188Channel

標題: 與人妻再續前緣 (更新 #8, #16,#23, #24,#37,#39) [打印本頁]

作者: koex    時間: 2017-2-6 21:13     標題: 與人妻再續前緣 (更新 #8, #16,#23, #24,#37,#39)

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 新時代新時代1    時間: 2017-2-6 21:39

這麼開放的人妻都有?這些機會不是我們的
作者: koex    時間: 2017-2-6 21:52

引用:
原帖由 新時代新時代1 於 2017-2-6 09:39 PM 發表
這麼開放的人妻都有?這些機會不是我們的
我當時都係咁諗。。。但真係比我扑中
作者: savisavi    時間: 2017-2-6 23:24

視像都聽 ?

危唔危 d 呀
作者: koex    時間: 2017-2-7 00:00

引用:
原帖由 savisavi 於 2017-2-6 11:24 PM 發表
視像都聽 ?

危唔危 d 呀
咁先激嘛。。。因為某原因, J 即使身在酒店亦解釋得到的
作者: 除我喜歡    時間: 2017-2-7 00:12

作者: 華大    時間: 2017-2-7 00:25

師兄:女女很放呀!
作者: koex    時間: 2017-2-7 08:43

繼續打埋先。
J 自己趴左係床摸自己個 pat, 佢個 pat pat 真係好正,好鬼圓又好肉地,果晚仲特登著左豹紋底褲,條衰妹今晚明顯戰鬥格。佢一邊自己摸自己,我聽到佢條佬話忍唔住要打飛機,聽聲應該除緊褲,不時發出呻吟聲,又開始命令 J.
(honey, 拎轉身,搓對波比我睇下)
J 望一望我,我點點頭,果一刻我明白我先係呢套戲嘅導演。

J 慢拎轉身,雙腳張開少少,挨住個 pillow, 就開始用手隔衫搓波,時而用食指中指夾下乳頭,自己又呀一聲叫出黎,我差 d 笑出黎😂
搓搓下,我做埋動作,叫佢除左個 bra, 但留面衫繼續飛住釘咁揸自己對 33b, 係佢對波係細左 d, 但其他野搭夠,況且有人妻屌,仲咁高要求會餓死囉。
我細佬流哂口水,我就用手指玩下,因為我知道 J 一見我弟弟口水就勁想扑,佢見到後好似開掣咁,話 (唔得啦,我好餓,比我含) 我差 d 想衝過去,但 wechat 把聲又黎 (honey 你都想要 ? 我影住碌野你幻想含緊啦) 把我帶番現實。

佢兩公婆隔住電話係咁玩,J 又除埋裙除左一邊底褲,即係仲掛住係另一隻小腿上,佢明知我最 like 咁樣,專登玩我。

我嬲嬲地咪起身。。。。
作者: pc6983    時間: 2017-2-7 09:41

嘩,好激呀,黑絲同摟屌裙都係我最愛
作者: Raymondng2015    時間: 2017-2-7 10:41

作者: 不動明皇    時間: 2017-2-7 11:38

好正呀...呢D 玩法真係個個男人都想..

一來有人妻食, 2來坐係旁邊睇人妻表演!!!!!
作者: Gcmms    時間: 2017-2-7 11:50

唔知點解,一聴到個J字就好興奮
作者: bigbigbc    時間: 2017-2-7 13:42

引用:
原帖由 koex 於 2017-2-6 09:52 PM 發表

我當時都係咁諗。。。但真係比我扑中
佬→老公/男朋友?

人妻係大6人?
作者: bigbigbc    時間: 2017-2-7 13:44

師兄,米玩啦

人妻去酒店自慰,視像比老公?
作者: koex    時間: 2017-2-7 14:11

引用:
原帖由 bigbigbc 於 2017-2-7 01:44 PM 發表
師兄,米玩啦

人妻去酒店自慰,視像比老公?
都話左某原因, J 身在酒店係合理嘅
作者: koex    時間: 2017-2-7 19:48

我嬲嬲地企起身。。。
行埋床度想攞褲著番走人,反正齋睇無得搞條氣有 d 唔順,一伸手啫, J 知道我想做乜,就對住電話講 (喂,我過哂鐘啦,約左個客傾野,同你玩到唔知時間) 跟手就 shut down 左 wechat.

我個心有少少開心,但梗要扮下野,問佢玩到出哂水,仲乜收手 ?  真係約左客 ?J 條衰妹都唔答我,捉實我隻手就摸落黑絲度,(約乜鬼,咪約左你扑野囉) 我笑左一下,手感真係勁滑,我企上床,擺碌野係佢面前,佢都好醒目,開口就伸脷奶我龜頭,再含住個菇頂😁 正到我叫出黎,我一向唔自私,就話 (我想奶你隻鮑魚) 佢就放口轉身,我又訓低,玩起 69。。。。
作者: pc6983    時間: 2017-2-7 20:01

原來好戲在後頭,有冇撕爛佢嘅絲襪?
作者: 華大    時間: 2017-2-8 00:16

引用:
原帖由 koex 於 2017-2-7 02:11 PM 發表

都話左某原因, J 身在酒店係合理嘅
師兄:J是大陸人妻嗎?來港要住宿酒店?
作者: koex    時間: 2017-2-8 08:15

引用:
原帖由 pc6983 於 2017-2-7 08:01 PM 發表
其實最興奮係睇佢自慰比老公睇果陣。。。但睇到超硬無得搞好慘
作者: koex    時間: 2017-2-8 08:16

引用:
原帖由 華大 於 2017-2-8 12:16 AM 發表

師兄:J是大陸人妻嗎?來港要住宿酒店?
佢唔係大陸人,但在香港確係要住酒店,而佢老公呢期在外國
作者: koex    時間: 2017-2-8 08:20

之後有一幕真係好正,我晏少少打出黎
作者: koex    時間: 2017-2-8 08:33

引用:
原帖由 pc6983 於 2017-2-7 08:01 PM 發表
你估下😁
作者: koex    時間: 2017-2-8 08:43

玩 69。。。其實 J 隻鮑唔算靚,可能真係淫底,插得多,我次次都有少少猶豫,先奶落去,一奶佢又呻吟,J 嘅呻吟好正,好吸引我,會再度激發我嘅性欲,(又叫得咁銷魂,引我插你呀嘛 ?) 佢繼續輕聲呻吟話 (咁舒服。。咪叫囉。。你唔奶我咪唔叫。。) 咁串咀用激將法,但我好單純咁受左,用脷暫代我碌鳩,插入佢妹妹度,佢更加癲,我叫佢 (唔好偷懶,繼續含, 話時話你吹嘅技術好左 ? 成日同你條佬練習嘛 ? 又話唔會幫佢吹) J 唔答我,我當佢認左,我當堂嬲嬲豬,唔奶佢西再起身推開佢。。。。佢呆一呆。。。。
作者: koex    時間: 2017-2-9 08:46

推低左佢,我就騎上佢身上,拉起佢件衫,對波即刻彈出黎,粒的硬哂,我吮左兩下,就用碌野打佢對波,佢又再低吟,(呃我 ? 幫條佬日日吹係嘛 ? 要罰你)打多幾下,就用龜頭磨佢粒 lin, 都幾舒服,但征服感大過肉體有黎嘅感官感受,J 就好似好鍾意咁,自己伸手捽鮑魚,我再隊前一步 (同我含實佢,用力吮呀 !)

J 照足我指示,條脷又軟,爽到死。
我就攞手機影佢幫我含個樣,透過手機螢幕睇,感覺又唔同,盞鬼!

影左幾張,J 就話 (影我妹妹,快!) 我呢 d 順德人黎嘛,唯有照做,退番兩步趴低就 close up 佢隻 gap....
作者: benng2012    時間: 2017-2-9 08:52

師兄有無得分享呀?
作者: taidauchai    時間: 2017-2-9 12:16

作者: koex    時間: 2017-2-9 13:56

引用:
原帖由 benng2012 於 2017-2-9 08:52 AM 發表
師兄有無得分享呀?
想要分享 d 咩 ??
作者: koex    時間: 2017-2-9 13:58

引用:
原帖由 taidauchai 於 2017-2-9 12:16 PM 發表
very attactive , please post photo, shareing the bj phooto ,will you C ching
要問下 J 先。。。要尊重佢,即使遮樣都係咁話
作者: pc6983    時間: 2017-2-9 18:21

引用:
原帖由 koex 於 2017-2-8 08:33 AM 發表

你估下😁
肯定有吧
作者: koex    時間: 2017-2-9 23:21

引用:
原帖由 pc6983 於 2017-2-9 06:21 PM 發表

肯定有吧
其實無,因為佢只係除。。。哈哈
但是對黑絲都係報銷,因為後尾射左濃精上去
作者: 華大    時間: 2017-2-10 22:38

期待放相分享
作者: Gcmms    時間: 2017-2-11 02:14

個電話企唔穏一郁,分分鐘睇倒你個樣
作者: koex    時間: 2017-2-11 11:42

引用:
原帖由 Gcmms 於 2017-2-11 02:14 AM 發表
個電話企唔穏一郁,分分鐘睇倒你個樣
其實唔會,佢放電話係張被前面,點郁最多都係影住天花板,唔會影到我
作者: pc6983    時間: 2017-2-11 13:40

引用:
原帖由 koex 於 2017-2-9 11:21 PM 發表

其實無,因為佢只係除。。。哈哈
但是對黑絲都係報銷,因為後尾射左濃精上去
佢除黑絲嗰時已經爛咗?
作者: koex    時間: 2017-2-11 16:27

引用:
原帖由 pc6983 於 2017-2-11 01:40 PM 發表

佢除黑絲嗰時已經爛咗?
Ching 醒喎,但唔係我撕嘅,哈哈
作者: pc6983    時間: 2017-2-11 21:00

引用:
原帖由 koex 於 2017-2-11 04:27 PM 發表

Ching 醒喎,但唔係我撕嘅,哈哈
嗯,咁係佢自己撕嘅
作者: koex    時間: 2017-2-13 12:51

上次講到佢叫我 Close up 佢隻 gap,咁我又照做啦, J 仲怕我影得唔清楚,自己用手指掰開陰唇,juicy 的鮑🐟就出現左,我用手指捽下佢,再用龜頭係入口磨,係插以外嘅另一種感受,好舒服,J 都好舒服,嗯嗯咁低沉地呻吟,我梗係問佢 (想我插呀 ?  用咩插呀 ?) J 答都唔答,伸盡手想扶等支炮放入去,我即刻縮開,哈哈,我依家仲記得佢臉上果個呆樣。。。。

(唔插,你繼續自 high 我睇先),J 好唔情願咁繼續自慰,我就改拍 movie, 佢又自己托起對奶用脷奶自己粒 lin,又吮自己沾滿淫水嘅手指,我終於忍唔住就放低電話插入去。。。
作者: 華大    時間: 2017-2-13 18:31

正,冇用套插
作者: koex    時間: 2017-2-14 08:49

引用:
原帖由 華大 於 2017-2-13 06:31 PM 發表
正,冇用套插
同 J 做,除左頭幾次,一路唔用套,肉貼肉果種感覺,正好多
作者: koex    時間: 2017-2-27 13:31

無上黎一排,果然無相無片大家都無乜性趣,哈哈。
咁講埋我話最正果幕,唔好爛尾就算。

插左入 J 度,包到我好緊好正,抽插由慢變快,有時又超大力鋤入去,J 叫到好銷魂,跟住佢話想騎等,咁就轉左女上,騎左一陣,佢又想轉 cowboy 咁廿
就起身啦。。。。大家都知,女上騎緊起身,支炮梗係好似彈簧咁彈番埋男人身上,發發聲咁,我望一望龜頭有 J 陰精,J 見到話唔好浪費,趴低吮落去,嘩果下真係爽到震,佢個樣又淫到爆錶,我都好均真,見佢咁識做,落多兩分力插爆佢。。。哈哈。

大家反應冷淡,草草收場算。
作者: Cultureman    時間: 2017-2-27 16:06

作者: Cultureman    時間: 2017-3-2 14:07

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)