188Channel

標題: 我的食女日記 [打印本頁]

作者: hongkongwolf001    時間: 2016-6-8 01:05     標題: 我的食女日記

作者: 醉爆    時間: 2016-6-8 01:13

作者: 醉爆    時間: 2016-6-8 01:13

作者: hongkongwolf001    時間: 2016-6-8 12:15

作者: ffdq5    時間: 2016-6-8 12:28

引用:
原帖由 hongkongwolf001 於 8-6-2016 01:05 發表
最近玩apps 認識左個人妻,表面保守,一般港女都係甘,扮哂野甘,不過因為港女扮哂野,我呢d 優質賤男,一定係中出即飛。
港女d 口吻,又怕你係食家,又怕自己蝕,自己弓大dry 到爆,個種忐忑糾結既心情,令我 鳩痕 ...
師兄呢個係食女日記定係驅魔鬼故。

作者: lkk009hk    時間: 2016-6-8 14:59

作者: 牧夫座    時間: 2016-6-8 15:11

作者: agw1314    時間: 2016-6-8 16:17

作者: 幻冰冰    時間: 2016-6-8 18:03

作者: sfattimo    時間: 2016-6-8 18:46

引用:
原帖由 hongkongwolf001 於 2016-6-8 01:05 AM 發表
最近玩apps 認識左個人妻,表面保守,一般港女都係甘,扮哂野甘,不過因為港女扮哂野,我呢d 優質賤男,一定係中出即飛。
港女d 口吻,又怕你係食家,又怕自己蝕,自己弓大dry 到爆,個種忐忑糾結既心情,令我 鳩痕 ...
邊個apps
作者: hongkongwolf001    時間: 2016-6-8 19:05

作者: HKtourman    時間: 2016-6-8 20:45

我番黎用左幾個apps,但反而覺得引版識女最直接。
大家都知目的。
好多香港女仔用hook up apps黎搵男朋友/老公 lol
作者: 失常少女    時間: 2016-6-8 21:20

作者: khlineker    時間: 2016-6-8 23:18

辛苦你喇Ching,做咗驅魔人

作者: jason7447    時間: 2016-6-9 05:10

作者: OliveAng    時間: 2016-6-9 12:25

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)