188Channel

標題: 越南南定報告 [打印本頁]

作者: terry199771    時間: 2016-7-12 03:53     標題: 越南南定報告

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: v-star    時間: 2016-7-12 04:24

作者: terry199771    時間: 2016-7-12 04:35

呢條女就係未去前睇到既女女

南定當地ktv實況加當地女女

小弟同兩條女女合照,當地酒店房間, 攝影師差左少少,應該高炒影埋對野:smile_47: :smile_47:

:smile_47:
河內富都ktv女女,基本上我地8個人去每條女好聽話,去廁所都跟埋去,係門口等你,女女比較成熟,間場唔知有幾條女,當時睇左兩轉,後面直接去左女女休息既地方定係花街,都仲有60-70條女
好靚好靚既,我就無見到,我比較喜好幼齒,整體上條條都都不過不失,女錢無記錯係190-200美金包夜,酒水飲得唔多,一人60幾美金,直得去既。如果再去河內一定會再去,呢間ktv只接待外國人,下次可能組團去胡志明市,聽聞比較多靚女同埋多野玩,
廣西浦寨接近末路了,昆明河口會再去,只係六個小時火車好難過。。
問下團友拎下相意見,再更新

作者: dee5354    時間: 2016-7-12 11:15

作者: v-star    時間: 2016-7-12 12:32

作者: terry199771    時間: 2016-7-12 16:32

引用:
原帖由 v-star 於 2016-7-12 12:32 PM 發表
雙飛果兩件幾錢??
我個件好似成180萬,8,9點開始包,玩埋ktv,團友個件好似下午就到所以要150-180萬,

作者: chris4296    時間: 2016-7-12 18:45

Thanks Ching.good post!
作者: 雲夢    時間: 2016-7-13 00:52

作者: rwcy    時間: 2016-7-13 02:26

作者: terry199771    時間: 2016-7-13 06:17

引用:
原帖由 rwcy 於 2016-7-13 02:26 AM 發表
得河仁K D女女得小小,其他唔得.....
係南定,團友有個幾好,但唔岩我類型,但聽團友講內在超掂,細釘,粉lin,仲要係白虎,團友好似包左三晚,最尾個日既中午,諗住去試下,中午去完按摩,起左個機,再去搵下見唔見到條女,搵唔到不得止,係酒店門口出左意外。。
白虎女只拎到背脊相,後補

作者: rwcy    時間: 2016-7-13 20:56

作者: peacemanyhk    時間: 2016-7-14 10:38

作者: v-star    時間: 2016-7-14 15:17

作者: lucky77    時間: 2016-7-14 15:30

值得支持, 外遊報告:smile_38:
作者: karsonsexy    時間: 2016-7-14 17:15

作者: lovekim2046    時間: 2016-7-14 20:49

多謝樓主分享 大開眼界
如果好像Phuong Lan Nguyen咁正要多少錢:smile_41:
作者: ADUCK1    時間: 2016-7-15 08:29

支持新东南亚冶游報告

作者: 愛人結婚了    時間: 2016-7-15 10:51

作者: 金毛尋回犬888    時間: 2016-7-15 20:59

作者: score    時間: 2016-7-15 21:34

支持越南包膠~~~~~~~~有性趣去, 唔該CHING 詳細D寫消費,THX
作者: 007star    時間: 2016-7-16 13:35

作者: dark2012    時間: 2016-7-18 01:21

南定都唔錯,有時間度假都ok,農村海邊的度假feel.妹子比較便宜。但有2所店的妹子表明不接中國佬,最大問題係果2所店的妹子最多最靚。

去南定有台灣導遊,約300人民幣一日包住宿和導遊費。

中越廣西2個口岸幾本已基本被掃平,但有些狼友居然還敢去浦寨。河口中越口岸算是最近一個還算未掃平的口岸,5月去過還算超多越南妹,而且質素超高,但居然無客人,可能搬左新店的原因。7月份聽狼友講話河口到處掃黃,去果邊真係要睇運氣。 中越廣西口岸 越南果邊的芒街或河口對面的老街還可一玩,安全但越妹一般。

作者: terry199771    時間: 2016-7-18 03:42

引用:
原帖由 dark2012 於 2016-7-18 01:21 AM 發表
南定都唔錯,有時間度假都ok,農村海邊的度假feel.妹子比較便宜。但有2所店的妹子表明不接中國佬,最大問題係果2所店的妹子最多最靚。

中越廣西2個口岸幾本已基 ...
河口我都想準備去多次,消息如何??直頭上酒店房查??
你都去過南定??

作者: 愛人結婚了    時間: 2016-7-18 05:14

作者: dark2012    時間: 2016-7-18 08:55

引用:
原帖由 terry199771 於 2016-7-18 03:42 AM 發表

河口我都想準備去多次,消息如何??直頭上酒店房查??
你都去過南定??

河口主要是查越南城。
去過南定。

作者: dark2012    時間: 2016-7-18 09:00

引用:
原帖由 愛人結婚了 於 2016-7-18 05:14 AM 發表
點解唔接中國佬?唔通唔止遊客乞人憎,連嫖客都乞人憎?哈哈:smile_30:

聽講其中一個原因為話有人偷拍南定越南妹,然後在網上發表被雞頭同越南妹知道,所以唔接。

作者: terry199771    時間: 2016-7-18 13:15

引用:
原帖由 dark2012 於 2016-7-18 08:55 AM 發表

河口主要是查越南城。
去過南定。
咁酒店ok啦,準備去

作者: dark2012    時間: 2016-7-18 18:55

引用:
原帖由 terry199771 於 2016-7-18 01:15 PM 發表

唔太清楚,期待你去完後的report

作者: terry199771    時間: 2016-7-18 20:01

引用:
原帖由 dark2012 於 2016-7-18 06:55 PM 發表
已經去過,再去多次,浦塞我就知無得玩了,河口就無收到料,所以問下你

作者: tlenwilla    時間: 2016-7-19 11:11

作者: bkklover    時間: 2016-7-19 12:06

一分錢一分貨,少少錢夠精盡人亡,請師兄續帖
作者: 報喜報悲    時間: 2016-7-19 13:41

作者: 咸濕小蕉人    時間: 2016-7-20 02:20

作者: lologal    時間: 2016-7-20 16:03

真係多謝師兄外遊報告
作者: 咸濕小蕉人    時間: 2016-7-20 23:41

作者: qqq2802    時間: 2016-7-25 22:55

作者: iamoscar944    時間: 2016-8-2 02:05

作者: 再世威利仔    時間: 2016-8-4 17:45

作者: bim    時間: 2016-9-2 17:14

引用:
原帖由 dark2012 於 2016-7-18 01:21 AM 發表

中越廣西2個口岸幾本已基 ...
師兄, 有冇河口中越口岸既資料? 可以點去呢?
作者: Playmonkey    時間: 2016-9-29 17:49

引用:
原帖由 peacemanyhk 於 2016-7-14 10:38 AM 發表

terry 兄真好野, 值得支持.

看見D囡真係好幼下, 樣又未至於醜不過不失, 可接受而且平玩足5日4夜可以精盡人亡.

不過想請問包夜D囡陪到你幾點? 玩唔玩得?  我見印度兄去胡志明市D囡確實質數平均較高, 數量 ...
用V7揾啦,佢哋有D會(简体)中文。
作者: Playmonkey    時間: 2016-9-29 17:52

引用:
原帖由 再世威利仔 於 2016-8-4 05:45 PM 發表
成個trip用左幾錢?
如果真係俾當地警察掃到會點?
會唔會好似內地拘留14日?
警察掃到要坐監,唔似內地拘留咁簡單。
作者: lowa_slipknot    時間: 2016-11-8 00:41

越南未去過真係好想去, 如有 ching 攪團, 夾到時間一定參加. 如有 ching 攪請 pm, thanks:smile_47:

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)