188Channel

標題: 移民外國改變了我們的婚姻 (updated 30/6, #114) [打印本頁]

作者: stardust1234    時間: 2016-5-18 02:39     標題: 移民外國改變了我們的婚姻 (updated 30/6, #114)

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: tomtomchan    時間: 2016-5-18 05:35

:smile_41:  Real?
作者: 8862    時間: 2016-5-18 09:27

好久之前已睇過這篇文章,是否同一人就不太清楚。

作者: chaolininin    時間: 2016-5-18 09:30

大徐熙媛小徐熙媛都是人工整出来的样
作者: keif_123    時間: 2016-5-18 11:31

作者: 好爽呀    時間: 2016-5-18 14:08

作者: 粗魯B    時間: 2016-5-18 18:44

過份刺激不能自拔

作者: 我係lok~~    時間: 2016-5-18 19:11

哈哈 文筆幾好
作者: feelsorry    時間: 2016-5-18 21:30

作者: feelsorry    時間: 2016-5-18 21:30

作者: stardust1234    時間: 2016-5-19 22:47

文章會有哟減省。唔係一時衡動或受太大刺激

作者: stardust1234    時間: 2016-5-19 22:53

起初老婆當然反對我去找Mike。她怕自己過不了自己,又怕我會認定她是一位淫婦,怕我以後會後悔。我差不多在半强逼的情况下帶她回去那間健身中心,可惜幾次我都未能遇見Mike。我正要放棄的時候,我在別的地方遇到Mike。我跑上去説明我的來意,他好似不能相信自己聽到的話。最後他說如果我是袒認真的,就把老婆帶上他的車,他會把她帶回這裡。我就把不情願的老婆送上他的車。過了一陣子我才害怕起來,我根本不知道他住在那裡,聯絡電話等。老婆只穿了一件單薄的上衣和長裙。我開始擔心她的安全,究竟他會不會送她回來,會有什麼事會發生在她身上?好在Mike真的把她送回来,看見她衣衫整齊,反而臉紅紅。

回家後老婆向我回報當時的情况。Mike在車上就打電話約了Jerry和Francisco。和上次不同,今次是真正4P。Mike從背後抱住老婆,用手愛撫她的身體,把舌頭伸入老婆的口裏,而Jerry就在前面含著老婆粉紅迷人的乳頭。他們不時交換位置,讓Jerry和老婆接吻,而Mike就吸啜乳頭或他們一人一邊像正在餵哺中的婴兒吸吮老婆的堅挺的乳頭,而老婆就用手去套弄他們堅硬的陰莖。Francisco就專心一意把頭埋在兩腿間去舐她的妹妹,不斷地去刺激陰核,讓淫水不斷地流出。之後他們將體位轉為狗仔式,老婆幫Mike口交,後面先由Francisco插入,待他射精後就由黑人Jerry插入射精,最後輪到Mike。

老婆回家後就冲凉休息。我開始檢查她換下的底褲,有大量男人的精液和她分泌物的混合。我把底褲往鼻裡嗅一嗅,有一股腥味,不過我就好興奮,一路看著她的底褲一路打飛機。我可以感受到4P為她帶來的快慰,這不是正常夫婦性交可以做到。女人身上有好多敏感帶,一個男人並不能同時開發不同地方的敏感帶,只有在幾個男人同時刺激下才可以攀上高潮巔峰。由於傳統道德枷鎖往往使女子不會和幾個男人上床。Mike他們的輪姦改變這一切,老婆試過群交之後,再難滿足和單一個男人的性愛。
作者: feelsorry    時間: 2016-5-20 01:48

作者: Haveaniceday11    時間: 2016-5-20 15:36

多謝分享,我反而想知你們現在還是很好嗎?其實:發生事後,太太應該很害怕床事,同很大陰影,但剛剛相反,所以好奇而問你們的現況

作者: stardust1234    時間: 2016-5-20 23:54

引用:
原帖由 Haveaniceday11 於 2016-5-20 03:36 PM 發表
多謝分享,我反而想知你們現在還是很好嗎?其實:發生事後,太太應該很害怕床事,同很大陰影,但剛剛相反,所以好奇而問你們的現況

的確係好怕床事,基本上我地扮無事。過左幾個月我真係頂唔順迫佢做。我唔想大家都扮做戲。

作者: stardust1234    時間: 2016-5-21 00:01

引用:
原帖由 feelsorry 於 2016-5-20 01:48 AM 發表
MIKE絶對唔係好人, 你有無想過佢地係咪黑社會分子? 你老婆會唔會變小電影明星?

車左你老婆去賣淫, 周身性病等問題? 賣埠以後揾唔返等一埋問題

你好自私負左你外父對你照顧佢女其望 你老婆初時唔 ...
我感覺到佢對Mike係有意思。算唔算後遣症我唔知。其實我相信好多女仔都有想過同老公,男友以外做。只不過另一半唔可能同意和過唔到自己。

作者: feelsorry    時間: 2016-5-21 00:31

作者: lonelywinelover    時間: 2016-5-22 02:03

活在自己幻想中都不錯哦
作者: fancam    時間: 2016-5-23 01:06

作者: 蕭欣桐    時間: 2016-5-23 01:22

呢種故事題材好吸引我:smile_47:
作者: Haveaniceday11    時間: 2016-5-23 02:09

多謝你的故事,其實不論真或假都好,都是一個很好的分享,有機會做個吹水朋友吧
有Wechat 嗎?

作者: 面交player    時間: 2016-5-23 06:54

作者: 天使之戀人    時間: 2016-5-23 07:39

作者: stardust1234    時間: 2016-5-24 11:59

引用:
原帖由 Haveaniceday11 於 2016-5-23 02:09 AM 發表
多謝你的故事,其實不論真或假都好,都是一個很好的分享,有機會做個吹水朋友吧
有Wechat 嗎?

我用skype,可以send短訊

作者: stardust1234    時間: 2016-5-24 12:18

引用:
原帖由 feelsorry 於 2016-5-21 12:31 AM 發表

你老婆無見過世面, 一旦佢愛上MIKE跟左佢, 事後先知條友係賤人, 你老婆回頭巳是百年身

講到你老婆咁索, 賣埠做雞一去不回, 成世性奴

性刺激咩換妻群交大把地方玩, 前題係你老婆人生安全

今日未賣你老婆 ...
呢個故事係之前發生的事,現在已經冇一齊,不過中間當然發生左好多事。

作者: conradt    時間: 2016-5-24 13:01

引用:
原帖由 stardust1234 於 2016-5-24 12:18 PM 發表

呢個故事係之前發生的事,現在已經冇一齊,不過中間當然發生左好多事。

印象中你在其他post 說過老婆試過同性關係,是否真的

作者: stardust1234    時間: 2016-5-24 13:23

引用:
原帖由 conradt 於 2016-5-24 01:01 PM 發表

印象中你在其他post 說過老婆試過同性關係,是否真的

會唔會你記錯。老婆之後都係同其他男人。

作者: kalok2009    時間: 2016-5-24 13:43

引用:
原帖由 stardust1234 於 2016-5-24 01:23 PM 發表

你又會知道他們叫Mike, J, F?
否則你地幾熟悉了……

作者: stardust1234    時間: 2016-5-24 14:07

引用:
原帖由 kalok2009 於 2016-5-24 01:43 PM 發表

之後差不多每星期都會送老婆去比佢地玩。後來自己都有去,有時Mike會去我屋企過夜

作者: alice33442002    時間: 2016-5-24 14:32

好難想像老公唔會妒忌
作者: 面交player    時間: 2016-5-24 16:38

作者: conradt    時間: 2016-5-24 18:32

引用:
原帖由 stardust1234 於 2016-5-24 01:23 PM 發表

咁講十隻手指都數唔哂

作者: feelsorry    時間: 2016-5-25 16:55

作者: feelsorry    時間: 2016-5-25 17:00

作者: stardust1234    時間: 2016-5-27 04:36

引用:
原帖由 feelsorry 於 2016-5-25 04:55 PM 發表

mike一伙人點會放過你老婆呢件性奴?
原因唔方便公開講。當然我地都覺得唔可以長此下去。呢個世界好大,SM,戀物,雜交都大有人在,我相信都有好此我個類人。開個post都係想揾同好share一下。

作者: D-fend    時間: 2016-5-27 06:37

引用:
原帖由 stardust1234 於 2016-5-19 10:53 PM 發表
起初老婆當然反對我去找Mike。她怕自己過不了自己,又怕我會認定她是一位淫婦,怕我以後會後悔。我差不多在半强逼的情况下帶她回去那間健身中心,可惜幾次我都未能遇見Mike。我正要放棄的時候,我在別的 ...
有時候真的要放開一下枷鎖!
作者: alice33442002    時間: 2016-5-27 08:19

引用:
原帖由 feelsorry 於 2016-5-25 05:00 PM 發表

我都有諗過係咪廣告, 講到條囡係巧索娘家婦女, 調教左肯玩多p  sm

做雞都收錢吧, 定期送老婆比人攪唔洗錢? 當故仔聽下約出黎可能有手尾

明碼實價叫雞唔會比人屈錢
世界太大,乜人都有

作者: feelsorry    時間: 2016-5-30 22:09

作者: feelsorry    時間: 2016-5-30 22:14

作者: 伊路米    時間: 2016-5-30 22:53

作者: feelsorry    時間: 2016-5-31 20:00

作者: stardust1234    時間: 2016-6-1 07:53

既然有人覺得係廣告,又老作,我就無謂分享下去。如果有同好想知個故仔而我又有時間,請pm我。

作者: joeyeung2004    時間: 2016-6-1 14:13

作者: stardust1234    時間: 2016-6-2 08:07

引用:
原帖由 joeyeung2004 於 2016-6-1 02:13 PM 發表
其實我覺得你可以寫落去,有D人唔鍾意姐,唔代表全部。你加油。
都收到幾位pm叫我寫下去,我想省略做愛部份,講做愛不如睇咸片更精彩,我會着重自己的心理變化和老婆的改變。

作者: stardust1234    時間: 2016-6-2 08:34

自從第一次之後,Mike同我约好每星期至少見一次。其實Mike有叫我一齊去,不過我唔知自己接唔接受到。去過一兩次後我發覺老婆開始有微妙的改變。本來老婆是不拘小節,平常衣著好隨便,現在每次約會之前,她都會化靚粧,選一些比較性感的衣服,尤其是內衣褲。原本都係普通棉質底衫褲,現在會穿一些絲質,通花厘士。我亦都您起勁同佢去V字頭店買,後來嫌唔夠性感,就去淘寶或日本網購。

每次最期待係老婆講番佢地做愛過程和檢查佢條底褲。

作者: microguy    時間: 2016-6-2 08:37

good. 繼續啦, 多的故事看更多話題
作者: taiowingon    時間: 2016-6-2 14:54

引用:
原帖由 stardust1234 於 2016-5-24 11:59 AM 發表

我用skype,可以send短訊

Skype bigmouth 00123追落去

作者: hello524    時間: 2016-6-2 18:39

作者: 123mr456    時間: 2016-6-4 15:12

希望你兩方面都可以詳細描述,你知道的是你老婆話你知,我地知道的就由你講。如果做愛唔描述,最後我地會乜都唔知
作者: CA475    時間: 2016-6-4 21:00

作者: stardust1234    時間: 2016-6-5 15:40

引用:
原帖由 123mr456 於 2016-6-4 03:12 PM 發表
希望你兩方面都可以詳細描述,你知道的是你老婆話你知,我地知道的就由你講。如果做愛唔描述,最後我地會乜都唔知
之後我有份去,我就可以詳細描述.  我發覺Mike都幾東方人口味,好多我地覺得high,佢都會. 我好鍾意AV片女優著透視泳衣, 佢都好high. (之後會post相) 當然都會有鬼佬僻好,例如鐘意老婆著旗袍.
作者: stardust1234    時間: 2016-6-5 16:12

我試過叫老婆著住同Mike佢地做!

http://postimg.org/image/m8ly70d5b/

作者: lostergundam    時間: 2016-6-5 17:05

有冇你老婆著住呢件透視裝嘅相呀?

作者: kapo0911    時間: 2016-6-5 19:06

引用:
原帖由 stardust1234 於 2016-6-5 04:12 PM 發表
我試過叫老婆著住同Mike佢地做!

http://postimg.org/image/m8ly70d5b/

作者: jasoncwk    時間: 2016-6-5 20:27

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: stardust1234    時間: 2016-6-6 08:44

引用:
原帖由 lostergundam 於 2016-6-5 05:05 PM 發表
有冇你老婆著住呢件透視裝嘅相呀?

好似唔比貼露點相
作者: stardust1234    時間: 2016-6-8 01:22

試過幾次後終於有勇氣同老婆一齊去,可以親眼看好過老婆轉述,不過又怕自己接受唔到。因爲我的存在,老婆表現得非常唔自然,始终要係老公面前同其他男人做並不容易。
不過Mike好識引導佢,又知道我喜歡睇老婆同人做,就特别揀個背到佢自己的騎射位。個次係我第一次見到老婆主動坐落條陰莖。當Mike條陰莖完全消失在老婆陰道裏,Mike大腿分開連帶將老婆大腿分開,可以讓我清楚睇到佢地接合位。之後Mike命令老婆慢慢上下移動,慢慢陰莖被老婆淫水覆蓋著。過多陣,開始有些白色分泌物擠出,亦開始申吟。老婆全程都避免同我有眼神接觸。進入狀態後,Mike開始要來老婆答一些下流的問題。資料方面當然係改過。

你叫咩名,幾歲,結左婚幾时?
我叫Angela,今年二十九,結左三年。
你宜家做咁乜?
可唔可以唔答。
講!
同人做愛。
你老公?
唔係。
同邊個?
你。
我地點識?
係健身中心。
講清楚啲!
我比你強姦。
當時感覺如何?
唔識講。
講!
好舒服。
點解?
你好粗。
你鐘意被陌生人強姦?
快講!
係。
全句講!
我鐘意被陌生人强姦!
你鐘意同亞洲人做定白人?
白人。
點解?
白人勁啲,插得好舒服,好快就高潮。
揾多啲白人同你做好唔好?
好。

作者: D-fend    時間: 2016-6-10 06:23

次次都是中出?
作者: lostergundam    時間: 2016-6-10 06:28

貼link就得,唔擺相喺度,好似上面貼泳衣相條link咁
樓主老婆奴性都好重,定外國生活真係太悶?

作者: 盧山龍飛翔    時間: 2016-6-10 18:18

期待再次嘅更生…多謝樓主

作者: stardust1234    時間: 2016-6-13 13:48

引用:
原帖由 D-fend 於 2016-6-10 06:23 AM 發表
次次都是中出?
基本上都係。

作者: stardust1234    時間: 2016-6-13 13:51

引用:
原帖由 lostergundam 於 2016-6-10 06:28 AM 發表
貼link就得,唔擺相喺度,好似上面貼泳衣相條link咁
樓主老婆奴性都好重,定外國生活真係太悶?

遲下試放老婆偷拍照,預告有佢著裸紗。

作者: stardust1234    時間: 2016-6-13 14:29

之前係偷偷地去浴室檢查老婆底褲,有次比佢發現。從個晚開始,老婆會係我面前除底褲,而我就係佢面前檢查。有時更會檢查還保全在佢體內Mike佢地啲精。我又會係佢面前對住條底褲打飛機。

同Mike熟左之後,我會邀請Mike去我屋企過夜,老婆又會準備晚飯。Mike都喜歡看我地舊照,又其是婚紗照,覺得台灣人拍婚照比美國人好。Mike品味非常近亞洲人,所以對亞洲女人子特别有性趣。

我會知老婆對Mike特别有好感,如果佢來過夜,我會讓出主人房比佢地。有時佢會帶多個朋友同老婆3P。

有次農曆新年,老婆特登真空著條旗袍,而Mike就帶左三個陌生人吃飯。基本上晚飯都未完,老婆就已經比佢地推到地上輪。原來鬼佬對中國人著傳統服裝特别有衝動,而我發現老婆衣衫不整比全裸更性感。當佢輪老婆時,我就坐住打飛機。

作者: mich1694    時間: 2016-6-14 02:09

精彩,非常期待阿嫂的照片
作者: 十樓    時間: 2016-6-14 15:28

作者: stardust1234    時間: 2016-6-20 13:19

這件係我網講比老婆去Mike 生日party. 當時係真空,胸口係厘士反而粒lin唔明顯,下面如果角度正確,恥毛好易看見,當然pat pat 都係.

https://postimg.org/image/wyzbnxojz/

作者: beast74mo    時間: 2016-6-20 13:49

張相睇吾到呀……
作者: stardust1234    時間: 2016-6-20 14:07

引用:
原帖由 beast74mo 於 2016-6-20 01:49 PM 發表
張相睇吾到呀……
Now?

作者: mr.shepherd    時間: 2016-6-20 14:34

作者: microguy    時間: 2016-6-20 15:20

引用:
原帖由 stardust1234 於 2016-6-20 13:19 發表
這件係我網講比老婆去Mike 生日party. 當時係真空,胸口係厘士反而粒lin唔明顯,下面如果角度正確,恥毛好易看見,當然pat pat 都係.

https://postimg.org/image/wyzbnxojz/
真係好透視bo. 咁現在是否仲係同婆一齊啦?
作者: 十樓    時間: 2016-6-20 15:51

作者: gil_324    時間: 2016-6-20 16:54

引用:
原帖由 stardust1234 於 2016-6-20 01:19 PM 發表

Very good it's so beautiful, 師兄努力寫多D分享:smile_47::smile_47:
作者: stardust1234    時間: 2016-6-21 00:43

引用:
原帖由 十樓 於 2016-6-20 03:51 PM 發表
點解得半條裙、可唔可以影成件衫嚟睇呀?師兄

因為要偷拍呀!太多慾照流出新聞,老婆死都唔影性感相。除左做愛時會淫啲,平時言行舉止都好純,朋友都知佢好保守。
唔係有Mike就唔會開發到佢另一面。我諗其他女仔會唔會一樣?表面温純,內裡淫蕩。

作者: stardust1234    時間: 2016-6-21 00:48

答上面幾位師兄,我和老婆仲係一齊,不過無再同Mike一齊。原因有幾個,有啲唔方便講,其中一樣係佢有左。

作者: Dickson1990521    時間: 2016-6-21 03:45

個肚是Mike?
作者: stardust1234    時間: 2016-6-21 04:19

引用:
原帖由 Dickson1990521 於 2016-6-21 03:45 AM 發表
個肚是Mike?
當初係唔知,生左先知係。

作者: microguy    時間: 2016-6-21 08:43

原來係咁.
有小朋友就唔好玩得太勁啦. 仲有個小朋友係到.
咁多故事, keep住update la.
作者: stardust1234    時間: 2016-6-21 09:46

引用:
原帖由 microguy 於 2016-6-21 08:43 AM 發表
原來係咁.
有小朋友就唔好玩得太勁啦. 仲有個小朋友係到.
咁多故事, keep住update la.
小朋友當然係交俾其他人養,唔係點解釋有個混血細路。

作者: stardust1234    時間: 2016-6-21 12:56

講真,其實有無師兄都鐘意自己老婆或女友比其他男人搞,定係我有問題,又有幾多堅試過?

作者: microguy    時間: 2016-6-21 13:26

引用:
原帖由 stardust1234 於 2016-6-21 09:46 發表

小朋友當然係交俾其他人養,唔係點解釋有個混血細路。

外國應該無問題架. 咁個細老仲會唔會應反佢? 你婆無問題?
作者: 盧山龍飛翔    時間: 2016-6-22 01:54

What's Mike's reaction upon knowing he's got your wife pregnant?  Did he run away?  Or did he actually asked your wife to be with him?

作者: stardust1234    時間: 2016-6-22 02:09

引用:
原帖由 盧山龍飛翔 於 2016-6-22 01:54 AM 發表
What's Mike's reaction upon knowing he's got your wife pregnant?  Did he run away?  Or did he actually asked your wife to be with him?

He didn't run away.  They continued to have sex even she was pregnant.  Initially, we both thought it was mine, not his.  Only when the bb was born that we knew.

作者: Dickson1990521    時間: 2016-6-22 02:21

為什麼你給Mike 中出?
You say Mike still have sex with your wife even she was pregnant.
But why now still not sex ?
I think your wife quite enjoy sex with Mike, am I right?
作者: stardust1234    時間: 2016-6-22 04:16

引用:
原帖由 Dickson1990521 於 2016-6-22 02:21 AM 發表
為什麼你給Mike 中出?
You say Mike still have sex with your wife even she was pregnant.
But why now still not sex ?
I think your wife quite enjoy sex with Mike, am I right?
Something terrible happened to Mike and I can't share here publicly.   It was not up to me to decide who could cum inside her.  She was raped by them and Mike took her to his place when I offered her to him.  Maybe it was my fault.
作者: bee.ee    時間: 2016-6-22 06:13

作者: 盧山龍飛翔    時間: 2016-6-22 09:19

I take it,  that it was quite some time when the relatioship between Mike and your wife was done,  but has your wife any SP after Mike?

All in all,  safe sex,  don't get yourselves in trouble

作者: Dickson1990521    時間: 2016-6-22 15:24

How about you and your wife now?
Still have sex regularly or your wife quite miss Mike dick?
作者: lostergundam    時間: 2016-6-22 16:05

玩到咁都唔避孕,同埋唔怕有性病嗎?開發還開發,都要玩得安全

作者: cmtam    時間: 2016-6-22 22:35

BTW, is Mike white or black?
and, is your wife still having sex with the other guys?
作者: stardust1234    時間: 2016-6-23 10:23

好多人問同一個問題,我要澄清係我地冇再同Mike一齊,亦無同其他人玩。原因我同幾位係skype講,唔方便公開講。另外Mike係白人,佢朋友大部份都係,其中有黑人,佢都有份輪姦我老婆。

作者: Dickson1990521    時間: 2016-6-23 10:53

How about relationships between u and your wife now? (Including sex and other areas)
Any thing can share ?
作者: iamallyours    時間: 2016-6-23 12:40

師兄, 保重. 希望你太太無事

作者: kenbcv    時間: 2016-6-23 13:22

it sounds like your marriage has become a total mess.
作者: jasoncwk    時間: 2016-6-23 13:38

引用:
原帖由 stardust1234 於 2016-6-23 10:23 AM 發表
好多人問同一個問題,我要澄清係我地冇再同Mike一齊,亦無同其他人玩。原因我同幾位係skype講,唔方便公開講。另外Mike係白人,佢朋友大部份都係,其中有黑人,佢都有份輪姦我老婆。

http://n2.hk/d/images/r1 ...
師兄有什麼難言之隱??唔方便公開講
作者: 盧山龍飛翔    時間: 2016-6-23 19:55

Would the story goes on?  Or is it the end already?  I must admit the "incident" itself is indeed very arousing.  I would of course love to see it goes further knowing the adventures you 2 had with Mike before all mishaps took place,  pray more can be seen

作者: 十樓    時間: 2016-6-24 09:38

作者: stardust1234    時間: 2016-6-24 09:46

引用:
原帖由 盧山龍飛翔 於 2016-6-23 07:55 PM 發表
Would the story goes on?  Or is it the end already?  I must admit the "incident" itself is indeed very arousing.  I would of course love to see it goes further knowing the adventures you 2 had with Mi ...
老婆和Mike都有好多片斷。如果大家有興趣,我可以遲啲補充。有人問我老婆總共同過幾多個男人做。我估大約有十七八個,大部份係白人,當中有黑人、日本人、印尼和墨西哥人。
我係老婆第二個男人,大家可以想象佢的變化。

作者: jasoncwk    時間: 2016-6-24 09:52

引用:
原帖由 stardust1234 於 2016-6-24 09:46 AM 發表

老婆和Mike都有好多片斷。如果大家有興趣,我可以遲啲補充。有人問我老婆總共同過幾多個男人做。我估大約有十七八個,大部份係白人,當中有黑人、日本人、印尼和墨西哥人。
我係老婆第二個男人,大家可以 ...
樓主我有興趣想知,期待你的故事
作者: stardust1234    時間: 2016-6-24 09:59

引用:
原帖由 Dickson1990521 於 2016-6-23 10:53 AM 發表
How about relationships between u and your wife now? (Including sex and other areas)
Any thing can share ?
老婆生左之後發覺個細路可能係Mike甚至其他男人之後,我地都覺得要收手。可能一時衝動先會有咁結果。唔通叫佢一直同陌生人上床。

當然我可能比唔到好似Mike的服務,更加做唔到多P,我都盡最大努力。好多時做果時都幫佢回憶起之前情境,好似回憶點樣比Mike强姦,令到佢有高潮,又惑者叫佢say dirty word。例如叫佢講Jerry,please fuck my pussy之類。

起初佢都好唔想,好醜,漸漸佢都忍唔住。佢都想有高潮。

作者: stardust1234    時間: 2016-6-24 10:02

引用:
原帖由 十樓 於 2016-6-24 09:38 AM 發表
師兄、近况如何?

盡量過返正常生活,老婆去另一間gym做yoga,都有靚仔教練,不過至少無再凸點。

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)