188Channel

標題: [將軍超短文] 調教醜熟女 (續寫篇) [打印本頁]

作者: 淄青李氏    時間: 2017-1-20 09:08     標題: [將軍超短文] 調教醜熟女 (續寫篇)

作者: spamna    時間: 2017-1-20 13:11

正所謂女為己者容,在男人世界中,女人樣靚身材正固然最好,但年過40歲鷹鼻、短下巴、蒙豬眼,根本就是巫波的樣子,仲未結成婚中女護士長,朴護士長又蠢又鈍,完全冇晒醫學常識?我諗破壞晒男人眼中白衣天使形象啦!:smile_27:雖然生得樣醜唔係罪過,好彩身材補救到一切,但見到樣...除非蒙頭入閘,男主角唔係性飢餓成咁樣呀,紮三個月都咁話啦,好難入閘...寧願用護士長對波打下乳炮或用手打下飛機算吧,:smile_42:成間醫院冇晒後生女護士?仲有科技咁發達,整整容咪得囉!死啦,男主角咁嘅女都肯上,佢會唔會搞埋D清潔阿姐㗎,仲有...我諗男主角知道朴護士長係有錢女,所以難啃都要啃,搏將來集團比男主角?續寫篇...即係仲有下集?:smile_13:

作者: spamna    時間: 2017-1-20 13:18

真係冇無獨有偶啦,世界都係咁橋,我原先有篇文寫緊,不過停咗下來冇寫(改寫她們淫西年代故事),我都係寫醫院性愛事件。。。等過年後攞番倉底貨來寫返
作者: 淄青李氏    時間: 2017-1-20 18:52

作者: spamna    時間: 2017-1-20 22:26

引用:
原帖由 淄青李氏 於 20-1-2017 18:52 發表
成日話咩 "男人係視覺動物" "男人睇女人 , 梗係睇樣同對波"
講到女人既樣同身材 , 好似有個客觀既標準 ...
但係我完全唔同意 .. ...
美真係各花入各眼啦:smile_35:

,就算巫婆都有善心一刻的,或者正如你講,身材豐滿誘人呢

?始果比我係朴護士長的話,樣子已經不夠人美,而本身家底厚,可以用錢整整臉來識男仔,起韓國整容好普遍啦:smile_44:有錢去隻鴨尋開心啦。你講嗰套電視劇"乘???"暫時一集未睇過:smile_24:

作者: 慢嘗君    時間: 2017-1-21 07:46

作者: 淄青李氏    時間: 2017-1-21 13:55

作者: spamna    時間: 2017-1-21 14:14

引用:
原帖由 淄青李氏 於 21-1-2017 13:55 發表

其實不瞞S兄 , 我係有唸過把男主角 "嫁" 入豪門

不過係因為謢士長 , 刻意引老爸來 , 等佢撞破姦情 ,
再借老爸來迫男主角娶佢 ... 幾有心機架 !!!

不過 , 咁寫隨時要寫多一節 . ...
人唔可以懶散,:smile_22:故事頭段寫得咁好,理應寫埋下部嗎?其實我睇完你故事,都知男主角想欺詐勒索一畢錢啦
你新故事來自西片,我諗你睇鬼婆都上咗年紀嗰隻啦,我真係向你投降啦。:smile_42:
我都睇過西片,男女都上年紀,男肚臍肉don don,女D皮皺晒,我即刻唔睇,我疑為睇恐怖片添:smile_27:

作者: 淄青李氏    時間: 2017-1-21 20:53

作者: spamna    時間: 2017-1-21 21:37

引用:
原帖由 淄青李氏 於 21-1-2017 20:53 發表

我始終都係信奉 "扑野係為興趣" 既哲學 ...
奉行"仆嘢係為興趣"哲學我都係

,但都要有故事性作引先得,不過我都明白,寫好"甜"故真係俾寫其他文係難嘅!其實...我都想問下大將軍,你寫咁多重口味"甜"文,你細細個係咪有個親身經歷呢

?(可以唔答!)俾我選就寧缺勿濫:smile_13:貴精不貴多:smile_39:
作者: 淄青李氏    時間: 2017-1-22 09:26

作者: spamna    時間: 2017-1-22 12:03

引用:
原帖由 淄青李氏 於 22-1-2017 09:26 發表

下。。。如果今次都叫重口味,咁我好難做架喎(>﹏
今次又唔係嘅,只係女護長醜樣少少姐,冇影響故事結構,不過你歷來都玩爆"菊"噴糞,你可能自細細個俾依類形片影響:smile_35:
作者: 淄青李氏    時間: 2017-1-22 21:45

作者: spamna    時間: 2017-1-22 21:53

引用:
原帖由 淄青李氏 於 22-1-2017 21:45 發表

1,拿拿拿 , 我要再再再重伸一次 ... 小弟寫爆菊文 ,
只是比其他作者多一點 , 小弟本身作品中 ,
爆菊文比例其實還沒有一半呢~~

2,那我也承認 , 小弟最初接觸的 , 都是強姦類的AV ,
不過那個年代的AV , 好似十 ...
爆菊我都鍾意......寫嘅,寫出來都可以興奮下...眼球

,都未算差文章,我都會量就人物性格來需唔需,好似某導演咁,鍾意套戲裡放白鴿咁樣,都係曾加視覺姐

我套淫西5"極限猥褻"出咗四節啦,睇咗未:smile_13:
作者: 淄青李氏    時間: 2017-1-23 10:00

作者: spamna    時間: 2017-1-23 11:31

引用:
原帖由 淄青李氏 於 23-1-2017 10:00 發表

SORRY , 昨日有D忙 ... E+即睇

仲有 , 本篇下午應該可以出埋 "真人版漫畫" ,
S兄記住入來一睹醜女真身拉喎~~
:smile_47: :smile_47: :smile_47:
真人版漫画?醜女唔好三尖八角啦!臨過年,暫時清閒少少。
作者: spamna    時間: 2017-1-23 12:55

我幫你"推"一個,乜推咁易襟嘅冇限樓層,又鬼鼠喎個個樓層都有得襟
作者: 淄青李氏    時間: 2017-1-23 18:12

作者: spamna    時間: 2017-1-23 21:46

No show,冇圖睇:smile_o02:唔係真係醜得利害呀,俾版主截在圖
作者: Water_man    時間: 2017-1-24 08:54

冇圖睇…………………………
作者: spamna    時間: 2017-1-24 13:09

幾時再來醜女大翻生,玩弄小鮮肉:smile_o01:
作者: mkf19    時間: 2017-1-24 13:48

引用:
原帖由 淄青李氏 於 2017-1-23 06:12 PM 發表

http://198.105.218.109/data/attach ...
死圖了:smile_41:
作者: spamna    時間: 2017-1-24 17:27

幾時補番真人漫画圖啦,唔好走數喎
作者: 淄青李氏    時間: 2017-1-24 22:42

作者: spamna    時間: 2017-1-24 22:53

引用:
原帖由 淄青李氏 於 24-1-2017 22:42 發表
哇 , 好累呀 ... 為左寫新一篇 ,
不停咁睇套西咸 , 同一句英文 , 有時狂LOOP三十幾次
都仲未聽明佢UP咩 ... 真係讀書果陣 , 都未有咁勒力
理得西片噏乜呀,最緊要硬橋硬馬明刀明槍打出真功夫:smile_o01:
作者: 淄青李氏    時間: 2017-1-25 10:20

作者: spamna    時間: 2017-1-25 10:43

引用:
原帖由 淄青李氏 於 25-1-2017 10:20 發表

明明改左圖 , E度又比人貼下載式圖片(只可以用[/I MG]方式)
搞到我有圖無得貼 ... 上載去其他網先 , 再貼回來 , 又因為版權而死圖

你教我可以點?! 你教我可以點?!
應該得嘅,再試下啦:smile_38:
作者: 淄青李氏    時間: 2017-1-25 15:54

作者: spamna    時間: 2017-1-25 17:04

引用:
原帖由 淄青李氏 於 25-1-2017 15:54 發表

如果無劇情 , 一味得個 "插" 字 , 咪又悶死觀眾 ...
上次篇 , 咪比你串為扑而扑 , 好悶羅:smile_35:
係咪,我又咁講過咩:smile_35:
作者: 淄青李氏    時間: 2017-1-25 22:00

作者: spamna    時間: 2017-1-25 23:04

引用:
原帖由 淄青李氏 於 25-1-2017 22:00 發表

無拉 ... 我改左既圖就係新圖 , 無網址架 , 無得用IMG貼
而香討成個成人區都唔比上載圖片 , 剩係非成人區可以 ...
你唔通叫我犯法 , 係非成人區咩???
:smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35:
改咗圖再上轉再轉貼
作者: 淄青李氏    時間: 2017-1-26 07:58

作者: spamna    時間: 2017-1-26 11:02

你可以倒轉角色寫女版弄小男病人都得喎
作者: 淄青李氏    時間: 2017-1-26 16:51

作者: spamna    時間: 2017-1-26 17:28

引用:
原帖由 淄青李氏 於 26-1-2017 16:51 發表

試過拉。。。上次套 偷吃小鮮肉的母狼,咪比你串似基佬文羅(>﹏
又有串你,唔係嗎?我咁善良,唔會串人嘅?你上次係俏外母大戰淫賤女婿喎:smile_44:,你掂會寫基文㗎,係都我寫啦:smile_43:
作者: 淄青李氏    時間: 2017-1-26 22:41

作者: spamna    時間: 2017-1-26 23:47

引用:
原帖由 淄青李氏 於 26-1-2017 22:41 發表

哦 , 仲唔認TIM ... 就比證據你睇
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=25047057&extra=page%3D21
======================================
大將軍恭賀有新作先,我自己個人意見,我睇完有點怪怪 ...
所以寫文真係唔好懶啦,寫多少少長盡介紹第一身女主嗎,寫下第一身年紀,三圍之類,有冇老公呢?你係寫老娘閒時健身,嘩...短到咁就介紹咗第一身,所以第一次看感覺玩靚仔似姐,唔會影響文章樂趣
作者: 淄青李氏    時間: 2017-1-27 09:13

作者: 淄青李氏    時間: 2017-1-27 14:41

作者: spamna    時間: 2017-1-27 15:33

引用:
原帖由 淄青李氏 於 27-1-2017 14:41 發表

另外 , 果篇既第二節 , 我唸短期內都寫唔完 ,
S兄想唔想睇左主要交待背景既第一節先???
可以,睇完再比意見你修改,但背景唔好國家地理喇,我唔"奶":smile_13:

作者: 淄青李氏    時間: 2017-1-27 21:14

作者: spamna    時間: 2017-1-27 21:50

引用:
原帖由 淄青李氏 於 27-1-2017 21:14 發表

OK拉 ... 不過都係會寫左鬼婆西咸果篇先 ,
風格會幾特別 , 好彩既話會係2月中出~~
咁勤力,放下假先啦!3月上文
作者: 淄青李氏    時間: 2017-1-28 10:16

作者: 淄青李氏    時間: 2017-1-28 15:35

作者: 淄青李氏    時間: 2017-1-29 08:07

作者: spamna    時間: 2017-1-29 10:04

引用:
原帖由 淄青李氏 於 28-1-2017 15:35 發表
新年連s兄都唔上來。。。
初一忙碌,要拜年,,同大將軍拜個年先,祝你雞年生龍活虎,捉棋唔怕將軍抽車
作者: 淄青李氏    時間: 2017-1-29 17:16

作者: spamna    時間: 2017-1-29 17:47

引用:
原帖由 淄青李氏 於 29-1-2017 17:16 發表

咁大將軍祝s兄:思如潮湧,執筆能忘食,好文連連
醜熟女就祝s兄:精如潮湧,投鞭能斷河,好炮連連
好好,二零一七年最精句對關
作者: 淄青李氏    時間: 2017-1-29 22:34

作者: spamna    時間: 2017-1-29 23:17

引用:
原帖由 淄青李氏 於 29-1-2017 22:34 發表

希望s兄早d完成篇醫院色文拉(╯з╰)
嗰篇唔算醫院色文,只係帶過場口,同埋扔埋一邊住,暫時唔寫囉
作者: 淄青李氏    時間: 2017-1-30 08:14

作者: K611224    時間: 2017-1-30 09:29

作者: spamna    時間: 2017-1-30 09:58

引用:
原帖由 淄青李氏 於 30-1-2017 08:14 發表

下,咁你e+寫緊咩?
放年假休息啦!偷閒時寫下囉,過咗二月再諗諗啦
作者: 淄青李氏    時間: 2017-1-30 16:10

作者: 淄青李氏    時間: 2017-1-30 22:45

作者: spamna    時間: 2017-1-30 22:47

引用:
原帖由 淄青李氏 於 30-1-2017 16:10 發表

唔。。。但通常二三月係淡季,多數公司會較少野做,
工閒時間會較多喎。。。
照常規就係囉!但屎(市)道咁差,二月開工多嘢做到暈,寫色文都要偷下時間寫
作者: 淄青李氏    時間: 2017-1-31 08:07

作者: 淄青李氏    時間: 2017-1-31 13:19

作者: 淄青李氏    時間: 2017-1-31 21:53

作者: 淄青李氏    時間: 2017-2-1 12:39

作者: 淄青李氏    時間: 2017-2-1 19:09

作者: spamna    時間: 2017-2-1 22:12

引用:
原帖由 淄青李氏 於 1-2-2017 19:09 發表
今日打左場波 , 本來應該好D , 但話晒係最後一日假 ,
結果HEA左D ... 講真 , 我自己覺得自己呢排開左少少曉 ,
寫文會再生活化D~~

可能我本人人際唔算好  朋友唔算多 , 所以E+回頭過來 ,
可能我D文最唔夠既係生 ...
其實寫文都係一種生活來,可以從文字睇到一個人性格,而你寫開調教文章,一定潛意式好想俾調教定啦
作者: 淄青李氏    時間: 2017-2-2 08:10

作者: spamna    時間: 2017-2-2 08:14

引用:
原帖由 淄青李氏 於 2-2-2017 08:10 發表

唔 ... 言則 , 寫得強姦文多就係想比人強姦 ,
寫得爆菊文多就係想比人爆菊花???

咁S兄寫祖莉亞比黑人大腸腸拮 , 唔通係你自己想
...
早晨,哈哈!比你入到位添,黑人屌女睇AV多姐,係都兩個淫娃潛意式
作者: 淄青李氏    時間: 2017-2-2 13:42

作者: 淄青李氏    時間: 2017-2-2 19:44

作者: spamna    時間: 2017-2-3 09:26

引用:
原帖由 淄青李氏 於 2-2-2017 19:44 發表
其實講開又講丫 , S兄有無唸過寫D人到中年既題材???

我覺得呢D題材其實幾好玩 ... 女既就係青春耗盡 ,
但工作技能  生產能力 , 唯有下海求生 ; 當然也可以係
失婚婦或失寵婦 , 重新一段關係 , 或者寂寞難耐 ... ...
有諗過,但要時間去寫下40-50中女經,一班職場高層,類似美劇"靚太唔易做"同旋幾位男人或友人之間性福,嗱!橋比咗你,你就去寫啦
作者: spamna    時間: 2017-2-20 12:59

引用:
原帖由 淄青李氏 於 2-2-2017 19:44 發表

講開又講 , S兄有無睇報紙???

三星太子被人拉左 ... 咁作為長千金既 "醜熟女" ,

有無機會回朝掌政??? ^.^

講笑姐 , 三星真正長千金--李富真 , 係 "美熟女"

我諗都唔會女人做啦,就算係暫時性,韓國男人主意,掂會女人天下啦!
作者: 淄青李氏    時間: 2017-2-20 18:35

作者: 淄青李氏    時間: 2017-2-21 08:37

作者: spamna    時間: 2017-2-21 11:26

引用:
原帖由 淄青李氏 於 21-2-2017 08:37 發表
講真 , 我份人好情緒化 , 近日又同D仆街吵大鑊 , 所以 ...
呢個星期可能又出唔到文:smile_35:
你唔係坐唔到巴士,追住個巴士車長嘈嗰位人兄嗎:smile_o01:
作者: 淄青李氏    時間: 2017-2-21 16:45

作者: 淄青李氏    時間: 2017-2-21 22:01

作者: spamna    時間: 2017-2-21 22:49

引用:
原帖由 淄青李氏 於 21-2-2017 16:45 發表
下。。。我唔知咩事?
不過一定唔係我,我份人出名和譪可親,點會罵車長?
仲有。。。s兄真係純肉食男,一定要新鮮!!!
李富真咁靚咁有氣質,你都一隻字都唔回。。。
哎呀!你唔介紹我都唔知係saxsunx千金添,失覺失覺呀!有冇全身或泳相呀
引用:
原帖由 淄青李氏 於 21-2-2017 22:01 發表

呢排工作上就係對住呢D熟女 ... 再對耐D ,

我唸我對熟女既所有幻想 , 都會幻滅 ...  

你對熟女幻滅

:smile_41:你都難啦,俗語有云:江山易改,本性難移。忝忝地繼續寫下熟女啦,我而家睇緊美劇神盾局第4季,其中有兩個女角幾討好,一個熟女叫梅,另一個唔記得叫咩名,因為身材太正啦,係咁吸我晴,叫震波女,你都可以寫下。。。
作者: 淄青李氏    時間: 2017-2-22 08:49

作者: spamna    時間: 2017-2-22 11:17

引用:
原帖由 淄青李氏 於 22-2-2017 08:49 發表

1,一野就比你批中 , 真係知我者S兄也 !!!:smile_35:

2,講起美劇 , 小弟記得5~6年前有一套叫既美劇喎 ,
S兄有無興趣去睇下???

3,好奇問問 ... 小弟E+儲到14位粉絲 , 各位成積如何???
你所講熟女鎮暫時未有時間睇,我多數睇女角得唔得先,:smile_13:
粉絲真係冇留意,不過粗粗略計算...不過十隻手指到啦...其實我份人高傲 但宅心仁厚,我底調 但萬人敬仰
你寫緊咩題才啦,透露少少呀,唔好成日同人嘈交,隨時比人放上網
作者: 淄青李氏    時間: 2017-2-22 16:30

作者: spamna    時間: 2017-2-22 21:43

引用:
原帖由 淄青李氏 於 22-2-2017 16:30 發表

1,咩題材???
手上有寫緊既有三篇 : 一篇係收皮作--玩姐妹花(停左5年無寫 ... 真正殭屍文)
一篇係玩萌文 ... 玩哈比人呀 ^.^ ; E+準傋出果篇就係 ... 係 ...
唔寫得住 , 篇野主要玩驚喜 , 無驚喜就可能咩都唔係  ...
收皮作??咁快啦?咁樣唔好寫姊妹篇住囉?咁樣咪唔使收皮囉?你驚喜作品,希望唔係驚嚇作品啦?可能我準備轉工啦,多咗時間上香討,更想唔到我會識到個大學生:smile_o12:

作者: 淄青李氏    時間: 2017-2-23 09:43

作者: spamna    時間: 2017-2-23 11:17

引用:
原帖由 淄青李氏 於 23-2-2017 09:43 發表

1,唔快架拉 ... 我唸我到2019都真係 堅.收皮:smile_35:

2,係驚喜 , 唔係驚嚇 ... 信我拉 , 到我  堅.收皮  之前 ,
應該都唔係出 "驚嚇" 類作品
(不過有篇 , 係其他網評為 "過份暴力" 既文 , 我唸緊好唔好
稍 ...
收乜皮呀!繼續寫下去啦,都時大家老咗咪攞出來集體回憶笑下嗎?我仲寫緊"大將軍調教凌辱手冊"而家寫咗四分一,當四個轉接,1/4慢到慢世魔王:smile_o16:
作者: spamna    時間: 2017-3-2 16:10

樓主,幾時再有新作呀:smile_o03:
作者: 淄青李氏    時間: 2017-3-2 20:23

作者: spamna    時間: 2017-3-2 21:41

引用:
原帖由 淄青李氏 於 2-3-2017 20:23 發表

1,
唉 , 都係自己衰 ... 新年返大陸旅行前 , 明明有兩日假 ,
當時仲係狀況大勇 , 但就比左自己借口 :
新年大掃除都做夠拉 , 比自己休息下丫 ...
點知大陸旅行完 , 成個人都己經散晒 , 連靈感都走埋 !!!

2 ...
我今晚一定發惡夢
作者: 淄青李氏    時間: 2017-3-3 09:05

作者: assault    時間: 2017-3-3 09:47

作者: spamna    時間: 2017-3-3 12:54

你好彩上文先,再後加圖咋,隨時點擊錄...破新底添,反而阿拉伯女郎好好多,唔好講身才先,講樣已經有80分啦,仲要四眼好,幾Q幾可愛呀,依種咪有視覺效果囉:smile_47:
作者: 淄青李氏    時間: 2017-3-3 19:38

作者: spamna    時間: 2017-3-3 22:47

引用:
原帖由 淄青李氏 於 3-3-2017 19:38 發表

1,咁又無你講得咁差 ... 其實佔一半係個LOOK既問題 ,
之前都同無巧吹過 , 唔係個個男仔好似S兄你咁 "直正" ,
有時 "扮醜" 都吸引到一D男人 ... 好似美劇
一係我比佢其他LOOK你睇 , 你覺得點???
http://images. ...
男人嘢就係視覺行先,最後要係賣相得,做嗰時死唔死魚就另一回時啦,仲有;想象下...小儀咁樣...食得杯落,除非天注定同條女一起,咦!突然被我想到靈感!天注定...
作者: 淄青李氏    時間: 2017-3-4 11:50

作者: 淄青李氏    時間: 2017-3-4 17:04

作者: 淄青李氏    時間: 2017-3-4 23:14

作者: 阿克立多依    時間: 2017-3-5 13:11

引用:
原帖由 淄青李氏 於 2017-3-2 08:23 PM 發表

1,
唉 , 都係自己衰 ... 新年返大陸旅行前 , 明明有兩日假 ,
當時仲係狀況大勇 , 但就比左自己借口 :
新年大掃除都做夠拉 , 比自己休息下丫 ...
點知大陸旅行完 , 成個人都己經散晒 , 連靈感都走埋 !!!

2 ...
哈哈,这熟女感觉还挺可爱呢!
说句老实话,熟女的确算不上美,但其实也不能算丑呢。我会说她长相有点"惨",令人好想欺负一下她,哈哈哈!正正文中所说,熟女的皮肤,尤其一双美乳真的无敌,而且一副欠干的样子,不干她干谁?或者医院有年轻貌美的,但年轻貌美的不一定给你干,那似熟女那样等你去爱(干)?
作者: spamna    時間: 2017-3-5 15:46

引用:
原帖由 淄青李氏 於 4-3-2017 23:14 發表
話時話 , 其實小弟係一個NBA迷 , 有時都會幻想一下 ,
不如來一次反過來的寫法 ... 寫女主角食盡NBA球星都好 !!!
:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:
NBA MJ無打之後我都無睇到而家啦,女角食要食盡所有球星,唔係唔得,除非女角下面練成氣吞天下功夫,唔係都幾難,兩個球星一齊來,女角只能扯白旗投降吧:smile_42:,不過;我要承認樓主大畏為精神

作者: spamna    時間: 2017-3-5 15:56

引用:
原帖由 阿克立多依 於 5-3-2017 13:11 發表

哈哈,这熟女感觉还挺可爱呢!

说句老实话,熟女的确算不上美,但其实也不能算丑呢。我会说她长相有点"惨",令人好想欺负一下她,哈哈哈!正正文中所说,熟女的皮肤,尤其一双美乳真的无敌,而且一副欠干的样子,不干她干谁?或者医院有年轻貌美的,但年轻貌美的不一定给你干,那似熟女那样等你去爱(干)?

醜女唔係罪過,係掂樣完包裝來!如果有得揀,我諗冇男人會揀醜女來做,除非有豐盈身裁,如果要做,一係女幪頭或男幪眼入閘做
作者: 淄青李氏    時間: 2017-3-5 23:19

作者: 淄青李氏    時間: 2017-3-6 10:29

作者: spamna    時間: 2017-3-6 13:00

引用:
原帖由 淄青李氏 於 6-3-2017 10:29 發表

1,
"我要承認樓主大畏為精神" ... 唔係好明 , 咩意思???

2,
我E+唸緊個方向 , 如果90'S果D星 , 我可能寫柏賓  巴克利
柏賓D肌肉線條無野好講 ; 巴克利絕對頂級壯漢 ,
我唸下面一定好勁 ... 呢兩個寫激烈型 ...
大無畏精神;即係不怕困難,不怕犧牲,勇往直前,婁戰婁試,勇於創新,滿腔熱誠,為人人(香討)服務熱血青年:smile_o12:

寫下妖虫諾文,番而更合識添
作者: 淄青李氏    時間: 2017-3-6 18:28

作者: spamna    時間: 2017-3-6 21:52

引用:
原帖由 淄青李氏 於 6-3-2017 18:28 發表

1,
又唔好講到得我一個係咁先得架 , 我仲等緊你篇:smile_47:

2,
我其實唔係無唸過洛文 , 但係唔知點選時段好 ... 活塞時期
洛文正正常常但缺乏賣點 ; 到"變色龍"時期 , 就唔好話係女 ,
連我見到佢都怕怕  ...
解答你1)我仲寫作中最快四月頭見面,到時唔好罵我呀,我有玻璃心:smile_o06:
2)寫下洛文開始打球都得嗎?
3)依伴蔡X具好嘢,嗰時睇陀地驅魔人做戲,穿上白色小背衫都有JJ起感覺,大力推薦寫啦
作者: 淄青李氏    時間: 2017-3-7 08:31

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)