188Channel

標題: 我要習慣沒有依畏的肩膊 .. Update #143 [打印本頁]

作者: 滴水豬    時間: 2016-1-27 12:27     標題: 我要習慣沒有依畏的肩膊 .. Update #143

作者: 烚熟仔    時間: 2016-1-27 12:34

留得低溫馨剪影已是不錯:smile_38:
作者: 滴水豬    時間: 2016-1-27 12:38

作者: 職業挖窿隊    時間: 2016-1-27 12:39

作者: 不動明皇    時間: 2016-1-27 12:45

感覺到你地好SWEET. 真愛....支持
作者: 烚熟仔    時間: 2016-1-27 12:47

引用:
原帖由 滴水豬 於 2016-1-27 12:38 PM 發表

呢段時間 呢首歌陪伴我走過好多好多 ..:smile_13:
我都係,我失戀時有幾首歌成日聽,呢首係其中一首:smile_13:
作者: 滴水豬    時間: 2016-1-27 12:53

作者: 職業挖窿隊    時間: 2016-1-27 12:55

作者: 滴水豬    時間: 2016-1-27 12:55

作者: 滴水豬    時間: 2016-1-27 12:58

作者: 滴水豬    時間: 2016-1-27 12:59

作者: 職業挖窿隊    時間: 2016-1-27 13:02

作者: 不動明皇    時間: 2016-1-27 13:05

漏水<====見親女女係甘..都特別HIGH

噴水<====呢個就未親身試過了
作者: 淫男    時間: 2016-1-27 13:10

作者: angelking89    時間: 2016-1-27 13:15

感覺會係長故事, 等update:3
作者: 滴水豬    時間: 2016-1-27 13:15

作者: 滴水豬    時間: 2016-1-27 13:16

作者: 滴水豬    時間: 2016-1-27 13:16

作者: 職業挖窿隊    時間: 2016-1-27 13:16

作者: 職業挖窿隊    時間: 2016-1-27 13:17

作者: 滴水豬    時間: 2016-1-27 13:21

作者: 滴水豬    時間: 2016-1-27 13:22

作者: 職業挖窿隊    時間: 2016-1-27 13:23

作者: 滴水豬    時間: 2016-1-27 13:24

作者: 滴水豬    時間: 2016-1-27 13:25

作者: angelking89    時間: 2016-1-27 13:29

回憶總是美好~
作者: 職業挖窿隊    時間: 2016-1-27 13:29

作者: 滴水豬    時間: 2016-1-27 13:30

作者: 職業挖窿隊    時間: 2016-1-27 13:31

作者: bcm    時間: 2016-1-27 13:32

引用:
原帖由 滴水豬 於 2016-1-27 01:24 PM 發表
感謝大家既厚愛:smile_38:
我暫時淨係想你FORUM同大家交流下 搵人傾下計咋

btw 我覆唔到pm架:smile_30:
師姐,其實鐘意一個人,係好辛苦,若果佢唔珍惜,慧劍斬情絲只係放生自己,為自己找對先生,知嗎^_^

作者: 滴水豬    時間: 2016-1-27 13:32

作者: 職業挖窿隊    時間: 2016-1-27 13:33

作者: 滴水豬    時間: 2016-1-27 13:34

作者: angelking89    時間: 2016-1-27 13:35

引用:
原帖由 滴水豬 於 2016-1-27 01:30 PM 發表

所以睇返我地旅行d相 我都會好開心架
哈, 我無呢D經驗
forum既...我只見過一個
以前打機識人之類都最多做FD ETC, 網戀都...唔會行得耐~.~
作者: 滴水豬    時間: 2016-1-27 13:35

作者: bcm    時間: 2016-1-27 13:37

引用:
原帖由 滴水豬 於 2016-1-27 01:34 PM 發表

hello, 點叫你好呀
唔緊要架 我想跟住自己個心行:smile_13:
雖然我地無再一齊 但我都可以愛佢架嘛 即使要等 咪當上天比我既考驗囉:smile_40:
我唔急架:smile_40:
叫我b豬得架啦,只有女仔先真正明女人心事。
岩,你可以繼續愛佢,但一定要令自己過得更好,將呢段感情埋於心底好了

作者: 職業挖窿隊    時間: 2016-1-27 13:37

作者: 滴水豬    時間: 2016-1-27 13:38

作者: 滴水豬    時間: 2016-1-27 13:40

作者: angelking89    時間: 2016-1-27 13:40

引用:
原帖由 滴水豬 於 2016-1-27 01:38 PM 發表

我都好慶幸自己同佢可以行到咁耐
我信 堅持落去先會見到希望:smile_40:
可以長久係好事黎
當然我指男女朋友關係, 唔係普通SP/SL
加油行落去, 因無咩人真係可以行到咁耐
作者: 滴水豬    時間: 2016-1-27 13:41

作者: 滴水豬    時間: 2016-1-27 13:44

作者: 不動明皇    時間: 2016-1-27 13:45

最緊要知道自己做緊咩. 同埋自己開心就可以了
引用:
原帖由 滴水豬 於 2016-1-27 01:41 PM 發表

最唔開心既時候 已經捱過左

作者: 滴水豬    時間: 2016-1-27 13:46

作者: angelking89    時間: 2016-1-27 13:47

引用:
原帖由 滴水豬 於 2016-1-27 01:44 PM 發表

我相信一樣野架
我肯試 即使做錯都唔緊要 最怕無試過 就後悔莫及
而家大家關係叫好過之前 慢慢行 終有一日時機成熟 大家可以係返埋一齊:smile_40:
即係差過一排?
唔知阿, 只係知道有D野有時唔好太強求就是了
當然開心都係一回事
作者: 滴水豬    時間: 2016-1-27 13:49

作者: angelking89    時間: 2016-1-27 13:50

引用:
原帖由 滴水豬 於 2016-1-27 01:49 PM 發表

嗯, 岩岩分開之後既一個月 個一個月係最差架啦 喊過無數次:smile_39:
我又無強求D咩 只係跟住自己個心行 想點就點:smile_40:
GD-3-...可以跟到自己心去行係好事XD
因我有時連自己想要咩都唔知:smile_o08:
雖說...我某程度上叫無對象囧
作者: 滴水豬    時間: 2016-1-27 13:57

作者: bobowong224    時間: 2016-1-27 13:58

作者: angelking89    時間: 2016-1-27 14:04

引用:
原帖由 滴水豬 於 2016-1-27 01:57 PM 發表

唔 .. 個人係心入面 每日都會掛住同諗起架啦
自己知道有咩可以做 有咩唔可以做架嘛:smile_40:
你未遇到姐:smile_38:
o well, 等人到, 唔係等運到:smile_o08:
作者: 滴水豬    時間: 2016-1-27 14:05

作者: 滴水豬    時間: 2016-1-27 14:06

作者: bobowong224    時間: 2016-1-27 14:07

作者: angelking89    時間: 2016-1-27 14:08

引用:
原帖由 滴水豬 於 2016-1-27 02:06 PM 發表

出多d街 等丘比特射中你囉:smile_30:
琴日自己出左去喇, 無俾人射中BO:smile_o08:
作者: YanNessIsMe    時間: 2016-1-27 14:09

引用:
原帖由 滴水豬 於 2016-1-27 12:27 PM 發表
五年前我們在這裡認識, 三年前在這裡再次遇上,
我們一起經歷 熱戀 甜蜜 苦戀 包容 尊重 ..當我認為堅持住 可以捱到三週年
不果我們分開了 ..

不知道你還有再上來嗎?
我還在原地等你 .. 不跟你說想你 是因為 ...
'

師妹. 加油.. 唔知點解..似乎3年是一個極限咁.. 3年就要休一休息.
作者: YanNessIsMe    時間: 2016-1-27 14:12

引用:
原帖由 滴水豬 於 2016-1-27 12:55 PM 發表

多謝, 我鐘意平淡是福 所以比人感覺SWEET既
我等緊佢架 無論幾耐都等:smile_13:
有時佢覺得我太就佢, 但其實我真係無咩所謂:smile_39:
真愛固然好, 但千其唔好無左自己
~ 過來人 ~
作者: 滴水豬    時間: 2016-1-27 14:12

作者: 滴水豬    時間: 2016-1-27 14:13

作者: 滴水豬    時間: 2016-1-27 14:14

作者: chris@hk    時間: 2016-1-27 14:14

引用:
原帖由 滴水豬 於 2016-1-27 12:27 PM 發表
五年前我們在這裡認識, 三年前在這裡再次遇上,
我們一起經歷 熱戀 甜蜜 苦戀 包容 尊重 ..當我認為堅持住 可以捱到三週年
不果我們分開了 ..

不知道你還有再上來嗎?
我還在原地等你 .. 不跟你說想你 是因為 ...
C 妹,努力喇。
不過等還等,不要令自己太辛苦。
自己一個等係好痛苦,要堅持不易,所以你要努力。
作者: 滴水豬    時間: 2016-1-27 14:15

作者: angelking89    時間: 2016-1-27 14:16

引用:
原帖由 滴水豬 於 2016-1-27 02:13 PM 發表

:smile_45: 我要點答你好 ..
哈XD 我都係咁講姐, 先做野.-./
作者: 滴水豬    時間: 2016-1-27 14:16

作者: YanNessIsMe    時間: 2016-1-27 14:16

引用:
原帖由 滴水豬 於 2016-1-27 02:14 PM 發表

我要打破呢道牆:smile_22:
師妹如果可以打破當然好,
但唔好為繼續而繼續, 可能前面有更好的等緊你...加油!
~ 過來人~
作者: 滴水豬    時間: 2016-1-27 14:18

作者: YanNessIsMe    時間: 2016-1-27 14:20

引用:
原帖由 滴水豬 於 2016-1-27 02:15 PM 發表

所以佢希望我做返自己:smile_13:
但我個人原本有選擇困難症架嘛 叫我比主見 好有難度:smile_39:
要時間 ~~ 其實出面的世界好大, 無左佢呢一刻你會發現好缺失, 苦不堪言,
但有一日, 你會發現, 無左佢原來你可以擁有很多很多,
唔好將自己個世界只有佢, 其實仲有好多野等住你去體會.
~過來人~
作者: chris@hk    時間: 2016-1-27 14:41

引用:
原帖由 滴水豬 於 2016-1-27 02:16 PM 發表

我會努力架:smile_38:
我知道係好痛苦 但路係我自己揀 我唔怕。
好大決心!
不過要有心理準備
作者: yeos2013    時間: 2016-1-27 14:48

引用:
原帖由 滴水豬 於 2016-1-27 02:18 PM 發表

要努力D打破:smile_22:
我信我可以架:smile_38::smile_40:
路過支持您
作者: bobowong224    時間: 2016-1-27 14:50

作者: YanNessIsMe    時間: 2016-1-27 15:28

引用:
原帖由 滴水豬 於 2016-1-27 02:15 PM 發表

所以佢希望我做返自己:smile_13:
但我個人原本有選擇困難症架嘛 叫我比主見 好有難度:smile_39:
其實無難度架,自己就係自己,隨心想隨心做。
你唔係要做番自己,你係要搵番自己。
作者: bcm    時間: 2016-1-27 15:32

引用:
原帖由 滴水豬 於 2016-1-27 01:40 PM 發表

唔..咁你叫我 之之 啦 (同豬豬同音)
多謝你呀 女人心事真係女人先明架:smile_24:
我有令自己變得更好架 打拳已經係我最新既突破:smile_35:
都好,最緊要有寄託

作者: KMCMI    時間: 2016-1-27 15:33

作者: fionayeon    時間: 2016-1-27 15:57

作者: Hopelovefaith    時間: 2016-1-27 16:14

作者: 滴水豬    時間: 2016-1-27 17:24

作者: 滴水豬    時間: 2016-1-27 17:24

作者: 滴水豬    時間: 2016-1-27 17:29

作者: YanNessIsMe    時間: 2016-1-27 17:30

引用:
原帖由 滴水豬 於 2016-1-27 05:24 PM 發表

唔, 我明你講咩既, 不過呢一刻我好好多架啦
一路將自己變得更好 一路等佢就夠:smile_40:
加油呀!支持你!

作者: Karl0220    時間: 2016-1-27 17:40

坐低睇下留下來的感覺

作者: 烚熟仔    時間: 2016-1-27 17:43

引用:
原帖由 滴水豬 於 2016-1-27 12:53 PM 發表

咁我都認我好好水既, 等我有時間再寫點漏水法:smile_44:
我漏水噴水 咩都齊:smile_44::smile_43:
最鍾意多水妹妹:smile_47:
作者: 烚熟仔    時間: 2016-1-27 17:44

引用:
原帖由 滴水豬 於 2016-1-27 12:58 PM 發表

不過我呢排好D啦, 得閒就執下屋, 即使間屋有好多佢既相 都唔會特登收埋:]
又唔會特別唔開心 只係有時對住張相講兩句野 就好心滿意足:smile_40:
我都無乜野了,只是有時見到佢又:fst_004:
作者: 滴水豬    時間: 2016-1-27 17:56

作者: 滴水豬    時間: 2016-1-27 17:57

作者: 滴水豬    時間: 2016-1-27 17:57

作者: 滴水豬    時間: 2016-1-27 17:59

作者: Hellboy33    時間: 2016-1-27 18:07

作者: 滴水豬    時間: 2016-1-27 18:11

作者: chris@hk    時間: 2016-1-27 18:13

引用:
原帖由 滴水豬 於 2016-1-27 05:24 PM 發表

唔緊要, 我揀得就唔後悔:smile_34:
努力!
好正面! 過好自己生活,做好自己

作者: 滴水豬    時間: 2016-1-27 18:15

作者: 滴水豬    時間: 2016-1-27 18:16

作者: YanNessIsMe    時間: 2016-1-27 18:23

引用:
原帖由 滴水豬 於 2016-1-27 05:56 PM 發表

我自己原本唔洗點揀野, 有時出街食飯, 我鐘意煮飯食, 出街下下問我想食咩 ..
我真係答 咩都得 無咩所謂 我又無咩唔食 ..:smile_39:
我對食,冇乜所謂

作者: 烚熟仔    時間: 2016-1-27 18:24

引用:
原帖由 滴水豬 於 2016-1-27 06:11 PM 發表

初頭我都怕見到佢會喊, 但原來無咩事:smile_o06:
大家重好開心咁抱左一抱 個一抱令我有動力有堅持落去:smile_40:
對話都無何來抱丫:smile_39:
作者: 烚熟仔    時間: 2016-1-27 18:25

引用:
原帖由 滴水豬 於 2016-1-27 06:16 PM 發表

或者將自己變得更好 將來更加適合係返埋一齊
即使唔會係返埋一齊 將自己變得更好都無壞
講得好丫:smile_o12:
作者: 滴水豬    時間: 2016-1-27 18:25

作者: YanNessIsMe    時間: 2016-1-27 18:30

引用:
原帖由 滴水豬 於 2016-1-27 06:25 PM 發表

佢咪會覺得好似我下下都就佢 答佢無所謂:smile_39:
咁如果真係有機會再來一次,要改啦!

作者: 阿米€    時間: 2016-1-27 18:40

假使有一天習慣不再習慣。
================

女人的愛是無私,是唯一,只要感覺對上,便會執著下去,為了愛,她們可以放棄很多,這是她們討厭之處,亦是她們可愛之處。她們總是追尋著如夢如幻如泡影如露如電如是觀既感覺。愛得義無反顧,愛得徹底,所以,刻骨,所以,銘心,所以,惹人憐愛。

男人的愛好功利,好勢利,年長起來,一切既愛,總有一個限期,亦有一個價格。總會掂量得失與付出,投資與回報是否成比例。女人的愛卻沒有想太多,不是她們不懂,不是她們不明白,不是她們不愛鍚自己,只是她們愛你而以,為何執著一個人人都要你離開的人,沒有什麼理由,只是簡單一句「我愛佢」。不能計算,只能感受,不能量度,只能意會。

女人要走沒有人留得住,女人要留沒有人勸得走。只要心中的感覺一天存在,她們便會義無反顧地固執下去,沒有理由,亦無需理由。

那個男人討厭你,可以拒絕你的愛,但不能阻止你的愛,即使是一生暗暗地愛他,男人變心,會對你冷酷得像一堵石壁,你會嘗試打破那磚牆,但不能夠砸毀,只能讓你的蔓藤爬滿這堅硬而又冰冷的心牆,你放逐在牆外,如一個囚犯般,監禁在這心牆內,只能欣賞月光下你的愛慢慢地,慢慢地滋長把他垂下的心牆像網一樣緊緊地纏住,長出玫瑰,裝飾成一座淒美的浮雕,你是這件藝術品的作者,在荒涼的天地間,萬里無人的荒野中,也是這件藝術品唯一的觀眾。

但願有天你能習慣不再習慣,在這荒野中欣賞這堵囚禁你的心牆。

作者: bcm    時間: 2016-1-27 18:56

引用:
原帖由 滴水豬 於 2016-1-27 05:57 PM 發表

有呀有呀 況且我同二哥一齊去打 所以會keep住去:smile_30:
好似有人係咁keep住chur我去:smile_30:
由這一分鐘開始記起春風秋雨間,恨我以半年時間慢慢的心淡....苦沖開了便淡

作者: 烚熟仔    時間: 2016-1-27 18:59

引用:
原帖由 bcm 於 2016-1-27 06:56 PM 發表

由這一分鐘開始記起春風秋雨間,恨我以半年時間慢慢的心淡....苦沖開了便淡

好彩我都係3,4個月姐
作者: YanNessIsMe    時間: 2016-1-27 18:59

引用:
原帖由 阿米€ 於 2016-1-27 06:40 PM 發表
假使有一天習慣不再習慣。
================

女人的愛是無私,是唯一,只要感覺對上,便會執著下去,為了愛,她們可以放棄很多,這是她們討厭之處,亦是她們可愛之處。她們總是追尋著如夢如幻如泡影如露如電如是 ...
道出許多許多真相。

作者: 阿米€    時間: 2016-1-27 19:09

引用:
原帖由 YanNessIsMe 於 2016-1-27 06:59 PM 發表

道出許多許多真相。

你果篇休止符都好精彩,睇完呢個帖同埋你既休止符都醞釀緊另一篇。

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)