188Channel

標題: 同女朋友3P刺激經驗 update #29 #33 #39 [打印本頁]

作者: nick504    時間: 2016-7-8 08:10     標題: 同女朋友3P刺激經驗 update #29 #33 #39

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: (煲呔)真淫權    時間: 2016-7-8 08:35

作者: lostergundam    時間: 2016-7-8 08:37

唔理人講真定假,你肯分享我就睇,!!

作者: ericli1989107    時間: 2016-7-8 08:47

反正我相信了
作者: LittleGun    時間: 2016-7-8 09:10

唔信 邊有咁大方

作者: nick504    時間: 2016-7-8 09:16

唔信咪當睇故囉 唔緊要架, :-)
引用:
原帖由 LittleGun 於 2016-7-8 09:10 AM 發表
唔信 邊有咁大方

作者: nick504    時間: 2016-7-8 09:16

thank you for your support!
引用:
原帖由 lostergundam 於 2016-7-8 08:37 AM 發表
唔理人講真定假,你肯分享我就睇,!!

作者: nick504    時間: 2016-7-8 09:17

thanks Eric, 我未夠分覆你INBOX 等我夠分會覆返你
引用:
原帖由 ericli1989107 於 2016-7-8 08:47 AM 發表
反正我相信了

作者: du9lee    時間: 2016-7-8 09:23

堅。吸引~

作者: buffon    時間: 2016-7-8 11:00

作者: 晴天蝸牛    時間: 2016-7-8 11:04

幾年前我都同玩3P
呢個世界好大唔信咪算

反正我就信...我D女一直想嘆係唔好意思開口0車
作者: uncleblue    時間: 2016-7-8 11:15

引用:
原帖由 nick504 於 2016-7-8 08:10 AM 發表
Hi 大家好, 第一次係到發POST, 尋晚係第二個FORUM打完成晚文章唔想浪費左去,咁就係到POST埋啦 ,分享下之前同女朋友既3P刺激經驗
我地大家都係25,6歲到, 我地2個搬左出黎租屋住.

好記得有一次同佢做做下我用隻手指 ...
由淺入深,從第一次講先啦,Thanks~:smile_04:
作者: jeamjeam1228    時間: 2016-7-8 11:21

3個經歷都想要聽下~
作者: 不吃喵的魚    時間: 2016-7-8 11:30

引用:
原帖由 nick504 於 2016-7-8 08:10 AM 發表
Hi 大家好, 第一次係到發POST, 尋晚係第二個FORUM打完成晚文章唔想浪費左去,咁就係到POST埋啦 ,分享下之前同女朋友既3P刺激經驗
我地大家都係25,6歲到, 我地2個搬左出黎租屋住.

好記得有一次同佢做做下我用隻手指 ...
SUPPORT ching !!! :smile_o12:
作者: 豬姐    時間: 2016-7-8 12:51

作者: gum717    時間: 2016-7-8 12:52

咁開放:smile_47:
作者: ericli1989107    時間: 2016-7-8 13:49

引用:
原帖由 nick504 於 2016-7-8 09:17 AM 發表
thanks Eric, 我未夠分覆你INBOX 等我夠分會覆返你
好感動你睇到。。哈。。等你喇。。不過唔知點解好多inbox傾得好地地。。突然就會潛左水失左蹤。。唉。。
作者: aman0099    時間: 2016-7-8 14:10

掂喎 Ching  support 正啦 有個咁淫既女朋友
作者: 晴天蝸牛    時間: 2016-7-8 14:24

引用:
原帖由 豬姐 於 2016-7-8 12:51 PM 發表

是的,主動開口玩3P,會擔心俾另一半覺得自己過份淫亂,如果對方不好3P或未能接受的話,反面都有份。又或者令對方多疑,自己是不是唔掂,女方要找外人,平時女方是否有偷食等問題。一個字:煩!

http://n2. ...
係GA...不過有時洗下佢腦話係正常野 加上本身女仔都可能會好奇OR 想
講下講下 有機會時間又0岩既話 就好易有第1次 之後重施故技

同埋唔一定夫妻後生二十出頭都得 年齡一直唔係問題
作者: nick歷    時間: 2016-7-8 14:55

作者: 野涼    時間: 2016-7-8 15:56

作者: 豬姐    時間: 2016-7-8 17:40

作者: mrtaitau    時間: 2016-7-8 18:06

作者: nhbabii1022    時間: 2016-7-8 19:07

作者: nick504    時間: 2016-7-8 20:54

引用:
原帖由 野涼 於 2016-7-8 03:56 PM 發表
我要睇0係屋企果次~~
一陣會開始打 :-)

作者: nick504    時間: 2016-7-8 20:55

引用:
原帖由 mrtaitau 於 2016-7-8 06:06 PM 發表

Nick, 我覺得你寫得好好,好在好寫實,好真我一路睇一路都硬緊,希望你可以繼續寫多啲3P過程十卜你
Thanks Martaitau! Really do appreciate it! 準備開始 hehe

作者: nick504    時間: 2016-7-8 20:56

多謝咁多位朋友支持,我準備寫緊架喇

作者: nick504    時間: 2016-7-8 21:00

引用:
原帖由 nick504 於 2016-7-8 08:55 PM 發表

仲有我想補充有時打文字又唔駛點去執啲文法丫書面語咁,我覺得表達到自己想講既嘢夠直接就夠

Thanks Martaitau! Really do appreciate it! 準備開始 hehe

作者: nick504    時間: 2016-7-8 21:40

好啦,上次講到女朋友玩完camsex後,我成日都會借啲衣講下3p既刺激嘢,唔知係唔係講得多又聽得多之下,距都好配合我同我講呢方面既嘢,當然人人感覺底線唔同 其實係唔可以亂試 如果距唔啱聽既真係除時反面,所以朋友你要玩首先你要事先測試下你另一半底線係點先,咁當然我知道我女友可以傾呢啲嘢我先會同距講啦。 直至有一次係床上我同距講babe 不如搵多個人一齊玩下啦 it must be fun, 我地可以just 搵個人上黎傾下計玩下啤牌or just 俾距摸下你,你想唔想我同你做緊時有人可以Lam下你, 雙重享受喎,好刺激架。

距諗咗一諗: 衣乜你成日諗埋呢啲衰嘢架 我話: 算啦咁你堂我無講過。 距:  乜你真係好想試下咩?你會覺得好刺激架? 我話: okay just think 有時試下新嘢都幾好丫 (我心諗 wah! 我直情刺激加興奮tim la!)  距: um 如果咁樣babe 你會enjoy 既 可以試下既 因為我想babe你開心, 但係你點搵人呀? 我心諗 (wah!!!!!我得米喇!我個刻心情個刻其實十級興奮)  

之後我扮淡定話:上網搵下囉 距話: 你搵完要俾我睇下先wo! 如是這我就開始咗上網搵人計較,最後我地搵咗個都係同我地差唔年齡既男仔,詳情點約我唔講咁多喇, 不過我好心就刻個晚係星期五晚我同女友大家放工6點反屋企 女朋友就反屋企化下妝扮下靚先,因為大家都係反office 工所以happy friday 係我地最開心既日子, 我同距講如果你到時覺得有啲咩唔鐘意我地可以即刻停, 個晚我地約咗個男仔9點係屋企見面, 你無聽錯!係屋企!

作者: ericli1989107    時間: 2016-7-8 21:48

我又係番5日今日又係HAPPY FIRDAY..又同你地差唔多大...好善務果個男仔TIM..好似你咁講淨係飲下野玩下啤都好丫...哈..你係咩網搵架..我好多網都去過但都搵唔到..><..可能你都IN過我..但我太樣衰所以唔入選,...哈.
作者: nick歷    時間: 2016-7-8 21:54

作者: aman0099    時間: 2016-7-8 22:16

引用:
原帖由 nick504 於 2016-7-8 09:40 PM 發表
好啦,上次講到女朋友玩完camsex後,我成日都會借啲衣講下3p既刺激嘢,唔知係唔係講得多又聽得多之下,距都好配合我同我講呢方面既嘢,當然人人感覺底線唔同 其實係唔可以亂試 如果距唔啱聽既真係除時反面,所以朋友 ...
好正丫Ching 支持你繼續寫落去

作者: nick504    時間: 2016-7-8 23:45

首先我想講聲,pm我話想同我女友玩3p既唔駛再pm喇, but 傾下計可以.

點解會咁大膽決定係屋企呢,其實因為我地呢到都係短租型式唔會長住,所以又唔會怕有手尾。 到9點我就落樓下接個男仔, 見到距就同距傾咗陣閒計,等大家熟落下先。 其實事前我都同距私下傾下會點玩 呢個女友係唔知的,首先會飲下小小酒等大家relax下 之後玩下啤牌 跟住..安排咗一啲我會唔係現場而女友會同距單獨對面既時間... Haha 下面會講埋, 以下既安排係因為我想睇下女友會有咩反應,應對同會唔會有我想出現既淫意畫面出現。

上到去,我女友開門距係著咗件鬆身背心入面黑色bra 一條短sporty 褲。 my favorite dress code of her. 入到去大家坐係廳sofa 我開咗黃色暗燈大家好casual 咁傾下計,我地三個都唔係怕羞之人所以無weird awkward 位, 大家飲咗杯白酒我就提意玩下啤牌, 玩咗幾鋪,個男仔就囉咗粒色仔出黎(其實係我安排, 粒色仔上面會有色情程罰,e.g 除衫x3面,飲多杯,摸,kiss。 真係唔知距係邊買呢樣嘢反黎不過我叫距帶埋黎時機到你提出玩睇下我女友有咩反應。  

我女友當時: 嘩,你地輸咗我可以叫你地kiss haaaaaaa
即係距默認可以玩啦, 咁距就中咗我計喇

作者: aman0099    時間: 2016-7-8 23:51

好心急 繼續update
作者: nick504    時間: 2016-7-9 00:14

師兄有經驗之人喎
引用:
原帖由 晴天蝸牛 於 2016-7-8 02:24 PM 發表

係GA...不過有時洗下佢腦話係正常野 加上本身女仔都可能會好奇OR 想
講下講下 有機會時間又0岩既話 就好易有第1次 之後重施故技

同埋唔一定夫妻後生二十出頭都得 年齡一直唔係問題

作者: nick504    時間: 2016-7-9 00:15

租個到不是長住而家都搬左喇
引用:
原帖由 nick歷 於 2016-7-8 09:54 PM 發表

俾人上屋企咁大膽:smile_27:

作者: nick504    時間: 2016-7-9 00:17

所以要好清楚大家底線去到邊, 慢慢試探, 唔得就唔好格更黎
引用:
原帖由 豬姐 於 2016-7-8 12:51 PM 發表

是的,主動開口玩3P,會擔心俾另一半覺得自己過份淫亂,如果對方不好3P或未能接受的話,反面都有份。又或者令對方多疑,自己是不是唔掂,女方要找外人,平時女方是否有偷食等問題。一個字:煩!

http://n2. ...

作者: nick歷    時間: 2016-7-9 00:38

作者: nick504    時間: 2016-7-9 02:14

幾多分我先可以升一星會員覆人PM? Haha

Okay, 我地就開始玩啤牌,我地三既係助大D, win咗嗰個就可以簡其中輸咗一個澤色,當時大家飲咗酒其實大家已經好relax同性起,我無同女友講明今晚個進度可以玩到點,隨意啦。 (當然我個心又唔係咁諗啦) 第一鋪係個男仔win咗,我叫距edward la, 咁當然edward叫我女友澤色啦唔通叫我咩! 女友一澤,澤咗除衫 都make sense cause 個色入面有三面都係呢個, 我女友:最衰著多件衫啦,
Edward: 你著得小先可以快啲令你輸晒除晒你啲衫丫嘛。
女友一下就除咗件白色背心出黎,個黑色bra with距對cup手波真係無得頂..... 我地兩個都舉頭say Hi, 個刻個心真係跳得好快,個種興趣係完全用文字解釋唔到,你女朋友係你面前對住個陌生人除衫。

跟住我個計劃就黎喇, 我突然話: 死 我地飲晒枝白酒喇,其實係我特突倒晒去 哈哈哈哈 等我有藉口話我樂街買多枝白酒如果唔係好無情有game 玩but 無嘢drink, 我叫距地等我反黎好快。

樓下付近其實有間7-11 , but 我特登買耐啲 因為係第一次玩呢啲嘢我好想睇下女友個淫底去到邊, 距地究竟會等我反黎先計續定距地已經去咗下一步呢.....我相信好多人都好鐘意個種有得諗但你又唔知距地做緊咩嗰種既興奮又矛盾既感覺,不過我相信第一次我女友唔會做啲咩架啦都係傾下計等我反黎。

我差唔多樂咗去成15分鐘終於捨得反去喇,我一開門已經聽到房入面有小小既微弱呻吟聲,一入到房門shit!!我女友個bra除咗Edward條利係到舐緊我女友對波 。

我: 嘩 搞緊咩
女友: 點解你買咁耐.....我地等唔切好悶玩咗兩鋪....點知我輸晒....第一鋪我中咗除衫.....第二鋪我中咗Kiss......edward話想kiss我對........計續微聲呻吟。
好啦一分鐘過後edward個口就離開咗距對波,因為我地set 咗剩係可以一分鐘。

其實個刻大家已經著晒火,我就沖咗去女友到同距kiss , edward就係格離錫女友耳仔,女友享受緊我地兩個既服侍下,距係我耳邊竟然好主動地話距想要.....好濕.... 我即刻上套同距男上女下,edward係格離摸距同Lam距對波,我真係覺得好正, 跟住我話你唔係想一路俾人插一路幫人含架咩,而家有機會喇,跟住edward除咗距條褲將距枝野放入我女友個口,女友含到si si 聲。

本人其實係超級持久型,不過見到咁既感官視覺享受,最後我20mins出咗, 然後我話去廁所沖一沖洗, 其實係想睇下edward會唔會上套去馬我女友同我女友會咩對應。

當我沖洗完反反房,我女友已經坐咗係edward上面un 緊, holy fuck! Thats what i like! 我就埋去距到話你又唔等我自己naughty 喇, 女友..... Mmmmm..... 你唔鐘意咩。
最後edward 好快就射咗,可能距都頂唔順我女友吸引力。

So 呢次係第一次我同女友既3p。 感覺係十級震撼同好enjoy睇女友係你面前俾人上緊。

下次講下clubing 個次,我覺得又係十級刺激,因為係無安排過, 係好random 咁大家有次想一齊去跳下舞chill 下。

作者: 怡敏感888    時間: 2016-7-9 02:38

作者: 阿祖安    時間: 2016-7-9 02:53

作者: nick歷    時間: 2016-7-9 03:20

作者: 野涼    時間: 2016-7-9 08:43

作者: nick504    時間: 2016-7-9 09:07

我覺得3p玩法可以好多變化既,有時唔同地方,情節,做緊既嘢都可以好唔同,同得到唔同快感。
引用:
原帖由 nick歷 於 2016-7-9 12:38 AM 發表

師兄果然精心設計喎:smile_o12:

作者: nick504    時間: 2016-7-9 09:09

引用:
原帖由 阿祖安 於 2016-7-9 02:53 AM 發表
無機會喇,而家無同女友再玩3P :-p 傾計交流心得就無問題既

好正呀, 有機會都想join埋一份 :smile_40:
換妻:smile_30:

作者: nick504    時間: 2016-7-9 09:10

引用:
原帖由 野涼 於 2016-7-9 08:43 AM 發表

Hi 你身在何方意思係? 香港囉

OH YEAH!
0係自己屋企玩係最好最方便~
CHING你而家身在何方呀?

作者: ericli1989107    時間: 2016-7-9 09:22

哈。。無得3p可以飲杯野傾下計。。都好丫。。有時計既野真係話黎就黎唔係你就唔係你既
作者: aman0099    時間: 2016-7-9 09:26

引用:
原帖由 nick504 於 2016-7-9 09:10 AM 發表

Ching 你女友真係好淫丫

作者: 野涼    時間: 2016-7-9 10:15

作者: 俾比    時間: 2016-7-9 11:53

3p好玩
但難搵人
作者: 阿祖安    時間: 2016-7-9 12:24

作者: du9lee    時間: 2016-7-9 13:17

寫得好呀!繼續支持

作者: zoeyan1990    時間: 2016-7-9 13:45

作者: nglineline    時間: 2016-7-9 14:46

作者: west    時間: 2016-7-9 15:15

超級持久型:smile_15:
作者: nick504    時間: 2016-7-9 17:44

THank for Support
引用:
原帖由 du9lee 於 2016-7-9 01:17 PM 發表
寫得好呀!繼續支持

作者: nick504    時間: 2016-7-9 17:47

當然唔只一次啦, 個晚大家黎左3次.
作者: nick504    時間: 2016-7-9 17:49

個晚大家黎左各人黎左3次. 玩到12點幾
引用:
原帖由 zoeyan1990 於 2016-7-9 01:45 PM 發表
應該唔只1次掛呢晚3p

作者: nick504    時間: 2016-7-9 17:49

睇下有冇人想睇囉, 有我會打埋 :-)
引用:
原帖由 nglineline 於 2016-7-9 02:46 PM 發表
正喎,仲有冇其他分享呢?

作者: nick504    時間: 2016-7-9 17:50

唔算啦, 失禮失禮
引用:
原帖由 west 於 2016-7-9 03:15 PM 發表
超級持久型:smile_15:

作者: kw1972123    時間: 2016-7-9 17:58

作者: mrtaitau    時間: 2016-7-9 19:05

作者: nick504    時間: 2016-7-9 19:12

i dont mind if you think this is fake story, by the way she is my girlfriend :-) you can just treat this as a story,
引用:
原帖由 kw1972123 於 2016-7-9 05:58 PM 發表
本人覺得版主吹水,第一次玩3P冇可能留下老婆自己一個,因我玩過一次我老婆驚到不得了。

作者: nick504    時間: 2016-7-9 19:13

Thanks 師兄your support
引用:
原帖由 mrtaitau 於 2016-7-9 07:05 PM 發表

Nick,  good job一定要比個叻你!繼續努力

作者: nkc1989hkjc    時間: 2016-7-9 19:54

作者: nick504    時間: 2016-7-9 20:56

Cool man! glad that you like it Cheers
引用:
原帖由 nkc1989hkjc 於 2016-7-9 07:54 PM 發表
update pls!! very good story, make me really wanna fuck my gf now

作者: hkkenken69    時間: 2016-7-9 21:38

good post.. same experience like you. cheer u up
作者: nick504    時間: 2016-7-9 21:46

thanks Man! Cheers.
引用:
原帖由 hkkenken69 於 2016-7-9 09:38 PM 發表
good post.. same experience like you. cheer u up

作者: 俾比    時間: 2016-7-9 21:47

樓主以家仲有無同女友玩3p
作者: nick504    時間: 2016-7-9 22:01

mo la
引用:
原帖由 俾比 於 2016-7-9 09:47 PM 發表
樓主以家仲有無同女友玩3p

作者: 俾比    時間: 2016-7-9 22:22

引用:
原帖由 nick504 於 2016-7-9 10:01 PM 發表
mo la
玩幾次就無?
有無玩過4p
作者: 阿祖安    時間: 2016-7-9 22:43

作者: veryok    時間: 2016-7-9 23:20

現代社會, 3p也常見的,  只要大家開心, 便成了.
作者: ericli1989107    時間: 2016-7-9 23:37

最心痛是識得太遲
作者: meisterk2013    時間: 2016-7-10 01:45

support chibg
作者: azpui    時間: 2016-7-10 02:35

引用:
原帖由 nick504 於 2016-7-9 10:01 PM 發表
mo la
support, 好睇
Btw 點解冇再玩?

作者: nick504    時間: 2016-7-10 06:57

轉左畫喇, 而家呢個女友冇興趣玩
引用:
原帖由 阿祖安 於 2016-7-9 10:43 PM 發表

點解呀? @@

作者: nick504    時間: 2016-7-10 06:59

thx man
引用:
原帖由 meisterk2013 於 2016-7-10 01:45 AM 發表
support chibg

作者: Raymondng2015    時間: 2016-7-10 11:31

作者: 阿祖安    時間: 2016-7-10 12:00

作者: azpui    時間: 2016-7-10 17:45

引用:
原帖由 nick504 於 2016-7-10 06:57 AM 發表
轉左畫喇, 而家呢個女友冇興趣玩  
哈,咁keep 之前果個做sp

作者: zoeyan1990    時間: 2016-7-10 23:27

作者: 西城望    時間: 2016-7-11 00:51

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: wsmdream8888    時間: 2016-7-11 04:43

引用:
原帖由 nick504 於 2016-7-9 09:07 AM 發表
我覺得3p玩法可以好多變化既,有時唔同地方,情節,做緊既嘢都可以好唔同,同得到唔同快感。

女朋友甘玩得既

作者: manufan    時間: 2016-7-11 15:59

唔理人講真定假,你肯分享我就睇架啦!!支持下先!
作者: Lojcetp    時間: 2016-7-13 04:46

C兄,肯同你玩3P嘅女友,可遇不可求⋯⋯要好好珍惜呀!👍👍👍
作者: aweson    時間: 2016-7-13 16:36

作者: waterming001    時間: 2016-7-14 01:53

師兄,你尼編野滿足左我瘋狂既怛幻想!:smile_40:
作者: poorhuman    時間: 2016-7-31 23:17

so gooooooooooooooooooodd
作者: waterming001    時間: 2016-7-31 23:41

師兄,幾時會再傾下同條女既其他3P史呀!好頂引呀!:smile_40: :smile_40: :smile_40:
作者: 憤怒妹.    時間: 2016-8-2 02:08

淫底女友
作者: 76joe    時間: 2016-8-2 03:58

作者: waterming001    時間: 2016-8-13 01:14

引用:
原帖由 76joe 於 2016-8-2 03:58 AM 發表
Ching .打落去啦。
我好支持妳的
望穿秋水!!
作者: keromen2    時間: 2016-8-13 14:43

作者: sam7211    時間: 2016-8-13 15:16

引用:
重申, 個人無興趣再同女友3P, SO 師兄們可以唔駛再PM我, 傾計既PM Im ok 既。

我地 ...
果然係引人入性的故事,期待樓主盡快更新。。。
作者: R608    時間: 2016-8-13 16:40

ching 分享埋其他3p 故事 唔該!
作者: 我想玩3P    時間: 2016-8-13 23:15

作者: W40D    時間: 2016-8-14 03:16

作者: kwongsun1983    時間: 2016-8-17 17:20

寫得唔錯,繼續寫吖!
作者: 好爽呀    時間: 2016-8-18 11:10

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)