188Channel

標題: 她們淫西年代-財神遇上淫西予章(#149) [打印本頁]

作者: spamna    時間: 2016-11-15 22:38     標題: 她們淫西年代-財神遇上淫西予章(#149)

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: spamna    時間: 2016-11-15 22:39

翠絲一個身形壓祖莉亞在床上,用嬌滴滴聲線,手指更在祖莉亞胸口劃動:「你都知我有性高潮先寫都文嘛!你都咁多兵旁住你,你都用唔著啦,攞來老公(自慰棒)用一陣冇傷肝啊!你唔俾我用你枝老公(自慰棒)...就用你身體頂住先啦!」翠絲隻手伸進祖莉亞空姐裙摸佢個妹妹。
「喲﹏!咪搞人地妹妹吖!喲﹏!」祖莉亞享受翠絲摸索。

祖莉亞輕輕用手推開翠絲身體:「喂!你啱啱偷用我捧捧老公,再想用我身體...!」

翠絲用嘴唇輕咬祖莉亞手指:「唔﹏!衰婆,求先啱啱就有靈感到,俾你一嚇,靈感走晒,你要補償番俾我,你就下我啦!俾我搞下吖,我要靈感寫作唷!」

翠絲講完咀落祖莉亞嘴唇,祖莉亞用手指檔架住翠絲嘴唇:「噫!你唔使咁猴禽...同埋你...唔係我杯茶!今晚我約咗朋友阿sam(阿森)出來飲嘢。」

翠絲詐地地將個頭伏在祖莉亞胸部:「唓!阿sam係你炮友來嘅!」

祖莉亞雙手搣翠絲面珠:「阿sam有位高大英俊大 隻 佬 來添!你有冇興趣先?」

翠絲聽到大隻佬三個字,眼睛發晒光:「係咩!真定假啊!好姊妹!」

祖莉亞沒好氣企返起身整理制服:「係呀!約咗今晚老蘭飲酒,掂會呃你個衰妹呀?」

祖莉亞雙手再輕輕搣翠絲面珠。

翠絲雙手托一托自己豪乳:「咁樣要裝番靚靚副架餐先。」

祖莉亞行番出廳回頭講:「衰妹你簡直世紀大淫娃!」

翠絲扮嬲回應,手拿起迷你兵團公仔扔去祖莉亞:「你都係世紀大賤婦啦!哈哈!」

不過唔夠祖莉亞快,關門逃之夭夭了:「我沖番個涼先...!」。

房內翠絲光著身對住牆壁上幾幅大隻佬美國先生海報,其中係阿諾舒華辛力加海報,翠絲用手指篤住阿諾張海報下面泳褲地方:「大隻佬,i loveyou!唔係啦,我都沖番個靚靚涼先!」

翠絲飛快竄埋浴室裡!「嘩!你對波好似又大咗喎!揸下先!嘩!幾有彈性喎!」

「哇!揸人地咁X痛呀!我又...揸番對波!嘩!你都幾...墮手喎!」

「哈哈!好痕呀!咪...再搞我...真係要呀!!!」

「要咪要囉!怕你呀!以前起大學時期,我倆又未試過呀!睇睇你吖!你咪郁得仲勁過我!真係醜字唔使囉!」

「係...你搞人地妹妹仔先,仲話人唔知醜,你就唔知醜啦!呵﹏!好舒服死人啦!你把口得係好得呀!」

兩個絶配淫西真係天生一對,咁樣都可以玩埋百合!

老蘭最多人潮人去夜天堂,祖莉亞同翠絲兩人穿上性感迷人衣裳,袓莉亞白色窄身low dress短裙,show心口業事線有三吋長,裙頭短到彎腰都露底底來,而翠絲襯黑色露背窄身裙,裙後用四條彈性幼帶連繫,內裡罩都唔載,雖然兩位未必最索!但在場男士眼金金睇住兩位靚女鬼火咁靚。

初頭兩女坐的士來,差D累的士司機失事,好彩有驚冇危,真係謝天謝地,的士司機仲優惠價比兩條女,下次call番車有7折添。

在club裡有位男士揮手和迎接,西裝四眼金絲眼鏡,頭髮正齊,五官ok笑笑口:「祖莉亞,你地到啦,我地坐嗰邊,來,我介紹朋友俾你地識,我地叫咗啤酒同小食等你地來,來來!!」

阿森帶兩女坐起U型軟坐位,坐位已坐了一位穿上白色暗花恤衫大隻佬,頭髮整理,不過有少少細眼,而恤衫扣少兩粒鈕,打出40吋胸肌來。阿森介紹俾兩女:「大隻佬叫don(阿當)。」

翠絲姣晒樣地捉實阿當:「你好唷!我叫jess。」

祖莉亞蹺住阿森坐下來,阿當和翠絲坐埋一起,四人談笑風生喝下酒,再加上姣婆遇胭脂客,阿當和翠絲慢慢坐埋挨貼,再慢慢阿當隻手攪住翠絲條腰,翠絲又用手搭住阿當大腳。

祖莉亞將小食蝦條放進波罅中,要阿森用口來食,翠絲有樣學樣,又將蝦條放入自己波罅中等阿當去食,翠絲專登更將薯片跌落佢雪白乳溝,要阿當一定用口食。

為美女服務,就算倒立食都要去食,阿當將頭挨近翠絲波罅,陣陣香味索,阿當下面即時J起來,搞到翠絲鬼咁興奮,翠絲再將蝦條放進阿當褲檔中間,今次由翠絲來親自去含...唔係,去食條蝦條,翠絲趴下身,眼前阿當和阿森角度視望翠絲對波就跌出這樣,翠絲更用口唇輕碰阿當凸起地方,搞到阿當頭汗滲下,全身差唔多慶,而兩女人穿上短裙,坐姿會令條裙摺上少少,裙裡隱約走光,坐旁邊阿森和阿當互望兩女裙裡春光,差點鼻血流。

作者: spamna    時間: 2016-11-15 22:40

阿森和阿當打眼色「我地不如轉過地方再飲再玩好嗎?不如上我屋企ok?」

兩女發晒春冇問題。

阿森開了車,順道去7仔買兩打啤酒和小食。四人去了阿森屋企,播放舒情音樂,再開數罐啤酒喝,女方要求男方脫衣舞助慶,阿森和阿當不會托靚女手掙啦,兩個男人隨著音樂擺動粗要脫衣,兩男人表情趣怪,令兩靚女歡笑萬分,翠絲當充伴舞,在阿當旁扭腰弄手,更撫摸阿當胸肌,阿當隨即震波數下,翠絲望見震波發姣用手輕輕捏阿當粒蓮:「噢!好man唷﹏!」

兩男脫剩孖煙囪,阿森鬼主意地:「嗱!我地型男就...下除晒啦,今次應該到你地女士啦?」

阿當隨即附和:「你地女士唔係驚嗎?」。

祖莉亞和翠絲不能衰俾男人睇,祖莉亞喝一口啤酒講:「好!我同好姊妹就破天荒地...就一個天體會吧!」翠絲也喝了一口,兩女站了起來,兩男坐定定

等睇美女脫衣。

兩女婀娜多姿輕巧扭動幼腰,再慢慢兩女身體互磨,睇到阿森和當流口水,係咁搓手掌。

女人磨完身體後,再互相脫對方衣服,慢慢拉下滑過乳房,兩女好知男人心理,兩女將對波緊貼住對方,唔俾男人望到粒蓮頭,兩男人伸頭舔脷,用盡方法想望兩女胸前粒乳頭,兩女繼續拉下對方衣服,噢嘩!

兩女都穿上丁字褲,祖莉亞白色丁字褲,翠絲紫色丁字褲,兩女轉背,圪起圓圓滑滑patpat,丁字褲中間褲位剛好包住誘惑迷人性感私處,輕輕扭動patpat,雖然兩女動作有點硬,但已兩男大叫慶奮,下面細佬扯起來:「正呀?同韓國女團有得比,i love you

呀!轉身比我地下吖!」

兩女轉身,不過雙手仍然護住胸前乳首和下面私處,兩男睇到兩對又白又大又堅挺對波,最吸引男人就係遮遮掩掩,性感程度爆燈,兩男眼晴似要跌出來,兩男緊張得互摸對方大髀:「正啊正啊!仲...有冇露多少少呀?」

祖莉亞和翠絲兩人打了眼色,只放開下面隻手,下身少少丁字布蓋掩私處,緊緊攝進肉縫,兩女好似跳艷舞咁,雙雙坐在阿森和阿當大髀上,扭腰擺胸。

雖然兩女仍然護遮上面兩點,但咁近咫尺望靚女心口震下浪下,兩男下面真扯得要爆,再加上兩女下體同下體係咁磨棍,真係少一耐力即爆!兩男雙手在撫摸兩女誘人胴體,兩男眼晴未離開過,𥄫實兩女胸脯,搖下,阿森不規矩地撫摸祖莉亞玉腿,阿當個樣子餓狼地望實翠絲大波:「你對波好正呀!」

翠絲呵呵氣:「你...係咪想搓呢!」

阿當老實點頭。

祖莉亞叫了一聲:「咁...天體會開始。」

佢講完最後,兩女胸前大解放,雙手放開,一對粉紅色蓮頭,呈現空氣中,乳頭顏色粉帶啡,而乳暈大個祖莉亞少少。

祖莉亞坐住阿森大髀,拿起罐啤酒,雙手夾緊乳房,逼出深溝,再倒少少啤酒落心口,阿森唔使叫知到要做乜,用盡力啜心口啤酒。

作者: spamna    時間: 2016-11-15 22:58

啜啜啜!

喝完再倒少少,阿森再喝。

啜啜啜!

而翠絲自己喝口啤酒和阿當互嘴來飲,慢慢變成脷疊脷打茄輪來,翠絲輕輕地叫:「來...搓我對波啊!」

阿當想唔到眼前咁幾淫,佢老實不客氣雙手搓揉翠絲對波,軟軟林林又彈性。

而祖莉亞已經俾阿森啜啜乳頭,啜住扯長輕咬,發出輕輕吟聲:「嗯﹏!好正唷!啜大力點呀!」

阿森等唔切,再俾祖莉亞係咁用妹妹磨細佬法,未插洞驚爆漿:「我...我入房ko件千年淫娃先,阿當你就廳做住先呀!」

祖莉亞講笑地:「翠絲好大食唷!阿當你要餵飽我姊妹呀!」

阿森連抱帶跑入房。

好快房內傳出啪啪啪聲和祖莉亞叫床聲:「啊﹏唷﹏插得得正呀!喲嗯﹏嗚﹏冇得頂呀!」

翠絲嘴巴含阿當硬得發紅七吋硬梆梆長雞巴吞吐,唔唔唔!阿當眼看翠絲在佢兩腿中間含出含入,享受靚女吹蕭不突止,仲要翠絲自動自覺來個打奶炮,阿當都未試過有個豪乳打奶炮,邊打奶炮邊用脷奶龜頭,真係視覺享受啦!阿當伸隻手去摸摸翠絲下面個妹妹,手指勾進翠絲濕濡滿瀉淫穴:「嘩!濕得好犀利喎!」

翠絲雙眼含晒春:「你...搞人地妹妹好...舒服啊...唔!」

阿當聽到翠絲想仆:「你...差唔多需要...你躺下sofa...先!」翠絲美媚地爬上梳化,掰開雙腿等條又熱又硬雞巴插入濕洞止火。

阿當心情又激動又興奮死,手都震埋地載上套,再爬上翠絲下身,瞄準濕濡濡粉紅嫩嫩小穴,一下插進翠絲下面濕洞,卜!嘩哇!直即屌到翠絲擘大口叫:「爽﹏死我啊﹏啊﹏!入D插入D﹏!

呀﹏!」

衰妹翠絲爽極雙腳呈現開V型咁,雙手緊緊抓住阿當背部,盡要吸盡男人精華,西水啪啪滲出來。房內祖莉亞俾阿森狗仔(背後式)進入:「屌爆你個西,嗄...!祖莉亞你...身體係最正啊!裡面吸...得好緊要...,你是最捧的,嗄!」

祖莉亞姣西用屁般頂後:「嗯嗯嗯﹏!」

阿森再用臥側托髀從後插入,祖莉亞個淫娃仲要自已捽粒陰蒂來曾加快樂,兩人咀也不停地咀,阿森最後敵唔過件淫西祖莉亞陰功,:「我...我要射...射嘢吖!」

祖莉亞爽透叫:「射射我口裡爆吖!」

阿森唔客氣,除套對準祖莉亞口發炮,濃濃白濁精液全數射進祖莉亞口裡,祖莉亞含實啜埋最後一滴精。祖莉亞lam lam嘴角精液後,聽到出面廳激戰進行中,祖莉亞和阿森兩人行出廳睇翠絲二人,翠絲繼續俾阿當大隻佬大力鋤,擘大口地攬實阿當身軀叫:「啊﹏!唔得吖!我...要去...喲﹏!」

祖莉亞笑淫淫:「衰妹,正唔正呀!係咪爽Y Y哩!」

翠絲滿臉紅霞,一看高潮來過的翠絲點點頭:「係啊﹏!佢好X勁啊﹏!啊﹏!」

翠絲投入做愛,在旁祖莉亞依偎阿森身體睇緊一場唔使錢真人show 。

祖莉亞睇到忍唔住隻手輕握住阿森細佬有所動作,而阿森何常唔係忍唔住又再摸下祖莉亞對波。

祖莉亞姣晒樣同阿森講:「我知道你好想摸我嘅...姊妹對波啦!今次我就破例俾你摸下翠絲對波啦!!!」

阿森聽到都J...扯得突別勁,仲起自己條女面前,可以明正言順摸第二個女人對波,仲係好姊妹對波,同樣又大對波。

阿森起club度都偷望翠絲對波已流口水,今次唔摸下就笨柒,伸手摸翠絲對波:「嘩!,真...好X堅挺呀!好...軟林林...正呀!」

阿當笑住口講:「係呀!翠絲對波真係好正呀,摸極都唔厭㗎!」

翠絲俾兩個男人四隻手摸搓對波,亢奮地叫:「噢﹏!摸...得好舒服死我!」

祖莉亞更挺起胸部讓阿森摸波。阿森同時捏捽兩女乳頭:「兩條女對波摸感真係唔同㗎!阿當你都試下摸摸看!唔好執輸。」

祖莉亞撒嬌:「耶!唔好啦!」

翠絲揶揄祖莉亞:「你個衰婆,摸下都唔蝕底啦!」

阿森再推前讓俾阿當摸:「係啦!你都俾人摸下先知道你勁料嗎?來呀!」

阿當稍微換個動作繼續屌,隻手伸去摸祖莉亞對波:「真...真係堅料呀!」

阿森再將祖莉亞放好位置讓兄弟揸揸摸摸,阿當站起來,提高一隻腳,將下面支炮對住祖莉亞個嘴,插去口交,而祖莉亞伸含住雞巴,手去摸翠絲對奶子。

作者: spamna    時間: 2016-11-15 23:04

兩part人互摸互望,場面好似色情電影情節一樣咁淫亂,當阿當一輪快攻下,阿當沉重鼻音,要發洩:「我射...咤!」

雖然阿當有載套,翠絲feel到勁射精液碰到子宮,high得翠絲像缺水金魚咁,張開口地吟:「呵﹏呵﹏!我...我靈感到啦啊﹏!」

阿當慢慢退出雞巴,祖莉亞急不及待幫阿當褪下裝咗精液膠笠,讓給翠絲看佢傑作:「嘩...!射咁多出來喎!你睇衰妹!嘻嘻!」

翠絲喘晒氣:「嗄嗄嗄!好正好正呀!呼冧晒吖!」

祖莉亞見阿當雞巴好似大個阿森少少,淫淫地伸手摸下阿當大腿內側,再摸下阿當淫水弄濕啷啷:「我...幫你清潔番...!」阿當眼神詢問阿森可以幹祖莉亞,阿森點頭:「祖莉亞鍾意咪俾佢囉!」

祖莉亞將個哄埋去阿當兩腿中間,伸脷舔阿當條半軟雞巴,在龜頭肉冠打着轉動,祖莉亞口技超班,或俾第二個靚女吹,數秒即硬,仲要比剛才要大,今次換parther,阿森梗係想換parther啦,橫掂祖莉亞又唔係自己條女,大家都係炮友。

適逢期會,好難再有下次,而阿森老西將下面支炮對住個失暈暈翠絲個口質入去。

翠絲逆來順受伸出少少脷lam阿森前端,再慢慢含入枝棍入口裡吹。

兩男坐下sofa,讓女士騎馬咁騎策動,對波起正面前彈下彈下,唔啜蓮頭都唔係男人,真係爽都冇朋友,最緊要祖莉亞和翠絲爛玩嗰隻,任鋤任砌不厭,花式玩足,好快又爆第二次。

兩個鐘頭內;兩個男人足足砌足四次,而兩條女滿足五六次高潮,而兩男人筋疲力盡瞓咗地下,條J射到冇晒子彈變晒軟,冇力再硬,祖莉亞和翠絲穿回衣服,翠絲用腳趾撩下阿當軟軟雞巴:「諗住你地會做到天光添!失望。」

祖莉亞笑笑口蹲下來,手指點點阿森條軟JJ:「你下次抖足精神再搵我啊!」兩個淫娃攬住腰離開住所。

第一個故事完

作者: spamna    時間: 2016-11-15 23:08

手機上文,列行列罅咁,影響咗大家睇文樂趣添,sorry ,手機上文真係幾煩:smile_o03:
作者: 淄青李氏    時間: 2016-11-16 12:20

作者: yamatake1977    時間: 2016-11-16 13:06

諗起嗰部電影《性癮》,兩個青春淫西大戰各式洋腸,真正《洋腸派對》的開始!
作者: spamna    時間: 2016-11-16 13:21

引用:
原帖由 淄青李氏 於 16-11-2016 12:20 發表
沙發 !!!

不過今日真係少少忙 , 明日再睇 ... 今次係我同S兄 ,
係 "淫亂姐妹花" 同一題材既決戰 , 我就睇下你出咩大招 !!!

(PS:不過我果篇 , 可能最遲要到2月頭先有)
哈哈,我唔止咁少,我寫緊兩個淫西新故事,你可以睇埋新故事,再想用咩招出來打我個她們淫西年代:smile_o06:
作者: spamna    時間: 2016-11-16 13:23

引用:
原帖由 yamatake1977 於 16-11-2016 13:06 發表
諗起嗰部電影《性癮》,兩個青春淫西大戰各式洋腸,真正《洋腸派對》的開始!
你所講套//性癮\\冇睇過,可能形式差唔多啦!!!:smile_o10:
作者: 淄青李氏    時間: 2016-11-17 09:09

作者: 淄青李氏    時間: 2016-11-17 10:05

作者: spamna    時間: 2016-11-17 11:43

引用:
原帖由 淄青李氏 於 17-11-2016 10:05 發表
另一位係叫翠絲(jess),同樣廿三歲,同祖莉亞同年同月,唔同日子出世,唔係一定被人話孖女添?不過翠絲身裁剛好比祖莉亞大少少,34 35 36
... 咁大鑊???
修改返:smile_35::smile_35:
作者: 一招收你皮    時間: 2016-11-17 16:54

如果係真人就好啦..:smile_o06:
作者: spamna    時間: 2016-11-17 20:54

引用:
原帖由 一招收你皮 於 17-11-2016 16:54 發表
如果係真人就好啦..:smile_o06:
一定有,除非冇...
作者: 無巧火成書    時間: 2016-11-21 01:19

作者: spamna    時間: 2016-11-21 07:55

引用:
原帖由 無巧火成書 於 21-11-2016 01:19 發表

手機上文有點麻煩?可能都係,鬼叫香討app上唔到色區,手機app貼文基本同桌面電腦都一樣易。建議香討管理層研究下,如果嫌棄色區,怕拉低香討格調,其實可唔可以獨立整個香討色區app,咁就2全其美啦。說回正題,spam ...
哈哈!一言為定呀,我寫緊故事七七八八,仲掙三三兩兩,完事再pm你
作者: 無巧火成書    時間: 2016-11-22 12:59

作者: spamna    時間: 2016-11-22 13:15

引用:
原帖由 無巧火成書 於 22-11-2016 12:59 發表

手機打文黎講google文件比word好用,spamna兄可以下載試一下
我求其用普通手機記錄簿寫文,貪佢唔使用數據,我又可以隨時寫文都得,唔受網絡影響寫文,我手機冇裝你所講apps,我算係半個老人家,太先進科技唔蹺。:smile_35:
作者: spanma    時間: 2016-11-29 08:50

作者: spanma    時間: 2016-11-29 08:52

作者: spanma    時間: 2016-11-29 08:54

作者: 淄青李氏    時間: 2016-11-29 09:31

作者: 無巧火成書    時間: 2016-11-29 11:29

作者: spamna    時間: 2016-11-29 13:22

引用:
原帖由 淄青李氏 於 29-11-2016 09:31 發表

咩轉轉ACC???
... 一次出咁多 , 真係要慢慢睇喎 , 先留字 後回覆 ...
盡快睇啦
作者: spamna    時間: 2016-11-29 13:28

引用:
原帖由 無巧火成書 於 29-11-2016 11:29 發表
真人騷寫得好細緻,正!!
真人騷依場戲肉真係搵料搵到我死呀!如果普通同人做,好似平淡,突然間諗起日本鹹濕節目,就係一個男人唱歌,AV女優幫男打飛機,咁樣前面有白色布剛好遮要害,再用燈光,淨係見到個影用,依種效果仲吸引人,所以我今次用條橋擺起依個故事到。
作者: spanma    時間: 2016-11-29 13:41

作者: 無巧火成書    時間: 2016-11-29 13:54

作者: spamna    時間: 2016-11-29 17:48

引用:
原帖由 無巧火成書 於 29-11-2016 13:54 發表

所以話呢篇心機野呢,期待下回!
下回仲頭痛,好多嘢想寫,但又唔知掂著手,小弟又個請求,下一個男主用你名ok嗎,無巧兄
作者: spamna    時間: 2016-11-29 17:49

引用:
原帖由 淄青李氏 於 29-11-2016 09:31 發表

咩轉轉ACC???
... 一次出咁多 , 真係要慢慢睇喎 , 先留字 後回覆 ...
無,不過今次搵人代我上文,依個人你都識嘅!
作者: 無巧火成書    時間: 2016-11-29 18:15

作者: spamna    時間: 2016-11-29 21:28

引用:
原帖由 無巧火成書 於 29-11-2016 18:15 發表

哇,呢排好紅,文廸兄搵我你又搵我,做左串星。講笑啫,冇問題啦!
暫時想到少少故事,淫西3剔手D
作者: 淄青李氏    時間: 2016-11-30 11:13

作者: 淄青李氏    時間: 2016-11-30 14:45

作者: spamna    時間: 2016-11-30 18:50

引用:
原帖由 淄青李氏 於 30-11-2016 14:45 發表

因為時間關係 , 小弟只睇左#20 ... 只可以話同小弟收皮作 ,
真係撞到7彩 , 連肌肉男都撞埋 !!!

不過 , 小弟又真係有少少議見 , 算係自己對女性既少少見解 ,
講錯唔好怪我 (話晒小弟係青頭仔 , 講錯好正常姐)
...
你意見我接受,不過等下次用。我諗兩條女去玩,初頭係叫隻黑鴨返酒店玩,不過平凡乏味,而玩燈籠式會新鮮d,條橋抄日本鹹濕節目,起白布裡面,用燈光,黑人顯示白布,暫時色文好似未用,咪取境用咗(一來避開法律灰色地帶,唔係實牙實齒砌,有嘢遮擋下,唔係五條俊男去搞啦。而翠絲已算痴女,不停玩黑大肉捧,做得舞男,要將氣氛,客人情緒,性需要控制手中,又唔可以客大過晒火位,同埋,原本黑人同翠絲唔只咁少場口,仲玩倒吊69,做鴨都係一份工作,快快手搞完收錢,所以冇寫下去。
作者: 淄青李氏    時間: 2016-12-2 09:52

作者: csh68    時間: 2016-12-2 11:03

作者: spamna    時間: 2016-12-3 10:11

引用:
原帖由 淄青李氏 於 2-12-2016 09:52 發表

岩岩睇完#21 , 無特別野想回 , 都係回翻你呢一段先 ...
係呢 , S兄係有無去D西咸網站參考???

事實上我上面講果個REAL CRAZY , 都係有玩當眾扑野
不過正如S兄所講 , 尤其係對舞男來講 , 主要都只係意思意思
...
我都有睇外國real crazy,當場搞嘢,但我要咁多P人玩,我會暈,難寫場景,取易不取難,簡簡單單,一對一仲易控制。
作者: spamna    時間: 2016-12-3 10:22

引用:
原帖由 csh68 於 2-12-2016 11:03 發表
建議樓主寫多些3P或女同情節。
之前娜娜的故事寫得精彩,繼續努力,樓主。
3P或多人P都有寫過,對上"荒淫渡假屋",嗰情景真係諗到頭爆。女女愛愛,以前D故事輕輕帶過,我試下寫女女愛情節多D啦,娜娜故事以過去式,唔再寫了:smile_39:,我會努力,謝謝觀看csh68兄
作者: csh68    時間: 2016-12-3 13:18

作者: spamna    時間: 2016-12-3 18:04

引用:
原帖由 csh68 於 3-12-2016 13:18 發表
jason的故事,作者jason嗎?可能睇過,冇晒印象囉!:smile_35:比條

link po 上來再睇過。多謝你賞識我啊!劉sir已升上神人,好似電影食神裡頭有句"有心,個個都係神人!"我懶嗎,做個平凡算啦

:smile_13:

作者: csh68    時間: 2016-12-3 20:45

作者: 淄青李氏    時間: 2016-12-5 08:18

作者: spamna    時間: 2016-12-15 16:51

引用:
原帖由 csh68 於 3-12-2016 20:45 發表
http://m.188channel.com/index.php?action=thread&tid=12895318&extra=page%3D266

這是多年前作品,Jason的生活
睇咗篇文,我明白一山還有一山高,強中之有強中手,jason有劉金發影子,有三個紅顏知己,如果你堅持寫,你名氣一定唔會少得劉sir,我寫法同你都有七分似,我真係井底之蛙,要多多努力先得。我諗樓主起現實中職場都係"大孖沙",寫到商業時,都好詳細,不過都複雜,人物太多,最欣賞係5p個場境,寫到有慾,我早早回過你篇文,起#106樓回過,寫到28停咗,掂解唔繼續寫落去

作者: spamna    時間: 2016-12-15 16:58

回顧今年寫了三篇文"荒淫渡假屋" "衛夫人" "她們淫西年代":smile_15:,:smile_35:淫西3要明年一月再上,進度太慢了:smile_35:
作者: spamna    時間: 2017-1-1 21:56

淫西3
祖莉亞有段時期當過私人補習,她更食了一個處男童真,誰處男幸運兒咁好彩俾淫娃祖莉亞被啅了?那幸運兒名姓"無"單名叫"巧"哥仔補習,姓氏無少之又少,除了漫畫"中華英雄"無敵同無情兩個人物之外,祖莉亞認識第三個無巧小哥兒?祖莉亞腦中無巧老爹都叫無敵咁橋?其實祖莉亞腦海諗無巧這個人會什麼樣子,宅男呆書子或天才精靈班?祖莉亞見面後!原原全全改觀無巧這個小子。

無巧樣子七分俊俏三分鬼馬,帶點男子氣來,個名有個巧字會乖乖巧巧,聽聽話話的學生,剛好相反,不知百厭到死!時常補習捉弄祖莉亞,令她好嬲又好笑。而無巧還記得第一次見祖莉亞,最難忘印象令他著了迷?那次祖莉亞穿上白色polo半開胸衫,和窄身牛仔褲,展露驕傲身材,無巧睇到祖莉亞簡單衣款,上衣包滿滿胸脯,更隱約透出肉色胸圍,而牛仔褲緊緊貼進股溝,展發出雌性美態。

在補習期間,祖莉亞平排坐,挨半個身教無巧功課,無巧無意看到半開胸領位裡bra帶和迷人鎖骨。已令到他下面有反應?再有一次;祖莉亞穿上裙子上來,裙腳剛好到大腿中間,不算短。無巧俾祖莉亞美腿吸引,腿形算修長,不瘦不肥,祖莉亞坐在床邊教書,祖莉亞好似誘惑無巧小哥,有意冇意不時分開雙腿坐,春光乍洩!對一個情逗初開沒有接觸女性處男來講,下面"小小巧"扯起來,祖莉亞眼利望到無巧褲檔窿起,她心裡反客為主『平時整古我多,今次都我整古反你?』原來祖莉亞有心捉弄無巧:「哎喲!小巧,你...你做乜面紅耳熱呀?」

無巧怕俾祖莉亞見到羞態,垂下頭一聲不響入廁所避羞和冷靜"小小巧",那晚夜17歲的他,破了自己打手槍記錄,足足打了七次飛機,打到手軟,J又紅又痛?只有祖莉亞稱無巧心目中女神,而且祖莉亞樣子巧像藝人"張秀雯"七分似,更可能祖莉亞仲美過"張秀雯"多幾分?無巧無時無刻想著祖莉亞迷人裸體。直到...有次;祖莉亞再次給無巧整古,將一個放假屁袋放下櫈,祖莉亞無防範坐下,弄得祖莉亞面紅糗事。

祖莉亞沒有氣怒,只是輕輕地叩無巧頭頂一下:「吓!你比心機讀書啦?你成續唔好,你爹媽不放過我啊!」

無巧聽到,成續唔掂,隨時換人,無巧女神隨時變男?無巧隨即地講:「咁樣...如果我今次測驗攞到一佰分,我有咩獎勵比我先?」

祖莉亞心裡想罵,成續係你唔係我嗎?仲要比獎勵你?祖莉亞隻手掃無巧頭髮:「咁樣…我送名貴原子筆俾你好嗎?」

無巧聽到敷衍回應,冇晒心機,頭到貼在張枱度:「送…筆咋?咁...行...!」

『祖莉亞心中有點氣,成日整古我,送埋枝筆仲要亞芝亞左,比埋條命你好嗎?』祖莉亞將身挨後:「咁樣靚仔你想要咩啊?」

無巧有返笑容:「係咪我噏得出你都照做先?」

祖莉亞心裡盤算『仆街仔唔會要我嫁俾你嗎?』祖莉亞心中想後:「你講咗要咩先,再答應你?」

無巧眼珠碌一碌想到,祖莉亞眼無巧陰沉眼神,不定相不謀好意的。

「咁樣...如果我考到一佰分...你要穿bikini泳衣俾我睇,得唔得先?」無巧手指"得"一下。

祖莉亞心裡打個突『市下青年係咪諗多咗,要我穿bikini...真係俾PK仔大到添...哼!我會輸你!』不怕輸心態的祖莉亞爽快地:「好;你攞到一佰分,我就穿bikini泳裝俾你睇?」

無巧怕靚女反,要祖莉亞勾打手指:「一言為定!」祖莉亞心裡有數,而無巧資質?要取到一佰分,難過登天,哈哈!有時侯,有人了目標,就會發奮圖強,益力多飲多兩樽!無巧拚出小宇宙。

到成績卷時,無巧拿手中成績,不敢相信眼前,霧汗手震心跳力速?100分!平時測驗都你60-70分中游位置,這次真真用自己實力攞到100分,連自己不相信做得到,腦中快速地想起祖莉亞,立即send訊息給她不要忘記承諾。

祖莉亞倒楣,不過祖莉亞心裡安慰,起碼令傻小子發奮,所以她打算穿bikini兌現承諾。

到補習那日;無巧什麼不做,坐在床邊等候祖莉亞比堅尼泳裝,祖莉亞一早預備好,她本身同男友有肉體關係,看過男人身體特徵,今次對住青頭仔除衫,都有點失措和少少尷尬。

無巧怕祖莉亞反口,心急地催促:「你...你唔係賴皮嗎?」

「我講得出就唔會反口,我來啦!」:祖莉亞吸一口轉身,雙手慢慢拉高上衣。

露出白滑背脊,和藍白色泳帶,無巧下面"小小巧"昂然仰首,祖莉亞再慢慢除下褲來,跟住慢慢轉回向無巧前面,雙手遮擋上下。

一套藍白粗帶比堅尼裝,包包上圍滿滿,和滑得溜手下腹和卜卜地女性禁地,直頭令無巧發炮敬禮。

這一刻,如果時間有得停頓,無巧希望有時間停頓,整停時間可以再起祖莉亞面前打十次百次手槍來,更可以意顏射她,奶炮她,和中出她...更多更變態行為來!而祖莉亞在人面前展露泳裝有抗奮感覺,全身飄飄然,身體熱起來,她雙手放下來時,見無巧臉紅紅谷得更要,鼻孔也滲下血來,祖莉亞擔心無巧出事:「我的小巧哥兒,你...臉都紅晒還滲出鼻血來!你冇事嗎?」祖莉亞坐近無巧旁問。

無巧面紅紅,雙手捂坐下面:「冇...冇...事!!」

無巧這麼近看女性胴體,下面枝棍好似火熱燃燒咁,辛苦!祖莉亞見無巧面紅樣子相當可愛,玉手輕輕掃他頭髮:「你...平時有冇打開手槍來發...洩呀?這樣你有冇女朋友啊?」

無巧一連比問兩個問題,都唔知答她她定唔答她好?但無巧眼晴沒法抗拒波濤胸湧垂下頭來:「冇...冇...?」祖莉亞還吹口氣去無巧耳窩:「冇打...定冇女朋友?」

仆街!!

咁樣挑逗法,係男人一早幹她媽的十遍百遍!「冇...女朋友...!」無巧面紅紅抹抹鼻血。

祖莉亞有心挑機:「咁樣你有打開手槍啦,一星期打開幾次?」

無巧完全好聽話舉四隻手指來。

「一星期打四次咁多呀?咁樣你腦諗邊個女人多呀?」

作者: spamna    時間: 2017-1-1 21:58

無巧無語指向祖莉亞。

祖莉亞心頭一笑,想不到有哥兒想自己來打手槍,大部份男仔都想女藝目標來打。

「小巧你真是識氹人歡喜,係咪真啊?」

無巧情急地:「真啊!我...我真係想...念你...來...打」

祖莉亞咪咪嘴笑:「我唔信,除非係...在我面前...打一次手槍俾姐姐睇,我就信啦?」

無巧冇聽錯,祖莉亞都冇講錯,係即場要無巧面前打手槍來?玩到咁大!無巧想了再想,諗了一諗『你...你老母...堅定流呀?要即場打飛機俾你睇...如果縮沙咪做衰仔!』無巧不理真定假,面子緊要,這樣被祖莉亞嘲笑無擔,日後再香討色區朋友笑大口兒!

「你講過...真嗎?」

祖莉亞點頭,無巧用大無畏精神出來,一個箭步站祖莉亞面前:「你話㗎!唔好反悔。」

祖莉亞半躺床上,雙手撐起身來睇表演:「我驚你唔得咋!不過君子協定,只能看,不能接觸我,否則係會取消承諾呀,OK!」

雖然齋看不能觸摸,都好過冇!無巧點頭明白,一鼓氣地拉下褲子,一條活生生,剛勁十足肉捧在祖莉亞顫動。祖莉亞也嚇了一跳『估唔到...係咁大條...J』將快18歲少年,勃起都有5吋長,如果再長大幾年咪...!

祖莉亞擺出一副放馬過來。

無巧唔怕羞,開始狂擼"小小巧"一路睇祖莉亞泳裝,一路打手槍,祖莉亞更想無巧再發一點勁力,還要張開雙腿來M字。

PK你唷!慌死無巧出唔到嘢,掰開雙腿俾佢睇,無巧全神貫注望住中間卜卜地用有少許攝進肉縫泳褲,剌激到無巧快速狂擼下面"小小巧"『仆街...唔得...咁快要射啦...?』下面酸軟快感,無巧用了人生最快時速,兩分鐘...不夠就...射出來,不過;破了他人生射程遠離,足足有四呎遠床舖上,好彩祖莉亞閃避得快避開,否則熱辣辣精彈。

祖莉亞用手舔舔床舖上精液:「噢!真係又杰又濃啊!」

祖莉亞再看無巧,無巧雖然氣喘,但下面小小巧仍然堅硬筆直。

祖莉亞好滿意地:「我的小巧哥,你今次真是有男子氣慨,今次你…滿意啊!」

無巧今次只是看到她泳裝,更沒想到可以在她面前打手槍來!真意料之外?直頭滿意100分啊!祖莉亞穿回衣後,無巧像意猶未盡再提出要求:「咁樣...我下一次...又攞到100分,你會唔會…比咩獎勵我呀?」

祖莉亞回頭淺笑地:「咁就…你攞到100分的話…睇下我有咩獎勵給你的?不過;過個是兩個人的秘密呀?」

祖莉亞說完離開,無巧開心在床上跳,好期待下次測驗,他更加俾心機發奮溫習。同樣下次測驗;無巧如神助一樣,又測驗攞到滿分,這次祖莉亞獎勵給無巧,她更將性感級別提升。

她這次穿上恤穿和短裙OL裝扮,穿上黑色絲襪誘惑,只將衫鈕全扣開,迷人黑色bra托滿滿北半球,雙腿掘曲躺下床,展露裙裡絲襪和盡頭黑色內褲,無巧眼看性感程度更遠過脫去衣裳,黃色書都不及眼前,媚態萬仟靚女,無巧今次慢慢打手槍,不可重蹈覆轍上次兩分鐘唔到就爆。

祖莉亞看著無巧打手槍,心底裡絲絲慾念,下面有點濕潤?她盡糧抑壓自己,無奈她雙手在自己身上游走,鎖不到自己情慾。。。

兩人補習漸漸採用奇異怪旦方法來,祖莉亞獎勵越來越過激,原先只能遠射,演變成近距離射向祖莉亞胸脯上。

雖然只限於射去胸脯,無巧興奮得要死,對住女神射胸脯來洩,幾多男仔恨得到的!兩人微妙關系是這樣,一個睇人打,一個打住睇不道德補習。

而無巧成續如火箭飊升,最開心是無巧家長,兒子學業前茅,同祖莉亞續聘繼續幫補習,無巧有了人生目標的補習特別勤奮上進。

時間飛快地過,無巧18歲卜卜趣,無意間上網絡發現有迷藥配方DIY,他心裡泛起邪念,想用迷藥“社”祖莉亞。

當時機成熟到,祖莉亞照常補習時,無巧預好落迷藥汽水給祖莉亞喝,祖莉亞迷迷糊糊地睡『掂解...咁眼瞓...』她中伏床上睡了!!無巧心裡跳得厲害,呆望睡覺祖莉亞,噗噗噗!!!

明知犯法,鬼叫祖莉亞引人犯罪先!好一個籍口推翻。

他行近祖莉亞試圖叫醒她:「起身……起身……!」

叫極不醒人事,無巧發達了。

他揭開祖莉亞短裙,雙手抖震震拉下她內褲,扒開她雙腳,第一次真實見女性黑色"鮑魚肉縫"進入無巧眼裡,柔軟陰毛包圍陰阜,陰唇皺紋不厚,剛好包裹小穴,無巧手指撩開肉縫,小穴閃閃嫩肉『依粒就係書本講陰蒂了,好細粒啊!』震撼性比看鹹戲和鹹書不及真實,他將鼻子哄近地聞,陣陣女人香氣味,他肉緊地伸脷奶下去,終於嚐到女神下面味道了,鹹鹹澀澀味,舔下舔下他上癮,小穴漸漸滲出水來『原來昏迷都出水?真係淫蕩女人!』無巧小心亦亦舔乾淫水。突然祖莉亞輕叫一聲:「哎!」

嚇得無巧心跳了出來,連退後幾步,見祖莉亞繼續睡著,只是本能反應地叫?已經嚇得半死了。

他再鼓勇氣行近祖莉亞身邊,再拉過上衣,一對雪白香乳,無巧雙掌輕輕托住波底『嘩!好墜手呀!唔得啦,扯得要爆啦!』無巧脫下褲子,將硬直雞巴放在祖莉亞口裡進入『濕濕暖暖感覺係咁,好X正呀!」

他慢慢抽動腰部插進她口裡,他更發覺祖莉亞口自動地吸啜『嘩!瞓着都識口交!天生淫蘯女人,哈哈』啜啜啜!!!爽死無巧,祖莉亞吸力超強,無巧不同樣不夠兩分鐘爆發,呀呀呀!!!無巧彈了起身,原來發春夢:「屌!夢遺...屌!嘥料呀!」。。。

直到有一晚上,祖莉亞突然找無巧出來陪?聽到女神要找人陪,第一時間飛出去阿她,兩人在某個公園坐下來慢慢飲酒,無巧見祖莉亞樣子悶悶不快,關心地問候,才得知同男友吵了架,像要吵到分手邊緣,所以祖莉亞出來悶酒,無巧心裡其實開心不異,女神有心事都找他,最起碼當她朋友來。

雖然無巧酒量沒有祖莉亞咁好,為女神捨命陪女神奉陪到底,他喝得兩啖酒,鼓傻氣湧上心頭,好想將心裡說話講給女神知,如果今晚不說,不知道何時有機會?他望著天空說:「祖…姐姐,其實...我喜歡你!」

祖莉亞聽到咁突然,樣子完全沒有動容,有如泰山崩下不驚,悠然地望無巧:「其實我feel到你對我有意思,不過我大你咁多年,你唔怕俾人取笑搞姊弟戀嗎?你咁靚仔,學校裡一定好多女同學鍾意你啦?」

無巧雙手勁搖:「唔係呀?我而家一個女朋友都...冇!」

祖莉亞喝口啤酒:「我唔信!咁樣你仲未拍拖?」

無巧羞羞垂下頭來:「我...而家仲未拍過拖?我…係咪好失敗?祖姐姐!」

祖莉亞將唔開心事情用性來慰藉,她隻手搭在無巧膊頭細聲:「掂會失敗,你最起碼在我面前咩咩(打手槍)嗎?咁…你真係有冇同女仔曳曳先?」

無巧搖頭:「無呀!至從你…嗰日穿比堅尼泳衣後,我…我愛上你,我對其他女仔冇興趣?」

祖莉亞嘴角一絲笑容,將身子挨近他:「傻仔吖!我唔係你想像中咁好女人來啊?我...唔值得你鍾意我。」

無巧緊張條脷打結:「我真係…喜…你…我都唔知道…點解?就算每晚我都想…想著你?」

祖莉亞輕握拳頭像打手槍姿態:「連…咩咩都想我?」

無巧點頭!祖莉亞心裡有種暖意,第一次見無巧手槍都有問過這個問題!如果無巧年紀再大多幾年,可能會同他一樣,樣子已經七分美男子,在加上他身上有樣長處。

在這環境下,月色當空,她可能酒精影響,祖莉亞吻一下無巧面旁:「傻豬!多謝你啊!」

無巧喜出望外:「我…我可以錫番你得嗎?」

作者: spamna    時間: 2017-1-1 22:00

祖莉亞點頭可以,無巧吻她臉頰一啖,無巧大著膽子輕握住祖莉亞手,在月光下接吻來,『祖姐姐嘴唇好軟熟好香啊』無巧笨拙接吻技巧小學雞,令祖莉亞忍不嘲笑:「哈哈!乜你打茄輪咁渣呀,將來掂同女仔kiss,等姐姐教你啦!算是…我今次道謝你陪我喝酒,當你的女友一次咁多啦。」

祖莉亞再吻無巧,無巧被祖莉亞脷頭帶動著,慢慢地放膽將脷頭伸入對方口腔裡竄動,無巧喝下祖莉亞口水『祖姐姐口水好甜美!』無巧好想摸她身體,但又怕,他從未摸過女人身體?祖莉亞見無巧欲言又止,心知處男想什麼,將他的手放在腰旁:「唔使驚,我的身體...你隨意摸都可以?」

隨意摸!日思夜想一對堅挺乳房肆意摸,他隻手慢慢地帶點震摸上她胸口,對胸脯軟弱又有彈性『同夢境一樣,好墜手,好好摸!』手指輕按下,祖莉亞輕叫:「啊!」

無巧縮手:「sorry!整痛你呀!」

祖莉亞臉已泛紅:「唔係,你...你好溫柔...繼續吖!」

無巧一邊學打茄輪一邊揸人地對波。

祖莉亞隻手摸無巧下面枝棍道:「你下面好硬,今次我破例幫你用手好嗎?」有女神幫忙打飛機,立即點頭。

祖莉亞拉開他褲鏈,伸進褲裡握住熱烘烘雞巴擼著,無巧吻著和祖莉亞輕咬他嘴唇和舌頭,來曾添快感的,下面有女神幫手來服侍。

無巧隻手又摸人家全身,手指更在她的股中間掃動,令祖莉亞身體肉緊崩硬。

十八歲的他,最幸運是今晚。

祖莉亞的嘴唇吻下去,移動他的下身,無巧睇住她的頭向看己"小小巧"度,無巧真係想唔到,女神會自動請嬰張開口去...含它,噢﹏!無巧從未試過被女人口交感覺,兩片嘴唇輕輕含住條嘢,濕濕暖暖,酸酸軟軟好似難受,感覺難用筆墨形容,條脷仲要裡內撩撥敏感龜頭打轉,無巧閉上眼享品蕭樂趣,他自己肉緊地咬住手背,大腦麻痺,驚會發生奇怪聲來。

祖莉亞的頭作上作下,啜啜啜聲響,好彩兩人選地方算隱蔽,少人來往和幽暗,就算有人行過都不會理會他們。祖莉亞身體很燥熱來,捉住無巧手,從衫底伸進自己身體內,需要人來撫摸!他恐懼下摸祖莉亞胸口有香汗滲透,掌心碰到她胸圍,隔著胸圍也覺乳碰凸起來,大著膽揭起胸圍,手掌握住乳房來揉搓,祖莉亞輕輕哼了一:「嗯!」

無巧本能地掌心輕輕壓她乳房來來回回,另一隻手試圖伸進她下面?祖莉亞沒有阻止,自行解開褲鈕和拉鏈,讓無巧可以直接摸到女性禁地,無巧心跳得緊要,身體像火熱起來,手指頭碰到軟軟陰毛,漸漸接近她的私處,無巧直即心裡想要爆『仆你個街,我終於摸到女神個西毛啦...!』祖莉亞敏感性地被摸,舒服地叫:「喲!你摸得好溫柔呀!」

祖莉亞分開腿再讓無巧摸得更徹底,沒有性經驗無巧,手指顫抖碰到濕潤私處,他怕大力弄痛女神,只在肉口洞掃動,祖莉亞渴望手指再進一步,吐出雞巴來道:「再...再摸多少少啊!」

無巧聽從女神說話,手指好輕易地插進肉洞,祖莉亞震動得手握雞巴動,無巧將所看加藤鷹黃金手指,有怏有慢地插進肉洞,滋滋響徹。

祖莉亞再大口大口地吹蕭,無巧被人吹得咬牙切齒,四肢和身體筆直地顫抖,祖莉亞吹蕭經驗老道得知?無巧將快要射精,她動作放慢舒緩,慢慢舔上舔下,讓它靜下少少。

無巧搖頭擺腦,滿頭大汗讓自己精神集中,奈何無巧第一次被人口交,盡量竭力控制住下面"小小巧",但他怎能夠頂得到口交消魂,不出十分鐘(耐過上幾次出嘢)他沉聲地:「我...我...我要要射!」

祖莉亞仍然發力繼續用力吸,唔唔唔...!『噢﹏!祖姐姐...真係玩...口爆....呵!』無巧全身震抖,濃濃熱熱精液射在祖莉亞口滾動後,祖莉亞含泡一濃精液,慢慢退出雞巴,將精液吐落地上,在紙巾抹走嘴角精跡:「你今次射了好多啊?」

無巧興奮臉也紅喘氣:「呀...呀...爽YY吖!」

祖莉亞依偎無巧:「小巧,只得你一個人去,我還未啊!你唔係想掉處男嗎?」

無巧聽到仲有下文:「這樣...依度可以嗎?」

祖莉亞醉意加慾火,咬住無巧耳仔吹出氣來:「打野戰咪仲刺激,來啊!依度冇人理會我地做什麼啊?」

祖莉亞隻手擼著"小小巧"。

野戰兩字太吸引人入性,無巧再望四周,眼見有數對情侶攬緊一體完全沒有理會他人。

無巧口震震道:「但...我...我...冇...套在...身?」

祖莉亞輕吻無巧嘴角:「基本嘢都不帶起身啊!今次破例俾你無套入啦?但一定不可以射進入裡面啊?知嗎?」

無套插入更加誘惑!無巧點頭明白:「我...真係可以無套做...!」

祖莉亞香唇印在無巧嘴唇:「係呀!你真係長氣鬼來,唔想做...算吧?」

無巧豈能放過大好機會,更怕她說沒有出息男子:「我...我做我做...sorry!但…我唔係幾識做…?」

祖莉亞手指點了無巧眉心:「你唔使怕,我明啦!我會帶做啊!」

祖莉亞開心地望已經又硬又熱"小小巧",她將長褲退下腿中,再將手指勾內褲邊,露出黑色鮑魚,祖莉亞背後觀音座蓮式坐在無巧中間,握住"小小巧"自行對準洞口慢慢坐下來,玉洞濕答答地進入陰道腔壁,無巧人身震撼地,下面"小小巧"被緊緊濕潤包著,心臟快要爆了!他雙手緊緊抱祖莉亞腰,眼角有點淚光『讚美的屁股…我終於丟處男之名啦,嗚嗚!可以同女神做愛啊!』祖莉亞穩定身子,蠻腰慢慢向上向下動來,無巧隱約聽到交合之聲,淫水噴滋聲響起。祖莉亞嬌艷叫:「小巧...你都要動下!」

無巧蠻力向上頂她的屁股,"小小巧"在陰道內澎漲:「祖姐姐下面...好緊...吸...窄好緊要,我要...射...!」

無巧盡量控制唔想早射,奈何第一次難忍。

祖莉亞急叫地:「等等...咪射住…!」

她快速起身,用手擋無巧勁射,一濃濃精液射向祖莉亞手掌:「哇!比剛才更多耶!」

無巧羞愧:「對唔住...我...控制唔到...sorry…!」

祖莉亞清理手掌精液和衣服,但她的慾火未曾下降,她強行拉無巧去女廁。

作者: spamna    時間: 2017-1-1 22:02

意料之外,被女神拉進女廁度gathering,雖然公廁有一陣味,但廁格仲好過出去少少,起碼唔會有人看到,安全,就算有人入來都知道。祖莉亞急不及待,一邊自行卷起上衣,一邊伸手套弄無巧的"小小巧",無巧見粉藍色胸圍,白晢乳房,無巧不再客氣,再拉高胸圍,一對彈跳豐盈包滿乳房。無巧第一次見女神對乳房,比想像中更正斗更豐滿,A片鹹書都不及眼前實物龐大,33吋一隻手都搓唔盡,粉人pink乳頭,堅挺聳立。

無巧不及細想一口啜下去,祖莉亞輕叫一聲,無巧又啜又吸又奶又搓,像隻公狗在身舔她的胸口,她全身都在快感電流的擴張中顫動了。

祖莉亞肉緊緊抱無巧頭顱:「喲!你...啜得...好正啊!噢!」

祖莉亞襟下無巧頭顱向下,無巧聰明人,蹲下來,他拉下她長褲和濕透內褲,女神聖地,陰阜上薄薄陰毛圍住陰戶,一絲絲淫水從花瓣流下大腿,原來女人傳聞會出水的?『太靚...實在太美了...』無巧將畢生起AV看到去怎樣奶鮑魚去舔舔!上下左右胡亂地舐舔著,女神淫水雖苦澀和,但越舔無巧越愛上這氣味。舒爽的祖莉亞,雙眉緊皺,閉上眼晴,半開嘴唇,舌尖舔著乾燥熱唇,雙手抓亂他頭髮叫:「啊...嗯...嗯...伸進裡奶啊...呼...正呀...!」

無巧成個頭靠進她下跨裡舔濕濕淫西。

祖莉亞再忍不住,轉身雙手挨牆圪起屁股來,讓背後給無巧入洞:「小巧...插我吖!」

無巧有了少少性經驗,握住筆直雞巴,龜頭準確地對小穴口,一個勁力地滑進前,淺一聲好順利再次進入女神地方,陣陣漲熱感刺激到神經,沉地呼一叫聲來:「啊...喲嗯!」

私處熱熱漲漲feeling,比再才還要大要粗『佢...條...在裡漲得厲害...咿...嗯...!』無巧抓緊女神纖腰,傻勁地向前推進,祖莉亞提聲:「你...慢一點...否則又...射的。」

無巧再慢下動作,他運用網上流傳三淺一深,內裡打轉,祖莉亞喜上眉梢,識得運用性愛技巧,無巧稍微座腰,再向上用力屌,祖莉亞立即失叫起來:「呀!」

好彩在廁格內,否則一定有人聽到叫聲,無巧漸漸對性開竅,無巧吻祖莉亞頸上汗珠和熱吻來,她快慰不論絕,手指更捽充血陰蒂。無巧一時插入不動,祖莉亞急得自己動腰向後:「幹…幹嗎?什麼不動啊…繼續郁…?」

無巧笑笑:「我有點攰呀?」

祖莉亞給他騙,她擺腰向後動時,無巧再來一招無聲快速推進,直插子宮裡。

祖莉亞被幹得叫好:「噢!你真的玩弄…姐姐啊?你…鬼馬啊!!」

無巧伏在她背部,雙手伸前揸對波,手指夾着乳首來拉長扁。

:smile_42:「我被你…弄得快要死啊?我…要去啊…!嗯!」

無巧咬著唇地叫:「我都…差唔多要射…!」

祖莉亞再提示他:「拔出來射啊?」

無巧抽出雞巴,祖莉亞急忙蹲下來,張口含雞吹。

雞巴軟軟麻麻快感,再一注外洩地射進祖莉亞口腔裡,祖莉亞一吸一啜清無巧精液,差點令他雙腳軟跌?祖莉亞慢慢嚥下他的精液,無巧真心感激女神肯為他吞精。

無巧在廁所門口等女神清理,他感得人生最幸運,處男丟下了,堂堂正正成人了,開心得吹口哨。

祖莉亞出來:「小巧,咁開心嘅?我有嘢送比你,你伸手出來呀?」

無巧想不到有老毛收,他攤開手板,祖莉亞一舊放進他手板,無巧一看,原來是祖莉亞內褲一條:「紀念品,慶祝你破處。」

無巧拿著內褲不知所措:「乜…唔係老毛一封咩?」

祖莉亞叉腰:「你就𨶙想啦,幫你仲要我比老毛你,咁樣係咪唔要先,我收番啦?」

無巧將她內褲塞進褲袋:「要,你送咩比我都要,咁樣你咪冇穿底…?」

她已跳紮紮地:「唔話你知?」

無巧諗起冇著底褲咁鬼誘惑,下面又扯起來:「祖姐姐,我…又來,不如再來好嗎?」

祖莉亞越行越遠:「你咪攞我底褲打飛機囉?哈哈!」

無巧急步追上:「耶…時間仲常早,來啦…?求你啦」。。。。。淫西3完

待淫西4

作者: 淄青李氏    時間: 2017-1-3 09:10

作者: spamna    時間: 2017-1-3 13:34

引用:
原帖由 淄青李氏 於 3-1-2017 09:10 發表

咁 , S兄元旦大爆發喎 ... 小弟先行留字 , 之後再睇:smile_47:

(註 : 咩你地咁鐘意元旦先來發長既??? 不過其實我都想 ,
只係寫唔切(狀態唔好 , 所以速度有限))
:smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35: ...
元旦上文我一早編排好,4都寫緊一大半,不過點擊...差過預期,跑唔贏大市:')

,如果再...達唔到我心目中要求。我諗我會真.收皮

。。。。。

作者: 淄青李氏    時間: 2017-1-4 09:38

作者: spamna    時間: 2017-1-4 13:10

引用:
原帖由 淄青李氏 於 4-1-2017 09:38 發表

你咁多人回都咁講 , 咁我咪要揮刀自 ... 盡:smile_35:

講真丫 , 可能元旦出新文係一種情意結 , 但係新年前後好多區
好似小弟去開既史區 , 都一片死寂 ... 以我所知好多人 ,
因為新年同春節 , 忙到得閒死唔得 ...
:smile_45:。。。多人回:smile_14:。。。得你一個喎:smile_38:,以前我po文,十四日上到萬點擊,而家成個月先到萬,唉!:smile_13::smile_27:
作者: 淄青李氏    時間: 2017-1-4 17:02

作者: spamna    時間: 2017-1-5 13:15

引用:
原帖由 淄青李氏 於 4-1-2017 17:02 發表

哈哈 , 秀雯好壞壞呀 , 搞到無巧兄流鼻血  搞到小無巧嘔白泡:smile_47:

不過以真.無巧兄而言 , 他的少年時代 , 係咪應該向陳秀雯 ,
或鄭秀雯打非機多
你講兩個秀雯都係貧乳娘來,張秀雯就唔同,唔好講樣,講身材贏幾條街啦,大將軍,你都來客串下我下故事角式,
作者: 淄青李氏    時間: 2017-1-5 19:10

作者: spamna    時間: 2017-1-5 21:21

引用:
原帖由 淄青李氏 於 5-1-2017 19:10 發表

好呀 , 咁 ... 我地來談談誰是女主角吧:smile_47:

(張秀雯也是無巧兄親點的嗎??? 講真 , 張氏我本來覺得佢外形OK ,
但係又搏  唔係又搏 , 搞到我覺得佢好唔稔貴 ... )
女主角已特定咗,你會有個重要角色,有對白有女玩,唔會斟茶遞水四流角色

作者: 淄青李氏    時間: 2017-1-6 09:31

作者: spamna    時間: 2017-1-6 14:15

引用:
原帖由 淄青李氏 於 6-1-2017 09:31 發表

下 ... 要同囡囡搞野 , 但無得選邊個囡囡 ,
咁同比D囡囡強姦有咩分別???
(不過小弟都想試下比D囡囡強姦 ^.^)
:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:
同囡囡搞好過同條仔搞啦,你好想俾囡囡強呀:smile_14:,有D難度...你想五十定四十幾歲女人來做對手戲喎:smile_13:
作者: 淄青李氏    時間: 2017-1-7 10:21

作者: csh68    時間: 2017-1-7 21:19

作者: spamna    時間: 2017-1-7 23:16

引用:
原帖由 csh68 於 7-1-2017 21:19 發表
謝謝樓主讚賞,你要多些努力,看好你。

其實並非大孖沙,只是參考其他作品加上自己創念,例如多年前生果報連載小說“中環托派"樓主有看過嗎?亦有參考劉sir寫作方法,為何故事沒有繼續延續,原因本人工作實在繁重 ...
今年再出個新故事:smile_38:,csh68兄你寫文都唔差。
作者: csh68    時間: 2017-1-8 10:38

作者: spamna    時間: 2017-1-9 11:12

引用:
原帖由 淄青李氏 於 7-1-2017 10:21 發表

四十路吧 , 不過如果保養得好  又夠騷 , 小弟五十路都OK ,
好似呢件咁 :

:smile_47: :smile_47: :smile_47:

外形設 ...
你要特定中女,要下次故事啦,我都寫作進行3分1,囡嘅嘢...好嘅一餐,唔好一餐啦,無巧兄都好耐冇上來:smile_41:
作者: 淄青李氏    時間: 2017-1-10 13:27

作者: spamna    時間: 2017-1-10 20:24

引用:
原帖由 淄青李氏 於 10-1-2017 13:27 發表

咁又唔係咁講呀 , 咩都無要求 , 咁做人同條咸魚有咩分別???!!!
不過我信得過你既品味 ... BY THE WAY , 我自問接能力都幾強
有時都需要一D新鮮感
:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:
我只好透露你角色係按摩技男:smile_13:,而家寫淫西5多P好難寫呀...:')
作者: 淄青李氏    時間: 2017-1-11 10:59

作者: spamna    時間: 2017-1-11 11:23

引用:
原帖由 淄青李氏 於 11-1-2017 10:59 發表

幾多P先???
我有無份架???:smile_47:
賣個瓜子先,你友情客串,掂會走得你嗰份呀,不過...就係剔住寫唔出嘢來,要搜集人地掂寫先:smile_35:,你場戲碼,最快雞年上文:smile_38:
作者: 淄青李氏    時間: 2017-1-11 17:25

作者: spamna    時間: 2017-1-11 22:34

引用:
原帖由 csh68 於 8-1-2017 10:38 發表
http://m.188channel.com/index.php?action=thread&tid=23297176&extra=page%3D74

這個是Jason的生活外傳,好好欣賞
Jason 同Karana和Elain,希里四人性交好細膩,愛情友情治一身,好似楚留香咁樣,紅顏知己,人心快事,不過三個女人一個虛,唔知jason頂唔頂得住女人呢?如果用我作品比較,你好好多,倒番轉頭,你有能力同劉金發齊名
作者: 中女風情    時間: 2017-1-11 23:38

作者: spamna    時間: 2017-1-12 12:53

引用:
原帖由 中女風情 於 11-1-2017 23:38 發表
十分精彩的經歷
多謝你觀看:smile_15:
作者: 淄青李氏    時間: 2017-1-13 10:41

作者: spamna    時間: 2017-1-13 13:18

引用:
原帖由 淄青李氏 於 13-1-2017 10:41 發表

... 咁耐???
過年前 , 比篇止止J癮好喎:smile_47:
咁心急呀,咁樣今晚上文啦:smile_35:,你客串要等到過年上:smile_15:

作者: 淄青李氏    時間: 2017-1-13 20:58

作者: spamna    時間: 2017-1-13 21:01

引用:
原帖由 淄青李氏 於 13-1-2017 20:58 發表

專登花$4500銀換新部腦來睇你 , 夠比面你拉
真係有心有心,香討有乜好,好在有你咋:smile_15:,即刻上文呀
作者: spamna    時間: 2017-1-13 21:02

淫西4

翠絲在19歲那年,她陪她媽媽那邊娘家回鄉探親,翠絲父親在港忙不開交,抽到不時間陪兩母女回鄉,只好叫阿囡阿媽媽回鄉,在幾個小時火車。

而翠絲小時候也跟過母親回鄉兩三次,翠絲媽媽有個表哥感情要好,而媽媽表哥有個兒子,翠絲小時叫他道哥哥,逢翠絲回鄉,道哥哥會喜歡和她小時候好喜歡騎牛來玩和餵雞糧,及田園燜蕃薯來吃,那種無憂無慮,回鄉最開心日子。

翠絲坐了幾小時火車到站,而車站外有人等候兩人,那男人一見翠絲兩人,不停揮手叫喊:「喂!依邊呀!喂!」

翠絲媽媽見到那男人揮手,翠絲媽媽臉帶喜悅:「呀...阿軍表哥來接我地,阿囡;我地去嗰邊。」

翠絲見媽媽急急三腳拚兩腳跑去,翠絲跟隨。

翠絲見媽所講表哥滿頭白髮,臉帶滄桑,面上有七分敦厚老實,皮膚粗糙,衣著有點土豪,雖然土豪重,不似土包佬款,站在一部黑七人私家車,牌子不知什麼,可能強國牌?四萬咁口笑容迎翠絲兩母女。

翠絲媽媽用家鄉話:「阿軍表哥;你等了好耐時間嗎?我都說不用接我們嗎?又要麻煩你。」

翠絲在旁聽媽媽說家鄉話,好略聽一二,阿軍表哥笑笑口:「不麻煩啊?你多年沒有回來,這裡變了好多耶!怕你不知道嗎?」

翠絲媽媽抹抹頭角汗珠:「阿軍表哥,你認不認出來我個女吖!阿雯欣(翠絲中文名莊雯欣)。」翠絲媽在旁介紹。

阿軍表哥親切眼神由頭望下腳:「啊啊!是雯欣啊?細細個好鍾意騎膊馬嗎?轉眼十幾年冇未見你,已經...咁大個女啊!長得美人兒啊!」

翠絲如果feel到阿軍表哥眼神有種邪念看她胸口?可能會有警覺!可能翠絲背包帶關係,將胸口突顯出來,而翠絲得到母親良好優點,她媽媽都是大奶一族,同樣有34吋乳房,四十幾歲翠絲媽,胸部沒有隨年紀墜下,仲挺立堅直,前挺後圪,有種熟女韻味。

而翠絲媽閒時做下美容,膚色保養好像三十來歲咁滑溜,平時兩人行街像兩姊妹多過兩母女。

翠絲媽笑談中用家鄉話:「哪有十幾年啊!表哥;只得十年沒回來嗎?阿女吖,叫表舅父。」

翠絲點點頭:「表舅父,你好吖!」

表舅父也點頭:「好啦好啦,我們上車再說好嗎?你們坐火車都辛苦。」

兩女上了表舅父車廂裡,翠絲媽坐前坐,翠絲坐後座位,翠絲媽和表舅父在車上不停談話,大多說過去十年,村內變化,那位伯伯叔叔娶新抱,乜乜堂兄弟結了婚之類,而表舅父兒子長大出了大成市工作,表舅父離婚後再娶另一個女人,而表舅父更當上了村裡委書一職,新表舅母剛上孕回了娘家暫住數天,留下表舅父一人。

翠絲在子裡悶悶望車外事物,依稀記得街道,十年沒有回來,強國變化太快。

半小時車程到,表舅父帶兩母女入村,已有數五六個同村鄉里等待問候翠絲媽兩人,翠絲媽好雀躍地同鄉里打招乎,而晚善也有翠絲媽同村兄弟聚舊,翠絲成了當晚主角,好多鄉里讚她美女,得到媽媽遺傳。

而好多鄉里都讚翠媽媽小時都好美麗和活潑,好多男童爭同翠絲媽玩,翠絲媽小童時代同表哥玩結婚遊戲,好像古老影画戲,表哥娶表妹,翠絲媽童年都想過長大了會嫁結表哥!媽媽同表哥感情要好的,後來十零歲翠絲媽伸請來港定居,嫁了翠絲爸爸。

好多鄉里都說如果翠絲媽沒有去香港,可能會嫁給表哥?翠絲媽不好意思地:「嘻嘻!我們都老了啊,兒女都長得大了啊...!」

其中一位女鄉里姨姨,同翠絲媽年齡相約:「阿娣(翠絲媽名)你記不記得我們細細個女仔同男仔游水比賽嗎?那時我們男女仔都除晒衣服,只得底褲來游嗎?想起來好好笑啊!」

翠絲媽小童時咁大膽!在池塘裸游,不過只得八九歲沒有什麼邪念,翠絲聽媽媽小時往事真是天真無邪,翠絲看媽媽開懷,鄉村生活令人忘懷。

這個晚餐,翠絲媽鄉里熱情款待,輪住和翠絲媽和翠絲兩人喝酒,翠絲媽酒量一般般,大部份表舅父來頂扛。

晚上;「好彩有表舅父家咋!唔係我地兩人今晚掂過啊?」翠絲剛洗好澡回房對媽媽說。

原來兩母女原先返回祖屋睡,當兩人踏進祖屋,兩女嚇一頓,祖屋太耐時間沒打理,牆角滿是蜘蛛網和昆蟲,嚇得兩母女頭皮發麻,因太夜難出回市區租旅館,表舅父好客請纓讓客房給兩母女暫住,表舅父住高級大廈仟幾呎單位,主人房和兩間客房和雜物房,主人套房有獨立廁所浴室。

翠絲從客廳浴室出來回客房,她穿上背衫和短牌:「媽;好彩有表舅父,唔係今晚我兩訓街有份啦?」

翠絲媽見翠絲衣服:「唉呀!阿女,你著成咁樣,失禮死街坊啦?」

翠絲轉一轉身:「咩呀!我有著衫褲呀!咩失禮街坊,大陸而家好開通啦,你估以前思想咩!媽。」

咯咯!

門外表舅父拿床被給兩母女,翠絲媽再多謝:「阿軍表哥,麻煩到你,唔好意思呀?」

表舅父放下床被:「阿娣表妹,自己人,毋須客氣嗎?原本再有間客房給你的,不過裝修留給我BB,委屈兩人睡一張床的。」表舅父眼角偷望翠絲雙腿。

翠絲媽:「表哥你真客氣;同阿女都少孖鋪,少事一椿。」

表舅父:「這樣;不阻你們休息了。」表舅父眼晴望翠絲媽更離開。

翠絲挨媽媽旁:「表舅父以前有冇向你表白啊?」

翠絲媽不明:「咩...表白啊?」

翠絲再問:「食飯時我聽到以前表舅父同你感情好好喎?如果外人看到,疑為你兩是夫婦啊?」

翠絲媽輕輕叩她頭頂:「吓!你是不是喝酒喝多了嗎?冇大冇細唷!成日諗埋古里整怪!」

「咁樣我唯有嚴刑逼供?」翠絲抓癢她媽媽腰。

翠絲媽怕癢:「哈哈!我講啦,我對你爹係一條心,得未呀八卦妹,你再唔瞓,明天會變熊貓眼了。」翠絲逼功冇效只好睡覺。

作者: spamna    時間: 2017-1-13 21:03

翠絲不習慣陌生床舖醒來,她看看手錶:「兩點幾...咦!媽...去邊呢?」

在旁翠絲媽不見睡覺,翠絲下床找媽媽:「浴室冇人喎?阿媽去咗邊可能出咗客廳?」

翠絲行出客房,在走廊聽到微弱女人聲由表舅父主人房內傳出來。

『哇塞!表舅父深夜仲睇鹹戲?』翠絲細心聽女聲後,心裡打了一個突出來,女人叫聲是她媽媽發出?翠絲放輕腳步行近表舅父門外竊聽求真『哇下!仆街囉?真係阿媽把聲來吖?』翠絲小心將耳朵貼近門度偷聽,聽到啪啪啪聲浪來,翠絲經驗老手知道媽和表舅父房裡做什麼?翠絲心中冇嬲水性楊花?仲暗中偷笑揶揄『仲捉唔到阿媽偷食啦...嘻嘻!我都估到阿媽同表舅父有嘢啦?』房內傳出表舅父細細聲來:「阿娣表妹;十年冇回來,身材仲保養得好好啊!皮膚依然滑溜,對奶子都堅挺啊!那麼好搓...下面...嘻嘻...仲好窄好多汁水啊?你丈夫一定開心不了啊?」

翠絲媽氣喘地:「嗯嗯!都是你不好的...有個壞壞表哥...喲...十年前你帶我去卡拉OK時,灌醉我後…咩我?」

表舅父奸笑地:「呵呵!我的親愛表妹啊!請不要壞事推我身上啊?你記唔記得再十三年前,你同你老公吵架,氣走來鄉下來,你還找我阿你喝酒,你喝得要生要死,你還趁醉酒行凶,要我陪你過夜...來洩氣啊!仲做了三次這麼多啊!你還要鴛鴦浴,你不是不記得嗎?我的表妹...!」

翠絲細想從前,記得有晚爸和媽吵嚷好利害,媽第二日一聲不響離家,翠絲爸得知媽回鄉下,打長途找媽賠過不事後,媽才肯回家來生活。

翠絲媽歡欣說:「…什麼?我那有...做過嗎?」

表舅父好歡笑聲:「哈哈!那次我還說你老公那樣不好這樣不好的,還說你老公操你不飽,七上八落半天吊,還說每次打完洞後...都要偷偷用手解決...哈哈!來...我的表妹,轉一轉身趴在床來...。」

翠絲門外聲到都呆了『阿爸唔係不濟嗎?搞阿媽要食自己來...』她門外微弱床舖動作聲來,翠絲估計阿媽轉身圪個屁股俾"姦夫"!表舅父:「嘩!阿娣;我幹你一陣子,你就弄濕床舖一片,像尿尿來,你真是蕩婦啊?來...屁股再圪高一點...對對...行行...啊,你個"B"真的美啊,用手指撩一下,哈...水汁足充,肏極是不會厭啊...!」

翠絲媽:「都怪你在我身體亂摸...表哥...不要再說...快點來吧...!」

表舅父:「呵呵!他媽的...像隻急猴兒...來啊...吒...!慢慢來,我幾個月都沒有肏...儲了好多彈藥來...!」

翠絲媽一下沉嬌聲:「唔...!那麼...給我...!表哥十年後...雞巴仍舊那麼粗那麼硬...真讓我...有點吃不消...」

翠絲門外聲到清楚肉和肉碰到聲來,跟住快速啪啪啪聲,翠絲想像表舅父幾用力幹自己媽媽個淫穴。

翠絲心裡沒有責媽媽去偷食,更冇嬲有個淫蕩媽媽,女人除了婚姻美滿之外,性愛都係一種維持婚姻!女人對性得不到滿足,萬般的寂寞空虛,正值「狼虎之年」正是色慾旺盛的年華,女人都同樣需要性來滋潤!女人隨時出外偷漢子!而翠絲可能流著媽媽血統,同樣色色女人?翠絲聽著房裡撞擊聲來,翠絲媽捂住嘴巴發出高底呻吟聲來:「唔唔唔嗯嗯嗯喲哎!」翠絲更聽到用手。

啪啪啪

唔唔唔!

翠絲想到用手拍屁股聲來!翠絲一定是表舅父拍打媽媽屁股來『想唔到媽媽都玩SM來唷!』雞巴和淫水磨擦發出噗啾噗啾的撞碰聲,彼此跑進翠絲的耳窩裡。

「表妹,十年都沒有肏過你,仲那麼好肏那麼好打啊!真是他媽的...喝咤!」表舅父說。

彈簧床發出吱嘠吱嘠聲,表舅父每一下衝擊,除了操翠絲媽西穴子宮外,更打進門外偷聽翠絲心靈,翠絲無形熱氣走遍全身,下面開始愛液滲下來!雙腳用力夾住下面來。翠絲媽沉聲地說:「表哥;你幾學那麼壞,喜愛打人地屁股來啊...?」

表舅父:「呼!你屁股真的那麼翹,你丈夫真是識娶著你啊!那麼...你丈夫勁還是我勁...那個最棒啊?」

翠絲聽到好快節奏撞碰聲響!

「嗯嗯!表哥...都是你...最...喲...好唷!...表哥...再用力...?」

表舅父勢不饒人:「表妹;你叫我一聲相公啊?」

翠絲媽:「啊!人家有丈夫...怎能...叫你...相公...!唷!你什麼不動啊...!」

表舅父捉弄翠絲媽:「哎唷!你不說...我不動啊?」

門外翠絲聽得有點肉緊!翠絲媽嗲聲嗲氣:「你真是王八蛋...你還搓我對奶子啊...嗯嗯!好...我叫...寃氣...相...相公...給我...給我多一點...啊?頂得好入...!」

門外翠絲一定不會講,媽媽咁鍾意爸爸,但聽媽媽叫表舅父叫相公,如果爸爸聽到一定爆血管有份?房內又傳兩下拍打聲。

啪啪!

翠絲媽敵不過慾火難奈叫表舅父相公,房內又開始拍拍肉碰肉聲,門外翠絲肉緊得雙手抓住衫來,雙腿磨擦下面來添一點兒快慰。

表舅父:「表妹,你真騷馬子唷!自己動力腰來,你丈夫又再戴上綠色帽子啊...真是爽死我...不知道你女兒是否...同你一樣騷馬子啊!同樣奶子...真大...?」

翠絲媽:「啊!相...公...你不是想打我女兒壞主意啊!我女兒已有男友...嗯嗯!」

表舅父:「你女兒有男友...那麼...看看你你女兒那麼大奶子和大屁股...一定不是處子的...不如...做我三奶好吧?」

翠絲媽:「呵呵!你想壞了腦子嗎...已經有...妻子和...我...還想要...我女兒...小三...嗯嗯!」

表舅父:「嗄嗄!你女兒將來都嫁給人,不如嫁給我吧啦?親上加親嗎?」

翠絲媽:「你...新表嫂...會放過你...命根都切去...到時不要怪我啊...?」

表舅父:「哎唷!我的親愛唷!你真忍心我做太監啊...?」

門外翠絲聽到一陣接吻聲。

唔唔...唔唔!

翠絲媽:「表哥想你做...現代...韋小寶...我怕...三個女人...你吃不消...?」

表舅父:「哈哈!我吃不消...那讓...叫其他男人來肏嗎?」

翠絲媽:「嗯喲!你真是...壞心腸...相公啊!要我女兒...給其他男人操...當女兒是隻...母狗...我女兒還有面見人的...?」

作者: spamna    時間: 2017-1-13 21:03

表舅父:「你女兒等我來調教一下...對將來未來老公...性福會有好處...?呵呵!表妹...你一聽到黃色說話,你下面...汁流下大腿了啊?」

莫說翠絲媽,連她女兒門外聽到,下面更濕?

「表妺...你再翻轉身來,我想面對面來...幹...?」

門外翠絲其實心裡痕癢,全身發燙,香汗淋漓(連翠絲將來老公都照顧一份,都唔客氣表舅父)她一邊偷聽一邊將短褲兩邊拉行收緊,來磨下面濕濕小淫穴,嘴咬緊指頭,怕會叫出來給房兩人聽到,她心裡沒有驚訝,更沒冇怪表舅父變態行為,翠絲和她媽同類人"臭罌出臭草"。

房內又轉出啪啪聲來,翠絲細心偷聽,幻想兩人赤裸裸在床上肉搏戰!

表舅父:「你的大奶啜得好爽爽...表妹來張開口,來接我流下口水...唔...!」

翠媽媽:「嗯...!」

『想不到媽媽會吞表舅父口水...』

表舅父大樂:「哈哈!來,用腳夾我要,我要全速進攻來。」

翠絲媽開心:「好啊...!」

門外翠絲聽到啪啪好快節奏。

表舅父:「表好...你對大奶子震盪好厲害啊!你大聲叫啊!嘈醒你女兒...等你乖乖女兒知道有個淫蕩母親...!」

表妹詐嬌地:「不好...表哥...不要叫醒我...女唷...嗯嗯...!」

翠絲聽得出表舅父快要爆發,因為聽到彈簧床吱嘠吱嘠好快,而表舅父發出狼嗥叫聲:「嗚...呀...射...射...!」

翠絲媽底嗚長嘶叫喊:「啊...你碰...我子...到...我...上天啊...!」

門外翠絲也差不多要去,貼在牆身軟下來。

房內表舅父:「表妹看看我的"子彈"存這麼多耶!」

翠絲媽:「羞死啊!我都要返房...。」

門外翠絲聽到媽要回房,立即退後閃人。

表舅父:「表妹不要走嗎,陪我一陣,你看我...下面又硬了嗎?」

翠絲媽:「再不回房,怕我女兒找我...?」

表舅父:「但...做了一次...不如,用你大奶子來打一個炮可以嗎?你還未穿衣服。」

門外翠絲想離開,但聽到再有下文,停了腳步『哇!表舅父玩埋乳交七...咁新穎玩兒。』

房內翠絲媽:「表哥...你真是下流...要人家胸部來...做?」

表舅父:「拜託...我們十年都沒見...下次又不是幾時再有?反正都做了一次,你都未夠喉嗎?來唷!」

翠絲媽:「好啦好啦;表哥真是奸人賴後...我...最多做最後一次好啦!做得唔好...唔好笑人家!」

表舅父:「謝謝你唷!噢...!你對大奶包我雞巴...真是暖啊!真是另一番風味啊!表妹,雙手再夾緊一點啊!」

翠絲媽:「嗯!你...真是享受...唔...你隻手...唔...不要手多...搞人家奶子啊...嗯...?」

表舅父:「我的表妹啊!你奶頭...真的她玩...搓下...夾下...拉下...真是超爽死啊!表妹你再吐少少口水落雞巴頭度來磨?」

翠絲媽:「真係冇你修...!」

門外翠絲腦中幻想媽媽吐口水落龜頭來打奶炮,表舅父一家爽歪歪!

表舅父:「表妹...我...差不多得...你用舌頭舔舔呀!」

門外翠絲聽到媽媽發出雪雪聲?一定幫表舅父吹蕭。

表舅父:「唔得...射...啦...!」

翠絲媽:「唔...嗯...唔...?」

翠絲知道媽媽俾人口爆,可能會吞下表舅父精液?翠絲係時候回房,靜靜腳離開回客房,快速回了濕濕內褲,等媽媽回來。

沒耐;房門打開,她繼續扮睡覺,翠絲feel到媽媽行近床邊,翠絲feel到不是媽媽,是表舅父來,翠絲心裡疑問『媽媽應承表舅父...夜襲...?』表舅父仲手入被窩裡,摸摸翠絲滑滑玉腿,翠絲可以一腳踢開表舅父,但沒有做,她靜靜等表舅父...她內心掙扎,但潛意識又想試下...斷禁滋味,表舅父隻手慢慢向上移動,摸摸翠絲下面剛剛濕完地方『嗯唔!』。翠絲緊緊閉上眼,心裡震得要命,翠絲下巴俾表舅父張開『表舅父...你唔係放條賓周...我個口度...』翠絲繼續裝睡,翠絲嗅覺雄性濃烈氣味迫近她口,唇邊碰到熱烘烘龜頭。

表舅父:「姪女,我知你未睡,你還外面偷聽我同你媽做愛,起身,翠絲...起身啦翠絲...起身啦...!」

翠絲不斷搖晃身子,翠絲矇矇矓矓張開眼晴,表舅父變了媽媽:「咪事吖!媽!」

翠絲媽:「阿女,仲唔起身,食早餐啦?咁大個女,訓覺訓到流口水,都叫你琴晚唔好飲咁多酒啦,飲到失魂咁,失禮街坊。」

翠絲彈了起身,望望四周,已經天光,翠絲見媽媽執好床舖,不似同表舅父鬼混,自己發了怪旦春夢。。。。。淫西4完

淫西5進行中

作者: 淄青李氏    時間: 2017-1-14 11:59

作者: spamna    時間: 2017-1-15 13:10

引用:
原帖由 淄青李氏 於 14-1-2017 11:59 發表
哇 ... 咩改個咁既標題呀 , 大吉利是咩???

今日大將軍淫慶大發 , 所以呢兩日未必可以閱覽S兄大作 ,
在下可以想問下 , S兄有無興趣睇下我作品既 "私閱版本" ???

因為某種技術問題 , 此作品公開發報時 , 必然比 ...
PM我,但唔好一次過send咁多俾我睇,怕冇時間睇晒:smile_53:
作者: 淄青李氏    時間: 2017-1-15 20:25

作者: 淄青李氏    時間: 2017-1-16 10:40

作者: spamna    時間: 2017-1-16 13:17

引用:
原帖由 淄青李氏 於 16-1-2017 10:40 發表

鋪得唔錯喎:smile_47:

表舅父似係對翠絲媽一往情深 , 無耐娘要嫁人  新郎不是我 ,
對住七分似翠絲媽既翠絲 , 好難唔勾起青蔥往事 ...
唔知土豪表舅父會唔會玩晒兩母女??? 道表哥又會唔會出場???

小弟都係 ...
後段想寫表舅父搞埋翠絲,奈何...點擊數真係...強差人意,令到再冇乜心機寫,下集淫西5作完結吧?雞年後再有時間再寫啦:smile_45:,要抖一頭半個月先...:smile_39:
作者: 淄青李氏    時間: 2017-1-16 21:16

作者: spamna    時間: 2017-1-16 21:52

引用:
原帖由 淄青李氏 於 16-1-2017 21:16 發表

唔 ... 或者咁講 , 站係香討立場講係唔應該 , 但我都要講 ,
既然你想多D人比意見 , 點解唔放下係其他網???

小弟不違言 , 我D文從來都係一文兩投 ... 除左香討 ,
我仲投去一個台灣網 , 同多D交流絕對係好事 ,  ...
台網都有去過,唔夠分數開唔到話題:smile_13:
作者: 淄青李氏    時間: 2017-1-17 12:51

作者: spamna    時間: 2017-1-17 13:27

引用:
原帖由 淄青李氏 於 17-1-2017 12:51 發表

咁講真 , 回下人地  賺下分呢D公關野 , 就唔少得架拉:smile_35:
不過睇過台網色區,都係回少貓三四隻左右,所以都唔想放文,大將軍,你作品都有台網俾人登過
作者: 淄青李氏    時間: 2017-1-18 08:50

作者: 淄青李氏    時間: 2017-1-18 11:34

作者: spamna    時間: 2017-1-18 12:06

引用:
原帖由 淄青李氏 於 18-1-2017 08:50 發表

哇 , 咁激???!!!

表舅父到底係吹水 , 定係真係對翠絲有邪念???
我唸係吹水多 ... 多年前聽過D偷情男友扑野果陣D錄音 ,
不過話 "想玩你個女" , 就可能少D ;
不過我唸都會有女人鍾意聽 ... 其實角色調轉 ,
但 ...
翠絲同祖莉亞二人起淫西5會作一個完結篇,冇能力去寫兩條女啦,如果兩個有緣的話,再次上色討分享經歷,淫西5會用盡能力寫兩條女,包大家搵定紙巾來接...
作者: 淄青李氏    時間: 2017-1-18 13:40

作者: 淄青李氏    時間: 2017-1-18 17:22

作者: spamna    時間: 2017-1-18 22:10

引用:
原帖由 淄青李氏 於 18-1-2017 17:22 發表

可能因為小弟睇得太疏 , 己經唔太記得前面UP咩 , 所以今次單就淫西4
做過簡評吧 ...

講真個大橋係唔錯架 , 過年回鄉撞見阿媽偷情 ...
尤其係第一節 , 你玩表舅父同翠絲媽既現實互動 , 再到鄉里講佢地D情史
...
吖...其實全部發夢出來,初頭真係寫真姦情和後段搞埋翠絲,自己衰冇心機寫囉,所以草草收皮當發夢完場,所以講爛尾作品咁解:smile_35:,可能趕住寫下一個淫西5原故所致?而家火拚時速咁,淫西5埋尾修改,望兩日可以上文,到時可以同你大將軍超短文一齊上啦

作者: 淄青李氏    時間: 2017-1-19 10:08

作者: spamna    時間: 2017-1-19 11:24

引用:
原帖由 淄青李氏 於 19-1-2017 10:08 發表

咁你唸住邊日出???
出果陣通知小弟 , 我地來過同步上市 , 黎過雙鬼拍門丫
:smile_47: :smile_47: :smile_47:
我聽晚上文,你OK嗎:smile_35:
為要寫祖莉亞和翠絲兩位主角結尾,而家越寫越瘋狂...

作者: 淄青李氏    時間: 2017-1-19 13:36

作者: spamna    時間: 2017-1-19 16:17

引用:
原帖由 淄青李氏 於 19-1-2017 13:36 發表

哇 , 咩由過年後出文 , 跳到聽晚 ... 浮動性咁大既???
:smile_35: :smile_35:   ...
你冇聽過變幻原是永恆嗎?有時淫意上腦,寫下抄下會好快,盡量過年前完結"淫西"故事:smile_13:
作者: 淄青李氏    時間: 2017-1-20 11:20

作者: spamna    時間: 2017-1-20 21:06

淫西5

如果講兩個淫娃事件,就要講下有次祖莉亞趁春節過後,祖莉亞用員工優惠,想去日本濕平兼sex一下舒緩過往忙碌日子,連同好姊妹翠絲及兩個炮友阿森和肌肉男阿當,四人一行飛去日本,東京新宿。

四人放下行李,去最出名歌舞技町食下嘢填下五藏廟和"濕平",因翠絲要趕住交愛情小說稿比出版商,搞到幾晚冇訓過好覺,她想早點回酒店訓一陣,順便叫個massage服務。三人只好繼續去附近迪士高跳舞飲酒。。。

翠絲在房間等待按摩師來,門鐘響,翠絲急急腳開門,門外站了一套全白運動裝日本男子,頭戴上印有公司logo頭套,和斜孭黑色大背包,髮尾染有金色,樣子陽光氣色小鮮肉。

日本仔用英語道:「你好呀,小姐,你預約上門做按摩服務,依張係我咭片。」

翠絲托托眼鏡,望望張名片名印香島大將軍『都幾靚仔下喎!香島大將軍...大將軍嗰名咁威武...咁搞笑嗰名...!』翠絲牙齒輕咬嘴唇邊妖媚,讓日本帥仔放行入來。

大將軍:「小姐;你需唔需要換衫嗎?」

翠絲搖頭:「我已換好啦。」

翠絲講完,將晨褸除下,翠絲已換好一套黃色小黃人圖案比堅尼泳衣等候。

上截泳衣左右大眼圖案,布料完全包唔晒翠絲嬌人上圍,而下截泳褲唔係綁繩嗰款,橡筋泳褲後面中間位置pat pat中間印上小黃人圖案公仔,十分趣緻,布料仲係薄料,乳頭有微微透凸和下圍泳褲顯形飽滿,足令日本仔呆望幾秒下面,下面枝炮有少少扯起『條架仔有扯扯地喎!』翠絲心中微笑揮揮手:「可以開始...。」

大將軍禮貌鞠躬,開始從背包拿出按摩用薄薄膠料布舖上床,防止精油弄濕床舖,再舖多張大毛巾上膠料布,隻手做出躺下來:「小姐;可以躺下來。」

翠絲悠然地背向天躺下來。

大將軍望住翠絲玉背,魔鬼身材,樣子幾分天然呆小女味道,真係有流口水衝動,再鋪第二大毛巾落背脊度,怕會凍親夠細心:「我可以開始!」

翠絲雙眼閉上享受按摩服務。

大將軍細心地將精油倒落翠絲背後,雙手開始按摩,兩人慢慢交談。

翠絲俾日本仔按穴位到家,更讚日本仔手藝好好,同樣大將軍都稱讚翠絲靚女,一定大把男士追求?大將軍幫女性客人幫按摩次數不少,眼前天然呆女人骨子淫蕩,好易上釣?只要撩多兩撩敏感地方,隨時慾火上升!大將軍大膽地問:「小姐,我幫你鬆開泳帶好嗎?咁樣唔會阻礙按摩。」

翠絲點頭,大將軍不急不慢解開泳帶,已塗上精油背部顯得更閃亮迷人,大將軍再倒點精油,精油沿邊流下波邊,靈巧手指在翠絲兩旁掃蕩,在波邊且大且細地掃著,更挑起翠絲心裡團火升起,好想日本仔手指摸到搓到對胸。

再按雙腿位置,大腿內側係所有最敏感性地帶,被人摸兩摸會全身軟晒,更可況係翠絲依類痴女,口中發出絲絲吟聲來。

大將軍知道客人隨時要來,加多兩錢力按大腿內側四周範圍,手指頭更摸屁股中間女人禁地位置,搞到淫娃翠絲唔唔媚媚聲來,當雙手掌按屁股時,她更加忍唔住叫出來:「嗯!」

大將軍滿頭汗珠,佢唔係辛苦過度,而係俾翠絲叫聲搞到慶烚烚流汗,而眼晴望到女客人泳褲底有點水跡滲出來來,知道客人開始動情來,但持專業按摩技師,唔可以猴急擒上上女客身來,大將軍死忍著,腦諗好想好想和她做!但要慢慢來忍住,眼前天鵝肉一定食到,只係遲早問題。

按完後到前面,翠絲豪放將上圍泳衣拿走放開一旁,再有大毛巾遮擋上身體,大毛巾下34D雙乳,像要去探索!越望住雙峰,下面褲裡"小將軍"激昂起來,大將軍拿一小毛巾遮住翠絲雙眼,一來免得大家尷尬和羞怯。

大將軍心神合一,慢慢輕輕按頭開始按,按到翠絲胸脯,大將軍心裡暗喜『oh!客人對奶子真係好彈手又滑,外國美女也不及她』大將軍忍住心中喜悅,好像按壓豆腐咁滑溜!手指在乳暈落力按下手指開始集中在奶頭刺激她,不斷打著圓圈捏著,翠絲身體稍微震數下來。

大將軍將大毛巾撥滑下褪腹部位置,一對碩大乳房和雪白的肌膚發出艷麗的紅暈,乳房著隨大將軍手按時擺動,美不勝收。翠絲臉紅耳赤紅卜卜,身體已經不規則典下典下,大將軍勢不饒人,再擴大推去腹部,手指從泳褲頭攝進攝出,有數下位置剛好好碰到陰阜上西毛,大將軍勢要女客欲拒還迎。

翠絲high得咬住唇叫:「嗯!好舒服,你按得好正喲!嗯!唔好停...唔...!」

日本帥仔大將軍動用左右姆指用勁壓翠絲淋巴腺穴位。翠絲身體陣陣麻麻軟軟,雙腳不聽使擺動。

日本帥仔大將軍:「小姐;我現要用工具再幫你按重要地方,等一陣!」

在黑背包拿出殺手鐧,是一碌按摩棒,前端是個半球那種,開動電制放在翠絲雙腿中間,快速震盪令翠絲豐盈胴體發出熱潮,不禁縮了縮身子:「呀...嗯喲...呀...!」

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)