188Channel

標題: [原創作品] 社區的人 第一集 被非禮的芷妮 [打印本頁]

作者: 肯尼先生    時間: 2017-5-27 23:48     標題: 社區的人 第一集 被非禮的芷妮

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: yamatake1977    時間: 2017-5-28 17:29

街坊人妻遇色魔被指奸,及後竟然儃住高潮餘韻將色魔手指同老公肉腸嚟比較,睇嚟大有開發潛力。話唔定借助色魔調教令,哩對青梅竹馬小夫妻嘅性生活以後會更加和諧添!
作者: 肯尼先生    時間: 2017-5-28 18:44

引用:
原帖由 yamatake1977 於 2017-5-28 05:29 PM 發表
街坊人妻遇色魔被指奸,及後竟然儃住高潮餘韻將色魔手指同老公肉腸嚟比較,睇嚟大有開發潛力。話唔定借助色魔調教令,哩對青梅竹馬小夫妻嘅性生活以後會更加和諧添!
多謝師兄全篇睇晒,還指出我打算寫落去嘅後續內容,感動。雖然未知點調教凌辱芷妮,但肯定唔會係同性生活和諧嘅方向發展。另都會有其他女角出場,希望可以用心寫好這故仔。
作者: Dannydnn    時間: 2017-5-31 15:31

作者: issa520    時間: 2017-5-31 19:11

作者: 肯尼先生    時間: 2017-5-31 20:01

引用:
原帖由 issa520 於 2017-5-31 07:11 PM 發表

師兄,加油呀,你出新一集我實會追呀。
感謝師兄支持。第一次寫色文,有人睇已開心,無論點,一定會用心寫落去。
作者: likes    時間: 2017-6-1 21:21

作者: odinwong999    時間: 2017-6-2 16:15

痴漢非禮隔離屋嫩妻好吸引。不過我喜歡啲大團圓結局嘅故事,希望樓主唔好搞到女主角家破人亡。
作者: 肯尼先生    時間: 2017-6-2 16:28

引用:
原帖由 odinwong999 於 2017-6-2 04:15 PM 發表
痴漢非禮隔離屋嫩妻好吸引。不過我喜歡啲大團圓結局嘅故事,希望樓主唔好搞到女主角家破人亡。
多謝欣賞。故仔我係隨多年睇AV嘅性幻想而隨寫,所以自己都唔知結局會點,只有用心寫好,不要爛尾。

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)