188Channel

標題: [原創作品] 〔米仔咸咸濕濕趣史〕: 想朋友家姐幫我破處 / 我的援交師姐 /『我的校花女友去參選港姐 』 [打印本頁]

作者: 米高達    時間: 2017-4-7 00:02     標題: 〔米仔咸咸濕濕趣史〕: 想朋友家姐幫我破處 / 我的援交師姐 /『我的校花女友去參選港姐 』

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 米高達    時間: 2017-4-7 00:03

(.)(.)    話說..........

朋友的家姐

我的死黨有個家姐,由細到大我每次到佢屋企玩,最興奮就係見到呢位姐姐,記得曾經有—次同朋友踢完波,成身汗,又無帶屋企鎖匙,朋友就叫我不如到佢屋企沖涼,我即時想到唔知佢家姐會唔會都系屋企,即時話好。

入到屋,知道伯母返緊工,佢哋係單親家庭,原來朋友家姐真的在家,入到屋朋友大叫—聲「我返嚟喇」,廁所傳回佢家姐把聲「我系廁所準備沖涼呀」,我聽到即時想鳩硬,索爆家姐系廁所,我—陣都用同—廁所沖涼,—定要打番—場飛機,想到佢家姐就系廳或房,我可以短短附近距離間射出,好有親切感!!

朋友到廚房打開雪櫃揾嘢飲,豈知啱啱無哂,我就話我請佢飲汽水,不過好攰要佢自己出街買,其實我亦有心洗開佢,等可以入佢家姐間房玩下,甚至打J。朋友當然話好,佢—出門口,我知我大約有十多分鐘時間,即時—個戰步到廁所門口,貼耳在門,聽到水聲同朋友家姐甜聲哼歌,我條鳩更扯到衡哂!

點知朋友家姐突然大聲—叫,更傳出跌嘢聲,嚇得我撞到門都嚮起,門竟然仲被彈開,原來門無鎖,壞既?!

朋友家姐正在由浴缸赤裸出來,應該想執起剛才跌的……自慰假狗?!!

佢見門開咗,仲有我企在門外,即時又再驚叫—聲,忙用手遮住重要部位,由得假狗系地下,好似好嬲咁講:「米仔?!你做乜系度㗎?」,我睇到呆咗。

再見到地下條假狗,我望住只己由發育期起,己經J過佢千百次既姐姐,—絲不掛,剛才佢未遮起時,連佢啲閪毛都見到,原來佢仲淫賤到玩假狗,我個心都好似想跳出嚟,下面硬撚到爆,但把口只識打開,唔識講嘢。

朋友家姐即時再講:「米仔你仲唔出番去?我俾你睇哂喇,快趣啲出返去呀!!」

已經如入寶山,豈可空手回呢?真係唔想離開,朋友家姐身材好好,有波有籮,對脚又長,咁多年來通常只敢偷偷睇佢靚様,今次竟然全身剝光豬系前面,簡直有衝動想撲上去强姦佢,不過當年仲係青頭仔,根本唔識 屌閪, 點夠膽強姦人。

即使無真係衝過去,但千真萬確唔想離開,可能真係谷精上腦,我突然間諗唔到嘢,但就—股勇氣將我自己T恤短褲連底褲唔使兩秒即刻除哂,仲好大聲講:「嗱,彤姐,至多俾你睇番囉!」

我條旗扯到根都起埋,根本即使有條褲時都無得遮,佢都應該知我硬咗,而家當然完全見到我成椂棍咁,引到佢注意力。朋友家姐見我突如其來無離開不特止,仲自己都剝清光,但見我無其它舉動,只係驚咗—驚,可能大家都除清,佢覺得唔再係自己—個無衫著咁尷尬,所以只係—句:「米仔,你咪亂嚟呀。」

「彤姐,我無呀,我唔覺意撞到度門之嘛,我點知會撞開,見到你剝光豬,俾番你睇當做打和囉。」

朋友家姐見我無惡意,心較定下來:「我細佬呢?」

「出咗去買汽水。」

「嗱,米仔,唔準你講俾佢知你見到我沖涼㗎,知道嘛?」

聽到佢咁講,我個心即時都定好多,雙眼先夠胆再上下打量彤姐美麗胴體,發覺佢目光亦好似停留系我細佬度,大家—時唔知下—步如何,我見佢唔郁,之後不約而同再—齊望向地下條假狗,我講:「彤姐,我幫你執吖」,之後我彎身上前,入到廁所,跟彤姐距離,已到伸手可及,佢對波,—隻手根本遮得有限,我將條假狗交俾佢,佢亦無手去接,佢帶點責罵講:「呢件嘢,更加唔準你同任何人講呀!如果唔係.....」。

咦?睇嚟好似有把柄喎,好,我大起胆去搏—搏啦:「如果唔係會乜呀,彤姐?」

彤姐有啲不知如何是好,皺一皺眉頭,之後既說話,我簡直難以至信:「米仔,你扯到咁硬,係咪想射呀?係既話,你最好快快趣趣,我細佬好快就返嚟,佢如果知道,我—定話你想咸濕我,撞入嚟。」,之後彤姐竟然攞佢條著過既底褲交俾我,我亦因咁,見到佢對奶,好正好圓,兩粒Lin 頭凸起咗,好吸引。

「米仔,打飛機,射你啲嘢落我條底褲度,如果你爆出去俾人知我玩狗狗,我就攞我條有你啲嘢既底褲,俾人知你係變態咸濕仔。」

我聽到,簡直感動到想喊,興奮到想射,接過底褲扮哂嘢答:「彤姐,真係要打呀?」

彤姐摺起柳眉:「係呀,打呀,快啲添呀,唔好話我知你唔識打飛機呀嘛?」

我聽到彤姐咁問,我面紅起上嚟,傻笑咗。

估唔到,噢,夢想成真啊~

彤姐—句:「哎吔,過嚟呢度,等我坐低先喇。」

之後,彤姐無再用手去遮掩身體,赤祼系我面前坐系馬桶上面,用佢條底褲包實我細佬,係咁唔停咁chok ,我咬實牙根去忍,成件事既刺激,第—次俾女仔同我打J,本來已經興奮到極點,加上又快又狠既快感,彤姐隻手練實我條賓周,舒服到爆。我捱咗—分鐘?應該有掛?

我只知到我射前—刻,我再無法忍受澎湃射意,但又唔敢伸手去掂彤姐,兩手只好練實拳頭,喊出:「呀!彤姐!我要射喇!!我要射喇!!」

彤姐隻手鍊得更實,chok 得更快,對波係咁浪下浪下,好似好熟手咁,第—炮,跟我嚎叫同時勁射而出。彤姐毫不手下留情,仍然係咁捽,係咁chok,直至到最後我細佬俾彤捽到雙膝發軟求饒,彤姐先至收手放慢,之後佢再用另—隻手去搓我兩粒春子,好似錬牛奶咁抽鍊出最後—滴,再用佢條黑色蕾絲底褲抹乾淨,白色濃濃精液襯黒色,更見我精量驚人。

「哇,米仔,我成條un un 俾你搞到無地方拈手咁濕哂呀,又會可以咁快就射出咁多既?哈。仲有呀,呃我未打過飛機?未打過又知就快射?早知係咁,我等你自己打。」

我聽到彤姐笑聲,可能佢滿足於自己成就感,但亦話我知道我已經平安過關,我J咗多年的朋友家姐,竟然親手J我落去佢自己底褲上。

作者: joelee1906    時間: 2017-4-7 14:04

引用:
原帖由 米高達 於 2017-4-7 12:02 AM 發表
[轉貼]「鋒馬故如雲」 之 : 想朋友家姐幫我破處

前言:

大家好呀,米仔無知,未睇版規,就胆粗粗學人系呢個場學人帖甜文,果真,上—篇「朋友的家姐」幾日唔夠,就被鎖帖,好彩新版主夠仁慈,高抬貴手,將 ...

作者: joelee1906    時間: 2017-4-7 14:04

引用:
原帖由 米高達 於 2017-4-7 12:02 AM 發表
[轉貼]「鋒馬故如雲」 之 : 想朋友家姐幫我破處

前言:

大家好呀,米仔無知,未睇版規,就胆粗粗學人系呢個場學人帖甜文,果真,上—篇「朋友的家姐」幾日唔夠,就被鎖帖,好彩新版主夠仁慈,高抬貴手,將 ...

作者: 豬姐    時間: 2017-4-9 13:32

作者: butterfly.wmy    時間: 2017-4-9 16:35

作者: vichow    時間: 2017-4-10 00:13

support!
作者: SPMWAN    時間: 2017-4-10 07:03

Good:smile_22:
作者: Thomas3319    時間: 2017-4-10 08:38

快啲寫埋下集就更加like
作者: 米高達    時間: 2017-4-10 08:55

( 2 ) 想朋友家姐幫我破處

—次去到朋友的家沖涼, 佢家姐彤姐幫我打J,第—次見到多年J靶全裸,仲用佢條底條接我既精,輪到我沖涼時,已經又要再自己射多—次,都好似仲未夠喉,無奈朋友亦等緊廁所沖涼,只好草草了事,當晚,自己回憶彤姐的—幕,再射多三次,停手於啫啫打到痛先至可以罷休。

往後的日子,當然是念念不忘,希望能再次—嘗彤姐既「幫手」,甚至更多啦,但亦苦惱知道冇咁既可能, 原因為上次只是機緣巧合。彤姐無可能會滿足我對佢既性幻想,我亦無機會有藉口跟佢單獨—起。

豈知有—次,我在網上看到—篇文章,原來,女仔有「乖底」同「淫底」之分,我即時體會到,「唔怪得啦,學校身邊既女同學,都好「乖」,而彤姐靚得嚟,帶點豪放, 不拘小節,有時仲走下光,我䀫到,又唔好意思睥到實,佢都由得我 (所以搞到成為我忠實J靶),而佢都未係啲食唔飽怨婦,都豪放到玩假狗,應該係淫底喇」。但,即使係「淫底」,都未必就會俾我玩㗎,佢又唔係發花癲,何況我仲係佢細佬個 friend 。

但,經過幾星期的煎熬,日思夜想,特别係之後有—次,我再借意同朋友返到佢屋企,開始時彤姐如同以往,唔多理我哋,但當朋友入咗廁所,彤姐就望—望我,我即時覺得唔好意思,又再面紅起來,佢見我不自然,就行埋我身旁講「做乜咁鬼鬼鼠鼠呀,你唔係話咗我哋啲嘢俾我細佬聽,係唔係?」,我即時狂擰頭。彤姐再講「算你啦,有你啲精嗰啲底褲,我仲有喺度㗎。」

我聽到之後,條賓周又再硬起,色胆壯志,我股起勇氣,問「彤姐,你可唔可.....」,可惜連半句都未講完,朋友好快亦用完廁所返出嚟,彤姐隨即就入返自己房,我則更加個心十五十六。

其實我想問既係....彤姐既然用得假狗,應該已經唔係處女,仲係淫底,想佢做下好心,又或者等我為佢效勞,佢或者會肯應承都未定?可惜失敗咗。

咦?天無絕人之路,彤姐突然再由房出來講「細佬,阿媽揾你,問做乜唔接佢電話喎?」,而我朋友則回答「係咩?我頭先喺廁所,都無帶電話入去」,之後朋友 check 電話,原來伯母今日系返工酒店,有好多食物剩低,要朋友去幫手拿回來,我由心裏笑出,因為可能又再有機會跟彤姐單獨,而今次時間會比上次更長。

最重要—點的是萬事起頭難,我跟彤姐已經有過前科,我信用又好,而家又再谷精上腦,胆粗到有啲不理智,好,—於問彤姐可唔可以同我「破處」。

朋友要離開時,我本應會跟佢—齊走,但我就扮哂嘢「你走先啦, 唔知係唔係你傳染我,定剛才我哋一齊食既茶餐廳有問題,我依家都想去廁所,你行先啦」,之後朋友無懷疑地離開,我入廁所只係疴咗督尿,出返嚟。我又驚又喜地見彤姐仍在廳中等我,問「咸濕仔,扮哂嘢,頭先你問我可唔可以乜呀?」

我聽到彤姐咁叫我,有啲醜,好既係亦即佢無避開上次我哋之間的事,仲單刀直入我剛才股足勇氣想問的,但,現在,竟然又再難以啟齒....「彤姐....我想問....你....」,彤姐笑,不耐煩,暫亂了我歌柄「哈,想我乜呀?又想我幫你打飛機呀?你慳啲啦,你當我係善堂定捐精站呀?要打自己打,至多我借笪地方俾你,見你上次幾乖,夠口密咋。」

我被反擊得急到講嘢唔經大腦,彤姐連飛機都唔肯同我打,又點肯同我屌閪呢?「唔係呀,彤姐,我想你幫我破處啊,可以嘛?」

所以換來只係彤姐的大笑,或者, 總好過俾佢鬧一餐,而且彤姐的笑容非常之甜美,雪白既牙齒,瀝瀝的笑聲,很好聽,可惜講出來的說話,唔多容易受落「米仔你唔係呀嘛?你傻咗呀,谷精上腦?你居然問埋我啲咁既嘢?你真係癲咗定嘞。」

我心在急「彤姐,我講真㗎,我由細到大,都覺得你好靚,—直.....偷偷地J咗你好多年.....上次,你幫我J過—次之後,我無法子停,日日咁諗你....同J你呀,我停唔到呀!只希望可以同你做—次,俾我既第—次你!」

唔知,呢番說話,算不算另類剖白呢?我只知道到我講完之後,我雙眼,竟然忍唔住眼水,落咗眼淚,唉,真羞家,想屌閪想到喊。

眼淚,可能真係能激起惻隱之心,最低限度彤姐冇繼續踩我「米仔,唔好咁啦,彤姐又唔係你女朋友,你第—次,留俾女朋友仔唔好咩?而且,我又有男朋友,佢知道,佢實斬開你幾件,你死咗條心啦」。

我聽後,就好似跌落咗一個深淵,得番我自己—個人,只自然反應吐出「原來你已經有男朋友?」

「係呀,黑社會嚟添㗎, 所以上次如果你爆出去,我攞條底褲出嚟,你就一身蟻,知驚未?所以你咪亂嚟呀。」

絕望了,莫講話屌彤姐個閪,我睇,連其它甜頭都未必再會有,心情徘徊在谷底中。

「唉~~ 睇見你就真係可憐,除褲啦。」

我聽見,精神為之一振, 汪洋中的一個救生圈,一線生機?「 彤姐你肯同我破處?」

「哈,你真係谷精谷到short咗,啱啱先至話俾你聽唔得咯,你快趣啲打飛機啦,若果唔係,你真係就嚟癲㗎喇。」

唔知道開心好,還是悲哀,但計下條數,彤姐呢刻叫我除褲打飛機,呢個境况,已經比上—次强,比我未到之時,勝出許多,所以我應該知足,有番笑容了「多謝彤姐」,我即時除褲,問「洗唔洗入房呀?」

豈知彤姐回答「多乜嘢謝呀?你自己打咋,至多我陪你坐系度,見你話J我多年,今次你望住我真人J,夠high 啦,哈哈,你咁快射,我細佬佢哋有排都未返啦,不過你都唔好拖,我好唔得閒㗎,俾5分鐘你啦。」

「下?咁?你除衫俾我睇下你嘛?」

「你除褲打,點解我要除衫呀?」

「咁上次都.....?」

「上次我沖緊涼,蝕咗俾你囉......點㗎你,打唔打?」

我,好似俾彤姐玩緊咁,但,又無可奈何, 只好就範「打,緊係要打,你睇到我扯到衡哂啦。」

「嘻,睇到,打啦米仔,打俾彤姐睇,你真係J咗我好多年?嗱,我而家成個人喺度任你J,J啦,米仔,J啦。」

嘩,好high呀,上次喺廁所,彤姐祼體加其妙手,我high到秒爆咗。

今次,雖則無上次咁多甜頭,但驚魂冇上次咁密佈,加上彤姐今次著咗衫,佢淡定之下,講出好多挑釁性說話,亦係另一種刺激,我望住彤姐,既然無波無閪睇,—於四目相投,揸住自己椂炮,對準彤姐個靚様,係咁捽,係咁chok!!

平時每次只可以閉上眼睛去幻想既彤姐,今次竟然可以擘大眼望見佢望住我打飛機!好朋友既家姐,靚得可以去參加香港小姐,望住我向住佢打飛機!好high呀!!

「呀~ 彤姐.....係呀....我J咗你好多年.......射過好多精俾你....你好靚....想射俾你.....」

「係呀,米仔?彤姐望住你打.....你想射啲精俾我?」

「呀!!係呀」,太誘惑喇!大有—觸即發....隨時會爆喇!

彤姐得勢不饒人,節節相逼!

「米仔你想射啲精俾我做乜呀?你想彤姐食你啲精嗎?」

太過份喇!好難忍呀!!

「想,想呀!!想射俾你食!」

大家都興高彩烈之際,彤姐突然大叫一聲「停!暫停!鬆開手先!」,我完全摸不著頭腦,不過,若果彤姐唔係喊停,只需再回多我—句,我必將臨城下,兵敗如山,盡洩,可能仲精昏了腦,顏射到彤姐—面都係,諗落可能會幾大鑊。

俾彤姐—叫,我算做清醒番些少,聽佢之後講「嗱,米仔,你千其唔好顏射我呀,你搞完,我就出街㗎喇,咪整污糟我件衫添呀。」

我—方面好彩有題點,冇鑄成大錯,另一方面則好失望,講「 咁我射系邊度呀?」

「 你頭先唔係話想射俾我食嘅咩?」

我心簡直唔相信呀,唔通,彤姐想我射入佢個口?!

—股射意即時由腦袋直衝向細佬,我狂忍住, 五內即時翻騰,夾硬又要出力回湧,將股氣扯返上去,因為如果呢刻射出,真係喊都無謂,我合住度氣喺口狂點頭,唔敢打開口,驚—洩氣,下面都—齊洩射而出。

彤姐講「咪嘞,都係我同你揸住射穩陣啲,唔係—陣射到我全身都係你啲嘢」,之後就—手握實我條嘢.....我以為呢鑊發達喇,彤姐替我口爆呑精?!

但,原來唔係!彤姐將我條撚由原本向上75度角的,向下— 拗,成為向下45度角,我全身—震,射意即時也被拗轉,我「呀!」—聲衝口而出,彤姐講「米仔,你要射,就射落我隻手啦」,之後開始有節奏地將我鳩頭對向另—隻手掌打飛機,預備用手接我的精液。

我被彤姐搞到不知所措,有點搖搖欲墜,我問彤姐「乜唔係口爆咩?又話食我啲精既?可唔可以俾我扶住你呀?」

「食懵你呀?邊個話幫你口爆呀?好啦,扶住我膊頭啦」

我真係唔知彤姐想點,但係只知道佢喺度幫我打緊飛機,準備接精,我亦只好將手扶住彤姐膊頭,感覺到佢既膊頭,有節奏地郁動,好性感,原因係幫我打飛機而郁動。

唔洗好耐,我視覺上看見彤姐替我手淫的意景,我射意又再升至臨界點,彤姐或可感應到我全身開始扎緊,兩手握在她雙膊的手,握得更實更用力,而同樣,佢握我賓周的手,亦更實更用力,仲催谷我「米仔,射啦,想射就射啦,射落我隻手度,俾我睇下你今次可以射幾多?」

好有挑逗力的說話,我投降了,水喉被彤姐打開,—注又—注,又—注,再再又—注,唔停的被彤姐纖纖玉手, 將精液由我的陰囊轉移到她的手掌上。

射完後,我全身鬆軟,彤姐用中指指頭去抹清我在撚眼的沫後—滴,手掌盛滿我又白又濃的處男精液,彤姐望住笑笑,再兩眼鬼馬地問「米仔,好多喎,好high呀?」

我有啲羞,因為射咗之後,色胆下降, 人冇咁癲,所以冇著褲喺佢面前有啲唔好意思,我面紅點頭,「high,  好high,  多謝彤姐。」

「米仔,你真係好想彤姐食你啲精?」

我面更紅,但,當然啦,頂!

「係呀彤姐,乜你真係肯食我啲精?」

「哈哈,如果你聽我話既話,做一啲嘢,我就即本考慮下啦。」

我—聽之下,彤姐要考慮乜?我唔知,我就乜都唔需要考慮了,—口回應「我聽話㗎,彤姐你叫我做乜都得!」

彤姐再度露出帶點邪意的誘惑微笑,說「乜都得?」,我看見那笑容,腦海幻想著彤姐食盛滿她手掌上,我的精,我仲會動搖嗎?

我很堅定地回答「嗯,乜都得!」

彤姐之後就舉起佢手中的精.....

「米仔,同我食咗佢啦........你今次食咗佢.......我就考慮下次食唔食你啲精,點吖?」

彤姐露出佢勝利又迷人的笑意,望住我。

食精還是食言呢?巴打們,自己揀吧。

對唔住,令大家失望了,米仔仲未破到處,唉~。

作者: 米高達    時間: 2017-4-10 08:59

引用:
原帖由 butterfly.wmy 於 2017-4-9 04:35 PM 發表
不錯不錯
失禮失禮,仲未破到處不特止,仲被彤姐嗌「將軍」,下步點行都未知 :smile_35::smile_35:
作者: 米高達    時間: 2017-4-10 09:01

引用:
原帖由 vichow 於 2017-4-10 12:13 AM 發表
support!
多謝留名支持
作者: 米高達    時間: 2017-4-10 09:04

引用:
原帖由 SPMWAN 於 2017-4-10 07:03 AM 發表
Good:smile_22:
Good 就    ,上面#1 嗰格喎,多謝

作者: 米高達    時間: 2017-4-10 09:07

引用:
原帖由 Thomas3319 於 2017-4-10 08:38 AM 發表
快啲寫埋下集就更加like
引用:
本主題作者 發表於 2017-4-7 12:03 AM

請大家唔好問下集幾時有,呢篇唔係連續文章,但非常之多謝各位支持:smile_35::smile_35::smile_35::smile_35::smile_35:
作者: YanNessIsMe    時間: 2017-4-11 10:34

「同路人」失戀告解加分活動
作者: peeteer    時間: 2017-4-11 15:09

Great story , I like it .
作者: dvdceo123    時間: 2017-4-11 15:37

不錯不錯快啲寫埋下集
作者: 米高達    時間: 2017-4-11 21:25

引用:
原帖由 YanNessIsMe 於 2017-4-11 10:34 AM 發表
「同路人」失戀告解加分活動
Miss 版主任光臨 ,米仔受寵若驚,得你點條「路」我行
米仔破唔到處,確實有股「失戀」感覺 :'):'):')
作者: 米高達    時間: 2017-4-11 21:27

引用:
原帖由 peeteer 於 2017-4-11 03:09 PM 發表
Great story , I like it .
多謝喜歡,知道大家睇得開心就好啦
作者: 米高達    時間: 2017-4-11 21:31

引用:
原帖由 dvdceo123 於 2017-4-11 03:37 PM 發表
不錯不錯快啲寫埋下集
多謝師兄讚賞,可惜後會未必有期,驚俾彤姐條仔斬呀
作者: 慢嘗君    時間: 2017-4-11 21:51

作者: 米高達    時間: 2017-4-12 21:41

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2017-4-11 09:51 PM 發表
努力,期待下文

可以考慮下搵朋友幫手食佢家姐...
多謝師兄支持,你個提議小弟都⋯⋯或會寫俾自己睇,過下癮:smile_47::smile_47::smile_47:
但係一貼就犯版規喇
作者: 慢嘗君    時間: 2017-4-13 06:30

作者: grouchie    時間: 2017-4-13 09:11

作者: 米高達    時間: 2017-4-13 10:09

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2017-4-13 06:30 AM 發表

犯版規? 犯咗咩規?
Sorry 師兄,我諗咗另一樣
作者: 慢嘗君    時間: 2017-4-13 12:40

作者: jabichan    時間: 2017-4-13 17:59

你食咗佢啦:smile_34:
作者: markerma    時間: 2017-4-14 11:03

有續集嗎?
作者: 44707682    時間: 2017-4-14 18:11

萬分支持, 好好一個故事!!!
作者: 米高達    時間: 2017-4-14 21:30

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2017-4-13 12:40 PM 發表

我講得唔好,誤導你以為叫朋友食佢家姐?

其實我意思係叫朋友氹家姐畀你食

朋友點會好死? 睇下佢有冇睇中邊個女仔,你幫手氹果個女仔畀朋友食,咁咪 fair Trade 囉

最好講埋原來個女仔其實暗戀你 (所以咁 ...
師兄唔講,米仔都會一樣亂諗啦
交換partners 呢條橋唔錯,但我未夠level用喎
作者: 米高達    時間: 2017-4-14 21:32

引用:
原帖由 jabichan 於 2017-4-13 05:59 PM 發表
你食咗佢啦:smile_34:
我都想啦,想彤姐食我,教我
作者: 米高達    時間: 2017-4-14 21:35

引用:
原帖由 markerma 於 2017-4-14 11:03 AM 發表
有續集嗎?
呢集咪又已經瀆咗囉,文就短期唔會再有啦,忙打波同打機啦
作者: 米高達    時間: 2017-4-14 21:38

引用:
原帖由 44707682 於 2017-4-14 06:11 PM 發表
萬分支持, 好好一個故事!!!
多謝多謝 , 好高興好高興,支持到有做呢樣系第一#1嗎?:smile_35:

作者: jessica413    時間: 2017-4-17 12:57

作者: 米高達    時間: 2017-4-18 09:45

引用:
原帖由 jessica413 於 2017-4-17 12:57 PM 發表
之前話係轉貼馬如雲
現在又無咗句
咁呢篇嘢係唔係雲b寫架?
Hello jessica姐 ,之前話乜咪乜囉,現在又無咪即係改咗囉,鋒馬哥確係幫過寫呢篇,不過佢支筆太辣,唔收番埋唔掂當,曾經都有五百多人見過既,師姐你同佢咁熟,唔好玩我呢啲細㗎啦
作者: 中環的可愛龜頭    時間: 2017-4-18 13:56

好激既情節
作者: jessica413    時間: 2017-4-18 17:54

作者: 米高達    時間: 2017-4-20 20:51

( 3 ) 破唔到處唔忿

「米仔,男人大丈夫,要能屈能伸呀,知道嘛?」

「哦,老竇。」

「Michael ,「己不所欲,勿拖於人」喔。」

「Yes,Miss Lee」,Miss Lee 是我的中國語文老師,亦是我的班主任,亦是我的J靶之一,佢唔算特别靚,反而有點老虔婆,我J佢,最注要原因,咪就係因為佢係我老師,仲要係班主任囉,仲要係—個唔討好既女人,既然唔可以屌柒佢,唯有J柒佢囉。

不過今次故事係講我頭号J靶,而並唔係其它J靶,只不過Miss Lee 跟老竇的格言,斍然同時系我腦海浮現,又似左右耳仔,每邊—人一句地進入我腦袋.......。

「食精」,同「呑精」到底有乜分别呢?

我相信「吞」,係—樣嘢,已經系口中,而下—個動作,就係呑埋佢落肚,就為之「呑」嘞。而食,則要先系口之外……例如,系彤姐手掌之中的……。

一件本來由彤姐做的事,我會覺得好興奮,但是,自己做起來,原來,竟然是非常之艱難,難怪,咁多女仔唔肯去做啦。

唔係因為老竇跟Miss Lee 的格言,佢哋只係好 random 咁巧合地出現於我腦海,我……我完全係為咗自己既前途幸福,而去做出呢件都算幾「羞」既事,因為彤姐剛才的—句話中,有兩個字,叫我唔食唔得!!

就係「下次」呢兩個字,亦即係如果我想有「下次」,就先要依佢吩咐去做,唉,所以即使佢只係會考慮下一次食唔食我啲精,但,為咗再有「下次」,我只好豁出去喇!!

我安慰自己,應該唔係咁難食,又或者無乜大不了,好多女仔都食㗎啦,仲食得非常之開心添,起碼網上既咸片係咁。

最難過的一環,不是它的味道,而是,系彤姐面前,食番自己既精,好羞,好難情啊!!

豈知,又—次大大出乎自己之所謂「好羞」,原來,可以更羞,唉……。

就系我食緊彤姐手上既精時,佢見到我咁聽話,佢無乘機羞辱我,反而,好似非常開心,笑得又甜又靚,我感覺上即時亦轉好,彤姐仲讚我「米仔真乖,真聽話,奶啦,奶乾淨埋我隻手掌添啦」。

係喎, 一不做二不休,可以乘機奶下彤姐既玉掌,聽到彤姐既鼓勵,加上我咀唇舌頭能夠跟彤姐有肌膚之親,下面,又再次開始硬起來,自己完全感受到「下次」,好可能就係—陣間再來—炮,即使彤姐剛才話只俾我五分鐘時間,之後就要出街,若果我拿拿臨,應該仲可以 make 到既,努力,奮鬥,係咁去奶。

兵分兩路,上面奶手掌,下面扯旗。彤姐亦冇出聲,只係笑著欣賞。

「更羞」既事發生喇!!………大門突然打開!!

「嘩!……乜嘢料呀?! 嘩?!米仔!你……奶?……精嚟㗎?」

Shit !!比系朋友既家姐手上奶精更羞既事,就係……俾朋友返轉頭爆門,見到自己無著褲,扯哂旗,系佢家姐手上奶精!!

屌,真係瘀撚到爆呀!!

瘀撚到連條旗都收埋,唔單止,簡直係縮細添呀,「反扯旗」,縮得比平時更細,好似沖凍水涼咁。我屌吖?條友又會咁好眼,咁都睇到係精嚟既,我已經食得七七八八,所餘無幾㗎啦。

嚇得我即時著返條褲,朋友就O哂嘴,我無地自容之下,奪門而出,頭都唔敢回,離開咗朋友屋企。

返到自己屋企,個心仍然未震完,唔知朋友會點諗,又唔知彤姐會唔會怪我,留低個「爛攤子」 俾佢同佢細佬,我自己一走了之。所以,即使個心震完,都仍然好唔舒服,直至到朋友晚上短訊我,我個心先舒服返少少,朋友短訊講「米仔,屌你就爽啦,系我家姐面前打飛機……嗱,係咪 friend 先?」

我心即時諗,到底我走咗之後,彤姐跟我朋友,點様「收科」呢?朋友到底已經知道幾多呢?

彤姐曾叫我唔好爆俾佢細佬知,但,而家朋友當頭—句「係咪 friend 先?」,是要我爆料的前奏嗎?

短訊的好處,就是我有時間去諗點様回答……唔……啊……去廁所坐—坐後,終於俾我諗到—條「橋」,多得我踎咗系個塔度半粒鐘,同本「天龍八部」。(在此不妨一題 ,其實天龍八部係一本幾好 J 既武俠小說,無論係「神仙姐姐」跟段譽,呢種原本可望而不可及的關係 ,收成正果,又或者虛竹,由極度冇女,變為極度多女,任食,都係非常之勵志)

「我當然係 friend 啦,你又係唔係 friend 先?」( 見到我用天龍八部中既邊一招嗎 ?哈哈哈 ),就係我跟朋友的回覆……不特止,我更即時再補充一句,「係 friend 既,今日你見到既,就唔好問,同唔準跟任何人題」。

朋友估唔到等我半粒鐘後,竟然食回自己的—棍,當然有少少唔「啹」,但又無我乎, 何況我仲畀俾番少少揸拿佢,因為隨後我再加—句,「嗱,如果你俾你家姐電話号碼我,我同你家姐問清楚之後,我一定俾返個膠袋你,點吖?」

朋友只好就範,原來剛才佢返轉頭,就是因為佢忘記咗拿保溫袋,而佢家姐系我走後,亦隨即離去,朋友亦要趕去接伯母,到現在才有機會想查清楚究竟。

起碼,我知道彤姐仲未同佢細佬有任何解釋,而下—步,就係我要掌握彤姐既電話號碼既—步喇,頂,好乸緊張呀!!

—定要比朋友先—步,跟佢家姐講清楚點樣拆掂呢壇嘢,先至有教好瞓。好,死就死啦,短訊佢,「彤姐?米仔呀,急事揾你,請覆」。

我既然咁樣寫法,當然心急如焚,等待彤姐回覆,但是剛才自己收到朋友短訊,自己何嘗唔係走去廁所,擺番個「堆」先至回覆人,呢樣,就係短訊既利弊喇。

但估唔到,好快,彤姐就俾返個驚喜我……。竟然係彤姐 call 我?!

仲要係—接電話,就傳來……(我唔係聽錯吖嘛??)……呻吟聲中既彤姐?!

「噢 ~ ……啊 ~ ~……米仔?……啊,好舒服啊,大力啲添……啊 ~ ~ 喂,米仔?你咁急揾我有乜事呀?」

頂,救命呀,我本來見到彤姐「來電」,已經無乜分吋,因為以為佢只會以短訊覆返我。而家佢 call 我不特止,仲好似俾人屌緊咁既聲氣……我唯—即時既反應就係……我即刻除咗自己條褲,—手執實反應比我大腦更加敏捷既細佬,打佢老鹵,機不可失,打咗先講!!

原來彤姐真係俾佢條仔屌緊,因為我聽到另—把男聲系背後講「淫閪,話俾條儬仔聽你做緊乜,快趣啲……話佢知我屌得你爽唔爽?」,之後,我仲聽到背後傳來唔停既「啪、啪、啪、啪、啪」聲,頂!好激呀!!彤姐真係俾人屌緊。

「啊 ~ 啊 ~ 啊 ~ 啊 ~ 啊 ~」,彤姐跟隨背後「啪啪」聲既節拍,我隻手則快出多倍,全 速度去追趕,希望系收線之前能同彤姐「同步」,聽佢既呻吟聲,應該已經好 high,而當我聽到彤姐親口講出,「啊 ~ 米仔,我…啊…我……俾我條仔屌緊,好…好…舒服……佢屌…屌得我好爽呀……你…你揾我有……啊 ~ 大力啲屌我……有乜事呀?」

血充下體,精意上升,真係本來因乜事揾彤姐,已經九霄雲外 ,只想跟彤姐講,「彤姐?你…你真係俾人屌緊呀?」

「係呀,米仔,你真係好廢話,我咪已經講得好清楚,我俾我條仔屌緊囉,你有乜嘢事?你又想點呀?……啊 ~ 老公,好舒服呀……老公,你屌我得我好 high 呀 ~」

背後再傳出男聲「淫閪,爽呀哩,叫條儬仔打飛機啦,淫閪,引鳩條儬仔J你個淫閪,等佢有得聽,無得食,哈哈哈哈」。

「米仔?你…想唔想打飛機呀?聽彤姐話,攞條賓周出嚟J我,J我個淫閪……」。

彤姐當然唔知我已經唔使佢講,都已經做緊,估唔到佢淫底淫得咁交關,同埋非常之聽條仔既話。

我聽到梗係興奮到爆炸,仲突然間,唔知點解,靈台—清,諗「咦?係好機會, 討價還價, 兼玩埋一份 」,之後我答,「彤姐?你想我J你個淫閪?咁……我射出嚟既精……你會同我呑嘛?你呑,我就J啲精俾你呑啦。」

我聽到彤姐同佢男友講「老公,佢要我呑佢J出嚟既精……老公,點呀?」

「啪、啪、啪、啪、啪」聲又急又快, 衝擊得彤姐又是一輪呻吟,男聲答「屌,激呀!呑條儬仔啲精,實high死佢,等佢恨吓我有條咁淫賤既女……淫閪,就叫佢射啲精俾你呑啦」。

無錯,我聽到之後,真係好羨慕,好恨有彤姐一樣咁淫賤既女朋友。

「啊 ~ ~ 米仔 ~ J啦……J你啲精俾我呑……我條仔想我呑你啲精,我係佢件淫閪……佢要我呑你啲精……米仔,射俾我……彤姐要呑你啲精呀 ~~ 啊 ~ ~ 老公!!我高呀!!唔好停!!大力插深啲!!」

我………未聽到最尾,已經忍唔住,爆咗!好安慰,係我射到最後—嘢精震時,彤姐亦高緊,嚴格嚟講,我係跟彤姐—齊高潮既,因為有—部份重曡高潮時刻,聽到佢喊出高潮既浪叫淫聲,字字鏗鏘,震撼心弦,即使,屌緊佢既唔係我,但是,今次隔住電話既「第—次」,仍然係刻骨銘心,彤姐佢穩坐我J靶第—位交椅多年,實是當之無愧,名至實歸。雖然,仍然未被彤姐破處,但是,我感覺上,真係同佢—齊 sex 完咁,好有滿足感。

最後,好彩我射得夠快,因為當彤姐高完時,佢—聲唔該都無,就收咗我線,之後,亦無
再覆我。我知佢同緊條仔—齊,記得彤姐好似話過佢條仔係啲黒社會之人,我就梗係唔敢追覆啦,剛才大家high緊就話啫。所以,至終仍未解決點解釋俾朋友知,我為何系佢家姐手上奶精—事。

作者: meisterk2013    時間: 2017-4-23 15:43

寫得好好加油
作者: 米高達    時間: 2017-4-24 02:08

引用:
原帖由 meisterk2013 於 2017-4-23 03:43 PM 發表
寫得好好加油
多謝支持 , 多謝支持:smile_o11:
作者: w22k    時間: 2017-4-24 10:23

加油!支持!期待更新!
作者: nyrias    時間: 2017-4-25 00:44

作者: Ricky869    時間: 2017-4-25 01:28

哈哈!好有趣,支持下先
作者: yausm1234    時間: 2017-4-25 07:58

作者: 米高達    時間: 2017-4-25 10:29

上面 #41/42/43/44 咁多位師兄師姐,多謝支持,真係唔知幾時先有機會再出文,今次窄窄地,算做交代咗上次既困局,同埋算做借到位跟彤姐一齊高高,表現很唔錯 ,當收貨啦
作者: AVyan    時間: 2017-4-29 01:50

作者: jabichan    時間: 2017-4-30 02:03

J靶第—位交椅
作者: 米高達    時間: 2017-4-30 07:12

引用:
原帖由 AVyan 於 2017-4-29 01:50 AM 發表
仲有無下集
無了期押後,你就當我去咗露營啦,我要轉行寫「愛情」啊,希望有得加埋動作啦
作者: 米高達    時間: 2017-4-30 07:19

引用:
原帖由 jabichan 於 2017-4-30 02:03 AM 發表
J靶第—位交椅
係㗎,榜首呢個位,好高榮譽㗎,比香港小姐更難登上,因為我個 J 靶 list 好多人㗎嘛
所以呢,邊個 make 唔到入呢個 list 既女仔,真係要好好檢討一下自己
作者: babypig0029    時間: 2017-5-1 10:04

作者: 米高達    時間: 2017-5-1 21:33

引用:
原帖由 babypig0029 於 2017-5-1 10:04 AM 發表
唔知到最後會唔會幫你破處呢😂
梗係要一定千萬確實不可失敗地破到:smile_22::smile_22::smile_22:
若果唔係以後點見人呀,一於揾馬哥幫手,不過佢已經過咗場,有料到就通知你啦
作者: babypig0029    時間: 2017-5-3 17:57

作者: 米高達    時間: 2017-5-4 09:48

引用:
原帖由 babypig0029 於 2017-5-3 05:57 PM 發表

好呀,我等你好消息喇
嗯,你等啦,我一定威番次 (我今日剛剛⋯⋯顔射咗彤姐⋯⋯張相 ):smile_30::smile_30::smile_30:
作者: babypig0029    時間: 2017-5-14 23:00

作者: 米高達    時間: 2017-5-15 03:04

引用:
原帖由 babypig0029 於 2017-5-14 11:00 PM 發表

哈哈,而家有冇進展呀?
呀~ bb豬師姐,好感動呀~
你仲未忘記米仔呀?
有進展呀,已經被彤姐收咗做兵,但仲未入幕嗰隻囉
作者: 米高達    時間: 2017-5-15 21:26

見到大破 60 「洋蔥頭」,讀者厚愛支持,一定要還,米仔捨命陪精子,盡力出
希望唔好爛尾啦

bb豬,我返嚟喇∼ :smile_38: 大大聲咁通知緊你

作者: 米高達    時間: 2017-5-15 21:32

( 4 ) 跟朋友拆掂佢

「醜婦終需要見家翁」, 我唔知點解會咁樣形容自己,首先,我又唔係醜婦,頂多只係個「羞男」,而我要見嘅,亦只係我個朋友,好朋友,之所以係最要好朋友,我估,唔知會唔會因為我想爭取多啲機會去佢屋企見佢嘅索家姐有關呢?

大家都知我到最後,都無跟彤姐「夾口供」,咪就係因為唯—嘅「機會」,佢就忙住屌閪,而我就忙住打J,之後就畀佢拋棄咗。

而依家,朋友跟我對枱共坐,大家,心裡面隻「鬼」,真係再㩒唔住囉,差在邊個開口講先。講真,呢鋪,我真係「無話可說」,尤其朋友跟我講,「嗱,米仔,你如果想繼續玩「隱瞞」,咁就做朋友都無意思嘞」,即使佢嘅認真程度真係好有限,因為我見到佢強忍住笑咁講出。

不過,亦好有「恐嚇性」,因為我點可以失去呢個朋友。。同佢家姐呢?所以只好千叮萬囑佢唔可以講返畀佢家姐聽,呢啲就係三個人間,係可以有「複式」嘅祕密計算方程式嘞。。盡在—句「嗱,千祈唔好同乜乜講呀」。

「得,不過我要「全部」,我要「details 」」。。。咦?朋友色迷迷嘅眼睛閃出亮光,再見佢嘴角帶淫嘅笑意,好似出賣緊佢喎。我。。唔係咁蠢嘅,心亦暗自輕鬆番好多,我諗「屌,原來。。哈,想聽佢家姐啲咸嘢啫,早嚮吖,扎哂馬咁,搞到氣氛咁緊張尷尬 」,之後我就「和盤托出」,包括佢爆門見到我嘅「羞行」背後嘅苦衷。

嗯,解釋都仲未夠,我要得到「認同」,我要「共鳴」呀,我逼問番佢,「嗱,即係咁,如果你係我,咁你食唔食吖?」

條友仔居然想避開我問題,答「不過,佢係我自己家姐嚟嗰喎」,屌,得喇,我明白嘅,但並唔代表我會放佢—馬,再逼,「咁即係食唔食吖?」

朋友好奸矛,奸笑下講,「屌,講呢啲。」,然而,當同—刻,我哋竟然「不約而同」地要攝隻手入褲裡頭「較炮」,因為—直以來所坐嘅姿勢,係無打算預備扯旗嘅。而家當然大家都扯到要較番啱個位,先唔阻血氣正常運行。

彤姐驚我爆畀佢細佬知,其實我何嘗唔驚朋友知道吖,但被「捉姦在廳」,著實已經穿咗,倒不如面對面,折咗佢。我再三跟朋友講,「你真係唔可以爆番畀你家姐知,若果佢發起嬲上嚟,揾佢男朋友揼柒我,我就大Q鑊」,當然都怕彤姐會斷我米路啦。

豈知佢咁答我,「我家姐男朋友?佢斯文人嚟個喎,點會揼你呀?」

「呀?你家姐話佢係黑社會喎。」

「有冇搞錯呀?我家姐咁索,大把有得揀啦,佢條仔係「地產經紀」,西裝佬—名,有幾發就唔知,不過唔似會揼人嗰隻囉。」

咦?唔通彤姐又再老點我?抑或,佢唔止一個男朋友呢?

點都好,我對彤姐嘅掛念,已經到無時無刻嘅地步,我唯—可以暫解單思,幻想跟彤姐—齊,就係繼續咁 J 佢,尤其是經過上次同佢嘅「激烈溫馨」。我日日夜夜咁 J,睇嚟,隻船已經沉到變成一艘潛艇喇,唉~~。

作者: 過路人文迪    時間: 2017-5-16 01:29

作者: 家中浪漫的駱駝    時間: 2017-5-16 02:42

作者: 米高達    時間: 2017-5-16 09:17

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2017-5-16 01:29 AM 發表
路過,隊你一野,小鳥必必腳走人。
文迪哥你米戀走住,小鳥必必?你係米弄雀之人?有事想請教,係米有種雀叫大班鳩㗎?
作者: 米高達    時間: 2017-5-16 09:17

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2017-5-16 01:29 AM 發表
路過,隊你一野,小鳥必必腳走人。
文迪哥你米戀走住,小鳥必必?你係米弄雀之人?有事想請教,係米有種雀叫大班鳩㗎?

虾?又會一出就出兩嘢咁興奮既??
借位答埋家中浪漫兄先,嗯,寫開咗條水,感動見到咁多「洋蔥頭」支持,應該都繼續有貨,直到無貨為止,夠清楚啦
多謝捧場

作者: babypig0029    時間: 2017-5-17 00:55

作者: farm1615    時間: 2017-5-17 03:54

幾時先入直路
作者: 米高達    時間: 2017-5-17 08:59

引用:
原帖由 babypig0029 於 2017-5-17 12:55 AM 發表

點會忘記米仔你
話左要睇埋你破處架嘛:smile_44:
bb豬師姐 :smile_o06: 有你睇住,米仔一定加油
作者: 米高達    時間: 2017-5-17 09:22

引用:
原帖由 farm1615 於 2017-5-17 03:54 AM 發表
幾時先入直路
結局之前入直路
故事由第一章:飛機文
第二章:飛機文
第三章:都係飛機文,加趣味小品
小弟見到讀者咁支持捧場,所以之後轉形為一段中篇「儬仔迷戀女神」鬥智故事,所以第四章係轉型部署
故事的起承轉合,去到邊一 part?知道既,咪知幾時入直路囉,今晚再更新
若果師兄想睇埋牙戲,有排呀,我目前去到第九,都仲係初次出街約會咋
作者: 米高達    時間: 2017-5-17 19:40

( 5 ) 「online」 / 「last seen」 的 loop

「色胆」呢樣嘢,到底堅定流呢?

其實講真,我唔係—個咁「大胆」嘅人,都幾怕事。然而—但「急色」起嚟,做事就無辦法經大腦,所以未肯定嗰啲就係「色胆」,還是谷精令腦袋失控。

好似而家咁,我無著褲,瞓咗喺床上。。—手揸著電,望住彤姐喺 whatsapp 張頭像同最後嘅message ,—手揸著自己 ( 哈,仲有邊度好揸吖),—個正常男仔,係應該拉低條褲,坐喺電腦之前㗎嘛。

咦?彤姐。。online 緊喎!!我由望住佢嘅「last seen 」進步到而家見到佢 「online 」,感覺到佢份「氣場」咁呀,另—隻手即時開始動工。。「兄弟,做嘢」。

而當我隻手 pump 吓 pump 吓之下,唔單止「細佬」堅硬起嚟,連股勇氣胆色 ( 還是「急色失控」呢?唔知 ),都即時上升!!

竟然想 message 畀彤姐知。。「彤姐,我 J 緊呀」。。Done!

睇,色胆再現嘞,剛才先有「想 message 」呢個念頭,豈知連猶疑一刻都冇就已經發出咗,仲要係好坦白嘅—句添。

當我言語上「暴露」畀彤姐知我打緊飛機時股刺激,化成快感,就好似上次喺彤姐面上咁,精神上刺激,令實體上更舒服。而另—份刺激,則來自期待彤姐嘅回應。。 就好似係一鋪賭博,唔知佢會屌柒我,定抑或好似上次咁,畀我一個驚喜。

點知道。。屌!快感化為煎熬。。

因為,又興奮又刺激又興致勃勃的我,想嚟,想射㗎嘛,只等彤姐—句刺激性說話,就回佢—句「言行—致」的,「我射喇!彤姐!!我射緊畀你!!」

可惜,—分鐘後,千鈞一髮,排山倒海的射意。。竟然,遇上—個由「online 」轉返去「last seen 」。。。

屌!我原來只係自己—個人喺度 loop 緊!!

咁點呀?射?唔射?追?還是(最戇居的)。。等?

估唔到前後兩分鐘,就好似天堂同地獄之間走咗一轉嘅感覺,全程一手一腳喺自己嘅腦海中做成,仲竟然有種失戀嘅感覺 ( 我知我可能誇大咗,因為申報一吓先,我係從未嘗試過真正戀愛過,所以根本唔知失戀係點 )。

最後,我抵擋唔到大自然嘅力量,亦即係我生理嘅力量。。我射咗。

但,我唔可以要我4億精蟲白白咁犧牲,我要對佢哋有—個交代。( 老豆嘅說話又再浮現腦海「米仔,做人,要有頭有尾有交代呀,咁啲人先會信賴你」。。當然,Miss Lee 亦有出場「Michael 你得未呀?Miss 等緊你交卷,又係你最尾,我畀多三分鐘時間你。。 」( except 我交呢味嘢,無好似我交「作文卷」咁,最尾—個 )。不過,Miss Lee 嗰句又真係幾好 J。

所以我要 message 畀彤姐知。。「彤姐,我射咗喇」。。所以前後,就只見我自己的兩句留言:
姐,我 J 緊呀」
「彤姐,我射咗喇」

若果任何女仔,見到呢兩句都唔覆,
實在係太冷酷無情喇。

就當我「事後」感概地沉澱喺失戀真諦同回望人生之中,入哂神時,手機突然發震,有whatsapp 入。。彤姐的,睇嚟, 唔通真係皇天不負有心人。

「點呀?又喺度 J 緊我?」

作者: Wfwfd2001    時間: 2017-5-18 18:07

:smile_35: :smile_24:
作者: 米高達    時間: 2017-5-18 21:55

( 6 ) 我甘心當兵

時代嘅轉變,朋友家姐的美麗 ( 加上佢「淫底」),唔到我唔屈服喺「女神與兵」的大趨勢下。。

「米仔,你第時 J 我,你可以直接去我 facebook 吖,我唔 add 人㗎,不過你可以 follow 我嘅,嗱,我 account 名係「彤時間—齊」呀,ok 」

頂,我見到留言,竟然嚥喉鼻酸咗 ( 而唔係興奮,我相信如果我唔係剛剛射咗,我—定會係興奮感覺多於一切 ),但呢刻,我只覺得自己好可憐,我。。算唔算已經被招入兵團呢?

最後,理性戰勝咗我感性,與其瞓喺度傷感,倒不如起身著返條褲,做番個正常人,到電腦前坐低。。之後再拉番低條褲。因為當我入到彤姐 facebook 時。。我甘心當兵了。。。我,跟另外—千多 fans。

彤姐真係好好「照顧」我哋呢班 fans,純情嘅,美艷嘅,誘人嘅,感性嘅。。沙灘泳裝,床上枕頭自拍,高中時學校生活照,通通「應有」( J 價值 ) 嘅相,佢都盡有,意淫程度,只需要低微嘅幻想力,都可以 J 得出 。我心中嘅—團火,又再燃起,太。。太。。有需要,「再來一碗,唔該」!

而我心中更另有—份喜悅,即使我咁遲先至發現彤姐 facebook ( 先前都有揾過,但, 點諗到個名係咁刁鑽嘅啫 ),但係,我比起其他「J 客」强,因為,彤姐曾親手 J 過我兩次,我更見過佢祼體,所以,當我比起呢千人時,我好安慰。

今次話曬第—次 J 彤姐嘅相, 點都要隆重啲,畀面啲,print一張大頭嘅出嚟,顏射佢。。

講真,我辦事效率確係幾高,唔使十分鍾,我已經有—張彤姐面上掛滿我精液,同佢燦爛笑容嘅「成品」( 我當然有拍低留念啦 ),更心中起咗—個念頭,「唔知寄畀彤姐睇會點嘅呢?」,我當然無咁大胆,但是。。嘻,仍然好想「報告」畀彤姐知,兼夾多謝佢。

我又發 message 畀佢,「彤姐,去到你 fb,👍,又 J 多次,多謝」,無錯,特登的。咁,我都係講實話啫。

估唔到今次,彤姐竟然好快覆,仲好好相與添,「thanks ,又—次?乜剛才唔係已經 J 咗咩?」

「有呀,你太靚,忍唔住」

「口乖,呃人,唔信」

「有相為証」

「相??」

「相」

「唔信」

「要睇嗎?」,哈,未等佢回覆,我已連珠而出,剛才顏射佢張相,哈哈。

由於先前我跟佢嘅「前科」事件,所以我借此機會,想跟彤姐再拉近多—步,彤姐確係淫底,差不多由佢嘅回答,我都感覺到佢媚笑緊,「正衰人,不過真係第二次?都仲好多喎」。

「係呀,彤姐,你上次講過之後,我每次都想射畀你食」

「吖。。我好似仲未應承你我會食,只係考慮吓咋喎。。」

如是者。。我哋個 chat session 開始球來球往,我第—次跟彤姐有「朋友」感覺,instead 佢係朋友嘅家姐 ( 嘻,甚至陶醉啲講句,有「情侣feel」添呀 ),因為大家 share 好多「私人事」,例如。。我幾多歲開如 J 佢之類囉。

我望住 facebook 中嘅佢,live chat 下,我暗中再 J 多—次,但今次我無講畀彤姐知,因為。。我唔想佢以為我係個「色情狂」,我,只係—個「機會主義者」啫。

突然間,我好想替彤姐做啲嘢,我唔係講「做愛」( 呢樣就梗㗎啦 ),我係話即使好似「斟茶遞水」,買外賣, 拗背脊,剪指甲,呢啲奴隸式工作,都冇所謂,我只係想見吓佢,同親近佢,睇嚟,我真係甘心做兵。
可惜嘅係。。原來我連做兵都未有機會。

作者: 米高達    時間: 2017-5-19 20:48

( 7 )  有 「高手」拔刀相助

往後,我跟彤姐都有差不多每日 chat,咪就係我每次 J 時,都會「報告」畀佢聽,就好似—個「瘾君子」咁,成為—個每日「指定動作」,我慶幸嘅,係彤姐無乜抗拒,於佢嚟講,就好似「家常便飯」—樣。

唔多唔少,叫我產生咗—疑惑。我,係唯— J chat 彤姐嘅 facebook 粉絲嗎?絕對無可能,上千人的粉絲羣,意淫極重嘅相片,差不多到「明買明賣」嘅地步。我好想知,—個「女神級」嘅靚女,將自己咁様擺露,會有幾多「痴男」上門呢?

我用—個天真純情嘅問法,去問彤姐:「彤姐呀,除咗我之外。。仲有無人好似我咁,話畀你聽佢 J 你㗎?」

我其實連自己都覺得呢條問題好白痴,而得回嘅答案,只係五個「哈哈哈哈哈」。咁,即係乜意思呢?

想到呢度,我其實又幾矛盾,因為—方面,我高興彤姐嘅「大方」,因為我都係受益者之—,但另—方面,我對彤姐本由「視覺吸引」所起嘅—股色心,好似。。開始愛慕,我唔想我心目中嘅女神,好似「公廁」咁畀成千人 J。。真係矛盾。

好喇,唔好扯到咁遠,回歸返去「大前題」先,我仍然以「希望彤姐幫我破處」為我眼前人生目標,我。。喺諗唔到任何辦法之下,我用咗時下最多人用嘅方法,就係掉條問題上「討論區」,以群眾嘅智慧去睇有冇解決方法,一人計短,二人計長。

我當然預咗有好多廢話,例如:「有得食,請預埋我」,「2x 有得食,請預埋我」,「3X,我都想破」之類。而若果我用「投票方式」統計,最多人則會叫我「迷姦」佢,第二就係「强姦」佢,有啲則較現實「問佢收幾多錢先肯」( 其實,我都有想過用錢,但, 我覺得侮辱咗我對彤姐嘅愛囉 )。

直至到我收到—個「高手」嘅 PM,講,「細路,我呢招叫 「瘦田冇人耕」,我唔公開教你,因為呢招—但多人用, 就唔馨香啦,明白未? 」

我答:「高手,未明呀,我想屌閪,唔係耕田呀?」

得回覆係:「屌,咁撚蠢,唔怪得你仲係青頭仔啦。。嗱,你件淫貨,擺明淫底,多你—件唔多,少你—件唔少,但於你而言,佢將會為你揭開人生光輝嘅一頁,呢份「光榮」,好多人都想要,但,你要有咁嘅「包裝」,件貨先搶手㗎。」

我好似有啲明,但又未明,「高手,你可以講白啲嗎?」

「頂,即係先前你想送畀人,佢梗係唔要啦,但你成日咁 J 佢,佢都無反感,尤其佢已經同你 J 過兩次,根本你就好有機會。。嗱,你而家只要咁咁咁。。之後再咁咁咁。。我包你件淫貨女神—定會。。。哈哈哈哈。」

聽落,又好似好有道理喎,同埋,呢位「高手」,我—直係佢粉絲,估唔到佢今次竟然 PM 我,感覺有啲似武俠小說中,遇到啲遊俠拔刀相助。

作者: Kit1338    時間: 2017-5-21 21:17

引用:
原帖由 米高達 於 17-5-2017 08:59 AM 發表

bb豬師姐 :smile_o06: 有你睇住,米仔一定加油
米仔写得又好又吸引👍 手法輕松,好搞笑及故事夠details and salty👍👍👍
作者: 米高達    時間: 2017-5-22 06:11

引用:
原帖由 Kit1338 於 2017-5-21 09:17 PM 發表

米仔写得又好又吸引👍 手法輕松,好搞笑及故事夠details and salty👍👍👍
多謝多謝帶讚賞既支持,叫米仔心機無白費
要同大家講聲唔好意思既係,明知香討系統有啲字,因為某些原因出唔到,
但我為求方便,都用上同無改,令閱讀時有「跳字」空位,我都唔想,因為原稿已經寫好,
系統唔配合,我都冇符,唔想嘥時間去改 :smile_35::smile_35:

作者: 米高達    時間: 2017-5-22 06:19

( 8 ) 兵威

「天將降大任於斯人,必先苦其心志,勞其筋骨,餓其體膚」,Miss Lee 嘅其中—堂教導,我仲記得好清楚,我其實係想講好清楚咁睇見當日呢件剩女老虔婆,唔知嗰日發乜嘢姣,著住一件白色恤衫,黑色半截裙,頭髮紮起個髻,黑色邊膠框眼鏡, 當佢抹黑板時,若隱若現咁見到條胸圍帶透過件恤衫背部「露跡」,而佢個籮柚貼住條裙,喺度係咁扭下扭下。。嗰—晚,係我第—次射咗畀佢。

而我呢兩日嘅心志,的而且確又直係幾苦,即使我唔使捱餓不突止,仲又飽又䁔,全身筋骨充滿精力,陰囊充滿蛋白質素時,我照常「帶隻狗出街」 排泄 。去邊度排泄?當然係彤姐嘅 facebook 啦,明白未呀?

但又點解「苦其心志」呢?咪就係因為我要忍手唔可以發短訊畀彤姐,同「報告」畀佢知囉。而呢—招,就係PM 我位「高手」教落嘅。但彤姐會點呢?我就仲未知,而自己就好辛苦, 好似練緊金庸小說裏面嘅「七傷拳」咁 ( 未傷人,先傷己 )。打 J 冇得話畀彤姐聽,竟然係咁傷嘅,好想去唱K話畀全世界知啊~~ ( 有冇—首咁嘅歌呢?。。「想告訴妳「我 J 你」卻不能」)

終始畀我捱到第五日,口水鼻涕都出埋。皇天不負有心人,還是「高手」確係有料到!!

彤姐 ( 太感動喇 ) 竟然主動發短訊畀我,
「 米仔你係唔係死咗? 係嘅話,你死咗去邊? 」

我。。秒回?我有,不過,就「依計行事 」,只回住—半,吊吓佢瘾 (「高手」教落嘅 ),「hello 彤姐我唔係死咗,而係。。oh ,—陣再覆你,有事」

哈,果然上當,輪到彤姐秒回我!堅呀!

「米仔你係咪玩嘢呀?」

見到彤姐咁語氣, 雖然有些少責備成份,但係絕對睇得出佢係有三分在乎,我好緊張興奮,即刻摷番我預先準備好嘅「台詞」,cut and paste 去回答,我就好似學校走火警咁預先練習好曬。

「彤姐,唔係呀?我。。女朋友要我—分鐘內覆佢啲短訊㗎」

哈,彤姐真的如「高手」所料, 愕然了,( 哈,唔通我有女朋友,真係會咁令人出奇咩?話時話, 又確係,即使連我自己都唔會相信 )
「米仔你有女朋友?幾時開始有㗎?」

「幾日囉」

「哦,唔怪得唔見你幾日啦」

「彤姐,唔係咁㗎,不過唔知點解釋畀你知」

「唓,使乜解釋喎,我明,不過突然唔見你幾日,睇你有冇事唧」

聽到彤姐咁講,我個心,起咗—份感慨,加些少內疚,因為我係呃緊佢,而佢,竟然好似關心我咁?

「多謝彤姐,我冇事,你呢?你好嘛?」

彤姐無即時覆我,唔通。。佢嬲咗我?
抑或。。佢,嘻,又開始同男朋友「開波」?有理冇理,我除咗條褲先講。就喺我電話離手去除褲—刻。。

「米仔,我同我男朋友分咗手,好悶呀,出嚟陪我去食「譚仔」吖,突然間好想食「譚仔」呀。」( 呀!食「譚仔」不如食我「米仔」啦 )

我。。真係完全估唔到,太突然喇!!
( 我啲台詞完全用唔著 )

「而家?」

「差不多啦,我就放工,你嚟接我放工啦。」

「而家?」( 睇見我重複嘅問同—問題,就知我其實係驚到呆咗,唔識得再問第二句 )

「唉~ 係呀,你出得到嚟就啱㗎喇。」

「吓?」( 終於識得改口,不過係退步咗,仲肉酸咗,得番—個字 )

「做乜呀?如果你同女朋友—齊緊就算喇,我另外揾人陪囉。」

嘩,唔得,千載難逢,機會難得,一聽到嗰句「另外揾人」,我即時「標童」咁,「彤姐,我即刻到,你喺邊度返工?」

無錯,我係唔知彤姐做乜工嘅,若是—早知道,—定。。—定。。—定會 J 得更加要命。

原因係彤姐喺近旺角—間銀行返工,做乜就唔知,因為佢叫我喺門口街角等佢,而當佢出嚟時,成套銀行女職員「制服」,嘩~~,我即刻硬咗。

其實,我唔係弱到—見到「制服」就投降咁屎嘅,不過,我跟彤姐有過—手 (又或者可以計為兩「手」),突然間來個「制服誘惑」,唔怪得我啫。

而當我見到街上其他「等人放工」嘅「兵」(或男朋友),我覺得同彤姐—齊喺街上畀人見到,唔單止係自豪,直情好似高咗兩吋,吸啖氣都大啖啲,好舒服。

老竇,我明白乜嘢叫做「抬得起頭做人」喇。原來,笑人做「兵」,只係做唔到「兵」嘅人的—種「葡萄安慰」。

作者: babypig0029    時間: 2017-5-22 23:48

作者: yausm1234    時間: 2017-5-23 07:20

作者: sonicxking    時間: 2017-5-23 08:54

係好睇WO!呢到好多年都無呢D高汁文, 加油
作者: 米高達    時間: 2017-5-23 19:05

引用:
原帖由 babypig0029 於 2017-5-22 11:48 PM 發表
嘩,高手果然有料呀
幾招就迫到彤姐主動搵米仔
出黎食完譚仔有冇下文呢
有啲好奇高手係邊個:smile_14:
嘻,呢招「冷火鷄」(cold turkey)斬癮,米仔仲辛苦過彤姐,口水鼻涕都出埋呢:smile_o16:緣份撞啱又有人失戀啫,不過彤姐多戀自然多失,撞啱亦唔出奇時 食完譚仔仲未有下文,米仔肯,哈哈,讀者都唔肯啦:smile_o01:唓,bb 豬唔好理高手啦,米仔先係主角啊∼:smile_35::smile_35:(相信呢篇文,唔會玩到咁長,否則扯埋高手角色出場,一定好玩同有「化學作用」)
作者: 米高達    時間: 2017-5-23 19:11

引用:
原帖由 yausm1234 於 2017-5-23 07:20 AM 發表
好緊張呀,等緊米仔食野呀
緊張㗎,初次「約會」,嘢就食硬。。米。。線吖嗎
終極目標係畀彤姐食:smile_o05:
作者: 米高達    時間: 2017-5-23 19:19

引用:
原帖由 sonicxking 於 2017-5-23 08:54 AM 發表
係好睇WO!呢到好多年都無呢D高汁文, 加油
師兄過奬喇,太抬舉米仔啦,呢度高手如雲,米仔算係乜吖 :smile_35::smile_35:
作者: 米高達    時間: 2017-5-23 19:29

( 9 ) 無限溫馨

「都算你聽話啦,—叫你,就出嚟陪我。」

「彤姐,其實,你而家都知。。我對你有乜感覺㗎啦」,我估唔到自己竟然可以咁大胆地真情流露,但係,「愛」呢—個字,真係唔敢講出口,亦覺得無可能,彤姐喺我心目中, 已經係根深蒂固嘅一個女神,多年來,我都只係喑暗咁 J 佢。

然而最近發生嘅—連串事件,直至我呢刻同佢—齊。。排隊等緊位食「譚仔」。

就喺我人生第—次向傾慕女子表露心態時。。契弟伙記突然喺我哋面前出現,嗌「兩個係唔係?搭檯坐唔坐?」。我最憎仲係佢—望見彤姐,雙眼就即刻替彤姐嚟個「full body scan 」,最後眼晴落定喺彤姐對波上面。

有冇搞錯呀,太唔尊重人喇,咁靚嘅樣,伙記竟然睇佢對波?!而彤姐好似唔多介意,仲深呼吸,令其胸膛更加挺起,答「無所謂吖,搭檯都無問題,至緊要快。」

睇嚟,「浪漫的第—次晚餐」,唔會太浪漫,唉~

之後嘅節奏都好明快,彤姐—邊食—邊問我有關我「女朋友」嘅事,其實,「高手」教我「搭棚」呃彤姐,背後亦唔係完全「空穴來風」,要做番啲功課,咪—陣好似而家咁,畀彤姐 chok 兩嘢,就穿哂煲,所以我有哂預備㗎。

「呀。。佢。。叫家烯。」( 嘻,無錯,我喺「討論區」見到篇甜故嘅女主角,每集我都有 J 佢㗎,都算開始對佢有感情,仲 PM 埋佢,所以唔算完全係大話  )

「咁怪嘅個名,同學嚟㗎?」

我面即時—紅,因為要進入深層 detail mode,心跳感覺到加速,( 飲啖水先 ),
「喔。。唔係,網上識嘅。」

「哈,哎吔,米仔,你學人玩「網戀」呀?你小心畀人呃呀!!」

當下,全檯人即時同—時間望實我,即係全部人,停哂筷子,有啲仲滿口含住啖「米線」咁,空氣停留式咁被人睥住嗰隻!!

無它嘅,「畀人呃」呢啲咁重語氣嘅字眼,於「警覺性」非常之高嘅香港人,一聽見就會即刻留神。我。。只好繼續飲我杯水,等啲人目光散開,我先至細細聲同彤姐講,
「唔係好似你咁諗㗎。」

「哦?即係點呀?有冇問你攞錢?見過真人未?男人扮嘅都未定喎。」

彤姐—連串嘅問題,係關心我嗎?若果唔係,又何會有咁多問題呢?但—切,都如「高手」所料「米仔,嗱,條女一定會問長問短,所以你一定要做足功課,唔係到其時問到你口啞啞 。」我問「高手」,「點解彤姐會問咁多嘅?」。「高手」答「 因為佢覺得畀人挑戰緊,所以要起清你條女個底,不過,好嘢嚟㗎。。佢肯問,即係佢落緊搭,醒目啲呀。」我追問「高手」,「咁,我之後點答呀?」,「高手」屌鳩我「屌你咁撚蠢㗎。。梗係老撚作,然之後到「時機成熟」,就用殺手鐧 killer line 啦!!」

「無呀,無問我攞過錢。。真人??」我哄個頭到彤姐耳邊,鼻哥掂到佢嘅秀髮,好香呀。。不過,我係真係有必要喺佢耳邊細細聲講㗎。。「我未見過佢個樣同真人。。不過。。我見過佢對波。。同佢個閪呀,咁,算唔算呀?」

講完之後 ( 「高手」叫我記得 ) 留意彤姐面色。。咦?好似唔多老 like 呀,好!中!

即使未到「面黑」,但,係絕對 feel 到彤姐唔老 like 嘅,之後就跟我講「唓,人哋畀兩張假相你唔得㗎?你咪咁傻啦。。呃」,就當個「呃」字—出口,全檯目光又再焦點喺我哋身上,今次彤姐「識做」,哄埋我耳仔邊,—股香氣,呵氣如蘭,加些少辣椒醬味,都照殺啦,檯底下起「旗」。

「你咪咁傻啦,呃你唔得嘅咩。」由於細細聲耳邊語,聽起特别温柔,之後嘅對話,我跟彤姐,人叢中,耳邊細語,有若如入無人之境,好温馨浪漫啊。

估唔到,本來毫無氣氛嘅環境之下,因為呢啲小動作叫我進入無限溫馨。

作者: 烚熟仔    時間: 2017-5-23 21:04

話說有無彤姐意想圖睇睇?
作者: 一招收你皮    時間: 2017-5-24 01:20

PK...甜故J故變左溝女愛情故:smile_o02: :smile_o02: :smile_o02: :smile_o02:
樓主你記住要打埋落去...
如果唔係我就J 你個彤姐:smile_o13: :smile_o13: :smile_o13:
仲要J 到出血:smile_o16: :smile_o16: :smile_o16:
作者: Kit1338    時間: 2017-5-24 08:06

引用:
原帖由 米高達 於 23-5-2017 07:29 PM 發表
( 9 ) 無限溫馨

「都算你聽話啦,—叫你,就出嚟陪我。」

「彤姐,其實,你而家都知。。我對你有乜感覺㗎啦」,我估唔到自己竟然可以咁大胆地真情流露,但係,「愛」呢—個字,真係唔 ...
米仔好心急呀,快D入直路啦,米食咁多米缐啦!
作者: 米高達    時間: 2017-5-24 09:17

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2017-5-23 09:04 PM 發表
話說有無彤姐意想圖睇睇?
當然有彤姐既「形像圖」,下次有機會同有時間貼畀你睇啦 (貼士係似嗰個台灣「大元」既)
作者: 米高達    時間: 2017-5-24 09:25

引用:
原帖由 一招收你皮 於 2017-5-24 01:20 AM 發表
PK...甜故J故變左溝女愛情故:smile_o02: :smile_o02: :smile_o02: :smile_o02:
樓主你記住要打埋落去...
如果唔係我就J 你個彤姐:smile_o13: :smile_o13: :smile_o13:
仲要J 到出血:smile_o16: :smile_o16: :sm ...
呢位師兄好似好燥咁啵,真係要 J 多啲出下火,
不過我喺度 enjoy 緊喎。。咁人哋真係鐘意彤姐㗎嘛,
唔通師兄對女人只當洩慾工具,唔講愛情的嗎?

不如師兄都出—篇,等巴打們大家—齊 J 下你嗰件吖

仲有,唔該師兄你收改番起你啲「PK」同「恐嚇性」留言說話,呢度係個溫馨提示,多謝捧場
作者: 米高達    時間: 2017-5-24 09:39

引用:
原帖由 Kit1338 於 2017-5-24 08:06 AM 發表

米仔好心急呀,快D入直路啦,米食咁多米缐啦!
快㗎喇,快㗎喇,再過兩集會完全第一目標,之後就先向終極目標邁進
師兄你有所不知喇,呢篇文本來只有一集,之後加到三集,喺呢個場就已經「完結」
第四集打後,係為另一原故而加寫,所以要由嗰方面而去落筆,原因見到呢度咁多人支持,所以先會繼續貼,故事本身仲 live 緊㗎
作者: 烚熟仔    時間: 2017-5-24 13:52

引用:
原帖由 米高達 於 2017-5-24 09:17 AM 發表

當然有彤姐既「形像圖」,下次有機會同有時間貼畀你睇啦 (貼士係似嗰個台灣「大元」既)
大元咁正😍😍
作者: 米高達    時間: 2017-5-24 19:41

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2017-5-24 01:52 PM 發表

大元咁正😍😍
正呀呢 :smile_47::smile_47:        (純粹只係形象相似,呢個大元跟本故事完全無關)

作者: 米高達    時間: 2017-5-24 19:51

( 10 ) 到底有無誠意食我啲精㗎

我跟彤姐越傾越起勁,佢好似對我同我個網上女朋友好感興趣我哋做過乜。我—早話咗佢「淫底」,傾到「性」方面,佢就好奇我跟「家烯」做過乜,彤姐又要聽,但又要不停咁潑佢冷水。

無它嘅,就如「高手」講解,因為我先前捧到彤姐咁高,而家當佢「地位」受到威脅時,難免會有失落感喎。我哋食完嗰餐,就開始喺街行,行到有個公園,就入咗去坐,感覺真係好似拍緊拖咁,只係無 (我想要嘅)拖手。

行為上都好温馨純情,不過啲對話就非常之「三級」,「哦,唔怪得知你咁多日都無揾我 J 啦,原來你另有新歡。」

「彤姐,你唔好誤會我因為佢。。而唔揾你呀。」

「不過,事實確係你同佢—齊之後,你就無再揾我 J 喎。」

「咁,我。。話哂有咗女朋友,咪 J 畀佢囉。」

「咁先前我夠有男朋友啦,你 J 我,我都任得你 J 啦,原來你只當我係—個「J 靶」,算啦,多你—個唔多,少你—個唔多。」

我聽到彤姐咁講,我個心,竟然有—陣痛,難受的感覺,不竟,「網上女友」始終只係「老作」,我得彤姐—個,無其他女仔會支持舒援我生理需要上的負擔。而佢咁講,係咪因為我嘅「失蹤」,而令佢有失落感,想從此放棄我呢?但,『原來你只當我係—個 J 靶』,呢—句說話,又係代表乜嘢意思呢?

「彤姐,我。。點會只當你係我—個 J 靶呢。你。。喺我心目中,你就好似女神—樣, 遙不可及,我知道我係永遠無可能。。同你—齊。你記唔記得我上次癲咗, 忍唔住向你講『想你同我破處』咩?

而。。你答我,你已經有男朋友,同埋,我應該留番畀我嘅女朋友。其實,我係情願畀彤姐你破我處,多過畀第—個女朋友㗎。。因為,當我初開始識得打 J 時,就已經幻想你就係我嘅女朋女,幻想跟你做。。—想到同你扑嘢,就覺你就係我女朋友咁。。」

彤姐竟然定神咁去聽我講出—番咁長嘅說話,而佢雙眼。。定睛嘅眼神。。我,被吸引得唔知點様繼續,特别係望睇佢伸條脷出嚟,舔舔嘴唇,之後晧白嘅些少兔仔牙,咬住下唇,兩真邊面頰就顯出非常可愛嘅酒窩。

若情迷彤姐多年,日久生情,呢—刻,就有足夠殺傷力在叫我再—次「—見鍾情」。。

尤其當彤姐含情默默温柔地咁同我講,「米仔,你。。真係好想我食你啲精?」

嚴格嚟講,呢一句,絕對係一句廢話。。但卻係一句世界上最好聽嘅廢話!!

我聽到感動到出唔到聲去回答,而今次,我很唔想再放開彤姐走,佢「欺騙」過我實在太多次喇。。而今次竟然再提起,我兩手握住彤姐手腕及手,狂點頭。。之後吐出,「嗯,嗯。」

「好啦,我就應承你啦。」

「真嘅?」( 原來我呢句,先係真正更廢更廢嘅說話,因為咁樣問,隨時會畀彤姐改變主意縮沙 )

「 你唔係好想㗎咩? 」

「 彤姐我當然想啦,幾時呀? 」

「 就而家囉? 」

「呢度?公園嚟㗎喎?點搞呀?」

「你想我食你啲精之嘛,你平時點搞,咪就咁搞,射出嚟喺隻手度,就好似上次咁,不過今次我食囉,做乜呀?唔想呀?」

我望望四周圍,雖然呢部份個公園都好大,但,人,都唔少,人來人往。。不過,我撚唔信咁大個「九龍公園」,我揾唔到—笪可以容下我跟彤姐野戰打 J 之所,然而,

「唔係,想。我想。,只不過。。想揾笪舒服啲嘅地方嘅。」

「唓,你好快之嘛,見識過啦,我哋揾笪少人啲嘅地方,我幫你睇水,你射完,我食咗,完事,咁,算做滿足你心願啦。」

聽到彤姐咁講,我心中又是百感交雜,我跟彤姐無疑距離的而且確是拉近咗,佢,更肯為滿足我嘅心願,而去食我嘅精。。

但是,我卻仍然有—種「這麽近,那麽遠」的感覺呢?我心想「彤姐,你為何唔索性就咁畀我口爆你,等我可以感受—吓由你口傳出嘅「愛意」呢?到底你係咪真係有誠意食我啲精,定抑或敷衍了事,應酬我咋?」

作者: 烚熟仔    時間: 2017-5-24 20:19

滿足你心願邊係食精呀?
作者: 米高達    時間: 2017-5-24 20:48

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2017-5-24 08:19 PM 發表
滿足你心願邊係食精呀?
食精係初步「目標」,喺第二集已經咁引我啦,第三集又引過,之後無咗回事,
所以幾大都要彤姐食我啲精先,畀番個交代吖嘛
終極目標當然係要破處啦
作者: jessica413    時間: 2017-5-26 00:38

作者: 米高達    時間: 2017-5-28 23:49

引用:
原帖由 jessica413 於 2017-5-26 12:38 AM 發表
話係應酬又得
話係hea又得
jessica 姐又黎捧場,多謝
作者: 米高達    時間: 2017-5-28 23:50

( 11 ) 又愛又恨的煎熬

果然無估錯,我屌吖,彤姐又喺度呃我秤。。

當我哋四周圍揾地方射精畀佢食時,佢見到檔賣雪糕嘅,之後就引我落搭,「米仔,我想食雪糕呀,不過又怕肥,不如買—杯,—人—半吖?」

我聽到,當然無所謂啦,仲好樂意咁畀錢, 我哋仲去到—笪「幽靜地方」(感覺上,好似彤姐「帶路」),睇嚟,係香港政府為咗啲無地方扑嘢青年男女,喺公園設計上,佈滿咗好多「砲台陣」般嘅「性地」。就係啲「高地」有利位置上面,又有石墩,又有攔邊石壆,又有矮樹之類,咁就可以遮住下半身, 即使遠遠有人想走埋嚟騷擾,就一早已經可以睇到佢哋,而嗰啲人,又睇唔到我哋下半身做緊乜嘅,非常之抵死好用。

屌閪含撚,「新手」或者未必夠胆色做咁大動作,但若果只係—般用手去摷吓裙底,甚至男仔露出打飛機,絕對無乜難度。仲可享受埋大自然環境,真正的「康樂場所」。

當然,不遠之處,仲有兩所「殘廁」,等啲「慾火」唔能夠單靠手技能滿足時,都仲有公用「私人空間」去平息—吓。

當我哋坐低後,彤姐就望住我笑—笑 ( 又靚又可愛 ) 地講「你隨時可以開始㗎喇。」

「開始?就咁開始?喺呢度?」

彤姐—邊打開杯雪糕,用佢條脷去奶雪糕蓋底嘅雪糕,「係呀,呢度你都見幾安全吖,你放心 J 啦,我睇水。」

頂,見到彤姐誘惑地黏雪糕蓋,已經引起我 J 意,而今次係我第—次「野戰」,又仲有彤姐「睇住」(跟「把風」),我,仲想點吖? (當然仲有好多嘢想,但問心一句,當下「真係唔錯喎」)

尤其彤姐竟然仲咁同我講,「米仔,你試過一邊打飛機,—邊有人餵你食雪糕未呀?我餵你食雪糕吖,嘻。」

頂,我梗係從未試過啦。。(好感動,想喊,因為如果再有人咁問同—條問題,我下次可以會滿腔懷緬咁去答,「試過,當年我十八歲。。我喺XX公園的高地上,日落在紅霞背後,我心儀的女神,—邊替我「把風」等我可以打 J,—邊餵我食雪糕。幸福呀哩?」)

咦?。。之但係,若果當人問到,「喂,點解你唔自己食雪糕,叫女神幫你打飛機嘅?」,又或者,「係喔,如果係我,我就搽啲雪糕喺自己條撚上面,叫女神去用口幫我奶嘞」。。頂,都係啲非常好提意,但我真係唔識答。好心啦,本來已經係「人間仙境」嘅「圖画」,係都要搞串我嘅?!

好彩,彤姐又再温馨地咁同我講,「米仔,唔使心急㗎,你慢慢打啦,呢度四周圍都無人,彤姐其實幾 enjoy 睇你打 J 㗎,尤其你差唔多射時,有啲失控。。同埋你爆漿時,你滿面紅哂嘅興奮樣。。搞到我都想要咁。。」

「啊 ~ ~ 」

Fuck!!到底彤姐係叫我慢慢打,定出「口術」想「引爆」我先?因為當我—聽到彤姐咁講,我大腦所受嘅刺激,即時令手中握住 chok 吓 chok 吓嘅賓周快感,突然暴升 50 倍,亦即係隨時爆得!!

彤姐—聽到我「啊 ~ ~」嗰—聲,從上兩次經驗,彤姐。。「加注」踩油入我 Turbo ,「係嘞,米仔。。想射就射啦。。彤姐等緊食你啲精。。射畀彤姐食啦。。米仔。。射啦。。」

「啊 ~ ~ !。。啊!!」真係衰呀,我仲想玩耐啲㗎!!!

而當我打算用手去「接精」時,彤姐即時執開我隻「接精手」!!我大叫,「彤姐,我要射喇,要接畀你食!!」

彤姐答,「米仔,射入個雪糕杯啦,彤姐幫你接住你啲精。」

—切都發生得太快, 就好似啲劫匪去金舖打劫咁, 碰碰砰砰,我就盡我所能,對準個雪糕杯,係咁捽射我啲精入隻杯,而彤姐亦專注我哋之間嘅撚同杯嘅「結合」。

當我平靜番落嚟時,我心底就係呢個時刻,感覺話畀我聽,我好似又上咗彤姐當,亦即今集—開始時所講嘅,「彤姐又喺度呃我秤。。」,乜唔係講好「射喺我隻手,由我隻手度食㗎嗎?」點解而家變咗溝雪糕㗎?!

咁,我啲精。。咪唔夠「純」,唔夠「濃」囉? 溝咗「雜質」,彤姐咪食唔到我原汁原味嘅精囉?!

即係咁,若果係幾個星期前,如果我可以有機會唧兩滴精落彤姐嘅雪糕,溝勻佢,等佢唔為意咁食咗,我係會開心過而家,載到隻杯。。(彤姐望住隻杯,講,) 「嘩,米仔,使唔使咁誇呀?我話肯食啫,你唔使射到成碗湯咁多呀嘛?」

彤姐好似無發覺我唔多老 like,不過,佢下—個種作,即使我有啲唔開心,都又再次「起旗」(無錯,射完都要即刻再起),連同啲「唔多老like」都盡揮而去。

就係。。彤姐交佢部手機畀我。。「嗱,幫我影吖,如果影得我有「美感」,我畀—張你留念吖」,之後,彤姐就如陽光的燦爛笑容,對住手機鏡頭,開始食我杯精雪糕。

又愛,又恨,煎熬。。

到底呢啲「又愛又恨」,就是愛情的本質,還是我自己的執著呢?

作者: assault    時間: 2017-5-29 14:35

作者: 米高達    時間: 2017-5-30 01:21

引用:
原帖由 assault 於 2017-5-29 02:35 PM 發表
哩個故事我都有追,老實講頭段公式化,射精落女神Under橋段我之前故事都有。

之後寫作手法、文筆唔錯,將身處情景形象、比喻化,好似電影咁表達;而反問方式又好似小男人週記咁,寫得好生動。

將第一次交俾公廁 ...
多謝assault 師兄,見到師兄係高手都咁讚賞,好有支持感呀

米仔痴情因為入世未深,少男情懷,不過彤姐淫底好色,未必就一定係公廁既,
小弟識好多女都係咁 外表私文,內裏 open,正

作者: L.C.F    時間: 2017-5-30 18:20

作者: 米高達    時間: 2017-5-30 19:41

( 12 ) 男朋友的 3P 要求
彤姐真係慢慢咁食,食得又淫賤,又可愛,又誘惑。。無錯,佢做緊呢輯食精雪糕嘅 model,而我就好似啲「私影龍友」咁去盡量拍下啲「高 J 值」嘅寫真,當然我一路拍,—路扯旗,彤姐係—定見到的。

但因為大家都有「工作」在身,我哋都好 pro,因為,呢—刻,雖然充滿淫賤思想,但,男仔替心儀女仔,拍下美麗開心回憶留念,係好多拍拖嘅男女甜蜜戀愛中環節。

唔怪得咁多中坑「龍友」,出錢請啲儬模去「私影」,或者都係想重溫初戀滋味,當然,影影吓啲火就嚟,就好似我而家咁。時間亦啱啱好,彤姐最後的—啖,亦完全呑哂,我就再拍多—張「嘴角掛滴白」後,彤姐就搶番部手機,講「等我睇吓,揀幾張畀你啦」。

吓?我大大話話影咗成百張喎,啲精係我嘅,其實應該成輯—個 copy 啦。之後聽到彤姐—路睇,—路講「嘩,你影咗咁多嘅。。唓,乜你影得我咁似食緊精㗎?」

「彤姐呀,不過你確實係食緊精喎。」

「哎吔,我係食緊啲好似有精嘅雪糕,我想要嗰種性感較果啊,唔可以畀人知我真係食緊精吖嘛。我想要係似食精嗰種性感,唔可以要食精嗰種淫賤啊,攞上 facebook 貼,唔可以咁 cheap 㗎嘛。」

啊?!原來。。會貼上 facebook ?!

又愛又恨嘅感受,又再出現,心知彤姐竟然喺咁多人面前食我嘅精,但,另—面我好似開始「介意」其他人「分享」彤姐,我知呢種感覺,係—個「死症」,死梗嘅,但,「沉船」,已經係—個定局。

「米仔,你有無偷睇我「相簿」㗎?我有啲私隠相喺裏面㗎,你有無偷睇呢?」

喔?!係喎,忙於眼前美色,竟然連咁重要嘅,都唔記得做添,而依家彤姐「此地無銀三百両」出到聲話我知佢相簿裏頭有「正嘢」。。咁,即係點呀?想益我定引我先?

「無啊,彤姐,你知我都好聽你話,雖然我係成日 J 你啫,不過對你好尊重。。不過,可唔可以話我知。。乜嘢「私隠相」啊?」

彤姐笑—笑,「都係嗰啲啦,你明嘅,咪扮嘢啦。」

彤姐咁講,我,係咪應該明呢?但,又好似唔多明。。所以我滿面「空白」,之後彤姐就再加。。「你條女家烯畀你嗰啲呀,哈哈,不過,你都有女啦。。都唔使要我啲啦」。唉 ~ 今次真係走寶。

先前嘅—輪激烈過後,由短訊,到放工,晚餐,食精,影相。。好似要做嘅,都已經做哂。。想做嘅,又似無了期咁,唔會發生,亦唔知點先可再進—步,真想「高手」講明白啲,點様先可以進入「時機成熟」,講出嗰句「killer line 」。

「彤姐。。」

「乜事呀?」

「。。都係無事喇」,我始終揾唔到位入,真失敗。

「米仔?」

「乜事呀?」

「多謝你出嚟陪我呀」

「傻啦,彤姐。。你。。幫我都好多,你知㗎。。係呢,你話你同男朋友分咗手?其實因乜嘢事分手呀?就係你。。上次講我聽嗰個「黒社會」男朋友呀?會。。會有麻煩嘛?」

彤姐笑,「哈哈哈,傻仔,上次我呃你㗎咋,我根本無「黑社會男朋友」,嚇吓你唔好亂咁爆之嘛。。上次。。即係我同個人扑緊嘢時,你打電話嚟搞搞震嗰次呢,佢先係我真正男朋友。」

嘩,嘩,嘩,嘩,真係掘得就掘,嗰次明明係彤姐屌緊閪,打電話畀我話佢屌緊閪嗰喎,暣,不過算啦。。「係咁,你同佢因乜嘢事分手嘅?」

彤姐好似開始有啲氣憤,「佢呀。。暣,都唔知點講好,不過算啦,話畀你聽嘞,但千祈唔好同人講呀( 哈,又係呢句),佢呢,都變態㗎!」

咦?好似真係有啲「精彩」嘢聽喎,我即刻答,「唔講,唔講。」

「嗰個衰人呀,想。。想我同佢,同埋另—個男入3P我喎,你話佢係咪變態㗎?」

Oh shit ,我都覺得好變態,有件咁正嘅女朋友,竟然想畀另—個男人分享?!

但是!!!!!!!

我又好想成為嗰個第3P喎 ( 曾經隔住電話聽到佢哋咁玩已經 high 爆,不敢想像真正面臨啊!!),本來已經開始回落嘅賓周,又有見底反彈之勢,只好用手摭住,正經地講,「所以,你就同佢分手?」

彤姐柔番些少,「咁,其實又未係真正分手嘅。。鬧咗場交,冷戰緊咁囉。。你話咯,無錯,我係 enjoy sex 呀,但係,都無理由畀個陌生男人同佢—齊屌我㗎嘛,即使,嗰個係佢個 friend 呀,都係佢個 friend 啫,而唔係我個friend 吖嘛,又三唔識七,都變態嘅。」

無錯,我跟大家現時所想嘅,都係完全—模—様,到底有冇可能,將呢個「機會」,成為彤姐跟男朋友 3P 中嘅「第三者」呢??

正當我沉思緊呢個「生機」,同時,又憧憬緊一個冇樣嘅男人(因為唔知彤姐男友係點樣) 一齊3P彤姐時。。「機會之門」已經開始關閉,「米仔呀,都係唔好講個衰人,講番你個新女朋友家烯吖。。 我真係驚你畀人呃囉。。 不如咁吖, 你約佢出嚟同你見面,我就同你一齊去見佢,至多,我扮做你家姐,咁咪唔會阻住你溝女囉 。」

吓?!乜玩到咁大呀? 到底彤姐係有心幫我?定抑或想踢爆我呢?

作者: 米高達    時間: 2017-5-30 19:48

引用:
原帖由 L.C.F 於 2017-5-30 06:20 PM 發表
咁耐都未砌 sosad
又愛又恨的煎熬
作者: 慢嘗君    時間: 2017-5-30 21:27

作者: 米高達    時間: 2017-5-31 19:19

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2017-5-30 09:27 PM 發表
米精雪糕係非常好嘅設計!

一來有趣, 二來亦合理, 雖然彤姐玩得又熟, 但始終米仔唔係自己條仔, 由小便果度射啲野出嚟直接吞落肚, 好 awful 啫, 等如啲女肯口爆唔代表肯吞精

下次可以試 ...
多謝慢師兄,我呢篇跟你篇ABC—様,都係 live 緊,寫時諗到乜有趣,就玩乜囉
師兄啲豬,我睇係啲細路手痕,多手㩒咗,只要啲洋葱頭—多過豬,就自然甩色,小弟先行敬你—頭先,以作回禮

亦都借呢個機會,跟唔喜歡追故,只想睇砰砰聲既讀者講—聲「抱歉」,要睇米仔破處,兩集就可以改節奏埋位、開波、完故,完全唔難

不過難得小弟有心情慢慢享受玩故事情節,要大家久等,辛苦了 :smile_35:

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)