188Channel

標題: 公司的淫娃 (Update P.7,11,19, 26, 45, 50, 58, 63, 66) [打印本頁]

作者: SexDevil    時間: 2016-8-31 01:23     標題: 公司的淫娃 (Update P.7,11,19, 26, 45, 50, 58, 63, 66)

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: manppp2004    時間: 2016-8-31 01:36

:smile_40: 正...仲有冇食緊
作者: yy022070    時間: 2016-8-31 01:50

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: SexDevil    時間: 2016-8-31 01:51

引用:
原帖由 manppp2004 於 2016-8-31 01:36 AM 發表
:smile_40: 正...仲有冇食緊
冇啦, 我都想返啅條淫娃, 有機會我再寫落去
作者: SexDevil    時間: 2016-8-31 01:52

引用:
原帖由 yy022070 於 2016-8-31 01:50 AM 發表
:smile_o12: :smile_o12: 期待更新呀C兄
多謝支持先, 好耐冇出文, 之前出過既都爛左尾
作者: odinwong999    時間: 2016-8-31 02:08

作者: Sing668    時間: 2016-8-31 02:39

正啊…師兄…你真性福
作者: vip147    時間: 2016-8-31 06:21

作者: constitute    時間: 2016-8-31 09:03

幾好,好大膽下既做法,我就緊張份工多尐。
作者: 失樂園1980    時間: 2016-8-31 09:09

作者: 失常少女    時間: 2016-8-31 09:11

作者: 真貓奴。女神    時間: 2016-8-31 09:19

作者: SexDevil    時間: 2016-8-31 09:53

引用:
原帖由 Sing668 於 2016-8-31 02:39 AM 發表
正啊…師兄…你真性福
性福真係一時時,呢排冇乜。
作者: SexDevil    時間: 2016-8-31 10:01

引用:
原帖由 constitute 於 2016-8-31 09:03 AM 發表
幾好,好大膽下既做法,我就緊張份工多尐。
我都緊張份工架,所以都會小心,約食飯都成班人食,返工放工唔會太刻意約埋。所以冇人知,最好笑係班齋仔既chat group入面個個都講想點J嗰條淫娃,講啲野勁賤,我就比返條淫娃睇下佢點比人FF
作者: sam7211    時間: 2016-8-31 10:10

引用:
原帖由 SexDevil 於 2016-8-31 01:23 AM 發表
都已經係好幾年前既事了,有一日如常上班,突然見到有位高級同事帶住一位好陌生既女仔四圍行同講解。第一眼望到個女仔,衣著係超短裙,跟本係啱啱遮到個pat, 人稱屢屌裙嗰種長度。上身就露出膊頭, ...
師兄出post,一定要入來支持下,devil兄果然有色膽,最佩服你第一次屌佢已叫佢淫娃,好嘢!支持。。。
作者: pc6983    時間: 2016-8-31 10:13

這個淫娃好摟屌,我都想屌佢
作者: sam7211    時間: 2016-8-31 10:18

引用:
原帖由 SexDevil 於 2016-8-31 10:01 AM 發表

我都緊張份工架,所以都會小心,約食飯都成班人食,返工放工唔會太刻意約埋。所以冇人知,最好笑係班齋仔既chat group入面個個都講想點J嗰條淫娃,講啲野勁賤,我就比返條淫娃睇下佢點比人FF
玩地下情都幾開心下,最開心就係其他人係到講點想食條女,但其實自己一早已食了唔知幾多次,果種得戚自滿感覺好正囉!
作者: SexDevil    時間: 2016-8-31 10:29

引用:
原帖由 sam7211 於 2016-8-31 10:10 AM 發表

師兄出post,一定要入來支持下,devil兄果然有色膽,最佩服你第一次屌佢已叫佢淫娃,好嘢!支持。。。
多謝支持先啦,其實夠膽叫佢淫娃呢,都係因為佢既表現。其實有時女仔都好慘,唔敢將自己淫嗰面show出黎,就連扑野都要扮乖女。我就係睇中佢扮晒乖扮晒純先試下挑起佢黑暗既一面。
作者: SexDevil    時間: 2016-8-31 10:30

引用:
原帖由 pc6983 於 2016-8-31 10:13 AM 發表
這個淫娃好摟屌,我都想屌佢
我都想再搵到條咁正既淫娃
作者: SexDevil    時間: 2016-8-31 10:31

引用:
原帖由 sam7211 於 2016-8-31 10:18 AM 發表

玩地下情都幾開心下,最開心就係其他人係到講點想食條女,但其實自己一早已食了唔知幾多次,果種得戚自滿感覺好正囉!
係呀,最仆街係我會叫條淫娃有意無意咁引班仔。自己又喺chat group講到比佢引到爆,班友仔又唔執輸講埋一份,真係好滿足。
作者: sam7211    時間: 2016-8-31 10:36

引用:
原帖由 SexDevil 於 2016-8-31 10:29 AM 發表

多謝支持先啦,其實夠膽叫佢淫娃呢,都係因為佢既表現。其實有時女仔都好慘,唔敢將自己淫嗰面show出黎,就連扑野都要扮乖女。我就係睇中佢扮晒乖扮晒純先試下挑起佢黑暗既一面。
其實呢個都係一個好複雜的議題,莫講女人啦!其實我哋男人都係,好多情侶在一起時,攪嘢都係平淡地進行,大家也未必有膽量跟身邊人訴說自己對性的渴求,反之去外另尋性伴侶,就咩都敢講,什麼也有膽量去要求,所以導致偷情絕對比起跟正印的性愛更為快樂。
作者: sam7211    時間: 2016-8-31 10:38

引用:
原帖由 SexDevil 於 2016-8-31 10:31 AM 發表

係呀,最仆街係我會叫條淫娃有意無意咁引班仔。自己又喺chat group講到比佢引到爆,班友仔又唔執輸講埋一份,真係好滿足。
其實你同條女兩個都開心,因為你哋有chat group,條女見到咁多人係到討論自己,相信佢自己心中都會飄飄然。。。
作者: sam7211    時間: 2016-8-31 10:41

引用:
原帖由 SexDevil 於 2016-8-31 10:30 AM 發表

我都想再搵到條咁正既淫娃
你當年應該努力去keep住,淫娃嘅嘢可遇不可求,你現在無了和她contact的渠道?
作者: SexDevil    時間: 2016-8-31 10:47

引用:
原帖由 sam7211 於 2016-8-31 10:36 AM 發表

其實呢個都係一個好複雜的議題,莫講女人啦!其實我哋男人都係,好多情侶在一起時,攪嘢都係平淡地進行,大家也未必有膽量跟身邊人訴說自己對性的渴求,反之去外另尋性伴侶,就咩都敢講,什麼也有膽 ...
呢樣都係,其實我都有同自己女友反映過我想要啲另類既性,不過佢唔鐘意,仲有啲反感,當然,我同自己女友既性都好快樂好滿足,不過好似我既黑暗一面發洩唔到咁。我諗條淫娃都係
作者: SexDevil    時間: 2016-8-31 10:49

引用:
原帖由 sam7211 於 2016-8-31 10:38 AM 發表

其實你同條女兩個都開心,因為你哋有chat group,條女見到咁多人係到討論自己,相信佢自己心中都會飄飄然。。。
都會,尤其佢比我誘發左佢淫娃嗰一面,佢越比人FF, 佢越想引佢地,遲啲有機會出文講。
作者: SexDevil    時間: 2016-8-31 10:51

引用:
原帖由 sam7211 於 2016-8-31 10:41 AM 發表

你當年應該努力去keep住,淫娃嘅嘢可遇不可求,你現在無了和她contact的渠道?
冇既,有啲野唔係話努力keep就keep到,始終我地呢啲唔係正常關係,總有完既一日,我地當然仲有聯絡方法,不過就唔想打擾對方而家既生活。

我同佢同班仔都仲有個chat group,久唔久都會9 up下
不過大家都唔再同一公司,佢都冇再引人J佢
作者: es680    時間: 2016-8-31 10:55

you are a lucky man
作者: SexDevil    時間: 2016-8-31 10:57

引用:
原帖由 es680 於 2016-8-31 10:55 AM 發表
you are a lucky man
多謝支持呀,我會努力出文架啦
作者: sam7211    時間: 2016-8-31 11:09

引用:
原帖由 SexDevil 於 2016-8-31 10:47 AM 發表

呢樣都係,其實我都有同自己女友反映過我想要啲另類既性,不過佢唔鐘意,仲有啲反感,當然,我同自己女友既性都好快樂好滿足,不過好似我既黑暗一面發洩唔到咁。我諗條淫娃都係
係啊!暗黑一面的性愛要求,確是很難啟齒跟身邊人一一道來。。。
作者: sam7211    時間: 2016-8-31 11:20

引用:
原帖由 SexDevil 於 2016-8-31 10:49 AM 發表

都會,尤其佢比我誘發左佢淫娃嗰一面,佢越比人FF, 佢越想引佢地,遲啲有機會出文講。
努力啲寫,我哋大大力支持啊!
作者: sam7211    時間: 2016-8-31 11:27

引用:
原帖由 SexDevil 於 2016-8-31 10:51 AM 發表

冇既,有啲野唔係話努力keep就keep到,始終我地呢啲唔係正常關係,總有完既一日,我地當然仲有聯絡方法,不過就唔想打擾對方而家既生活。

我同佢同班仔都仲有個chat group,久唔久都會9 up下
不 ...
對,有品嘅男人,在對方想退出嘅時候,就要欣然放手啊!
作者: st999631    時間: 2016-8-31 11:31

Yeah , Good Show :smile_47:
作者: SexDevil    時間: 2016-8-31 11:34

引用:
原帖由 sam7211 於 2016-8-31 11:09 AM 發表

係啊!暗黑一面的性愛要求,確是很難啟齒跟身邊人一一道來。。。
所以我成日同K講我係開啟佢黑暗之門既鎖鑰。
作者: SexDevil    時間: 2016-8-31 11:35

引用:
原帖由 sam7211 於 2016-8-31 11:27 AM 發表

對,有品嘅男人,在對方想退出嘅時候,就要欣然放手啊!
玩還玩,最唔想影響到對方正常生活
作者: samwong0011    時間: 2016-8-31 12:05

作者: vincentsui    時間: 2016-8-31 12:24

作者: SexDevil    時間: 2016-8-31 12:34

引用:
原帖由 samwong0011 於 2016-8-31 12:05 PM 發表

師兄都好好彩,, 咁依家仲有無同條女聯誼下
算幾好彩,而家冇啦,件事係3年前K之後都有過一隻女奴,之前出過post講過,不過爛尾。
作者: SexDevil    時間: 2016-8-31 12:34

引用:
原帖由 vincentsui 於 2016-8-31 12:24 PM 發表
繼續支持
多謝,不過而家打技持好似會比版主ban post
作者: tracytang689    時間: 2016-8-31 15:12     標題: 真係可遇不可求……

作者: SexDevil    時間: 2016-8-31 15:55

引用:
原帖由 tracytang689 於 2016-8-31 03:12 PM 發表
同公司 真係方便……樓主真係幸福
不過男人多都係一樣
自己食到但原來同時間有好多人地想食都食唔到
係有種優越感:smile_47:
都係架,同公司嗰種偷偷摸摸真係好正

最正係我同佢住得好近,想扑行去唔駛十分鐘

男同女好唔同,男鐘意自己有得食人地冇得食

反而女既自己食完覺得正會想叫啲姊妹試下分享下。
作者: tracytang689    時間: 2016-8-31 16:00

作者: ~Chrissie~    時間: 2016-8-31 16:01

作者: SexDevil    時間: 2016-8-31 16:11

引用:
原帖由 ~Chrissie~ 於 2016-8-31 04:01 PM 發表
期待大師兄嘅 part 2 !!
嘩chrissie妹妹呀...我會努力寫架啦
作者: SexDevil    時間: 2016-8-31 16:13

引用:
原帖由 tracytang689 於 2016-8-31 04:00 PM 發表
下……真咖?咁好開心share 真係好幸福
不過比我就唔得啦…
唔係K啦,我過聽有女仔會叫其他姊妹試佢個sp

我以前都有隻奴會介紹女比我食
作者: tracytang689    時間: 2016-8-31 16:18

作者: SexDevil    時間: 2016-8-31 16:23

引用:
原帖由 tracytang689 於 2016-8-31 04:18 PM 發表

嘩!:smile_o12:
你自己出去再搵 就唔介意:smile_o10: 介意俾自己識嘅就真係過唔到自己
咁呢樣野真係睇人啦,不過諗返起所有仔都FF阿K, 跟住返到佢屋企都特別落力
作者: tracytang689    時間: 2016-8-31 16:40

作者: sam7211    時間: 2016-8-31 18:09

引用:
原帖由 SexDevil 於 2016-8-31 03:55 PM 發表

都係架,同公司嗰種偷偷摸摸真係好正

最正係我同佢住得好近,想扑行去唔駛十分鐘

男同女好唔同,男鐘意自己有得食人地冇得食

反而女既自己食完覺得正會想叫啲姊妹試下分享下。
呢啲係大師兄你應得嘅,如果你唔係床上了得,啲女邊會介紹朋友給你呢?
作者: SexDevil    時間: 2016-8-31 19:42

引用:
原帖由 sam7211 於 2016-8-31 06:09 PM 發表

呢啲係大師兄你應得嘅,如果你唔係床上了得,啲女邊會介紹朋友給你呢?
我只係比夠淫賤,性能力我覺得自己只係合格。
作者: 床下純情的湯圓    時間: 2016-8-31 22:15

作者: jerryzyx    時間: 2016-8-31 23:12

作者: SexDevil    時間: 2016-8-31 23:54

引用:
原帖由 床下純情的湯圓 於 2016-8-31 10:15 PM 發表
真係好鬼淫丫
而家先係開始JA, 佢之後唔止淫, 仲好賤
作者: SexDevil    時間: 2016-9-1 00:03

引用:
原帖由 jerryzyx 於 2016-8-31 11:12 PM 發表
巴打真係識食
可以啦, 識食一定要食淫娃
作者: robben=v=    時間: 2016-9-1 00:30

我都公司識左 類似樓主k小姐咁,大家有男女朋友,但都照撻着行左一年,但最近嗌左大交 分開,本身頭大半年好sweet好正。偷偷摸摸。。但之後大家用情太深但發覺原來兩個世界溝通唔到 ,除左性。。根本好多野兩個世界 話題都唔啱,之後一個大嗌交分開了,依加日日公司見到佢 ,真係難受! 但又勾起大家日日返工地下情嘅片段
樓主請問你點 忘記佢,佢返工 直頭當我透明,同佢講野當我透明!
女人狠心起上黎真係好絕,一個月前做send緊 d大波相比我,一個月後分開 陌路人咁!
作者: SexDevil    時間: 2016-9-1 00:43

引用:
原帖由 robben=v= 於 2016-9-1 12:30 AM 發表
我都公司識左 類似樓主k小姐咁,大家有男女朋友,但都照撻着行左一年,但最近嗌左大交 分開,本身頭大半年好sweet好正。偷偷摸摸。。但之後大家用情太深但發覺原來兩個世界溝通唔到 ,除左性。。根本好多野兩個世界  ...
冇呀, 因為我地一齊左冇耐我就離開左公司啦, 咁之後佢都離開左
作者: robben=v=    時間: 2016-9-1 01:05

咁都叫好離好去,自然分開丫!
你只要等一個 觸動位,就可以返撻佢
作者: 演唱會1999    時間: 2016-9-1 01:13

咁就完左啦??
作者: mm1    時間: 2016-9-1 04:30

作者: SexDevil    時間: 2016-9-1 08:15

引用:
原帖由 robben=v= 於 2016-9-1 01:05 AM 發表
咁都叫好離好去,自然分開丫!
你只要等一個 觸動位,就可以返撻佢
係啦,我明白sp關係唔正常唔見得光,總有百會完,問題係完得唔好太肉酸
作者: SexDevil    時間: 2016-9-1 08:15

引用:
原帖由 演唱會1999 於 2016-9-1 01:13 AM 發表
咁就完左啦??
故事未完,現實完左
作者: SexDevil    時間: 2016-9-1 08:16

引用:
原帖由 mm1 於 2016-9-1 04:30 AM 發表
支持
多謝支持,不過小心比版主當灌水
作者: kwokeddie    時間: 2016-9-1 09:21

Any further experience with K ... Love to hear more
作者: ericli1989107    時間: 2016-9-1 09:58

你就好。。我做咁耐都係清1色麻甩佬
作者: sam7211    時間: 2016-9-1 10:01

引用:
原帖由 SexDevil 於 2016-8-31 07:42 PM 發表

我只係比夠淫賤,性能力我覺得自己只係合格。
對,男人上得床應該要夠淫賤,才令女女有不一樣的驚喜。。。
作者: sam7211    時間: 2016-9-1 10:03

引用:
原帖由 SexDevil 於 2016-9-1 08:15 AM 發表

故事未完,現實完左
大師兄,幾時有更新?好緊張,超期待啊!
作者: SexDevil    時間: 2016-9-1 11:37

引用:
原帖由 kwokeddie 於 2016-9-1 09:21 AM 發表
Any further experience with K ... Love to hear more
有呀,打緊啦
作者: SexDevil    時間: 2016-9-1 11:38

引用:
原帖由 ericli1989107 於 2016-9-1 09:58 AM 發表
你就好。。我做咁耐都係清1色麻甩佬
出去搵啦唯有
作者: SexDevil    時間: 2016-9-1 11:38

引用:
原帖由 sam7211 於 2016-9-1 10:01 AM 發表

對,男人上得床應該要夠淫賤,才令女女有不一樣的驚喜。。。
女人都要夠淫夠賤先好玩
作者: SexDevil    時間: 2016-9-1 11:39

引用:
原帖由 sam7211 於 2016-9-1 10:03 AM 發表

大師兄,幾時有更新?好緊張,超期待啊!
等下啦,打緊,不過比較忙
作者: 想做sp    時間: 2016-9-1 12:40

作者: SexDevil    時間: 2016-9-1 13:40

引用:
原帖由 想做sp 於 2016-9-1 12:40 PM 發表
等你,
你個名好正 haha
作者: ericli1989107    時間: 2016-9-1 14:47

唉。。搵到就唔洗靠左右手啦
作者: 想做sp    時間: 2016-9-1 18:51

作者: 想做sp    時間: 2016-9-1 18:52

作者: SexDevil    時間: 2016-9-1 19:04

引用:
原帖由 ericli1989107 於 2016-9-1 02:47 PM 發表
唉。。搵到就唔洗靠左右手啦
我都未有sp
作者: SexDevil    時間: 2016-9-1 19:05

引用:
原帖由 想做sp 於 2016-9-1 06:51 PM 發表
個名系我夢想,但未做到
咁你一定係一位Ching, 我諗冇乜師姐會夢想成為一位sp😂
作者: 真實青年    時間: 2016-9-1 23:45

作者: 演唱會1999    時間: 2016-9-2 00:31

作者: Occc    時間: 2016-9-2 01:22

作者: Johnnywong2016    時間: 2016-9-2 02:55

原來d囡囡係咁樣開發架?今次學到野了,感謝分享
作者: SexDevil    時間: 2016-9-2 02:59

引用:
原帖由 演唱會1999 於 2016-9-2 12:31 AM 發表
快d更新...盡快一次過打哂啦
扑左佢好多鑊wor, 好難一次過打晒,打緊架啦
作者: Klwong137    時間: 2016-9-2 08:06

作者: RaZo    時間: 2016-9-2 10:57

作者: katherineTsang    時間: 2016-9-2 15:23

作者: bcm    時間: 2016-9-2 15:37

引用:
原帖由 SexDevil 於 2016-8-31 01:23 AM 發表
都已經係好幾年前既事了,有一日如常上班,突然見到有位高級同事帶住一位好陌生既女仔四圍行同講解。第一眼望到個女仔,衣著係超短裙,跟本係啱啱遮到個pat, 人稱屢屌裙嗰種長度。上身就露出膊頭, ...
支持左大師兄先,再慢慢煲。
話事話,我長髮到腰果時真係試過金毛超短裙,不過我就無乜化妝只係查粉底小小口紅咁≧ω≦
作者: sam7211    時間: 2016-9-2 15:44

引用:
原帖由 bcm 於 2016-9-2 03:37 PM 發表
話事話,我長髮到腰果時真係試過金毛超短裙,不過我就無乜化妝只係查粉底小小口紅咁≧ω≦
嘩!大師兄嘅魅力竟然引埋b姐出嚟,點解唔見咗b姐之前嘅頭像呢?
作者: bcm    時間: 2016-9-2 15:47

引用:
原帖由 sam7211 於 2016-9-2 03:44 PM 發表

嘩!大師兄嘅魅力竟然引埋b姐出嚟,點解唔見咗b姐之前嘅頭像呢?
大師兄喎,我點敢唔出黎呀,佢係我地所有女奴嘅偶像黎≧ω≦
我之前邊張頭像????
作者: SexDevil    時間: 2016-9-2 16:39

引用:
原帖由 Klwong137 於 2016-9-2 08:06 AM 發表
有打先好呀,唔更新post 好快比人關,支持你
得得得,唔打飛機都打文,唔好吹啦,除非你係囡囡咁我就比你吹啦
作者: SexDevil    時間: 2016-9-2 16:41

引用:
原帖由 katherineTsang 於 2016-9-2 03:23 PM 發表
我like你嗰種佔有慾,坦白講每個女仔心裏面有想被佔有既慾望,而你正正搵到條鎖匙去打開嗰度被社會道德重重鎖住既門…… 等睇你地之後既故事! ^^
其實可能我個人本身賤賤格格咁,少少野都比我借題發揮講衰野,咁對方喺我面前就唔會再正正經經lor。
作者: SexDevil    時間: 2016-9-2 16:43

引用:
原帖由 bcm 於 2016-9-2 03:37 PM 發表
唔好再講啦,我幻想J你J左好多年,你仲要加埋金長髮超短摟屌裙,我真係J到乾塘架啦。
作者: SexDevil    時間: 2016-9-2 16:44

引用:
原帖由 sam7211 於 2016-9-2 03:44 PM 發表

B豬係我喺引版神交多年既女神
作者: SexDevil    時間: 2016-9-2 16:45

引用:
原帖由 bcm 於 2016-9-2 03:47 PM 發表
大師兄喎,我點敢唔出黎呀,佢係我地所有女奴嘅偶像黎≧ω≦
我之前邊張頭像????
又唔好咁講,呢度都有好多出色既男主人同性愛高手,我都要一路做一路學。
作者: 半退休叔叔    時間: 2016-9-2 19:06

作者: 床下純情的湯圓    時間: 2016-9-2 19:10

作者: SexDevil    時間: 2016-9-3 00:32

同K有過第一次後,大家都唔客氣,講多左好多sex,會講自己想玩啲乜咁,佢同我講佢有好多制服,不過佢男朋友唔識玩,只係當一件情趣衫,引到佢扯旗就除衫扑好冇癮。佢同我講,扑野點玩就我話晒事,不過佢著咩制服,佢想有返話事權,因為佢會有扮演嗰個職業既mood。

話說有一日又上佢屋企,佢叫我坐喺度等佢,我都估佢係要換制服,會係邊套呢?我都好期待。一出黎,完來係學生服,條裙都係好短,白恤衫有隻小蝴蝶,用髮夾夾起啲頭髮好有學生妹feel,仲有黑色長襪,同最緊要既黑色膠框眼鏡。

一出黎佢怕怕羞羞咁望住我,叫我一聲老師...原來佢要玩角色扮演。

我:呢位同學你過黎
K:知道,老師
我:我話過你幾多次,你條裙咁短,校規係唔客許,你唔好以為你成績好就唔駛守校規。
K:對唔住呀老師。
我:等我影低你,貼喺學校壁報版比人睇下(我用相機影低佢學生妹look)
K:唔好呀老師,會好羞怪架,唔好呀老師,我求下你丫
我:你知道羞啦咩?仲有,你條裙已經短,仲要唔打底,又要戴黑色bra走晒光,嘩!你睇你,仲要學人著t back(我隻手開始摸佢pat pat同揸佢對波)
K開始縮,睇黎佢好投入咁做一個被罰既學生妹。
我:等我睇下你書包有冇遺禁品。你睇你丫,人人都用書包你就用手袋,做援交呀?呢2個咩黎架?避孕套?你真係做援交呀?仲有,嘩,震旦都有?見你成績咁好乖乖咁,原來係隻小淫娃
K: 唔係呀,唔係我架,真係唔係我架。
我:用粒震旦震比老師睇,等我拍抵佢,如果你再犯校規我就喺早會播出黎比人睇下你有幾淫。

K一路用粒震旦震自己,一路求我放過佢,一開頭佢就震陰唇,比我喝一喝佢先震豆豆,一震豆豆佢就忍唔住,太刺激,求老師我插佢。我當然冇咁順攤啦。

我:插你丫ma,好,等我用手指插下你先。
K:唔好呀老師,我唔係要手指呀
我:唔要手指要咩呀?(我隻手起勢咁R)
K: 求下你唔好呀老師,我就黎高潮啦,求下你插我啦。
我,老師咪用手指插緊你lor。高潮唔好咩?
K:用啫,我想老師用啫插我,我求下你,我頂唔順要高潮啦。
我:老師條啫唔識插,剩係識屌,仲會只屌淫雞。
K:老師,我係淫雞,我係臭雞,我求下你快啲屌我個臭閪啦,我求下你。

我拎返隻手出黎,扯住K頭髮鬧佢,你對住老師講粗口?K個樣已經想喊咁。

我:我認得你,你老母黎投訴我話我扣你分,搞到我比校長鬧(我推佢落床,用力打左K一下pat pat)
K:唔關我事架
我:屌,唔關你事,你老母條數我就入落你條臭雞度。(再打多佢幾)
K:我唔敢啦,我真係唔敢啦
我唔理打左起碼20幾下,打到紅晒。
K:好痛呀老師,唔好再打啦。
我:咁仲要唔要比老師屌呀?
K:要呀,我好想呀,求下老師快啲屌我啦(K捉住我條啫拉我去插佢)
我:冇套wor。
K:屌左先啦,我要高潮啦

我插左入去唔夠一分鐘K就高潮左。之後就用返套再插。

我:你代你老母還債啦死臭雞(一路屌一路打佢pat pat)
K:我~我係臭雞,屌死我。
我:快啲望住個鏡頭,拍低你個賤樣。(一手扯佢頭髮對住鏡頭。
越講淫野越粗爆K就越high。
K:老師我唔得啦我又黎啦......

K兩次高潮之後無耐我都射左,初頭都冇諗過咁快會又打又鬧,不過玩玩下K好似幾受呢種玩法,而我都好投入咁去做老師。之後我同K一齊睇返拍左既片,佢話覺得自己好淫,不過好正,相信佢好滿意呢次既角式扮演。而我都慢慢開啟左K黑暗既一面。
作者: Johnnywong2016    時間: 2016-9-3 00:57

作者: dada__pig    時間: 2016-9-3 01:28

引用:
原帖由 SexDevil 於 2016-9-2 04:43 PM 發表

唔好再講啦,我幻想J你J左好多年,你仲要加埋金長髮超短摟屌裙,我真係J到乾塘架啦。
B豬係我既首席女神
作者: robben=v=    時間: 2016-9-3 02:43

咁 扮演過程上,其實有無真係開機拍攝,
定只係拎住個電話扮拍片玩下
作者: SexDevil    時間: 2016-9-3 03:09

引用:
原帖由 Johnnywong2016 於 2016-9-3 12:57 AM 發表
有冇OL版本,好期待啊
佢本身就係OL, 又會叫我做老闆, 所以經常都係OL版本
作者: SexDevil    時間: 2016-9-3 03:09

引用:
原帖由 dada__pig 於 2016-9-3 01:28 AM 發表

B豬係我既首席女神
咁次席呢?

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)