188Channel

標題: 東方皇堡水療報告 [打印本頁]

作者: mitsushimah    時間: 2015-8-12 09:16     標題: 東方皇堡水療報告

作者: ckm    時間: 2015-8-12 09:44

師兄既風格同我好接近,我都鍾意歎桑拿,鬼妹我未試過,呢件鳥克蘭可以諗諗。
BTW,如果喺香港,我去開尖咀紫荊泉,你去開邊間?我想試吓新嘢。
作者: mitsushimah    時間: 2015-8-13 09:50

作者: reddoor    時間: 2015-8-13 10:32

引用:
原帖由 mitsushimah 於 12/8/2015 05:50 PM 發表

其實我都唔係一心想試鬼妹,只係咁o岩出黎的10個女之中,個鬼妹樣同身材最合我心水。

紫荊泉係咪手提電腦睇相揀女那間?Ching最近幾時去過?我對上一次去好似兩年前,都要$2000了。不過有女可揀,而且入到房開 ...
海天係咪以前嘉麗華果間,我都想試,不過怕係機場..無乜興趣..

依家行咩制..有無開大?
作者: mitsushimah    時間: 2015-8-13 13:08

作者: reddoor    時間: 2015-8-13 14:08

引用:
原帖由 mitsushimah 於 12/8/2015 09:08 PM 發表

前身係乜我就唔知喇,我都係近一兩年先至去。

呢度可開大,成$1400。不過我次次開大,反而無問到唔開大又點計。

講返再再再之前,我多數去朗豪桑拿,而家執左架喇。當時朗豪收$900左右,但D女平均來計真係 ...
有無part1先揼,part2再開大...有無佗地妹..

我玩開正骨多..呢幾少去邪骨..

以前去過麗晶..有開大d囡O.K不過都係講野有口音果種佗北...
作者: mitsushimah    時間: 2015-8-13 15:08

作者: coldeve    時間: 2015-8-13 21:30

作者: ckm    時間: 2015-8-13 23:39

紫荊泉係揼加開大,依家都係2千左右,但依家係暗燈。呢間的女質素穩定,大多數我都滿意。
我鐘意大車,呢到好多女都有得車。
當然佢係貴,所以一個月一嘢,去唔到馬交,我通常去呢間。
如果貴族OK,我都想試吓。
作者: mitsushimah    時間: 2015-8-14 10:45

作者: ckm    時間: 2015-8-14 22:06

電腦揀相係重點,佢地自己都知,呢個係我其中一個鍾意去呢個場既原因。
作者: mitsushimah    時間: 2015-8-17 11:39

作者: billyham2006    時間: 2015-8-18 03:26

作者: billyham2006    時間: 2015-8-18 03:33

作者: mitsushimah    時間: 2015-8-18 12:36

作者: tsengchungyin    時間: 2015-8-18 16:12

紫荊泉即係尖東富豪B3既301度....
作者: mitsushimah    時間: 2015-8-18 17:38

作者: tsengchungyin    時間: 2015-8-19 09:38     標題: 回覆 17# 的帖子

佢果度係無B2得B3...
作者: mitsushimah    時間: 2015-8-19 10:09

作者: ckm    時間: 2015-8-19 22:20

所以我每次都搭升降機,一出就係。
作者: mitsushimah    時間: 2015-8-25 15:58

作者: tommylam2004    時間: 2015-10-18 20:25

作者: calvinlaivipbb    時間: 2015-11-4 16:58     標題: 回覆 1# 的帖子

作者: mitsushimah    時間: 2015-11-12 15:03

作者: kk563343    時間: 2015-12-4 00:00

作者: wch520    時間: 2015-12-26 16:03

師兄你好,我想問問師傅工是否不用比tips?大比根想玩古惑野才帶錢比?感謝回答
作者: mitsushimah    時間: 2015-12-28 17:29

作者: mitsushimah    時間: 2015-12-28 17:30

作者: wch520    時間: 2015-12-31 10:56

引用:
原帖由 mitsushimah 於 2015-12-28 05:29 PM 發表

我無俾tips呀。大脾筋我都只係由得佢按,反而佢撩過我俾佢打出黎,但我話唔駛喇,年紀大回氣慢,留返遲D玩女好過。

不過以我所知,如果你想俾tips,應該係簽簿認頭掛,無理由光脫脫入場沖涼仲帶住錢入去。
感謝師兄回覆,另外想問下鴛鴦浴用相同方法女女肯幫手打出來嗎?
作者: mitsushimah    時間: 2016-1-5 15:57

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)