注視住我胸前果條深深嘅乳溝。

卡位位置比較窄, 我起身時刻意將個身烏低, Peter 對眼簡直就發哂光咁係咁望住我條波隙, Peter 望一望廁所方向, 跟住就同我講, 「小姐, 請問妳係唔係一個人咁呢? 我又係媚住眼咁同佢講, 「係.........!

一個古古惑惑嘅笑容正響Peter 咀角出現, 「小姐…., 呢張係我嘅卡片, 我而家唔係太過方便, 不過一陣間唔知妳有無時間, 妳可唔可以打個電話比我咁呢? 我淡淡然咁笑左一笑, 「好呀…..

對面街咁啱又係有間餐廳, 我行左去對面間餐廳度之後, 跟住又係揀左個窗口位置咁坐低左, 我望到對面 Peter 條女已經番左埋位, 我攞佢比我果張卡片, 依住卡片上嘅電話號碼按住撥號。

Hi, 靚仔…….對面餐廳嘅 Peter 正揸住電話, 但就無發出任何聲響, 我再講,「你望吓對面餐廳….. 我向佢輕輕咁揮住手, Peter 已經望到我。

: 個女仔……幾靚女

Peter 無出到聲

: 有無同佢……上過床

Peter 依然一片沉默

: 咁有無……幫你含過呀

Peter 仍然一片死寂

: 如果佢無…..我可以…..
:  ….…幫你含…..……

Peter 正周身唔聚財咁, 隻手亦正輕輕初住下面
Peter 正伸住懶腰

: 點啫….
: 我下面……..濕哂嘞

Peter 望一望我個方向

: ………………

Peter 好似要埋單咁

Peter 同條女行左出餐廳之後, 跟住就企左響餐廳門口度同條女好似講緊野咁, 兩個人正指手劃腳住, 條女塊面好明顯係好唔開心, 講左一陣, 條女就轉身佛袖而去。

我亦飲埋杯涷飲後, 跟住埋單後就行左出餐廳之外, Peter 已經企左響餐廳門口度等緊我, Hi, 小姐, 我有揸車黎, 不如…..

車上, Peter 正一路揸住車, 雙眼亦不時瞄住坐響佢隔離嘅我, 胸前果條條深深嘅波隙, 私家車正向住大帽山方向駛去。

(車震 - 待續 Pg. 4)

作者: mandy2013    時間: 2014-3-31 11:27

圖述

花心的男性
, 總是一種只會以下身去思考的動物

作者: king57721    時間: 2014-3-31 18:10

作者: 鋒馬故如雲    時間: 2014-3-31 20:27

作者: ajenny    時間: 2014-3-31 22:32

引用:
原帖由 鋒馬故如雲 於 2014-3-31 08:27 PM 發表

大帽山頂博大霧:smile_30:
花心男性下體思考我反對,咁我呢?:smile_22:
⋯⋯係喎,我啲唔係花心,係多心。:smile_30:
那你認為女性用什麼地方思考
作者: king57721    時間: 2014-3-31 23:57

作者: philips331    時間: 2014-4-1 00:42

作者: farm1615    時間: 2014-4-1 02:54

好似係週刊

作者: loyanpai100    時間: 2014-4-1 07:41

作者: 鋒馬故如雲    時間: 2014-4-1 09:43

作者: mandy2013    時間: 2014-4-1 12:18

第四章 (車震 - 下)Mandy 執筆】

駛去一處僻靜陰暗角位, 私家車停左落黎, Peter 雙手仍搭住個軚盤, 但就笑住講, 「就響呢度!

Peter 較低個司機 sit , 跟住就開始伸手解開褲上嘅皮帶,已經攞左份野出黎,Peter 就開始挨低個身瞓響司機位上。

望住佢條四吋半, 我微微咁笑左一笑, 我開始伸手輕握住佢條野, 跟住我就開始向住司機位旁俯身, 脷尖已經掂住佢嘅頂肉, Peter 亦唔客氣咁伸手兜住我對波黎揸緊。

我一路打圈咁奶住佢嘅冠頂, 手亦不停咁樣輕輕上下搖動住, 我沿住冠頂一路奶到佢嘅莖邊, 條柱已經沾滿住我嘅口水, Peter 比我奶到下身間中扭左一扭。

已經上番冠頂, 我正面望住呢個柱頭, 我撥一撥秀髮, 張住嘅咀部亦要開始慢慢咁向下吞噬住呢條硬柱。

「唔 我有節奏咁一下一下咁含啜住, Peter 雙手亦響我身上係咁不停遊走住, 已經攝左入我條短裙內, 手指正響我屎忽位置方向, 正隔住我條底褲咁攝入我嘅胯下係咁卒住。

「唔 Peter 隻手正扯住我條底褲落黎, 我亦配合住佢將條底褲成條除左出黎, 佢開始有的心急, 正爬起身較緊我果邊嘅 sit 位。

已經較低左張櫈, Peter拍住我要我瞓響張櫈上面, 我照佢說話瞓左響張櫈度, Peter 開始爬住過黎, 兩腳已被佢擘開, 短裙亦已被翻起, 正要開始行動之際, 我淡淡然咁講, 「唔戴你唔怕咩…….

Peter 真係比我拋窒左咁, 見佢即時響車廂柜筒入面攞左個袋出黎, 跟住套上之後, 好快, 四條避震已經係咁郁動住。

Peter 正瘋狂地咁向我錫住, 揸住, 摸住同插住, 我比佢攪住同時, 我伸手攞住個電話開左個錄影模式, 跟住就舉高咁影住我地做緊嘅情況。

Peter : 妳做咩影野?

: 留個紀念…….

Peter 有的唔係咁想, 我影左一輪, 跟住就再轉做影相模式, 我用一按多張嘅模式係咁不斷影住, Peter 有的不滿, 正用手阻止我嘅繼續。

Peter : 唔撚好影好唔好

: 你怕呀…………

Peter : 總之就唔撚好影

: 咁我就唔再影啦……

放低手機後, Peter 繼續專心抽插住我, 避震終於都要停止震動, Peter 嘅身下, 避孕套內正滿載住一堆白液, Peter 除下避孕套後, 跟住打開車窗, 然後隨手就將滿載白液嘅避孕套拋出車外。

隨住一堆紙巾再拋出車外, 私家車就開始駛離大帽山上呢個陰暗處, 幾日之後, 我訛稱響某個途徑得到一的影片同照片轉交左比同事楚堯, 跟住, 楚堯好快亦要向 Peter 主動咁提出分手。

手機正開住網上討論區, 我嘅手指亦正在卒住

: 今晚上左大帽山

網友回覆 :上山睇風景

: 車震

網友回覆 : 小心比人捉

: 捉我果個一定是你…………..

網友回覆 : Jenny 有無玩 69, 毒龍轉, 冰火

: 邊有咁多野玩

網友回覆 : Jenny 媽連房錢想慳

: 邊到係................

網友回覆 : Jenny 今晚著左咩衫

: 貼身紅色裙

網友回覆 : 一拉高就攪得

: ........

網友回覆 : Jenny 永遠都叫到咁姣

: .............

(車震 - 完 待續 Pg. 5)

作者: mandy2013    時間: 2014-4-1 12:19

圖述

從來有車階級嘅男性都廣受女性嘅歡迎

作者: mandy2013    時間: 2014-4-1 13:20

引用:
原帖由 farm1615 於 2014-3-29 10:51 AM 發表
Thanks
引用:
原帖由 Sam0079 於 2014-3-29 09:49 PM 發表 支持
多謝
引用:
原帖由 孤雁 於 2014-3-29 10:00 PM 發表 一定支持~~推薦
感激
引用:
原帖由 ajenny 於 2014-3-29 10:02 PM 發表 支持邊個都好啦多謝
多謝 Jenny 姐
引用:
原帖由 honey69ricky 於 2014-3-29 10:29 PM 發表 支持!!!
感動
引用:
原帖由 philips331  於 2014-3-29 10:53 PM 發表 一定要黎支持下先......
好開心
引用:
原帖由 loyanpai100 於 2014-3-29 11:14 PM 發表 支持本地原創。
多謝呢位老朋友
引用:
原帖由 3P1M_DC 於 2014-3-30 02:55 AM 發表 THX FOR SHARING.
謝過
引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2014-3-30 09:47 AM 發表 同您真實差幾多呢,珍妮媽哦,,,
freepic1iman 兄, 好耐無見
引用:
原帖由 pns496 於 2014-3-31 01:32 AM 發表 已按推薦
請受小妹一拜, Thanks
引用:
原帖由 king57721  於 2014-3-31 06:10 PM 發表 非常精彩!
慚愧但多謝
引用:
原帖由 鋒馬故如雲 於 2014-3-29 06:19 PM 發表 雯雯,好耐冇見,冇搵你因為呢排好忙
最後呢件旦散, 咁熟, 唔使多講, 知你會識做架嘞 :smile_35:

作者: farm1615    時間: 2014-4-1 14:13

仲有冇下集

作者: 鋒馬故如雲    時間: 2014-4-1 20:13

作者: philips331    時間: 2014-4-1 22:44

作者: ajenny    時間: 2014-4-1 22:45

引用:
原帖由 鋒馬故如雲 於 2014-4-1 09:43 AM 發表

其他女人我唔知,但都見有好多用雙眼,一合上,就唔諗喇。
而我接觸嘅⋯⋯多數用個心去感受,因為雙眼容易比人呃。

Jenny 你好,幸會。
幸會
作者: ajenny    時間: 2014-4-1 22:50

引用:
原帖由 philips331 於 2014-4-1 10:44 PM 發表
哈哈.........師姐充分寫出Jenny媽嘅騷味:smile_o07: :smile_o07: :smile_o07:
期待師姐下一章節:smile_o01: :smile_o01: :smile_o01:
次次車震完後D衫都亂晒
作者: philips331    時間: 2014-4-1 23:45

作者: mandy2013    時間: 2014-4-2 12:21

第五章 (裝機青年 - 上)Mandy 執筆】

星期日, 晴天, 西貢某村屋內, 已經日上三竿, 半夜四點幾先番到屋企嘅我, 而家依然仲係衫都未換咁就仲響床上瞓緊, 好攰, 真係唔想郁住。

叮噹, 叮噹, 叮噹, 矇矓之間, 我比門鐘嘈醒左我, 「噓, 邊個晨咁早呀.…. 門鐘依然繼續, 我千唔願意咁行出房外走去開門,大門一開, 一個後生仔靚仔正捧住合野, 手正揸住張唔知係單定係咩嘅紙張。

「小姐, 早晨, 我係黎裝電視放大器嘅…. 裝放大器? 我諗左一陣, 係喎, 我好似真係兩個幾禮拜前前曾經係搵過人, 叫佢要同我屋企裝番個電視放大器喎。

我未瞓醒地用住一貫冷冷嘅語氣咁同佢講, 「呀哥仔….., 今日係星期幾呀…..? 而家係幾點鐘呀….? .我係幾時同你地公司落 order …..? 你唔好等到下一年先至走黎同我裝……!

後生仔比我問到口震震咁, 跟住見佢亂哂籠咁睇緊張單, 「唔意思, 小姐, 我只係 part time 黎咋, 公司方面嘅野我都唔係咁清楚…….

個後生仔已經騰哂鳳咁, 不過…….., 睇落呢個後生仔又幾好樣咁, 斯斯文文, 企企理理, 門外出便有架電單車亦似係佢揸黎咁。

「入黎啦…. 我缩開欄住度門嘅手, 後生仔就跟住我入到屋內, 我指一指電視機嘅方向, 跟住我就瞓左響梳化上翹起隻腳咁望住個後生仔做野。

後生仔檢查左一陣, 「小姐, 妳電視個入牆插牌都已經….. 後生仔擰轉頭同我講嘅時候, 望到仲係著住短裙戰衣梳化上嘅我, 正翹住隻腳咁身下正露住出黎嘅底褲位置。

後生仔吞左一下口水, 「小姐, 個電視插牌已經爛爛地, 使唔使一陣我幫妳換埋去….?

我望住佢微微咁點一點頭, 後生仔即時擰番轉頭繼續做野, 好快趣, 後生仔已經差唔多攪掂咁滯, 我呆呆咁望住佢個背影, 似乎佢都生得幾大隻咁。

已經攪掂哂, 後生仔正行緊埋黎, 「小姐, 得架嘞, 個放大器已經比左錢, 咁而家就只係收番個新換電視插牌嘅錢….. 我摸住個頭, 「我頭有的暈, 你可唔可以拉我起身先…..

後生仔又呆左一呆, 跟住見佢亦真係行埋黎想開始拉我隻手, 已經捉住我隻手, 後生仔正要拉起我嘅時候, 我反拉番住佢, 後生仔一個失去平衡, 正成個人咁責左落我個身上。

後生仔 : , 小姐…..

: 咩你咁狼架……

後生仔 : 唔係呀小姐, 係妳…..

: 係我咩啫…….

後生仔 : 小姐, 妳放開我先啦, …….

: 你想強姦我…….

後生仔 : 唔係呀, 小姐, 妳仲係放手先啦…..

: 我嗌….

後生仔 : (震哂) , 唔好呀…..

: 唔好都得, 不過……….

後生仔 : (好驚青) 不過點呀

我用好幽怨嘅眼神咁望住佢

: 答我一個問題……                      

後生仔點住頭

: 見到我嘅時候..…
: 有無諗過…..
: ….想同我做..…..

後生仔又呆左一呆, 跟住就吞左一啖口水, 正唔知點答至好

: 屌我好唔好…..

後生仔好驚, 而我就覺得好好玩
我伸手初住後生仔下面

: (媚住眼再嬌聲爹氣) 我想要呀…..

後生仔下面已經比我初到硬哂,正不斷透住大氣

: 點啫, 濕哂嘞…..
: 黎啦襟住我姦我啦…..

後生仔已開始把持不定

(裝機青年 - 待續)

作者: mandy2013    時間: 2014-4-2 12:22

圖述

即興的玩意永遠都是最令人回味的

作者: afc0228    時間: 2014-4-2 14:04

作者: ajenny    時間: 2014-4-2 22:38

引用:
原帖由 afc0228 於 2014-4-2 02:04 PM 發表
支持 mandy
十卜
作者: keung0936    時間: 2014-4-3 00:04

正!讚好!
作者: philips331    時間: 2014-4-3 02:08

作者: MyMentality    時間: 2014-4-3 03:18

Nice story

作者: mandy2013    時間: 2014-4-3 19:37

第六章 (裝機青年 - 下)Mandy 執筆】

眼前原本仲係驚驚青青嘅面孔,轉眼間, 突然變得狂性大發, 後生仔正跪響地下咁將瞓響梳化上嘅我緊緊咁責住同攬實, 面額正比佢狂錫住, 強壯嘅手正粗暴咁掀起我嘅短裙, 手正緊張地咁扯住我條底褲嘅幼繩邊。

我捉住扯住我底褲繩嘅手, 面上正露住驚惶失措嘅表情, 「呀, 好衰架, 咁大力整人….. 底褲正被強行扯下, 手正攝入我嘅胯下之處摸住, 「呀……..

一下媚叫, 更激發起後生仔嘅獸性, 狼吻更密集地向我面額, 頸項同咀唇進攻, 我作勢推住發狂中嘅佢, 再作狀假裝地抗拒, 「唔好咁啦, 唔可以架…..

獸性更被推到頂點, 後生仔居然真係強行將我邊拉邊拖住入到房內, 後生仔邊一手將我襟住向張床上, 另一隻手正為自己解下身上嘅障礙。

好快, 已經赤裸住嘅佢正亂手亂腳咁將我身上嘅戰衣同埋胸圍粗暴地除下, 被除清嘅我正扮驚咁缩到去床上牆邊捲住個身, 後生仔一手就捉住我隻腳, 跟住將我好大力咁拉番到床嘅中央。

我雙手護住胸前, 後生手再捉實我對手, 正用力分開咁襟住響我頭上兩邊, 已經俯身瘋狂地錫住我對胸肉, 乳頭正被大力吸啜之中。

我仍作狀扭住個身咁響度掙扎住,口中正發住誘人嘅求饒說話, 「唔好啦, 救命呀, 真係唔好咁呀….
突然, 後生仔好用力咁將我對手拗後拑實, 我正側住個身咁嗌痛, 後生仔兩隻大脾正撬開緊我雙腳。

一橫一直嘅 Y 字已開始逐漸接近, 望住佢身下果條硬到發紫嘅陽物, 我既驚且喜, 我再扮住驚恐嘅表情搖住頭, 「唔好呀, 唔好呀…..

「呀….. 已經插緊入黎, 我七情上面咁扮住痛苦嘅表情,下身正就住佢咁作住有限度嘅掙扎擺動, 呢種反應, 對於充滿住征服感嘅男性就最為受用, 後生仔呢刻就更見肉緊地咁抽插住我。

「呀 果然真係好似比人強姦緊咁嘅感覺, 我對手比佢好用力咁拑制住響身後, 身下亦壓得根本無可能擺脫得到佢嘅進攻, 好刺激, 真係好刺激。

長長嘅硬物正不斷響我身下衝刺住, 胸前亦正比佢係咁瘋狂地搓揉住,手指間中仲夾住我嘅乳頭係咁卒住黎鏈, 我正全程投入住, 眼角居然真係流住激動嘅眼淚出黎。

「唔好呀, ....你唔可以咁架….後生仔再次將我扭到轉番正面咁攻擊我, 我比佢責住, 雙手又再次比佢用力咁襟住響頭上兩邊, 兩團胸肉正被搖動得正不停係咁跳盪住, 後生仔繼續係咁姦緊床上嘅我。

下身抽插愈見加速, 高潮感覺眨時間湧現響我身上, 我張住咁, 長長嘅呻吟叫聲夾集住下身陰道壁內嘅抽搐, 同一時間, 後生仔亦將佢嘅體液注滿響我嘅陰道之內, 美事終於都要完結。

後生仔開始抽出已佈滿住白液嘅陰莖出黎, 我突然攬住後生仔, 跟住將佢襟番住響床上, 我爬到佢嘅身下, 正手握住佢充滿住白液嘅半軟陰莖, 我一口就吞噬住佢整條陽物, 正有節奏咁一下一下咁含啜住。

濃烈嘅腫臭味正充斥住響咀入面,莖邊嘅白液亦正響我咀入面不斷從口角咁流住出黎, 啜左一陣, 我突然再爬到後生仔身上, 跟住好快地咁一下就錫響佢咀上, 後生比我充滿住白液嘅咀錫到有的抗拒, 跟住好快就將我推開。

我用手臂抺下個咀, 正一面滿足咁望住呢個啱啱將我強姦左嘅後生仔, 真係好刺激, 好爽呀。

我同後生仔一齊入去浴室清理過後, 已經著番衫嘅佢, 正響銀包內攞左張卡片比我, 「以後妳仲有的咩需要按裝嘅, 妳記得一定要再搵我呀, 今次個電視牌唔收妳錢, 送嘅!

講完, 我同後生仔又再情深地一吻之後, 跟住後生仔就離開左我屋企。

我番返上床上, 手機正開住網上討論區, 我嘅手指亦正在卒住

: 今朝食左個豐富早餐…..

網友回覆 : 同您條佬響床上食

: 後生仔, 裝放大器的…..

網友回覆 : Jenny 媽咁早就做早操

: 唔好笑我啦 C

網友回覆 : 講到人慶合合, 我又要幫 Jenny 裝散熱器
網友回覆 : 珍妮媽快的除低 d 衫囉, 比您對包散吓熱

: 好衰呀

網友回覆 : 睇到鳩硬

: ........

網友回覆 : 珍妮媽永遠都叫到咁姣

: .............

(裝機青年 - 完 待續 Pg. 7)

作者: mandy2013    時間: 2014-4-3 19:38

圖述

假日清晨的早上
, 最適合做著任何激烈的運動

作者: philips331    時間: 2014-4-3 22:27

作者: ajenny    時間: 2014-4-3 22:41

引用:
原帖由 philips331 於 2014-4-3 10:27 PM 發表
Mandy充分表現Jenny嘅狂野一面…………寫得好!

講得真好
作者: philips331    時間: 2014-4-3 22:51

作者: alan666    時間: 2014-4-4 01:35

作者: 過路人文迪    時間: 2014-4-4 12:31

作者: 鋒馬故如雲    時間: 2014-4-4 18:52

作者: freepic1iman_dc    時間: 2014-4-4 23:44

引用:
原帖由 mandy2013 於 2014-4-3 19:38 發表
圖述

假日清晨的早上, 最適合做著任何激烈 ‘性’ 的運動
Mandy 您寫故事寫得很好,
現場感十足,
重表演出珍妮媽豪放嘅那一面,
還有佢內裡温柔嘅心。

作者: ajenny    時間: 2014-4-5 17:31

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2014-4-4 11:44 PM 發表

Mandy 您寫故事寫得很好,
現場感十足,
重表演出珍妮媽豪放嘅那一面,
還有佢內裡温柔嘅心。

我有溫柔心咩
作者: freepic1iman_dc    時間: 2014-4-5 19:05

引用:
原帖由 ajenny 於 2014-4-5 17:31 發表
我有溫柔心咩
唔止溫柔,您重有XX呢

作者: ajenny    時間: 2014-4-5 19:27

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2014-4-5 07:05 PM 發表

唔止溫柔,您重有XX呢

咩係XX
作者: freepic1iman_dc    時間: 2014-4-5 20:20

珍妮媽您猜猜呢。

作者: ajenny    時間: 2014-4-5 20:25

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2014-4-5 08:20 PM 發表
珍妮媽您猜猜呢。

怎猜
作者: freepic1iman_dc    時間: 2014-4-5 20:49

引用:
原帖由 ajenny 於 2014-4-5 20:25 發表
怎猜
您按住胸口,用心猜嘛。

作者: ajenny    時間: 2014-4-5 21:03

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2014-4-5 08:49 PM 發表

您按住胸口,用心猜嘛。

真衰
作者: freepic1iman_dc    時間: 2014-4-5 21:18

引用:
原帖由 ajenny 於 2014-4-5 21:03 發表
真真衰
點衰,您按您心口禾,
唔通您自搓緊,,,

作者: ajenny    時間: 2014-4-5 21:21

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2014-4-5 09:18 PM 發表

點衰,您按您心口禾,
唔通您自搓緊,,,

自摸中你都知
作者: freepic1iman_dc    時間: 2014-4-5 21:43

引用:
原帖由 ajenny 於 2014-4-5 21:21 發表
自摸中你都知
反您鋪,講比您知。

作者: ajenny    時間: 2014-4-5 21:44

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2014-4-5 09:43 PM 發表

反您鋪,講比您知。

作者: king57721    時間: 2014-4-7 17:03

作者: loyanpai100    時間: 2014-4-8 15:49

作者: 過路人文迪    時間: 2014-4-9 21:06

作者: philips331    時間: 2014-4-9 22:30

作者: ajenny    時間: 2014-4-9 22:44

引用:
原帖由 philips331 於 2014-4-9 10:30 PM 發表
呵呵…………强烈支持更新第四章!

多D十卜
作者: philips331    時間: 2014-4-9 22:49

作者: gilbert    時間: 2014-4-11 00:17

waitng and support for your stroy~~~~
作者: king57721    時間: 2014-4-11 18:02

作者: mandy2013    時間: 2014-4-11 20:43

引用:
原帖由 king57721 於 2014-4-11 06:02 PM 發表
另外兩條友都update咗新post, 幾時到你呀?
快嘞,快嘞,呢排有其他的野忙緊,忙完好快就會繼續架嘞

作者: ajenny    時間: 2014-4-11 23:09

引用:
原帖由 mandy2013 於 2014-4-11 08:43 PM 發表

快嘞,快嘞,呢排有其他的野忙緊,忙完好快就會繼續架嘞

支持

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)