188Channel

標題: 終於同老婆刺激咗一次 再post版 真係更新啦……恭喜發財吖 祝大家新年快樂,出入平安 財色兼收 [打印本頁]

作者: hei09    時間: 2016-9-28 09:02     標題: 終於同老婆刺激咗一次 再post版 真係更新啦……恭喜發財吖 祝大家新年快樂,出入平安 財色兼收

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: andy63    時間: 2016-9-28 09:24

快D寫落去!
作者: kanamizu    時間: 2016-9-28 09:32

支持師兄,繼續post~
作者: 舒伯納    時間: 2016-9-28 10:33

一直有睇,唔錯,希望快d繼續
作者: yfrigel    時間: 2016-9-28 15:36

Very good. Probably the best stories I have read in the last few months. It sounds more realistic than many other stories.
作者: Sex_addict    時間: 2016-9-28 16:14

C cup 先正,岩岩好。
作者: 中村雅俊    時間: 2016-9-28 17:35

支持你繼續寫
作者: 西西利亞    時間: 2016-9-28 17:55

作者: hksamchan    時間: 2016-9-28 18:11

寫得好精彩,一路追著睇,快啲寫落去,好心急
作者: 蕭欣桐    時間: 2016-9-28 21:09

寫得好精彩 唔好俾佢停
作者: 西部狂野的採購    時間: 2016-9-28 21:53

作者: chinan    時間: 2016-9-28 23:18

作者: hei09    時間: 2016-9-28 23:35

我見老婆開始入哂幻想狀態,我加多兩錢肉緊比佢,我唔即時插佢住,返而分開佢對腳同錫佢下面。
老婆:老公,做咩吖?我想要吖……快啲插入黎啦…
我:老婆,你望住我吖……
老婆:做咩吖……
我:你幻想下我係軒仔
老婆:吓……佢乃我下面?……
我:係吖……佢乃緊你吖,好唔好?
老婆:好……好吖……快啲啦
我手口並用咁刺激老婆下面,要佢感覺強烈啲。
我:想唔想比軒仔睇到你下面吖?
老婆:想……想吖……但係……吖……
我:但係咩吖……
老婆:我驚佢真係會忍唔住攪我吖……
我:咁你想唔想同佢攪下?
老婆:唔知吖……你想你老婆比人攪咩……
我見佢開始好興奮,我就係上面插入老婆到,
我:老婆,痕唔痕吖……
老婆:好痕吖老公……快啲比我啦……
我:頭先有無幻想係軒仔乃緊你吖?
老婆:有吖……好刺激吖,我好似望住佢乃我咁……
我:咁你重想佢點對你吖?
老婆:乃大力啲吖……
我:你叫吖,你叫佢大力啲啦。
老婆:唔……叫唔出吖,咁醜怪……
我:嗱,老婆,你唔講我唔比你㗎……
老婆:唔好吖老公,快啲插啦……
我:咁你叫啦,叫軒仔大力啲啦。
老婆:大力啲乃吖……好舒服吖……
我:唔係吖,要講,軒仔,大力啲乃吖,
老婆:唔……唔……軒吖……大力啲吖……乃入啲吖……吖……吖
我:佢點乃你吖?
老婆:好大啖咁用條脷乃吖………吖
我一路插住老婆,一路叫佢睇住我碌嘢,
我:老婆,睇唔睇到我插緊你吖
老婆:睇到……好硬……好入吖
我:唔係我黎㗎,係軒仔吖……
老婆:吓……佢插緊我?……吖……吖
我:係吖……好唔好……
老婆:好……好……軒……大力啲……軒吖……唔得啦……又黎啦……吖……哎……喲
老婆今次高潮黎到連下身都不受控制咁抽搐,我睇見佢個淫樣都忍唔住射哂入去。
我知道我嘅計劃好有機會成功。
作者: hksamchan    時間: 2016-9-29 00:02

樓主睇黎軒仔好快可以上你老婆,好期待.
作者: manppp2004    時間: 2016-9-29 00:02

正, 等你update ar
作者: romancelover    時間: 2016-9-29 00:15

期待聽到你嘅好消息,願望成真!!
作者: fatfatlo    時間: 2016-9-29 08:54

精彩,快一點update ,期待中
作者: 寵物先生    時間: 2016-9-29 10:43

好好睇,好正
作者: 乳頭甜    時間: 2016-9-29 11:41

咁幾時比軒仔屌先
作者: go521    時間: 2016-9-29 13:37

引用:
原帖由 hei09 於 28-9-2016 23:35 發表
我見老婆開始入哂幻想狀態,我加多兩錢肉緊比佢,我唔即時插佢住,返而分開佢對腳同錫佢下面。
老婆:老公,做咩吖?我想要吖……快啲插入黎啦…
我:老婆,你望住我吖……
老婆:做咩&# ...
師兄厲害,十卜
作者: gunfan    時間: 2016-9-29 13:44

作者: lam2383    時間: 2016-9-29 18:09

正喎!好激
作者: 東熱汁男    時間: 2016-9-29 19:28

刺激偷歡性幻想,我也幻想老婆被佢同亊有一手,辦公室雜交。
作者: hei09    時間: 2016-9-29 22:23

我諗咗好耐,點樣可以將佢地拉埋一齊呢?軒仔夠唔夠膽上我老婆呢?老婆又係咪真係想試下偷食呢?如果樣樣都只係我一廂情願嘅諗法,咁咪好on 9? 但係我又好想試下佢地夠唔夠膽,所以諗到用舊橋,正所謂,橋唔怕舊,最緊要受。
有一次佢地公司同事放工後成班話去唱k,咁啱我又去接老婆放工,佢地都有叫埋我一齊去,所以就去埋一份,過程唔多講,都係唱下玩下飲下,但我就突然間有個諗頭,(扮醉)
我開四圍搵人玩,飲酒,扮哂好開心,飲好多,其實自己知無咁易醉,但去到某個時間就扮到好醉,訓咗係梳化到,老婆見到我就好擔心咁問我點吖,有無事吖?
我:老婆,返屋企啦…好頭暈吖
老婆:唏……人出酒你出命,麻鬼煩
老婆扶起我,我就扮哂無力咁,將啲重力放哂係老婆到
老婆:喂吖……你鬼死咁重,我點扶你吖,
(May姐……幫你吖)……真係天意,係軒仔把聲
老婆:好吖,快啲黎幫我啦,佢鬼死咁重,
老婆原本想將我交哂比軒仔,但我又重施故技,又將啲重力放哂比軒仔
軒仔:嘩,真係幾重喎。
老婆:咁一齊扶啦…
軒仔:好啦…
我夾咗係佢地中間,我依然係扮哂無力咁,佢地兩個局住每人一隻手响我後面攬住我,大約係(格拉底)位置,我重有意無意咁將老婆拉埋啲我到,即係話老婆個波係貼住哂軒仔隻手,行緊果時仲要磨下磨下,我聽到老婆呼吸越黎越大,都唔知係扶我累,定係有反應。
返到屋企,我即刻第一時間走去訓咗係個三坐位嘅梳化到,專登剩返張兩坐位嘅比佢地,老婆叫咗軒仔坐陣先,佢去咗攞毛巾同我抹面,老婆烏底身同我抹面,抹身,但佢可能已經唔記得自己今日係著條短牛仔裙,長度大約大脾上少少,佢烏底身後面一定會睇到,我仲裝到軒仔有偷竊佢裙底。
老婆同我抹完身自己都坐咗係軒仔隔離,我聽到佢話:呼……我都暈暈地
軒仔:may姐,你無事嘛?
老婆:無,我坐陣得啦…
軒仔:不如我幫你按下個頭吖
老婆:好吖……
我為免比到阻力佢地,我扮作轉身,用背面對住佢地,所以跟住嘅我只係聽到而睇唔到。
軒仔:好唔好啲?
老婆:唔……好舒服
軒仔:放鬆啲
跟住聽到好似錫咗一啖嘅聲……啜
老婆:你做咩吖?
軒仔:對唔住may姐,我……我忍唔住……
老婆:我老公就係前面咋,你飲大啦…
軒仔:may姐,我無飲大,我發覺我真係中意咗你。
老婆:咪玩啦…我老啦…你……唔……唔
老婆好似未講完就比啲嘢阻住咗佢講落去……
老婆:唔……唔……唔好吖
軒仔:may姐……
老婆:軒……唔……唔……唔好……吖
老婆:吖……唔……軒吖……唔好啦……
我聽到啲啜啜聲,唔知係咪老婆比軒仔啜緊對奶,
軒仔:may姐,我好辛苦吖……
隔咗一陣
老婆:吓……咁嘅……曄……好硬……
軒仔:嘎………嘎………may姐
老婆:軒……唔……唔好……唔好仲入去吖……吖
我感覺上好似再唔阻止佢地,真係會攪起上黎,畢竟我今次都係想試下佢地會唔會做啲咩,未知老婆心會點諗,所以都係要阻止佢地先,我又扮哂訓醒,預先伸個懶腰,未轉返身,比足夠時間佢地執下身先,慢慢咁起身,轉返向佢地方向,佢地已經坐返好。
我:老婆,乜你同軒仔係度嘅?
老婆:重好講,頭先你飲醉哂,好彩軒仔幫手扶你返黎咋……
軒仔:may姐,你老公而家醒咗,無咩事我走先啦…
老婆:好啦…唔該哂你吖,我送你出門啦…
送咗軒仔走……我第一時間捉我老婆入房。
作者: yfrigel    時間: 2016-9-29 22:43

finally, the climax is coming ~
作者: hksamchan    時間: 2016-9-29 23:30

已經到直路樓主做乜唔比軒仔上你老婆呀,妳老婆咁無準備應該會比軒仔中出添,正呀。快啲寫落去。
作者: doorman    時間: 2016-9-30 02:51

引用:
原帖由 hksamchan 於 2016-9-29 11:30 PM 發表
已經到直路樓主做乜唔比軒仔上你老婆呀,妳老婆咁無準備應該會比軒仔中出添,正呀。快啲寫落去。

作者: 靚靚老婆    時間: 2016-9-30 08:38

作者: hei09    時間: 2016-9-30 08:43

引用:
原帖由 靚靚老婆 於 2016-9-30 08:38 AM 發表
係自己老公面前比第二個男人攪,又羞恥又興奮
你有試過?
作者: Alexwu222844    時間: 2016-9-30 08:49

作者: alexyclam    時間: 2016-9-30 08:57

最終成事嘛?
作者: 靚靚老婆    時間: 2016-9-30 09:10

作者: alexyclam    時間: 2016-9-30 09:25

引用:
原帖由 靚靚老婆 於 2016-9-30 09:10 AM 發表
當然試過
感覺點呀…老公有一齊定齋睇?
作者: vychun2047    時間: 2016-9-30 13:42

睇住老婆同其他男八屌真係好刺激,我都試過一次。
作者: Oldwife    時間: 2016-9-30 14:31

作者: 東熱汁男    時間: 2016-9-30 14:32

引用:
原帖由 vychun2047 於 2016-9-30 01:42 PM 發表
睇住老婆同其他男八屌真係好刺激,我都試過一次。
偷偷𥄫實嗰種性興奮感覺會更強烈
作者: fullluck    時間: 2016-9-30 17:08

作者: mysen    時間: 2016-9-30 17:15

作者: hei09    時間: 2016-9-30 17:16

引用:
原帖由 東熱汁男 於 2016-9-30 02:32 PM 發表 [url=http://www.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=448919727&ptid=26125618][/url
偷偷𥄫實嗰種性興奮感覺會更強烈
我就係偷睇住老婆點樣比軒仔攪,好刺激
作者: mysen    時間: 2016-9-30 17:19

作者: hei09    時間: 2016-9-30 18:36

當然有
作者: mysen    時間: 2016-9-30 20:05

作者: hei09    時間: 2016-10-1 13:15

陸續有黎
作者: mysen    時間: 2016-10-1 14:37

作者: 東熱汁男    時間: 2016-10-1 14:40

引用:
原帖由 hei09 於 2016-9-30 05:16 PM 發表

我就係偷睇住老婆點樣比軒仔攪,好刺激
偷偷地拍低去,再同老婆睇翻,笑吓佢係淫西,跟著再同佢大戰,嗰種感覺真的很喜歡,射精量比平時多倍有多,快感更高
作者: 正衰衰仔    時間: 2016-10-1 15:30

你老婆幾大呀?
作者: hei09    時間: 2016-10-1 16:52

35…40
作者: 正衰衰仔    時間: 2016-10-1 17:09

好期待 幾時有update
作者: 舒伯納    時間: 2016-10-1 20:37

繼續寫,故事好吸引又特別,好睇,日日都追,但updata慢
作者: willis2600    時間: 2016-10-2 00:19

好想睇軒仔搞:smile_40:
作者: hei09    時間: 2016-10-2 00:21

入到房,老婆即刻話:老公,好彩你醒得及時吖
我:做咩吖?
老婆:頭先軒仔想攪我吖,
我:係咩?咁有無比佢攪咗吖?
老婆:攪咗就無……不過……
我:不過咩吖……
老婆:比佢抽晒水吖……
我:老婆上床先……
老婆:點解吖……
我:想知佢點抽你水,好興奮吖
老婆:有無攪錯吖你,老婆比人攪都興奮?
我扯高老婆條牛仔裙,拉開佢條底褲話:老婆,你都好似好興奮喎,濕哂嘅?
老婆:喂吖……好衰㗎你……
我一口就乃落去老婆到:快啲講,佢點攪你?
老婆:佢初初見我話頭暈,幫我按摩個頭囉…
我:跟住呢?
老婆:點知佢按按下錫咗我一啖個咀到。
我:老婆,你一路講哂個過程啦…我比舒服你啦…
老婆:唔……唔……跟住我問佢做咩囉……佢竟然話原來中意咗我好耐吖……
我:之後呢…
老婆:我初頭唔比佢錫㗎,點知佢夾硬黎,要同我kiss ,重申埋條脷入我口到……唔……老公,你乃得好舒服吖……
我:繼續講啦…
老婆:我比佢申個條脷入黎,終於忍唔住同佢kiss咗……錫咗無耐……佢仲揸我個波吖……
我:跟住呢…?
老婆:我比佢攬住咗走唔到……佢係咁揸我……吖……吖…… 仲拉起咗我件衫……伸咗隻手入去胸圍到…………吖……吖
又扯底咗個胸圍 ……我成個波就走咗出黎……點知……點知佢仲走去錫我個波吖…………吖……
我:佢有無啜你粒li吖?
老婆……有吖……佢……仲好大啖咁啜…………吖……
我係咁叫佢唔好…………反而佢仲越啜越大力……啜到我好痕吖……
跟住佢話好辛苦,初頭我都聽唔明佢講咩 ……隔咗陣原來佢自己拉開咗條褲,攞咗條嘢出黎吖…………
我望到一眼,嚇咗一跳……佢……好長……
跟住佢捉我隻手去摸佢,揸住佢……曄……好熱……同好硬…………吖……吖
我:咁你點吖……老婆……
老婆:我個心跳得好快……好勁……勁到自己都聽到心跳咁……佢捉住我隻手係佢條嘢到上下咁郁……越郁就越硬……吖軒重係我耳邊……嘎……嘎咁叫……我唔知點好……剩係識跟住佢咁chok佢條嘢……好興奮……佢就一路啜我個波無停過……又摸我大脾,我比佢攪到成個軟哂……佢越摸越入,我叫佢唔好……佢仲更加摸得入啲,直到佢摸到我下面……我成個震哂……佢成隻手㩒住我下面……我感覺唔知點咁……剩係知自己個時好想要………如果老公你唔係咁啱醒咗……我都怕自己會忍唔住吖……
作者: 演唱會1999    時間: 2016-10-2 00:41

你老婆唔應該做呢d工啦...
作者: pig1124    時間: 2016-10-2 05:54

作者: 天使之戀人    時間: 2016-10-2 07:36

作者: Raymondng2015    時間: 2016-10-2 09:07

作者: hei09    時間: 2016-10-2 09:18

引用:
原帖由 演唱會1999 於 2016-10-2 12:41 AM 發表
你老婆唔應該做呢d工啦...
咁應該做咩工呢?
作者: mysen    時間: 2016-10-2 09:19

作者: hksamchan    時間: 2016-10-2 17:24

C兄好精彩,睇嚟軒仔啅梗你老婆,不如約埋3p仲正
作者: hei09    時間: 2016-10-2 17:49

3p已經發生咗,遲啲會講,下一次會先講老婆點樣同軒仔攪上。
作者: sam959818    時間: 2016-10-2 17:52

正唔好比停,見到自己至愛的人給人屌到興奮自己好象倒了五味罐,好正
作者: hksamchan    時間: 2016-10-2 18:33

樓主不如我地約埋玩下3p,4p丫
作者: a12587410    時間: 2016-10-2 22:04

作者: 東熱汁男    時間: 2016-10-3 00:16

好好玩,跟著軒仔會繼續一起玩?其實軒仔下面大秋野,樓主吾怕比下去,比老婆笑?
作者: hei09    時間: 2016-10-3 05:52

引用:
原帖由 東熱汁男 於 2016-10-3 12:16 AM 發表
好好玩,跟著軒仔會繼續一起玩?其實軒仔下面大秋野,樓主吾怕比下去,比老婆笑?
邊有得比較?人比人比死人,玩得唔計得咁多嘅
作者: hei09    時間: 2016-10-3 08:58

經過上次老婆比軒仔抽過水一幕,我梗係執佢一劑勁㗎啦,過程就唔講啦…都係做愛個啲啦…反而我想同大家講下老婆比佢抽完水嘅後遺症,當晚做緊嘅時候我問老婆
我:你揸住佢碌嘢有咩感覺?
老婆:佢好熱,好硬囉…又好長……
我:仲有呢?
老婆:我諗……如果比佢插入黎,會唔會頂唔順,定會好舒服吖……
我:你想唔想試下吖……
老婆無出聲
我:老婆,唔怕喎,如果你真係想,我唔介紹吖,話哂我同你都咁耐夫妻,有啲新鮮感係好事㗎……你又識咗佢咁耐,都知佢唔係爛滾果啲人,無病嘅……
老婆:係……佢又真係幾乖仔嘅……但係老公,你真係唔介意我同第二個上床?
我:傻啦老婆:我知我地而家係尋刺激,唔係婚變嘛……
老婆:唔……
我:咁你想唔想試下佢條大嘢吖
老婆:其實都想吖……最衰你吖老公,攪到我好似好姣咁……但係……唔係要直接同佢講去上床吖?
我:老婆:放心,只要你肯,我會諗下點安排,
老婆:唔知吖,老公,你話事啦……
作者: mysen    時間: 2016-10-3 10:26

作者: yfrigel    時間: 2016-10-3 10:51

good, getting a little fake, but i like it
作者: bentayga    時間: 2016-10-3 10:54

師兄咪吊癮,快update啦!
作者: go521    時間: 2016-10-3 12:28

支持師兄
作者: 舒伯納    時間: 2016-10-3 13:54

好頂癮1!師13長1少啦
作者: boyboy2015    時間: 2016-10-3 14:34

引用:
原帖由 hei09 於 2016-10-3 08:58 AM 發表
經過上次老婆比軒仔抽過水一幕,我梗係執佢一劑勁㗎啦,過程就唔講啦…都係做愛個啲啦…反而我想同大家講下老婆比佢抽完水嘅後遺症,當晚做緊嘅時候我問老婆
我:你揸住佢碌嘢有咩感覺?
老婆: ...
幾時3p..?HAHa
作者: hei09    時間: 2016-10-3 17:39

引用:
原帖由 舒伯納 於 2016-10-3 01:54 PM 發表
好頂癮1!師13長1少啦
咩意思?唔明
作者: gunfan    時間: 2016-10-3 18:19

作者: hksamchan    時間: 2016-10-3 20:01

精彩絕倫,update得慢啲啫,見到老婆比人攪真係好刺激。
作者: 劉家璐    時間: 2016-10-3 21:35

作者: mrtaitau    時間: 2016-10-3 23:07

作者: 34C!    時間: 2016-10-4 02:11

睇到我都好興奮 吾知樓主點樣拉埋軒仔同你老婆呢
作者: wollytips    時間: 2016-10-4 08:11

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: fireinurhole123    時間: 2016-10-4 09:08

作者: hei09    時間: 2016-10-4 14:46

有一次接老婆收工,同樣地去食宵夜,我專登叫埋軒仔一齊去,初初都係講啲平常嘢,我一路食一路諗,點先可以拉到佢地呢?突然醒起下星期我自己有三日假放,就同老婆講
我:老婆,下星期我有三日假期,不如去過短期旅行囉…
老婆:得三日,去得邊吖?我又要攞假……
我:無所謂啦,出去行下,休息下都好嘛……
老婆:咁去邊吖?
突然軒仔講:不如黎我到囉…
老婆:係喎:軒,你住大嶼山㗎喎……
軒仔:係吖,你地可以燒下嘢食,游下水咁啦……
老婆:老公,好唔好?
我:都好吖……我都好耐無入過去,就咁話啦……嗱,咁你地返去攞定假啦…軒仔,我地夜晚先入黎搵你,好嗎?
軒:好吖,我順便準備啲嘢啦……

宵夜結束後,我就不停咁諗,呢次係機會啦…
出發前一日,例行同老婆攪嘢,我又係响中途試下老婆,(我好中意係中途玩下老婆)哈哈
我:老婆:聽日去軒仔到,不如試下同佢攪嘢呢…
老婆:吓……老公,你講真㗎……
我:係吖……試下嘛……人一世物一世……玩下嘛……又唔係動真情……你上次都話想試下比佢條大嘢……
老婆:但我好驚喎……
我:驚咩?
老婆:唔知吖……總之好驚囉……同佢咁熟……好似唔知點咁……
我:放心啦…老婆……我會睇實你嘅……哈哈……
老婆:你點睇吖……老公你好奸吖……
我:到時你咪知囉……

到正式入去搵軒仔個日,我同佢地一齊燒嘢食,其間梗係不停咁飲酒啦…差不多燒到成點鍾,我地都飲到差唔多,我就話:好啦…今日玩住咁多先,老婆我去沖涼先啦,你同軒仔執埋啲嘢先沖啦…
我去咗沖涼個時,唔知佢地有無嘢發生㗎,到我沖完出黎就叫老婆沖啦,同老婆返房佢準備攞衫換啦…我同老婆講
我:老婆,一陣你著呢件啦…(其實只不過係一件好大件嘅白色T恤),
老婆:你預備㗎?
我:係吖,比你㗎
老婆:褲呢?
我:無喎
老婆:吓?……就咁著?
我:係吖,你試下
老婆:啱啱摭住pat pat 多少少咋喎
我:good 我就係想咁
老婆:咁咪見哂囉?
我:唔好咩…哈哈
老婆:變態㗎你……哈哈
老婆去咗沖涼,我同軒仔就坐係廳到吹水睇電視,老婆沖完出黎,我同軒仔都睇定定望住佢,佢著咗件大T恤 ,無著褲 不特只,重要見到係紅底褲 兼且無dar 飛釘,我心諗,死婆……重去得盡過我,老婆一邊用毛巾抹頭,一邊返房,完全無望過我地,但係我地可以好明顯睇到佢抹頭嘅動作已經令一對波左右擺動,軒仔定一定神後話:我都去沖涼先……(都唔佢係咪去打jj)哈哈
我就跟老婆入咗房,一入去我從後攬住老婆,即刻搓佢對波話
我:老婆,你咁著係咪想我係個廳到強姦你
老婆:你唔係想我咁咩……
我:你知唔知軒仔睇到扯哂旗
老婆:我估到吖……所以我先唔望你地……
我從衫底伸手去揸老婆個波,一路揸一路講,你咁著軒仔一定忍唔住攪你……
老婆:我頭先係厠所都有幻想佢點攪我……
幻想到自己都忍唔住吖……
我:忍唔住咩…
老婆:忍唔住摸下自己下面囉……
我即刻拉開老婆條底褲摸下
我:嘩……老婆,沖完涼仲係咁濕嘅……
老婆:係吖……越諗……就越濕……
我:好,等我再幫下你……濕啲……
我要老婆扒係床邊分開對腳,我自己都急不及待用口去乃下啲鮑汁,手口並用,總之要老婆痕死為止……但係我又唔插佢……你地知點解㗎啦……我聽到廳出面有聲,應該軒仔沖完涼出黎,我同老婆講:嗱,老婆,你而家出去同軒仔傾下計啦…你話我訓咗得㗎啦……
老婆:吓……而家出去? 但我想要喎……
我:我知……你去搵軒仔比你啦……
老婆: 乜你咁㗎……
我:你去唔去吖……(我不停咁捽緊老婆下面)
老婆:吖……吖……老公……唔好……唔好再攪啦……我……去啦……去啦……
老婆就濕住哂個西出咗去……
下一節……老婆正式勾引軒仔上馬……
作者: mysen    時間: 2016-10-4 14:51

作者: Edddd    時間: 2016-10-4 16:47

作者: ssiuwa    時間: 2016-10-4 17:41

作者: hksamchan    時間: 2016-10-4 17:54

好精彩,好心急,好似自已有份等攪嘢咁。
作者: romancelover    時間: 2016-10-4 18:41

超級精彩!好期待下集!
引用:
原帖由 hei09 於 2016-10-4 02:46 PM 發表
有一次接老婆收工,同樣地去食宵夜,我專登叫埋軒仔一齊去,初初都係講啲平常嘢,我一路食一路諗,點先可以拉到佢地呢?突然醒起下星期我自己有三日假放,就同老婆講
我:老婆,下星期我有三日假期,不 ...

作者: willis2600    時間: 2016-10-4 21:19

睇到都HIGH
作者: 螞蟻上樹D    時間: 2016-10-4 21:22

嘩~
到戲肉喇,求師兄快更新:smile_o12:
作者: 乳頭甜    時間: 2016-10-4 22:46

順便勾引下我
作者: manppp2004    時間: 2016-10-4 23:08

:smile_40: 好正, 師兄快更新
作者: civil5678    時間: 2016-10-4 23:25

好過份,又好刺激,又好奇待。。。。。
作者: 好一個煩人    時間: 2016-10-4 23:38

好耐都無睇過甘高質素既文章, 支持師兄
作者: hksamchan    時間: 2016-10-4 23:39

樓主寫得好精彩,講中哂我心聲,好嘢
作者: 演唱會1999    時間: 2016-10-5 00:13

白熱階段,邊睇邊扯
作者: 東熱汁男    時間: 2016-10-5 00:34

樓主真好計劃,順利的話可以成事,吾怪得你話過偷偷睇住你老婆的淫夢成真,嗰種性興奮的成功感更刺激,快寫下去,好想知過程是否順利,軒仔能否成功進入水濂洞
作者: fireinurhole123    時間: 2016-10-5 08:59

正!
作者: Alexwu222844    時間: 2016-10-5 10:16

作者: hei09    時間: 2016-10-5 11:27

引用:
原帖由 Alexwu222844 於 2016-10-5 10:16 AM 發表
師兄真係咁做呀
係吖
作者: nkc1989hkjc    時間: 2016-10-5 11:42

作者: w22k    時間: 2016-10-5 12:05

作者: Alexwu222844    時間: 2016-10-5 12:10

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)