188Channel

標題: [原創作品] 出軌的心路歷程 [打印本頁]

作者: 雯_雯    時間: 2016-12-11 16:44     標題: 出軌的心路歷程

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: ice.dream    時間: 2016-12-11 21:17

作者: Leo6969    時間: 2016-12-12 06:13

繼續追post
作者: 雯_雯    時間: 2016-12-13 09:43

喺咁多個男仔之中,係只有佢一個會同我講佢生活上發生嘅事情。佢叫Eric,佢會將佢見到嘅嘢影低,然後放上去。我望住佢影嘅相,我唔覺得陌生,我哋好似識左好耐嘅朋友,而且佢影嘅相有佢獨特嘅風格,好快我對呢個男仔亦開始有好感啦!

有一日我發現老公偷睇我部手提電話 ,我就問佢,你想我去識男仔嘅話就要信我,而且要比空間我。既然你都唔介意我去識男仔,甚至同其他男人上床嘅話,你就唔好乾擾我!或者做任何嘢,影響我!等我好好享受被人愛,被人錫嘅感覺。

就係有一晚,我同老公分別去唔同嘅宴會,呢一日我打扮得好靚,著住一條貼身嘅連身裙,化淡淡嘅妝。雖然同檯我識嘅朋友都知我結咗婚,但係同枱亦有 一啲我唔識。今晚我決定好好測試我嘅魅力,我走入洗手間除咗隻婚介,搽上口唇膏,整理一下頭髮 ,就好有自信咁行返出去。今晚我亦決定扮演一個 小女孩 ,估唔到同枱坐喺我旁邊嘅一個男士,好快就主動同我傾偈,仲幫我,服侍我。雖然呢個男士講嘅話題,我唔覺得吸引,但係 我可以俾機會呢個男仔,所以當呢個男士,要抄我牌,我亦唔介意將個電話號碼畀咗佢。

當婚宴去到睇片嘅時候,我開始留意到坐喺隔離枱嘅另一位男士亦開始留意我。今晚我決定更加放縱,我亦都不是望返住呢個男士,畀個機會佢,行近我。呢個男士,我估都係廿零歲,短髮,著住西裝,包住厚厚嘅肌肉,正正就係我杯茶!我決定行出大堂門口,畀個機會佢走近我,估唔到佢真係行出嚟,寒喧幾句佢就主動邀請我同佢影張selfie ,呢個男仔好直接 ,影相就將佢隻手放咗喺我條腰到,我估唔到我接受到一個剛剛識嘅男士,同佢有咁親密嘅接觸。

我細心望住電話嘅螢幕,原來呢個男仔高我足足一個頭,望住鏡頭,我確實覺得,我哋好襯!如果我未結婚嘅話 今晚我會唔會畀一個稱職嘅信號佢呢? 再影多兩張相,我隻手亦放喺佢腰,因為佢嘅高度,我隻手正好摸住佢嘅臀部,好結實,我亦即時諗起一啲核突嘢!

影完相返埋位,打開wechat,發現Eric搵我,佢話掛住我亦想見我。經過今晚兩位男士對我嘅熱情,真係有衝動今晚去見一見佢,但係我又怕一時衝動,同佢send咗一陣message之後,我決定走入洗手間,對住塊鏡,影左一張相然後send比Eric。我影低今晚我嘅衣著,當然我冇影低我個樣,張相嘅重點就係放喺我嘅身上面,而且我刻意拉低少少我條連身裙,我係想畀個訊號個男仔,今日我好開心,我亦願意同佢行前多一步......
作者: babymuimui    時間: 2016-12-13 11:39

作者: Mike0529    時間: 2016-12-13 11:40

作者: savisavi    時間: 2016-12-13 13:38

好正

Carry on please
作者: 雯_雯    時間: 2016-12-13 17:02

引用:
原帖由 babymuimui 於 2016-12-13 11:39 AM 發表

十分有感覺既文章, 就好似現場一樣, 雖然嫁左人 不過重新感受到被追求既感覺, 應該不壞吧?
非常,感覺良好
作者: 雯_雯    時間: 2016-12-13 17:03

整理好件衫,我就想返屋企啦 !正當我想返同班朋友說道別嘅時候 ,佢哋話過個男仔留咗啲嘢食畀我 ,不如食完先走啦 ! 喺呢一刻 ,我發覺如果我未結婚嘅話我嘅選擇真係有好多 ,喺咁短嘅時間裏面就有三個背景 ,性格 ,樣貌,身型唔同嘅男士出現係我嘅前面 。我好認真去諗 ,如果我有得選擇嘅話 ,我會揀邊一個?

你地話呢…
作者: babymuimui    時間: 2016-12-13 19:34

作者: babymuimui    時間: 2016-12-14 11:52

作者: 雯_雯    時間: 2016-12-14 18:06

引用:
原帖由 babymuimui 於 2016-12-14 11:52 AM 發表
熱烈期待更新中。

請問一下
件事已經過去左?

現在進行式中
妳老公仲有無問妳架?
成件事幾時發生? 不如話完了未,好嗎!我只能夠講泥足深陷......

過程中老公一直偷睇,佢心情由平淡到興奮。再由開心之後不安。
作者: 雯_雯    時間: 2016-12-14 18:23

坐係同檯架男人,雖然表面細心,但係我相信感情開始左一漸,我會比佢閃死。而且同老公有點相似,我無趣再識一個同老公性格行為相似架男人一齊。

另一張檯架男仔,完全係我後生時夢中情人,短髮sporty look,如果未同老公結婚,佢又主動識我,我一定送自己上門,每日生活只有做愛,做愛同...做愛。可惜,年紀唔大但亦唔細,雖然上團有咁上下,但都要著住件衫遮下肚腩。著左戰衣就扮青春少女,除左衫就怕人地當我中女C9。

所以我個決定,大家亦清楚明白。即使當晚個後生男仔追出黎話送我返屋企,我亦堅決同佢講,我唔會係你杯茶,你只係想我請你返屋企飲咖啡!

轉頭我就繼續同Eric wechat
作者: babymuimui    時間: 2016-12-14 18:38

作者: savisavi    時間: 2016-12-14 20:10

引用:
原帖由 雯_雯 於 2016-12-14 06:23 PM 發表
坐係同檯架男人,雖然表面細心,但係我相信感情開始左一漸,我會比佢閃死。而且同老公有點相似,我無趣再識一個同老公性格行為相似架男人一齊。

另一張檯架男仔,完全係我後生時夢中情人,短髮sporty look,如果未 ...
同我 wechat 都得
作者: 雯_雯    時間: 2016-12-14 22:07

引用:
原帖由 babymuimui 於 2016-12-14 06:38 PM 發表

的確搵情人就緊係搵個同屋企個完全唔同既人, 優點欠缺點都一樣既 有咩好玩?

難得著靚靚妳唔順便同呀eric 見個面?
我比左暗示佢啦!由我話去wedding banquet, 一直報告行蹤到放張selfie,佢都無提過接我或者叫我出去見面,最重要係我都未確認佢對我點? 不過當晚係發生左D野
作者: babymuimui    時間: 2016-12-14 22:22

作者: 雯_雯    時間: 2016-12-15 12:35

離開咗晚宴嘅場地,我即刻攞起電話打開wechat ,睇下eric喺唔喺度 ,我影咗一張企喺車站嘅相 ,畀個暗示訊息佢,“你究竟會唔會過嚟接我呢 ?”可惜唔知道佢係唔係落咗線,定係咪未有準備! 等咗一陣都未有回覆。好奇怪! 今晚我冇打電話比我老公,亦冇問佢做緊乜嘢?亦冇叫佢過嚟接我?今晚我係單身,我想攞番被愛嘅感覺,同埋畀男人追嘅心情,結果我自己一個返屋企。

當架車開咗五分鐘,我先收到Eric嘅短訊,原來佢同佢爹哋媽咪食緊飯冇時候睇我嘅信息,覆我嘅第一句,就係“我好掛住你!” 雖然簡單嘅五個字,但係確實我好耐都冇聽過,結咗婚咁多年,我同老公嘅感情確實已經變淡,唔通婚姻真係愛情嘅墳墓!老公叫我去識男仔,係時間過咗,愛情就會變為感情?佢想有新刺激,定佢亦想有另一個女人?

Eric短訊嘅一句說話,確實打動咗我, 之後Eric send左同daddy媽咪食嘢嘅相畀我睇,佢同其他係wechat識嘅朋友完全唔同,就係佢較真實,而且我真係感覺到Eric係真心去認識我, 了解我同關心我。

返到屋企,發現屋企全黑,即係代表我老公未返到嚟!我冇意圖打電話畀佢問佢幾時返屋企?問佢而家喺邊度?而係繼續嚟電話同Eric繼續喺度send message。沖完涼,我攞住電話上床 我好大膽,影咗一張腳嘅相畀佢 Erica回覆,佢冇講任何鹹濕或者核突嘢,佢每一個訊息都有不停咁讚我。突然之間,我有一種“想要”嘅感覺。之後我放低電話,熄咗燈,我就開始用隻手滿足一下自己。咁啱Eric留低咗第一句voice message ,原來佢把聲都好好聽㗎喎,我叫佢send一張大頭相畀我。望完之後,我就幻想同佢,好快我就嚟咗喇 !我當然無同Eric講,我頭先做過啲乜嘢,只係同佢講我掛住佢!

過左一陣老公就返你啦,老公開番燈,發現我瞓喺張床上面,仲話我做乜咁曳曳,淨係著住條底褲喺度等佢? 我當然亦冇同老公講頭先發生過啲乜嘢,老公熄咗燈,立即除曬衫。之後老公冇做任何嘅前奏,除低我條底褲就插入黎。平時我都要老公帶套,但係今日我真係好想要,我呢埋隻眼,我想老公就係Eric,我比平時更加主動,我用力咬我老公,都唔知係咪因為我唔同左,老公亦好似變咗另一個人。我好享受當老公係Eric嘅感覺。好快...我就第二次。呢種感覺,唔係同老公每次都俾到我嘅,原來思想嘅出軌,係咪得咁容易,而感覺係咁興奮!!!
作者: yayabibi    時間: 2016-12-15 12:52

作者: babymuimui    時間: 2016-12-15 12:59

作者: 雯_雯    時間: 2016-12-15 13:31

引用:
原帖由 babymuimui 於 2016-12-15 12:59 PM 發表

有時幻想下同唔同人造愛都會有唔同既感覺, 而且妳仲實實在在有另一個人係度追求緊妳, 感覺就當然更實在, 可以想像妳係今次既滿足後會更想同eric 有更進一步既接近, 尤其佢好似唔知點甘, 會更加引起妳作為女人 ...
實在先有感覺,有feeling先有滿足
作者: babymuimui    時間: 2016-12-15 13:33

作者: 雯_雯    時間: 2016-12-15 17:21

估唔到老公今次可以搞咁耐 ,之後我亦主動叫老公就就我,畀我坐上去 。老公就係呢個時候問,點呀今日有冇俾人聊呀 ?仲有個Eric有冇搵我呢? 我唔知道應唔應該畀老公睇我同eric之間嘅電話message或者同老公講今日發生嘅事 。

我都未做到決定,老公已經提議當佢係Eric ,我就因利成便,俾我盡情大嗌“ Eric 我要呀! Eric 今晚 ,我掛住你” 之後我好用力坐,我幻想用力攬住Eric,我聽到急促的呼吸聲,隨即 我下面就感覺到暖暖.....
作者: babymuimui    時間: 2016-12-15 18:34

作者: savisavi    時間: 2016-12-15 21:13

引用:
原帖由 雯_雯 於 2016-12-15 05:21 PM 發表
估唔到老公今次可以搞咁耐 ,之後我亦主動叫老公就就我,畀我坐上去 。老公就係呢個時候問,點呀今日有冇俾人聊呀 ?仲有個Eric有冇搵我呢? 我唔知道應唔應該畀老公睇我同eric之間嘅電話message或者同老公講今日發生嘅 ...
好正
作者: 雯_雯    時間: 2016-12-15 22:03

引用:
原帖由 babymuimui 於 2016-12-15 06:34 PM 發表

應該唔好出聲吧, 一黎保持少少神秘感, 二黎每個人都應該留少少秘密俾自己
不是嗎?
哈…我無出口講!你記得我講我老公心情嗎?平淡至開心,佢覺得我代入同Eric角色,同佢做愛覺得開心特別。但之後佢心情變得好差,因為佢之後偷睇我部電話,睇左我同Eric對話。

佢口講叫我繼續,但心就...我唔理,當晚我老公12點前就瞓左,但係我就係佢旁邊同Eric wechat到一點幾,因為我話等佢返到屋企先瞓,係唔係好sweet呢
作者: babymuimui    時間: 2016-12-15 23:47

作者: 雯_雯    時間: 2016-12-16 07:59

引用:
原帖由 babymuimui 於 2016-12-15 11:47 PM 發表

呢的情況係特別sweet 架 一黎新開始二黎總係有份剌激感, 話晒妳精神上岩岩同eric 做完嘛。

你老公心情我都明白, 始終呢個玩火既遊戲其中一個重要點就係要佢都好愛妳 唔係既話根本唔有趣。 期待妳再俾我係度陪 ...
老公當晚兩點幾醒左,你估下佢做乜野
作者: babymuimui    時間: 2016-12-16 08:26

作者: 雯_雯    時間: 2016-12-16 12:36

引用:
原帖由 babymuimui 於 2016-12-16 08:26 AM 發表

偷睇手機, 再極端的扮妳同eric 講野
答對一半,佢當然係偷睇手機。但係佢cap左圖再send返比佢自己
作者: babymuimui    時間: 2016-12-16 12:41

作者: 雯_雯    時間: 2016-12-16 15:02

引用:
原帖由 babymuimui 於 2016-12-16 12:41 PM 發表

哦? 目的係咩呢? 得閒要黎回味下? 點解會俾你發現? 佢做得手腳唔乾淨呀?

撞鬼我不停refresh 妳呢個post XDDD
佢有delete個wechat history,但係比我發現我部機個photo album,screen shoots cap左好多張
作者: babymuimui    時間: 2016-12-16 15:09

作者: 雯_雯    時間: 2016-12-16 19:33

第二日起身,當我開電話嘅時候,就畀我發現咗我老公偷睇我同eric之間嘅message,仲cap埋圖添 !

我當然有問老公點解要咁做啦 ?老公簡單咁答我 ,作為紀念囉 !我就問有乜嘢好值得紀念呢 !我覺得佢好恐怖!好似留低我同人偷情嘅證據 。我亦同佢講如果佢再咁樣做嘅話 ,我就唔會再同eric或者其他男人發短訊 。所以話老公個心情都好忐忑佢又想我同其他男人交往 ,但係又好似冇咗我 。姑且信多佢一次 ,我盯著老公唔可以再偷睇我嘅電話。但我應承佢,定期同佢講返我同其他男人發展嘅情況。

我哋傾完之後,就起身去食早餐 ,正當我刷完牙嘅時候,老公已經幫我準備咗一條裙。老公仲同我講,你比以前性感咗好多!有冇留意身邊嘅男人經過你嘅時候都會望住你!我反問佢咁你想唔想呀?老公就答我想!

睇一睇條裙,藍色開胸扣鈕嘅條連身裙,我配好一個藍色嘅胸圍,除低見面衫,就準備帶個胸圍上去。就係呢個時候,老公拉住我攬住我,攞起條裙就示意我直接著上去,條裙咁窄身 ,中間嘅鈕爆開就會走光啦!
作者: babymuimui    時間: 2016-12-16 19:37

作者: 雯_雯    時間: 2016-12-16 20:34

引用:
原帖由 babymuimui 於 2016-12-16 07:37 PM 發表

睇黎妳老公係妳勾引其他男人既情況下感覺到好興奮。

呢的正係瘦田無人爭 姦開有人爭 , 明既明既
我有底線,我無咁做。我唔鍾意比人覺得我暴露到似職業女性咁
作者: babymuimui    時間: 2016-12-16 20:37

作者: 雯_雯    時間: 2016-12-16 21:14

最後我又唔想老公唔開心,都係帶返先著佢安排我著條裙啦…

落左街佢又黎,話不如解多粒褸!救命,無咩人都算。落街周圍都識人,點見人呀!
作者: babymuimui    時間: 2016-12-16 21:17

作者: babymuimui    時間: 2016-12-16 22:12

作者: 雯_雯    時間: 2016-12-17 09:47

你想知我有無同Eric行緊之嗎!我直接答你,有
作者: savisavi    時間: 2016-12-17 10:32

引用:
原帖由 雯_雯 於 2016-12-17 09:47 AM 發表
你想知我有無同Eric行緊之嗎!我直接答你,有
有 sex 未?
作者: babymuimui    時間: 2016-12-17 11:24

作者: 雯_雯    時間: 2016-12-17 11:37

引用:
原帖由 savisavi 於 2016-12-17 10:32 AM 發表

有 sex 未?
應該問老公架反應
作者: babymuimui    時間: 2016-12-17 14:12

作者: savisavi    時間: 2016-12-17 16:22

引用:
原帖由 雯_雯 於 2016-12-17 11:37 AM 發表

應該問老公架反應
即係有 sex 有 video 俾老公睇 or 老公喺衣櫃偷睇 lol
作者: 雯_雯    時間: 2016-12-17 21:33

引用:
原帖由 babymuimui 於 2016-12-17 02:12 PM 發表

要問老公反應? 妳有無俾佢知道全部?
你話呢?
作者: 雯_雯    時間: 2016-12-17 21:35

引用:
原帖由 savisavi 於 2016-12-17 04:22 PM 發表

即係有 sex 有 video 俾老公睇 or 老公喺衣櫃偷睇 lol
我仲會比Eric影相同拍片,你想多左啦!你唔明女人享受架比你錫,唔係sex
作者: babymuimui    時間: 2016-12-17 21:56

作者: 主音仔520    時間: 2016-12-18 02:02

作者: 雯_雯    時間: 2016-12-18 19:00

長話短說,喺接住落嚟嘅一段時間,我一方面,同eric每日都傾計,而且佢架對話亦變得直接。另一方面,老公不停推波助瀾,成日叫我同佢出去。到今年6月,即半年前我心軟真係應約出左去見佢
作者: babymuimui    時間: 2016-12-18 20:47

作者: 雯_雯    時間: 2016-12-19 12:54

同老公傾過之後 ,喺我知情嘅情況底下,我確實見唔到老公佢再偷睇我嘅電話  。我亦遵守我嘅承諾 ,每個星期 就同老公分享下 ,我同eric發展嘅進度,當然我唔會比我地D message佢睇。

一開始 ,老公心情仲有忐忑,亦為咗呢啲事情嘈大覺 。慢慢,老公接受到瓜,就再慫恿我不如再試,睇下eric有幾想,叫我send一啲性感相 或者回覆一啲曖昧嘅說話比佢。老公唔知  eric開始已經同我開D有味話題,只係開始我當睇唔到,但係慢慢亦接受而且覆左佢。相,點會無交流過,男人好簡單,影下個胸,影條裙再加兩句就失常性。

而且大家亦享受呢段慢慢成長架關係,大家都知只差一點,就係我肯出去見佢架話,我地又點會無上床。只係老公未知我地已經發展到呢步!
作者: babymuimui    時間: 2016-12-19 13:51

作者: 雯_雯    時間: 2016-12-19 13:58

引用:
原帖由 babymuimui 於 2016-12-19 01:51 PM 發表

其實呢段關係可以話係最開心既時間吧 , 當妳同佢上左床 件事就變左另一件事 , 套一句相愛很難既歌詞
也許相愛很難 難就難在雙方各有各寄望怎麼辦?
你好感慨喎! 你有相似經驗
作者: 雯_雯    時間: 2016-12-19 14:00

有一晚老公夜返,唔知幾時開始有呢個習慣,老公唔係屋企,夜晚我就會上床同eric 傾計。無老公喺度, 同eric講嘢就都會放D。每次架內容,離不開佢話想錫我,我會覆唔比。佢想掂我,我會覆佢自己彈開。但果晚,佢話想上摸我,我覆佢我諗緊佢摸緊我 !

大家dead air咗一分鐘,我攞起電話,影左幅相然後send咗畀佢。 佢既答覆係點解幅相黑蚊蚊嘅! 我答佢我而家幻想下同佢! 我又唔想畀佢見到 唯有熄曬燈。

eric又好直接問我不如 open room ,一開始我都唔明 ,仲諗緊係咪問緊我度門未開?或者有冇打開門 ?我仲傻更更 ,反問佢係唔係指係我bedroom, eric(慢x君,覆左你)好雀躍,問宜家得唔得May I。都係嗰句 ,如果我未結婚 ,我就會出去。 喺矛盾嘅時刻 ,我直接搞否定拒絕佢 ,但係我亦作出compensation。

我話你而家 用視頻打畀我,我會見樣,但係我會畀把聲你聽,如果螢幕較光,睇到你就睇啦。咁當然我在呢個時候較暗手機 螢幕啦!接通視頻,第一次望清楚佢個樣,呢個立體嘅eric。我亦開始主動, 因為我都想要,我問佢開始未?同埋點樣開始?

佢直接答我,我想睇你全身,所以我盡量避開鏡頭,一手攞住個電話拉近我個身,而另一隻手就護下胸,比佢睇下我上身。 而eric鏡頭 focus 喺佢下面,佢問我介唔介意,喺我面前手淫?

我冇答佢,只係繼續沉醉,幻想一段唔真實但興奮嘅性愛,我冇注意佢,只係見佢起勢咁chok,之後佢就自己攪惦
作者: babymuimui    時間: 2016-12-19 14:47

作者: babymuimui    時間: 2016-12-19 14:53

作者: 雯_雯    時間: 2016-12-19 15:53

引用:
原帖由 babymuimui 於 2016-12-19 02:53 PM 發表

呢一個回憶 我相信就算到最後妳同eric 會點都會係一段值得妳懷念既記憶, 純粹既精神交流開始滲入真正既性愛, 當時沉重既呼吸會令妳好濕好濕吧
到你撩我啦喎!我只係想講我鍾意左Eric,唔係我唔會同佢
作者: babymuimui    時間: 2016-12-19 16:09

作者: miller88    時間: 2016-12-19 19:00

有時覺得睇心路歷程會好睇過埋牙嘅文章…期待你嘅UPDATE!
作者: babymuimui    時間: 2016-12-19 19:19

作者: miller88    時間: 2016-12-19 19:35

引用:
原帖由 babymuimui 於 2016-12-19 07:19 PM 發表

的確, 情色文學黎講我會覺得個份似有還無既感覺最看得人心癢癢
係架,大家都做過都係啪啪啪…

反而對其他人嘅心態仲好奇!
作者: 雯_雯    時間: 2016-12-19 20:41

我無諗過會同佢cyber sex,更加無諗過咁樣有sex比真實同老公做,更興奮。

心跳快到個心想跌出黎,手指打曬震,eric亦聽到我架抽搐聲
作者: babymuimui    時間: 2016-12-19 20:49

作者: 雯_雯    時間: 2016-12-19 22:17

有一次,自然有第二次。果次係我主動,係𨋢到影左張波波相,約實Eric半個鐘後live chat,玩到佢揸車即刻返屋企。

果次我揀左條半身裙,我好大膽,先影左好多張腳相比佢,問佢想點對我,我亦對住cam比佢睇我masturbate,當然都係隔住panty。

佢睇左無耐,佢又自己handjob,可能企得耐我無咩感覺。就上返床睇佢,但今次我望住佢,亦一路同佢講諗緊同佢做緊愛...
作者: babymuimui    時間: 2016-12-19 23:16

作者: 慢嘗君    時間: 2016-12-20 00:44

作者: savisavi    時間: 2016-12-20 02:28

我都想成為 eric
作者: babymuimui    時間: 2016-12-20 08:04

作者: 雯_雯    時間: 2016-12-20 22:08

唔知係咪太集中,望住細小嘅screen就忽略咗原來自己攞個電話,而攞得太埋啦 !估唔到第二次就出事,我畀佢見到我個樣添!

佢一直冇講,我係唔知情嘅情況底下, 我只係想挑起對佢,或者係滿足我自己性慾。當我望住eric下面,我開始留意到佢同我老公嘅唔同,就係因為好唔同,我先醒覺我係 having sex with another guy。可能呢幾年 同老公行埋都有啲公式化 ,所以呢一種新鮮感 ,或者係叫興奮嘅程度,真係講唔到出口,感覺怪怪但亦好期待。

休息咗一陣 ,我繼續同eric wechat ,係呢個時候 eric不停花言巧語,讚我靚,讚我身材好,讚我我係佢唯一一個想親近嘅女仔。 與此同時,亦將頭先見到我樣件事同我講。估唔到第二次就出事,我真係唔想畀佢見到我個樣,因為我怕 eric會將鏡頭 cap低放上網,冇樣嘅仲可以死口唔認,出左樣嘅話,我真係怕我無得唔認。

我同eric講我表示好擔心,eric就承諾我,我哋之間嘅事情只會我地兩個人知道。雖然係咁講,但我都有戒心,事件發生兩星期,唔好話再有下一次, 就連chat我都怕。

eric知道我鍾意花,每日仲keep住會去唔同地方影花送畀我。直至半年前一 日,eric send左張相畀我,相係一束鮮花,係紅玫瑰。雖然係老土,但係有邊個女仔唔鍾意呢?eric然後就問不如我哋見面啦,我冇同老公申請,只係同老公話我約咗朋友食飯,今晚會晏返,然後就覆eric ok 。

晏晝好多嘢做,但係個心已經唔喺公司度。我喺度諗今日,我著得靚唔靚呢? 今日著褲喎,返屋企玩條裙定係出街買好呢?最後我提早咗一個鐘頭, 然後返屋企沖個涼,再返個淡妝,換咗條長裙,然後就覆返eric 。

原來出得門口,都已經七點鐘,我都怕出門口嘅時候會撞到我老公,心情就好似小朋友做錯事,比大人揭發嘅一樣!等𨋢嘅時間又好似比平時長咗好多!又怕出𨋢一開門會見到老公! 唔知老公會問我乜嘢問題? 如果佢問我約 左邊個?我做咩要換衫,我都唔知點答呢......
作者: babymuimui    時間: 2016-12-20 22:33

作者: qifuren    時間: 2016-12-21 09:06

就是這樣怕撞破的心情才最誘人,批準了去就大不同
作者: 雯_雯    時間: 2016-12-21 09:47

引用:
原帖由 qifuren 於 2016-12-21 09:06 AM 發表
就是這樣怕撞破的心情才最誘人,批準了去就大不同
偷,唔係男人專利,況且老公一開始叫我做,我只係順佢意。
作者: 雯_雯    時間: 2016-12-21 09:52

引用:
原帖由 babymuimui 於 2016-12-20 10:33 PM 發表

小朋友做錯事既感覺 , 明白既 不過個份開心興奮係好多人一世都未必感受到呢, 個個約會eric 令妳好有戀愛既感覺吧
同eric一齊,好似有返puppy love架感覺,好sweet,簡單,對對方有期望感覺,可能就因為無見過,大家都有 憧憬
作者: babymuimui    時間: 2016-12-21 10:54

作者: 雯_雯    時間: 2016-12-21 11:32

引用:
原帖由 babymuimui 於 2016-12-21 10:54 AM 發表

妳講出左個重點 好籍單, 因為你地除左愛都仲係愛, 入面唔會有其他野 , 例如以後。

所以可以好似小朋友甘全心去享受呢份愛 話晒色文版, 唔好太離題, 當日有無換定套靚靚內衣 已防不時之需呢?
哈…唔會離題,但亦唔會太over
作者: savisavi    時間: 2016-12-21 11:36

引用:
原帖由 雯_雯 於 2016-12-21 11:32 AM 發表

哈…唔會離題,但亦唔會太over
我都冇心情返工了

等你 update hehe
作者: babymuimui    時間: 2016-12-21 11:46

作者: 雯_雯    時間: 2016-12-21 16:26

引用:
原帖由 savisavi 於 2016-12-21 11:36 AM 發表

我都冇心情返工了

等你 update hehe
你估今晚有咩做?
作者: babymuimui    時間: 2016-12-21 16:42

作者: 雯_雯    時間: 2016-12-21 17:04

引用:
原帖由 babymuimui 於 2016-12-21 04:42 PM 發表

今晚? 同eric 食冬至飯, 然後去餵另一個嘴仔?
另一個嘴仔?
作者: babymuimui    時間: 2016-12-21 17:08

作者: 雯_雯    時間: 2016-12-21 17:42

引用:
原帖由 babymuimui 於 2016-12-21 05:08 PM 發表

嗯, 妳一直收係底褲下無俾eric 欣賞過個嘴仔
你又知?你又唔係eric
作者: babymuimui    時間: 2016-12-21 19:33

作者: 雯_雯    時間: 2016-12-21 21:06

同eric第一次見面,我揀著長裙,就係因為我想畀佢一個好嘅印象,吸引佢但唔係一個隨便嘅女仔。

覆返eric,佢話想揸車嚟接我,我推咗!因為我唔想畀佢知道我住邊一度。我問佢去邊度食,佢就話喺西貢book咗枱,我約咗佢喺將軍澳接我,等佢車我入西貢。始終係第一次見面,去到我個心情都卜卜咁跳,我又怕佢唔認得我,搵咗塊鏡對住影張相然後send畀佢。

好快 eric覆番我佢架車嘅顏色,叫我出地鐵站就去搵佢。出咗地鐵站就見到佢架車,行近去就已經見到eric,落車攞住束花行過嚟送畀我。

中間嘅細節我都唔再多講!eric好識氹我,我哋好似有講唔完嘅話題。但係望望電話,都已經近十點,可能我都幾enjoy同eric一齊食飯,過程裏面我都冇望電話。

原來老公已經send咗好多message畀我, 我覆老公我會過多一陣就返屋企。亦同eric講我差唔多要走。埋單之後 eric提議不如行漸海旁然,後車我返屋企。作為人妻嘅我,又點會唔明eric想點呢!我答行一陣好啦!第日仲要返工 eric好開心咁搭我膊頭帶我行出去。

問我啲嘢食好唔好味?問我今日開唔開心?想分散我注意力...算益下你。 eric搭住我膊頭帶我去碼頭另一邊,越行就越少人,仍越就行越慢。突然間eric攞番紮花放咗喺地下,好突然咁樣抱緊我,我都唔知道應唔應該推開佢,未有反應 eric就話好鍾意我,然後就咀埋呢。

冇諗過,亦未試過有個高我成個頭嘅男仔會咁樣錫我。佢錫到我成身軟曬, 佢個鼻好高,頂住我,仲錫到我都抖唔到氣。

跟住隻手就由我背脊一路向下面掃, 掃到我patpat度就停左。佢用力將我嘅身體拉近佢,我亦感到肚臍有嘢頂住我,我叫停佢,我眼望住佢。世界停頓左,等佢繼續錫我 。直到eric試探我,佢隻手開始伸入去我衫裏面,想解我個bra扣。佢雙手細細力解緊,我再一次叫停佢...
作者: 慢嘗君    時間: 2016-12-21 23:03

作者: 雯_雯    時間: 2016-12-21 23:50

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2016-12-21 11:03 PM 發表
答應同 Eric 行一陣已預咗有身體接觸, 咁行果陣諗緊咩? 有冇咩期待或者幻想?

本來想問埋同 Eric 錫果陣又諗緊咩, 不過番睇內文, 當時一係搵辦法呼吸, 一係注意 Eric 隻手搞乜, 應該無遐諗其他野吧?
我諗我其實有幾鍾意呢個男仔,再講一次,我無諗要同佢有sex。只係我要肯定我對佢架感覺
作者: 雯_雯    時間: 2016-12-21 23:51

我同eric講唔準除,我唔係咁隨便。 eric即刻問,我哋唔係都試過喇咩?不如而家嚟我屋企?我叫eric幫我扣返個bra,然後我同eric講,其實我結咗婚!我已經有老公㗎啦!eric畀唔到反應我,只係同我講sorry,我都感覺到,可以一直喺度玩緊佢,畀咗一啲可以嘅signal,但係而家又好似閂咗門,reject佢。

其實我嘅感覺都好矛盾,又一開始老公叫我咁做,到幾個月前由認識佢,到今次見面。我問自己,究竟係老公嘅安排?定係其實自己都想呢!!!

我 拖 住eric 之後,再用力咁樣攬實佢 ,同佢講到聲對唔住。望住佢雙眼,我示意比佢聽,I m ready,go ahead。 eric摸住我塊面,到摸住我嘅膊頭,再輕輕咁樣換落去,其中一隻手已經滑落我個胸度。

Etic溫柔,好細力咁樣摸我。另一隻手 又伸入條裙望摸住我pat pat。今次我冇阻止佢,我只係比咗沉重嘅呼吸聲佢 ,比佢知要對我溫柔。

直到有人行過 eric即刻將隻手拎返出嚟。我亦同因為講今日夠喇! 我要返屋企啦!

上到車 我叫eric送我返屋企。我亦透過倒後鏡影咗張相,然後send畀老公。我同老公講我今日同阿eric出咗去,我而家返嚟喇......
作者: 慢嘗君    時間: 2016-12-22 00:16

作者: savisavi    時間: 2016-12-22 00:54

引用:
原帖由 雯_雯 於 2016-12-21 04:26 PM 發表

你估今晚有咩做?
我估你今晚會好忙 ... 接應不暇
作者: 雯_雯    時間: 2016-12-22 10:33

引用:
原帖由 savisavi 於 2016-12-22 12:54 AM 發表

我估你今晚會好忙 ... 接應不暇
會有幾忙? 要招呼一個人
作者: babymuimui    時間: 2016-12-22 11:53

作者: 雯_雯    時間: 2016-12-22 12:08

引用:
原帖由 babymuimui 於 2016-12-22 11:53 AM 發表

有兩個呀
點解又有兩個呢?
作者: savisavi    時間: 2016-12-22 12:18

引用:
原帖由 雯_雯 於 2016-12-22 10:33 AM 發表

會有幾忙? 要招呼一個人
Eric 一定好需索
作者: 雯_雯    時間: 2016-12-22 12:22

開緊車,我哋有啲尷尬,唔知道講乜嘢好。喺呢個時候,老公問我,係咪真係出咗去?又直接問我哋做過啲乜嘢 ?我反問老公係咪介意?老公答我,享受enjoy !老公追問,問我哋有冇攪過 ?

我嘅回覆係,佢比你溫柔!然後我部手機對住啲花然後影咗張相,再覆咗佢,佢比你浪漫喎!

最後,我覆佢畀啲時間我!我返嚟再同你講。放低手機 eric就問我,我哋會唔會再見面?我哋可唔可以保持呢個關係 。我將隻手放返喺eric大肶上面,想問個清楚,你想保持乜嘢關係?
作者: 雯_雯    時間: 2016-12-22 12:34

唔明點解覆唔到短消息,唔好意思各位,I can only read your message,but I cannot reply all of you
作者: 慢嘗君    時間: 2016-12-22 14:17

作者: savisavi    時間: 2016-12-22 18:36

引用:
原帖由 雯_雯 於 2016-12-22 12:22 PM 發表
開緊車,我哋有啲尷尬,唔知道講乜嘢好。喺呢個時候,老公問我,係咪真係出咗去?又直接問我哋做過啲乜嘢 ?我反問老公係咪介意?老公答我,享受enjoy !老公追問,問我哋有冇攪過 ?

我嘅回覆係,佢比你溫柔!然後我部 ...
女人放隻手上大肶 .. 可以算係綠燈
作者: 雯_雯    時間: 2016-12-22 22:12

引用:
原帖由 savisavi 於 2016-12-22 06:36 PM 發表

女人放隻手上大肶 .. 可以算係綠燈
比你估下Eric會點講?

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)