188Channel

標題: 坤我唔識 [打印本頁]

作者: sunking1314    時間: 2015-4-9 00:29     標題: 坤我唔識

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: emau1    時間: 2015-4-9 00:39

引用:
原帖由 sunking1314 於 2015-4-9 12:29 AM 發表
近排股市賺到錢,趁假期去了王失按。誰知有個按爪的一埋位幫我按,已按得很到位,又說不如上房按仲舒服,我就順便問下價位,她獅子開大口說弄出來要五百元, 我愕然問怎會呀!她說這裡是五星級水療會,級數都不 ...
以前鬼鼠機,連按摩小費,公價係100RMB
* 不是 wong suck
唔知而家係幾多呢?
作者: 高文    時間: 2015-4-9 00:41

c兄好野!總算幫我地班兄弟出番啖氣!:smile_o12:
作者: 高文    時間: 2015-4-9 00:42

引用:
原帖由 emau1 於 2015-4-9 00:39 發表
以前鬼鼠機,連按摩小費,公價係100RMB
* 不是 wong suck
唔知而家係幾多呢?
而家個價經常浮動!又點會有公價?
作者: 勝肉強    時間: 2015-4-9 00:45

條女肯定又老又一般,靚後生我吾信你吾仆入去
作者: emau1    時間: 2015-4-9 00:46

引用:
原帖由 高文 於 2015-4-9 12:42 AM 發表
而家個價經常浮動!又點會有公價?
應該有的
好似以前我比開,亦都係技師 bid 的:  RMB 100   
作者: 高文    時間: 2015-4-9 00:51

引用:
原帖由 emau1 於 2015-4-9 00:46 發表
應該有的
好似以前我比開,亦都係技師 bid 的:  RMB 100   
呢類場我最多再俾多幾廿蚊!再多嘅話我索性罷去!
作者: fuucck    時間: 2015-4-9 08:42

其實我都想體驗一下, 做個鬆腿男, 幫D港女鬆碟:smile_o11:
作者: paul-lo    時間: 2015-4-9 09:51

作者: fungwang1012    時間: 2015-4-9 09:54

ching做得好!!窒到拒收皮!
作者: Softy    時間: 2015-4-9 09:59

作者: mr.best    時間: 2015-4-9 10:06

作者: 我很高興    時間: 2015-4-9 11:31

做得好 話之係靚女 咁嘅價打非之 其他埸口爆二次
作者: 乳頭甜    時間: 2015-4-9 11:34

呢啲就係之前啲仆街種落既禍根
作者: Jack_boy    時間: 2015-4-9 14:21

引用:
原帖由 Softy 於 2015-4-9 09:59 AM 發表
嬴左把口,輸左時間,結果冇火出!到底賺還是賠,自知喇!
輸左乜時間?你好趕時間咩?!
要出火 都唔會去 王失 啦
作者: 查篤撐    時間: 2015-4-9 15:02

作者: 海盜黑豬    時間: 2015-4-9 15:03

過完年D 場痴X 哂線,黃巾鬆腿都要3 佰,基地3-5佰,動物園開5-8 ,王室開5 一d 都唔出奇,而家以後都係差唔多呢d 價!所以只按中式之後去波推口爆場玩吧!
作者: hotfuss    時間: 2015-4-9 16:45

作者: rogerr88    時間: 2015-4-9 17:00

作者: fuucck    時間: 2015-4-9 19:34

引用:
原帖由 海盜黑豬 於 2015-4-9 03:03 PM 發表
過完年D 場痴X 哂線,黃巾鬆腿都要3 佰,基地3-5佰,動物園開5-8 ,王室開5 一d 都唔出奇,而家以後都係差唔多呢d 價!所以只按中式之後去波推口爆場玩吧!
其實你比一百佢, 佢都無你計, 舊年年尾左右, 動物園, 鬆左3條女, 最後比第三條女爆出, 我無理佢, 比左100佢, 話係自出吾關佢事, 之後佢用左5分鍾左右黑面我, 但都無計..:smile_o13:
作者: earth008    時間: 2015-4-9 19:43

以前99年我見同事去太平洋未大裝修前,打個飛機都300小費!:smile_42:

96-99年前去普通酒店骨場正經骨都2百小費!果時公價!另計骨鐘
作者: netken2007    時間: 2015-4-9 21:31

果度我一向俾開爪妹三舊。過年前後,我有三個月冇去。上週放假,才上去找采耳。采耳話打風期間不能起飛,但摩摩渣可以。咁我話俾兩舊,佢嫌少。最後簽二十叫佢走。
本來已經唔係太好玩,但三舊我俾得起,都慣左。但咁都嫌少既話,祝佢快D找到下一個土豪。:smile_15:
作者: 印度神棍    時間: 2015-4-9 21:44

作者: 大膠喉    時間: 2015-4-9 22:23

作者: jjimyifan    時間: 2015-4-9 23:36

引用:
原帖由 Jack_boy 於 2015-4-9 02:21 PM 發表

輸左乜時間?你好趕時間咩?!
要出火 都唔會去 王失 啦  
大陸經濟我唔睇好, 係米重有甘多土豪尼?

定港人做成呢?我真是好疑惑

港人無理由甘....醒架....

500-1000打個機甘豪, 定是沉船客呀?

如果是沉船客,皇室D女都有甘多...值唔值呀?
作者: mltd    時間: 2015-4-10 00:04

作者: YuanYuan    時間: 2015-4-10 00:15

簽五舊唔洗去王失,去好高級貪官私竇就俾呢d價。
作者: stephent    時間: 2015-4-10 15:24

作者: 海盜黑豬    時間: 2015-4-10 22:24

引用:
原帖由 earth008 於 2015-4-9 07:43 PM 發表
以前99年我見同事去太平洋未大裝修前,打個飛機都300小費!:smile_42:

96-99年前去普通酒店骨場正經骨都2百小費!果時公價!另計骨鐘
果時香港佐敦快X 同美麗華地庫果間  7佰幾蚊打飛機,平日有時12點都要等房!
作者: 海盜黑豬    時間: 2015-4-10 22:31

引用:
原帖由 fuucck 於 2015-4-9 07:34 PM 發表

其實你比一百佢, 佢都無你計, 舊年年尾左右, 動物園, 鬆左3條女, 最後比第三條女爆出, 我無理佢, 比左100佢, 話係自出吾關佢事, 之後佢用左5分鍾左右黑面我, 但都無計..:smile_o13:
如其比一佰不如唔好比!同經理投訴話佢性騷擾你,你話一心黎正經按摩,點知你d 技師淨係渣住碌野按,仲渣到你出埋野,叫佢賠返d 精錢黎!唔係報公安!
作者: ken2431    時間: 2015-4-11 00:49

50都俾多佢!
作者: katekate2046    時間: 2015-4-11 11:44

作者: Jack_boy    時間: 2015-4-12 01:26

引用:
原帖由 katekate2046 於 2015-4-11 11:44 AM 發表
俾錢享受仲要睇人面色,俾人串完仲要乖乖俾小費。
邊個 俾人串完 仲要乖乖俾小費 :smile_41: :smile_41:
作者: kau9901    時間: 2015-4-13 22:48     標題: 回覆 1# 的帖子

作者: chelmsford    時間: 2015-4-13 23:13

作者: lonely-tony    時間: 2015-4-15 13:54

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)