188Channel

標題: [原創作品] 【圖文並茂】公主獵人 ( 因應論壇模式有所改變,往後的更新將會再作安排,希望各位讀者體諒!) [打印本頁]

作者: AiUehara    時間: 2016-5-5 15:43     標題: 【圖文並茂】公主獵人 ( 因應論壇模式有所改變,往後的更新將會再作安排,希望各位讀者體諒!)

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: AiUehara    時間: 2016-5-5 15:50

隨住大家既關係熟左,改稱呼或者改花名就係其中一樣一定會做既野。因為佢叫陳嘉欣,所以我就直接D叫佢做阿欣,或者家姐。而我叫陳國風,所以佢有時會叫我阿風,細佬,或者... 阿蠢。雖然公司入面都有差唔多大既同事,但可能我同佢坐得比較近,所以同佢既話題都特別多特別好傾。係其他同事眼中,我地除左似情侶之外,就係似姐弟。做耐左,果D比較大年紀少少既師奶仔會懶fd咁叫我做細佬,唔知係咪間接受阿欣影響,我由最初頭戇戇尻尻咁,日日都唔知自己做緊乜,但隨住經驗多左就慢慢變得話頭醒尾。

某一個落住大雨既夜晚,雖然都多野做,不過又唔算太麻煩,所以開一陣OT就搞掂走得。相反,坐我後面果個家姐手頭上好似仲有好多野未做咁,見到佢一個人咁忙我又唔忍心扔低佢一個走左去,加上我又冇帶遮。但岩岩做完野個腦都未抖過,我又廢事過去乸屎上身。於是,我就決定求其搵D濕星野做住先,順便當陪佢。

部電話突然震左一下,一個流動應用程式彈出通知;天文台現正發出黃色暴雨警告信號。

唉~ 我已經落雨冇帶遮,依家仲要黃雨,係咪咁大整蠱。我之後噤入去睇佢仲要同我講稍後時間雨勢將會逐步加劇,依家我真係想走都唔走得。好事成雙,過左冇耐佢又同我整多單交通意外,司機被困車內,現場交通非常擠塞。而事發地點正正就係係我公司條街。因為我有架巴士由我屋企樓下直到公司附近,非常方便。反而我搭港鐵又要逼又多人又嘈,仲要最近果個站都要行幾分鐘先番到,所以一般我都唔會搭港鐵,甚至我係唔鍾意搭港鐵。換言之,我今晚真係整定要陪佢。

我:喂!阿欣,你知唔知依家黃雨呀?

阿欣:下,唔係掛~
阿欣:不過算啦,我仲有大把野做,有排都未走得啦,話知佢落黑雨丫。
我:嘩... 你洗唔洗去到咁盡呀,其實你需要知道我同你今日都冇帶遮囉。
阿欣:車,我就唔信佢會落成晚,等下啦!我估佢一陣點都會細雨番D掛~
我:希望真係唔好俾你個烏鴉口講中!
我:我依邊搞掂喇,洗唔洗幫你手呀?
阿欣:仲洗問既,有人幫梗係最好啦...
我:你條友丫!

可能有人幫輕下真係唔同D,兩姐弟夾手夾腳唔洗好耐就將D野完成得七七八八,我諗當我插手之後大約一個鐘頭左右D野就搞掂晒send番埋俾個客。

阿欣:呀...... 終於都搞掂晒喇,走得。

我:你諗住點報答我先,我幫左你咁多。
阿欣:得喇得喇,一陣買杯貢茶俾你啦!我唔會虧待你既~
我:下,得一杯野咋
阿欣:係咁架喇... 唔要就冇!
我:要~ 邊個話我唔要!
阿欣:死仔!你講,你仲想要D咩?
我:既... 但你你咪唔記得左依家已經紅雨,咁你又點去買貢茶呢?
阿欣:公司門口冇遮撻拿?
我:冇喇,頭先已經裝過。連樓下黃伯D遮都俾人借晒。
阿欣:唉~ 今次仆街喇!
我:學你話齋,可能一陣細雨番呢,算啦~
我:我去過茅廁先。

見到佢咁既樣,我決定做一次真男人,我以去廁所為名,落樓衝過對面7仔買遮為實,順便買埋我同佢既晚餐。落到門口既時候,頭先新聞講果單交通意外好似已經清左場,條路順番晒。

坦白講,同阿欣識左都有一段話長唔長,話短唔短既日子,為左可以令佢笑番,揼幾滴雨又有咩所謂丫。不過真係唔係講笑,只係跑過對面馬路,區區一條斑馬線既距離,我件白色恤衫已經濕到透晒,好在有打底,如果唔係就一定係依個留意左佢好耐既靚女收銀妹妹面前露點,到時肯定柒到冇朋友。

番到公司一開門,阿欣望住我一手拎遮,一手拎外賣個狼狽樣;

阿欣:嘩!

我:唉~ 你仲掛住笑!
我:好似我依D咁好既細佬你仲可以去邊度搵丫!
阿欣:嘩... 好man喔~ 第一次覺得你咁型。
我:夠喇... 你條友唔好再笑啦好冇?
我:食你既肉醬意粉啦!
阿欣:好好好。
阿欣:不如你除左件衫先啦,我驚你真係病。
我:你終於講番D有人性既說話,實在太感動。
阿欣:食屎啦你!

鬥完一陣嘴,佢企左起身,行左過去門口reception隔離將office既冷氣度數校高番少少。

我:唔該!

阿欣:好似我依D咁好既家姐你仲可以去邊度搵丫!
我:你都學得幾快喎!

放低兩把遮之後,我除左件恤衫,好似D公園呀伯咁淨係著住件背心,然後繼續解開膠袋既結,準備拎D野食出尼醫肚。突然之間,一對溫暖既纖纖玉手從後攬實我,豐滿又有彈性既雙乳緊貼住我背脊。咁大個人第一次俾人用D咁既方法突襲,我成個人即刻硬晒。依一分鐘,office突然變得好安靜,聽到既只有雨聲、電腦主機既聲同埋樓下D車既響咹。

阿欣:你個心跳得好快。
我:既... 可能岩岩跑番尼。

慢慢阿欣隻右手就開始向下遊走,停左係我皮帶下面既位置。

阿欣:有人扯旗喎。

我:喂,有閉路電視架!
阿欣:傻仔,邊個會咁得閒晚晚睇丫。
我:喂喂!
阿欣:更何況咁先夠刺激!

阿欣一邊摸,另一隻手就一邊除左我條皮帶。心急如焚既佢兩隻手一次過連埋我裡面條孖煙囪一齊除,得到解放既小鋼炮隨即彈起。

阿欣:Wo~ 你比我想像中粗喎!

我:你都比我想像中大膽丫!
阿欣:哈!我仲有好多野係你唔知架...

佢手握我條賓周開始明目張膽咁企係我後面同我打飛機。

阿欣:點呀,舒唔舒服呀!

我:好正。

老實講,我真係淆底。咁樣企係度如果俾人見到實死,再咁落去一定俾人斷正,而且容乜易整污糟自己張枱。於是我捉住佢隻手,擰轉個人再將佢噤落地下。

阿欣:做咩呀?

阿欣
丫~
我:我驚你手軟呀!

作者: AiUehara    時間: 2016-5-5 15:59

噤底佢之後,我地一路激吻,一路解開佢恤衫D鈕。家姐對我依個異父異母又冇任何血緣關係既細佬真係寵愛有加,毫無顧忌咁攬住我係咁錫。話咁快,期待已久既豐滿上圍終於都坦蕩蕩暴露係我面前,我將塊面慢慢移落兩座高峰之間,一邊奶一邊聞阿欣身上陣陣既香水味;呀...

我將阿欣身後既bra扣解開,胸圍俾我扯開,一對大波盡入眼簾。我用力吸啜乳頭,又揸又捏,雙乳俾我搞到地動山搖。依個時候,我掛住奶佢對車頭燈,啜到樂極忘形之際,阿欣捉住我隻手放去底褲上面,示意要我摸佢。咁既然佢咁主動,我當然老實不客氣,除低佢條裙,用中指同無名指隔住條t-back卒佢。慢慢佢既呻吟聲愈來愈大,愈來愈淫。我放棄依對又大又軟既波,繼續同佢打車輪。依個時候,佢終於肯放開我條已經興興地既賓周,然後攬實我條腰一轉,斯斯然將條裙同條底底扔開,再用高傲既眼神望住我;

阿欣:你揸左我咁耐,依家到我喇喎!(除左我件背心)
我:好呀!
阿欣:丫~ 衰仔丫,又真係幾大隻喎!(用手揸緊我個胸)
我:唔係咩呀,你估我淨係靠個樣呀?
我:呀...

阿欣訓低左個人奶我粒黑提,一邊奶一邊卒,而另一邊廂就用佢隻濕潤既鮑魚磨我條柱。突然,佢打開佢放係地下既手袋,摷左一個零感特薄condom出尼,好熟手咁一打開,搵都唔洗搵就笠左我條賓周度。

我:你都幾快下喎。
阿欣:洗乜講!

佢一手噤住我心口,一手捉住我條腸;丫~~丫~ 你好大呀,丫~

飢渴既佢係依一刻咪埋左對眼感受我支金剛棒既溫度同大小。見佢個樣咁享受,我亦唔執輸,雙龍出海,九陰百骨爪,乾坤大挪移,係腦海中用到既絕世武功依下毫無保留,一次過洗晒出尼,我一路揸一路捏佢既淺紅色乳頭;丫~

阿欣稍微回神,雙手揸實我前臂,身體微微向前傾,正式進入佢期待已久既時刻;丫~~丫~丫丫~

家姐個窿冇我想像中咁鬆,當然亦唔會緊得去邊。同得以前D女朋友比較,我敢講佢地任何一個都緊過佢,好屌過佢。但我真係唔明,依個老江湖係老蘭都食過唔少洋腸,點解佢好似仲咁敏感仲咁好feel。外觀係原動力,但淫叫聲就係扑野既推動力,佢叫得愈爽,我屌得就愈用力。既然係咁俾面,我撐起上身屌佢,保留一定插到佢升仙為止。

我:家姐。

阿欣:丫,丫,丫,丫~ 咩呀?
我:你係咪淫娃?
阿欣:丫,丫,丫~ 唔係。
我:你大聲講,你係淫娃,好想要我。
我:如果唔係我唔郁,你自己慢慢un。
阿欣:丫,丫,丫~ 死仔!點解你地D男人個個都係咁衰!
阿欣:丫,丫~ 唔制,我先唔講。
我:... (訓番係地下唔郁)
阿欣:呀...... 你真係好衰,係都要蝦我!
我:... (為左挑釁佢,入多佢一下)
阿欣:丫~ 好啦好啦,我陳嘉欣係淫娃,我好想要你,快D屌我!
阿欣:求下你丫!
我:好啦,乖喇!

依個office就咁還顧四周好似一個人都冇應該好靜,但其實依一刻呀姐淫蕩既叫聲已經令依個嚴肅既工作地方變得好似個酒店房咁。既然阿欣都咁放,我亦唔再考慮咁多,我抽番出尼,拉起阿欣濕吻,然後攬住壓佢落佢張電腦繼續做,我掃開個keyboard再托起佢對腳;丫~!佢個人因為失平衡,上身向後傾,部電腦同之前疊高左既文件就咁塌既塌,跌既跌。

阿欣:喂,D野跌晒啦!
我:話知佢啦,跌左未一陣執番囉,好簡單啫!
阿欣:丫~~丫~

我一路推,阿欣枱面D野就一路跌,文件,電腦,鍵盤,文具,所有野都俾我地搞到七國咁亂。興奮絕頂既家姐兩隻手捉住兩邊屏風,一邊屌佢佢就一邊叫。俾咁多隻"眼"望住,唔知佢係咪特別爽;

阿欣:丫~丫~丫~丫~丫~~~~

我:點呀,正唔正呀,夠唔夠激呀?
阿欣:丫~ 好激丫~~

泉水蜂擁而出,公司既地毯都留低左佢既性愛痕跡。俾依下泉水一射更激起我既雄風,我乘勢繼續入,頂爆個子宮為止。俾我咁搞法,阿欣個人軟晒,咪埋左對眼,雙手繼續捉住屏風,掹大對腳俾我盡情屌。果個環境,我已經分唔消身上既係雨水,汗水,定係阿欣既淫水。細佬向我發出信號準備射精,我放開手,要阿欣用鉸剪腳夾住我,而我用埋最後幾下奶力,忍到最後一刻;

我:呀... (大量精液伴隨住陰莖既抽搐,射出)

面紅耳赤既佢好享受咁係枱面喘息,望見胸口明顯既起伏相信佢今晚都應該做夠運動。

我:點呀,夠唔夠飽?

阿欣:夠喇,飽晒。

我將條野係家姐既小穴入面抽番出尼,又黏又結既精液緩緩滴落皺晒既condom入面。阿欣攤係枱面擺出一臉被征服既冧樣,然後用手扶住兩邊屏風慢慢起身,繼而撲過尼攬住我。

阿欣:多謝晒,細佬。

我:唔洗客氣
阿欣:細細佬仲好硬喎!
我:血氣方剛丫嘛!依幾日又冇打飛機。
阿欣:咁等姐姐幫你出火啦。

佢坐左係地下,將個condom拎番出尼,用個嘴同我含撚,一邊吸啜一邊奶我龜頭,好似長期都有電既佢一手插我屎眼,另一隻就摷自己隻鮑魚,個口就忙住含我條賓周,我用手捉住佢個頭,淨係可以發出"唔...唔..."聲既佢含到我成條撚都係佢D口水,俾佢前後夾攻,冇幾耐又想出第二次,我鬆開雙手望一望佢,家欣向我單眼,示意我可以口爆佢;呀...

我:你真係好大食。

阿欣:多謝!(伸條俐出尼奶乾淨嘴邊)

我坐左係地下陪佢吹左兩句,順便係地下執番佢D衫俾佢褸住。

我:你食飽到我食喇,我拎D野去pantry叮番熱先,唔洗預你架啦?

阿欣:要呀,我又去!

作者: ywing8518    時間: 2016-5-5 17:44

作者: AiUehara    時間: 2016-5-6 00:25

引用:
原帖由 ywing8518 於 2016-5-5 05:44 PM 發表
真係正喎,謝分享

多謝Ching支持
作者: bus佬    時間: 2016-5-6 00:34

作者: bus佬    時間: 2016-5-6 00:34

作者: hongsiu168    時間: 2016-5-6 10:56

Good !等更新!

作者: 相安    時間: 2016-5-6 14:32

作者: cih2006    時間: 2016-5-6 23:10

作者: AiUehara    時間: 2016-5-7 00:00

非常多謝各位既回應,小弟自知文筆唔好,請見諒。基於以辦公室為主題既故仔實在太多,所以真係如有類同,實屬巧合。但如果發現同其他故仔有懷疑抄襲之嫌煩請大家通知一聲,我會稍作修改。
希望各位鍾意
作者: AiUehara    時間: 2016-5-7 00:05

引用:
原帖由 hongsiu168 於 2016-5-6 10:56 AM 發表
Good !等更新!

感謝師兄一直既支持:')
作者: jfklsm    時間: 2016-5-7 01:47

但一直都未有做到圖文並存
作者: 慢嘗君    時間: 2016-5-7 10:38

作者: AiUehara    時間: 2016-5-7 23:51

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2016-5-7 10:38 AM 發表
有睇頭,唔好爛尾

家姐背景設定係濫交,咁睇嚟繼續會大戰連場

知道,我都希望唔會爛尾 多謝師兄支持!
作者: AiUehara    時間: 2016-5-8 00:02

引用:
原帖由 jfklsm 於 2016-5-7 01:47 AM 發表
但一直都未有做到圖文並存
師兄既意思係...?? 介唔介意再解釋多少少??
作者: xskyx94    時間: 2016-5-8 10:47

作者: AiUehara    時間: 2016-5-9 01:00

引用:
原帖由 xskyx94 於 2016-5-8 10:47 AM 發表
唔差呀
支持繼續
多謝你既回應 Part 2 會盡快upload。
作者: cih2006    時間: 2016-5-9 07:30

作者: AiUehara    時間: 2016-5-10 00:14

引用:
原帖由 cih2006 於 2016-5-9 07:30 AM 發表
一個中女比後生女玩, 系我至愛.
多謝支持
作者: afc0228    時間: 2016-5-10 16:12

作者: AiUehara    時間: 2016-5-11 00:12

引用:
原帖由 afc0228 於 2016-5-10 04:12 PM 發表
我都想要這樣的家姊呵
我都想呀,夠晒主動 :smile_47:
作者: 檀山君    時間: 2016-5-11 10:57

作者: AiUehara    時間: 2016-5-11 16:48

引用:
原帖由 檀山君 於 2016-5-11 10:57 AM 發表
very good

多謝支持
第一個post就係依度留言,真係俾面:smile_40:
作者: AiUehara    時間: 2016-5-11 16:58

~第二章~

自從果晚之後,阿欣成日都有意無意向我暗示要唔要試第二次。依家諗番起都唔知點解我會咁癲,如果俾我有機會尼多次我都唔知自己仲有冇膽咁玩法。雖然係咁,但就因為我地果晚已經係對方面前坦蕩蕩咁豁左出去,所以反而令我地之間既隔膜又少左一層,而且阿欣同我既話題亦比以前更多更放,例如佢果日帶左件點樣既戰衣番公司,落到場又點樣俾人昅俾人抽水。諗深一層,望住依刻佢個咁自滿既樣,或者係係我面前佢先可以放低個面具做番真正既自己。而除左之前聽過既,佢慢慢開始願意分享其他佢鍾意既野又或者係佢既日常生活我知。

阿欣:阿風!
我:咩事?
阿欣:你有冇玩過勁武團呀?
我:既... 以前中學果陣玩過一排咁囉~ 做咩咁問呢?
阿欣:呀~ 識野喎...
我:OK啦~ 都好耐冇玩。
阿欣:係時候要交流下喇!
我:下,你擺明恰我架啫...
阿欣:咁又唔好咁講... 切磋下啦~
我:好囉!
阿欣:反正今晚都冇野尼,你都唔洗OT架啦!
阿欣:一齊去網吧打番鋪點睇?
我:事但啦,反正我一陣都冇咩節目。
我:但我地依頭有網吧咩?
阿欣:小擔心!一陣等姐姐帶你去。
我:好好好。

果晚放工之後,佢好似帶住我兜尼兜去,轉完左又轉右,街頭行到街尾,我地終於都到。阿欣出開門入到間網吧個樣好似賓至如歸番左屋企咁,搞掂晒D野,我地搵好兩個吉位就準備開拖。眨下眼,阿欣好似3秒都唔洗就入左自己個account度左噤右噤,至於我就仍然撞緊自己個password。始終隻game放低左咁耐,一時要係個記憶宮殿入面搵番個password出尼,唔多唔少都有D難度。

阿欣:喂,死仔!你入到未呀?
我:俾多少少時間我,有感覺架喇。
我:你開住場等我啦,好快搞掂。

初頭諗住佢會好唔耐煩,但點知佢只係係度恥笑我話我自己account都入唔到,都算係比我想像中好。

我:YES!搞掂!
阿欣:唉~ 點解你咁蠢架...
我:對唔住大佬,係我錯!
阿欣:你叫咩名呀?我依家加你好友。
我:我叫風
阿欣:冇喇?
我:冇喇,一個字。
阿欣:加左你喇。
我:咦?你叫§CINDERELLA§?係咪迪士尼入面其中一個公主呀?
阿欣:你終於醒番次喇喎...
我:多謝!
我:CINDERELLA係咪即係無啦啦係張床度訓著左然後等人錫佢先肯起身果個港女呀?
阿欣:唔係呀... 你講果個係Aurora呀~ 人地套野叫Sleeping Beauty,睡公主呀!(反白眼)

阿欣:Cinderella係灰姑娘呀!即係好窮果個呢... 最後漏低左隻玻璃鞋果個呀!
阿欣:你細過到底有冇童年架!
我:哦~ 明白晒!有D啦,但我真係冇乜留意過迪士尼D卡通喎~
我:同埋呢... 乜唔係個個迪士尼公主都係講佢好窮架咩?
阿欣:算啦,你都係專心打機啦!你再亂咁講野我驚我真係會忍唔住拎個keyboard車你。
我:哈哈!好啦好啦!

平時番工果陣每一分每一秒我都覺得好似過得好慢,簡直就係度日如年。但只要係娛樂性質既,每一個鐘我都覺得好似過得好快,支分針眨下眼就轉左幾個圈。趁空檔,我拎部電話出尼望一望,原來已經就快12點。由於下一日仲要番工,如果俾老細見到我係咁釣魚就食得屎,加上我又唔係住得近,所以我地去之前已經講好左只係玩到12點就一定要閃人。我見反正都差唔多夠鐘,又開始玩到有D悶,索性撩阿欣賭番鋪。

我:喂!
阿欣:做咩呀?(只係掛住望住個mon打機)
我:有冇興趣同我賭番鋪?
阿欣:賭咩先?
我:最後一舖,如果我都係輸俾你既,聽日你既早餐,午餐,下午茶,晚餐,全部入我數!
阿欣:嘩... 聽落好吸引咁喎~ 如果係我輸呢?(開始望番我)
我:落左場去殘廁玩另一隻game。
阿欣:如果我拒絕呢?(陰陰嘴係度偷笑)
我:咁... 當我冇問過,一夠12點鐘就即刻走人,然後直接搭車番屋企訓覺。
阿欣:既然你咁想請我食飯,咁我都冇理由say no既~
我:Good~ 最後一戰就等我尼開場啦!
阿欣:隨便你!

最後決戰正式開始!其實我經過過去幾個鐘頭既失敗經驗,我已經慢慢掌握番個感覺,分數甚至一次比一次高,但對住阿欣依D長期玩家,如果佢唔係玩玩下途中突然hand機,又或者我熄左佢部電腦,即使俾我玩十世我都唔會有可能羸得到佢。不過我明知係以卵擊石,輸梗都好,我都好想知道佢會點揀。究竟係俾人包全日既伙食吸引D丫,定係去殘廁同我扑野吸引D。雖然我地只係鬥左冇耐,不過好可惜無論我進步左幾多都好,分數點都係同佢有一段距離,勝負已分。到左最後既大直路,仲有唔夠一半既時間就完game,雖然我知我已經輸左,但為左我既面子同埋體育精神,就算輸我都要輸得好好睇睇。係依個moment,奇蹟就發生係我身上,阿欣同我既分數開始慢慢收窄,甚至唔知幾時我已經超越左佢。相反,佢既分數竟然原地踏步完全冇郁過,正當我好開心噤埋最後一個掣尼總結我全日最佳記錄果陣,我用一個自豪既眼神望住佢。點知,原來佢一早已經擺定pose用隻手托住個頭望住我。

我:車~ 仲以為你真係hand左機,原來係你讓我架?
阿欣:你唔係咁蠢依家先發現呀嘛~
我:下!係呀,我以為真係天助我也令你hand機添。
阿欣:呀蠢... 點解你可以咁蠢架!(捏我塊面)
我:哼!咁願賭服輸,你要接受懲罰架喇...
阿欣:好~ 怕你呀!

其實望住佢頭先果個郁都唔郁既分數,我就知道我一定羸硬,甚至已經得到左一個我最想要既答案。但為左可以令佢更加享受因為輸左而帶俾佢既歡樂,我又冇理由真係咁蠢拆穿佢既...

作者: AiUehara    時間: 2016-5-11 17:06

我地打完機之後就雙雙離開網吧,去左附近最近既殘廁繼續下場。雖然我唔鼓勵個個扑野都去殘廁搞掂,但奈何香港既土地供應不足,而且物價通漲,冇理由玩一陣都要專登搭車出去搵酒店搵賓館咁傻仔,再加上兩個人係殘廁激戰無可置疑真係特別刺激,只要你叫得稍為大聲少少,出面經過既人都一定會聽到。事不宜遲,我同佢一入到去之後即刻鎖好門,依個殘廁比我想像中乾淨,而且冇乜異味。

「咔」鎖好門

阿欣係依一刻終於可以得償所願攬住我係咁咀,見佢咁猴擒我都唔客氣咁推佢埋牆,一路錫一路解開佢D衫褲。今次佢冇好似紅雨果晚咁著恤衫番工,所以除起上尼都容易D。家姐俾我既感覺就係無論玩咩都係咁熟練,係我仲留意緊佢個bra既顏色同款式同對上一次比較有咩分別果陣,佢話咁快就已經除左我件恤衫。為左要吊佢癮,唔好俾佢咁易得到佢想要既野,我要佢舉高雙手,手擺頭,就好似D賊俾差佬捉咁,不過依家就唔洗佢趴係地下咁慘。

阿欣:下,做咩事呀?
我:同你玩D刺激D既野,乖乖地聽話唔好反抗就得。
阿欣:點刺激法先...
我:試下未知囉,記住呀,唔準放落尼。

家姐真係俾我想像中聽話,我叫佢唔好反抗佢果然由頭都尾都冇反抗過,非常合作咁俾我蝦佢。當佢舉高左對手,腋下變得清楚易見,而阿欣一早已經剃得乾乾淨淨,就連少少既毛孔都唔係咁易睇得見,聞到一陣只屬於佢既體香,我忍唔住一野奶落去,阿欣即時夾住我個頭然後一邊叫一邊嗌唔好。我當然冇理到佢繼續奶,因為我先前講好左唔可以反抗,所以就算幾痕都好,佢都冇放低過對手。我玩夠之後就開始轉移到佢既胸前,由於雙手舉起,一對F cup大波變得更加挺,望落就好似叫緊我快D侵犯佢一樣。

係依個時候,突然有一班聽落係岩岩打完波既男仔係門口出面停留,如果我冇估錯都係一部份人要去揸水,另外果D就係企係出面吹水咁。我望一望家姐,佢又望番我,因為突發既環境因素影響下,阿欣展現出一個由心而發既微笑,依種緊張既氣氛令佢覺得更加刺激,阿欣主動將我個頭塞落佢條溝度,我兩隻手一路揸,個嘴一路錫,而塊面就係佢兩盞車頭燈之間一停磨蹭,阿欣既乳頭漸漸硬起尼,呻吟聲不斷。意料之外既事真係接二連三咁出現,門外其中一個男仔忽然大嗌;

甲:我屌...!
身邊既波友:哈哈哈哈哈哈哈~
乙:你真係好撚戇尻!我都唔知點幫你!
乙:咁細條罅你都可以跌到部電話落去。
甲:喂,幫下手啦。

幾分鐘過去,我已經開始摷緊阿欣既細妹,興奮既淫水慢慢令洞口變得更加濕,我同時按摩住佢草原下既小肉粒,受我連串既侵犯家姐早已用雙手黯住個口,避免發出一D呻淫聲俾出面班人聽到。然而,即使已經過左好幾分鐘,出面果個男仔依然未有辦法將佢部手提電話係坑渠中順利拯救番出尼。家姐係依個時候係咁擰頭,向我表示就快要高潮,我見佢咁慘想叫又冇得叫,於是我一邊摷一邊攬住佢濕吻;一條水注終於都爆發。

身邊既波友:WU......
甲:好彩個坑渠冇水啫,如果唔係真係食撚屎!

經過一陣既吵吵鬧鬧,依班男仔終於都散去。

阿欣:岩岩谷住谷住好辛苦呀。
我:哈哈,你頭先唔係好enjoy架咩?
阿欣:你個死人頭仲好講,明知有人係出面仲咁重手!
我:點呀,夠唔夠爽?
阿欣:你一陣就知死,我實搾乾你。
我:睇下點。
阿欣:今晚唔洗戴套喇,一陣幫我洗面。
我:好呀。

我托起佢一隻腳,將已經勃起既金剛棒放入佢又濕又滑既陰道;丫~~

家姐隻鮑魚好似真係有生命咁,一下子就將我條腸吞晒。因為冇左一層阻隔,我可以完全感受到佢兩邊既肉完全貼服咁夾住我碌野,做起上尼既感覺的確係特別好。雖然已經冇人企係出面,但始終擔心會有人行過,所以家姐即使係淫叫都唔敢叫得太大聲。我開始繼續刺激佢條頸,佢對耳,阿欣非常享受依一刻我所帶俾佢無比歡愉既性愛,眼前既一對大波俾我頂到彈下彈下,真係想放過佢都唔得。我一邊入,佢就一邊大叫;好正,好正呀~~ 大力D,大力D,丫~~~~

維持住依個姿態玩左陣,呀姐開始有D腳軟企唔穩。佢擰轉左個人背向住我,一隻手捉住條扶手,另一隻手就撐開佢個沾滿淫水既私處要我同佢尼過狗仔式。既然佢咁主動要求,我當然會全力配合,一野就插到最入,再用雙手揸實阿欣個屁股一頂;呀~~~

作者: AiUehara    時間: 2016-5-11 17:10

支棍已經將子宮完全塞滿,兩邊陰壁亦開始慢慢收緊,賓周俾佢夾到愈來愈有feel,我不斷抽插,用盡下半身既力插佢,順勢用手拍打佢既屁股。臀部既皮膚表面俾我打到有個淺紅色既掌印,家姐受到咁激烈既碰撞下竟然再加多幾錢肉緊,翹起個屎忽頂番我轉頭。我從後捉住佢對手腕向後拉,係兩個人既互相配合下,因為碰撞而產生既啪啪聲再加埋淫蕩既水聲,依種絕頂享受既畫面真係無語倫比。

依一刻我就好似一隻十年冇扑過野既狗公搏晒老命係咁屌眼前果隻淫蕩既狗乸一樣。我輕輕挨係佢身上,上下其手,一手卒佢既陰蒂,另一邊就繼續揸佢果對玩極都唔會厭既巨乳。玩左一陣,阿欣既陰道開始輕輕抽搐,遇到咁既狀況,我知道依個淫蕩妹又要高潮喇。D水開始湧出尼,我冇理會佢繼續抽插,同上次一樣我又係俾佢噴到下半身都濕晒,不過可能係第二次高潮既關係,D量已經冇第一下咁多。過多冇耐,我都差唔多要射,而為左唔好搞出人命,我係最後關頭忍住,然後抽番條撚出尼走過去阿欣面前幫佢做蛋白面膜。

搞完一輪之後,阿欣全身軟晒咁攬住條柱喘氣,而我都跪到攰攰地,坐左係個馬桶度望住家姐果個好滿足樣。見到佢俾我搞到咁既死樣,體內既慾火都應該俾我整熄左喇掛... 雖然條野仲係扯扯地,但我已經懶到廢事郁,就咁挨左係個水箱度發呆。唔知幾時開始,佢又重新上電,突然企左起身走去我隔離搭住我,將佢個波塞去我個口度要我啜佢。係依個時候我就意識到佢準備向我報仇,家姐大力捏住我條賓周;

我:嘩... 做咩咁大力?
阿欣:因為你頭先蝦我。
我:邊有D咁既事,我點捨得蝦你呢~
阿欣:我唔理呀,你入得尼就走唔甩架喇...
我:唔係掛~

佢揸實我條野開始同我打飛機,係chok既同時用手指公卒我龜頭,本身已經開始降溫既細佬依家又再俾佢搞到熱起上尼,俾佢咁揸法,感覺佢隻手既溫度仲熱過我條野。我見佢咁貪玩又冇理由慰藉下佢既,於是我攬住佢個屁股拉佢埋D,用隻手就摷佢下面,貼住我塊面既乳頭又再一次受我既刺激變硬,阿欣即時俾我搞到嗌左出尼;丫~~ 唔好咁大力~

佢把口話就話我大力,但身體就非常誠實,都未嗌完就已經一手攬住我個頭塞落佢個波度,差D俾佢搞到我窒息咁滯。家姐受到無數既荷爾蒙影響,隻手郁得愈來愈快,頻率亦慢慢加速。

我:呀... (D精又俾佢搾晒出尼)
阿欣:點呀,知衰未?
我:知喇知喇,我投降!
阿欣:哼~
阿欣:喂,阿風。
我:做咩呀?
阿欣:我好急尿,借個位尼。

阿欣既性格一向爽朗,講野直腸直肚,熟左之後更加係有果句講果句。聽見依個咁逼切既需要,我當然即刻讓佢,不過亦唔會輕易放過佢。細佬俾佢搞到笠黐黐,佈滿晒我地兩個既體液,我望住依個咁記仇既女人,決定送D賣剩既獎品俾佢。係佢一拎起塊廁所板坐低之際,我捏住佢個鼻將我隻已經頹晒皮既小鳥放入佢個口入面要佢含乾淨,俾我突然既襲擊,好彩家姐冇發脾氣咬落去,反而只係係咁易做樣推開我,當我塞晒入去之後,我攬住佢個頭好似第一晚同我含撚咁。果然冇令我失望,阿欣用佢超卓既口技好認真咁幫我整乾淨,十足D小朋友食雪條咁,隻雀俾佢奶乾淨之後又開始有反應,但為免佢含上癮搞到我真係俾佢搾乾,於是到差唔多時候我就拎番出尼。兩個人簡單整理下儀容,著番好D衫之後就一齊離開。

作者: 慢嘗君    時間: 2016-5-11 21:12

作者: AiUehara    時間: 2016-5-12 12:51

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2016-5-11 09:12 PM 發表
殘廁都玩埋,下次唔野外露出都車震啦呵?

我諗唔會喇,但下一次會交代另一個角色出現:smile_46:
作者: cih2006    時間: 2016-5-12 15:31

作者: AiUehara    時間: 2016-5-13 00:00

引用:
原帖由 cih2006 於 2016-5-12 03:31 PM 發表
冇我最鍾意的細蝦大凌辱, 不過都支持.
多謝ching提供意見
你期待既畫面會係中後段出現,敬請期待
作者: cih2006    時間: 2016-5-13 01:30

作者: afc0228    時間: 2016-5-13 08:23

作者: fuxkyouall    時間: 2016-5-13 21:18

Good good good
作者: fancam    時間: 2016-5-13 23:41

作者: AiUehara    時間: 2016-5-14 10:32

引用:
原帖由 cih2006 於 2016-5-13 01:30 AM 發表

多謝, 我之前都有出過.
唔知最後出到尼係點,作得唔好希望唔好介意
作者: AiUehara    時間: 2016-5-14 10:33

引用:
原帖由 afc0228 於 2016-5-13 08:23 AM 發表
正..還要有插圖...睇到硬晒了
多謝師兄支持,希望你鍾意
作者: AiUehara    時間: 2016-5-14 10:34

引用:
原帖由 fuxkyouall 於 2016-5-13 09:18 PM 發表
Good good good
Thank you very much
作者: AiUehara    時間: 2016-5-14 10:35

引用:
原帖由 fancam 於 2016-5-13 11:41 PM 發表
support
Thanks a lot
作者: cih2006    時間: 2016-5-14 16:39

作者: AiUehara    時間: 2016-5-15 00:51

引用:
原帖由 cih2006 於 2016-5-14 04:39 PM 發表
可用張馨予比班男女攬咀做藍本.
好呀,都可以參考下。
好消息係唔洗中後段先出,我相信尼緊第四次既更新應該可以出到
作者: cih2006    時間: 2016-5-15 21:53

作者: AiUehara    時間: 2016-5-16 01:35

引用:
原帖由 cih2006 於 2016-5-15 09:53 PM 發表
出完呀欣細妹, 家姐, 最好有伯母, 最淫果個.
都諗得過 多謝師兄
作者: cih2006    時間: 2016-5-17 21:55

作者: AiUehara    時間: 2016-5-19 00:05

引用:
原帖由 cih2006 於 2016-5-17 09:55 PM 發表
講佢媽咪系酒樓女知客, 威脅揾人輪姦佢.
女知客依個題材幾新穎,一試無妨:smile_o12:
依part應該會放係尾,不過近排比較懶,所以應該都要一段時間。
作者: AiUehara    時間: 2016-5-26 15:32

~第三章~

阿欣:喂!死仔,夠鐘入去開會喇,仲發呆!
阿欣:我估公主一陣實插死佢。
我:預左架啦,今次仲要踩屎喎~
我:拎定包花生入去食啦!
阿欣:你真係好賤。
我:多謝!行啦~ 仲講。

今次開會既目的係為左問責同埋搵人拆彈,事情起因係因為我地出口部有一位同事大頭蝦做錯野,平時番工又例遲,本來發現得早都可以補救得番,但當然係佢留意唔到啦,然後就搞到有個客既櫃因為手續問題hold住左唔俾走住,結果搞到D野delay左。個客最後知道左之前打電話尼公司投訴話我地做野不知所謂,不外乎都係咁簡單既野都會錯,到底點做野果D說話。重點係佢投訴完仲要鬧到公主一面屁,咁公主俾人鬧完之後道氣谷住谷住又唔可以鬧番個客,理所當然就係搵我地尼出氣,但好就好在唔關我事,但開得會主要都係為左要搵幾個做到野既人搞番掂舊屎佢啦,而我同家姐就係被選中既幸運兒之一,我相信除左係黑仔依個因素之外,我估第二個原因就係我地兩個暫時都冇乜大野跟緊,所以就走唔甩亦冇得推。

其實我都預左唔關我事,所以入得尼我都只係做旁觀者隔岸觀火睇下個同事俾人話會點,而我地個靚公主又會點對付佢。望住依一刻係會議室入面權力最大既公主,佢好似比岩岩空降落尼我地香港分公司果陣霸氣左,係佢身上開始會發出一股令人窒息既氣場。雖然佢依家好惡咁鬧緊人,但可能係依間房入面,得我一個會覺得佢好可愛,事關我總係覺得其實佢冇其他人諗得咁恐怖咁公主病,可能真正既佢分分鐘係好似一隻白兔咁純都唔出奇。

公主叫Amanda,老豆係中德混血兒,所以佢就擁有住四分之一既德國血統,公主既年紀好似都只係大我少少,身高望落165左右,三圍目測應該都有34E、24、33。佢係我地出口部既經理,由總公司派過尼唔知係實習定係打算長駐係度,聽講佢係總公司入面其中一個高層人士既千金,係英國讀完書之後就番番尼總公司做左一排,然後過左冇幾耐就調左過尼香港,累積唔同既經驗。唔覺唔覺,佢空降尼我地香港分公司都已經有年幾,由當初第一眼望見佢果陣我已經俾佢個樣同埋佢副身材吸引住,之後每次當佢一行過果陣我都會引唔住望一望佢,一舉手一投足,甚至就連佢講野果陣既表情都足夠令我分心。佢岩岩初尼報到果陣,無論係男人定係女人,每日茶餘飯後既話題都總會講起佢,而係某一方面,可能我地男人之間所討論既仲會比女人研究得更加深入都唔定。隨住佢係依度既時間耐左,同我地依班食物鏈最底層既同事關係開始熟絡,間唔中大家都會放底工作包袱傾一兩句,有時佢仲會主動講笑,相處落其實我覺得佢都算係一個對人幾友善既女人。

最後為左幫個同事搞番好個爛攤子,一坐番埋位之後我地隻手好似都冇停過,成朝就淨係去過一次廁所,結果經過好幾個鐘頭,終於係lunch hour之前搞得掂。難得可以係食飯前搞掂晒D野真係鬆晒,仲要有人請,真係食都食得開心D。雖然話就話係有個罪人自願請食飯補數,但廢事佢個荷包會貧血,見係同事一場我地都係簡簡單單去間大約40幾蚊一個人既餐廳就算,冇特別食盡佢。食完飯之後,阿欣同我講話見仲有D時間不如周圍行下,咁所以我地兩個就同其他人各行各路,番公司既番公司,行街既行街。

我:我見你頭先冇乜點講過野喎~ 你係咪對住佢唔開胃呀?
阿欣:知仲要問,未死過呀你。
我:算啦~ 大佬出到聲話要幫手,我地做細既都冇得say no 架啦。
阿欣:佢咁睇你你梗係幫佢架啦!
我:邊有呀,佢對個個都係咁架啦...我都想佢特別睇我。
阿欣:唉~ 有時你唔覺啫... 女人既直覺不諗都好準,唔到你唔信。
阿欣:唔好講佢,我要嬲都係嬲頭先條死八婆多D。
阿欣:平時佢個人都冇責任感我都算,今次仲要唔係第一次連累我地幫佢執手尾,真係愈諗愈嬲。
阿欣:好似佢前幾日買左部新電話咁,成日係度周圍曬,驚死人唔知佢換左電話咁。
阿欣:望佢一眼我都想殺Q左條死八婆佢。
我:哈哈~ 咁又唔好咁衝動...

番到公司做左一陣野,差唔多4點幾左右,今朝早我地幾個幫佢執爛攤子果位同事無啦啦大嗌話自己部電話唔見左,問我地有冇見過佢部iPhone 6s,而我根本就冇時間睬佢,結果佢廁所又搵過,自己個袋又搵過,最後仲驚動埋公主,佢想公主幫佢睇番CCTV,睇下係咪公司有人手腳唔乾淨偷左佢部電話。本來我聽見佢唔見左部電話的確係幾心涼,但都話要check CCTV,我即刻心跳加速,緊張既原因唔係因為我偷左佢部電話,而係我琴晚又同家姐係公司做"私人野",如果俾佢得閒無事,無啦啦睇埋琴晚既記錄我就真係仆街,於是我即刻擰轉頭問阿欣;

我:喂,你估會唔會俾公主發現我地琴晚係公司...?
阿欣:傻仔,男人老狗咪生人唔生膽啦,佢真係咁得閒睇既都係由今朝開始睇啦...
我:係咪架~
阿欣:有咩好驚,咪自己嚇自己啦。
阿欣:話時話,單野你做架?
我:咪傻啦,我先冇咁得閒。
我:加上我食完飯番尼都冇行開過,話唔定係部電話有腳自己走左去呢~

講起琴晚,其實都係我唔好。因為依個禮拜我地都冇乜野特別大單野或者麻煩野要跟,所以我地兩個都唔洗點開OT都搞得掂。阿欣因為咁而多左空閒時間去蒲,去食洋腸,心情都好左,但相反我就少左時間單獨對住佢,可能係大家日見夜見對得多點都會冇當初咁有新鮮感,咁刺激。當唔洗開OT而佢又有自己節目果陣,咁我就唔洗特登陪佢逼地鐵,而係自己一個人搭巴士番屋企。有時一個人坐上層望下街景,望下係街上面好似粒骰既人,或者留意下坐我附近D人做緊咩,好快過下一個站,過下又一個站,一出穿過隧道,話咁快就番到屋企有住家飯食。

雖然有時平淡是福,簡簡單單又一日,冇特別野煩既話人都會開心D,唔洗成日都皺眉頭,但同樣地長時間係咁既話好快我就會覺得咁既生活真係好悶。我就係咁犯賤,如果可以俾我間唔中忙下,夜晚又可以乘機單獨同阿欣孤男寡女係office以開OT為名,扑野為實其實都真係幾好。就係因為我一時忍唔住我既慾火,所以琴晚當家姐又拎住佢袋戰衣準備走果陣,我行過去係佢耳邊細細聲問佢;

我:不如將你今晚既quota俾左我好冇?我今晚好想食左你。
阿欣:做咩呀衰仔,乜你好dry咩?
我:係呀,冇左你我既人生就好似變得差咁D野咁,好空虛呀!
阿欣:嘩... 講依D~
我:真架... 冇呃你。
阿欣:好啦,見係你,今晚就留低陪你啦。
我:多謝!
阿欣:都好,證明你個死仔都有掛住我~
我:依D野就梗架啦~ 仲洗講既!

作者: AiUehara    時間: 2016-5-26 15:39

雖然琴晚同之前一樣,成間公司D人都已經走晒。但為左避免D人好似家姐之前咁拎漏野又無啦啦走番上尼公司,所以我地兩個都好自然咁扮做野,專登搵D唔急既野尼做拖時間。過左大約半個鐘左右,我開始從佢背後摸佢,雖然有件衫隔住,但唔知由幾時開始家姐已經除左個bra真胸上陣,我隔住件衫揸佢又彈又豐滿既大奶,其實俾層野隔一隔又係幾過癮,平時直接掂佢都試唔少,但今次有D野隔住咁摸又係唔同講法。

我兩隻手托住個底用力捏,而手指就開始卒佢對淺紅色既乳頭,俾件粗糙既衫磨擦住,敏感既乳頭比平時更快有感覺,好快就硬起上尼;嗯... 呀~

係幫佢按摩既同時,呀欣都忍唔住要伸隻手落條裙下面卒自己細妹,雖然有條底底隔住,但家姐依然咪住對眼好爽咁一邊摷自己一邊捉住我,當佢開始有感覺果陣,捉住我果隻手都會特別肉緊。隨住佢既慾火慢慢燃燒起尼,一股暖流正逐漸運行到佢全身。家姐輕輕撥開條褲將中指塞入,條底底開始俾D水整到濕濕地,係佢玩得興起果陣,我拎起佢摷到濕晒既手上尼放入佢個口入面要佢試下自己D水。佢含左一陣之後,到我拎佢D手指尼啜,呀欣見到我咁樣就對住我微笑然後話我傻。

玩到咁上下,我輕輕拉起佢個人,示意我果條已經扯晒旗既賓周正等待佢既慰藉。當佢一除低我條褲,二話不說就幫我口交,呀欣一邊用條俐打轉,一邊前後前後咁吸啜,空閒落尼既手今次唔係自已摷自己,而係變左大力揸住我屎忽將我條野推到最入,要用深喉嚨緊縮KO我。等左咁耐,肉棒終於都可以得到家姐既滋潤,依種久違既感覺真係令人回味。

隻雀都準備要飛,我扶起佢個人,兩個人一路鍚一路向住reception既方向進發,係行既同時我拉起佢件衫,一對熟悉既車頭燈又再次出現係我眼前。好快我地就到左reception前面既門口,餓左好耐既我終於都可以盡情玩番夠本,熱身完之後,為左増加刺激性,我帶左佢去公司門口既玻璃門前面繼續下場。我地公司依幢商廈一層只係能夠容納兩間公司咁大把,出𨋢口轉左一間,轉右就係另一間,有錢既大公司租晒全層亦得,而我地公司規模唔係特別大,只係租左一邊。咁所以除非有人專登去我地公司,又或者看更夠鐘巡樓,否則係唔會有生保人無啦啦經過。除此之外,因為公司入面所有既CCTV都只係公司D高層,或者係IT部既同事先會有權限翻查記錄,所以依家完全熟悉公司運作既我已經唔會再擔心俾D閉路電視望住,除非咁唔好彩公司有人偷野,又或者係唔見左D咩重要野啦,如果唔係我相信都唔會有人咁得閒成日check住。

去到門口,我推左佢去玻璃門度打算壁咚佢,點知佢竟然咁俾面閃開,然後就挨左去道門隔離。

我:你做咩閃得咁快?
呀欣:喂吔~ 想死呀你!有人會見到架!
我:乜你都會有野驚架咩?
呀欣:你話呢?
呀欣:如果真係俾人見到我地兩個係公司搞野一定即刻唔洗做呀!
呀欣:一個唔小心俾人影相拍埋片就仲衰,你係咪想咁先!
我:唔係唔係,點會呢?

於是我聽家姐講冇直接係門口前面搞,而係係玻璃門隔離,reception前面卿卿我我。佢既上圍依舊令我愛不釋手,我左邊用手,右邊用口,呀欣俾我搞到愈來愈有feel,佢既呻吟聲不斷係我耳邊徘徊。相比起頭先,佢D水已經整到條底褲濕上加濕,當我卒緊佢粒豆令佢更加爽果陣,家姐已經忍唔住一路叫一路捉實左我隻手唔比我郁。

呀欣:快D幫我除,我好想要。
我:好~

除落尼果下,一絲絲晶瑩通透既黏液係洞口拉出,隻紅邊鮑俾依D神仙水滋潤過後顯得更加飽滿,真係嘆為觀止。我擰轉佢個人,要佢趴係reception前面張梳化度繼續俾我搞。由於佢下面已經好濕,我好容易就將兩隻手指插晒入去,溫暖既體溫加埋潤滑無比既體液瞬間覆蓋我既手指;嗯...嗯~

我由初頭輕輕力慢慢入,之後開始加快速度將手指抽出尼再插入去,不斷重覆。趴係梳化上面既呀欣早已水花四濺俾我搞到欲罷不能,係咁叫我停手,快D屌佢。我見佢D水都已經漏到落大脾,而我隻手都開始攰,於是我反轉佢個人,頭向天,預備開始今晚既戲肉。正當我準備拆開頭先係褲袋拎出尼既condom果陣,家姐同我講話今晚安全,可以破例射係入面。依一刻我真係由心底裡笑出尼,由之前學生年代同D女朋友到之前同呀欣扑野我都未試過玩內射,今晚終於可以俾我得償所願,今鋪真係點都要落力D有咁多射咁多。就好位之後,我將我隻熱辣辣既大鵰放到去洞口前面磨佢一兩下,然後用龜頭順勢將陰唇撐開,直搗黃龍隊入佢子宮既最深處;丫~丫~~

之前玩過咁多次,今晚都係第一次係reception前面張梳化做,又係幾有新鮮感,不過望住佢D水沿住屁股好緩慢咁流落梳化條罅度真係有D唔係幾好意思,整污糟晒公司D地方。之不過既然要玩就唔理得咁多,我繼續用巨龍係子宮內來回磨擦,呀欣一手撐住梳化尼借力,另一隻手就搭住我大脾,由於我只係聽佢要求一味用力頂到盡,龜頭多次碰撞到子宮壁之後愈來愈有感覺,我擔心一個唔小心就走火,於是我決定減速,輕輕入幾下又停一停同佢激吻,又或者整幾隻咖喱雞係佢條頸度分散佢既注意力。聽得出呀欣既呻吟聲開始愈嗌愈興奮,子宮慢慢收縮起尼,四方八面對我條腸施加既壓力亦都逐漸加大。

既然玩內射,如果我維持住依個姿勢既話一陣實漏到落張梳化度,始終男人果D陣味係勁少少,好容易就會俾人聞到,我見都差唔多要派彩,所以就抽番出尼,然後訓落地下叫佢坐係我個身上面繼續做。可能我個人比較懶,如果主動同被動比較,我會揀後者,一尼我又唔洗郁咁多,二尼我又唔洗出咁多汗,再加上我又可以慢慢訓係度"睇風景",兩座山又搖又擺,望見依個畫面真係賞心樂事。玩左一陣,佢驚死我唔射咁,下下成支吞晒再用力夾住我,然後又噤住我起一起身,去到龜頭果個位果陣又用力坐番落去頂到最深最入;丫~~~~~

子宮開始有輕微既肌肉抽搐,我估佢都差唔多要射水,本來我仲驚自己會一個唔覺意走火,好彩到最後力挽狂瀾,用我小小既技巧先可以玩咁耐,係佢高潮之前我都未射;呀風,我要尼喇~~~~

見佢個樣咪晒眼一定好撚爽,我乘機用手撐起個人坐起身,兜住佢後腦輕輕噤佢落地,然後連埋佢對腳壓低佢,用力繼續插。當佢岩岩高潮完,我亦都差唔多要交貨,最後入多幾下之後就係佢既體內最深處散播我既種子。

我都唔知依個算係優點定係缺點,每次射完之後我都依然意猶未盡,條龍仲係好生猛咁彈下彈下,未有頹皮既打算。不過除左自己打飛機之外,每次同D女一係唔做一做就要射夠兩次先會覺得滿足,但衰就衰在完事之後條賓周就會有一種好似連根拔起,俾人扯住扯住既感覺,起碼要幾個鐘後先會好番少少。今次如是,岩岩一分鐘前先射完,依家又好想再執多劑。可能家姐已經好了解我,我都未開始郁佢就自動自覺喘住氣咁擰轉身拎個屁股對住我要我中場休息之後繼續打埋下半場。

我一手扶住佢個屁股,一手托住條賓周插入佢仲滴緊精既陰道,經過上半場激戰過後,即使呀欣同我都已經做到成身汗,但依舊無減我地既熱情同埋點淋都唔會熄既慾火。我擺動我既虎背熊腰插佢既同時,用力揸佢果個左搖右擺既大波,幅度郁得愈大我個身就愈熱,我覺得依一刻既我已經俾性慾衝昏左頭腦,控制唔到自己,一心只係想將剩餘果D又臭又黏既精液全部都射晒入家姐體內。而係另一邊廂,家姐好似非常滿意我既表現;好正呀~~丫~丫~丫~丫~~~ 大力D~ 大力D~~~ 丫~丫~~

作者: AiUehara    時間: 2016-5-26 15:44

為左好好把握今次難得可以內射既機會,我史無前例咁落力,因為怕佢會悶,於是我係射之前再轉另一個體位,首先側身訓低個人,然後一手托起佢大脾,另一隻手就搭係佢膊頭借力。其實AV 男優真係唔易做,加上可能我又唔夠技術,用咁既姿勢做其實都幾攰,好彩間唔中都有做下運動,如果唔係我諗我入佢三四下應該就冇晒力攤左係地下。眨下眼,條巨龍又開始有反應要準備要噴火,於是我盡最後努力去滿足佢,抽插多幾下之後,我將珍貴無比既精液毫無保留咁射入家姐身體既最深處,係射精既同時我亦冇懶落尼,我趁條巨龍係頹皮之前再入多佢幾下,填補子宮既空間。過左冇耐,家姐終於亦忍唔住要高潮,洞口瞬間噴出源源不絕既泉水為我降溫。

我同佢做左咁多次,今次都係第一次見佢做完之後好似死左咁訓係地下郁都唔郁,如果唔係聽到佢果D好似哮喘咁既喘氣聲,我真係以為頭先同佢玩得太激屌到佢不醒人事暈左。見到佢咁死樣,我起身爬過去佢身邊攬住佢,然後細細聲係佢耳邊講:家姐,多謝你。

依個時候,佢擰個頭過尼好深情咁望住我;

呀欣:其實你有冇諗過我地依種關係可以維持幾耐?
我:既...唔知呀~ 我冇諗過依個問題。
呀欣:你鍾唔鍾意我?
我:鍾意~ 當你唔係我身邊果陣我無時無刻都有諗起你,好想知你做緊D咩,任何時候都想同你係埋一齊。
呀欣:聽我講,你條件真係咁差架,個樣正正常常又有肌肉,諗野又單純,某程度上都係一個好男人尼既~
呀欣:不過我地間唔中玩下就得,但就唔好浪費咁多時間係我身上喇...
呀欣:我唔會係你杯茶,亦都唔想俾太多希望你,我怕你諗多左,到時咩都得唔到會好失望。
呀欣:我都唔想見到你唔開心。
我:…
呀欣:…

果晚我地就係咁訓左係地下傾左半個鐘頭計,我地兩個係對方面前坦誠相對講晒一直都想講既野,內容多數係同大家心目中既想法同埋未來既計劃有關。得出既結論就係我同佢係冇可能有進一步既發展,不過依家仍然可以繼續咁玩落去,只要一方想要,另一方就一定要陪佢,冇得say no。

講番今日單野,果然好既唔靈醜既靈,真係俾我琴晚講中左,結果到最後真係要翻查閉路電視睇下到底係依個同事自己整唔見丫,定抑或係公司有人手腳唔乾淨。最尾到底係有人偷定係佢自己趺左都係冇人知,因為睇番CCTV個記錄,佢番到尼之後係有人經過過佢個位,但係就冇咩可疑動作,每個同事都係掂行掂過,並冇停留,就算佢咁岩行開左都係一樣,所以今次幫佢翻查記錄都係徒勞無功,食白果。得出咁既結果,果位同事即刻頹晒皮,成個人謝左冇晒心機,一心諗住尋根究底以為可以失而復得,點知最後竟然係咩都查唔出,望見佢咁我都有D鄧佢可憐。不過最值得我高興既係好彩公主頭先冇手多多噤埋琴晚D記錄尼睇,所以我都算係平安無事執番身彩。

到左放工時間,個個都開始執野閃人既時候,我望去公主坐果間房,見到佢竟然仲未走,相反,佢向電話講左一兩句野,坐佢門口既秘書就企左起身似乎係受佢order有所行動咁。

作者: cih2006    時間: 2016-5-28 16:04

作者: hjmll    時間: 2016-5-29 00:11

作者: petermu    時間: 2016-5-29 02:33

作者: AiUehara    時間: 2016-5-29 18:04

多謝各位支持。
文中暫時出現過既AV女優分別係"Riko Honda 本田莉子" 及 "Saori Hara 原紗央莉"
作者: jyaush    時間: 2016-5-29 20:18

作者: duly5622239    時間: 2016-6-1 02:22

作者: AiUehara    時間: 2016-6-2 00:12

多謝兩位支持

作者: cih2006    時間: 2016-6-3 07:17

作者: 一招收你皮    時間: 2016-6-7 01:58

睇到硬哂...
樓主..介紹個姐姐比我出下火:smile_47: :smile_47:
作者: petermu    時間: 2016-6-7 06:00

作者: AiUehara    時間: 2016-6-11 23:01

引用:
原帖由 cih2006 於 2016-6-3 07:17 AM 發表
唔夠暴力.
多謝師兄既留言
另外你覺得唔夠暴力既意思係唔夠激情?
BTW, 應師兄早前要求加插既劇情將會係尼緊依次更新出現,希望你鍾意。
作者: AiUehara    時間: 2016-6-11 23:07

引用:
原帖由 一招收你皮 於 2016-6-7 01:58 AM 發表
睇到硬哂...
樓主..介紹個姐姐比我出下火:smile_47: :smile_47:
多謝支持 能夠增加讀者睇故既刺激同埋幻想空間係我最想做到既
至於介紹姐姐就… 有D難度
另一方面,小弟文筆差,如果對依個故事有咩意見或者想加插其他特別劇情都歡迎提出。
作者: AiUehara    時間: 2016-6-11 23:13

引用:
原帖由 petermu 於 2016-6-7 06:00 AM 發表

更新未丫?

多謝師兄既留言
但非常遺憾既係因為個故save左係電腦,然後又不幸地出現左D小意外,有部份資料唔見左,所以依家努力緊,估計可以係尼緊幾日內出到文。
作者: cih2006    時間: 2016-6-11 23:42

作者: AiUehara    時間: 2016-6-12 02:37

引用:
原帖由 cih2006 於 2016-6-11 11:42 PM 發表

以為有UPDATE.
哈哈,令你失望添!
作者: Eddyo    時間: 2016-6-13 20:12

引用:
原帖由 AiUehara 於 2016-6-12 02:37 AM 發表

哈哈,令你失望添!
期待樓主更新!!

作者: AiUehara    時間: 2016-6-14 02:17

~第四章~

衣著打扮一向優雅既宇宙最強女秘書Zoe姐,無論咩時候佢都可以係所有人面前保持住一種專業同處事效率高既形象。有人話當男人認真工作既時候係特別charm,而我就覺得當某D女人認真工作既時候亦都特別吸引。瞄到Zoe望左我一眼,於是我扮咩都見唔到繼續低頭工作,唔洗幾耐佢就由公主個房門口行到去我隔離。

Zoe姐:阿風
我:係!
Zoe姐:Amanda叫你入佢房喎。
我:下!知唔知搵我咩事?
Zoe姐:唔知呀~
我:哦,好啦唔該。

「咯咯」敲門

Amanda:入尼!

「咔嚓」閂好門

公主一如以住露出佢果個表面望落好似好溫暖,但裡面就好似有陰謀既笑容。

Amanda:坐丫。
Amanda:知唔知我叫你入尼做咩?
我:Um...
因為頭先電話單野?
Amanda:唔係,繼續估丫。
我:因為陳生單野?其實我都唔想拖咁耐架,你知啦...
Amanda:唔係,反而果單野你幾識執生,做得唔錯。
我:Um... 咁我真係唔知。
Amanda:你... 同阿欣成日都咁夜收工都好勤力喎。
我:(即刻面都青埋,個人硬晒)
我:應該既,鬼叫我做野慢咩~
Amanda:我又唔覺得喎...
我:多謝多謝。
Amanda:你同阿欣成日借公司地方做"私人野"你唔好以為我唔出聲就代表我唔知喎~
我:...
Amanda:點呀,有冇諗住俾咩解釋我。
我:(都俾你捉到正啦,仲有咩可以講)
我:對唔住,我冇。
我:但我知衰架喇,絕對冇下次,可唔可以俾次機會我?
Amanda:你兩個就叻啦,真係當公司係你地屋企咁喎,夠膽死係門口搞野,真係未死過。
Amanda:你地有冇諗過如果有人上尼既話,俾人撞到正咁點算?我想問你做野之前有冇諗過個後果?
Amanda:你係咪真係谷精上腦忍多陣都唔得,一定要係公司入面做D咁既野?下!
我:好對唔住,我知到左依一刻我講咩都冇用,但我求你俾次機會我丫,我真係唔想冇左依份工。
Amanda:如果你真係咁驚冇左份工咁當初又要咁做?
Amanda:俾人篤穿左先識尼後悔有用咩?
Amanda:...
Amanda:我依家就俾個機會你,一係你走,一係阿欣走,再唔係就兩個一齊走,你揀。
我:我走。
Amanda:肯定喇嗎?
我:肯定。
Amanda:好,你都算似番個男人。
Amanda:今次依單野我廢事搞大佢,所以我當睇唔到就算,但絕對唔會有第二次既機會,明白未?
我:知道知道,我保證絕對唔會有下次!多謝你!
Amanda:你要記住頭先所講過既野你係唔可以同其他人講,包括阿欣。
Amanda:如果唔係你就會連唯一既機會都冇埋,有冇問題?
我:知道,冇問題。
Amanda:出番去啦!
我:係,多謝你Amanda!

當一出門口果下我簡直就好似重獲新生咁,頭先係入面十足俾警司警戒完再即刻等法官判罪,真係嚇到面都青。依個時候Zoe姐聽見開門聲就擰轉頭望一望,對住我微笑左下就繼續做野,而我依隻死狗就慢慢爬番去我個位扮冇事發生過繼續做埋淨底既野等放工。一坐低,我都未諗番起頭先做到邊到果陣,阿欣就叫我;

阿欣:死仔!
我:係...
阿欣:點呀,入左去咁耐,俾人省完尼呀?
我:...唔係呀,佢問我之前陳生果單野咋嘛~
我:同埋講番有D客唔係咁滿意我咁囉... 好小事啫~
阿欣:哦~ 見你個樣都好似幾頹下喎...
我:OK啦~ 仲未死得既~
阿欣:聖誕節有冇節目呀你?
我:都係陪屋企人食餐飯咁囉~ 同平時一樣,冇咩特別呀。
我:你呢?今年又去老蘭倒數呀?
阿欣:唔喇,今年番大陸探親,係上面過。
我:哦~ 都好丫~
阿欣:點呀,有冇興趣跟埋我上去丫?
我:下?你唔係番去探親咩?我跟埋去做咩?
阿欣:幾日流流長,總要搵D野玩下既~
我:例如呢?
阿欣:我睇你個衰樣都未試過上大陸揼過邪骨架啦~
阿欣:今次等我帶你去見識下,點睇!
我:係咪呀...
阿欣:梗係啦~ 唔洗擔心喎,有我係度,一於咁話啦!
阿欣:拿,你第一晚就陪你屋企人,第二朝就跟我上去!
阿欣:我地係上面留三日兩夜,夜晚係我個FD屋企訓。
我:下?我係度會唔會唔方便?
阿欣:怕咩丫~ 得架喇!
我:咁既然大佬叫到,你點話點好囉~
阿欣:Good boy!

作者: AiUehara    時間: 2016-6-14 02:22

今年平安夜既氣溫以往咁涷,出到去周街都係一雙一對愛得火熱既情侶,雖然係幾羨慕,但望見佢地既幸福樣有時真係殘眼到夜晚都要帶太陽眼鏡擋擋。至於我依條等左兩年都冇人要既可憐蟲,依舊好似以前細個果陣一樣,一家人會周圍去睇燈飾同影相。為左履行對自己既承諾,當我大左之後就由我帶番佢地周圍去睇燈飾食好野,係香港各處留低屬於我地陳家既腳毛。就算果幾日約左邊個都好,聖誕假期間點都要至少搵一日帶老豆老母去尖東睇燈飾,無論好天唔好天點都要兜番一兩個圈就係我地屋企既習慣。

當人愈大愈發覺香港D節日燈飾真係一年不如一年,前幾年D款式都多DD,成幢大廈都五光十色,紅紅綠綠。有時見到D特別D既都仲會願意停低幾分鐘欣賞下果班幕後功臣既創意。但好可惜近年唔知係因為經濟差左定係怕光污染太嚴重,想當年曾經好出名必定要去睇燈飾既高樓大廈已經變得平平無奇。是但放隻戇戇尻尻既聖誕老人係度fing兩下手就算數,就連燈既顏色都冇咩特別變化,兩三隻色就搞掂。

雖然講係咁講,內心就算幾無奈都好,係老豆老母面前個樣都要扮到好高興咁,讚佢夠環保有心思,咁所以依晚照舊請屋企人出街食番餐明係俾人劏既晚飯,吹過又腥又臭既海風,再同人推推撞撞逼完一輪之後,終於有驚無險就咁就過左一個都算平安既平安夜。行到個人攰攰地,我一番到去屋企拿拿臨沖完涼再執多一兩件衫就去訓覺,準備聽朝同家姐上大陸唔知做乜。

一朝早同佢兩個食完早餐,交待聲之後就咩住個黑色背囊出門口。

我:估唔到你竟然冇遲到喎!
阿欣:係你冇時間觀念,早到左啫。
我:一定係咁啦!
我:聖誕快樂,家姐。(係背遞出一盒之前專登為我自己而揀既情趣內衣)
阿欣:嘩... 多謝~ 估唔到你竟然準備左聖誕禮物俾我喎。
我:Surprise
阿欣:多謝晒,當然... 我都唔會唔記得你既~
我:咁客氣呀~ (接過一盒唔知裝住咩既禮物放入袋)
阿欣:收皮啦你,扮咩丫。
我:點呀,今日既目的地係邊度呀?
阿欣:深圳。
我:咦?正喎,夠近。
我:仲諗住你會去到山卡啦咁遠添。
阿欣:咁深圳都唔細既~ 去到仲要搭多程車入去。
我:OK
阿欣:你換左大陸電話卡未呀?
我:未呀,冇整!
阿欣:搞錯呀!
我:我又唔係成日番大陸既,懶得搞。
我:最多一陣你去邊我跟到你去邊。
阿欣:懶到你丫!
我:冇事既~ 依個世界上有Wi-Fi依樣野架嘛!
阿欣:唉~ 算啦,唔理你。
阿欣:依家過去前面搭巴士先。
我:好~
我:俾你袋野我啦,我幫你拎。
阿欣:好呀,拿。

我地傾下講下,話咁快連香港既關口都過左,樹立係周圍既指示牌,鋪頭名都逐漸由熟悉既繁體字變成簡體字,咁亦同時代表我地已經進入大陸既境內。依個時候,阿欣正係褲袋拎左部電話出尼打;

阿欣:喂,家姐,我地到左深圳喇,依家過緊去搭巴士。
阿欣:我知道喇,好快到。
阿欣:好啦好啦,一陣見。

到左深圳冇耐,出面既氣溫好似比香港仲要暖少少,只係涼涼地。我地都未行到出站外面,嘈吵既響咹聲已經毫不間斷咁傳到過尼。行到去巴士站,我同家姐等左分鐘左右就有車。依架車類似係我地香港既單層電動巴士,而最大分別就係佢地D車身十架有十架都係黐滿唔同品牌既廣告宣傳,D車身紅橙黃綠青藍紫黑白總之你數得出既都應有盡有。可能我真係好耐都冇番過大陸,好多野已經唔同晒,望見都覺得陌生。雖然話就話要轉多程車,但估唔到原來只係搭幾個站就到,冇我諗到咁遠。

一落到車,我以為面前其中一幢就係,點知原來仲要行一段路。我跟住佢經過幾條橫街窄巷,係密集既私人住宅之間穿梭,終於;

阿欣:前面就係喇!
我:哦~ 都好近啫...

係前面冇幾遠,一個都著得幾性感,年齡大約三十幾四十歲既啡色女人企左係幅牆隔離唔知做乜,正當阿欣同佢對望之際;

作者: AiUehara    時間: 2016-6-14 02:24

阿欣:家姐!
女人:喂~

依個女人見到我地之後開始笑笑口咁走過尼,然後帶我地上樓。

女人:阿欣~
女人:咦,依位靚仔係... 阿
阿欣:係呀,未就係我之前同你提過"果個"男同事
女人:哦~ 果然真係一表人才喎~
我:哈哈,你好你好。
我:今次真係打攪晒你喇
女人:你好呀,阿風。
女人:客咩氣丫
女人:我叫孫萍陽,如果你唔介意既就跟阿欣一樣叫我家姐啦!
我:平陽公主?
女人:哈哈哈~ 我唔係果個平... 係萍水相逢個萍呀。
我:哦~ 咁我叫你大家姐得唔得?
因為我叫阿欣做家姐,我驚亂。

大家姐:好~ 冇所謂,唔洗咁見外架喇,你對我好似對阿欣咁得架喇。
大家姐:阿欣既朋友即係我既朋友,你當依到係自己屋企得架喇!
我:好呀好呀,麻煩晒!
大家姐:唔洗咁客氣喎!
阿欣:我俾佢屌架喎,你肯定要同我一樣?(係大家姐耳邊開始竊竊私語)
大家姐:好似又真係幾睇得咁喎... 識野呀下
阿欣:係呀,唔錯架~
大家姐:佢係咪真係咁堅先
阿欣:都幾,要兩次先夠皮。
大家姐:俾你講一,搞到我都想試添。(奸笑)
阿欣:隨便啦,我都想試下做觀眾!
大家姐:擺明益你呀,有機會試下。
阿欣:話時話,我都好似好耐冇尼探你。
大家姐:你知就好啦~
阿欣:
大家姐:
阿欣:
大家姐:
大家姐:寒舍屈質,唔好介意下。

一入到門口,一陣暖氣隔即湧出尼,原本都已經唔係特別涷,依家仲要開埋暖氣真係夠晒熱。仔細望一望,間屋都幾大下,我諗800尺都應該有,個廳大到開兩枱麻雀都仲得。驟眼睇都好別緻優雅,牆身同地板既設計都好有日本特式,D擺設同埋D日用品都比我想像中整齊,有可能係係我地尼之前已經專登執乾淨晒。因為仲係朝早,刺眼既陽光曬到入屋顯得佢更加寬敞同開揚,能夠係深圳依種地段買得起咁高質素既屋想必佢都應該唔簡單。

大家姐:尼啦,唔好就咁企係度啦,隨便坐。
大家姐:你當自己屋企得架喇~ 千期唔好同我客氣
大家姐:你想飲咩食咩就隨便拎啦,唔洗問我架喇。
哦,好呀好呀多謝晒大家姐
大家姐:傻仔尼既,客咩氣丫~
大家姐:如果要去廁所就直行右邊果間就係架喇。
哦,知道

安頓好我地之後,大家姐就入房換左件白色背心再搭件灰色外套同長褲既屋企衫出尼,我地三個係廳一邊食佢整既豐富早餐,一邊吹水,而我當然就成日借D機會瞄住佢果對比阿欣仲要大既大波,我諗三圍粗略估計都應該有44M,22,33。講講下,原來大家姐係係深圳其中一間高級會所做技師,仲要都幾多人識。佢既工作範圍係包括幫人按摩、捏腳、推拿等等,如果你願意出多雙倍價錢既話,你係客人你想玩咩都得。而另一方面,當我地既話題轉左去阿欣果度冇幾耐,佢竟然好詳細咁講左佢同大家姐兩個人相識既經過我聽。佢唔講我都唔知原來佢地之間既關係甚至比親人更加深,兩個人由最初咁岩係街頭遇到,到變成咩都可以同對方講既好姊妹,咁就要由一個好多年前既夜晚講起。

作者: AiUehara    時間: 2016-6-14 02:26

當時既阿欣只係得十六十七歲,有一日佢老母放假,於是就提議不如上大陸睇下有冇平野買,順便搵佢個大陸朋友周圍行下街食下D特式小菜。唔覺唔覺兩個人就係咁由中午過去,係咁食下行下玩下個天咁就入黑,果陣大約係六點幾七點,當佢地諗住都已經食飽又行夠就準備搭車番香港果陣,點知佢老母突然話急屎要去廁所,所以佢果個朋友就帶佢去附近最近既公廁解決。本來佢兩個都叫阿欣跟埋一齊去,話依度附近周圍都係K房又嘈,條街又唔係多人,一個女仔企係街好危險,但阿欣果陣掛住同人傾電話廢事理佢地,於是就決定一個人留係原地等。依個世界上就係有咁巧合,一個身型魁梧又飲到半醉半醒既肥佬突然趁阿欣一不留神果陣從後黯住佢個口拉左佢入漆黑既後巷企圖強姦佢,而佢部電話就係果刻俾個男人扔左落地下,阿欣一路反抗一路望住離自己愈來愈遠既電話發出唔~ 唔~~聲求救。無奈地,一個弱質纖纖既女仔力氣始終有限,批爭,起腳,用力搖等等,咩方法都試過,但一個人點都係逃唔出依個男人既魔掌。

好快阿欣就俾佢拖到入好黑既後巷中間,依個男人一手用力推佢落堆裝滿垃圾既垃圾膠袋上面,當阿欣嗌破喉嚨叫左兩聲救命之後,個肥佬目怒兇光咁繼續黯住佢個口,然後另一隻手就開始扯開阿欣D衫。雖然阿欣都知自己唔夠個男人大力,但佢覺得與其投降咩都唔做,咁不如用埋最後既努力反抗,不斷撥開對方隻手保護自己。阿欣突然醒覺,雙手唔再撥,而係用力由上而下抓落依個禽獸黯住佢把口果隻手度,點知真係俾佢成功左,個男人痛到嗌左一下,然後即刻縮手,不過隨之而尼既係一巴無情既掌立即打到落佢果塊嬌嫩既面上。突然俾人大力打左一巴,阿欣喊得更犀利,反映內心非常痛苦既眼淚不斷係咁流,而依個唔識憐香惜玉既男人見周圍都咁嘈就決定搏一搏,一手捉住阿欣對手唔俾佢再反抗,另一隻手就繼續由外而內剝佢D衫衫褲褲。依刻係漆黑一片又濕又污糟既冷巷中間,佢內心感到非常後悔同無助,如果當初佢肯跟老母一齊走就唔會遇到依個人渣,如果附近有人經過聽到佢求救相信一定會救佢,如果佢今日唔係應承同老母過尼就唔會搞到依家咁。

說時遲那時快,個禽獸好快已經將阿欣剝光豬,雖然後生女既身材唔係話特別豐滿,但到左依個發育年齡,外型點都有番咁上下睇頭。一絲不掛既佢知道自己即將大難臨頭,為左保護自己,佢用盡最後一口氣係咁嗌救命,希望附近會有人聽見。而依個男人亦知道係咁嘈雜既環境下,其實點嗌都唔會有人聽到,又或者當係D年輕人係度玩到樂極忘形,咩都嗌一餐。當禽獸見到眼前依個又白又滑,秀色可餐既後生女更加抑壓唔住自己心入面果團慾念,隨即解開條皮帶準備強姦依個未成年少女。

當阿欣知道自己已經冇希望既時候,奇蹟終於都出現;

大家姐:你幹嘛(國語)
禽獸操你媽(國語)

依個危急關頭,大家姐係手袋入面拎左支電槍出尼衝向果個禽獸度,個男人眼見情況唔多樂觀,一個對兩個,其中一個仲要有武器,搵訓係度果個做人質又尼唔切,於是唔理三七二十一,丘番條褲就立即閃水。大家姐趕到之後,即刻除左件外套俾阿欣褸住,然後攬實佢出言安慰。過左一陣,阿欣既心情開始平伏番少少,當大家姐問佢有冇受傷洗唔洗帶佢去醫院檢查下果陣,阿欣好堅決咁抹乾面上既眼淚然後同大家姐講唔需要,反而係想即刻著番D衫,廢事佢老母見到會擔心佢。經過一輪好言相勸,阿欣依然維持原本既決定,唔想嚇親佢地,加上萬一講左出尼之後反而會俾老母管得更加嚴,依樣唔俾做果樣唔俾做,既然係咁不如唔講仲好,反正自己最後都冇事。大家姐見自己點都勸唔掂佢又唔夠佢講,於是就俾佢自己揸主意,唔再左右佢。到左最後,大家姐除左自己個住址之外就留低左佢既電話同所有聯絡方法俾阿欣,只要佢第日有需要又或者有咩唔開心果陣都可以搵佢傾下。

佢地兩個最初相識既故仔大致上就係咁,之後當然仲有保持聯絡,聽佢地講除左用短信之外,有時一個月都會用WhatsApp或者Skype傾計,關心下對方既近況。如果放長假既話,阿欣仲會專登上大陸探佢,再唔係大家姐調番轉落尼香港搵阿欣。本來我都以為自己都開始了解家姐,但後來同佢地傾左一陣計我先發現其實我都冇我自己想像中咁認識佢,有好多野我都仲未知道。正當大家都食飽傾飽之際,我突然聽到門外面有人用鎖匙開鐵閘既聲;

大家姐:咦,小蘭番尼喇喎。
阿欣:係喎~
邊個係小蘭(我用一個充滿疑問既樣望住阿欣)
大家姐:哦~ 佢係同我一齊住既好姊妹,依間屋都係我地兩份供架。
大家姐:我諗佢應該去完街番尼。
哦~
大家姐:放心啦,佢好好架,唔洗驚哈哈哈~

當門一打開,依個小蘭望見我同阿欣坐左係度睇電視,即刻好尷尬咁嘗試用佢冇大家姐咁流利既廣東話同我地打招呼;

小蘭咦,尼左喇
大家姐:番尼喇
阿欣我又尼煩住你地喇
小蘭:阿欣,好耐冇見喇喎~
阿欣係呀。
小蘭今次仲帶埋個男朋友仔過尼呀
你好呀,我叫阿風(扮晒野企起身鞠躬打招呼)
阿欣唔係呀,佢係我果個公司同事兼哎吔細佬呀
小蘭哦~ 原來就係你呀
小蘭:阿風,你叫我小蘭得架喇
哦,好呀
大家姐:等我尼介紹啦
大家姐:依個就係同我由細玩到大既死黨兼好同事,張小蘭。(係廚房走出尼搭住小蘭膊頭笑笑口咁講)
你好呀,打攪晒喇~
小蘭唔好咁客氣,你地自便啦
阿欣我一定會

作者: AiUehara    時間: 2016-6-14 02:34

多左一個人加入之後,依間屋由兩個女人增加至三個女人,一個墟就係咁形成出尼。閒談之間發現原來佢同大家姐一樣都係係同一間既會所入面做,兩個都可以話係幾受D客歡迎既,但因為大家姐身材又好,個樣又唔錯,平均咁比較既話大家姐會更加受唔同既客仔歡迎,加上佢又講得一口流利既廣東話,服務態度又好,所以深得唔少大客既捧場同讚賞,而當中最實際既當然就係佢地果D和味既貼士啦。最估唔到既係佢地竟然為左我地兩個一齊係聖誕依D最搵錢既紅假特登請左一日休息尼陪我地,真係聽見都令人感動。除此之外,阿欣仲借此機會分享埋佢之所以識咁多性知識同技巧,當中有唔少都係大家姐有份教,間唔中小蘭亦會加一兩句咁。去到果一刻,我真係唔知大家姐同小蘭到底知道我同阿欣之間有幾多野,但我相信都應該會比我想像中既仲要多。

正直中午時間,我地四個人嘻嘻哈哈咁嘈左一陣。忽然之間,小蘭心血來潮問我地有冇興趣打番幾圈麻雀過下手癮,反正我地咁岩難得四個人湊齊腳。阿欣一聽見之後就即刻拍晒手掌表示贊成,而我依個連點樣計番都未學識既初哥見到佢地三個未打已經咁興奮既情況下,我又冇理由縮沙話唔打咁掃興既。而當我想係佢地面前做番個gentleman請纓搬麻雀枱果陣,家姐已經好熟路咁打開門走左出去,至於坐係我隔離既小蘭一見到我想起身幫手就即刻噤住我一邊膊頭叫我坐番低,依D小事交俾佢同阿欣就可以,至於大家姐亦好客氣咁話我過門都係客,一場尼到就坐下唔洗走尼走去。結果我最後都係恭敬不如從命,照佢說話去做,十足個廢柴咁坐係佢對面尷尷尬尬咁望住大家姐。我見氣氛好似好靜焗咁,於是就求其搵D野尼同佢講;

要麻煩你地招呼我同阿欣真係唔好意思呀,我咩都唔幫手淨係識係度坐。
大家姐:傻仔尼既,唔洗咁客氣喎~ 我地都唔介意既。

講講下,佢開始主動咁走過尼坐係我左手邊,然後細細聲問我同阿欣之間到底係咩關係,又問我會唔會覺得佢地好污糟,為左錢咩都肯做。咁無論係出於禮貌定還是係內心既真實睇法,我都好坦白咁答番佢點會介意呢醫師、律師、會計師、老師、測量師等等既工同樣都係要靠專業知識,又係搵到錢既,目的亦都係為人服務既,咁點解技師又會低人一等。

再加上我由衷咁好佩服佢地既專業精神同勇氣,當然最大既誘因都係因為錢,我唔需要理佢係心甘情願定係逼不得已,但如果一個人肯願意用血汗同勞力而得到自己想要既野,只要唔係傷天害理,損人利已既方法我都會好欣賞佢地。有時男人咸濕起上尼真係可以不顧後果咩都做得出,萬一真係咁唔好彩俾人手多多抽水,又或者係個客無理取鬧搵你地尼出氣果陣,從事服務業既你地就點都要忍,又唔可以鬧番個客,又唔可以還拖,依D冤屈氣谷住谷住真係唔好受。我用好認真既態度回答佢,而佢聽見我咁講之後亦都笑左一笑,然後話我係一個好男人。雖然依句野我已經聽阿欣講過,但今次由另一個同自己唔係好熟既女人講出尼,聽落果種感覺又係有D唔同。

自從大家姐知道我既真實想法之後,佢開始同我傾得愈尼愈投入,繼而個身亦慢慢唉近我依邊。當我隻手就快同佢對奶相撞果陣,佢突然話我頭髮好似黐住左D污糟野,叫我唔好郁。於是佢透過依個理由向我唉得更貼,我原本放係梳化上面隻左手亦已經俾佢用佢既私人部位壓住左,依一刻我自問都有D肌肉睇下既手臂就好似條柱咁俾佢對大到令人嘩然既波係咁磨。

當我諗住自己都應該有番咁上下忍耐力果陣,就算我唔諗D污糟野都好,細細佬已經好唔爭氣咁勃起左,衰就衰在我咁岩係著緊條窄身既運動長褲,俾佢依種咁親密既舉動引誘法,果隻俾大家姐坐住既左手開始有D唔規矩既動作出現。一時之間唔知係因為尷尬定興奮,隻食指唔覺意咁向上頂左一頂,可能佢冇壓到好實,所以手背仍然可以感受到大家姐下體溫暖既體溫同埋好有質感既肉地。佢拎住我執頭髮應該都捽左成分鐘有多,如果最後唔係聽到佢地兩個係門外面既腳步聲愈尼愈大,而佢又咁岩話終於捽甩左D污糟野既話,我相信大家姐同我既關係應該可以再更進一步都唔定。

阿欣:嘩~ 冇尼一排你地樓梯D野亂左咁多既!
大家姐:你同佢講啦,叫佢扔又唔捨得扔,積落積落未愈來愈多囉!
小蘭:你不要亂說!我沒有!(國語)
我:(係咁易笑一笑回應下)
阿欣:你條粉腸丫,又唔上尼幫手,淨係識係度笑!
大家姐:你唔好話佢啦,係我叫佢坐低唔洗上既~
大家姐:只係估唔到你地兩個人連一張麻雀枱都搞咁耐啫!
阿欣:你就威啦陳國風!依家家姐下下都幫住你喇!
我:對唔住囉,最多一陣由我搬番上去。
阿欣:你知擺係邊咩!
我:既...

四個人岩岩坐好,大家姐就問左我地幾個非常重要既問題,分別就係我地平時玩開幾多錢,幾多番起糊,想打廣東牌定點。突然之間,最鍾意諗埋D狗屎垃圾既阿欣又發表驚人言論,佢話如果我地又要係度食係度訓,依家仲贏埋佢地錢既話會唔係幾好意思,於是就提議話如果係我同阿欣其中一個輸既話一要俾錢二要由羸果個揀你除D咩,但如果係大家姐同小蘭是但一個出銃既話就只需要自己揀除一件衫或者褲,飾物唔計。廿蚊人民幣一番,三番起糊,唔俾食雞糊,而依個玩法只有食糊果個係嬴家同埋出銃果個係輸家,其餘兩家係唔洗陪葬既。至於最後萬一除到冇野可以再除既話,果個人就要聽羸果個講做一件事,咩都得。

我:下,你認真架?
阿欣:係呀!咁先好玩!
小蘭:哈哈,阿風你係覺得廿蚊一番太貴定係驚見到我地露點呀?
我:既...
我擔心你地會冷親咋。

小蘭:哈哈!邊有咁易丫~ 你唔好睇少我地呀!
大家姐:放心啦阿風,阿欣都唔係第一次咁玩架喇,上次佢先輸到連條底褲都要剝埋。
我:下,真係架?
小蘭:係呀,所以你都係擔心自己同阿欣仲好。
我:哦...
原來有前科既~ 唔怪得你地兩個可以咁冷靜一D驚訝既表情都冇啦。

阿欣:你地三個好喇喎,快D同我收聲!
阿欣:洗牌啦!

抽起晒要抽起既野,我地就開始洗混依108隻麻雀。為左公平起見,我同阿欣係對住坐,佢地兩姊妹亦如是。戰局一開,玩左一陣我已經覺得自己手風唔太好,但好彩都食過兩次三番糊,唔洗剝得咁快。依個玩法如果唔係我食糊,阿欣出銃既話,根本就係一個只有付出而冇回報既不平等遊戲尼。過左一兩個鐘,除淨下身既我稍為認真望一望前面三家,我下家既小蘭上身除剩個I cup既黑色蕾絲bra,下身就依然原封不動。而對家既阿欣就已經剩低個淺藍色碎花bra同埋下面既淺藍色碎花underwear仲守得住。最後就係我上家既大家姐,唔知係咪大家姐依個名夠霸氣又或者特別為佢帶尼好運,咁多鋪加埋佢都只係輸左件灰色外套咁大把,非常唔簡單。

不過就算大家姐只係剝左件外套咁簡單,但仍然剩番係佢身上既白色小背心同埋最貼身既白色bra都已經足夠令我噴幾公升鼻血,因為冇左外套既遮擋,我可以好清楚咁欣賞完佢條又深又長既事業線,再慢慢由側邊咁望過去佢果對波濤洶湧既兩座珠峰,成個畫面真係非常有壓逼感。嗌食糊既聲愈來愈多,唔洗幾耐依個遊戲已經變得愈來愈色情。同樣由我講起,岩岩俾阿欣食我糊之後,我連唯一一條防線都失去埋,依家既我已經係光脫脫咩都冇,臨尾佢仲要我同大家姐係佢地面前打車輪,佢一講完之後我真係呆左咁望住佢,點不知大家姐竟然真係企左起身走過尼攬住我個頭錫左成十秒,俾佢鍚完之後我即刻面都紅晒唔敢直視大家姐,果刻我真係好想搵窿捐。

講番我左邊既小蘭,佢竟然仲可以守住個黑色蕾絲bra同黑色蕾絲底底,咁亦即係代表由頭先點算賽果過後,佢只係輸左條長褲。而至於我對面既阿欣就輸左條底橫,但仍然保得住上身果個淺藍色碎花bra。相反,依個平陽公主既運氣似乎唔能夠由頭帶到落尾,眼前既佢就只係輸剩一個白色蕾絲bra,咁所以如果佢下一鋪都係再出銃既話就會同我一樣全身赤裸咁打麻雀。之後幾鋪,每次當大家姐伸手出去摸牌果陣,我總係會忍唔住昅實佢果對係我面前搖搖欲墜既巨乳。就係依一刻,我終於都開始明白依個玩法既真正精髓並唔係着重係金錢上既得失,而係可以充份滿足玩家既視覺享受。

我地四個由點幾鐘開始打,打打下連出面既天色都開始入黑,果然唔洗番工既時間真係特別易過D。今日依個遊戲終於都接近尾聲,尼局係最後一局。除左我之外,阿欣同小蘭結果都堅持唔到最後,全身由上而下都剝得一乾二淨,四點盡露。

作者: AiUehara    時間: 2016-6-14 02:40

本來仲以為大家姐會係第二個俾人剝光豬既loser,點知佢又可以後來居上成為贏家,而其餘兩個就同我一樣除到冇得再除。依幾局懲罰入面,我俾人揸過亦都揸過人,就連奶大脾內側既敏感部位都玩埋,而俾我奶果個就係小蘭。雖然大家姐係最吸引我,但係身材同大家姐都不相伯仲既小蘭除左係個樣比較遜色少少之外,其實都唔差。

阿欣:哈哈!自摸清一色!
我:有冇搞錯呀,又係我~
阿欣:抵你有今日啦,乖乖接受懲罰!
我:唉~ 今次你又想罰D咩?
阿欣:Um... 咁啦,反正係最後一鋪。
阿欣:就罰你今晚服待我地三個啦!
我:下?
小蘭:哈哈!好主意喎~
大家姐:今次我都幫你唔到喇!
我:咁你想點服侍法?
阿欣:你行過尼先。
阿欣:坐係依度。

我俾阿欣點左去梳化果邊坐,當見我坐低之後,佢就拉住大家姐隻手走過尼我面前,而小蘭之後亦一樣俾佢拉埋過尼。其實佢想做D咩相信我地三個心入面都一清二楚,只係差在由邊個提出尼咁解。

阿欣:拿,我之前呢,就經常係家姐同埋小蘭面前讚揚過你既表現都幾好既。
阿欣:依家你就係時候要為大家showoff下喇!
我:下!唔係掛…?
大家姐:唔洗怕醜喎… 我地有咩未見過丫~

講完依句之後,阿欣就係大家姐後面幫佢「啪」一聲解開個bra一對大到滿瀉既奶終於都係我面前解封,認真一望,大家姐果兩個乳頭比阿欣既仲要淺色少少,係真正既淺紅色。

因為大家姐既上圍真係太大,所以好自然就不勝負荷而下垂。我都未曾欣賞完依件藝術品,平陽公主就已經向我下跪,雙手輕輕將面兩邊既頭髮掛左上耳仔,一手握住我條已經扯起左好耐既肉腸,一手托住佢一邊既奶,然後互相磨擦。始終面對住大家姐依種前輩我真係唔想當佢好似奴婢咁,而我就係一個高高在上淨係識坐係度嘆既皇帝,再加上齋坐係度又真係幾悶,反正賓周就得一條,點都唔可以一次過入晒三個既,咁所以我就企番起身順便一手用力攬實阿欣,一手就好溫柔咁拉住小蘭隻手唉近自己。依種只有係AV入面先會發生既情節真係千估萬估都估唔到竟然可以係我身上實現到,不管我既姿勢係企起度定係坐係度,我依個大家姐都依然可以好津津有味咁奶我龜頭。

為左顧及另外果兩個女士,避免令佢地覺得我有左大家姐之後就會冷落佢地,所以我一邊攬住阿欣尼咀,另一邊就用手摷呀小蘭既細妹,一邊好有技巧咁摷一邊按摩佢粒豆。唔知係咪因為我摷得特別肉緊既關係,依個老江湖俾我想像中更加敏感,只係玩左一陣佢已經忍唔住又要叫又要用大脾夾住我隻手。小蘭既陰道逐漸開始濕起上尼,有左D潤滑劑配合,我挖得更加深,速度更加快。佢係咁大聲呻吟叫我唔好咁勁,然後嘗試捉住我隻手臂希望我可以減速,不過我個人就係咁賤格,你愈係要我收手放過你,我就偏要推你去一個不能自拔既地步。事情當然係同我預計既一樣,小蘭不單止冇再夾住我隻手,反而係好似人地紮馬咁掹開晒雙腳任我插。佢既淫蕩一面開始慢慢浮面,本來用尼捉住我既果對手依家都變左去揸自己對I cup奶。

插左佢一陣,小蘭下面D水已經開始經過我隻手滴落地下,依刻非常飢渴既佢竟然係我幫阿欣整緊咖喱雞果陣突然擰我個頭去佢果邊要我同佢濕吻。不過之後佢都好識做咁用手搓阿欣個波,等佢可以有人慰藉下唔洗咁悶,但唔知係咪因為佢地既關係已經好熟,小蘭除左用揸之外仲用埋捏,而佢捏既力度仲要係俾我平時捏阿欣果陣更加大力;乳頭無啦啦俾人咁用力捏,阿欣係依個時候即刻嗌左出尼。我見都差唔多,於是原本攬住阿欣果隻左手就落左去下面搵鮑魚,正被上下夾攻既阿欣開始同小蘭一樣發出悅耳既淫叫聲,淫蕩又歡愉既配樂即時令依間屋入面既氣氛變得更加高漲。

依一刻我條柱正俾兩舊軟淋淋既野包住,而我粒黑提同時亦都有少少痕。仔細感受下就知原來大家姐已經轉左pose玩緊第二樣野 - 乳交。唔知咩原因佢就連乳交都玩得特別舒服過人,如果我冇感覺錯既話一尼佢係對奶夠大,其二就係佢唔係一上一落咁磨,而係一前一後,咁即係我條賓周係唔會點曝光,佢好妥善咁包實我細佬,龜頭透過兩個乳房之間既深溝隊到入大家姐既心口,所以成個過程我都係俾佢對大得誇張既珠峰困住,依種感覺真係前所未有咁舒服。

作者: AiUehara    時間: 2016-6-14 02:47

磨左幾分鐘左右,大家姐突然企番起身,然後推左我落梳化坐。我坐係度望住佢,而佢就一手攬一個再推佢地上前靠近我。今次阿欣好醒目咁霸番個中間位,大家姐亦好似若無其事咁好禮讓佢,當三個人都搵好一個令自己舒服既位置之後就一齊繼續分享我支棍仔。佢地一邊奶,D口水就一邊滴,原本乾憎憎既賓周因為咁開始變得更加濕潤,細佬表面亦俾佢地三個女人既口水搞到好似有一層薄薄既光。

過左一陣,小蘭細細聲問大家姐D野,於是大家姐聽完佢講之後就同佢帶埋阿欣入房唔知做乜,依個廳突然之間就得番我一個人係度。見到咁既情況我真係充滿問號,而我條賓周係冇任何刺激底下亦開始慢慢頹番。咁既環境我跟埋入去又唔係,但坐係度又唔知做乜,唔通依家有女俾我屌我都要打飛機咩。正當我聽到房入面傳出大大小小既笑聲果陣,我就係度諗緊其實佢地係咪玩緊我,好彩係依個時候佢地終於都捨得開門。

我望住屋入面條走廊,聽見小蘭,大家姐同阿欣一齊急急腳走緊出尼。嘩... 佢地無啦啦每人都換左一件顏色又搶眼,質地又透視既一件頭泳衣企係我面前。佢地三個件泳衣都各有特式,首先小蘭果件係三個人當中最岩身果件,亦都係最淺色同最透既,至於大家姐果件係紫色既,以顏色尼講佢係最奪目搶眼,除此之外,唯獨只有佢果件心口係開窿既,如果忽略透視依種著左等於冇著既因素,大家姐果件就係最有睇頭,至少除左透視之外我仲有半對奶可以睇下。最後就係阿欣,佢果件特別既地方就係特別在除左特別細件同唔岩身之外就冇其他特別。其實情趣依家野我就要唔要都得既... 因為我覺得佢地唔著就係最正,洗乜咁辛苦走尼走去呢不過講係咁講,望住佢地依個打扮,我下面果條正在小休緊既巨龍又再次被喚醒。

讚完佢地之後,三個人慢慢行過尼,而小蘭今次就好主動咁走上前幫我含撚,係佢身後既大家姐本來都想行過尼一齊玩,但點知就俾果個百厭既阿欣攬住左,逼大家姐係我面前睇佢點樣被侵犯。阿欣個心口緊貼住大家姐個背脊,然後雙手隔住件滑劣劣既紫色泳衣揸佢對波,由於有件泳衣固定,所以雙乳就算點樣俾外來既壓力擠壓都好亦唔會點樣變形。阿欣盡得大家姐既真傳之後,依家竟然係我眼前將學到既野全部用番係大家姐身上,佢又搓又捏都唔夠,仲要一手揸前一手揸後咁拉扯佢下半臷既泳衣,下半身本來用作包妥陰部既部份都俾阿欣當作鮑魚擦咁不停起勢擦,就連大家姐依D老江湖都忍受唔住果種快感要即刻捉住阿欣隻手。依一刻,大家姐終於發出佢今日第一次既呻吟聲,依把清脆響亮既聲音真係悅耳得尼又帶點淫蕩。眼前既畫面何其賞心悅目,短暫既人生能夠有咁精彩既經歷,真係死而無憾啦。

我細心望住正係度呻吟既平陽公主,發現原來佢隻鮑魚已經俾人擦到出晒水,透明既體液開始滲到出泳衣既外層。初頭仲以為阿欣玩到佢家姐咁就夠皮放過佢,點知原來佢只係換手,而唔係收手,原本係前面拉扯緊既左手就伸入大家姐既下體裡面挖弄濕笠笠既鮑魚,另外一隻手就由心口前面果個窿入侵泳衣內部,進而肆無忌憚咁撫摸佢既乳房。

阿欣:你個波真係好好揸呀家姐
大家姐衰妹

都係多得阿欣咁手多多,大家姐依家已經俾佢搞到慾火焚身,對眼只係望住我依個淨係識昅野既觀眾。古靈精怪既阿欣見都差唔多玩到夠皮,所以係大家姐耳邊講左D野就放過佢。當我以為佢正要向我投懷送抱果陣,阿欣竟然係小蘭身後停底左,然後單腳跪係佢後面,用雙手微微掹開佢既小穴一奶;唔~~

至於大家姐見甩難之後就係佢地側邊走過尼梳化奶我耳仔同攬住我濕吻,原本係我前面咪晒眼好陶醉咁幫我含緊撚既小蘭突然俾依個刺激搞到分左心,一路含一路發出「唔唔」聲,本來每下都好有技巧咁奶左幾下又吸啜幾下,有時好溫柔咁係龜頭打圈,有時好滋味咁奶我條柱,但當俾人騷擾之後佢就緊張起尼,後來就只係用口一上一下咁吸啜,望見個傻妹連小蘭都玩埋一份,真係服左佢。阿欣奶左小蘭一陣就轉左用其他模式繼續令佢分心,依個傻妹唉左落小蘭個背脊上面,一手大力揸波一手起勢咁捽佢下面粒豆;唔~~唔~~~

最後,唔知係因為佢嫌阿欣太重定抑或係忍唔住俾人摸到high high地,所以終於都要伸番直條腰,然後捉住阿欣揸佢波果隻手再擰轉個人噤低阿欣係地下互摷對方,咁大個仔我都係第一次親眼見到兩個女人係我面前搞野,場面非常激情。而平陽公主見個敵人俾人俘虜左,於是就即刻趁機會獨佔我。唉係我隔既佢並冇好似我所預料咁拿拿臨爬上尼同我扑野,反而大家姐係將個人唉後訓底左,然後不斷用自慰尼引誘我,佢一邊摸自己,一邊同我講話頭先俾阿欣個衰妹搞到佢好痕好想要,叫我快D過去大力捏佢兩粒乳頭同盡情插佢。

既然佢咁需要我,而我細佬又已經俾小蘭啜到去最顛峰既狀態,體內既性荷爾蒙一早就刺激緊我要射精發洩,眼見依個淫蕩既女人不停係度誘惑我,我諗都唔諗即刻爬上去,如佢所願托住對奶再又捏又捽佢果兩粒提子。因為有件泳衣隔住,我相信同之前揸阿欣果陣既情況一樣,粗糙既泳衣會令磨擦度增加,當乳頭接觸到既話就自然會更加容易覺得興奮。

只係捽左一陣,大家姐已經飛晒釘,乳頭變得挺身反而更加好摸,我D手指係佢乳頭上面好似R痕咁磨佢,顯然訓係度輕聲呻吟既大家姐似乎好享受被人侵犯既感覺,成個人好放鬆咁咪晒眼嘆緊我帶俾佢既特別服務。我見都差唔多係時候轉下新花款,始終冇理由玩佢對波玩成個鐘既,所以係佢仲享受緊之際,我攻其不備將佢件衫中間心口個大窿扯向左邊,然後將佢個大波摷左出尼揸,今次依下終於可以俾我冇任何野隔之下任摸,一下揸落去,依個又大又軟既珠峰即刻好似俾我搓麵粉咁搞到地動大搖,可能個size特別大,搖起上尼既擺動都特別明顯,軟淋深既手感真係好唔錯。搓下搓下,大家姐開始輕輕皺起眉頭,掹大眼望住我,呻吟聲既節奏開始由短變成長,我摸一摸佢下體,小穴既淫水俾頭先阿欣凌辱流得更加多,D水開始沿住陰道口流到屎眼既位置。

我用手挖入去小穴試左一陣,手指已經感受入面D水正源源不絕滲緊出尼,知道佢有feel之後,我更加有衝動繼續加快插入既速度,而平陽公主已經忍唔住係咁不停大呼小叫;丫~丫~丫丫~~ 丫~~~

我都未曾折磨夠佢佢就逼不及待攬住我,然後一擰,我由坐住佢變左佢壓住我,依下轉體位既方法好似有D似曾相識,唔知果個阿欣係咪又係咁樣跟大家姐學番尼。平陽公主爬左上尼之後就即刻撥開泳衣下面既阻隔,用我龜頭磨左幾下就一下吞晒我條巨龍,巨龍瞬間進入子宮既頂端,因為冇帶套既關係,大家姐既體溫亦隨即傳到去我條賓周度,又暖又逼;阿風,你好大呀...

俾佢讚我一讚,體力都好似電池叉滿電咁湧晒出尼,我先扶住佢盤骨再不停一上一落咁將陰插到入子宮裡面。初頭幾下我都係用手協助下令佢坐到落底,但唔洗幾耐佢已經知道我想點,佢用手撐實地下,再利用腰力將下身壓去,肉棒果然下下都俾佢吸到最深,陰道一邊啜我,入面既淫水就一邊黏住我條巨龍,身體郁動果陣仲會偶然仲會聽到D空氣同水聲混合既聲。維持左幾分鐘,我決定要剝左佢果件阻頭阻勢既泳衣,等我可以係毫無遮擋下盡情飽覽佢果副豐滿既身材。可能連大家姐都覺得冇左件衫阻住晒會舒服D,係我地兩個互相配合下,件衫好快就除左落尼,然後再放番我條賓周入去佢濕潤既小穴裡面;丫~~

作者: AiUehara    時間: 2016-6-14 02:52

當佢個人坐番起身,對奶稍微垂落尼,size明顯亦比頭先訓底果陣更加具觀賞性,我用雙龍出海去揸依對引人犯罪既巨乳,兩隻手一齊揸比起單手更好feel,當我向中間擠果陣兩個波因為互相碰撞而發出「啪啪」聲,如果用力既話對波就會俾我捏到漲起尼,用細力既話就會更加感受到當中既重量同埋質感,兩者各有特式。

依個時候,大家姐突然起身抽番條巨龍出尼,佢企左係地下背向我,然後輕輕好似頭先阿欣掹開小蘭隻鮑魚一樣,不過今次佢就係自己掹同埋係用反手咁解。佢試都唔試就掹開隻鮑魚坐落尼我度,好彩勝在我夠醒目,見到咁既環境就即刻對準佢既落點,托住條賓周等佢主動俾我插。

可能佢地兩個女仔已經玩到有D悶,所以係我仲專心屌緊大家姐果陣,原來佢地已經坐左係大家姐面前欣賞緊佢個淫樣。佢即時嗌佢地唔好金睛火眼咁望住佢,但咁難得可以親身睇到大家姐咁享受既樣,佢地兩個當然唔理佢,打死都唔走啦。雖然我估平陽公主平時係出面都應該經常俾人咁樣昅法,但今次昅佢既係佢兩個好姊妹,所以點都會有D唔習慣。唔知前面兩個現場觀眾係咪見到大家姐對奶俾我屌到fing fing下,搖尼搖去好吸引,於是粒聲唔出就爬左上前好似D狗仔啜狗媽D奶咁,大家姐一對奶岩岩好唔多唔少一人一邊唔洗爭。不過因為平陽公主仲未有小朋友,所以佢兩隻狗仔就算出盡九牛二虎之力都唔會啜到一滴奶出尼,但佢地明知啜唔出奶都要啜,咁當然就係為左貪玩啦。

抽插左一陣,我感覺到大家姐既速度有減慢既跡象出現,背脊薄薄既汗珠亦逐漸多,我估佢不停又坐又起身應該都幾攰,見到咁既情況我就托住佢屁股抱佢起身,然後慢慢放低佢係梳化做被動果個。依兩個女人真係百厭,係我抱起佢果陣,阿欣同小蘭居然互打眼色,當大家姐慢慢升起,佢兩個不單止仲啜實個乳頭,而且仲保持原本既高度拉扯,亦即係如果我抬得大家姐愈高,佢兩個就扯得愈犀利,依對原本又軟又大既上圍俾佢兩個咁樣玩法即刻扯到愈來愈長;丫!!!!唔好丫~~~

我望唔見佢個樣,但聽聲都知道佢依家應該都幾辛苦,於是我就同果兩隻野講;

我:好喇好喇... 你地兩個唔好再蝦佢啦~~
大家姐:丫~~~

仲以為我講完之後佢地會縮,點知竟然仲輕輕用門牙咬佢,大家姐把聲嗌到拆天咁滯。雖然我望見係幾爽既,但我都唔忍心見到佢咁慘俾兩個細既蝦都唔做D野,所以今次再用友善既語氣同佢地講如果再唔收口一陣就冇野玩,你地要自己摷自己。雖然我都知其實冇咩威脅性,佢地唔聽我講我都冇佢地辦法,至於講需要,可能我比佢地更需要有人俾我出火,再加上冇理由連小蘭都仲未扑過就番香港架~

好彩,佢兩個聽完之後真係放棄左冇再啜住大家姐對乳頭,我將佢慢慢放落梳化,然後捉住佢腳爭向前推,而平陽公主亦話頭醒尾咁捉住我支波棍放入去佢個窿入面;丫~~

依個體位真係唔錯,速度,力度同深度都係由我控制,我要佢快就快,慢就慢,完全係靈活自如。我自知第一炮都係時候要射出尼,所以再將佢對腳壓落D,陰部好自然亦會被撐大;丫~丫~丫~~~

我不斷用力「啪啪」聲咁將條巨龍隊入去,受到咁劇烈既碰撞同刺激,子宮頸兩邊開始收窄,俾佢愈夾愈緊連我既感覺到進一步提升。

抽插左多一分鐘多D,我將巨龍由大家姐既陰道拎番出尼,再檻上梳化上面將今日第一炮既精液射落佢紅卜卜既臉上面。

久候多時既小蘭坐係後面見到我同大家姐咁肉緊既表演之後即刻大讚我話睇唔出原來我既持久力真係幾好,當我擰轉身多謝佢果陣,佢已經等唔切爬左過尼含住我果隻仲滴緊精既鵰,只係區區啜左幾下,小蘭已經令細佬再次變得生機勃勃,而阿欣見到小蘭咁主動亦唔執輸立刻走過尼奶我粒黑提解悶。

依個時候,小蘭感覺到細佬已經準備好,於是就即刻擰轉個人要我插佢,我只係托住條賓周係佢條坑度掃左幾掃,小蘭已經忍唔住係度發出「嗯...」聲,至於係我後面既阿欣就攬住我膊頭嘈生晒,唔係問我爽唔爽就係問我佢地三個女人邊個最好屌果D無聊問題,其實對於我尼講,只要唔係重口味又或者果個女人特別難入口,基本上有得俾我屌我都一定屌既。阿欣問完我之後我求其答左佢幾句就繼續推車,如果要用小蘭同大家姐比較既話,大家姐無論樣同身材都一定比小蘭優勝,加上小蘭比起大家姐既身材略嫌肥左少少,插起上尼就冇大家姐咁靈活同多花款。不過中肯D講,其實佢都唔差既,皮膚又白,口交又一流,手勢又一流,連上圍都係同大家姐叮噹馬頭,不相伯仲。由於阿欣攬住左我,所以我就變左唔可以一路屌佢一路唉係小蘭背脊咁揸佢對波。係依刻我見到眼前依個女人既屁股圓潤得尼又白又滑,於是隻右手就忍唔住一下打落去。小蘭個屁股俾我打左一下之後,屁股D肉即刻震左一震,好有彈性;丫~~ 好痛呀!

老漢推車左陣,頭先俾我入完冇幾耐既大家姐抖左一陣又走過尼參戰,我見自己咁岩又兩手fing fing,阿欣貼實我我又搞唔到佢,於是就趁大家姐走過尼投懷送抱果陣即刻用手摷下佢隻鮑魚。依個阿欣見到有野好玩又要玩埋一份,本來係我後面玩緊我對黑提,但見到大家姐俾我摷得咁爽果陣又要走上前玩埋一份,真係冇佢咁好氣,唯有用另外一隻手滿足埋佢。

維持住依個姿態一陣,我覺得條腰開始有D攰,唔知係咪頭先隊呀大家姐果陣隊得大力左,搞到依家入左唔夠十分鐘就想抖。我假意同小蘭講話要轉花式,叫佢擰個人過尼坐住我,而佢亦好聽話咁完全照足我說話去做,當我訓低個人之後,條腰因為唔洗點郁,即時舒服番好多。小蘭見我訓低左之後就用手噤住我心口借力,然後另一隻手就握住我條野隊向自己個陰道口再用力壓到最入;丫~~ 丫~~丫~~~

一對又白又滑既巨乳係我面前左搖右擺彈下彈下,我用力不停咁揸依對我冇乜掂過既大波,雖然佢的確冇大家姐果對咁大咁聚手,但對於我尼講佢依個size已經好夠我玩。我係果兩個女人既陰道拎番隻手出尼,再用濕淋淋既手掌摸落佢地個胸度,由於D體液本身就好似D口水咁黏黏地,所以當我揸落去佢地個波度果陣除左又濕又涷之外都有D黏手。

係依大約二十分鐘期間,我同小蘭都已經轉左唔同既體位,但到左最後我又係訓番係地下。我扶住佢下盤插多一陣,條巨龍開始表示準備又要噴野,於是我趁佢射出尼之前同小蘭講聲,因為頭先大家姐問我點解唔內射佢,我初頭以為唔得,所以就冇做到,經過頭先果次教訓之後今次我就提早通知定小蘭睇佢想我點,結果佢聽完之後諗都諗就叫我係入面出,唔洗拎出尼。就係咁,今日第二炮就一滴不留咁射晒入佢子宮裡面。

作者: AiUehara    時間: 2016-6-14 02:57

射到冇得再射之後,我攰到訓左係地下喘息。而我唔知大家姐係有心幫我啜乾淨定係有目的咁幫我含撚,佢可能唔知俾人搾乾係咩感覺,不過條賓周俾佢啜兩啜又開始有反應,家姐肯定feel到細佬又硬硬地,於是用佢神奇既起機方法又令佢勃起上尼,不過今次有D唔同既係我感覺到條巨龍有種被拉扯既感覺。

當我內心仲掙扎緊到底仲尼唔尼多次果陣,依個大家姐已經訓左係度不停揸自己對珠峰尼引誘我屌佢。雖然我知自己真係好癲,但係一見到大家姐果個漏緊水既鮑魚果陣,我就真係控制唔到我自己,好想即刻搵條賓周塞住去。

到左最後,我果然真係行動。我拖住疲累既軀殼走上前,對準位置一插。可能條賓周真係不在狀態,一路入果陣感覺點都係差少少,好似就係冇之前果兩次咁爽,但當一俾大家姐裡面D肉啜住果陣,種感覺好似又番番尼。我今次唔理咁多,即使佢真係好正,再加埋另外果兩個女人又訓埋係隔離,但係我都唔理三七二十一,將D精搾埋出尼俾佢就算數。

可能我真係冇咩貨,入左佢一陣都唔覺有明顯想射既反應,而條巨龍就依然維持係半軟半硬既狀態。咁樣拖落去都唔係辦法,所以我就決定搵D情趣。首先我訓落大家姐上面,然後用手托起兩個大奶再將乳頭頂係中間吸啜;丫~~ 好痕呀~~~

啜實左之後,我一手用中指插入阿欣既菊花刺激佢,然後再用粗糙既手指公按摩佢果粒非常敏感既豆,小蘭亦如是;嗯...丫~~

依個效果果然唔錯,我只係玩左一陣,支棍既反應開始愈來愈抗奮,唔洗幾耐,小量精液最後都俾我係大家姐既體內搾得一乾二淨。

係依幾個鐘頭入面,我相信已經係我一生人入面最幸福最放縱自己既時候。我地四個人攤左係地下休息左一陣之後,大家姐就去左煮我地餐晚飯,而阿欣就訓左係地下噤電話,至於小蘭就去左廚房整左杯生蛋溝暖水俾我飲。雖然我唔知我手上依杯鮮黃色液體衛唔衛生,但既然小蘭出於一番好意,就算係屎水我都要扮到好似飲糖水咁清左佢。

過左一陣,大家都開始各有各忙,而我過左大半日,依家終於可以拎起部電話睇下有冇人搵過我。一開,除左係老母係WhatsApp問我咩環境,叫我著多件衫唔好涷親之外,電話入面第二個訊息就係

Amanda:一月一號有空嗎?  [下午 4:19]
沒有,因為約了家人外出。  [下午 9:05]
Amanda請不要忘記你欠我什麼!  [下午 9:30]
突然想起一月一號我有空  [下午 9:32]
AmandaGood九時正到清水灣二灘等我。  [下午 9:33]
OK, no problem!  [下午 9:33]

無啦啦突然俾公主威脅,依個情況下我真係唔知可以點,佢叫我做乜我都冇得拒絕,睇尼真係有排煩。

本來個人任性完一輪出左身汗都幾興奮,但當收到公主既WhatsApp果陣,成個人即刻冇晒心機。我無所事事咁開左個Facebook睇下有咩好睇,直至見到我地個宇宙最強女秘書post左一張同佢男友係聖誕節去沙灘玩水既近照之後,心情莫名其妙又再次興奮起上尼。

大家姐:食得飯喇!

作者: AiUehara    時間: 2016-6-14 03:09

首先要向各位一直支持依個故仔既讀者講聲唔好意思因為之前有D小意外,結果導致更新有所延遲,請見諒:smile_39:
另外,今次既更新會為後續既故事鋪路,所以篇幅可能會比較長,希望大家唔好介意。

最後,在此衷心感謝支持依個故仔既讀者們,希望大家睇得開心D,享受圖文並茂既樂趣
作者: AiUehara    時間: 2016-6-14 03:11

引用:
原帖由 Eddyo 於 2016-6-13 08:12 PM 發表

期待樓主更新!!

多謝支持
唔好意思,要你久等
作者: cih2006    時間: 2016-6-14 19:50

作者: franktoe34    時間: 2016-6-14 23:50

好好好耐無睇過咁高質既小說~~wonderful
作者: AiUehara    時間: 2016-6-16 00:10

引用:
原帖由 cih2006 於 2016-6-14 07:50 PM 發表
好文支持.
多謝師兄。希望你鍾意:smile_35:
作者: AiUehara    時間: 2016-6-16 00:14

引用:
原帖由 franktoe34 於 2016-6-14 11:50 PM 發表
好好好耐無睇過咁高質既小說~~wonderful
真係非常多謝你既抬舉,但我文筆差希望唔好見怪:smile_39:
有師兄依D咁鼓勵性既留言真係令我想放棄都唔得
作者: cih2006    時間: 2016-6-16 21:57

作者: AiUehara    時間: 2016-6-19 00:14

引用:
原帖由 cih2006 於 2016-6-16 09:57 PM 發表
樓主咁有心機, 不能只看不回.
非常多謝師兄一直既支持,有你D咁既讀者真係好
作者: kv10    時間: 2016-6-20 22:06

作者: oxfordtemple    時間: 2016-6-21 16:19

:smile_47: :smile_47: :smile_47:
作者: cih2006    時間: 2016-6-21 23:21

作者: AiUehara    時間: 2016-6-22 22:31

引用:
原帖由 oxfordtemple 於 2016-6-21 04:19 PM 發表
:smile_47: :smile_47: :smile_47:

作者: AiUehara    時間: 2016-6-22 22:32

引用:
原帖由 cih2006 於 2016-6-21 11:21 PM 發表
推一推
哈哈,多謝師兄咁俾面:smile_40:
作者: 一招收你皮    時間: 2016-6-23 00:17

終左好多日....
終左去邊????
作者: AiUehara    時間: 2016-6-24 01:07

引用:
原帖由 一招收你皮 於 2016-6-23 12:17 AM 發表
終左好多日....
終左去邊????
唔好意思,因為要搵適合既插圖所花時間會比較長,所以就咁遲都未update。
不過我會盡快交功課,希望你唔好介意:smile_13:
BTW, 多謝師兄有心追故,在此致以萬二分既感激。
作者: cih2006    時間: 2016-6-24 23:14

作者: AiUehara    時間: 2016-6-28 16:11

~第五章~

食埋生果之後,經過一輪好客氣既你爭我奪,小蘭終於爭贏左去洗碗,阿欣就出左廳睇電視,而大家姐就去左沖涼,咁我當然都要係咁易扮下野執枱咁,廢事俾人覺得我真係當依度係酒店,淨係識食玩訓屙。當我搞掂晒之後,個廳就淨低我同阿欣兩個人。我見咁靜,個電視又淨係播埋D好有深度,好有氣派既勾心鬥角宮廷劇。

好似我依D凡夫俗子實在唔識得欣賞,對於我尼講依類劇既劇情都離唔開開頭總係明爭暗鬥,唔係你想佢死就係佢搵D野屈你,然後條友一定會去個狗皇帝面前打小報告。去到最後,個皇帝明明就最有權,咩都知,但臨尾點都係戇戇尻尻咁聽埋D小人既讒言就信自己聽見既就係事實既全部,結果佢既下場唔係病死就係俾人激死。而個男主角或者女主角係結局都一定可以達到自己既目的,劇終。

我見既然又冇咩野做,於是執晒野之後就入左廚房陪小蘭傾下閒計。入到廚房,小蘭已經紮好馬尾,綁好圍裙,仲戴埋膠手套準備洗碗,我係佢後面企左一陣冇叫佢,因為我覺得小蘭既背影真係幾吸引,佢吸引既地方唔係在於果種外界標籤既魔鬼身材,五官標緻既靚女,而係簡簡單單好平凡既女人味同成熟。咁岩出面播緊古裝劇,如果要代入古代對女人評頭品足既審美觀尼講,佢唔係傾國傾城,都唔係沉魚落雁,更加唔係美若天仙。雖然咁樣好似笑緊佢,但其實我就係欣賞佢依種賢妻良母既氣質。

老老實實,我相信有唔少既男人都係鍾意樣靚身材正,上圍唔洗好大但要夠大,皮膚白白滑滑既女人,而我就係果班男人入面既其中一個。不過就算小蘭唔係完全符合上述果D條件,但以佢果種咁賢慧既特質,唔洗做D咩都已經昇華左去另一個層次。

我係佢背後昅左一陣之後,終於都肯行上前同佢吹下水,由好客氣問我以前D野,家庭背景,到最後又係燒番去阿欣度,問D野都係同晏奏大家姐問過既差唔多,不過佢係問得多,但我就略略帶過,答得唔會好詳細,而大家姐既方式係問得唔算特別多,但就會一針見血,然後就開始深入了解佢有興趣知既野。

初頭我真係諗住入尼傾兩句閒計就算,點知兩個人講下講下,最後又纏綿起尼。得到佢既性暗示之後,我先係單手攬腰,繼而再同佢尼個法式濕吻,淨低冇野做果隻右手就由衫尾開始伸入佢件衫入面。其實我都幾肯定大部份既女人當佢地番到屋企之後都係真空唔戴bra,始終條帶勒住自己都唔係特別舒服,而小蘭亦如是。手掌經過肚臍,好快就到達目的地,我隻手掌停左係佢左邊果個波上面,再輕輕力一揸。當我望住小蘭個樣睇下佢會有咩反應果陣,佢比我我想像中更加接受,本來仲諗住佢會話我咸濕,猴擒之類,但佢居然係叫我大力D。照咁睇尼,既然依個女人受硬唔受軟,即係我想溫柔D對佢都唔得啦。

我地係廚房一邊摸一邊咀,我摸佢個奶,而佢就除左對膠手套摸我細佬。佢對波真係令我愛不釋手,依種偷偷摸摸既氣氛真係好正。錫左陣,我開始伸隻手入去佢條褲裡面準備摷佢,當我D手指已經落到去陰毛既位置果陣,出面果個阿欣無啦啦係度尖叫。

我同小蘭你眼望我眼,由於我地兩個都冇剝過任何野,所以聽到聲之後就即刻走出廚房睇下發生咩事。出到去,阿欣指住電視機後面幅牆同我地講話有條好肥既四腳蛇爬左出尼,我心諗,四腳蛇咋嘛,又唔係曱甴,洗唔洗大嗌。相反,小蘭就好好咁安慰佢,叫佢唔洗驚,條四腳蛇唔會咬佢。而我就望兩望睇下隻野仲係唔係度。當然,條嚴蛇一定仲驚過佢,所以出到去果陣真係連影都唔見。我見阿欣咁驚青,加上大家姐話聽朝先洗頭,我估佢都應該差唔多沖完出番尼,所以我就索性坐係阿欣隔離陪佢算,而小蘭就繼續入廚房洗埋D碗。

到左夜晚十二點半左右,客廳既燈已經熄晒,小蘭,阿欣同大家姐都已經各自各入番自己房休息。由於得三間房既關係,所以尼緊依兩晚我都會同阿欣兩個人孖鋪。唔知係咪平時習慣左夜訓,十二點半對於我尼講都仲係早,個人依然好精神冇咩睡意,結果刷完牙洗好面我就閒來無事坐左係廳眼光光咁望住部電視睇下仲有咩好睇。

過左幾分鐘,大家姐突然係房走左出尼廚房斟水飲,一見到我黑蚊蚊坐左係廳之後即刻問我;

大家姐:咦?乜你仲未訓呀?
我:係呀,我平時都慣左夜訓,所以咁早訓唔著呀。
大家姐:哦~ 咁你都唔好咁夜喇,見攰就早D休息啦。
大家姐:我去訓先喇。
我:好呀,早抖大家姐!
大家姐:早抖喇呀風!

當佢係廚房出尼行番入房果下,我望住佢個屁股一路扭下扭下真係引死我。突然諗,我可唔可以好似D日本AV情節咁,趁大家姐熟睡果陣搏懵入佢房侵犯佢。不過一醒起頭先已經俾人搾乾左之後,我又有心無力,唯有打消依個念頭。

依段深夜時間,電視台只係重播緊D之前已經播過既電視劇或者卡通片,而我又唔知點解既然冇追開又會咁白痴坐係度睇喜羊羊與灰太狼,雖然我真係唔知套野做緊乜,但見佢既然無啦啦賣廣告,於是我經過一番深思熟慮之後,就決定趁依個廣告時間熄左佢,然後走入大家姐間房昅下佢。

我好細力咁打開道門,一入到去,床頭燈依然著住,而大家姐望落就已經咪埋眼訓左。唔知點解,望住訓得咁安詳既佢我又唔忍心搞佢,加上又有張被擋住,我實在落唔到手。退而求其次,我放輕腳步走埋去佢床邊,摀低身錫左佢塊面一啖。

大家姐:呀風?做咩事呀?

突然之間,大家姐掹大眼,我即刻俾佢嚇左一嚇。佢問我做咩事,而係依個時候我冇理由照直同佢講話我想趁你訓緊覺果陣搞你,不過臨陣退縮淆抵架~

我見既然都俾佢發現左,就作一個好D既故仔打完場。

我:既... 冇呀,想多謝你地今日咁好招呼,又要你同小蘭特登請假陪我地。
我:本來諗住好型咁錫你一啖就轉身走架,點知到最後都係俾你發現左。
大家姐:哦~~ 就係咁咋?
大家姐:傻仔尼既,你頭先講左好多次喇,唔洗咁客氣喎,最緊要你鍾意。

最後,我見情況樂觀,於是就打蛇隨棍上錫埋落佢個嘴度。大家姐唔止冇拒絕,仲欣然接受,拉住我隻手要我爬上佢張床。唔知係佢覺得攰定係都知我已經冇得再搾,所以我地錫左一陣,佢就叫我今晚唔好走,留係度陪佢。既然我都未出聲,你又主動提出,咁著數既野我又點可以拒絕呢。

依晚,我見佢都有D攰,聽日又要番工,所以最後都忍手冇搞到佢,兩個人只係攬攬錫錫,傾左幾句就攬住對方訓著左。

作者: AiUehara    時間: 2016-6-28 16:29

一朝早,屋裡面果三個女人似乎仲未起身,可能我訓唔慣,結果就早左起身。依家只係岩岩七點鐘,我望住出面既街景發左一陣呆就去廁所梳洗下,廢事陣間同佢地爭廁所用,阻住個地球轉。依個時候,大家姐既房門最先打開,披頭散髮既佢從房門口走入尼;

我:早晨。
大家姐:早晨。
我:琴晚訓得幾好嘛?
大家姐:好呀,你呢?
我:都幾好丫。

係刷緊牙既期間,大家姐無啦啦係我隔離除衫除褲,我含住支牙刷一臉好奇咁望向佢果副豐滿既身材,下面條賓周即刻扯晒旗。當我正想問佢做咩要除衫果陣,我就醒起佢琴晚好似講過話今朝要洗頭,但估唔到佢急成咁,唔等我走左先慢慢用。拿拿臨搞掂晒之後我一心諗住盡快讓番個沖涼房俾大家姐用,點知我都未踏出個廁所門口佢就拉住我;

大家姐:不如入尼陪我?
我:下?你唔係趕住出門口咩?
大家姐:唔趕呀,依家先七點幾~
大家姐:我過去好快咋嘛,搭車既話半個鐘都唔洗就番到。
我:咁... 好呀!

大家姐見我應承左佢之後就走左入浴缸先,而我亦隨後跟上,即刻用最快既速度剝晒D衫褲準備同佢鴛鴦戲水。

大家姐:咦?佢又精神番喇喎!
我:係呀,抖夠喇。

大家姐見到我下面硬晒,個樣即時流露出一個古古惑惑既表情行埋尼。見到佢依股好似覺得我已經走唔出佢五指山既氣勢,我就睇下佢想點,於是就索性坐係度等佢做主動。大家姐行到過尼,一邊噤住幅牆一邊用腳掌磨我隻雀,而佢對奶係我面前樣尼樣去,擺明就係要我揸佢架啫~

依個平陽公主似乎好自豪咁將我條巨龍臣服於佢既腳下,腳掌不停來回係條賓周表面磨擦,我咁大個仔都係第一次玩腳交。雖然感覺係冇咩特別,但人一世物一世真係咩都要試下。大家姐好有技巧咁係個面磨左一陣又用腳趾逗起佢尼卒幾下個底,服務真係非常周到。細佬俾佢好溫柔咁對待下,不知不覺又有feel,為左可以同大家姐玩多一陣,我刻意要佢停一停,然後捉住佢既腳腕再輕輕放係浴缸邊。當大家姐仲未知發生咩事果陣,我已經用個口黐落佢隻鮑魚度奶;丫~~

佢突然俾我咁玩法,一時手足無措差D失平衡,好彩最後我用手係佢屁股扶一扶,而佢又用力噤住我個頭先冇發生意外。我一隻手捏住佢屁股D肉,另一隻手就攬住佢踏係浴缸邊既右腳,相信大家姐平時都有修下D陰毛既習慣,所以佢都唔算係茂密既森林,同埋就算係咁近距離既接觸亦都唔會好吉。係佢隻紅邊鮑表面奶多一陣咸水,下面依家已經非常濕潤,可以進入我最期待既時刻。不過見到佢咁想要,我又唔想咁快俾佢得逞住,於是就叫佢坐低先,繼而可以俾我滿足下手感,玩多一陣佢果對經常引人犯罪既豐滿上圍。

兩個山峰俾我又揸又捏,原本垂得尼都有D挺身既奶即刻俾我玩弄於股掌之中搓圓噤扁。我只係用陰力揸左一陣,大家姐已經開始有feel,仲係我面前輕聲呻吟,一邊揸,一邊話好舒服,之後仲忍唔住捉住我隻手一齊郁。

滿足完對手,跟住落尼就到個口,頭先起身之後早餐都未食就俾人拉左入尼,依家既然仲未有野落肚,唯有是但搵D野啜下先。我用力揸實佢對珠峰,兩個奶即時變長左,而我就好似個BB咁食奶,一啖含住佢又啜又奶。當大家姐見到我咁猴禽啜佢果陣,冇拒絕之餘仲好樂意咁固定自己對波俾我盡情蹂躪,見到我奶得咁滋味仲講笑咁問我好唔好食。

係我奶得最投入之際,唔知幾時起左身既小蘭突然係出面敲門問沖涼房有冇人。大家姐即時以迅雷不及掩耳既速度拉埋左浴缸隔離果塊唔透光既浴簾,然後同小蘭講話佢依家洗緊頭。可能大家姐唔想俾小蘭知道佢自私食唔出聲,所以佢一邊同小蘭講野,一邊就金精火眼監視住我。因為大家都識左好耐,而且又係同居密友既關係,當小蘭知道裡面果個係大家姐之後就擅自走左入尼小便同刷牙洗面。諗諗下,其實我同阿欣都識左一段日子,當中最深刻既莫過於就係佢親自教識左我點樣係單純既做愛同埋增加環境刺激兩者之間取得平衡,從而令扑野既快感提升。係依個好似俾大婆捉姦既環境底下,我腦海中又閃出一個邪惡既念頭,當佢同小蘭講完野之後,我走上前要佢跪低幫我用口重新喚醒條龍,大家姐知道我想點之後亦好合作即刻同我含。

依一刻,我諗出面果個小蘭點估都唔會估到沖涼房入面竟然仲有第三個人,而大家姐頭先果刻仲同佢講緊野,下一刻就已經幫我含緊撚,仲含得不知幾滋味。到左咁上下,條賓周已經變得虎虎生威,於是我扶起大家姐,然後要佢擰轉身趴低俾我屌。初頭仲以為會順風順水,點知今次佢竟然睥住我,示意我知小蘭仲係出面,唔可以亂尼。如果佢係阿欣我一定會隔硬尼,因為佢最鍾意就係咁,但今次對住既係大家姐,我唔敢輕舉妄動,廢事真係激嬲佢,依家只好乖乖聽佢話靜靜地打下車輪算。

由於頭先要做樣扮洗頭,所以大家姐就開住個花曬淋空氣,我見既然都係要扮不如扮得徹底D,所以就拎起左個花曬淋落佢個身度,當見到佢成個身都已經濕晒,我就順便幫佢搽埋沖涼液。其實我都知佢今朝只係需要洗頭,不過我見淨係打車輪都有D悶,於是就搵其他野同佢玩下。我係浴缸前面擠左一下沖涼液,然後好細緻咁搽混佢全身,而搽得最認真既當然就係佢既私人部位啦。D沖涼液已經好滑,大家姐既肌膚又係咁滑,兩樣加起尼真係滑上加滑。望住佢身上白色既沖涼液痕跡,同時亦係我隻手係佢身上遊走既路線,證明我已經將佢個身體徹徹底底咁摸過一次。

當小蘭搞掂好晒準備打開道門番出去果陣,我同大家姐都已經準備就緒入戲肉,而大家姐亦趴低左預備俾我狠狠咁屌佢。

「咔嚓」閂好門

唔~~~!;我等左咁耐既時刻終於都到,條巨龍控制住身體每一條神經,當小蘭閂門果下聲一響,下身就一口氣將佢插到入大家姐子宮既深處,子宮兩側係我入既同時一齊夾緊,不斷同我條腸互相磨擦,佢既體位毫無阻隔下傳到我條賓周到,而佢亦受我條火龍既熱度影響下變得更加興奮同投入,係我推緊大家姐果陣,佢都好配合咁向後壓過尼,所以我就算唔洗點出力都可以下下頂到最入。可能頭先俾佢用腳玩完又用口含過,細佬好快就有感覺,但係冇理由玩左十五分鐘就停架,加上話唔定一陣阿欣又走埋入尼,我地冇咁多時間好似琴晚咁慢慢玩,於是我今次就採取非常既做法,雖然唔玩持久戰,但係快得尼都要夠刺激。我拉開塊浴簾,再將大家姐個人貼住幅牆背向我,兩個乳房即時被身體同牆身擠壓而變得又闊又扁,我一邊入佢一邊伸隻手去卒佢粒豆;丫~~丫~丫~

我見大家姐個樣都幾享受,一路俾我用力屌一路壓低把聲淫叫,唔止佢,就連我既感覺都愈來愈強,於是我先拎番條野出尼,然後再擰轉佢個人抱起佢。巨龍再次進入佢既陰道,而大家姐亦好自然咁用交叉腳夾實我條腰上下上下咁郁,維持住依個姿勢一陣,對手都開始攰,我趁手軟之前再出盡力入多佢幾下,巨龍不停係子宮來回進出,陰道同佢磨擦既頻率亦愈來愈密,我身上原本既水喉水亦都開始同汗水混合起尼,巨龍忍到最後一刻,終於將白色既汁液射入大家姐既子宮深處,務求將最後一滴都嘔埋出尼為止;丫~~~

作者: AiUehara    時間: 2016-6-28 16:40

我內射完大家姐之後即刻錫左佢一啖,然後坐左係浴缸邊休息,而佢就好似好攰咁唉係浴缸望住我。大約過左一分鐘,大家姐就提議我出番去先,一尼佢怕我俾人發現晨早流流就唔見左人,二尼佢都要洗頭。就係咁,我同大家姐兩個人單獨相處既三十分鐘就此結束。為左報答佢,我趁其他人仲未出尼之前就整定四人份量既火腿炒滑蛋加牛油烘麵包俾佢地做早餐。

煮好晒所有野之後,大家姐同小蘭都已經開始食緊,但係果個阿欣可能因為唔洗番工,所以就冇起床既打算。經過三番四次咁叫佢,依個傻妹終於都捨得起身。到最後,小蘭同大家姐兩個因為要番工,所以食完早餐化好妝之後就一齊出門口。臨走之前仲交低左條士啤匙俾我叫我同阿欣玩得開心D,當依度係自己屋企就得。

目送佢地離開之後,我入番去搵阿欣,睇下佢做乜咁耐都唔出尼,攤到D野涷晒之餘仲浪費左我一番心機。我望過間睡房又唔見佢,於是就走到去頭先留低左我唔少子孫既沖涼房搵佢,點知一望,我既驚訝、興奮、內疚同慚愧即刻湧晒出尼。講講下,原來佢琴晚一過左十二點,亦即係Boxing Day就第一時間拆左我送俾佢果份聖誕禮物,然後即刻將佢著左上身諗住俾個驚喜我,點知佢話自己訓係床度等左一陣,然後等等下就唔小心恰著左。本來我仲擔心會唔會俾佢發現我其實係去左大家姐間房訓先冇陪到佢,好彩佢冇再追問落去,只係話自己好蠢。而我就氹佢話因為琴晚訓唔著,所以就一個人出左廳睇電視,到最後亦都唔覺唔覺係廳訓著左。

雖然依一刻佢並冇怪我,但我心入面依然不斷受到良心既責備,諗番自己點樣貪新忘舊,為左大家姐就將阿欣拋諸腦後,真係衰到貼地。

我:喂,不如我地趁佢地唔係度尼番次好冇?
阿欣:唔喇~ 岩岩起身好攰,而且難得上到尼梗我想出去行下。
我:但我見你著到咁就好想搞你喎...
阿欣:咸濕仔,忍多幾日先啦~ 最多番到香港我再著俾你睇好唔好?
我:下?但我估你都唔會咁樣著番公司掛...
阿欣:傻仔,我俾你上尼我屋企訓又點話,到果陣時你想點搞都得!
我:咁著數?
阿欣:係呀~ 呃你做乜!

換過件新衫,我地就整裝待發準備去周圍行下,由於出門口果陣已經唔算特別早,所以阿欣就話不如去兩個景點行下算,行到夜晚就去揼骨鬆鬆。而最後決定果兩個地方分別係深圳野生動物園同光明農場,之所以揀野生動物園係因為佢係深圳都算幾出名,但我居然就未去過。有見及此,家姐話既然尼到就點都要去行下咁。至於光明農場,因為絕大部份既著名旅遊景點阿欣都已經去過晒,唯獨依個就未去過,所以就揀左依個地方作為我地今次最後一個既參觀景點。

作為路痴既我,出左門口之後就只係負責跟住阿欣,佢去邊我就去邊。不知不覺,我地好快就上左深圳火車站既月台。首先,係火車站搭一號線去到終點站世界之窗,搭到過去半個鐘都唔洗。一落車,我同阿欣就係火車站入面既公交接駁站搭66路,大約二十分鐘就係動物園落車。

初頭以為個動物園會好污糟同好多人,不過行左一陣,雖然個環境點都會有D臭,但情況俾我想像中好,至少兜左接近三個幾鐘,好慶幸未見到有大媽帶住佢D小朋友隨地便溺,除左係個公廁臭D之外,整體尼講都還好,不過不失啦。

深圳野生動物園

光明農場

依家既時間係夜晚七點,去完果個冇乜特別,只係好多草,周圍都見到植物同乳牛既光明農場之後,終於都到左全日最令我期待既地方,係我眼前既係一間叫做浴火重生既水療按摩中心。齋睇門面,如果唔係家姐同我講,我都睇唔出原來佢係可以揼邪骨。至於何謂揼邪骨,我聽就聽過,但咁大個仔就真係未曾試過,多得阿欣我今次終於有機會可以大開眼界。

行到去門口前面,兩個著住藍色旗袍既靚女已經即時為我地開門,雖然冇好似我幻想咁好整齊排好兩行十足閱兵咁大排場,但係依兩個靚女依然站姿好端莊咁點頭歡迎我地。我既雙眼從佢地婀娜多姿既身材遊走過後就繼續跟住阿欣行到去大堂既櫃台前面搞手續。完成簡單既程序之後,有另外一個同樣都係著住藍色旗袍既女職員棟左係附近為我地指示去更衣室既方向。

其實同去政府D公共泳池游水差唔多,只係依度冇咁大陣氯氣同漂白水味咁解。拎左條鎖匙之後,我就行到入更衣室攞番果個同條鎖匙號碼一樣既locker,裡面既格局同樣都係將更衣室同儲物室合併埋一齊。放好左D貴重野,我就係一個唔係著藍色旗袍既男職員手上拎左一條白色大毛巾,當我一接過佢果條仲有D熱既毛巾,聞都唔洗聞就已經有一大陣唔香既洗衣粉味傳到入我個鼻度。雖然我唔知係咪真係乾淨,但反而佢果陣好似係經過高溫消毒既味令我更加安心。係咁易沖完個涼之後,個呀叔見我傻下傻下唔知想點果陣就用佢流利既國語叫我過去換一套印有佢地logo既衫褲,同我估計既一樣,佢地所有既貼身衣物同毛巾都係會有一種經過高溫消毒過既味,好強烈。

作者: AiUehara    時間: 2016-6-28 16:45

終於要入戲肉,經過左一條冇咩咁特別既更衣室特別通道之後,佢係一個類似任你坐幾耐都得既地方放左部類似iPad既野俾你揀你想要既女,即係為你服務既按摩師傅,有男有女。一打開,首先成個畫面都幾乎係紅色既,然後就要我輸入自己條鎖匙既號碼,入到去首頁,所有相中人都係著住自己風格既聖誕服飾。雖然已經過左聖誕,不過見到個個都咁識打扮,係幾有驚喜既。反正我見個個都差唔多樣,又係化晒妝,塊面又係一樣咁白,果D稍為嫩口少少既妹妹又俾人點左,我好認真咁揀左五分鐘左右,到最後終於都睇中左一個個樣望落好似都唔差既女技師。當我望住佢個樣果陣,內心又不停係度猶豫到時入到尼果個會唔會貨不對辦。結果,我最後以又唔係揀老婆既心態說服左自己撳確定。

依度可以俾你揀你想訓係類似大廳既地方同一大班人一齊按定抑或係自己加錢book一間房舒舒服服咁按,咁唔洗講都知前者一定會比較平,後者就會比較貴,但同樣後者既私隱度一定會比前者高好多,就好似係俾人殺左都冇人發現果種。我見反正難得尼到,梗係揀book一間房舒舒服服俾人按啦,起碼我估自己到時可以為所欲為,想點就點。

完成所有程序,我見附近有幾個女職員係度行尼行去,於是就求其搵左一個最近既尼問之後要點做。佢接過我手上部iPad望左兩眼,然後就叫我跟佢走。左穿右插,再經過兩三條通道,依位女職員就帶左我去一間私人房入面叫我先訓低稍後片刻,我頭先揀既師傅依家過緊尼。就係咁,我咪埋左對眼訓係張都幾舒服既床上面等左一陣,終於都聽見有人打開門。我一望過去門口既方向,依位73號既骨妹果然冇令我失望,真人同頭先相入面果個樣都差唔多,如果硬係要雞蛋裡挑骨頭既話就只可以話真實既佢個樣比相入面既佢稍為殘少少,不過日日都要咁開工法俾我都會殘,所以以佢咁既質素對於我尼講真係已經好滿意。

打過招呼,講完D例牌多謝我既台詞之後,佢就遞左個類似餐牌既野俾我睇,問我想要邊種服務。我好似真係揀野食咁慢慢研究,一邊睇價錢一邊睇下有咩服務可以提供。揭左一兩頁,我見到一個套餐都幾吸引我,望見佢既價錢比一般果D中式按摩、港式按摩、日式按摩、泰式按摩、法式按摩、瑞典式按摩、台式按摩、夏威夷式按摩、地中海式按摩、淋巴按摩等等等等既都要貴,其中最令我留意既係佢有個叫前列腺按摩,之後仲有一至七個流程,當中離不開都係是但搵個四字成語再加個式字就當係招式名。就算我再蠢,唔明咩叫四季發財同一舉兩得果類名之外,但睇見咩吹簫、深喉嚨、老漢推車都略知一二有咩玩,我就唔信佢既按摩手法真係咁勁可以按到去深喉嚨掛...

參考完佢地既服務簡介,我就揀左果個套餐,當中一至五既類別貌似都係正正常常既穴位按壓、推油、刮沙、腳底按摩、肌肉按摩果D家常便飯。同佢講左我既選擇之後,佢就話多謝陳先生,然後就收番好個"餐牌"開始為我服務。

作者: AiUehara    時間: 2016-6-28 16:53

引用:
原帖由 kv10 於 2016-6-20 10:06 PM 發表
會唔會同amanda上返一手 XD

會:smile_47:
作者: AiUehara    時間: 2016-6-28 16:59

引用:
原帖由 cih2006 於 2016-6-24 11:14 PM 發表
但我去完翻黎好多次.
哈哈 冇計啦師兄~ 小弟為人比較執著同完美主義,因為唔容許D圖有瑕疵,結果就變相拖慢左唔少速度:')
作者: cih2006    時間: 2016-6-28 21:31

作者: AiUehara    時間: 2016-6-28 23:52

引用:
原帖由 cih2006 於 2016-6-28 09:31 PM 發表
未睇, 留名.
多謝捧場:smile_40:
作者: duly5622239    時間: 2016-6-29 02:23

作者: hojoe1    時間: 2016-6-29 06:20

挺好的
作者: oxfordtemple    時間: 2016-6-30 16:22     標題: very good

:l ol :smile_15: :smile_15: :smile_15:

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)