188Channel

標題: 變淫記(完) [打印本頁]

作者: netsee    時間: 2016-7-4 05:10     標題: 變淫記(完)

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 可可queena    時間: 2016-7-4 07:41

作者: netsee    時間: 2016-7-4 09:03

多謝晒
作者: edwardyeung    時間: 2016-7-4 16:34

Ching 咁快冇貨喇?
作者: cx829    時間: 2016-7-4 17:53

師兄please post more updates soon. i am looking forward to the development of the story.
add oil!!!
作者: Water_man    時間: 2016-7-4 22:15

唔知幾時有更新?
作者: netsee    時間: 2016-7-4 23:59

第二章.再遇

Jenny返到屋企,係門口除左高踭鞋,然後放低晒所有野行入房,係房入面佢將身上所有衣物除光,只剩下赤裸嘅身體,行到塊全身鏡前面,望住自己鏡中嘅裸體,自言:「我咁好身材,點解你都要同我分手?」

原來Jenny之前有一個要好嘅男朋友,重同居左一段時間,就喺幾個月前佢男朋友提出分手之後搬走,而佢亦都唔想再留係傷心地,就搬左黎呢幢大廈,但係仍然放唔低呢段感情。

Newton帶住一盒食物返到屋企,唔見Kay係客廳,就放低盒食物去搵佢嘅時候,手機嘅留言鈴聲響起,Newton攞起手機一睇,見個留言係Kay傳過黎:有事要出去,會夜啲先返。

Newton醒起今日係星期五,自言:「衰妹,梗係出去蒲。」諗諗下屋企得返自己又係幾無聊,就係朋友群組留言,問佢地今晚有咩做,其中一個朋友就係群組回覆:落Club,都準備call埋你去。

Newton回覆佢朋友:我咁老,會唔會攪到你地溝唔到女架?

個朋友:唔會,各有各溝啫。

Newton:哈哈,噉好啦,幾點呀?

個朋友:十一點,老地方。

佢地所謂嘅老地方係其實一間經常聚嘅餐廳,有活動嘅時候都會黎呢間餐廳集合再出發,Newton開門入去餐廳嘅時候見到佢四個朋友已經到齊。

佢四個朋友之中,有兩個由二十幾歲,另外有兩個三十幾歲,大家見面後無所不傾,傾左差不多大半個鍾,其中一個二十幾歲嘅朋友話係時候要落Club。

「你好耐冇搞過女咩,咁心急。」Newton笑佢。

「早啲去到可以有多選擇。」個二十幾歲嘅朋友,其他朋友忍唔住一齊笑左出黎 。

一行五人落到Club,坐低叫左酒之後就開始四圍望,睇下有咩女喺度,Newton忽然望到Jenny同佢四個朋友坐係另一張枱,Jenny亦喺呢個時候望過黎,似乎認得Newton,就同佢點左一下頭,Newton就對Jenny笑左一笑。

佢四個朋友見狀,就以為佢認識Jenny,其中一個三十幾歲嘅朋友乘機叫Newton帶佢地一齊過去Jenny個邊坐,Newton就話:「我同佢只係電梯口見過一次咋,唔熟架,你地自己去搵食啦。」  

Newton四個朋友唯有各自離枱,剩低Newton自己一個飲酒,期間冇意中又同Jenny對左一眼,Jenny啲朋友都有留意到Newton,其中一個朋友問:「你識架?」Jenny同Newton幾乎一樣答法:「唔熟,不過咁啱住係一同幢大廈,係電梯口同佢打過招呼。」

Jenny另一個朋友就笑笑口話:「叫佢過黎坐咪可以熟囉。」Jenny話:「唔係幾好嘅。」個朋友就話:「你再係噉,遲早dry死。」Jenny就笑左一笑,話:「知你夠濕啦。」大家一齊笑左出黎。

呢個時候幾個男人埋去溝佢地,除左Jenny之外,佢啲朋友紛紛起身離枱,Newton見佢地都係打扮性感,唯獨是Jenny衣著普通,沒有刻意打扮,不過豐滿出圍相當搶眼。

之後有幾個男人想溝佢,佢都搖頭拒絕,而Newton飲到咁上吓,見佢啲朋友都各自帶住啲女走,就諗:「你班衰仔,噉嘅女都食得落。」笑左一笑,搖一搖頭就亦都走。

Jenny喺Newton走左一陣之後,見啲朋友都俾男人攬住晒,就唔理佢地自己走先,返到大廈大堂嘅時候,可能已經夜深,部電梯冇人搭,停留左大堂。

佢於是撳左電梯旁邊個箭嘴向上嘅掣一下,等電梯門自動打開之後行入去,正當電梯門正要閂嘅時候,有人喺電梯外叫:「唔該等埋。」佢聽到叫聲就伸手撳左個開門掣一下,電梯門即刻開返,有一個衝入黎,原來係Newton...
作者: Water_man    時間: 2016-7-5 15:49

偶遇+缘份……可以做就很多事情!support u!
作者: netsee    時間: 2016-7-6 01:21

會繼續努力
作者: 鋒馬故如雲    時間: 2016-7-6 02:16

作者: netsee    時間: 2016-7-6 03:34

係呀, 好高興見返晒你地
作者: 大家樂二    時間: 2016-7-6 20:15

作者: netsee    時間: 2016-7-6 23:26

淫妻愛接客條Link:  http://www.188channel.com/viewth ... p;extra=&page=1
作者: Water_man    時間: 2016-7-7 07:31

支持、期待更新! -
作者: fishball2000    時間: 2016-7-7 08:50

作者: netsee    時間: 2016-7-7 09:01

第三章.深夜來訪

Newton見電梯內嘅人竟然係Jenny,兩人對左一眼之後佢就話:「咁啱嘅。」Jenny問:「你咁早返黎嘅,喺Club識唔到女仔咩?」Newton答:「冇呀,唔想一個人咁無聊,咪陪朋友去,我估你都係一樣。」

Jenny雖然俾佢講中左,仍然故意問:「你又知?」Newton就微笑噉話:「你啲朋友個個deep-v短裙,只有你著得咁普通,好明顯你係冇心俾男人溝啦。」

Jenny冇再出聲,撳左個八字嘅掣一下,電梯就開始上升,Newton跟住撳個九字嘅掣,然後自我介紹:「我叫Newton,係美國返黎。」Jenny唔好意思唔出聲,就話:「Jenny,中學教師。」

電梯好快升到上八樓,Jenny等兩度門打開之後行左出去,Newton喺電梯伸個頭出黎話:「我住係903,如果你有野要幫手,上黎搵我。」Jenny不置可否,繼續行返屋企。

Newton返到屋企,見Kay重未返就話:「衰妹又唔知去左邊到玩,今晚肯定唔返黎瞓。」於是先去沖涼,然後再煮啲野食,食嘅時候一邊上網睇新聞同節目。

浴室門打開,Jenny光脫脫係浴室出黎行入睡房,係張床上做左一啲護膚程序之後覺得有啲餓,就仍然光脫脫行去廚房想搵啲野食,先發覺搬入黎兩個月,冇買過食物放喺屋企。

於是Jenny打算落街買野食,但係望下個鐘已經係凌晨一點幾,唔想一個女人咁夜落街,就喺呢個時候,佢唔知點解忽然諗起Newton係電梯講過嘅說話。

「好似唔係幾好喎。」Jenny始終有啲猶豫,自言:「咁夜去搵佢,又唔知佢瞓左未。」但係竟然不自覺噉行返入房著衫,攞埋鎖匙然後行出門口。

Newton差不多睇完網上節目嘅時候,有人撳門鐘,Newton就自言:「衰妹,梗係唔記得帶鎖匙。」起身行去門口,一開門見到嘅竟然係Jenny。

Jenny話:「唔好意思,咁夜搵你。」Newton問:「有咩事要我幫你?」Jenny話:「我屋企冇晒野食,想問你可唔可以陪我落街買。」Newton望住Jenny,微微一笑,話:「你識講咁夜啦,重落街。」

「噉唔好意思。」Jenny有少少失望:「打攪晒。」正要轉身走嘅時候,Newton輕輕拉住佢手臂話:「我意思係等我煮野俾你食啦。」Jenny定左一定,心中有一絲開心,就話:「哦,噉打攪晒。」

Jenny攞住杯Newton俾佢嘅綠茶一邊飲,一邊四圍望,感覺間屋唔似由一個獨居男人佈置出黎,冇幾耐Newton喺廚房捧左一碗麵出黎,話:「食得啦。」

Jenny即時起身,攞埋杯茶行到餐枱,話:「好香喎,麻煩晒你。」Newton話:「唔使客氣。」Jenny一坐低就攞起筷子開始食,Newton一直睇住佢食晒碗麵,就問:「夠唔夠?」Jenny飲左一啖茶,就話:「夠晒啦,多謝你。」

Newton收左個碗同對筷子入廚房,行返出黎嘅時候,Jenny忍唔住問:「你自己一個人住?」Newton笑一笑話:「唔係,我寄人籬下,不過個屋主出左去玩未。」

Jenny唔知佢同Kay嘅關係,就話:「噉咪要睇佢面色囉。」Newton話:「講笑啫,佢係我朋友,俾我暫時係到住。」Jenny又問:「佢係女人?」Newton好自然噉答:「重係成日俾我玩嘅女人。」

Jenny即刻覺得有啲唔自在,但奇怪嘅係佢又冇諗住要走,重話:「睇黎你對女人都有一手喎。」Newton知道佢有啲唔鐘意,就話:「唔講咁多啦,費事你對我反感。」

Jenny即刻話:「sorry,可能我啱啱同男朋友分手冇幾耐...」Newton話:「唔緊要喇,其實都已經好夜,不如...」Jenny明白Newton意思,但係話:「唔好要我走啦,我想同你傾下偈。」

Newton話:「可以嘅,不過我講嘅野你可能覺得好下流,唔啱聽喎。」Jenny話:「無論你講咩我都接受。」Newton就話:「噉好啦。」Jenny又話:「其實到依家你都未有郁手要搞我,比起其他男人已經好好多...」
作者: Eddyo    時間: 2016-7-7 19:57

引用:
原帖由 netsee 於 2016-7-4 11:59 PM 發表
第二章.再遇

Jenny返到屋企,係門口除左高踭鞋,然後放低晒所有野行入房,係房入面佢將身上所有衣物除光,只剩下赤裸�身體,行到塊全身鏡前面,望住自己鏡中�裸體,自言:「我咁好身材,點解你都要同我分 ...
師兄終於有新作!!

作者: netsee    時間: 2016-7-7 23:12

係呀, 希望你鐘意睇啦
作者: Water_man    時間: 2016-7-8 03:11

期待MISS变吸精女神…………支持!
作者: 老狗    時間: 2016-7-8 16:15

好似幾好睇喎:smile_38:
作者: netsee    時間: 2016-7-8 23:08

引用:
原帖由 老狗 於 2016-7-8 04:15 PM 發表
好似幾好睇喎:smile_38:
唔係好似, 係一定好睇(自誇)哈哈
作者: netsee    時間: 2016-7-9 14:28

第四章.夜談

Newton笑左一笑,話:「你噉講,我真係唔知應唔應該多謝你。」Jenny話:「有個女人願意冇條件俾你住又俾你玩,可見你對女人都唔差。」

「噉我又想問下你。」Newton提出:「你對一個喜歡玩唔同女人嘅男人又有咩睇法呢?」Jenny話:「我覺得冇問題,每個人都有自由,而且花心係男人嘅本性。」

Newton話:「屌唔同女人嘅時候,感覺真係好唔同。」Jenny問:「物唔係個個男女都係噉做愛咩?」Newton答:「梗係有唔同,就算女人俾唔同男人屌,感覺都可以好唔同。」

Jenny話:「其實我啲姊妹都有噉講過。」Newton話:「睇得出佢地都係好淫。」Jenny即刻好認真話:「唔準噉話佢地。」Newton話:「好,唔講佢地,講下你嘅性經驗啦。」

Jenny呆左一呆,有啲唔好意思講,不過都話:「我同兩個男人做過囉,而且從冇拒絕。」Newton話:「你咁大波又夠高挑,佢地一定爽晒啦。」Jenny問:「噉點解佢地重要同我分手呀?」

Newton諗左一諗,就話:「我估我知道點解。」Jenny問:「點解呀?」Newton話:「你一定喺搞野嘅時候要熄燈,唔肯轉姿勢俾佢地屌,又唔肯同佢地含,佢地想奶你個閪你又怕羞。」

Jenny聽到之後有啲意外,認真問:「你點知架?」Newton笑左一下,話:「唔係好難知啫,既然你咁正,又唔會拒絕去做,但係兩個男人都唔滿意,噉問題就一定係出喺你身上,應該係你放唔開老師呢個身份嘅包袱,有所顧慮。」

Jenny有少少不滿,話:「我已經唔介意婚前同佢地做啦。」 Newton話:「願意做同用唔用心做係兩回事黎架,而且你攪錯左一樣野,屌閪係一種享受,同結唔結婚冇關係。」

Jenny話:「我明你意思,講真,我做緊嘅時候其實都冇咩感覺架,不過我接受唔到咁開放,婚前做愛已經係我嘅極限。」Newton話:「噉你唯有要搵一個對性冇咩要求嘅男人喇。」

Jenny話:「我諗幾難,啲男人見到我已經想摸我。」Newton笑住話:「宅男咪得囉。」Jenny話:「你唔好笑我啦,其實我都想試下性高潮嘅感覺架。」

Newton話:「問題係你心態唔變,好難互相滿足,試諗下,個男人屌你嘅時候,好似屌緊條死魚噉,邊到會爽,自然就會求其了事,你又點會享受到呢?」

Jenny話:「成個性愛專家噉喎,一定溝過好多女人上床啦。」Newton自豪噉話:「梗係,由人妻到妹妹仔都玩過。」Jenny話:「車...知你巴閉啦。」Newton話:「噉又唔係,起碼老師我就未玩過。」

Jenny話:「係女人都要俾你玩過咩。」Newton話:「又真係唔得,十個之中都係六,七個。」Jenny話:「已經好多啦。」Newton話:「算係啦,不過要本性係淫嘅女人我先會溝。」

Jenny問:「點先算係本性係淫嘅女人?」Newton話:「一般黎講係衣著性感,因為心中好想男人睇自己嘅身體,你班姊妹就係一個例子。」

Jenny育定噉話:「噉我一定唔係。」Newton話:「未必,有啲女人本性係淫但係唔自覺,當被引導過之後,可能會重淫。」Jenny忽然想起自己喜歡係屋企全裸,心諗唔通自己真係淫女?

Newton見Jenny唔出聲,就叫:「Jenny...」Jenny回過神,話:「都唔知係唔係。」Newton自然笑一笑,話:「真架,係我玩過咁多女之後嘅心得。」

一男一女就係噉繼續傾落去,亦慢慢熟起黎,最後Jenny好奇問:「你同過咁多女人上床,有冇拍低過程架?」Newton話:「一定啦,重影埋寫真,留返之後慢慢欣賞。」Jenny話:「哈,衰得你呀。」

Newton話:「佢地都唔知開心,話我影得佢地好靚。」 Jenny竟然再問:「我可唔可以睇吓?」Newton拒絕:「梗係唔得啦,除非...」Jenny問:「除非咩?」Newton話:「除非你除晒衫俾我睇先啦。」

Jenny有啲嬲,話:「痴線!」Newton話:「你要睇我同我啲女全裸喎,我睇返你都好公平呀。」Jenny話:「噉算啦。」Newton提議:「其實依家有好多男女自拍左都放上網,你可以試下搵黎睇。」

Jenny話:「唔使喇,我都係時候要走。」Newton話:「好,遲啲再傾過。」Jenny起身要走,Newton話:「我送你落去啦。」Jenny話:「樓上樓下啫,我自己返落去得啦。」Newton話:「唔好,始終都咁夜。」Jenny唔再拒絕:「噉唔該你。」

佢地一齊搭電梯到八樓,電梯門打開,但係Jenny冇行出去,反而轉頭問Newton:「係咪我除晒俾你睇,你真係會俾我睇你啲自拍片。」Newton原本只係想用個藉口拒絕佢,因為知佢實唔肯,點知佢突然噉問,攪到Newton一時間唔知點好。
作者: Water_man    時間: 2016-7-10 05:39

願者上釣、good!
作者: Water_man    時間: 2016-7-11 09:46

Support and push up!
作者: wjjohn    時間: 2016-7-11 14:39

Suport

作者: afc0228    時間: 2016-7-11 20:19

作者: netsee    時間: 2016-7-11 23:15

唔好意思, 俾多少少時間我
作者: netsee    時間: 2016-7-12 08:48

第五章.Newton的進擊(一)

原來Jenny有個習慣,就係當自己一個喺屋企嘅時候完全唔著衫,反而同男朋友住埋一齊嘅時候,擺脫唔到教師嘅身份,於是保守起黎,最後以分手收場,但係今晚同Newton傾過有關性方面嘅野,令佢想擺脫心中顧慮。

當Newton提出要佢除衫,佢雖然一口拒絕,其實係有啲心動,之後由Newton同佢出門口,到搭電梯落八樓其間,佢都諗緊喺Newton面前全裸嘅感覺係點,於是冇出電梯,而且改變主意。

兩個人返回Newton屋企,Newton開晒客廳啲燈,再係房攞左部手提電腦出黎,坐落梳化就話:「你除晒之後就可以睇,睇幾耐都得,到你唔想再睇先可以著返衫。」

Jenny企係客廳中間,心情有啲緊張,話:「好。」慢慢拉起件T-shirt再除出黎,然後褪下條長運動褲,全身只剩下胸圍底褲,對波好似喺胸圍跳緊出黎。

Newton揚手示意佢繼續,佢就雙手反後,解開胸圍背後個扣,再將個胸圍除落黎,一對又圓又大嘅波展現係Newton眼前,乳頭雖然唔係粉紅色,但係顏色唔深,而且又夠細粒。

跟住Jenny除埋條底褲出黎,Newton望全佢個有少少毛嘅閪,心想:「波大腳長,個閪又幾緊,真係幾正喎,唔用黎屌真係浪費。」Jenny全裸面對Newton,不單止一啲都冇怕醜,重有啲興奮,就問:「我可以開始睇未?」

Newton將部手提電腦放係枱上,係電腦屏幕見到有排Folders,每個Folders都有一個女人名,話:「你坐低慢慢睇啦。」全身赤裸嘅Jenny坐係Newton隔離,首先開第一個Folder,見裡面有成十幾條片,忍唔住話:「嘩...一個女人你已經拍左咁多片。」

Newton話:「算少啦,全部都係精品黎架。」Jenny開始click第一條片睇,已經邊睇邊話:「咁都得...好誇張呀...」跟住陸續睇落去,又話:「你都好變態...噉樣玩女人。」

Newton冇出聲,一直欣賞緊Jenny個身體,攪到條撚已經好硬,泛起左想屌佢嘅衝動,但係直到Jenny睇晒所有片為止,始終都忍得住冇噉做。

Jenny睇晒啲片,見佢眼定定,就問:「你睇夠未呀?」Newton話:「咁正,睇幾耐都未夠。」Jenny話:「啲片我睇晒啦,你真係超大男人,當女人係性奴。」

Newton話:「女人梗係要黎玩架啦,你到睇得好投入。」指下Jenny個閪,Jenny低頭一望,先發覺個閪同梳化已經濕晒,塊臉當堂一紅,即刻起身,只係著返衫褲,留低胸圍底褲就走出門口。

Jenny返到屋企,即刻走入浴室沖涼,但係沖緊涼時候,想起Newton同啲女人搞野嘅片段,右手不自覺慢慢伸落個閪到磨擦,磨磨下佢開始覺得興奮,跟住重呻吟起黎。

「嗬...嗬...」Jenny不斷淫叫,不禁幻想緊俾Newton屌,雙腳自然分開,一隻手指慢慢插入濕潤嘅閪裡面,令佢更加興奮,得到從未有過嘅滿足感,喺手指不斷抽插下,Jenny興奮到極點。

「原來高潮嘅感覺係咁好。」Jenny等喘氣之過後自話:「Newton你個衰人真係識搞女人。」腦中更閃起俾Newton屌緊嘅女人,都流露出極度滿足嘅表情。

Jenny係浴室沖完涼之後行入睡房,開左床頭燈,坐落張床休息嘅時候,忽然話:「哎呀。」原來佢醒起因為要急住離開Newton屋企,匆忙著返啲衫褲嘅時候,唔記得著番胸圍底褲。

Newton睇住Jenny匆忙離開之後,執起佢留低嘅胸圍底褲,望下個胸圍嘅Cup數係E,就笑笑口話:「遲早要你乖乖地俾我屌,以後成為我嘅性奴。」
作者: Water_man    時間: 2016-7-12 16:15

期待miss變性奴、仲要好enjoy個種……支持!

作者: Eddyo    時間: 2016-7-12 17:39

引用:
原帖由 netsee 於 2016-7-12 08:48 AM 發表
第五章.Newton的進擊(一)

原來Jenny有個習慣,就係當自己一個喺屋企�時候完全唔著衫,反而同男朋友住埋一齊�時候,擺脫唔到教師�身份,於是保守起黎,最後以分手收場,但係今晚同Newton傾過有關性方面� ...
好正, 期待update!!

作者: netsee    時間: 2016-7-13 00:29

引用:
原帖由 Eddyo 於 2016-7-12 05:39 PM 發表

好正, 期待update!!

我會盡快

作者: netsee    時間: 2016-7-14 05:23

第六章.Newton的進擊(二)

Newton攞個紙袋裝起Jenny嘅胸圍底褲,搭電梯落到八樓,先醒起唔知Jenny住邊間屋,心諗:「佢返左落黎冇幾耐,而且重咁high,應該未有咁快瞓。」

佢於是望下每間屋嘅門罅,終於見到唯一803有微弱燈光透出,慢慢行到803門前放低個紙袋,撳左兩下門鐘,然後就好快走入防煙門後面,從防煙門塊玻璃剛好望到803門口。

等左一陣,有人開左803度門,不過唔係Jenny,而係一個五十幾歲嘅男人,Newton心諗:「大鑊,攪錯左。」佢唔知Jenny一返到屋企就去浴室,自慰完之後就去睡房,根本冇開過客廳嘅燈。

個男人見有個紙袋喺門口,攞起個紙袋一望,瞼上即刻露出淫笑,Newton急忙喺防煙門行出黎,個男人見到有人,即刻閂門閃返入屋,Newton企係佢屋企門前,唔知點開口問佢攞返,心諗:「算啦,最多賠返俾佢。」

Jenny坐係床上繼續自話:「都係你個衰人,攪到我胸圍底褲都唔記得著返就走,重要第一次自慰都係因為你。」不禁諗起之前自慰嘅感覺,笑左一笑話:「不過...又真係好舒服。」

星期六早上,Newton重瞓緊嘅時候,部手機響起留言鈴聲,佢一睇原來個留言係Kay傳過黎:我今日唔返黎啦,直接返去餐廳,放工返黎俾你屌番夠啦,嘻嘻。

「衰女,點止要屌你。」Newton想起Kay個身體:「重要玩殘你。」

呢個時候有人撳門鐘,Newton起身去開門,一開門見Jenny,Jenny問:「我尋晚漏左啲野喺你度...」Newton話:「你入黎先。」Jenny話:「你用個袋裝住俾返我咪得囉。」

Newton輕輕拉左Jenny入屋,Jenny問:「你想點呀?」Newton有啲唔好意思話:「其實我尋晚已經想俾返你,點知攞住個袋落到八樓,先醒起唔知你住邊間屋。」

Jenny再問:「噉點呀?」Newton就將攪錯左嘅過程講俾Jenny聽,Jenny聽完大聲話:「真係多得你唔少,803住嗰個係猥瑣佬黎架,佢已經成日偷望我,你噉做佢實以為我暗示對佢有興趣啦。」

Newton笑住話:「你身材咁好,係男人都望你啦。」Jenny好嬲話:「你重講,我有咩事為你是問。」Newton唯有話:「好喇...係我唔啱,最多賠返套胸圍底褲俾你囉。」

Jenny其實冇所謂,不過都問:「係咪幾貴都得先?」Newton話:「你點話點好啦,不過我要同你一齊去買。」Jenny拒絕:「唔制,咁尷尬。」Newton話:「怕咩,你全身我都睇過晒啦。」

Jenny冇堅決拒絕,改問:「你今日唔使陪你啲女人咩?」Newton話:「陪你緊要啲。」Jenny話:「你把口氹死人,唔怪得咁多女人上你當。」Newton話:「又唔好講到我咁衰,佢地肯俾我屌唔係必然架。」

Jenny揶揄佢:「真係難為你喎。」Newton話:「男人就係辛苦,為女人服務。」Jenny話:「咩都係你講晒,我走啦。」Newton問:「唔係去買胸圍底褲?」Jenny好惡噉話:「我都要換過啲衫先得架,你一陣落黎搵我,801呀,唔好再攪錯。」

Newton等Jenny走左之後微微一笑,心想:「你隻衰妹,特登話俾我知住邊間屋。」等左十分鐘後去搵Jenny,Jenny一開門,Newton見佢略為打扮,著一件連身裙,忍唔住讚:「好好睇。」Jenny心內高興,就話:「使咩講,行啦。」

兩個人去到一間叫V.S.嘅內衣專門店,店裡面嘅sales小姐見Newton入黎,已經以奇異眼光望住佢,不過佢毫不在意,重四圍望下啲唔同款式嘅胸圍底褲,然後細細聲對Jenny講:「揀套最性感嘅。」Jenny有心為難Newton,話:「好呀,你去幫我揀。」

作者: Water_man    時間: 2016-7-14 15:24

精彩、多謝師兄極速更新、支持!
作者: netsee    時間: 2016-7-14 15:48

係, 我盡量快一點更新
作者: mich1694    時間: 2016-7-14 18:02

非常好看,追看中
作者: netsee    時間: 2016-7-14 23:18

多謝你
作者: Eddyo    時間: 2016-7-15 07:39

引用:
原帖由 netsee 於 2016-7-14 03:48 PM 發表
係, 我盡量快一點更新
好正好好睇!!

作者: babymuimui    時間: 2016-7-16 11:34

作者: netsee    時間: 2016-7-16 12:32

引用:
原帖由 babymuimui 於 2016-7-16 11:34 AM 發表
女主角心境變得好快,快到有少少追唔到,不過睇得愉快,多謝樓主,期待更多章節,已收藏
因為女主角遇上左一個溝女上床高手

作者: babymuimui    時間: 2016-7-16 13:17

作者: netsee    時間: 2016-7-16 14:57

俾少少時間我, 唔會好耐
作者: babymuimui    時間: 2016-7-16 16:24

作者: plcp    時間: 2016-7-16 17:08

作者: issacto1215    時間: 2016-7-16 17:45

作者: jessica413    時間: 2016-7-16 18:24

作者: netsee    時間: 2016-7-16 23:46

好感動, 多謝你地:smile_40:
作者: babymuimui    時間: 2016-7-17 01:54

作者: issacto1215    時間: 2016-7-17 04:46

作者: netsee    時間: 2016-7-17 09:22

引用:
原帖由 issacto1215 於 2016-7-17 04:46 AM 發表

如果可以系師兄身上學野就好啦

溝女方法各有不同, 冇特定方法
作者: issacto1215    時間: 2016-7-17 14:08

作者: 慢嘗君    時間: 2016-7-17 16:47

作者: netsee    時間: 2016-7-17 23:53

多謝指教:smile_35:
作者: babymuimui    時間: 2016-7-18 12:04

作者: netsee    時間: 2016-7-18 14:13

第七章.循序漸「進」

以Newton玩過咁多女人嘅經驗,又點會怕去幫女買胸圍底褲,就話:「好,但係我揀左你就一定要著。」Jenny話:「著咪著,怕你呀。」Newton就行埋其中一位比較靚嘅sales小姐身邊,細細聲問:「小姐,可唔可以介紹你地最性感嘅胸圍底褲俾我。」

sales小姐問:「你女朋友係咩Cup?」Newton話:「E。」sales小姐指一指店內最入面嘅內衣排架,話:「全部喺嗰度。」Newton好奇問:「點解要將最性感嘅胸圍底褲放到咁入面?」sales小姐話:「因為有啲女人怕尷尬。」

Newton話:「哦,明啦,唔該。」行返埋Jenny身邊,又話:「跟我黎。」輕輕拉住Jenny去到性感內衣區,Jenny平時黎呢到買胸圍底褲,都唔會留意呢一區,所以一見到啲咁性感胸圍底褲,即刻話:「咁性感點著呀。」
Newton話:「係你叫我去揀,又話唔怕著。」Jenny話:「但係著好似冇著噉,最多唔使你賠啦。」Newton話:「唔得,我講過就要做到,噉啦,我照買俾你,著唔著隨便你。」

Jenny攞住個裝左套超性感內衣嘅袋返屋企,入睡房放低個袋之後慣性除晒身上衣服,轉頭望下個袋,心諗:「都買左,試下都冇問題呀。」將套內衣著上身,行埋去塊全身鏡前面。

「嘩,三點差不多現晒形。」當佢望住塊鏡中嘅自己,有啲唔慣,不過睇左一陣,就有啲好奇,自問:「如果著出街,俾啲男人偷睇到,唔知佢地會點?」

原來套內衣係淺藍色嘅全透Lace胸圍同埋近似T-back嘅全透Lace底褲,著左之後對波同個閪若隱若現,幾乎等於冇著,十分性感撩人。

呢個時候Jenny部手機有留言,佢一睇原來係Newton傳黎,原來佢地之前喺返黎嘅途中,Newton提出交換手機號碼,Jenny冇即刻應承,考慮左一陣就答應。

Newton:套內衣係咪好正呢?

Jenny扮野:唔知呀,冇試。

Newton故意:又係嘅,著左好似冇著噉。

Jenny即刻回:咪係囉,嚇我一跳。

Newton又回:哈哈,又話冇試過,講大話。

Jenny有啲嬲:衰人...

Newton氹佢:sorry啦, 其實我係你門口。
Jenny有啲意外,唔記得自己只係著住胸圍底褲就去開門,Newton笑笑口話:「hihi,靚女。」Jenny問:「你搵我咩事?」Newton答:「想睇下你套內衣著成點囉。」指左Jenny一下,又話:「著得好性感。」

Jenny見Newton對自己指左一下,低頭一望先醒起自己幾乎等於冇著一樣,即刻叫左出黎:「呀...」走返入屋企,Newton跟住佢入去,順手閂埋度門。

Newton入到屋裡面唔見Jenny,就叫:「Jenny...」Jenny係睡房行出黎,話:「你都睇過我著成點啦。」Newton見佢已經著返T-shirt短褲,不過套內衣就冇除返落黎,就話:「照睇你都好鐘意套內衣。」

Jenny話:「我認,係幾舒服。」Newton問:「真係只係因為舒服?」Jenny反問:「唔係重有咩原因?」Newton再問:「有冇諗過著出街,唔覺意走光等啲男人睇到?」

「佢點會知道我有噉諗過架。」Jenny心中嚇一跳,就話:「你以為我好似你咁變態咩?」Newton笑住話:「但係你睇我啲片嘅時候唔止冇抗拒,重有反應喎,我估你返落黎之後重要自慰。」

Jenny冇直接認,只係話:「都係你衰啦,我以前未試過架。」Newton話:「你以前未試過,只係因為你未接觸過呢啲咁真實嘅性愛場面啫。」Jenny問:「噉我其實係咪好淫架?」Newton忽然行埋佢身邊,攬住佢條腰話:「女人要淫先好...」

作者: Water_man    時間: 2016-7-18 14:33

寫得很好、期待外表斯文、內裡淫蕩的miss出現!
作者: issacto1215    時間: 2016-7-18 15:50

作者: babymuimui    時間: 2016-7-18 17:03

作者: Water_man    時間: 2016-7-18 17:45

引用:
原帖由 babymuimui 於 2016-7-18 05:03 PM 發表
十分之同意 女人要夠淫先好

含蓄?豪放?
作者: Eddyo    時間: 2016-7-19 12:57

引用:
原帖由 netsee 於 2016-7-18 02:13 PM 發表
第七章.循序漸「進」
以Newton玩過咁多女人�經驗,又點會怕去幫女買胸圍底褲,就話:「好,但係我揀左你就一定要著。」Jenny話:「著咪著,怕你呀。」Newton就行埋其中一位比較靚�sales小姐身邊,細細聲問:「小姐, ...
節奏明快, 樓主繼續加油!!

作者: netsee    時間: 2016-7-19 15:01

引用:
原帖由 issacto1215 於 2016-7-18 03:50 PM 發表

好想繼續睇,希望從中學到下野啦

應該可以
作者: ET骷髏    時間: 2016-7-19 19:23

越淫越好

作者: netsee    時間: 2016-7-20 16:08

第八章.得償所願

Jenny俾Newton右手攬住,立刻用雙手護住對波,問:「你想點呀?」Newton問佢:「有冇試過喺日頭做愛呀?」Jenny話:「冇呀。」Newton話:「不如我地試下。」

Jenny只係話:「冇可能,我地先識左兩日。」但係冇推開Newton,Newton話:「時間唔係問題,最緊要你有冇feel?」Jenny竟然冇出聲,Newton伸手入佢條短褲,Jenny冇阻止,細細聲話:「你唔好噉啦。」

Newton係佢耳邊話:「我會令你好high。」左手已經摸落Jenny個閪,Jenny個身微微震左一震,要推開Newton,話:「都係唔好啦。」Newton好惡噉話:「你唔扮晒野,個閪都濕左,擺明就係想俾男人屌。」佢啲手指係咁摷Jenny個閪。

Jenny擺脫唔到Newton,只有任得佢摷個閪,冇幾耐已經忍唔住呻吟起黎,Newton見佢已經high,就問:「依家重俾唔俾我屌呀?」Jenny一邊呻吟,話:「你想點都得...」

Newton特登話:「唔得,你要求我屌你。」一支指手已經插入Jenny個閪,Jenny已經頂唔住佢嘅攻勢,就話:「我求你屌我啦。」Newton拖佢去餐枱,要佢彎低腰,雙手按住枱面,喺佢後面拉低佢條短褲同Lace底褲,再用手指繼續插佢個閪。

Jenny俾手指插已經唔足夠,就話:「屌我啦...求下你...」Newton褪下自己條牛仔短褲同底褲,握住佢條已經扯到好硬嘅撚,對正Jenny個閪,挺腰大力插入去猛屌Jenny,Jenny從未試過俾男人咁粗暴噉屌,雖然有啲痛,感覺卻非常強烈,重叫得比較大聲:「呀...呀...」

Newton屌到咁上下,除左Jenny件T-shirt同埋個Lace胸圍,一邊屌一邊反手揸佢對波,重鬧Jenny:「甚麼教師咁巴閉,喺度扮晒矜持,咪又係要俾男人屌嘅淫閪。」

Jenny聽到Newton噉講竟然感到莫名興奮,重忍唔住話:「我係淫閪呀...鐘意俾男人屌...」Newton就狠狠噉繼續屌Jenny,佢條撚出入Jenny個閪更加快。

Jenny俾Newton屌左十幾分鐘,漸漸係痛楚之中享受性高潮,Newton都覺得就快要射,盡力作最後衝刺,終於係Jenny個閪入面爆發出黎,嗰一刻佢重嗬一聲叫左出黎。

一男一女喺度喘氣,大家都露出滿足嘅表情,Jenny轉身同Newton講:「你好Man呀。」Newton話:「噉等我再屌多你一次。」除埋身上件T-shirt,要Jenny坐上張枱,分開佢對腳,正面再屌佢。

Jenny再次俾Newton屌,已經十分享受佢嘅粗暴,佢一邊屌Jenny,一邊話:「你要一直講"我係淫閪",直到我屌完為止。」Jenny即刻話:「我係淫閪...我係淫閪...」

Newton屌完Jenny之後,Jenny用雙手攬住Newton係頸,錫左佢個嘴一啖,然後話:「好爽呀,想唔到做愛原係咁正。」Newton話:「你好多野都未試過,過之後會更加爽。」
作者: issacto1215    時間: 2016-7-20 18:56

作者: yumwababyjai    時間: 2016-7-21 00:42

好好睇呀
比男人羞辱其實好正 :$
作者: netsee    時間: 2016-7-21 00:47

引用:
原帖由 yumwababyjai 於 2016-7-21 12:42 AM 發表
好好睇呀
比男人羞辱其實好正 :$
你係女生?
作者: Water_man    時間: 2016-7-21 07:21

Thx for 更新!很精彩!
作者: Water_man    時間: 2016-7-22 05:43

Support again! 支挡!
作者: Eddyo    時間: 2016-7-23 08:26

引用:
原帖由 netsee 於 2016-7-20 04:08 PM 發表
第八章.得償所願

Jenny俾Newton右手攬住,立刻用雙手護住對波,問:「你想點呀?」Newton問佢:「有冇試過喺日頭做愛呀?」Jenny話:「冇呀。」Newton話:「不如我地試下。」

Jenny只係話:「冇可能,我地先 ...
好正!! 好有feel!!

作者: 希達123    時間: 2016-7-23 18:03

樓主加油!等你出post
作者: netsee    時間: 2016-7-24 10:32

第九章.第一次口交

一男一女激戰過後,赤裸裸瞓喺床上休息,Jenny有啲詐型:「真係唔抵,兩日就俾你呃左上床。」Newton輕輕打佢屁股一下:「衰女,好似你爽得多啲喎。」Jenny嘴角微笑,默認:「我都估唔到自己可以咁淫。」

「好多女人係唔知。」Newton解釋:「但係俾我玩過之後就慢慢知道自己嘅本性。」Jenny扮緊張:「吓,噉以後咪有排俾你搞,我好蝕抵喎。」

「如果你唔想繼續都冇問題。」Newton扮冇所謂:「我可以唔再搵你。」Jenny唔肯:「你就想,搵少啲都唔得呀。」Newton故意問:「點解?」Jenny好嗲噉話:「你好衰架,要人地講出口。」係佢耳邊講:「我鍾意俾你屌囉。」

Newton暗笑:「但係你由依家開,要完全聽晒我話。」Jenny嘟左一下嘴:「聽咪聽囉。」Newton即刻話:「落床跪低。」Jenny照佢意思做,Newton跟住企係佢前面:「幫我含撚。」

Jenny猶豫:「吓,我未試。」Newton話:「未試過咪依家試,快啲含。」Jenny唯有擘開口,將Newton條撚含入口,Newton捉住佢個頭前後慢慢推。

Jenny感覺到Newton條撚係佢個口入面漸漸硬起黎,重一次又一次噉深入到佢嘅喉嚨,令佢有啲扣喉嘅感覺,不過一陣之後佢慢慢習慣左Newton嘅衝擊,而且配合佢嘅節奏。

「你個嘴好啱含撚。」Newton感受得到:「第一次已經算唔錯,試下用埋條脷奶。」放開手等Jenny自己含,Jenny聽到佢噉講,好似得到鼓勵一樣,改用條脷幫佢奶條撚。

由撚頭一直奶落去個袋,Jenny將Newton整條撚都奶過晒,Newton合埋眼享受住Jenny個嘴同條脷嘅服務,冇幾耐重話:「我就快要射,你要吞晒佢。」

Jenny呢次毫不考慮,輕輕含住佢嘅撚頭,瞬間就有一啲暖暖地嘅液體衝入喉嚨,佢本來以為會好難受,但係照吞晒之後又覺得冇乜野。

Newton射完之後喘左一口氣,摸下Jenny頭頂話:「做得好。」跟住拉Jenny起身,鍚左佢臉頰一啖,又話:「瞓落床,擘開對腳。」Jenny以為佢又要屌,自然跟佢指示做,點知Newton只係伸個頭埋佢個閪到。

Jenny知佢想點,先過佢用手遮住個閪,話:「唔得架,個閪咁污糟。」Newton笑左一下,話:「閪味我聞慣晒啦,唔緊要。」撥開Jenny隻手,用個嘴錫佢個晒,Jenny個閪俾Newton個嘴一鍚,成個人當堂好似觸電噉。

Newton再伸條脷入Jenny個閪慢慢奶,Jenny從未受過咁強烈刺激,緊張起黎雙手緊抓住床單,大腿緊緊夾住Newton個頭到,重泣叫:「我受唔住啦...」

作者: netsee    時間: 2016-7-24 10:37

唔好意思各位, 耐左啲

作者: plokijh    時間: 2016-7-24 18:40

作者: jkd10000    時間: 2016-7-25 11:19

玩多D佢對E 奶~~~
作者: netsee    時間: 2016-7-25 12:27

一定有好多機會
作者: Eddyo    時間: 2016-7-25 18:52

引用:
原帖由 netsee 於 2016-7-24 10:37 AM 發表
唔好意思各位, 耐左啲
好正, 等得好有價值!!

作者: Water_man    時間: 2016-7-26 13:55

Support,期待淫出面的miss出現……
作者: netsee    時間: 2016-7-27 03:44

第十章‧蛻變

星期一早上,Jenny變返好端莊嘅教師返工,但係奇怪學校同事與同學生都以用一啲奇怪眼光望佢,到落堂之後,佢就拉埋一個同佢要好嘅教師一邊。

Jenny好奇問:「點解今日啲同事噉望我嘅?」個同事話:「因為你今日成個人唔同晒囉,塊臉透晒紅,一舉一動又冇以前噉拘謹。」Jenny不禁想返起上星期六同Newton做過嘅野。

個同事淫淫嘴笑,問:「上個weekend搞過咩黎呀。」Jenny梗係唔講,就話:「搞你個頭,乜都冇發生過,可能係自已諗通左啲野,個人咪會輕鬆左囉。」

個同事梗係要八卦:「諗通左啲乜野?」Jenny話:「多事啦。」個同事細細聲話:「以我經驗一定同性有關。」Jenny俾佢估中,幾乎想要認,最後都忍住:「梗係唔係啦,你諗多左啦。」

個同事話:「我諗多左唔緊要呀,不過你個死對頭唱你,話你發姣。」Jenny冇所謂:「佢成日都唱我架啦,理得佢咁多。」個同事笑佢:「鬼叫你對波大佢咁多咩,講真,我都有啲妒忌。」Jenny話:「死啦你,妒忌就去韓國整大佢。」

到左放學時候,幾個男學生圍住Jenny,Jenny笑住問:「你地幾個又想點呀?」有個男學生話:「miss你今天靚左喎。」Jenny話:「係咩。」心中歡喜,一眾男學生起哄:「係好正。」「溝死仔。」「有波有籮。」

Jenny阻止:「唔準再口花花,你地好返屋企喇。」幾個男學生都唔肯走,又有個男學生提議:「miss,不如星期五同我地一齊去玩呀。」Jenny即刻話:「唔得,點可能一個女教師同幾個男學生去玩。」

Newton上星期六屌完Jenny之後,一身T-shirt短褲,著住拖鞋返屋企,晚上Kay放工返黎,一入屋好快除晒衫,諗住要俾Newton屌,點知入房見Newton重瞓緊,就搖醒佢問:「主人,你好似好攰喎?」

Newton就將呢兩日同Jenny發生嘅事講俾Kay知,Kay講完之後讚佢:「好野喎,咁快搞掂個大波Miss。」Newton問:「你見過佢咩?」Jenny話:「之前撞過幾次啦,重知呢區好多男人想溝佢。」

Newton好認真話:「噉要拖佢係呢個區行一次,等啲狗公知道佢係我嘅女人先得。」Kay話:「等佢變成你嘅性奴,你想點都得啦。」Newton搖頭:「佢雖然肯俾我屌,但始終係一位教師,要佢完全變為性奴唔係咁易。」

Jenny擺脫左幾個男學生返到屋企,因為天氣炎熱,佢除晒衫之後即刻去沖涼,喺沖涼嘅時候突然諗起上星期六同Newton一齊沖涼嘅情景,自話:「俾個衰人講中晒。」。

嗰日Newton奶完佢個閪之後一齊沖涼,當佢幫Newton清洗瞼上嘅閪水,Newton就十隻手指不停揸佢對大波,手心又輕輕磨佢對波嘅乳頭,一邊話:「你今日得到性滿足,星期一返工嘅時候,你啲同事一定覺得你唔同晒。」

Jenny沖完涼抹乾個身行入睡房,坐係床上做下保養,其間唔知點解諗起Newton,想知道佢做緊咩,係唔係又屌緊另一個女人,終於忍唔住主動打留言俾Newton:做緊咩呀?

作者: RM344    時間: 2016-7-27 14:31

作者: sfs041420    時間: 2016-7-27 15:37

快啲出啦,好撚好睇

作者: Water_man    時間: 2016-7-27 18:19

好想知道miss有冇做奴……
作者: netsee    時間: 2016-7-27 23:28

要慢慢黎先得, 唔可以急
作者: issacto1215    時間: 2016-7-28 10:05

作者: Eddyo    時間: 2016-7-28 12:59

引用:
原帖由 netsee 於 2016-7-27 03:44 AM 發表
第十章‧蛻變

星期一早上,Jenny變返好端莊�教師返工,但係奇怪學校同事與同學生都以用一啲奇怪眼光望佢,到落堂之後,佢就拉埋一個同佢要好�教師一邊。

Jenny好奇問:「點解今日啲同事噉望我� ...
好正!!

作者: netsee    時間: 2016-7-29 07:29

第十一章‧互動

Newton收到Jenny個留言,回覆:係屋企hea緊。

Jenny:冇搞女人咩?

Newton:冇呀,不如我落黎搞你?

Jenny:唔得呀,有啲學校嘅手尾未做完。

Newton:噉你加油啦。

Jenny:其實,你可以落黎陪下我。

Newton:OK,陪下靚女都係好。

落到Jenny屋企,Jenny問:「想飲啲咩呀?」Newton見Jenny雖然著T-shirt短褲,不過睇得出內裡真空,對大波兩點凸晒出黎,十分之搶眼,就話:「飲你啲水。」

Jenny塊臉一紅,鬧Newton:「飲你個頭。」就隨便俾杯水佢,Newton笑一笑接過杯水,話:「依家做教師真係辛苦好多。」Jenny不滿話:「唉...啲野做極都做唔完。」

Newton安慰佢:「唔緊要啦,我一直陪到你做完為止。」Jenny話:「但係我唔知做到幾時先完喎。」Newton話:「冇問題,你去做野啦。」Jenny聽到佢噉講,心中一甜,話:「噉好啦。」就開始用電腦處理文件。

Newton好安靜噉坐係Jenny隔離,睇住佢打文件,但不時會望下佢對波,而Jenny一邊打文件,心諗:「個衰人會唔會突然搞我呢?」由於佢分心,搞到好多時都打錯字。

Newton見佢有啲心不在焉,問:「你冇野呀嗎?」Jenny只係冷冷答:「冇。」個心就鬧:「最衰都係你。」Newton知佢有啲妥,就話:「如果係攰就休息一陣啦。」Jenny答:「唔使啦。」

經過個幾兩個鐘,Jenny終於大聲話:「做完!」Newton讚佢:「好野,叻女。」Jenny有啲不滿:「淨係讚兩句就算啦。」Newton笑住問:「噉你想點呀?」Jenny故意話:「唔知,你諗啦,我配合你。」

Newton話:「噉等我返屋企諗下先,諗到不如再搵你。」起身就走,Jenny睇住佢走冇留佢,佢走左之後就埋怨:「蠢到死,俾晒機會你都唔出聲,以後都唔同你做,哼。」

其實Jenny根本就預左俾Newton屌,但係基於重有教師嘅少少自尊心,想Newton先陪下佢,然後搵個藉口等Newton先提出,佢就自然會答應。

Newton返到屋企,自話:「吊吓你個衰妹癮先,一陣再返落去,然後搵個機會屌爆你。」坐落梳化度諗住hea半個鐘,順便諗有咩野可以氹下Jenny,點知冇幾耐有人撳門鐘,Newton有啲奇怪呢個時候有咩人會黎,一開門原來係Jenny。

Jenny雖然埋怨Newton,個心仍然係想佢落返黎,點知等左十幾分鐘都唔見佢,終於忍唔住主動上去搵Newton,一見Newton開門佢即刻走入屋,然後話:「我要你屌我...」
作者: RM344    時間: 2016-7-29 11:37

作者: Eddyo    時間: 2016-7-29 16:50

引用:
原帖由 netsee 於 2016-7-29 07:29 AM 發表
第十一章‧互動

Newton收到Jenny個留言,回覆:係屋企hea緊。

Jenny:冇搞女人咩?

Newton:冇呀,不如我落黎搞你?

Jenny:唔得呀,有啲學校�手尾未做完。

Newton:噉你加油啦。

Jenny ...
餓成咁!!

作者: netsee    時間: 2016-7-29 23:06

引用:
原帖由 Eddyo 於 2016-7-29 04:50 PM 發表

餓成咁!!

就係Newton一手做成
作者: Water_man    時間: 2016-7-29 23:57

引用:
原帖由 netsee 於 2016-7-29 11:06 PM 發表

就係Newton一手做成
配合…………要求陸續有來……
作者: issacto1215    時間: 2016-8-1 02:06

作者: netsee    時間: 2016-8-1 15:00

第十二章‧送上門

Newton冷冷話:「做乜咁賤呀,主動送上門。」Jenny有啲突然,話:「你講咩呀。」Newton話:「一個女教師要求男人屌佢,唔係賤係咩。」Jenny鬧Newton:「衰人!」轉身要走。

Newton冇出聲睇住佢走,Jenny行到門口時忽然返轉頭,輕輕話:「人地係淫閪呀嗎,梗係想俾男人屌啦。」Newton就話:「求下我先啦。」Jenny有啲嬲:「你唔好咁過份喎。」

Newton話:「唔好扮野啦,你唔想俾我屌就唔會返轉頭。」Jenny認真話:「你估得你一個男人呀。」今次真係直接開門就走,Newton等佢走左自話:「睇你忍得耐。」

Jenny嬲爆爆走返屋企,自話:「正衰人,以後唔使...」忽然個猥瑣男人係佢門口出現,嚇左佢一跳,個猥瑣男人淫淫笑話:「我好鐘意你送俾我嘅胸圍底褲。」

Jenny有啲驚,口震震話:「其實係誤會黎架。」個猥瑣男人話:「一個女人送得胸圍底褲俾一個男人,點會有誤會。」伸手摸Jenny個波,嚇到Jenny即刻大叫,然後跑向樓梯上九樓

上到九樓Jenny狂撳Newton屋企門鐘,重叫Newton開門,Newton聽到Jenny係門外面叫,即刻走去開門,佢一開門Jenny立即走入屋,Newton問:「發生咩事?」Jenny慢慢定落黎,話:「個猥瑣佬揸我個波。」

Newton即刻好嬲話:「條仆街夠膽搞我嘅女人!我落去打柒佢。」Jenny怕佢搞出事,好快噉拉住佢,重問:「我幾時做左你女人。」Newton話:「俾我屌過嘅都係我嘅女人。」

Jenny話:「你就想。」Newton話:「噉你返落去,等個猥瑣佬強姦你。」Jenny話:「唔制,你好衰架,重嚇人。」Newton忽然生出一個主意,就話:「你留係度,就到我強姦你啦。」伸手去除Jenny件T-shirt。

Jenny以為佢開玩笑,一邊閃避,叫:「嘻嘻,過黎捉我呀。」點知Newton好快噉捉住佢,壓佢落梳化,扯低佢條短褲,見佢冇著底褲就話:「都話左你想俾我屌啦。」

Jenny雖然係預左俾Newton屌,未有諗過Newton會夾硬黎,Newton好狠噉抽插佢個閪嘅時候,佢個閪重係好乾,當受到咁猛烈衝擊,佢喊住叫:「唔好呀...你個衰人...好痛呀...」

Newton聽住佢叫愈興奮,抽插得更加大力,重話:「賤貨,我要玩殘你。」Jenny繼續喊緊,知道掙扎都冇用,唯有任得Newton屌,Newton發洩完之後係佢耳邊講:「以後我要訓練你成為我嘅性奴,你將會變得好淫賤。」
作者: RM344    時間: 2016-8-1 16:23

作者: Eddyo    時間: 2016-8-1 16:52

引用:
原帖由 netsee 於 2016-8-1 03:00 PM 發表
第十二章‧送上門

Newton冷冷話:「做乜咁賤呀,主動送上門。」Jenny有啲突然,話:「你講咩呀。」Newton話:「一個女教師要求男人屌佢,唔係賤係咩。」Jenny鬧Newton:「衰人!」轉身要走。

Newton冇出聲睇 ...
完全征服了!!
作者: hom216    時間: 2016-8-1 20:38

作者: Water_man    時間: 2016-8-2 02:55

性奴的特性可以去到幾盡呢?
作者: netsee    時間: 2016-8-2 03:34

引用:
原帖由 Water_man 於 2016-8-2 02:55 AM 發表
性奴的特性可以去到幾盡呢?
就係主人想點都得, 性奴冇得反對, 要絕對服從

作者: cherrygirl    時間: 2016-8-3 02:15

作者: netsee    時間: 2016-8-3 02:17

引用:
原帖由 cherrygirl 於 2016-8-3 02:15 AM 發表
想睇kay d 生活多d
唔好意思, 因為呢個故事以Jenny為主, 不過遲啲都會有佢
作者: sexhoney    時間: 2016-8-3 19:27

好正呀~
作者: issacto1215    時間: 2016-8-3 22:47

作者: cherrygirl    時間: 2016-8-4 00:33

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)