188Channel

標題: [交功課] 同男友主奴o既開始 [打印本頁]

作者: 蛇貴妃    時間: 2015-8-20 21:37     標題: [交功課] 同男友主奴o既開始

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 大力大支野    時間: 2015-8-20 21:41

作者: Stoned    時間: 2015-8-20 22:49

快更新!吾該
作者: SexDevil    時間: 2015-8-20 23:50

好呀, 又有主奴新post睇, 點解而家冇左推薦架, 冇得推你啦
作者: calvin999    時間: 2015-8-21 00:54

似係你調教男友做主人多D WO
作者: 小野町    時間: 2015-8-21 01:18

作者: 一名大食男    時間: 2015-8-21 03:07

作者: 蛇貴妃    時間: 2015-8-21 07:36

繼續上回 盡量寫啦, 要因住時間唔知打到幾多。。。 雖然今日可以返遲少少
補充少少先, 就係呢點解可以成功, 好大原因係對方本身都有興趣sm, 即係純粹好運, 如果唔係o既話都無可能咁順利,
o係令佢真正可以大大力鞭打之前, 其實仲有唔少o野係需要testing o既,
將自己女朋友當係奴咁折磨, 呢個男人一定要o係床上唔太顧及女方感受, 其實太驚青o既男生我一路都唔係咁中意, 即使係迷上sm之前,
你可以話係天生有一種奴性啦, 我中意好猴禽o既男人, 用我身體o黎泄慾, 咁我會好high, 最慘係每做一個動作都問住我舒唔舒服果d,
其實我係會覺得佢好長氣 :smile_30:
所以呢, 試驗就係佢會玩d 咩前戲, 或者咩形式o既性愛啦
勾引佢o既過程當中, 我有意無意都搵佢o黎long 腳 (佢中意美腿嘛 ), 佢唔止摸同睇, 耐久唔中會捉住o黎唧我腳板底,
o係屋企廚房整o野, 或者我坐o係電腦前面, 佢會靜靜雞走埋o黎後面, 兩隻手忽然叉我腰同埋腋下 (呢d 係我死穴)
忽然間唔知邊度撲出o黎嚇我 偷偷禁我電話將我wallpaper 換做鬼相咁
然後搞o野方面呢, 會好肉緊咁搣我兩點lin, 係幾痛o架有時, 不過佢會整痛我係好事, 所以我都唔會避, 有時仲會叫佢搣添,
仲有, 就係佢叫我含, 要我吞精, 甚至顏射我都唔會唔好意思, 之後有時等到硬返會插我有時唔會, 都唔緊要o既, 放長線釣大魚

咁除o左上次講果d 輸賭o既打屁股之外, 當然係要從人人最熟悉o既狗仔式玩起啦。
玩法有兩個, 一個係呢種姿勢, 男方o係後面插得太入或者動作太激, 女方真係會有d 痛o既, 初時我會事後先話佢知, 跟住一定要補一句唔緊要,
做多幾次之後就可以做緊果時講都得, 講d 你好猛, 或者其實咁樣插到痛痛地都幾high, 試o下再大力d 咁樣之類,
等佢習慣搞o野時整痛我先 :smile_30: 再進化到開口叫佢一路做一路用手拍我, 拍到咁上下遞埋把尺比佢, 叫佢用力d 咁樣, 佢無講咩只係照做,
咁就心裡明白真正做佢o既刑奴, 只係時間o既問題啦 :smile_34:

跟住落o黎o既, 就係諗辦法將做愛同打我分開, 意思係雖然比佢打我都係性愛o既其中一個環節, 不過要令到兩樣o野分開進行, 即係打完先做或者做完再打都得, 而唔係一路插住一路打, 呢個又要停一停, 本宮而家要食早餐
作者: Karl0220    時間: 2015-8-21 08:31

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2015-8-21 07:36 AM 發表
繼續上回 盡量寫啦, 要因住時間唔知打到幾多。。。 雖然今日可以返遲少少
補充少少先, 就係呢點解可以成功, 好大原因係對方本身都有興趣sm, 即係純粹好運, 如果唔係o既話都無可能 ...
支持由奴方調教主方咁新鮮,喚起男人既潛在力

作者: alexyclam    時間: 2015-8-21 09:04

即係…鐘意比到飛起啦xdd

作者: 蛇貴妃    時間: 2015-8-21 09:04

引用:
原帖由 Karl0220 於 2015-8-21 08:31 AM 發表

支持由奴方調教主方咁新鮮,喚起男人既潛在力

見到你相中杯o野, 忽然好唔想返工
作者: Karl0220    時間: 2015-8-21 09:14

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2015-8-21 09:04 AM 發表

見到你相中杯o野, 忽然好唔想返工
唔洗見杯野,我日日都唔想返,不過我係好杯中物既

作者: 阿銘爺    時間: 2015-8-21 10:08

作者: lee1997    時間: 2015-8-21 11:54

thank you yoyr report:smile_40:
作者: daniel225    時間: 2015-8-21 11:58

作者: 蛇貴妃    時間: 2015-8-22 15:51

引用:
原帖由 daniel225 於 2015-8-21 11:58 AM 發表
等睇你男友點同你啪啪啪

啪啪啪係大脾同大脾o既碰撞定係籐條同屁股先 故事過幾日再寫  週末要 "開工" :smile_47:
係咁! :smile_o13:
作者: gum717    時間: 2015-8-22 17:53

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2015-8-20 09:37 PM 發表
暑假就o黎完, 要交暑期作業 :smile_38::smile_30:

要講點樣開始玩主奴, 咁就要由少少點樣識到佢講起。。
條友其實算係舊同事o黎o既, 不過係我入職之前人地已經轉o左工, 係同事飯局叫埋出o黎咁樣遇到。。
我認 ...
比妳咁引發都唔強姦妳 好好定力既男人
作者: naughtygurl    時間: 2015-8-22 19:06

作者: qk070500    時間: 2015-9-3 06:10

作者: 精蟲蟲    時間: 2015-9-3 15:46

好吸引喎!

作者: freepic1iman_dc    時間: 2015-9-3 16:27

等絲打您有閒,繼續寫下文分享。

加油,支持。

作者: 我係lok~~    時間: 2015-9-3 19:42

腳正, 但一定要大脾好好肉
作者: 土BB    時間: 2015-9-6 15:04

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)