188Channel

標題: 同老友兩公婆再嚟3P [打印本頁]

作者: 石黑龍127    時間: 2016-2-10 18:15     標題: 同老友兩公婆再嚟3P

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: DRASS    時間: 2016-2-10 18:37

作者: 六公主    時間: 2016-2-10 20:12

作者: labolam    時間: 2016-2-10 20:49

very good keep going
作者: ccclaw    時間: 2016-2-10 21:49

作者: markluk123abc    時間: 2016-2-10 22:11

期待
作者: 石黑龍127    時間: 2016-2-10 22:12

之前喺引版另一個師兄嘅post,幻想4p,裡面已經提過吓小弟嘅情況背景,信就不妨大家研究討論一吓,唔相信就當故仔聽,不喜勿插,感謝。

作者: 石黑龍127    時間: 2016-2-10 22:14

之前喺引版另一個師兄嘅post,幻想4p,裡面已經提過吓小弟嘅情況背景,信就不妨大家研究討論一吓,唔相信就當故仔聽,不喜勿插,感謝。

作者: goldfish88    時間: 2016-2-10 23:37

正!

作者: ccclaw    時間: 2016-2-10 23:51

作者: havewife    時間: 2016-2-10 23:59

好耐冇上嚟,我之前都search過4p換妻,估吾到仲有咁多愛好者,大家可以交流交流……

作者: 瘋猿佑風    時間: 2016-2-11 00:10

作者: 石黑龍127    時間: 2016-2-11 00:30

下身應該係黑絲到大腿加吊襪帶,正確好似叫馬甲,高跟鞋,不過冇著底底嘅,中門大開,即係隨時都可以屌得嗰隻,唔知我咁形容各師兄明唔明白佢當時嘅裝扮,總之嗰個moment,直頭係啲四仔裡面條女未做前嘅樣,之後阿嫂行去較暗燈光,行到我哋兩個前面,老友攞手機播音樂,阿嫂就開始喺度跳舞,嗰陣我個心真係跳得好快,條嘢好硬,雖然我老婆以前久唔久都跳俾我睇,但係喺咁舒服環境,柔和燈光,我認為最性感嘅打扮,加埋佢老公就坐喺我隔離,嗰種刺激感,同喺屋企睇老婆表演,完全兩回事。
作者: 石黑龍127    時間: 2016-2-11 00:36     標題: 回覆 9# 的帖子

有排玩,未有咁快屌住。
作者: judymm    時間: 2016-2-11 01:13     標題: 回覆 13# 的帖子

waiting....report!!!
作者: Raymondng2015    時間: 2016-2-11 08:13

作者: lee1997    時間: 2016-2-11 08:51

thank you your report:smile_40:
作者: DRASS    時間: 2016-2-11 09:41

作者: labolam    時間: 2016-2-11 10:37

ooh.that'S WHAT I LIKE..THAT's what i want
作者: 陽光007    時間: 2016-2-11 10:45

作者: 無見地    時間: 2016-2-11 11:20

期待大大報告,thanks

作者: 為了她的爽    時間: 2016-2-11 12:33

果然係識享受人生

作者: 成人聊天者    時間: 2016-2-11 14:30

作者: odiepooky2007    時間: 2016-2-11 14:46

加油 Ching
作者: poolfish    時間: 2016-2-11 16:06

作者: hkairport    時間: 2016-2-11 21:34

睇得興奮,繼續!

作者: sam7211    時間: 2016-2-11 21:36

期待更新。。。

作者: scuba    時間: 2016-2-11 21:51

作者: goldfish88    時間: 2016-2-11 22:08

佢老公應該幫手抬高佢對腳,擘大個西俾你吊

作者: manufan    時間: 2016-2-12 00:06

c hing thx for story
pls keep update, thx
作者: 寂寞小奴    時間: 2016-2-12 00:26

快啲update 好期待
作者: Lesgoles    時間: 2016-2-12 01:03

:smile_o12:多謝師兄分享,等更新
作者: vanbrowser    時間: 2016-2-12 01:36

作者: watsons147    時間: 2016-2-12 19:18

作者: goldfish88    時間: 2016-2-12 23:50

好少老婆肯玩mmf,.你真幸福。

作者: HERBERT-HERBERT    時間: 2016-2-13 00:01

作者: 石黑龍127    時間: 2016-2-13 00:45     標題: 回覆 35# 的帖子

可能我哋年紀比較大,經歷太多,思想冇乜包袱,所以玩得仲放
作者: 石黑龍127    時間: 2016-2-13 02:15

唔好意思,過年應酬多,冇時間,而家繼續
阿嫂一路跳舞,一路自摸,強調多次,佢雖然樣真係普通,但係呢刻真係冇得頂,每個動作真係攞你命咁,有時候淨係睇佢對黑絲加吊襪帶,已經好性感,跳完第一首慢歌,老友再播首快歌,阿嫂又好自然跳起勁舞,感覺好野性,估唔到四十幾歲熟婦,都可以咁誘惑,有幾吓佢仲坐喺我上面,用隻鮑魚磨咗我幾look尻幾下,真係正到冇朋友,由始至終,我同老友兩個都冇出過手接觸到佢,嗰種又係另一種趣味,快歌完,再一首慢歌,老友細細聲同我講,今日由我嚟屌佢老婆個屎忽,佢就屌個西,仲話放心玩,之前已做清潔工作,不過安全起見,要用番個套,其實我知道,搞後面如果用套係比較困難,仲要有啲技巧,又要好硬先入到,不過當時我真係硬到都唔識形容,呢方面肯定冇問題,至於入唔入到,真係到時先算,阿嫂都唔知係有心定冇意,跳嗰陣,久唔久另轉身彎埋腰,成個屎忽對住我,俾兩個窿俾我睇晒,我都真係忍唔住,用條脷由西窿一路奶到佢個屎忽窿,奶咗都有幾分鐘,佢啲呻吟聲真係叫到隔離房都肯定聽到,不過嗰陣又邊會理得咁多,老友問我正唔正,講真,好正,真係冇臭味,我成世人,最怕啲西窿有異味,阿嫂完全冇,我老友話,鍾意隨便品嚐,慢慢玩,我就見佢望住我同阿嫂兩個表演,好似好enjoy咁,其實嗰一刻,我又感覺到我哋三個同野獸冇分別,冇晒廉恥,不過諗又點,始終俾啲獸性完全遮掩咗理智。
作者: leechi1978    時間: 2016-2-13 02:28

龍兄,一支追開你post,十分同意所講丶年齡不是,不要勉強對方,等等。同時獻暮你地有夫妻,兼有咁志同道合朋友夫婦一起玩,真非一般待遇,有機會交流下,對我來講淨文字分享都好刺激,支持到底
作者: poorhuman    時間: 2016-2-13 02:32

再激啲!
作者: vanbrowser    時間: 2016-2-13 06:40

作者: ccclaw    時間: 2016-2-13 11:21

作者: 陸師弟    時間: 2016-2-13 11:53

作者: bobowong224    時間: 2016-2-13 12:26

作者: havewife    時間: 2016-2-13 14:44

全版都係得d師兄回覆,有冇人妻真係有幻想過?又或真正試過exchange partner 呢?
之前都有幾pair聯絡過,不過e加冇再聯絡了……

作者: loktin2002    時間: 2016-2-13 15:24     標題: 回覆 38# 的帖子

C Hing, good post!  Please update more of your experience.  Thanks.
作者: ilovesexsex    時間: 2016-2-13 18:17

作者: Lesgoles    時間: 2016-2-14 04:19

:smile_o12:
作者: etnet33    時間: 2016-2-14 07:59

作者: labolam    時間: 2016-2-14 10:31

石兄.忙都要抽d時問間更新下呀
作者: GiveUpme    時間: 2016-2-14 15:44

期待你嘅更生。

真係咁好玩嗎?
作者: A1000    時間: 2016-2-14 16:17

引用:
原帖由 石黑龍127 於 2016-2-10 18:15 發表
之前講過,第一次同老友兩公婆玩完之後,老友賽後檢討再提出可以再玩,檢討之餘,更俾埋阿嫂上次玩完休息時佢偷拍老婆嘅菊花穴,西窿大特寫我欣賞,(當然我都醒番幾幅我老婆遮咗面影嘅嗰對大導彈佢嘆)話下次可以試吓 ...
同老友兩公婆再玩 3P ? :smile_47:
作者: A1000    時間: 2016-2-14 16:19

引用:
原帖由 瘋猿佑風 於 2016-2-11 00:10 發表
人生有個真正朋友的確好極

好過飲生力?

作者: A1000    時間: 2016-2-14 16:21

引用:
原帖由 石黑龍127 於 2016-2-11 00:30 發表
下身應該係黑絲到大腿加吊襪帶,正確好似叫馬甲,高跟鞋,不過冇著底底嘅,中門大開,即係隨時都可以屌得嗰隻,唔知我咁形容各師兄明唔明白佢當時嘅裝扮,總之嗰個moment,直頭係啲四仔 ...
阿嫂就開始喺度跳舞? :smile_47:
作者: A1000    時間: 2016-2-14 16:26

引用:
原帖由 石黑龍127 於 2016-2-13 02:15 發表
唔好意思,過年應酬多,冇時間,而家繼續
阿嫂一路跳舞,一路自摸,強調多次,佢雖然樣真係普通,但係呢刻真係冇得頂,每個動作真係攞你命咁,有時候淨係睇佢對黑絲加吊襪帶,已經好性感,跳完第一首慢歌,老 ...
屌佢老婆個屎忽 ,
落番啲 K Y 咪得囉!:smile_47:
作者: A1000    時間: 2016-2-14 16:29

引用:
原帖由 ccclaw 於 2016-2-13 11:21 發表
我都經常同老婆玩後欄,如果真係3P玩二穴齊插就正囉!可惜都係得個諗字,真羨慕師兄有咁嘅經歷!

3 P 玩三文字,大家三國人要識就位同就力,否則隨時一個撻 Q

作者: A1000    時間: 2016-2-14 16:31

引用:
原帖由 etnet33 於 2016-2-14 07:59 發表
好棒,玩朋友夫妻交換如果太熟,吾知點開口,其實我一早已經想朋友妻仆好耐

你有無聽過唔唔食呀?

作者: 石黑龍127    時間: 2016-2-14 17:08

唔好意思,各師兄,因為真係太多節目,唔想寫得求其,希望盡量寫番當時情況,感受俾各位知,唯有真係等有時間,坐定,先可以繼續。

作者: 石黑龍127    時間: 2016-2-14 17:09

希望今晚可以繼續。

作者: discuss2016    時間: 2016-2-14 17:13

作者: 217chan    時間: 2016-2-14 18:35

期待你嘅更生。

:smile_30:
作者: mohenryom    時間: 2016-2-14 21:14

SUPPORT
作者: ilovesexsex    時間: 2016-2-14 23:39

作者: 石黑龍127    時間: 2016-2-15 02:38

我起勢係咁奶,每一下都真係由西窿奶到去屎忽窿,仲要久唔久有一下半下用條脷尖頂入兩個窿入面鑽下佢,由其屎忽窿,反正佢都已經清洗乾淨,我重點就更加係咁攻鑽入去,同時阿嫂隻手都喺兩隻腳中間伸嚟後面係咁chok我look嘢,我聽到佢話好痕啊,快啲屌我,跟住老友就企起身,張阿嫂180度掉位,即係阿嫂個頭向住我,老友就企喺佢後面,從後插佢個西,開始嘅時候我感覺佢屌得唔係咁大力,因為我坐正喺佢兩個前面,所以睇得一清二楚,同時間,阿嫂都開始含住我條硬炮,佢都含到好深吓,差唔多成條放晒入個口裡面,我感覺好似隊咗入佢個喉嚨吊鍾裡面咁,老友屌佢嘅時候,又係大力係咁打落阿嫂個大屎忽度,打到拍拍聲,話老婆你真係好·撚正,好撚好砌,唔知點解我聽到佢咁講連我都
覺得好興奮,冇耐,老友就慢慢解開阿嫂後面條繩,拉鏈,張上身嗰件黑色喱士內衣除咗落嚟,我又見到阿嫂對波隨住佢老公屌佢嘅節奏,又喺度fingf吓fing吓,我就係最鍾意睇呢個時候,好似兩個吊鍾咁,蕩吓蕩吓,真係正到爆錶,我都唔客氣用兩隻手指lin住佢粒乳頭,再打圈搖吓佢對波,嗰陣感覺到佢兩粒啡提又大又硬,其實我嗰陣真係好想扑佢,不過之前講過呢次我係佢後門,同埋要帶套,所以趁仲有些少理智,即刻喺茶几攞番之前擺定喺度嘅0.03,拆開佢俾阿嫂幫我戴,佢幫我慢慢劣慢慢劣,就張個套戴好落look尻度,仲話個套嘅size唔係好啱我,好似細咗啲,言下之意,即係話我look尻大啦,真係識搞吓氣氛,抵讚,老友都好醒目,知道我準備得差唔多,大家打個眼色,準備換位。
作者: 8862    時間: 2016-2-15 05:30

繼續,好文分享。

作者: 88yes    時間: 2016-2-15 08:34

老公狗仔式後入而又係前面含住你,真係好難忍,
因為我都試過,個老婆想嗌但又含住我,過癮

作者: labolam    時間: 2016-2-15 11:09

極之淫賤的畫面很有代入感.

作者: ccclaw    時間: 2016-2-15 11:18

作者: ilovesexsex    時間: 2016-2-15 14:08

作者: goldfish88    時間: 2016-2-15 15:30

精彩!我都好想俾老婆你屌

作者: 石黑龍127    時間: 2016-2-15 15:49     標題: 回覆 70# 的帖子

多謝師兄先,好明白你嘅想法,睇住自己老婆俾人扑,感覺真係好刺激,未試過真係唔知當中樂趣,其實早排我都喺老婆同意之下,安排咗我一個多年朋友玩過次MMF,嗰種刺激感,到而家我都仲好回味。
作者: 男仕    時間: 2016-2-15 15:57

引用:
原帖由 石黑龍127 於 2016-2-15 03:49 PM 發表
多謝師兄先,好明白你嘅想法,睇住自己老婆俾人扑,感覺真係好刺激,未試過真係唔知當中樂趣,其實早排我都喺老婆同意之下,安排咗我一個多年朋友玩過次MMF,嗰種刺激感,到而家我都仲好回味 ...
Ching想問你點可以叫到自己太太咁玩的?

作者: labolam    時間: 2016-2-15 16:27

引用:
原帖由 goldfish88 於 2016-2-15 03:30 PM 發表

師兄.如果女人吾 願意到時不歡而散好無隱的.我有經驗

作者: ilovesexsex    時間: 2016-2-15 16:37

作者: 人妻CANDY    時間: 2016-2-15 18:32

作者: 巴士拿13    時間: 2016-2-15 19:22

作者: goldfish88    時間: 2016-2-15 19:31

睇住老婆個西俾第二個男人插仲要中出,係最好享受。唔使交換都正!最好仲係幾男輪流射仲正

作者: DRASS    時間: 2016-2-15 19:35

作者: goldfish88    時間: 2016-2-15 21:00

如果我老婆係主角,我會坐在一旁,一邊拍片,影相。然後幫男角擡起佢對腳,睇住佢大力咁插入去中出!

作者: 11480512    時間: 2016-2-15 23:34

作者: 石黑龍127    時間: 2016-2-15 23:40     標題: 回覆 80# 的帖子

平時單打獨鬥戴套真係咪使旨意,但係喺呢啲咁刺激嘅環境下,你想我軟都難啦。
作者: 11480512    時間: 2016-2-16 00:13

作者: alstom    時間: 2016-2-16 09:05

引用:
原帖由 goldfish88 於 2016-2-15 03:30 PM 發表

可以做觀眾嘛?

作者: Alexwu222844    時間: 2016-2-16 10:54     標題: 回覆 77# 的帖子

作者: Hilton1698    時間: 2016-2-16 14:59

作者: ilovesexsex    時間: 2016-2-16 22:25

作者: Lesgoles    時間: 2016-2-17 01:23

:smile_o12:等師兄更新
作者: 石黑龍127    時間: 2016-2-17 04:09

換位之後,我企喺阿嫂後面,兩隻手摸住佢個大屎忽,慢慢再欣賞一輪,突然先醒起,都未搽KY,點屌得入個後欄啊,諗住即刻問老友點辦,但係見到佢哋兩個喺度打緊車輪,又唔好意思阻住佢哋,唯有mou低又欣賞下佢隻濕鮑,睇睇吓我忍唔住,終於多手隊咗隻手指入佢個西窿度,抽插咗幾吓,忍唔住,加多隻手指,插多兩吓,又偷偷哋試吓用三隻手指,不過唔係下下都用晒三隻手指,有時候又縮番用兩隻,原來唔使下下去到咁盡,咁玩仲過引,我淨係睇到當時佢個屎忽喺度係咁紐嚟紐去,喺呢個時候真係唔可以再忍受落去,問老友攞KY,佢就話唔好用KY喇,佢哋帶咗支BB油嚟,仲好玩好用啲,喺洗手間,自己去攞啦,我行入去攞,支BB油都好大支,不過都用咗一半,我心諗呢個老友都真識玩,出番去,我都唔客氣,倒咗啲油落阿嫂個大屎忽度,唔倒落去由自可,一倒落去搽勻佢個屎忽,立立令,兩舊大肉,圓dumdum,仲攞命,跟住我都冇理,越倒越多,直情幫佢搽到全身都係,當然重點梗係對波,老友都好合作,一齊幫手搽,四隻手兩個波,一前一後,係咁揸,我揸到咁上下,都係返去後面繼續玩佢個屎忽,淨係呢一陣,摸下,手指隊下,我都玩咗有十分鐘,玩到都夠晒皮,我諗我都應該入正題喇-屌佢屎忽,因為我look尻都扯到好行,所以都要自己出力用手㩒低條賓州,如果唔係角度唔啱好難搞,不過世事就係咁得意,我越㩒,look嘢就越硬,又要入個小窿,有時候對準咗,阿嫂又話有啲痛,咁我當然唔入住啦,真係有啲難度,搞咗一輪,都係唔成功,講真,嗰陣我真係有啲心急,諗諗下,唔係喇,西窿都插住先啦,我又戴咗套,我相信老友都唔介意掛,咁我就順勢插佢前門,一隊咗入去,感覺一流,雖然唔能夠話係窄袋口,但係暖笠笠,好正,我推騎咗百零下,老友就問點解唔屌屎忽,我話唔知係唔係太多油,定係位置問題,同埋用住套加埋啲油,感覺奇奇怪怪咁,可能我真係唔係太習慣用套,所以入唔到,跟住我梗係唔停繼續推啦…………
作者: bee.ee    時間: 2016-2-17 05:53

作者: ccclaw    時間: 2016-2-17 10:05

作者: labolam    時間: 2016-2-17 10:07

又有吏新...正
作者: goldfish88    時間: 2016-2-17 10:59

我老婆好鐘意走後門,ching啱晒。但我麻麻地,佢嫌前面唔多充實。

作者: 陸師弟    時間: 2016-2-17 11:57

作者: labolam    時間: 2016-2-17 13:52

想玩就要制造机會
作者: 石黑龍127    時間: 2016-2-19 14:07     標題: 回覆 89# 的帖子

其實我都好想同佢車,不過啱啱先睇住佢老公同佢車完,又真係唔係太接受直接即刻再車,屌就冇所謂,始終感覺冇咁直接。
作者: discuss2016    時間: 2016-2-19 14:30

作者: 石黑龍127    時間: 2016-2-20 00:41

我一路推騎緊阿嫂嘅時候,當然都用隻手拍打佢個反晒油光嘅大屎忽,見到佢屎忽兩舊肉俾我推到彈下彃下,更加令我插到佢更深,喺呢個時候,我又再諗番,真係唔憤氣,冇現由求先屌唔入佢後欄,所以我決定再嚟一次,於是我mun番條尻出嚟,再對準佢,慢慢,續少續少咁隊入去,不過最後都唔得,有個套喺度真係比較難入,好彩老友真係知我心意咁,佢話唔得就除咗個套試吓,仲叫我放心,佢哋兩個雖然平時貪玩,不過唔係亂玩嗰種人,只要我自問都係乾淨嘅話,就冇問題,咁事實上我都唔會出去叫雞嗰種人,健康正常,所以我當然再嚟啦,跟住我轉換位置,坐喺梳化,阿嫂就企喺我面前,我見佢上身全裸,個乳頭應該有啲BB油喺度,反晒光立立令,顏色好似比之前深,有啲黑,不過都冇影響我胃口,因為佢下身嗰套吊襪帶黑絲馬甲,真係好sexy,跟住佢mou咗喺我上面,即係好似屙尿mou喺度嘅動作一樣,佢揸住我條尻,對準自己個後眼,慢慢坐落去,我見佢一路坐,一路好似有啲痛苦呻吟聲,不過又反晒白眼好high咁,佢老公就企喺佢後面,伸隻手嚟前面,玩佢粒黑lin,阿嫂繼續慢慢坐下入啲坐下又入啲,坐咗十零二十下,終於我成條尻入晒佢個後欄,我感覺到真係好窄,包到我條尻好實,同屌個西窿完全係兩回事,佢坐咗我一輪,我真係唔敢亂郁,盡量保持住,唔想咁快射,不過我知再繼續咁落去都頂唔到幾耐,所以我就要求掉番位,再狗仔式,不過呢一次可能大家都有經驗,佢識櫃喺地下,我喺後面從上插下,應該好入好多,可能之前已經俾我隊開咗個後眼,呢次就真係冇乜難度,我喺後面清清楚楚睇住look尻插佢個後眼,真係超正,而我老友就瞓咗喺前面,阿嫂就幫佢含,我就喺度慢插……

作者: 8862    時間: 2016-2-20 06:33

作者: labolam    時間: 2016-2-20 08:41

good update again
作者: DRASS    時間: 2016-2-20 08:46

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)