188Channel

標題: 隔離屋人妻 有更新23,37,46,54,73,80,100,131,179,198,208,234,245,262,272,293,438,460,468 [打印本頁]

作者: 咸濕仔一號    時間: 2017-3-22 22:17     標題: 隔離屋人妻 有更新23,37,46,54,73,80,100,131,179,198,208,234,245,262,272,293,438,460,468

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 0123billy    時間: 2017-3-22 23:22

恭喜師兄🤣
作者: sixdog    時間: 2017-3-22 23:34

下次再補人妻。有得食
作者: 三不五時    時間: 2017-3-22 23:36

作者: 精蟲蟲    時間: 2017-3-23 00:05

有緣再引下佢
作者: Qwqaqwqa    時間: 2017-3-23 07:37

好有福氣
作者: kkbb789    時間: 2017-3-23 08:00

得閒走去問佢借油呀鹽呀咁啦
作者: 88yes    時間: 2017-3-23 08:51

咁樣即係有心走光引人
作者: jaxoxlui    時間: 2017-3-23 09:43

作者: jam911    時間: 2017-3-23 09:57

引用:
原帖由 咸濕仔一號 於 2017-3-22 10:17 PM 發表
頭先出門口掉垃圾,咁岩同隔離屋人妻一齊掉,咁一齊行去垃圾房啦,人妻衣著就圓領TEE少少低胸加短褲,都見到D事業線,之後比佢掉垃圾先,佢轉身面向我時跌左鎖匙落地,一烏低身執時走哂光,完來真空冇帶BRA,成對波連LIN頭完全 ...
C兄你得閒HI下佢嘛,可能有誰一步發展丫,好事好事
作者: 香港中心的香腸    時間: 2017-3-23 10:00

遠親不如近鄰
作者: 叮叮DONDON    時間: 2017-3-23 10:33

咪走雞
作者: 山東龍    時間: 2017-3-23 10:38

作者: tracychan1234    時間: 2017-3-23 11:59

作者: kenji_    時間: 2017-3-23 13:10

呢度咁講... 即係故事既開始~~~
作者: 一級技工    時間: 2017-3-23 13:14

希望有下文
作者: bee.ee    時間: 2017-3-23 16:32

作者: 酒店雀躍的膠袋    時間: 2017-3-23 17:06

作者: taifuu    時間: 2017-3-23 20:10

作者: 肥佬一名    時間: 2017-3-23 22:52

作者: wsic1    時間: 2017-3-23 22:52

索晒油啦 夠打幾日飛機
作者: ndds    時間: 2017-3-23 22:58

下次塞渠揾你通,渠王
作者: 咸濕仔一號    時間: 2017-3-24 22:12

o岩o岩返屋企,又咁o岩同人妻一齊搭"車立",只係hi左一聲,之後全程佢都頭耷耷咁,好似唔敢望我咁,我就偷偷望下佢對波,幻想番佢o個兩粒lin,一出"車立"佢就九秒九咁衝入屋,又係見佢一個人,唔通今晚漫漫長夜得佢一個人,自從意外見到佢兩點之後成日都浮現個畫面,攪到我好想睇埋佢下面都perfect!
作者: 洪洪sing    時間: 2017-3-24 22:32

作者: 洪洪sing    時間: 2017-3-24 22:34

作者: 香港中心的香腸    時間: 2017-3-25 10:25

引用:
原帖由 咸濕仔一號 於 2017-3-24 10:12 PM 發表
o岩o岩返屋企,又咁o岩同人妻一齊搭"車立",只係hi左一聲,之後全程佢都頭耷耷咁,好似唔敢望我咁,我就偷偷望下佢對波,幻想番佢o個兩粒lin,一出"車立"佢就九秒九咁衝入屋,又係見佢一個人,唔通今晚漫漫長夜得佢一個人,自從 ...
梗系問佢幾點掉垃圾啦
作者: 骨精強後人    時間: 2017-3-25 13:25

作者: pc6983    時間: 2017-3-25 13:42

好羨慕師兄
作者: 指名道姓    時間: 2017-3-25 14:38

作者: ymsyms    時間: 2017-3-25 15:08

作者: heaethan    時間: 2017-3-25 22:12

引用:
原帖由 咸濕仔一號 於 2017-3-24 22:12 發表
o岩o岩返屋企,又咁o岩同人妻一齊搭"車立",只係hi左一聲,之後全程佢都頭耷耷咁,好似唔敢望我咁,我就偷偷望下佢對波,幻想番佢o個兩粒lin,一出"車立"佢就九秒九咁衝入屋,又係見佢一個人,唔通今晚漫漫長夜得佢一個人,自從 ...
巴打, 希望你輕鬆同人妻對話先吧
放長線,釣大魚
祝好運
作者: smallcannon2002    時間: 2017-3-26 06:42

作者: little_pepper    時間: 2017-3-26 23:57

咁都比ching遇到
作者: 扁扁的湯圓    時間: 2017-3-27 16:11

作者: kachun92916    時間: 2017-3-27 16:18

作者: jabichan    時間: 2017-3-29 02:51

咁樣即係有心走光引人
作者: 咸濕仔一號    時間: 2017-3-30 22:14

頭先搭巴士時咁岩撞見人妻,膽粗粗咁坐佢隔離,打左個招呼,佢又頭耷耷咁唔出聲,咁我就膽粗粗咁撩佢傾計,初時都講D無聊野,都係我講一句佢應一句,講講下之後知道佢老公原來成日要返大陸工作,有時要成星期先返黎一次,所以平時咁少見佢老公,講多兩講佢好似唔想講咁多就冇再講,不過起碼知道平時夜晚佢應該幾寂寞既!當然我不時都望下佢對波,幻想佢兩粒LIN,真希望有朝一日佢肯自願除哂衫或被我親手除哂佢D衫,平時見佢怕怕醜醜頭耷耷,唔知床上反應係點?不過今晚都叫同人妻有溝通.
作者: 咸濕仔一號    時間: 2017-3-30 22:14

頭先搭巴士時咁岩撞見人妻,膽粗粗咁坐佢隔離,打左個招呼,佢又頭耷耷咁唔出聲,咁我就膽粗粗咁撩佢傾計,初時都講D無聊野,都係我講一句佢應一句,講講下之後知道佢老公原來成日要返大陸工作,有時要成星期先返黎一次,所以平時咁少見佢老公,講多兩講佢好似唔想講咁多就冇再講,不過起碼知道平時夜晚佢應該幾寂寞既!當然我不時都望下佢對波,幻想佢兩粒LIN,真希望有朝一日佢肯自願除哂衫或被我親手除哂佢D衫,平時見佢怕怕醜醜頭耷耷,唔知床上反應係點?不過今晚都叫同人妻有溝通.
作者: 一級技工    時間: 2017-3-31 01:06

繼續努力師兄
作者: hk7791    時間: 2017-3-31 02:43

係囉!係囉!溝咗咪可以通佢囉
作者: lamkarho    時間: 2017-4-1 20:27

祝師兄直搗黃龍!
作者: kinggori    時間: 2017-4-2 08:19

作者: 哈巴仔    時間: 2017-4-2 18:48

唔知道樓主幾時再更新呢?
作者: bee.ee    時間: 2017-4-2 19:36

作者: SinG-[    時間: 2017-4-2 23:50

作者: 咸濕仔一號    時間: 2017-4-4 22:56

岩岩再掉垃圾,一開門就見到個熟識既背影,當然係人妻啦,白色TEE冇帶BRA加條短褲,透哂成個雪白既背脊腿又白當堂精神哂,即刻行快兩步同佢平排SAY個HI,順便望埋前面有冇透點,一望,頂,前面又花碌碌又深色,乜都透唔到,咁都係咁意吹兩句啦,借D意問今日紅日唔見佢老公,因有時星期日都見佢老公,佢就佢老公O係大陸,多數一星期返黎一次,有時仲兩星期,仲話有時返黎都係掛住訓,講講下佢好似唔想講咁多咁,感覺可能佢好少同佢老公做愛咁,之後就各自入屋,入屋前都望下佢個白滑背部,而家人妻已經對我充滿性幻想,亦都曾經為佢J過,
同佢傾多幾次佢已經冇再頭耷耷,希望有機會食到佢.
作者: 一級技工    時間: 2017-4-5 00:33

加油,找多d藉口
作者: williamchan8    時間: 2017-4-5 06:05

作者: 精蟲蟲    時間: 2017-4-5 06:46

明顯真空等你
撞佢一齊倒垃圾引緊你
作者: jeamjeam1228    時間: 2017-4-6 16:41

加油~師兄
作者: kamshek    時間: 2017-4-7 16:36

:smile_38:  咁你都要下啲功夫,下次出去扔垃圾時著條單車褲,仲要J到扯起撐起帳幕,引佢望返你轉頭﹗  :smile_30:
作者: ookkman    時間: 2017-4-8 11:32

問人妻攞電話呀麻
作者: ookkman    時間: 2017-4-8 11:32

問人妻攞電話呀麻
作者: 咸濕仔一號    時間: 2017-4-12 22:08

早兩晚返屋企途中又遇到人妻,原來佢岩岩跑完步,一件運動型貼身背心,圓圓既波型表露無遺,加上運動短褲露出修長美腿,打個招呼就一齊行返屋企吹下水啦,問佢平時係咪都有跑步,佢話平時老公都唔O係香港,夜晚冇人陪咪落街跑下步咁,我就咋咋第話都好耐冇跑,俾你攪到我都想跑下,之後佢都好爽快咁話遲D一齊跑,有人陪冇咁悶,期間同佢手臂不時有接觸佢都好似唔介意咁,最後仲知道人妻叫ADA,再交換埋電話,傾傾下咁就傾到上樓就各自入屋
黎緊放假去買番對鞋同衫褲同人妻跑步,期望跑步做運動變做床上運動!
作者: couplelover    時間: 2017-4-12 22:55

引用:
原帖由 咸濕仔一號 於 2017-4-12 10:08 PM 發表
早兩晚返屋企途中又遇到人妻,原來佢岩岩跑完步,一件運動型貼身背心,圓圓既波型表露無遺,加上運動短褲露出修長美腿,打個招呼就一齊行返屋企吹下水啦,問佢平時係咪都有跑步,佢話平時老公都唔O係香港,夜晚冇人陪咪落街跑 ...
wait for yr report:smile_30:
作者: Minhkusan    時間: 2017-4-12 22:59

作者: 香港中心的香腸    時間: 2017-4-13 12:38

引用:
原帖由 咸濕仔一號 於 2017-4-12 10:08 PM 發表
早兩晚返屋企途中又遇到人妻,原來佢岩岩跑完步,一件運動型貼身背心,圓圓既波型表露無遺,加上運動短褲露出修長美腿,打個招呼就一齊行返屋企吹下水啦,問佢平時係咪都有跑步,佢話平時老公都唔O係香港,夜晚冇人陪咪落街跑 ...
加油啊鹹濕仔
作者: little_pepper    時間: 2017-4-13 13:47

Nice
作者: taifanshu    時間: 2017-4-13 14:45

加油, 師兄!
作者: 7man    時間: 2017-4-13 15:45

加油!寫得幾好
作者: chankoi    時間: 2017-4-13 15:50

等你報告戰況😃💪💪
作者: Fiesta_ST    時間: 2017-4-13 15:54

仲未有下文?
作者: 除我喜歡    時間: 2017-4-13 16:56

作者: 一級技工    時間: 2017-4-13 17:39

跑完步⋯⋯就一起沖涼!等下文
作者: mmktsui    時間: 2017-4-29 16:29

作者: lms839839    時間: 2017-4-29 17:12

等你下文
作者: hunc9606    時間: 2017-4-29 17:27

加油呀,咸濕師兄,希望你成功!!
作者: sian1470    時間: 2017-4-30 18:26

作者: 13725019355    時間: 2017-4-30 18:56

作者: cmhiker    時間: 2017-4-30 19:07

add oil  ching
作者: wat0427    時間: 2017-4-30 22:59

師兄加油
作者: mmktsui    時間: 2017-5-3 08:55

作者: 咸濕仔一號    時間: 2017-5-6 22:32

好耐冇再撞見人妻ADA掉垃圾,難得今晚返屋企時O係走廊度撞見佢掉完垃圾,今晚佢只係著件背心,肯定佢又真空,仲要有少少飛釘,條褲短到好似底褲咁,心諗你不如淨係著條底褲出黎比我睇下好過啦,同埋你咁樣行出黎,呢層樓唔係得我一個男人架,仲有其他男人架,不過我乘機O係門口同佢吹多兩句,不過對眼完全離開唔到佢兩粒釘,佢又好似唔介意咁仲有講有笑,唔似初初咁頭耷耷,最後仲問佢幾時得閒一齊跑步,之後成功約左星期二晚一齊跑,希望有下文.不過佢今晚呢個衣著又害我硬足成晚,又要我打飛機!
作者: happy383    時間: 2017-5-6 23:27

一定有
作者: 無盡幼小的甩毛    時間: 2017-5-6 23:59

等睇樓主食好西
作者: doorman    時間: 2017-5-7 01:57

恭喜恭喜
作者: bee.ee    時間: 2017-5-7 18:23

作者: 無盡幼小的甩毛    時間: 2017-5-7 20:00

樓主幾最入戲肉呀?
作者: couplelover    時間: 2017-5-7 21:20

引用:
原帖由 咸濕仔一號 於 2017-5-6 10:32 PM 發表
好耐冇再撞見人妻ADA掉垃圾,難得今晚返屋企時O係走廊度撞見佢掉完垃圾,今晚佢只係著件背心,肯定佢又真空,仲要有少少飛釘,條褲短到好似底褲咁,心諗你不如淨係著條底褲出黎比我睇下好過啦,同埋你咁樣行出黎,呢層樓唔係 ...
師兄你之前交換左電話
有冇閒時同佢傾下計?
作者: 咸濕仔一號    時間: 2017-5-11 22:49

有時間講番星期二晚同人妻ADA跑步,約左六點半,見佢一身貼身背心加短褲,身材表露無遺,即刻成個人精神哂,返左成日工就唔覺累,之後就開始一齊跑,有時跑到D燈位有車時乘機捉下佢手臂叫停咁,其實佢皮膚都幾滑下,咁滑摸均全身應該都幾爽,就咁跑左一個鐘倒,之後停低休息時佢一彎腰,走光成條乳溝現哂,咁岩有個男人行過眼甘甘咁望,我即時好正義咁提佢小心走光,話有個咸濕佬眼甘甘望住,之後就一齊行返屋企沖涼再一齊食晚飯,上到屋佢話佢沖完打電話比我,佢話佢沖涼好耐,我就不如一齊沖咪快囉,又唔駛打黎打去咁煩,佢哈哈笑咁話好呀,不過係叫我發夢先,仲叫我小心射到成條褲都係精,估唔到佢都會講D咸野,之後食飯期間佢透露話好少同老公做愛,一個月一次倒,有時冇,又成日O係大陸攪到佢夜晚有人陪,唯有安慰佢話佢老公要搵錢,食完就一齊行返上樓,ADA話如果見佢同老公一齊叫我扮唔識,相信我落多少少咀頭應該可以摸均佢全身插插不遠!
作者: lostergundam    時間: 2017-5-11 22:52

好像釣魚...要好耐性
作者: savisavi    時間: 2017-5-11 23:18

Sooner or later
作者: benng2012    時間: 2017-5-12 07:18

咁耐都未食到😱
作者: jam911    時間: 2017-5-12 11:45

比大d耐性,加油加油,慢慢釣
作者: Kamjack712    時間: 2017-5-14 04:49

作者: DboyAK47    時間: 2017-5-14 17:53

引用:
原帖由 咸濕仔一號 於 2017-5-11 10:49 PM 發表
有時間講番星期二晚同人妻ADA跑步,約左六點半,見佢一身貼身背心加短褲,身材表露無遺,即刻成個人精神哂,返左成日工就唔覺累,之後就開始一齊跑,有時跑到D燈位有車時乘機捉下佢手臂叫停咁,其實佢皮膚都幾滑下,咁滑摸均全 ...
一定有得食啦, 試下問下佢有冇DIY, 引佢性幻想
作者: 精蟲蟲    時間: 2017-5-15 00:12

樓主真有耐性
作者: bee.ee    時間: 2017-5-18 00:39

作者: 四十歲退休    時間: 2017-5-18 01:39

作者: thornote430    時間: 2017-6-1 22:26

師兄,等你出文呀🙇🙇
作者: lifa.cpa    時間: 2017-6-3 13:36

作者: joseph.yychen    時間: 2017-6-3 17:26

師兄, 成個月無update喎, 食到ADA未?
作者: 香港中心的香腸    時間: 2017-6-3 18:28

引用:
原帖由 咸濕仔一號 於 2017-5-11 10:49 PM 發表
有時間講番星期二晚同人妻ADA跑步,約左六點半,見佢一身貼身背心加短褲,身材表露無遺,即刻成個人精神哂,返左成日工就唔覺累,之後就開始一齊跑,有時跑到D燈位有車時乘機捉下佢手臂叫停咁,其實佢皮膚都幾滑下,咁滑摸均全 ...
好快可以起筷
作者: mmktsui    時間: 2017-6-8 00:44

作者: jeamjeam1228    時間: 2017-6-8 12:02

支持師兄多去跑步
作者: flyer2003    時間: 2017-6-8 12:48

作者: try10241024    時間: 2017-6-8 19:45

作者: heaethan    時間: 2017-6-8 23:21

引用:
原帖由 咸濕仔一號 於 2017-5-11 22:49 發表
巴打,好耐無見
希望唔好爛尾吧
作者: try10241024    時間: 2017-6-9 20:01

作者: 咸濕仔一號    時間: 2017-6-12 22:44

好耐冇更新,係時間更新一下,其實期間都見ADA真空飛釘掉垃圾,只係PO過幾次唔再提!
星期六晚又同ADA跑步,ADA既衣著貼上背心,仲露少少事業線,加條超短褲,真係即時鳩硬,一齊跑時都係好似之前咁,燈位時借D意捉下佢手臂咁,佢一直都好似唔介意咁笑笑口,之後去到其中一個燈位,想抽下水時ADA突然行近左我身邊一下,我隻手岩岩搭正佢個波,嚇到我即係縮手,之後全程都冇聲出,跑完到最後都係佢笑笑口話唔介意知我冇心,當益下我咁講,仲話佢對波只係佢老公摸過,我係第二個男人可以摸過,仲笑我會唔會忍唔住打飛機,我咪扮哂講笑咁講話曾經幻想過你打飛機(其實係事實),ADA之後係咁笑咁嘥,之後仲問我幾耐射同條野幾長,我話去我度一齊沖涼你咪知幾長囉,幾耐射打飛機同真做唔同喎,係咪想試哂,佢淨係話我咸濕,之後咁笑住講三級野各自回家,估唔到ADA講D野有時都幾露骨,O個晚又要打飛機,不過佢都乾淨得佢老公插過!

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)