188Channel

標題: 友善的美國SP [打印本頁]

作者: adventure12    時間: 2017-5-3 16:13     標題: 友善的美國SP

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 正一死剷    時間: 2017-5-3 16:38

外國人都比較friendly,就算唔啱要turn down你,都唔會有hard feeling
作者: ArmorTecLover    時間: 2017-5-3 16:38

唔錯既分享,keep going please
作者: Melo6    時間: 2017-5-3 18:08

Skout 多數唔應機同賓賓...師兄你一定係好型仔喇
作者: Sherman028    時間: 2017-5-4 01:03

It's fucking exciting! 好想追落去!
作者: azpui    時間: 2017-5-4 01:34

鬼婆44-45,好少仲keep 得好,btw 你覺得正就得
Haha
著suit and high heel 真係正,仲要有5'7
作者: danie2000    時間: 2017-5-4 01:40

作者: HKABC135    時間: 2017-5-4 01:40

引用:
原帖由 adventure12 於 2017-5-3 04:13 PM 發表
去年skout識到一個American SP叫Joy,身高約5'7, 大約44-45歲但睇落30尾,非常豐滿成熟白人女性類型, 人亦好friendly 同好傾, 完全my type

先約喺灣仔pub 飲野,去到見到 Joy, 不得了! 佢啱啱放工, 著住black form ...
God damn it! I like fucking hot cougars... can't wait to know more from u
仲要「大約44-45歲但睇落30尾」嘅金絲貓都畀你遇到,整定師兄有食神!
作者: savisavi    時間: 2017-5-4 01:46

咁嘅 look, unbeatable
作者: alivedna    時間: 2017-5-4 03:40

作者: alyc0111    時間: 2017-5-4 05:20

引用:
原帖由 adventure12 於 2017-5-3 04:13 PM 發表
去年skout識到一個American SP叫Joy,身高約5'7, 大約44-45歲但睇落30尾,非常豐滿成熟白人女性類型, 人亦好friendly 同好傾, 完全my type

先約喺灣仔pub 飲野,去到見到 Joy, 不得了! 佢啱啱放工, 著住black form ...
美國人係好nice架 我而家都住係美國 感覺佢地好nice 好有禮貌
作者: adventure12    時間: 2017-5-4 07:52

多謝各位回覆,不好意思,剛剛忙完,先update再同大家傾。

Joy 自己住單楝樓單位1樓,佢話不如行樓梯。上到一半,佢居然拉起條裙,裡面係一條T-back!
J: Well what do you think of that?
我: Wow that's fxxking sexy babe.
J: Then let's get the fxxk inside

入到屋,Joy 話: Give me a second, 然後入咗房。過左幾分鐘,道房門慢慢打開,又較暗左燈光,Joy 著住一件紫色睡袍,仲仍然著住對heels,放下原本扎起左嘅金啡色長髮,睇上去更加wild,風情萬種,行過嚟我坐緊嘅梳化。原來佢手中楂住個眼罩,幫我帶起,話: let me give you a good time babe.

Joy 坐左上我身上,同我嚟個wet and French kiss,下面慢慢開始同我磨擦,我感覺到睡袍下Joy赤裸嘅陰道同我條褲交會對接,亦都慢慢開始變得濕潤。佢捉住我個頭瘋狂擁吻,由於我乜都睇唔到,只有等佢主動。我對手都仲可以撫摸Joy 對腳,除左長之外,仲好firm,應該有做開exercise,正!

J: that's so steamy babe. You taste good.
我: really? You're such a nice lady
J: no I mean it. You smell and taste good

突然間,Joy 起身將我推落梳化,幾聲高踭鞋腳步聲後,有野從天而降落我塊面度!原來佢坐左上我面話:
J: Can You please eat your slutty bitch's pussy?
我: Where is it? I can't see it!
J: it's now fucking on your face. Can't you feel it huh?
我: I can't...

哈哈,我都未講完,佢就開始用下面同我抹面,咁主動正是my cup of tea! 我就開始同Joy 塊pussy 打車輪,先用雙唇啜兩邊皮,再用條脷介開中間,上下游走,逐漸加速。Joy 開始呼吸急促,我仲feel到佢啲水流落我咀同面,佢又猛前後移動,將妹妹每一吋都介紹我咀同脷認識,我繼續用脷愈舐愈入,亂咁舐,係咁舐,估佢開始頂唔順

J: oh... ah.... shittttt! That's it my man! Give it to me give it to me give.... it.... tooooo... meeeee oh!! Hahahaha!!! I'm cuuuuummmmung!!!!!

最後Joy成個妹妹hea左落我面度,我成面濕曬,訓喺我身5分鐘先有氣起身再講野。佢一起身,我先見到佢紅都面晒,成身汗,頭髮都又亂又濕!

我: I love your slutty look babe. Turns me on!
J: fuck you man! No one ever gave me an orgasm just with his mouth. And I cummed 2 times.

我開始驚,Joy一陣會點對我,我頂唔頂得到,佢又會唔會手下留情,😆

(待續)
作者: adventure12    時間: 2017-5-4 07:58

絶對同意,不過本地人都有好好的,see if you're lucky
引用:
原帖由 正一死剷 於 2017-5-3 04:38 PM 發表
外國人都比較friendly,就算唔啱要turn down你,都唔會有hard feeling

作者: adventure12    時間: 2017-5-4 07:58

Thanks, 會努力分享
引用:
原帖由 ArmorTecLover 於 2017-5-3 04:38 PM 發表
唔錯既分享,keep going please

作者: adventure12    時間: 2017-5-4 07:59

賓賓印印也有好好人的時候
引用:
原帖由 Melo6 於 2017-5-3 06:08 PM 發表
Skout 多數唔應機同賓賓...師兄你一定係好型仔喇

作者: adventure12    時間: 2017-5-4 07:59

Yes, 我諗返起都... 😆
引用:
原帖由 Sherman028 於 2017-5-4 01:03 AM 發表
It's fucking exciting! 好想追落去!

作者: adventure12    時間: 2017-5-4 08:02

其實我個人喜歡豐滿curvy 的,不是Asian size,所以Joy和大家想像/希望可能有點不同。不過,sex 呢下又唔完全取決外型,feel and compatibility 更重要
引用:
原帖由 azpui 於 2017-5-4 01:34 AM 發表
鬼婆44-45,好少仲keep 得好,btw 你覺得正就得
Haha
著suit and high heel 真係正,仲要有5'7

作者: adventure12    時間: 2017-5-4 08:10

Yea! Turned me on!
引用:
原帖由 savisavi 於 2017-5-4 01:46 AM 發表
咁嘅 look, unbeatable

作者: adventure12    時間: 2017-5-4 08:10

有時都睇彩數 haha!
引用:
原帖由 HKABC135 於 2017-5-4 01:40 AM 發表

God damn it! I like fucking hot cougars... can't wait to know more from u
仲要「大約44-45歲但睇落30尾」嘅金絲貓都畀你遇到,整定師兄有食神!

作者: kenji_    時間: 2017-5-4 09:40

very nice one.

我都未試過同西人tim...
暫時最遠都係日/韓.
作者: paktoyin    時間: 2017-5-4 09:41

好正好想試下鬼妹
作者: 細路仔鈕計    時間: 2017-5-4 10:10

:smile_o12:
外國人口技一流~
體質易高潮~
作者: silverseven    時間: 2017-5-4 10:15

So happy
作者: kwan9595    時間: 2017-5-4 12:25

有圖有真相!
作者: 7boy04    時間: 2017-5-4 13:25

引用:
原帖由 adventure12 於 2017-5-4 07:52 AM 發表
J: fuck you man! No one ever gave me an orgasm just with his mouth. And I cummed 2 times
樓主口技一流:smile_34:
作者: lon_ng    時間: 2017-5-5 08:00

作者: pineapple006    時間: 2017-5-5 08:10

So sxciting ,did she make you squirt into her mouth ?
作者: 歐偉倫7    時間: 2017-5-5 08:12

大唔大波?
作者: adventure12    時間: 2017-5-5 11:13

之後Joy揸住我已經硬曬的JJ,拉左我入房。我坐低喺床邊,Joy除低我個眼罩,佢退後兩步,喺我面前慢慢除低件睡袍。企喺我面前,係一個我最中意既body type,仲要淨係著住對high heels,真係興奮到不行!

J: Do you like that?
我: Come on babe!
J: Sit there and don't move

跟住Joy 轉身,背住我灣低身,個pat pat同對美腿線條靚到 😍 我見到有兩隻手指喺Joy 兩腿之間伸出,佢開始自摸!開始時中指慢慢捽陰蒂,後來兩指分開兩邊陰唇

J: do you want me now?
我: fuxk yes Joy! Don't make me wait any more
J: say please
我: please~~
J: please what?
我: please fuxking come play with me babe
J: haha, you're really funny

哈哈,居然比佢玩番轉頭!Joy 跟住爬到我坐緊嘅床邊除左我條褲,然後隔住under撫摸我JJ。佢一路上下挼,一路同我打車輪,佢仲話: you really taste good! 到咁上下,佢都忍唔住除左我條under

J: hello there. Um! I love uncut cocks
我: then my dick is all yours
J: let me play good with it

Joy 先喺咀入面儲左好多口水,然後喺我龜頭頂開始慢慢滴口水落去,同時用脷輕輕塗均龜頭,再沿JJ 棍身放口水,令成支硬到不行既JJ 喺燈光下顯得立立令。最誘惑既係,Joy 由口交開始後一直望住我,眼神一直引誘住我!之後,佢挼返包皮上去,用牙輕輕咬龜頭頂皺皺嘅包皮,仲對住我微笑!直到一刻,佢用雙唇將包皮退到龜頭下面,開始成支JJ吞吐,又用脷喺咀入面按摩JJ,出出入入,D口水絲成抽咁喺佢咀同我JJ之間相連,真係少有sp咁有心機同耐性。佢口水聲同我低鳴聲交織,但又好識控制節奏,令我一直好硬但又未刺激到太早想射,真係享受!

J: ok enough for your cock for now. let's do something different.
我: what is that?
J: don't ask. Do as I tell you. You won't regret (Joy 嘅眼神同淫笑真係令人無法抗拒)

Joy 二話不說就托起我屁股,居然舐我asshole! 我好耐無試過有女士主動toss my salad (幾年前post 分享過),而且Joy條脷仲長仲flexible,未試過真係唔會知有幾舒服!佢對手也不閒著,一隻楂住JJ慢慢chok,另一隻撫摸袋袋,我只能講句: what a night it was!

(待續)
作者: adventure12    時間: 2017-5-5 11:15

Culture 唔同,style 應該都好唔同。分享下丫😊
引用:
原帖由 kenji_ 於 2017-5-4 09:40 AM 發表
very nice one.

我都未試過同西人tim...
暫時最遠都係日/韓.

作者: adventure12    時間: 2017-5-5 11:16

其實好多都友善,放膽D!
引用:
原帖由 paktoyin 於 2017-5-4 09:41 AM 發表
好正好想試下鬼妹

作者: adventure12    時間: 2017-5-5 11:17

Yes! 而且好識享受同欣賞
引用:
原帖由 細路仔鈕計 於 2017-5-4 10:10 AM 發表
:smile_o12:
外國人口技一流~
體質易高潮~

作者: adventure12    時間: 2017-5-5 11:18

Yes!
引用:
原帖由 silverseven 於 2017-5-4 10:15 AM 發表
So happy

作者: adventure12    時間: 2017-5-5 11:18

你個個post 都咁講?
引用:
原帖由 kwan9595 於 2017-5-4 12:25 PM 發表
有圖有真相!

作者: adventure12    時間: 2017-5-5 11:19

我都應該盡力entertain對手 😊
引用:
原帖由 7boy04 於 2017-5-4 01:25 PM 發表

樓主口技一流:smile_34:

作者: adventure12    時間: 2017-5-5 11:20

女人squirt, 男人cum, 你指邊個?
引用:
原帖由 pineapple006 於 2017-5-5 08:10 AM 發表
So sxciting ,did she make you squirt into her mouth ?

作者: adventure12    時間: 2017-5-5 11:21

估 35C, 無直接問
引用:
原帖由 歐偉倫7 於 2017-5-5 08:12 AM 發表
大唔大波?

作者: adventure12    時間: 2017-5-5 11:34

Agreed!
引用:
原帖由 alyc0111 於 2017-5-4 05:20 AM 發表

美國人係好nice架 我而家都住係美國 感覺佢地好nice 好有禮貌

作者: 0hades0    時間: 2017-5-5 16:32

樓主的故事非常精彩,期待新的發展。
作者: Return1984    時間: 2017-5-5 17:48

作者: onv_iawt    時間: 2017-5-5 19:32

引用:
原帖由 adventure12 於 2017-5-5 11:13 AM 發表
之後Joy揸住我已經硬曬的JJ,拉左我入房。我坐低喺床邊,Joy除低我個眼罩,佢退後兩步,喺我面前慢慢除低件睡袍。企喺我面前,係一個我最中意既body type,仲要淨係著住對high heels,真係興奮到不行!

J: Do you ...
估唔到未沖涼佢都肯舐asshole,正啦師兄!
作者: Steveiam    時間: 2017-5-5 19:35

作者: CKL9    時間: 2017-5-5 19:36

作者: savisavi    時間: 2017-5-5 20:10

引用:
原帖由 adventure12 於 2017-5-5 11:13 AM 發表

著住 heels 黎做 ... 已經 high 爆

除淨 heels 做, 甚至昇華到另一層次
作者: Return1984    時間: 2017-5-5 20:40

作者: manppp2004    時間: 2017-5-5 20:55

:smile_40:正

師兄等你UPDATE
作者: fb375ada52fd23    時間: 2017-5-6 10:06

作者: fb375ada52fd23    時間: 2017-5-6 10:17

作者: pineapple006    時間: 2017-5-6 11:28

引用:
原帖由 adventure12 於 2017-5-5 11:20 發表
女人squirt, 男人cum, 你指邊個?

Did she squirt into your mouth and you cum into hers ?
作者: lchean    時間: 2017-5-6 17:34

Steamy post. Pls share more. Thank you.
作者: fu_guy    時間: 2017-5-6 19:00

作者: Minhkusan    時間: 2017-5-6 19:55

作者: Minhkusan    時間: 2017-5-6 19:57

作者: justme21314    時間: 2017-5-7 00:24

作者: zzrck    時間: 2017-5-7 01:50

作者: 麥昆    時間: 2017-5-7 02:15

作者: adventure12    時間: 2017-5-9 00:14

Sorry 各位,呢幾日好忙,之後盡快update!
作者: davidkwong2014    時間: 2017-5-9 03:28

引用:
原帖由 adventure12 於 2017-5-4 08:02 AM 發表
其實我個人喜歡豐滿curvy 的,不是Asian size,所以Joy和大家想像/希望可能有點不同。不過,sex 呢下又唔完全取決外型,feel and compatibility 更重要

同意
作者: savisavi    時間: 2017-5-10 01:34

引用:
原帖由 Return1984 於 2017-5-5 08:40 PM 發表

咩層次呢~係對heels本身有魔力阿~還是都要襯返個人呢~哈哈
Heels 嘅款式 is main point

當然個人亦都重要 lol

直頭 high 爆
作者: nightk19    時間: 2017-5-10 11:19

作者: Gcmms    時間: 2017-5-11 07:49

Looking forward to your update
作者: fchanchan    時間: 2017-5-11 10:17

作者: savisavi    時間: 2017-5-12 14:06

Push
作者: MSN-100百式    時間: 2017-5-12 16:33

而家仲有冇keep住見面呀?
作者: gymguy12    時間: 2017-5-20 00:15

作者: Captainlucky    時間: 2017-5-20 17:23

作者: 第一神射手    時間: 2017-5-20 17:26

作者: bigheadchin    時間: 2017-7-2 17:26

作者: badhotdog    時間: 2017-7-12 14:09

作者: 彩虹邊的草猛    時間: 2017-7-14 13:58

作者: monbijoux    時間: 2017-7-14 16:07

鬼婆過4O等如亞婆
作者: HKRookie    時間: 2017-7-14 16:34

引用:

One lucky C-Hing...:smile_o01::smile_o01::smile_o01:

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)