188Channel

標題: 《戀戀馬教授》-全十二章連載完畢- 【7/8-後記】 [打印本頁]

作者: 祝伊欣    時間: 2016-5-13 15:12     標題: 《戀戀馬教授》-全十二章連載完畢- 【7/8-後記】

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 祝伊欣    時間: 2016-5-13 15:22     標題: 《客席情人2016》:

1.〈楔子〉

男朋友響澳門做嘢,最近公司忙住趕起個project,取消晒短週,好可惡,搞到我哋一星期見得一日。  所謂七日不見,如隔一週,心中嘅思念唔再講,各忙各兼餓住咁等真係懷疑長此下去會妨害生理健康呀。  前兩日到我考完晒試,又交晒論文喇,就獎勵自己一日清閒,返娘家順便執多兩件夏天衫褲,然後發現:以前著唔落嗰啲,到今時今日依然都係著唔落,可見青春都仲未遠離我

話說我響呀媽間房執咗堆舊衫出嚟,試下邊件OK先拎走,期間試返一件米色背心同一條韓國風嗰啲超短春天迷你裙-都唔記得因咩事以我向來樸素嘅作風,當日會買咗哩兩件衫了,好可能都係各自著過一兩次就收埋咗喇。  今次試身之後,我相信以後都係唔會再著呢兩件出街㗎喇-小背心呢我就無身材「晾」得起;裙呢就因為小妹響幾年間長多咗肉嘅緣故又顯得短咗啲、窄咗啲。 我諗各位絲打睇到呢度都好理解呢種情況教人幾咁無奈:一件唔會再「著」嘅衫,丟咗去又覺浪費。 所以我諗咗一諗,決定將佢哋撥入「特別場合服裝類」,好似中學校服咁,都可以響情趣劇場拎返出嚟用,有圖說明:

諗好之後,豁然開朗,覺得自己既為地球環保出咗分綿力,思想境界上又貼近咗老莊一步咁。 難得自拍咗張相,唔想孤芳自賞,就text下男朋友,順手send埋張相出去同佢sayhello喇。

「哇你咁樣色誘我?!?!」

「真空等你今晚返嚟呀

「有冇著底底呀?」

「冇呀

如是者,講講下,撩興人者人亦必撩興你,搞到自己都面紅氣喘,下面都宣佈獨立自己濕了一片。 意猶未盡,於是又影多一張send過去,如下(我男友講過,女仔單腳掛住條under係好誘惑嘅畫面,所以好乖咁配合咗):

「我哋研究下點解啲時間過得咁慢吖,寶貝」

「你太壞了。實在太壞了。今晚我要懲罰你」

「好呀呀呀,扮驚先

「頂!我要即刻出寫字樓呀

。。。。。。。。

餓咗一星期再加無端端send相挑逗的結果是:星期六夜晚等到佢趕返嚟之後,做咗兩次;攬住瞓醒咗之後MorningQ一次;星期日下午做咗次,臨瞓前又一次⋯⋯

男朋友到步之前,我已經準備好晚餐-今次整咗煙三文魚蘋果蜜糖沙律,自創嘅fusion菜「小鮮肉唔夠薑面紅紅」 同埋薄餅;亦都沖好涼、洗好頭、擎乾水,全身香噴噴咁期待同愛人徹夜纏綿。

「我冇鎖門呀,你一陣自己入嚟啦。」

「好呀,你等我『入嚟』呀。」

聽到佢響門外嘅腳步聲,我即刻衝上前開門,連「你返嚟喇?」都未講,就撲過去踮著腳尖攬頸索吻;佢將公事包隨手扔落地,就拉我入懷、伸脷同我打車輪,同時好肉緊咁攬住我條腰,箍到實一實,然後一邊咀、一邊含含糊糊咁lur幾次「掛死人喇」、一邊又掃腰又捏patpat,又揸我波波,搞到我忍唔住係咁輕聲呻吟,完全feel到佢已經硬晒,咀到停唔到咁直至我哋雙雙跌落梳化,我趁機回一回氣,媚眼柔聲講:

「食嘢先啦,寶貝。」

「食緊囉,我想食你先呀。」

「醫咗肚先啦,啲餸攤凍晒㗎喇。」

「好,食飽我再慢慢炮製你⋯⋯」

男朋友返咗成日工又舟車勞頓、趕返嚟搵我,其實已經又累又餓喇。 佢十足十小朋友咁三扒兩撥、狼吞虎嚥,隻手又壞壞的係咁摸住我大髀,十分鐘都唔知有無就食完了,都嚟唔切欣賞我鬼五馬六嘅新菜式同創意。 呀媽教落,要留住男人個心,首先要留住佢個胃。我認同㗎-食、色,性也,飽暖然後就思淫欲,唔餵飽個男人先,一陣間邊有力激戰呢?

~ 楔子完 ~

作者: 祝伊欣    時間: 2016-5-13 15:25     標題: 《客席情人2016》:

2.〈久旱逢甘露〉

餵飽咗男人,就到男人餵返飽我喇。 我專登唔幫男朋友拎套衫入洗手間,然後叫佢去沖涼嘅;另一邊廂好快洗好碗抹乾淨枱,就上床剝光豬除淨套白色lacebra同小under,自己摸住等佢。  大約十分鐘左右佢光脫脫咁出返嚟。

「沖完涼喇?我幫你吹吖-吹頭髮先。

「(一出嚟見我好享受咁摷緊自己,小兄弟驀地一抬頭)⋯⋯

坐響床邊嘅佢,眼神迷離咁望住我若無其事一般坐上去佢大髀,認真咁拎住風筒幫佢吹頭髮;但係已經一隻手極速托住我patpat,另一隻手伸落去上上下下咁捽我礁區⋯⋯軟綿綿、暖笠笠、濕之之。

「啊⋯⋯衰妹已經咁濕喇?好想要喇?」佢嘅動作一直好似羽毛飄過咁輕柔,撩到我本來已動嘅春心更加蕩漾-我心入面即時大叫「係呀!我要呀!!!」同時卻強忍住由下面一陣陣傳嚟嘅酥麻感同佢調戲嘅輕佻語氣,努力咁幫佢吹乾啲髮尾先:「咩⋯⋯咩唧?」 我勉強搖動咗兩下風筒,口裏說不身體當然很誠實,下面春水潺潺,流過不停。 「頭髮乾喇-」佢嘅耐性似乎已經消耗完,就咁扔開咗個風筒,驚魂未定間就好粗暴咁抱我轉身將我壓住唔畀我亂郁,然後堆砌起一輪忘我嘅濕吻,手仍然在不停攻城。「呀⋯⋯」我畀佢捽到濕到無得再濕,只能無力地使出慣技「小貓洗澡」,沿著佢散落過無數個吻嘅臉龐同下巴吸啜舔,弱弱咁喺佢耳際哀求:

「畀我吖,Herman,我想要呀,插插呀⋯⋯」

「咩話,聽唔到?」勝利的眼神就快將我電暈。

「我要你插插呀⋯⋯」我哄到佢耳仔邊有氣無力咁重覆一次。

「插邊度?嗯?話我知?」

「嗰度⋯⋯」

同一時間我伸手去握住佢小兄弟,好熱好硬,好似我塊面咁都係火燒咁熱;個腦近乎一片空白,下意識上下一邊胡亂套弄、一邊響我門外上上下下咁磨擦。

「我都好想插你,忍咗成日喇⋯⋯」話音未落,我哋同時滿足地長舒一聲,叫得很深遠-夢寐以求嘅鐵棒已經狠狠挺咗入嚟漲滿我嘅靈魂,出出入入、入入出出,絲絲入扣。 繼而佢將我微微翻側,抬起我嘅左腳、放上膊頭,一下子又再挺身而進-好深好慢,我盡情享受佢每一下愛的承諾,呻吟聲一浪蓋過一浪;無幾耐,佢還原返我兩腳,雙手捉實、固定我嘅patpat,錫一錫我額頭就突然加快速度狂飊───
一直至衝刺,直至全部射晒響蜜穴裏面。

「頭先嗰招叫咩呀?我哋第一次試呀係咪呀?」

「係呀傻妹,『半邊燒鵝髀』呀,鍾唔鍾意呀?」

我望見到佢手臂同我隻左髀竟然都有淡紅嘅指印,幸福咁笑笑點頭。

~ 此篇完 ~

作者: 祝伊欣    時間: 2016-5-13 15:30     標題: 《客席情人2016》:

3.〈琴挑愛人〉

話說第一Q嘅場景,大家可見都怪女主角餓過籠、情慾難奈,連腸腸都食唔切,來不及慢慢享受前戲已經頻臨缺湜;先至畀男主角調戲咗陣啫,就忍唔住伸手引鐵棒入洞。 無法啦,小別勝新婚,係咁㗎喇。 雖無溫婉纏綿之膩,但有直搗黃龍之勢,速戰速決都好,方便大家回一回氣再嚟第二Q⋯⋯

男友中出我之後,錫咗我一陣,就去廁所chur支事後煙。 小妹起返身稍為清潔咗下面倒流出嚟嘅精華,斟杯水飲,見白色lace底底頭先被連累玩到濕晒,已經葬身慾海,咁就求其着返住件小背心,底底都唔着就走去坐低彈琴-欸,大家可能拍晒枱皺眉問,呢個時候彈琴,做乜嘢呀?說話就唔係咁講喇。 古人早喺《禮記》〈樂記〉篇記載音樂同人類情慾感覺思想息息相關;音樂可以教化、陶冶、刺激人,人亦可以透過琴歌傳達當下感情,其感染力係不容低估㗎,唔係你以為司馬相如琴挑卓文君呢個歷史故事係無聊惡搞嘅咩?  純粹講起又講:前排紅爆嘅所謂流行小說《格雷的五十道陰影》,入面都有男主角彈完琴,女主角偷聽完行埋去摟扑嘢嘅片段。  當然小妹絕對唔係攞嚟自比,何況同人唔同命,人哋寫咸故發晒達,我只不過係一芥窮苦青年,兼一個享受性愛事後上網打文開心share下,都要一而再再而三畀版主pm警告嘅少女啫。(後按:「版主」係指貼原文時間隔籬嗰版,唔係指呢度嘅靚仔版主)

前排BlaBlaBxx有一期嘅廣告,都以三角琴為背景(見上圖說明);我既唔係賣bra bra廣告,亦唔係公開演奏,咁真空上陣又何妨呢。
我坐好喺琴櫈,任一把睇上嚟就知啱啱搞完嘢嘅略為凌亂嘅長髮散落肩上、背脊上,短身嘅小背心完全遮唔到渾圓雪白嘅pat,逕自彈起蕭邦一首有沙龍性感情調嘅waltz:

https://youtu.be/b_E51SV0Zus?t=18s

彈咗兩句,我男友就出嚟喇,靜靜行去我身後,默默欣賞成個禮拜無見嘅女友為佢傾情彈奏。 佢好乖咁等到我彈到最後一粒音,響空氣度迴蕩咗幾秒,先至出手,響背後隔着形同虛設嘅小背心雙手一嘢揸落我兩個小雪球,純熟地用手掌按摸、用手指挑逗乳尖,再沿着腰輕撫我pat pat、大髀內側;我轉身跪低,對上佢早已勃起嘅兄弟-左手摸向袋底、右手握向熱棒,伸脷從袋袋、根部直綫舔上龜頭打招呼,滋味地舔佢最敏感嘅一點周圍,用打圈圈嘅方式作為見面禮,繼而望住男友、一下含到底。  佢鍾意我嘅節奏,鍾意開始時慢慢的、淺淺的邊含邊舔,然後漸漸落力,含得更深、啜得更肉緊,由低真空吸起、近終點戛然放輕,全力服侍棒頭,左手一邊握住棒身套弄;男友又鍾意我多啲同佢四目交投,每次我一副快受唔住嘅眼神望上去,佢都異常興奮,報以一次又一次濕潤嘅分泌,好等我離開腸腸時,可以拉着佢誘人嘅水絲掛響唇邊出嚟畀佢欣賞。

幾分鐘嘅含吹奶啜,令小兄弟堅硬如鐵;男友抱我起身、將我翻轉挨住鋼琴琴蓋,用狗仔式下下深入、啪啪聲咁回報我:

「啊⋯⋯好正,好正,你入面好緊、好濕、好暖⋯⋯ 我要插爆你、插爆你個小淫娃⋯⋯」

「我淨係對住你咁濕,淨係對住你咁曳,淨係對住你咁淫⋯⋯嗯⋯⋯你鍾唔鍾意呀?」

「超鍾意,勁鍾意!」

就係咁,一招狗仔式抽插到尾,第二Q同樣以中出作結,啲精多到溢返出嚟流落大髀⋯⋯

~ 此篇完 ~

作者: 祝伊欣    時間: 2016-5-13 16:05     標題: 《客席情人2016》:

走甜小插曲-舊文分享
〈脫軌-記第一個吻〉

曖昧的小沙發上,他和她靠在窗與牆的九十度角,以陌生的方式打情罵俏。狹小的空間裏,誰也抓不住一瞬的凝視,彼此眼神的艱澀難以僭越,只得在感情的框框中繼續被壓抑。情緒的起伏在揭示欲望流動的痕迹,如初春雪融而始,奔突中總算另闢蹊徑,最終消散流入大海。

他的呼吸在她兩耳之間游來游去,好像遊樂場裏面的碰碰車,逕自突然開動,無從揣測去向,挑動了敏感緊張的神經。深夜中,他的雙眼更顯深邃,似藏了說不出的情意,用溫柔的言語擾攘着似鬧非鬧。

「我喜歡你。」他突如其來的每一個字,都清晰又夢幻地從她耳邊鑽進心裏去,領着狼狽的心跳與「我也是」三個字,乘升降機直上喉嚨,卻又不期然緊鎖其間。

落了空的期待升了溫,因忐忑而撥得散亂的髮絲,彷彿營造了交戰的氣氛。思想遇上短路,理智盡數傾瀉。此刻,彼此心事叠着心事,想表達的盡處,失效是一條荒廢的公路。

「外面冷,要圍好頸巾。」就在半秒間,黑色成了他和她牽繫着的最難踰越的距離,正逐寸褪去。眼睛已失落了脈脈相視的能力,由鼻尖與鼻尖的輕觸嫁接情感交流,直至他的唇悄然而至。如此純淨理性的脫軌,讓兩人都手足無措-假如軌道確曾存在,這一個深吻便正式宣告了脫軌。

「吻下來,豁出去,這吻別似覆水⋯⋯」默默無言中,誰也不輕易說出「分離」二字,以散落連綿的吻說明有一種微妙並不在乎暮暮與朝朝。是的,這一晚上演的,是愛情對現實的反叛,是比《上邪》更動人的承諾與誓言,是看不起繁華盛世的纏綿遊戲。

~完~

作者: Righthand    時間: 2016-5-13 17:35

第一 :smile_30:
支持師妹繼續出文
這是定情一吻嗎?
作者: 鋒馬故如雲    時間: 2016-5-13 20:17

作者: fuxkyouall    時間: 2016-5-13 21:20

Good good good
作者: 山頂既朋友~~~    時間: 2016-5-13 23:55

引用:
原帖由 祝伊欣 於 2016-5-13 03:12 PM 發表
小妹伊欣,初到貴境,拜見色文版版主同咁多位師兄姐,請多多指教:smile_o06:

先在一樓,自我介紹幾句,又方便以後繼續將文章目錄,更新響呢度。

小妹係百分百土生土長嘅香港女仔,準備今年大學畢業;草 ...
伊欣,原來你黎左呢度? 一定要繼續支持你,期待更多靚相

作者: kanthegelmarx    時間: 2016-5-14 00:30

作者: 1022-1020    時間: 2016-5-15 10:43

正。追

作者: afc0228    時間: 2016-5-15 13:01

作者: xskyx94    時間: 2016-5-15 13:42

作者: kanthegelmarx    時間: 2016-5-16 13:48

作者: 過路人文迪    時間: 2016-5-16 14:21

作者: 祝伊欣    時間: 2016-5-17 10:49

引用:
原帖由 鋒馬故如雲 於 2016-5-13 08:17 PM 發表
伊欣師妹你好,見師妹—起手已經功架十足,單看第一樓已經忍唔著要入嚟坐低結識結識。
文未讀,言先留,支持
引用:
原帖由 過路人文迪 於 2016-5-16 02:21 PM 發表
妖, 張相睇倒我溪水溜溜, 呀, 唔撚係, 係鳩 thing thing 至啱, 伊欣妹妹真係文筆暢詠, 博學多材, 所以, 妳千祈唔好再行差踏錯亂講野黎比版主刪 post 呀, 如果唔係, 我地呢度一眾新兵就會無哂寄託同迷失方向架嘞
哇!馬師兄、文迪兄都大駕光臨,真係令人興奮又緊張,短短兩三句支持,已經搞到我濕晒喇-出晒手汗,文都唔敢打呀陰公。:')

文都唔敢打係講笑嘅-小妹純粹禮拜有嘢「搞」,唔得閒寫文,然後又「有朋自遠方來」(姨媽),唔係幾舒服無乜寫甜嘢嘅mood啫。 其實而家都唔肯定齋打兩句預告下或者吹水,會唔會又犯版規被扣分,真係拜託大家多加提醒小妹呀:')

今晚鐵定出文更新,多謝大家支持

作者: 祝伊欣    時間: 2016-5-17 10:55

引用:
原帖由 Righthand 於 2016-5-13 05:35 PM 發表
第一 :smile_30:
支持師妹繼續出文
這是定情一吻嗎?
多謝右師兄支持
「定情一吻」,好似古裝劇咁 -都算係嘅,初相識嗰時嘛。
當時我同男友分隔兩地,見唔到面,所以先至有啲咁嘅「相思的呻吟」,追記下曾經咁「純情」嘅片斷。
遊戲之作而已,唔好見笑

作者: 祝伊欣    時間: 2016-5-17 11:18

引用:
原帖由 山頂既朋友~~~ 於 2016-5-13 11:55 PM 發表
伊欣,原來你黎左呢度? 一定要繼續支持你,期待更多靚相
引用:
原帖由 kanthegelmarx 於 2016-5-14 12:30 AM 發表
樓主原來黎左呢度
你身型真係好好
引用:
原帖由 afc0228 於 2016-5-15 01:01 PM 發表
歡迎....看完了...都不明白有咩問題要被扣分!!!
引用:
原帖由 xskyx94 於 2016-5-15 01:42 PM 發表
師姐,唔怪得之引版唔見左post la
想睇更新都冇得睇
好彩手多呢邊睇下姐:smile_30::smile_30:
幾時更新
會唔會再post相
引用:
原帖由 kanthegelmarx 於 2016-5-16 01:48 PM 發表
樓主唔見左?等你出post呀
多謝大家支持~!:smile_o05: 今晚更新。  

小妹嘅身材並無睇頭,除非師兄係「微波長腿控」,否則開頭兩三張大家都尚覺新鮮得意,影得多唔自暴其短大家都覺厭喇。:')

話時話,我發現而家無論我回文定貼文,個ac都係停留喺3分。 換言之小妹唔知幾時先有機會儲夠分覆返啲知音人嘅pm。 唔知版主同師兄姐可唔可以響度或者私底下,指點下我咁樣係咩情況呢? 唔該晒

作者: 過路人文迪    時間: 2016-5-17 12:01

作者: 鋒馬故如雲    時間: 2016-5-18 09:02

作者: 鋒馬故如雲    時間: 2016-5-18 09:05

作者: kanthegelmarx    時間: 2016-5-18 10:50

作者: xskyx94    時間: 2016-5-18 23:49

作者: iverkit    時間: 2016-5-19 15:07

原來過左黎呢度, 支持繼續出文...十分期待
作者: 祝伊欣    時間: 2016-5-19 15:35     標題: 《客席情人2016》:

4.〈歡樂尚餘今宵〉

這樣的溫柔激烈,三次才了。「賭」之為「博」,正是因為結果無人能計及,一樣是輸。⋯⋯

星期六即晚就執兩Q,然後雙雙攬住裸睡,對於熱戀中嘅情侶嚟講實屬等閒事-各位不難想像到,每逢週末先至得見嘅情況下,男朋友每次都會不遺餘力咁帶我演一齣〈廿一世紀插你好多鑊〉,務求響我屋企散落一地激情嘅碎片,即使分開之後身上猶有彼此嘅餘溫。

第二朝,清晨初醒,睡意朦朧。我仍然枕住佢嘅手臂,微微側身攬實佢嘅胸膛,感受佢嘅心跳同呼吸。仲未醒嘅佢睡相可愛,令人忍唔住想伸手去摸摸佢嘅頭髮、眉毛、鼻哥、嘴唇、⋯⋯手指嘅動作要輕巧敏捷如花式溜冰,由冰場嘅一瞬間滑過去另一端,又不妨來回幾轉,駐足幾個「甜點」,表演一下旋轉、交換步等動作,耐心響敏感嘅「危險邊緣」溫柔地摸下、按下、撩下,最後如願以償又防不勝防地響根柱度華麗着陸-再瞬間游走。唔知到底係自動自覺嘅晨勃,抑或係被動被覺對我嘅回應,原來小兄弟響我唔為意嘅時候早已抬頭喇,但枕邊人依然安靜,似乎無被我打擾到,或者更有可能係繼續扮瞓而完全唔介意任得我「騷擾」-咁兩個現代男女「赤誠」相對嘅時候,最適宜做啲你high我high嘅美事,斷估唔會走去練玉女心經吖?  

我探頭輕輕一啄佢嘅嘴角,又喺佢剛長出一點鬚根嘅地方自己同自己玩咁輕輕磨擦,自得其樂。 赤裸嘅肌膚觸感自然叫人「興起」想要更加多,呢個時候我好想伸手去套弄佢支棒,然後再用佢嗰度⋯⋯我嗰度⋯⋯ 嗯,不過都要暫時用理性壓抑住獸性,懸空佢嘅期望,延長佢嘅快感;皆因凡事都有先後輕重之分,吹蕭亦唔急於一時。  我將自己軟綿綿嘅身軀更加貼近佢,繼而埋頭慢慢的、慢慢的親吻佢嘅耳背、耳珠、頸肩,猶如小貓洗澡;我躡手躡腳咁輕輕起身,兩個小雪球壓喺佢腰腹之上,嘴巴舌頭忙着同已經硬咗嘅兩點乳頭玩遊戲,終於忍唔住一手伸去玩棍,上上下下咁輕攏慢撚抹復挑。噢,小兄弟好精神,已經完全出賣咗我男朋友,而佢當正自己出身戲劇組,明明同我一樣心跳變急呼吸變重,都繼續瞇埋雙眼,決定睇我表演。

嗯~⋯⋯」我返到佢耳邊用最姣最性感嘅聲線哼一聲傳意:「我想要。我唔客氣喇。」 然後面向佢慢慢退後、佶高pat pat、對住支棒棒糖一嘢含落去;即時搞到佢「穿崩」呻吟咗聲。  我左手負責招待蛋蛋,右手則扶住支棍,落力地啜、舔、打圈圈、盡量含到底等佢頂到我喉嚨,畀佢見出見入,興奮到小兄弟面紅耳熱、流晒「口水」;而我男朋友終於都忍唔住,伸手摸我嘅頭髮,再㩒住我個頭加速,到臨近爆發之際,猛地抽返出嚟-我知佢實係想「慳住使」,我亦好樂意配合,自動對準支棒坐落去。前前後後咁郁。轉而上上下下咁un。

突然佢手機響起,螢幕顯示:「媽子」。 佢即刻伸出食指作「殊」嘅手勢,一邊嗱嗱聲接聽,我則繼續做我做緊嘅事。

「喂,呀媽早晨呀,⋯⋯點呀?」

「哦,係呀,我響伊欣度呀⋯⋯ 嗯,嗯,今晚佢都要返去陪屋企人,唔嚟喇。」

「哦⋯⋯嗯⋯⋯」

(我一路un,一路用唇語提佢:「母-親-節-快-樂-呀~」)
「媽呀⋯⋯母親節快樂呀,嗯,唔傾住先喇就咁啦拜拜!」

剛開始抽插咗一陣,我愈嚟愈濕,但因疏於練習騎功,有主導權喺手都郁到到喉唔到肺,搞到「無心坐蓮」,極待撫慰。  我男朋友趕住收線之後,擺開個電話就起身將我反轉壓住,即時由女上男下轉為男上女下嘅姿勢。 「傻妹,我餵飽你先再調教過你點郁。」 佢熟練地分開我雙腳節奏分明地猛啪,又捉住我大髀、抬頭我雙腳,放到佢膊頭之上,一邊含情脈脈同我四目交投。「呀⋯⋯你知唔知,你好靚,個表情好誘人,我好想望實又唔敢望太耐⋯⋯」 佢有陣時都會忍唔住一路插一路咁樣講,然後好快就會衝刺,射晒入面畀我。

。。。。。。。。。。。。。。。。。。

Morning Q之後,我哋散步一輪,就一齊返咗去佢屋企-佢同佢二弟同屋,仲有個同我同齡最細嘅細佬就同父母一齊住。  咁啱佢二弟嗰日無出街,我哋就匿響房入面依泣,佢彈結他、我唱歌。 唱唱下,咀咀下,摸摸下,又撻着咗,佢「想入」、我「飛飛」:

「你細佬喺隔籬房呀,我哋唔可以咁過份呀⋯⋯不如今晚先再啪啪丫?」

(手指不停捽我豆豆,講完仲特登指插我)哦,係呀?」

佢一路捽、一路插,搞到我啲水流個不停,只有一滴是羞澀,其餘全是渴望。

「嗯⋯⋯唔係呀⋯⋯我講下咋,唔等喇,我要呀⋯⋯」

男人同女人定力再好,其實意思都一樣係「除咗誘惑之外」咩都抵抗到咁解。

「不過你要細聲啲喎。」係咁咦「溫馨提示」咗句,佢又起勢插到我欲仙欲死,抱住我轉咗兩三個體位,又掩住我個口,唔畀我畀出聲。 我趁一次轉位回氣時鬼鬼祟祟地提議:「我想試下口爆呀~ 等陣你唔好咁快射晒響裏面得唔得呀?」佢一聽完我咁講,即刻再加多兩錢肉緊:「梗係得啦。」 最後佢及時抽返出嚟,我即刻張開小嘴接住啲精華,望住佢,吞晒落肚,兼嗱嗱臨含住小兄弟舔乾舔淨晒,含到小兄弟收旗為止。

。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。

我有個由細識到大嘅老死,佢自稱調情專家,正一「損友」嚟,成日都話要袋錢落我哋袋咁話,好鬼多扑嘢錦囊;我記得我人生第一套睇嘅AV,就係同佢喺屋企食住薯片睇嘅。 中五到中七嗰幾年因為考公開試多假期,我哋幾個女仔friend都好鍾意間唔中一齊落觀塘碼頭吹水-嗰時海濱先起好無耐之嘛。 記得有一次,我插支飲管落罐啤酒度,揸住支管、嘟着嘴慢慢啜,突然諗起一個問題,於是乎請教佢:「呀萍呀,你都算啅仔無數吖。究竟你點先知一個男人同你一齊嗰下想唔想扑嘢呢?」佢笑一笑咁話,「挑,傻妹,正常血氣方剛嘅男人一日到黑都想扑嘢㗎啦,睇下有幾衝動㗎啫。」然後徐徐舉咗十零個例子。

呢一晚臨瞓前,響床上,我哋開住notebook上網睇譜彈結他唱歌仔嘅時候,我男朋友忽然從背後壓住,哄塊面去我啱啱洗完又吹乾嘅長髮,緩緩講咗句:「你好香呀。」  呢個時候,我就諗返起呀萍講過嘅說話:「當一個男人無情情同你講,『你好香呀』,又或者伸手摷你把秀髮呀咁,九成九嗰下都想扑嘢嘅。」我擰轉面望返住男朋友,柔聲問:「點呀,聽朝你要五點半起身,趕早船返工㗎啵。唔攰咩?」

佢笑一笑、摸一摸我塊面:「但係我真係好想⋯⋯我梗係醉咗喇。」 大家睇,酒不醉人人自醉,色不迷人人自迷。 當一個男人想要嘅時候,無咩嘢可以阻止到佢。 所以,星期日,如此溫柔激烈,早、午、晚三次才了-「賭」之為「博」,正因為結果無人能計及,一樣是輸。

~ 此篇完 ~

作者: 祝伊欣    時間: 2016-5-19 16:55

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2016-5-17 12:01 PM 發表
呀妹呀妹, 曾經有位睪 (高)人響我又係遇到妳呢個情況而比左一個指引我, 響色版主版呢度回覆係無分加架, 但色版嘅原創作品區就反而有喎, 所以當時呢個馬姓睪人就叫我去吓其他有分加嘅版度狂覆啲靚妹, 咁我咪就聽睪人講去教吓啲靚妹做人嘅道理呀, 計吓安全期呀 (不過多數都計錯) 而去攞夠分黎 pm 囉 :smile_34:

所以, 不要問, 只要信, 去第二版度玩回覆, 信我, 攞夠 30 分就可以玩 pm, pm 真係好好玩, 但 bm 仲更加超級好玩, 真係諗起都覺得好正 :smile_30:
多謝迪哥哥指教:smile_o05:

我自作聰明,以為開帖問嘢加分仲快。點知頭先去「性事求助與發問區」試咗,發現咗原來無分加。
:')

作者: 祝伊欣    時間: 2016-5-19 17:01

引用:
原帖由 kanthegelmarx 於 2016-5-18 10:50 AM 發表

試下係其他版回覆
而家去試下
引用:
原帖由 xskyx94 於 2016-5-18 11:49 PM 發表
幾時更新呀
加返幾張正相好喎:smile_30::smile_30::smile_30:
最新一篇更新咗lu,諗緊跟住寫咩先好
小妹「朋友」仲未走,呷緊片唔係幾方便上鏡住,有機會先再影過,不過唔包正

(限量版喎,物以罕為貴,點都吊下癮先,哈哈)
引用:
原帖由 iverkit 於 2016-5-19 03:07 PM 發表
原來過左黎呢度, 支持繼續出文...十分期待
係呀,呢度環境清幽啲吖嘛。
多謝師兄支持,我會畀心機寫㗎喇

作者: 祝伊欣    時間: 2016-5-19 17:30

引用:
原帖由 鋒馬故如雲 於 2016-5-18 09:02 AM 發表
噢,見你呢度有一節講到「格雷五十」,我都睇左,書同電影都中哂招,全因為見到其「勢頭」(加上免費唔使錢),妖,名過於實,女人寫番畀女人睇嘅所謂色情重口味,到喉唔到肺,烏雞白鳳丸,男人千其唔食,會谷氣到內傷。電影方程式其實跟90年代「風月俏佳人」,甚至迪士尼「灰姑娘」一樣,都係女人童話,不過加咗啲唔咸嘅鹽,巴打們千其咪嘥時間呀(有女同睇另計,因為佢哋會好buy,自己則可以唔使理套戲,專心上下奇手)

引用:
原帖由 鋒馬故如雲 於 2016-5-18 09:05 AM 發表
祝師妹(大膽稱伊欣為妹只因知你年紀仍是學生妹)言重喇,若以文筆而排,小馬自拍屁股千吓也追不上,單是師妹一「吻」,已帶小弟重溫自己初吻情境,投入得想 call 番已為人母的「她」出嚟執番劑。。但當然不可以,所以只好重讀三四次,轉移投入為你對手一角色,去陶醉享受你(篇文)一番,坦言希望未有冒犯

師妹大可放心,此區版主和藹可親,通情達理,人又英俊,正所謂相由心生,另區逼迫你的人,自有惡果如淫娃呑精般長食長有。
你大可安心在此長安同樂,盡情開懷互洩內色(你見我去得幾盡就知啦),歡迎 :smile_o15:

馬師兄,又等到你「入嚟」咯 (其實我都好想好似有位版友咁叫你「雲B」咁親暱,不過又唔敢咁無大無細,嘻嘻)

睇色文、咸片方面小妹嘅口味都比較懷舊,又或者應該話以前嘅文人藝人唔少都才情橫溢,自然識寫、識演、識做啦? 女仔嚟講一般都好睇浪漫感性元素,小妹自問都好Q感性(如果唔係師兄都唔會見到我一個初吻都要寫篇嘢喇),整條片齋畀我睇活塞運動,無背景無故事無氣氛情調嘅,怕且都會無feel嗰種。  而「格雷五十」雖則話女人寫畀女人睇,我做女人睇完都係得啖笑,皆因作者似乎撈亂咗「浪漫」同「矯情作狀」兩回事。 我都唔知佢點解可以自圓其說兜得完成個「故仔」,不過認真服咗佢啲FF(final fantasy),虛假到妹妹不行鳥。:smile_39:   我老豆成日話現代人咩花臣都愈嚟愈叻,唯獨是個「真」字好似愈嚟愈少人識。 性情慾係「真」,喜怒哀樂憂思恐係「真」,「真」嘅嘢係「性」,只能自然流露,不能一味靠堆砌,扮唔嚟,呃唔到人嘅。

多謝晒馬師兄熱情鼓勵,講到對號入座角色代入嘅嘢,小妹係無任歡迎㗎

作者: kanthegelmarx    時間: 2016-5-19 17:47

作者: xskyx94    時間: 2016-5-19 18:16

作者: 鋒馬故如雲    時間: 2016-5-20 08:01

作者: kanthegelmarx    時間: 2016-5-26 00:03

作者: afc0228    時間: 2016-5-26 12:23

作者: lostergundam    時間: 2016-5-31 06:44

原來樓主過咗呢邊,加酒繼續

作者: loyanpai303    時間: 2016-5-31 08:27

作者: lostergundam    時間: 2016-6-9 19:02

完未,仲會唔會update?

作者: kanthegelmarx    時間: 2016-6-10 23:21

作者: 過路人文迪    時間: 2016-6-16 08:43

作者: 祝伊欣    時間: 2016-6-17 21:43

多謝催稿/支持。:smile_o06:

會更新嘅,而家唔得閒,夜啲再講。

(btw: 1樓目錄已經更新)

作者: kanthegelmarx    時間: 2016-6-18 01:21

作者: 鋒馬故如雲    時間: 2016-6-18 11:29

作者: 祝伊欣    時間: 2016-6-18 19:52

無見大家一個月,原來都有人掛住我,真窩心。咩話?點解玩失蹤? 所謂「沉默和黑夜一樣不需要解釋」,雖然啲作家都好興為自己「閉關」嘅時期大造文章,好似倪匡衞斯理系列咁,寫寫下唔寫,隔咗六年先出返本《頭髮》,夠膽死喺故事裏面話自己上咗去外星,因為相對論嘅關係,逗留咗陣就等於地球六年,所以無咗消息喎。 仲有呢個版某位哥哥,自恃啲精品文章吊人癮,引死人,「作得就作」,下下用「昏迷入院」嚟暫別嘅。  我慳返啲時間,快手出文好過啦。

嗱,講明先呀,六月十八號,無講實係香港時間㗎,美國時間嚟計,我仲有十五六個鐘頭po嘢㗎。

今日忙二表哥大婚,夜晚飲埋餐喜酒,先趕返嚟貼文。一陣見

作者: CK85512    時間: 2016-6-18 20:41

Thanks
作者: 過路人文迪    時間: 2016-6-19 01:49

作者: 過路人文迪    時間: 2016-6-19 01:49

作者: 職業挖窿隊    時間: 2016-6-19 02:49

作者: 祝伊欣    時間: 2016-6-19 05:09     標題: 《客席情人2016》:

5.〈雨夜橫琴〉

雨夜橫琴唔係人咁品,過關靠運除非帶夠銀;不速之客三更持刀脅,水落石出搞嘢定驚魂。

回想約三個月前。
  我同Herman拍拖剛滿一個月,嗰晚發生咗一段相當曲折嘅情節,單嘢我guarantee百分百係堅嘅,如果唔係我就⋯⋯諗到再講。 唏,總之,今鋪無先前幾篇背景咁舒服寫意咯,可能你會被風吹親、被雨淋親、被血淚嚇親添。 劇情需要,我唯有膽粗粗拎起「史家之筆」記載是次事蹟將之收入「情趣劇場」系列,順便為大家介紹下港澳兩地之「交通史」咁,伊欣奉勸猴擒嘅朋友,要畀多些少耐性等入「戲肉」呀。(唔好倒米,一陣以為自己支筆係倚天劍,點知寫寫下先發現係枝牙簽)

特別廣播各位放心,伊欣諗都無諗過要呃字數㗎-專欄作家就話要呃啫,人家斷字計稿費嘅,唔係你估點解舊時金庸、古龍、梁羽生啲武俠小說,咁鍾意動不動提下啲奇經八脈(真係有人統計考證過㗎)?因為一嚟就可以曬你冷,由任督二脈開始數,數到盡為止,就湊夠大半篇囉。

。。。。。。。。。。。。。。。。。。

Herman,今晚你幾點收工呀?我搭船過港澳碼頭搵你先,抑或直接搭過珠海九州港?」

「今日唔使開會,應該會早啲,你趕珠海班船啦。你出發之前記得買啲『袋』帶嚟呀,我唔想喺強國入貨,驚會穿窿。」

兩小時後⋯⋯

「伊欣,聽日星期六我唔使on duty喎,而家天氣咁差,你隻手整親未好返,唔好一個女仔過嚟喇-一陣都係我返嚟啦。」

「哦,咁好啦,我煮定飯等你喇,路上小心呀。」

再三粒鐘之後⋯⋯

Herman,我『ready』喇~ 你到邊呀?落船未?」

(voice call) 伊欣,你唔好驚,冷靜啲聽我講:我而家喺醫院呀。 頭先地盤爆玻璃,啲玻璃碎片橫飛插中我,而家無大礙嘅,不過仲止緊血、檢查緊。今晚你乖乖地,等我聽朝先嚟啦。」

心諗:男朋友出事嚟唔到,慘-已經感冒病咗,又被玻璃割傷,佢話聽朝再搭船嚟,咪好辛苦?一於先斬後奏:夜啲過去,畀個「驚喜」佢。(場外音:妖,真係睇戲睇壞腦!)

決定出發之後,臨出門上網
check航班,先至發現往澳門、珠海嘅船已經全部因為大霧而停航,預計要等大霧警告取消咗-至少到11點,先至恢復正常班次喎。 無辦法,我照執好行裝,將三盒唔同「口味」嘅dom dom同埋兩排特強傷風素擺入背囊;拱北關凌晨就閂閘㗎喇,我立刻搵google老師,睇定澳門仲有邊個關可以過,然後幾行有自信而譁眾取寵嘅標題一嘢映入眼簾,我好受落:

強烈推薦走橫琴關到澳門機場(已經24小時通關)

橫琴口岸過關新體驗!」⋯⋯

哇,好耶!有「橫琴」,唔使「發蹄騰」啦。我順利搭到
23:45去港澳碼頭嘅船,挨近凌晨一點到步出境,然後跳上的士,叫司機車我去橫琴口岸。

深夜登陸嘅澳門此時煙霧瀰漫,狂風颼颼,鬼雨洒空草,魑魅呼喊着魍魎回答着魑魅,聽到睇唔到。

「小姐,你都算好彩喇,遇到我呢個正人君子,咁夜都肯車你去『橫琴』,唔開天殺價。 呢個鐘數,畀着我啲同行,連『錶』都唔開,直接劏你三四舊水㗎。 (哥哥,乜「橫琴」好遠㗎咩?我問過服務台阿姐,佢話遠過去「關閘」少少㗎咋喎,澳門好細啫?)係,正常你喺澳門由一點飛的到任何一點,幾遠都唔貴過兩百幾蚊車錢,但係『橫琴』好偏僻荒蕪,响『黑沙灣』嗰邊,即係澳門最南最篤篤嗰頭,根本仲開發緊咁。仲有呀,陣間到橫琴,過咗澳門關,中間隔條高速公路,唔畀行過去嘅,一定要搭車,先到珠海關㗎。 而家點幾鐘啦,你好彩嘅話就搭到白牌的士,一程過,車到你過關兼出市區,不過你預咗要被劏一筆,幾舊水人仔咁啦。 (⋯⋯哥哥呀,我身上先得三百蚊港紙,同八十蚊人仔咋。咁係咪唔使旨意過到關?我已經開始好攰,好眼瞓,而家,仲有些少淆底。) 可能性低啲咁啦,我唔敢講完全無可能嘅。」

司機哥仔繼續用半夜電台講鬼故節目嘅聲線腔調同我解釋,一路過橋:「呵,呢條橋,窄呀哩、恐怖呀哩?大巴唔過得,只准車仔過㗎,呢度一年都死三四十個嘅。(點解?) 交通意外囉,啲電單車畀車撞到飛出個海度囉。⋯⋯」最後,個錶跳到二百零二蚊,「好喇,齊頭二百得喇,祝你好運呀下。」然後架的士以風馳電掣之勢開走咗,眨眼間已經不知所蹤;眼前迎接我嘅正是凌晨兩點嘅「雨夜橫琴」、幾個彪形大漢,仲有一隻唔使纜繩自由奔放嘅黑狗。

睡意壓抑住懼意,我來回踱步,懷疑緊眼前係咪正確嘅入口之際:一架大旅遊巴到達。  十零廿個操普通話嘅大媽大叔,拖住一箱箱行李,跟住領隊嘅指揮,向我嘅方向行嚟。  呢個時候,我「跟隊」「帶頭」行入過境大堂,不過佢哋集體行動,好慢,我唯有想像自己係外交官般嘅特別貴賓,獨個享受既方便又快捷嘅過關服務,直至過咗第重澳門關,穿到大堂另一端,準備「過橋」去珠海關。  四、五個彪形大漢挨住一架黑色私家車,向我索價三百人仔車我到珠海市區-但就算有錢,我都唔敢、唔捨得上車喇;我轉而探問「旅行團」領隊同旅遊巴司機,淚眼汪汪咁求佢好心載我一程。「小妹妹,算你好彩喇,我咁啱住呢頭順路咋。 仲有班去台灣嘅旅行團,飛機
delay咗成兩三個鐘,又有個團友話唔見咗證件,响關口搞咗成個鐘,成村人等埋佢先行;如果唔係你都撞唔到我哋呀。」

我到男朋友住嗰幢大廈嘅時候,已經成三點鐘。 我靜靜用佢畀我嘅後備門匙開門入屋,一入去就聽見男朋友喺床度瞓得好林喇。 我拖住疲倦嘅身軀去沖個快涼,然後靜靜打開房門,用最輕嘅腳步行近張床,點知突然間-

(受驚高呼)邊個?

男朋友以為我係嚟老笠嘅賊,竟然快到即刻彈起身,推我埋牆、捂住我口,仲攞咗把堅嘅刀仔
(後記:聽講喺大陸住治安好差,that's why佢會有把刀仔放喺床几度。)出嚟降住我條頸;刀背冰冷嘅壓迫感,霎時嚇到我倦意全消,反而勾起咗成晚險過剃頭嘅「歷險記」,開始「知」驚,開始覺得難以置信,一時間都叫唔出「係我呀,伊欣呀」,眼淚就不能自控咁係咁流落嚟。

「嗚⋯⋯嗚⋯⋯我,我好驚,對唔住,係我唔話你知,偷偷走過嚟⋯⋯ 頭先過橫琴關,好恐怖呀⋯⋯嗚⋯⋯嗚⋯⋯」

佢終於意識到個「賊仔」原來係我,馬上移開把刀,張開手抱實我:「啊,伊欣,啊,原來係你。」但係我全身仍然震個不停,止唔到眼淚係咁喊,係咁喊⋯⋯ 佢見我情緒未平伏,轉而不停錫我,用佢嘅呼吸調節我嘅呼吸,直至褲襠漲起頂住我肚臍,再抱我上床,揭起我身上嘅背心睡裙,將佢堅硬之處,挺入禁區,然後⋯⋯雙雙抱着對方做愛做的事,直至天光。

~ 此篇完 ~

==============================================
咦,有讀者拍枱鬧我喎,話我玩嘢,欺場,可惡咁話喎。 等我落返兩個註腳先
:smile_40:
1. 高登歌仔有唱,「入戲肉至嚟the end,無辦法啦係唔make sense。」
2. 周星馳《整蠱專家》「洞房論」。(問:洞房係點㗎?)「洞房,即係首先男女雙方都進入相當興奮嘅狀態,然後男嘅將佢嗰條⋯⋯褲頭嘅帶鬆開,女嘅就將佢嗰塊⋯⋯頭巾揭開,然後佢哋就⋯⋯開始洞房喇。」  
==============================================

作者: 祝伊欣    時間: 2016-6-19 05:15     標題: 《客席愛情2016》完結篇:

6.〈再見,不再見〉

天各一方,可以相愛一場;相濡以沫,不如相忘於江湖。   
點樣同人講bye-bye,係千古一大難題,所以係一門藝術。 你鍾意用中文「再見」,德文“auf Wiedersehen” (until seeing again),日文「sayonara」⋯⋯乜嘢語言都好,無論「字面」上表示後會「有期」(可以係氹你)還是永別嘅「無期」(可以係晦氣),其實都係一樣-因為真正嘅意願總係beyond words,需要喺文字以外尋獲;只有「分離」作為最終定局,先至係不爭嘅事實。所以,我最後終於同佢講咗:「再見」。

五月嘅最後一日,下晝五點半,澳門威尼斯人酒店23樓某套房嘅大床上,我實驗緊傳聞中所謂能令任何男人為之瘋狂嘅「黑色誘惑」。 第一次着上透視黑絲、黑色馬甲,再熟練地喺頸度圍一圈幼身紅色布帶,响鎖骨位置打上小小的蝴蝶結,就似舊時返學着校服嘅最後程序一樣。  搞掂~ 仲有半個鐘左右,佢就收工過嚟,我要靜靜坐喺度等佢嚟拆我畀佢嘅最後一份「生日禮物」。

Anne Hathaway玉照一張-梗係唔擺我自己嗰張喇,我有咩好「J」呢? 識J,一定J紅唇烈焰Jenny姐

猶記得今年新年,本應忙緊實踐畢業計劃嘅我,因為舊年十一月意外跌斷右手嗰條扮幽默叫“humerus”嘅骨,喺自己出世嘅醫院做咗一個歷時四個半鐘頭急救手術,所有嘢都擱置了,只能盡量苦中作樂,享受呢個突如其來嘅「假期」。我嬸嬸就喺呢個時候,帶埋我去佢親戚度拜年,無厘頭暗中將我介紹畀佢口中所謂「單身多年,靚仔,科大畢業,眼角超高,同你一樣都鍾意音樂,响澳門做緊工程師,大你十年」嘅表弟;喺一張坐滿長輩嘅新年飯桌上,我同佢第一次相遇。然後有人一見鐘情。。。。。。

呢條透視黑絲,真係相當之薄,我望下鏡中嘅自己,發現反叛嘅壞女孩形象,其實唔係想像中咁易扮演-不過,「鄰家女孩忸怩玩色誘」嘅反差,未嘗唔係另一款催情劑。

當日嬸嬸極力游說我試下同佢呢個表弟交往;佢覺得,總喺情場中「遇人不淑」嘅我,或者從此可以安定,或者佢係適合嘅人,可以一齊憧憬將來。 純粹因為咁脆弱嘅timing,咁無謂嘅撮合,咁消極嘅心態,我默默同意咗嬸嬸嘅講法,然後,順各人意思盡力投入我嘅角色。  仲記得第一次約會臨結束前,中環摩天輪上,呢個男仔青澀到連我手都唔敢拖,只敢試探:「你估下前面嗰卡男女一陣會唔會kiss?」「人哋點,我無咩興趣,不如估下你一陣會唔會忍唔住咀我好過啦。」當然呢句說話我無講出口,最後都吞返落肚;我只係笑一笑答:「唔知呢。」 不過,呢種純情並唔係維持咗好耐-自從「脫軌」(re: #5)之後就抛諸腦後喇:佢唔再需要「守規矩」,亦唔需要壓抑需索嘅欲望。。。。。。

今晚,係我咁大個囡第一次住「威斯尼人」。 酒店房裝橫奢華,五光十色;夜少少,壽星嚟到之後,我哋就會响呢張大床,窗台,小客廳嘅梳化,浴室入面嘅大浴缸,試下唔同嘅姿勢同速度喇。 (無奈嘅係,美好嘅春宵只能變成回憶,因為喺五月徹底「醒來」的我,已經「歸心似箭」,只求快啲「功成身退」。)

我從回憶嘅片斷之中抽離返到現實,坐响床上,用最溫暖嘅笑容向衝入嚟嘅壽星-嗰個我曾經用心嘗試去「愛」嘅人講:「Happy Birthday」。 「伊欣,你好性感⋯⋯」佢好心急,馬上就擒上我身,解開馬甲,保留蝴蝶結,再一手探入我大髀內,防不勝防撕爛對黑絲,然後由得啱啱蹂躪完嘅黑絲繼續掛响腳,輕重有致咁搓、揉、摸,我身上嘅敏感帶。 我雙手撟住佢條頸,配合佢嘅舌吻。

「掛唔掛住我?」

「嗯,掛住。」

「想唔想要?」

「嗯,好想。」

佢緊握住我雙手手腕,用佢嘅嘴封住我嘅嘴,繼而長驅直入;唔夠十分鐘嘅抽插就傾注而出,只剩低彼此嘅喘息。

晚飯後,我哋拖住手到浴室一齊淋浴,再轉到放滿暖水嘅浴缸之中鴛鴦戲水。 我蜷身坐佢前面,背脊緊貼住佢嘅心口,股罅之間感覺到兄弟抬頭,兩手則不斷响我腰肢間游走。 佢溫柔地握住番硯幫我按摩,尤其响兩片最不禁玩弄嘅雨雲,不斷上上下下,前後左右咁塗抹:唔,好香薰衣草味。 我望向正面、側面嘅大鏡,見到佢亦同時望住鏡入面,觀察我嘅反應-面頰通紅,嘴巴微張,好像順服小貓咁任其魚肉。 水中蕭。 坐蓮式。 後進式。 火車便當式。 一晚之內,梅開三度-可惜,亦應是最後三度了⋯⋯:smile_24:(兩日之後,我就喺電話上講咗「再見」。)

第二朝瞓醒,一身痠軟

~此篇完~

作者: 祝伊欣    時間: 2016-6-19 05:19     標題: 《旺角激情停電夜》上:

〈旺角黑夜〉

香港地最濃厚市井江湖味之地,莫過於旺角:白晝時熙攘紛鬧,肩摩轂擊;入咗夜龍蛇混雜,燈紅酒綠。  一個停電嘅夜晚,有陌生男女相遇⋯⋯

男主角「哈利」,係我仲未儲夠分數回覆pm之前,喺discuss隨機add嘅師兄。 起初,佢只係「其中一個」hi-bye網友;後來,先知佢大我一年,一樣都係讀緊大學final year,一樣都係最近受傷瞓過醫院,最緊要係我哋同樣都身處旺角地帶嘅江湖兒女-近水樓臺,相對容易有下文。(下,咩呀,成個旺角咁大,我住晒嘅咩?你可以試下「伏」我,我最叻玩「捉伊人」同潛水㗎喇,唔係淨係「淫蟲」先識「見首不見尾」嘅

佢: 係呢,你讀咩㗎?

我: 我讀XX系㗎,似哩~

佢: 我意思係你响邊度讀⋯⋯

我: 哦,馬料水嗰間呀。

佢: 咁就好喇! 我最怕你同我讀同一間,我間U啲女出名淫賤,有陰影。

大家睇,哈利都幾「得意」-據我了解,男人「啅女」大多但求就手嘅啫,有班咁主動嘅女同學的話,豈不是如魚得水,豈有調返轉叫苦嘅道理?

佢: 我哋住咁近,你幾時嚟我度一齊玩呀?

我: 得閒先啦,有機會先啦

佢: 唔好「hea」我啦,我呢度有得煲劇,有美劇日劇動漫,有新舊電影,《Running Man》啱唔啱? 尋晚出咗最新一集喎,一齊嚟睇啦,或者一齊打機都得㗎

我: 我無追開「Running Man」,無煲開劇㗎啵

佢: 下?!咁你平時有咩做?

我: 而家間中要抽時間返去做物理治療,仲要去補習,得閒咪睇下書,練下琴咁囉

佢: 好似好文靜咁喎⋯⋯

我: 我不嬲走清純路線㗎。嘻嘻~

佢:⋯⋯

今晚,我如常睇完書就準備搵周公捉棋;點知想熄燈之際,間屋突然黑晒,風扇都停埋,開都開唔着。「噢⋯⋯頂⋯⋯停電⋯⋯」我先醒起:原來今晚全幢大廈都停電,附近搞咩工程,有emergency work喎,早幾日管理處已經貼咗通告㗎喇,係我自己睇完當無睇過啫。

凌晨時分嘅夏之夜兼逢停電,就算開晒窗門,依然好焗,留多陣,我分分鐘可以做女版Ryan Reynolds演套香港版《Buried》喇? :')納悶之際我赫然醒起一個救星-哈利(搞錯呀,有事鍾無豔,真可惡唷)。

(手機中)

「哈利,救命呀,我幢大廈停電停成晚呀,今晚去你度借宿一宵,OK?」

「好呀,咁你快啲嚟啦,而家夜喇,驚你有危險。」

於是,我快手沖咗個凍水涼,求其着返條淨色背心連身裙,撻對拖,就行去佢屋企。

哈利奉行家徒四壁式嘅現代極簡約主義,全屋嘅活動位置除咗一張雙人床,基本上無路可「走」。零時十分,我同哈利喺床上並肩坐响度欣賞notebook播緊嘅一套日本動漫,一邊「破冰」-嗱唔係啲咩H漫呀,套動漫叫做《坂本》,係校園風嘅。 同時,我繼續「抱怨」:

「頭先你話向左望、向左望;哥哥,七點鐘至十一點鐘方向都叫做『左』邊㗎。」

「咁串嘅你,同你講咗十秒距離,喺正左邊,咁都唔夠清楚呀?」

「十秒,你唔畀我腳長行得快?你計過時嘅?我又知你唔係用誇張嘅修辭手法嚟形容嘅?」

「你傻豬就傻豬啦,關我咩事呢?」

「仲有仲有,邊有人一見面就拖女仔隻手㗎?」

「哇,我特登落樓下接你,又驚啲亞伯走嚟問你價,先拖手『保護』你咋喎,你唔見啲亞伯係咁鴿你㗎咩?」

「我見呀,咪都係因為你講得唔清楚,我先走咗去嗰邊囉。」

「丫,仲鬥嘴,仲咁串⋯⋯」

話音未落,哈利就出手「唧」到我成個人攤低,一嘢咀埋嚟,兼且一手箍住我條腰,另一隻手摸上我大髀;我避無可避,右手無力,推唔開哈利,只能用同樣方式回敬還擊。雙人床變成搏擊擂台,只係節奏突然加快,好快、太快,我勉強跟上速度,只能處於「下風」。 哈利嘅嘴唇其實幾柔軟,帶來溫柔而暴烈嘅吻啄,同男朋友(已是前度)嗰種懶洋洋嘅style相當唔同,我幾喜歡。  哈利得寸進尺,伸手入條裙裏面,摸到心口背脊之處,極速同我除咗個扣-佢除扣嘅動作非常乾淨俐落,幾乎比我自己還要熟練,唔怪得我當時都嚇到碌大對眼呆咗:「下?」但未曾講埋下半句,佢就已經轉而做下一個動作:夾硬除我條裙出嚟、自己除衫。  呢個時候,我身上只剩低已經半鬆開嘅bra同小內褲,瞓喺呢個第一次見面嘅男仔面前,面紅氣喘了。 佢停低動作幾秒,望住我,讚賞到:

「咦,你件bra同under一套㗎喎,好靚呀,我好鍾意。」

「係咩? 我男朋友之前開到聲點明唔鍾意呢隻珊瑚色,話老土喎。其實我都好鍾意呢一套,因為着得最舒服,多謝你識貨喎,嘻。」

講完呢句,哈利就出手剝我光豬;我即刻彈起身,熄咗盞刺眼嘅廳燈,用黑暗嚟保護自己-要喺一個陌生人面前、燈光包圍之下,坦然赤裸相對,並唔係一件隨便或容易嘅事,何況我其實係好怕羞嘅呢?(美其名「嬌羞」,究其實始終係受世俗道德規條干擾下「羞」多於「嬌」嘅自我保護行為,近乎反射動作咁自然啫。)

~上編完~

作者: 祝伊欣    時間: 2016-6-19 06:01

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2016-6-19 01:49 AM 發表

係架欣妹,呢版出哂名病人多,我亦係其中既一個,好辛苦,透唔倒氣,要人工呼吸,欣妹,救我…………,就死,快的…

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2016-6-19 01:49 AM 發表
的回覆又出左兩次,妳話係咪真係有病吖?
文迪哥哥,你張profile pic,係咪本尊先? 係嘅話,我就考慮下「救」你啦,哈哈(如果唔係,「如花」已經响隔籬準備就緒-咦,定抑或你想搵返「睪人」呢?)
咪住先,我好似記得見過呢個版有師兄姐叫你做「人夫迪」㗎喎⋯⋯:smile_38:阿嫂阿嫂~~ 快來幫手呀~~
引用:
原帖由 職業挖窿隊 於 2016-6-19 02:49 AM 發表
幾時都係,廣東話先啱睇,師妹文筆有趣,形容到位,抵死啜核,每個動作都令我幻想到尤如置身其中,我會追你啲故事
btw 好鍾意你嗰張掛住底褲仔嗰張相,我見到你啲蜜汁已經多到漏出嚟,唔知師妹啲蜜汁會唔會係清甜可口嘅呢?
伊欣謝過師兄誇獎-我會儲定貨,定期出稿㗎喇,多謝捧場先
你鍾意嗰張相,的確係獲得較多好評嘅一張(樓上嗰位文迪哥哥,仲話咩睇到咩fing fing咁添),
至於你問嘅問題,嘻嘻,恕我唔識得答喇

作者: 職業挖窿隊    時間: 2016-6-19 10:48

作者: 鋒馬故如雲    時間: 2016-6-19 11:35

作者: 鋒馬故如雲    時間: 2016-6-19 11:42

作者: 祝伊欣    時間: 2016-6-20 02:38

引用:
原帖由 職業挖窿隊 於 2016-6-19 10:48 AM 發表
原來伊恩師妹係女仔,唔怪得知個處境如幻如虛,好有幻想空間
好想睇更多你嘅相,可以j多幾次:p

咦,師兄,你咁講,算唔算性別歧視㗎?
我之前有po相,主要係因為原文(頭三篇)貼响隔籬「引人入性」版先嘅,據我觀察嗰邊嘅文化好似係要語言簡單啲,最緊要出相(真人),所以伊欣先至入鄉隨俗啫,認真見笑咯 嚟咗呢版之後,我都係想用腦寫返好少少啲文先,費事本末倒置,嘻

作者: 祝伊欣    時間: 2016-6-20 02:54

引用:
原帖由 鋒馬故如雲 於 2016-6-19 11:35 AM 發表
五月十七,#16:
見伊欣師妹「有朋自遠方來」(姨媽)

一月不見,如隔四周(証明我有讀妳文,仲識偷妳「心」機句子),四七廿八,一個。。月經。。過得快若似虛渡青春。。

有幸是伊欣師妹竟突然出現喺馬雲「下面」(見引用此帖#42 之上的#41)。早好,遲好,回來就好,世事總像啱啱好。
啱啱好喺我「下面」。。我最軟弱的位置,能否堅強起來,看妳了。:smile_o05:

至於妳所講的「某位哥哥」,佢份人「淫蟲見首不見尾」:smile_o13:,為想人為佢「三洩一哭」,咋極昏迷都無人埋位,唯有繼續唔願清醒,聞說佢仍然日日寫故,不過只給一人獨佔所有故事,不知是真是假
「某位哥哥」你好呀,我唔小心,又躡咗喺你「下面」喇 (#53之下的#54,「唔生唔死」,真欲仙欲死?)

你係咪同人勾過手指尾,應承過畀人家獨佔你嘅講故事時間先?有勾過,就係真㗎啦,唔好賴帳喎
引用:
原帖由 鋒馬故如雲 於 2016-6-19 11:42 AM 發表
伊欣好危險啊。。
唔使驚,摸摸妳心口定定驚。
再告訴妳已經渡過「危機」,亦即係。。(被妳反應快地搶答):”即係「安全期」”(講完妳面即紅)
嘩哈哈哈哈 :smile_30:
係呀,雲哥哥,我煞有介事咁特登告知你:“我而家「安全期」呀“,你聽完好似都即刻面紅喎-咦,耳仔都紅晒咁嘅?
呵呵呵~

作者: 鋒馬故如雲    時間: 2016-6-20 09:44

作者: 職業挖窿隊    時間: 2016-6-20 12:18

作者: kanthegelmarx    時間: 2016-6-20 15:42

作者: 粗筆人    時間: 2016-6-20 17:22

作者: 祝伊欣    時間: 2016-6-20 17:57     標題: 《旺角激情停電夜》下:

〈「三插伊人」〉

哈利頓時被我突如其來嘅「自衞」嚇窒咗。

「伊欣,你做咩呀?」

「熄燈⋯⋯瞓覺囉。」我心虛地弱弱講出一句事後都覺好笑嘅說話-玩嘢,帶人遊花園,抑或淆底呀?單嘢萬一「揚」開去,仲使立足「江湖」?(下,你而家咪喺度自爆咗囉?

「而家瞓覺? 你摸下我呢度(捉我手摸向已甦醒處)⋯⋯你唔係咁忍心呀嘛?」

「我真係諗住嚟『借宿一宵』㗎咋,無諗過要『引』你『咩咩』㗎⋯⋯well, I mean, 我都有諗過我哋有『咩咩』嘅可能性,但唔係我嘅意圖,⋯⋯」

哈利哭笑不得,但「舉棋已定」,斷無撤退之理,懶得同我廢話:「妖,是但啦,點話點好啦!」

熄咗燈之後,狹小嘅空間之內漆黑一片,只有一隻窗仔微微折射出街燈昏黃嘅光綫。 哈利低頭伸手褪去我身上僅餘兩塊布,再隨手掉向床邊;用觸覺代替視覺,俯身感受面前一隻迷途小羔羊嘅體溫。 下身嘅摩擦令我濕漉痕癢難受不已,眨眼間,哈利已經分開咗我雙腳,深深進入我體內。 黑暗中哈利嘅動作,猶如凌晨四點鐘紅van盡情於公路超速駕駛;速度等於高度,快到可以飛天,你high,我high,帶畀乘客一級方程式般嘅極限體驗。  「請勿超越黃綫」嘅誘惑既然已經克服(屈服)咗,正如某位人兄勸告世人:「既來之,則fuck之」,我就此放下心理包袱,放鬆自己。  我一邊適應呢個陌生嘅尺寸,一邊含糊輕聲咿咿吖吖⋯⋯幻想而家同我交合緊嘅人,係一個我仰慕深愛而佢亦鍾情迷戀我嘅對象-情,可以催慾,慾望強烈與否,亦必然有一個「情度」,因為有性無愛,始終唔係絕大部分女性所擅長嘅本領-包括我在內。

「啊⋯⋯好舒服,唔⋯⋯幾好插」,哈利埋頭苦幹,正想轉個pose之時,「砰」一聲,叫停咗我哋嘅動作。

「喂,喂,哈利,你部notebook跌咗落『街』呀。」 由我到步、坐上床同哈利一齊睇片破冰,至開波埋牙⋯⋯整個過程推移得太快,連部電腦都嚟唔切安置好,由佢企响床邊旁觀,結果一幕不期然嘅「床震」,震咗佢落床,跌地一下發出巨響。

「Oh my God,執返佢起身急救先。」於是佢位深入陣地嘅小兄弟緩緩撤退返出嚟。

「哦,無事喎,開到機,仲睇到片,應該無嘢啦。」哈利搖身一變,變成「IT神童」,呀唔係,係「電腦奇材」先啱,㩒咗三兩下掣,部腦就着返晒,猶如無事發生過一樣。

雖然如此,我仍提議「技術性暫停」一陣,等電腦、我、佢都回一回氣先。 哈利同意咗。  時間大約係凌晨一點,並不慣於夜瞓嘅我睡意漸濃,於是我側身瞓喺床上,由得自己嘅意識慢慢飄去同周公捉棋嘅幻境⋯⋯

朦朦朧朧、輾轉反側之間,我感到自己赤裸嘅身體旁有另一副赤裸嘅身軀,從後攬住我,又不時輕撫我嘅腰同pat pat,有人自言自語:「你嘅線條好靚,腰好幼,pat pat好彈,吸手波好好揸⋯⋯」 原來哈利仲未瞓着。 呢句「陰濕股滑好雙乳」嘅白話伸延版實在係令女仔面紅心甜嘅盛讚;我扭一扭轉身面向同床者,張開手臂搭向佢嘅肩膊、腰間,又好似一條柔軟嘅魚,游游下,貼近另一條魚,然後好似出於口乾想飲水嘅自然動作,咀咗對方一啖⋯⋯我一咀埋去,佢就肉緊攬實我,手一面掃,嘴一面回吻。 受傷嘅手臂維持同一個動作受壓太耐,有少少痛,於是我慢慢爬起身,轉而趴喺哈利身上,繼續同佢親吻愛撫,同時輕輕按摩佢挺起嘅兄弟,繼而聽話含住佢,畀新朋友感受一下舌頭嘅佻皮同口腔嘅溫暖潮濕,直至我坐起身,將佢沉沒喺小貓之內,扶住佢腰際慢慢un。

「啊⋯⋯」我一路un,哈利一路出手捽我「下面」,一種未試過嘅快意好似電流咁陣陣來襲,「咁樣做,女仔先至會高潮㗎,我要搵你個『G點』,你唔好拎開我隻手。」但又感覺太大,一時間手足無措;我係咁撥開佢隻手。 「哎吖,嘿,等我嚟主導。」哈利「單」聲之後,就坐起身同我面對面,頂咗幾嘢,然後抱我到床腳,擘開我大髀、捉住我pat pat,分唔清係前後前後抑或上下上下咁抽插。

「哇⋯⋯好深,咁樣好深,我有少少頂唔順,你輕啲、輕啲⋯⋯」以往從未同男伴試過呢個姿勢嘅我,挨响床板上有氣無力地哀嚎。

「啊⋯⋯呢招係咪好舒服呢,求我唔好停,快啲。」但我好倔強,聽完呢句勝利宣言,反而唔肯如佢所願,咬緊雙唇,拒絕演繹AV女主角吟叫「唔好停,唔好停,好舒服,好舒服」嘅浮誇;呢個時候,哈利突然撻一聲開返着盞廳燈:

「哇,做咩開燈呀,好『殘』眼呀!」我發脾氣,用力甩開哈利。

「我想望住你嚟搞呀,而家咁黑,咩都睇唔到咁滯,你唔好怕羞,畀我有啲視覺刺激啦。」

。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。

深夜三點,喺正頭殼頂刺眼得失敗嘅廳燈乖乖瞓覺,而床邊依然光亮-不過今次柔和得多;哈利終於醒起可以開隔籬浴室盞燈,一樣有照明效果。而床上嘅我哋,正進行緊第三次「出土文物野外勘察打樁工程」-簡稱「出嘢行動」:我上半身趴喺枕頭上,下半身正高高佶起,受到哈利啪啪聲嘅撞擊,「啊⋯⋯好正呀伊欣」,「嗯⋯⋯好刺激呀哈利」;哈利嘅動作毫不憐香惜玉,不斷用力衝刺狂颷,同前度傾向溫柔嘅動作不可同日而語,卻帶嚟一種近乎受虐嘅快感,子宮壁不自覺咁一收一縮,夾緊支「取經棍」。

就响哈利驀地完全抽出,意圖想深深入洞之際,「哎呀!」我哋雙雙叫咗出嚟。

「嗚嗚,你篤唔中呀,呢下好甘,好痛呀⋯⋯:')」

「噢⋯⋯對唔住呀,sorry sorry,抖下先啦⋯⋯」

就係咁,第三次行動以快感開始,以痛意結束,同樣埋唔到尾;呢一晚上映嘅鬧劇,據伊欣《情趣劇場筆記》記載稱為「三插伊人而不射」。 最後,男女主角乖乖地瞓覺,直至第二朝女主角道別離開。 下? 你問我咁以後仲有無下文? 唔知呢。

~下編完~

作者: 祝伊欣    時間: 2016-6-20 18:35

引用:
原帖由 鋒馬故如雲 於 2016-6-20 09:44 AM 發表

「某位哥哥」多謝問好,回伊人妹妹安,伊人亦是「見手(寫書)不見妳」。。
除了一次又一次躡咗喺我「下面」,一見是欣,兩次是緣,三會定姻緣 :smile_o15:
伊欣師妹文彩有如女版「唐伯虎」,馬雲雖不是「秋香」,倒也想偷香
(特別有人題及「讚香代表想扑嘢」):smile_35:

吾生吾死,化蝶離生死,梁祝化身我共妳:smile_o13:
我係同人勾過手指尾,蝶進雲端說傳奇:smile_o11:

馬雲出名有口齒,我就好似妳老豆。。。。所講,越來越少既至「真」呢種人,就係我 :smile_34:
引用:
周星馳《整蠱專家》「洞房論」。(問:洞房係點㗎?)「洞房,即係首先男女雙方都進入相當興奮嘅狀態,然後男嘅將佢嗰條⋯⋯褲頭嘅帶鬆開,女嘅就將佢嗰塊⋯⋯頭巾揭開,然後佢哋就⋯⋯開始洞房喇。」
妳反應快地搶答 :”即係「安全期」”(講完妳面即紅
雲哥哥,我煞有介事咁特登告知你:“我而家「安全期」呀“,你聽完好似都即刻面紅喎-咦,耳仔都紅咗添喎
大道至簡:1+1=2 ,

再回至2人合為1體,射精,生仔,進化為 1+1=3

原來「洞房論」,可以由「低班小學生」簡淺數學,升華至超越: 「問世間,加數為何物」既「境界」。。。
「洞房論」真係好「論」堅呀,好論好用:smile_o12:
唔好咁心急,咁快掛住「洞房」先。
時間關係,我已經沖好你最愛嘅Lipton紅茶,「洞房」之前,要「合巹交杯」先㗎 :smile_30:
(都可以改為「歃血為盟」嘅-知你鍾意呢味嘢。

作者: 職業挖窿隊    時間: 2016-6-20 18:39

作者: 祝伊欣    時間: 2016-6-20 19:02

引用:
原帖由 職業挖窿隊 於 2016-6-20 12:18 PM 發表
師妹文筆流暢自然又好睇,加埋相更加不得了,我等你下個update
有師兄「等待」,伊欣定當更加畀心機,睇情況再貼相酬知己
引用:
原帖由 kanthegelmarx 於 2016-6-20 03:42 PM 發表
好身材係上天既禮物,可以赤裸相對係好事呀
係屋企,係好朋友家,係野外,我都試過一絲不掛。平時就盡量上身赤裸。初初會有d緊張,但突破自己就唔會怕
咦,記得師兄之前野外露出嘅分享,今日又見你提一次-莫非呢個就係用「外在解放」帶領「精神自由」嚟擁抱自然嘅哲學? (諗到呢度,先留意到師兄網名係"Kant-Hegel-Marx",請恕伊欣發現得咁遲

初見羞澀,皆因唔熟對方,淆底在所難免-enlighten me
引用:
原帖由 粗筆人 於 2016-6-20 05:22 PM 發表
話說從來,性事放引版好匹配,當時我自中伏扣分,費九時理,但冇得睇你的好文及傾計有小許失落。
全力支持。
粗筆師兄唔使失落,以後得閒嚟搵伊欣傾下計,不談物價升漲宦海浮沉,只談文章風月,真開心

作者: 鋒馬故如雲    時間: 2016-6-20 19:05

作者: 鋒馬故如雲    時間: 2016-6-20 19:08

作者: 鋒馬故如雲    時間: 2016-6-20 19:13

作者: 粗筆人    時間: 2016-6-20 22:04

作者: kanthegelmarx    時間: 2016-6-21 11:31

作者: 祝伊欣    時間: 2016-6-22 20:18

引用:
原帖由 鋒馬故如雲 於 2016-6-20 07:05 PM 發表

甘貼雲在伊欣下,三會定姻緣己成 :smile_o05:
引用:
原帖由 鋒馬故如雲 於 2016-6-20 07:08 PM 發表

有意思。。我常用「送禮」既cheap 茶包 :smile_30:
有心思。。好一句「歃血為盟」:smile_o01:
引用:
原帖由 鋒馬故如雲 於 2016-6-20 07:13 PM 發表

吓,原來仲有下篇,:smile_o04: 仲:
「一朵鮮花插在,三插一鮮花内」 :smile_o14:
「停電」文妙意難嚥,雲難再續別帖於默言。:smile_o08:

伊欣師妹,今篇就此告別,下篇再結姻緣。。:smile_ ...

雲哥哥,不要走,你我「姻緣」已成,斷唔能夠因為伊欣「少少過去」不顧而去呀~
:smile_o06:

作者: 鋒馬故如雲    時間: 2016-6-22 20:20

作者: 祝伊欣    時間: 2016-6-22 20:26

引用:
原帖由 粗筆人 於 2016-6-20 10:04 PM 發表
巳拜讀所有文篇,保持自己生話態度,開心開心。舊文好回味。
橫琴篇你好大膽,應該男友一見你立刻吹口琴,表達對你的思念。
30-40日不見,從文字中見你好像淫蕩了。你妹妹相好鍾意。應是多毛大大三角型。
多謝師兄支持
通常只有我表演吹玉蕭,佢大男人,未試過咁樣對我(乜都好啦,都分開咗喇)。 話雖如此,即使佢想嚟,我亦會怕羞
多日不見,當然有調整過喇,至於你話「淫蕩」咗,真冤枉啊:')  伊欣都係為咗大家性福,「扮」出嚟㗎咋,其實仍然好清純,同我妹妹一樣

作者: 祝伊欣    時間: 2016-6-22 20:29

引用:
原帖由 kanthegelmarx 於 2016-6-21 11:31 AM 發表

冇咁多考慮,我只係覺得著衫係束縛。剛剛搭小巴去做野,我冇著衫就上左車,比全車人望住哂,但自己唔驚就得。

香港地夏天真係好悶熱嘅,我老豆都不時打赤膊出街㗎。(又擺咗佢上枱)

作者: 祝伊欣    時間: 2016-6-22 20:31

引用:
原帖由 鋒馬故如雲 於 2016-6-22 08:20 PM 發表

:smile_o09:
雲哥哥,我聽聞discuss有版規係留言唔可以太過簡短,否則有灌水之嫌。 你咀得一下,好似唔係幾夠喎。

:smile_o09::smile_o09::smile_o09:

作者: 過路人文迪    時間: 2016-6-22 20:50

作者: 祝伊欣    時間: 2016-6-22 21:13

引用:
原帖由 職業挖窿隊 於 2016-6-20 06:39 PM 發表
三插伊人,聽個名呢集嘅愛情動作戲份應該多啲:p

heehee, go check it out

作者: 祝伊欣    時間: 2016-6-22 21:24

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2016-6-22 08:50 PM 發表

有的葡萄馬兄添,但細佬既已為人夫,況且亦唔會奪呢位戰友�所好,睇見你/妳地係咁球來球往,合拍非常,似乎不久既將來都好事近囉,但請記住,近排最 hit 既話題就係 - 贏在射精前,所以,要生個尖子,請計住日子 ...
多謝迪迪,嘻嘻

作者: 粗筆人    時間: 2016-6-23 14:32

作者: 粗筆人    時間: 2016-6-23 14:40

作者: kanthegelmarx    時間: 2016-6-23 16:37

作者: kanthegelmarx    時間: 2016-6-23 17:28

作者: 職業挖窿隊    時間: 2016-6-24 12:49

作者: 職業挖窿隊    時間: 2016-6-27 12:31

作者: 祝伊欣    時間: 2016-6-27 16:17

引用:
原帖由 粗筆人 於 2016-6-23 02:32 PM 發表

澳門返工男友分手了??
感受到你是淫底。未全情爆出來,依家你是單身?
生命誠可貴,愛情價更高。
若為自由故,兩者皆可抛。

我自覺自己係有啲啲躁底,驚青時會淆底,睇書諗嘢時會以為自己神交緊蘇格拉底—至於「淫底」呢...... 伊欣其實重情遠於重慾㗎,師兄繼續睇文感受,就會知道

作者: 祝伊欣    時間: 2016-6-27 16:19

引用:
原帖由 粗筆人 於 2016-6-23 02:40 PM 發表
必撐你。
寫自慰篇。估計好睇。
多謝!
咁就要密切留意快將上映嘅「戀戀馬教授」篇喇,嘻

作者: 祝伊欣    時間: 2016-6-27 16:33

引用:
原帖由 kanthegelmarx 於 2016-6-23 04:37 PM 發表

分開左?!
點都好啦,祝性福快樂。
係呀,其實分開得並唔算突兀突然,每個決定都係多個原因嘅總和,只不過我唔想嘥墨水响度解釋(re:「再見」篇),尤其開頭嘅描寫咁甜蜜啫。  伊欣而家仍然自在快樂,多謝師兄關心。
引用:
原帖由 kanthegelmarx 於 2016-6-23 05:28 PM 發表

Haha,我而家都赤膊緊,剛剛仲要赤膊飲茶同搭巴士

期待又可以裸體行山
師兄,我都好鍾意親親大自然,遊山玩水,可惜90後同學朋友圈中鮮有同好。 如方便,你可唔可以推薦下香港一啲行山徑,等我參考參考咁呢?

作者: 祝伊欣    時間: 2016-6-27 16:44

引用:
原帖由 職業挖窿隊 於 2016-6-24 12:49 PM 發表
古有三過家門而不入,今有三插伊人而不射:p
呵呵,無錯。
引用:
原帖由 職業挖窿隊 於 2016-6-27 12:31 PM 發表
伊欣師妹去咗邊?
匿埋休息幾日啫,嘻,諗下方向大綱,儲下稿,希望呢兩日可以開新篇啦。  多謝師兄支持,唔知你有無睇埋呢個版其他好文呢? 譬如,新嘅有文迪「呀嫂真係好誘惑」篇、lighterside的人妻故事......,舊嘅有雲兄「賤男系列」、湯師兄「湯佬淫記」等,全部可以响「精華」區回味,真好睇,可以慢慢追。

作者: assault    時間: 2016-6-27 18:25

作者: 鋒馬故如雲    時間: 2016-6-27 20:11

作者: 湯浴火重生    時間: 2016-6-27 21:24

作者: mandy2013    時間: 2016-6-27 21:45

引用:
原帖由 祝伊欣 於 2016-6-19 05:15 AM 發表
〈附:Anne Hathaway玉照一張-梗係唔擺我自己嗰張喇,我有咩好「J」呢? 識J,一定 J 紅唇烈焰 Jenny 姐
依欣妹妹,係文迪寫既 Jenny 姐吖? 定抑或係我寫果個 ajenny 呀?

作者: 粗筆人    時間: 2016-6-29 15:59

作者: 職業挖窿隊    時間: 2016-6-29 18:21

作者: kanthegelmarx    時間: 2016-6-30 10:20

作者: 粗筆人    時間: 2016-7-1 10:31

作者: 職業挖窿隊    時間: 2016-7-2 09:42

作者: loyanpai303    時間: 2016-7-3 20:42

作者: 過路人文迪    時間: 2016-7-3 20:50

作者: loyanpai303    時間: 2016-7-3 21:26

作者: 祝伊欣    時間: 2016-7-4 17:09

Lo兄、迪迪,咁多位師兄姐稍安無躁先,要大家久候認真唔好意思,今晚餐宵夜我既

講好7月4號出第一集吖嘛,今晚8點出嘢(吉時呀),約定你㗎喇

作者: 職業挖窿隊    時間: 2016-7-4 17:18

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)