188Channel

標題: 曼谷差點跌入陷阱 [打印本頁]

作者: matwxx    時間: 2016-12-13 21:47     標題: 曼谷差點跌入陷阱

作者: tml0398    時間: 2016-12-15 08:46

走得快,好世界。
作者: yayabibi    時間: 2016-12-15 14:08

作者: vawa    時間: 2016-12-16 21:36

吾見銀包仲有心玩 你都好野
作者: jjfun    時間: 2016-12-18 13:15

I gave up on street walkers a long time ago.
作者: waichoi925    時間: 2016-12-18 15:25

響曼谷用V7搵女,十居其九係人妖!
作者: ADUCK1    時間: 2016-12-22 18:35

楼主,你是住Big C 隔離吗?如果系就岀酒店门口,向右手面行,過咗桥,见到有间中式酒家,右手边转入去,會见到好多间superich 找换店,附近有d按摩店,自己去问下價,总好过你V7  揾女
作者: 天體男    時間: 2017-1-13 08:48

好采,去泰國其他可以玩鬼婆晤一定泰妹
作者: savcs    時間: 2017-1-30 01:24

作者: Kelvinpwy    時間: 2017-2-26 21:02

我去外地玩,永遠吾用V7,看師兄出報告都沒有邊有個好收塲。我3天前去柬埔寨做嘢,之後去sauna看看,那裹分越、柬兩派,都有30條女揀,最後都揀柬妹,條女手長腳長,有1.7米,怕怕怕醜,嘩竟然都好緊喎,結數都係4佰多元港紙。洗咩用V7找女,去到sauna場揀到致上,咁樣隱連D
作者: Kelvinpwy    時間: 2017-2-26 21:03

我去外地玩,永遠吾用V7,看師兄出報告都沒有邊有個好收塲。我3天前去柬埔寨做嘢,之後去sauna看看,那裹分越、柬兩派,都有30條女揀,最後都揀柬妹,條女手長腳長,有1.7米,怕怕怕醜,嘩竟然都好緊喎,結數都係4佰多元港紙。洗咩用V7找女,去到sauna場揀到致上,咁樣隱連D

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)