188Channel

標題: 第一次和人cyber sex [打印本頁]

作者: stair123    時間: 2017-6-7 09:51     標題: 第一次和人cyber sex

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 神聖衣    時間: 2017-6-7 11:13

有時我好佩服師兄依類人, 因自問我無玩CYBER既天份, 玩QQ, WC又3分鐘熱度, 抵你有女女陪你玩
作者: stair123    時間: 2017-6-7 11:30

我都想真實戰斗一次,但時間有限,唯有用另類方式找刺激,因為香港實在太悶,個個人都忙到好似有幾百億生意上落,個個忙上車買樓,我真心覺得香討呢個引人入性討論區系心靈上的綠州,個個師兄,師姐,師妹,將最寫實的故事和大家分享,尤其鐘意條女玩露出的師兄,啲相又影得靚,真系無得頂
作者: stair123    時間: 2017-6-7 11:33

引用:
原帖由 神聖衣 於 2017-6-7 11:13 AM 發表
有時我好佩服師兄依類人, 因自問我無玩CYBER既天份, 玩QQ, WC又3分鐘熱度, 抵你有女女陪你玩
我都系抱着人生苦短,乜都試試,到老就有心無力
作者: try10241024    時間: 2017-6-7 16:43

作者: kenji_    時間: 2017-6-7 19:18

不過你都勁wor..你就咁響廳玩唔怕老婆知咩
作者: heaethan    時間: 2017-6-7 23:26

引用:
原帖由 stair123 於 2017-6-7 11:30 發表
我都想真實戰斗一次,但時間有限,唯有用另類方式找刺激,因為香港實在太悶,個個人都忙到好似有幾百億生意上落,個個忙上車買樓,我真心覺得香討呢個引人入性討論區系心靈上的綠州,個個師兄,師姐,師妹,將最寫實 ...
加油,希望巴打可以食好西 ^^
作者: stair123    時間: 2017-6-7 23:29

引用:
原帖由 kenji_ 於 2017-6-7 07:18 PM 發表
不過你都勁wor..你就咁響廳玩唔怕老婆知咩
入左書房關門玩
作者: stair123    時間: 2017-6-7 23:31

引用:
原帖由 heaethan 於 2017-6-7 11:26 PM 發表

加油,希望巴打可以食好西 ^^
平常心,我未試過卮蝦條……如果成功,這是第一次
作者: stair123    時間: 2017-6-7 23:33

引用:
原帖由 try10241024 於 2017-6-7 04:43 PM 發表
咁刺激, 點解我遇唔到架
其實主要系睇下條女對你有興趣,只是配合她
作者: 六公主    時間: 2017-6-8 00:15

作者: stair123    時間: 2017-6-8 01:57

引用:
原帖由 六公主 於 2017-6-8 12:15 AM 發表
我都玩過但十分之無聊
但夜晚無乜野玩,好過無……
其實我差啲射吾出,不斷叫B女呻吟比我聽先射到……

其實cyber sex有樣吾好是接觸不到對方身體
作者: stair123    時間: 2017-6-8 02:00

咁師姐有無甜故分享下
作者: 六公主    時間: 2017-6-8 11:05

作者: 六公主    時間: 2017-6-8 11:05

作者: stair123    時間: 2017-6-8 11:15

引用:
原帖由 六公主 於 2017-6-8 11:05 AM 發表
太無聊所以沒有得分享
同你玩得興起的確非池中物,不過你食開好野,食耐左,覺得無乜特別,好似去米之蓮有3星的餐廳,食得耐覺得無乜特別……

師姐,分享可令你的歡悦增加一倍ga.HaHa
作者: 六公主    時間: 2017-6-8 11:46

作者: BL131    時間: 2017-6-8 12:10

引用:
原帖由 stair123 於 2017-6-7 09:51 AM 發表
其實事情是咁的,話說小弟做左好多個行業,近排又見左幾份工,等上班或second in之類,咁我日日就上香討引人入性,見到好多師兄師姐post啲野好正,一時又露出,一時又偷食,成日都幻想自己有朝一日可post和分享 ...
S9放左身材相咁好?
作者: kenji_    時間: 2017-6-8 15:16

咁樓主, b女有冇開cam畀你睇架...
作者: stair123    時間: 2017-6-8 23:30

作者: stair123    時間: 2017-6-9 08:09

(update) 今晚收到有位師姐,無lala inbox問我攞V7, 佢話佢想試下,咁我話未得住,老婆件
作者: stair123    時間: 2017-6-9 08:52

老婆剛剛入睡房,仲未訓,睇電視中,師姐M用微信直接打來,又話叫我去後樓梯,佢自摸直播比我睇,咁我話,等等電話無電,义义先,叫M姐比三分鐘我,然後同佢試玩左幾分鐘,講明我不能講野太大聲,M姐系咁問我佢身材好啲,定系B女,女人好鐘意比較……咁我答佢差不多,可能這樣答,M姐吾多Nike....所以

玩左吾夠幾分鐘,M姐話眼訓,吾玩,因為我講吾到野……

咁點能算,扯到衡哂,即時V7比B女,話師姐M约我Cyber sex, B女有吟醋,話原來咁人约你,我話咪有系得M姐……

咁B女都話眼訓,又問我你系咪好耐先射,我話,如果你肯配合咪快啲Law, 即是叫佢放個Mic在鲍魚附近,捽啲水聲比我聽,同埋一路呻吟,咁我咪快Law.

然後B女話,我可吾可以叫你老公,我話Ok.
跟住B女話:老公,我要食你個袋袋,吮你兩粒波子……呀呀……老公,快啲攞你條JJ大力啲插我,我要你大力啲……呀……

然後我話:衰婆,我要你潮吹比我睇,如果吾系我吾插你,跟住我叫佢了啲鮑汁,然後系屎眼同會陰位打圈比我睇,佢系咁話老公,我要呀……我要你射哂入黎呀……快啲la, 我要你比哂啲精我……

最後過多十幾分鐘,我又射到一地都系……
其實中間有段小插曲,就系進行cyber sex 途中,B女屋企人發現B女系到裸睡定自慰,因為B女房沒有鎖門,只是半掩,後來二十分鐘後,B女解釋完再打視訊過來,真系比佢嚇能死,又話自己single, 我好驚,以為佢有男友咁夜返來,好彩系屋企人……
作者: kaxgwbf    時間: 2017-6-9 11:08

作者: stair123    時間: 2017-6-9 14:48

引用:
原帖由 kaxgwbf 於 2017-6-9 11:08 AM 發表
聽落都好似好刺激喎
要繼續睇師兄啲post學下野先得
系好刺激,差些嚇能死
作者: stair123    時間: 2017-6-9 14:57

有好消息,師妹M話第時需要cyber sex 可找她。

另外等B女有假期就搵佢真系做足一日……
突然間好有存在感和成功感,原來偷偷摸摸的感覺,太正,但我都系鐘意和人妻在街上或巴士上玩遙控震旦,睇佢又要死忍,又好想高潮,比四周啲人昅實,果種羞恥感,最好失禁就最正……ha...ha...
作者: Messileo    時間: 2017-6-9 23:52

我都有同性版師兄玩Wechat, 但text only
冇師兄你咁大膽😬😬
作者: loveyou_bobo    時間: 2017-6-10 00:02

作者: stair123    時間: 2017-6-10 10:16

引用:
原帖由 loveyou_bobo 於 2017-6-10 12:02 AM 發表
我都試過人話PS
有時對方唔識玩 冇乜反應 真係好無癮
系,吾識玩。上網睇AV好過
作者: stair123    時間: 2017-6-10 10:18

引用:
原帖由 Messileo 於 2017-6-9 11:52 PM 發表
我都有同性版師兄玩Wechat, 但text only
冇師兄你咁大膽😬😬
不過有時用文字或錄音,感覺仲正
作者: loveyou_bobo    時間: 2017-6-10 10:33

作者: loveyou_bobo    時間: 2017-6-10 10:50

作者: 酒呀我要酒呀    時間: 2017-6-10 23:50

作者: stair123    時間: 2017-6-12 10:54

引用:
原帖由 酒呀我要酒呀 於 2017-6-10 11:50 PM 發表
可能好快有人聯絡你 問你攞錢喇
多謝提點
作者: Messileo    時間: 2017-6-12 20:21

引用:
原帖由 stair123 於 2017-6-10 10:18 AM 發表

不過有時用文字或錄音,感覺仲正
剩用文字我都濕哂
作者: stair123    時間: 2017-6-12 21:09

引用:
原帖由 Messileo 於 2017-6-12 08:21 PM 發表

剩用文字我都濕哂
咁你都好易濕……
作者: stair123    時間: 2017-6-13 23:31

呢期都系無乜特別,約吾到人實戰,又系去啲交友app, 點知有個幾靓同大波,身材好fit的混血兒叫Linda,本身我唸住都系同佢玩下cyber sex, 點知佢話如果我鐘意可以同佢真做,又話鐘意人用狗仔式插佢後門。

吾洗玩cyber, 唸住無死啦呢次,仲吾比我食番舖,咁都問下佢背景,一陣如果佢做援交咪死,點知佢話系model公司做,公司在尖沙咀,收下午5:00,我話5:00要交人,另外我叫佢send多啲相比我睇,因為在交友app只看到樣子和上身,唸住叫佢send有籮和鮑魚相比我,點知睛天霹靂,佢話佢系Ladyboy, 即系人妖,仆佢個街,我即同佢say goodbye la, 我同佢講,我吾好呢味野……

唉……咁都有……

玩開cyber sex兩個女子,一個話己經對我無性趣,一個又黎M, 即時覺得人生好灰……
作者: stair123    時間: 2017-6-14 02:15

話說剛剛玩完交友app, 其中有個40歲人妻叫佢做W, 佢一黎就問我,話鐘意男人粗礦啲,直接啲,同埋一路做一路講粗口……依家啲人妻咁直接,明天溝溝佢,睇下可吾可以短時間內開波,希望成功可以和大家分享下……
作者: stair123    時間: 2017-6-14 15:57

今日終於的起心肝去買搖控震蛋,美國牌子SVAKOM, 上左去荔枝角站,工厦內一間性商店買,唸住之後和老婆玩,如果佢吾肯玩,我就上網約啲師姐、師妹玩,一定超High。

其實呢個系每個男人睇左日本AV後的一樣想實踐的東西,但第一次可能都系約人去1)戲院玩,睇早場可能容易一點……希望可以實現到再和各位分享,聽性商店的老闆說,搖控範圍是10米。

其實我唸如果約人到泳池玩,就算潮吹左,或者失禁,在泳池應該不容易被人發覺……

如果有師姐或師妹有興趣玩,就PM我,時間是每天早上10時至下午3時,因為4點半要交人……
作者: stair123    時間: 2017-6-27 19:54

(update) 最近呢幾日系交友網,見到個正正常常咪Hi下,Good morning咁……點知呢條女真系覆……仲問我鐘吾鐘意刺激……叫我send相比佢過下目,咁佢又話我樣ok, 咁佢叫我唸定啲劇情、地點,點玩法……咁之前又講左cyber sex 劇情引佢,自己編輯的……佢又覺得正,咁我又編左約佢玩……佢又ok……等食中……之後再update真實之場景……終於我要實現玩搖控震旦的場景……
作者: 我係一個小人物    時間: 2017-6-27 21:01

作者: stair123    時間: 2017-6-27 21:18

條女己答應,佢話我個plan好正……我寫左三個地點場景比佢選擇,日子有待confirm.佢又話鐘意粗大,我都OK粗……
作者: stair123    時間: 2017-7-2 09:43

正當以為有刺激野玩的時候,愛玩刺激的女,31歲,叫佢做A女,留了電話叫我whats app佢或打比佢的時候,佢話自己公司要再忙一星期,後來佢交友app a/c 比人block左,再whats app佢,我同佢講,原先plan好的plan, 幾時實行,跟住佢話呢個whats app吾系佢,無這個人,可能系得罪左啲人,比人玩……
作者: fmmman    時間: 2017-7-2 16:55

引用:
原帖由 stair123 於 2017-7-2 09:43 AM 發表
正當以為有刺激野玩的時候,愛玩刺激的女,31歲,叫佢做A女,留了電話叫我whats app佢或打比佢的時候,佢話自己公司要再忙一星期,後來佢交友app a/c 比人block左,再whats app佢,我同佢講,原先plan好的plan, 幾時 ...
師兄 唔緊要的 請你再努力 我留名等睇你post
作者: stair123    時間: 2017-7-2 23:13

多謝你,我會比心機……
作者: stair123    時間: 2017-7-4 04:44

多謝支持,其實早幾日在交友app識左個31歲,OL, 叫佢做小S, 開頭都系好正常咁媾通……當中,佢問有無好似我咁好的人介紹比佢,我話接下太太返工放工,識整少少野食,咁就讚我系好男人,吾系掛,基本野……佢話男友是發個悶蛋,一齊五年,無唸住同佢結婚,又話性方面十分是滿分,佢男友得四分,佢話好耐都無同男友做,所以連佢阿媽都叫佢吾好浪費時間……叫佢分手,揾過件,所以小S問我有無好介紹……

咁我話有兩個男仔,條件幾好,唸住介紹比小S, 點知佢都無乜興趣,無啦啦今晚倾開有個某電視台節目叫拍拍拍……當中有個男士用條脷可以令到佢女朋友潮吹……佢又話個女仔博出位,又話深喉BJ, 因為我之前己問小S, 男友會吾會幫佢乃鮑魚,因為我話自己拍拖果陣會幫太太乃鮑,開頭太太抗拒,但如果用手令太太無高潮,我太太會提意我用口幫佢,聽到小S應該有反應,佢話香港吾系個個男人肯幫另一半乃鲍。

咁今晚問佢放工返屋企,個人系咪好攰,佢話佢老細chur得佢好盡,日日都咁攰……我話如果吾系有老婆,第一時間飛出去幫佢按摩……倾倾下佢突然話自己好lonely, 無啦啦話自己新買左底底冇人欣賞,我話信得過我審美眼光就send比我,睇下靓吾靓,個衰妹send左半張黎引我……跟住又send張吊带飛钉給我……又問我會吾會嫌棄佢,我話做乜講啲咁傻架野……我話開心都黎吾切……

無啦啦小S話想講咸野,然後話想玩棒棒,佢話ex boy friend送的……佢話着住底底震豆豆會好有feel, 咁我又打啲文字引下佢……依家我條J硬晒,用個龜頭上下磨你粒豆豆,佢話好舒服,我問佢系咪扯哂Lin旗,佢話系,問佢想吾想要,佢話快啲插入黎啦,我話你好緊,两片陰唇吸啜住個龜頭入吾到……小S話你好粗,大頭仔快啲插入黎……我話好……插哂入黎顶到子官口……佢話,好正……啊……又話吾得閒覆……個死女包應該就黎高潮……之後交換了wechat
作者: stair123    時間: 2017-7-5 23:40

未有小S的update, 但今日有件事可以分享,今日有師兄比左個佢之前玩過phone sex的女叫R, 開頭傾正常野,後來又吾比講咸野,又話自己基督教,又話我結左婚仲惨過未結婚,又話我不如返入我阿媽個肚,我無講咸野做乜咁對我,我話佢汜左十戒入面用言語傷害別人,佢即刻知衰話吾倾,仲block 左我account, 咁無品……
作者: stair123    時間: 2017-7-15 01:05

終於約到小S, 但因為她M come, 所以只游車河和幫佢按下摩……攬下……今日等了她很久……因為她忙得很……咁佢提意去探撿……咁我就楂去啲倉地……架車行左好耐……不斷和她吹水……然後揾左個好少車停泊gei 露天咪錶位……咁倾下倾下,借啲兒掂下佢……睇下佢反應……然後提意幫佢按摩……咁開頭好正經咁按下佢膊頭,肩、頸……然後我話坐前座吾就手,不如坐後座啦……佢ok, 但佢話吾落車……想我抱佢過去……然後繼續按……然後我隻手由頸後再向前胸骨……再按邊位…小S話好痕……咁我話不如除左Bra佢……方便啲按……咁又再按……我就攬實佢……然後不斷用手玩佢粒的……再輕輕锡下佢……就系咁攬攬……又隔住底底不斷了佢眼仔……妹妹M就吾摸……再幫佢按大比內侧琳巴位……跟住佢無la la, 坐上來磨我……然後過左一陣……我又锡佢耳仔……之後幫佢带返個bra, 吹左一陣水就送佢回家……
作者: stair123    時間: 2017-7-15 02:00

形容一下小S, 她不太白,5呎5,12x 磅,34C, 蘿柚夠大和有肉…膚色不太白……但性格夠真……很可愛,今晚佢成日打我和搣我……仲比佢無啦啦咬我個lin, 依家仲有少少痛……
作者: 我係一個小人物    時間: 2017-7-15 06:44

作者: stair123    時間: 2017-7-15 08:05

其實昨晚在車上後座,我在後半部份不斷啜佢lin Lin, 又用條脷好輕力咁了佢乳頭和乳暈……跟住又再同佢wet kiss, 手指不斷在屎眼周圍了佢……搞到佢依依呀呀……又呻吟咁……如果佢無M, 我一定乃硬佢隻鮑魚……到時佢一定好想要…………同埋小S剛剛和拍拖幾年的男友分手……小S嫌他太正經,又吾幫佢乃鲍,無乜情趣,最緊要系Ex bf. 無上進心……因為小S己三十頭……想結婚生仔……但在ex bf. 度看不到將來……所以他們分手後……ex bf.成日做啲好吾成熟的行為……太小朋友……
作者: 男joey    時間: 2017-7-15 08:27

作者: 我係一個小人物    時間: 2017-7-15 08:59

作者: stair123    時間: 2017-7-15 09:16

其實我只系一個好普通的外賣仔……但小S讚我按摩按得佢好舒服,好relax……讚我份人夠细心,體貼……我然後同佢講……呢啲基本野黎……
作者: stair123    時間: 2017-7-15 09:18

引用:
原帖由 男joey 於 2017-7-15 08:27 AM 發表
師兄遲下咪好忙咁送外賣?
送鬼送馬咩……老婆昅到實……
作者: 彩虹邊的草猛    時間: 2017-7-15 10:36

作者: stair123    時間: 2017-7-17 22:05

今日整左lunch box to
作者: stair123    時間: 2017-7-17 23:27

今日整左lunch box to 小S, 㩜攬油蒜蓉加乾紅椒……慢火煎安格斯牛頸脊薄煎……再加黑椒…最後加日本揶菜……麻油……之麻……柚子汁……一個沙津的誔生……
入番正題……小S约了我在車內lunch.……咁lunch後,攬下锡下哽有……在後座揸小S粒lin Lin. 因她今天只穿一件半lace黑色通花面衫……內又黑bra.但當我不斷刺激佢34Clin lin頭的時候……小S同我講……你吾系好想在車內比人吹……咁佢叫我用濕紙巾抹左JJ分泌之後……就馬上好似食雪條咁Su su聲咁吹……又用條脷不斷同龜頭打圈……又深喉……成條入哂……太正……
作者: stair123    時間: 2017-7-17 23:46

其實停在露天咪錶位……不斷有工程車和物流貨車……私家車……有些師傅有啲好似望到……不過架車高車身……後座落廉……小S成個人跪在地下幫我吹……佢叫我射的時候出聲……我見她很攰……個嘴……我提意吾一定要射……大家抱下……攬下……因為她lunch hour就夠鐘……大家锡下又車返佢返公司……
作者: 我係一個小人物    時間: 2017-7-18 00:37

作者: stair123    時間: 2017-7-18 16:04

今日小S工作很忙……约了她在車上lunch,今日整左羊架沙律給她……食完又系攬下,锡下,但今日我除左揸佢個波……不斷用手指搣下佢粒lin, 用手指左右了,撥下粒lin lin 外……佢又依依……呀呀缩下缩下咁……今日我再伸埋隻手落去妹妹度……今日佢着淺紫色lace底底,我了下了下……捽下捽下在豆豆打圈左一陣,成隻鮑魚又濕又痴立立……我叫佢除埋條底底和legging, 我話幫佢乃……咁我一路乃佢豆豆和隻鮑鲍乃到shi shi 聲……又啜下隻飽……好似日本AV咁,啜到咁上下……我插了一隻手指入去了佢個G點……一路用脷乃粒豆豆和鲍魚……小S突然話好……好舒服……呀……你乃到我……咁我就掹返隻手指出來…有白色的淫汁……然後今次用兩隻手指慢慢放入去……小S.呀左一聲……咁我繼續又乃又了……佢好快高潮左……咁我見佢咁high, 我即刻除褲將JJ插入……插左一陣……掹,返出來射左……小S以為我射左入去……佢想喊……咁我比手上啲精佢睇……佢先無咁吾開心……之後一齊攬下,锡下……然後又送佢返公司……今天和昨天都是在同一個露天停車場……
作者: stair123    時間: 2017-7-18 16:16

後記:小S在我膊頭整左一野咖哩鷄……大鑊,今晚一定不可以除T shirt, 不可以冲涼比老婆發現……死緊……所以侬家去冲個涼先……
作者: 69professor    時間: 2017-7-18 16:18

師兄邊度停車場甘方便呀?
作者: stair123    時間: 2017-7-18 18:25

不要問……只要信,要有膽色……剛才左邊有DHL貨Van, 右面是PCCW工程車……兩部車的司機開住冷氣在睡覺……太刺激了……
作者: stair123    時間: 2017-7-18 18:45

引用:
原帖由 69professor 於 2017-7-18 04:18 PM 發表
師兄邊度停車場甘方便呀?
你又想跟風……
作者: stair123    時間: 2017-7-18 18:48

停車場地點不方便透露……因為我以後還要lunch
作者: stair123    時間: 2017-7-19 22:15

今日老婆晚上约了舊同事dinner, 咁我又做外賣仔去找小S, 今晚我親手整smoke soloman salad, 食材很容易買,但個sauce先最難較味, 要用white wine vinegar, sugar, extra virgin oliver oil, pepper, sea salt……
入返正題先……今晚约了小S在車dinner, 因為公司有事……她遲了15分鐘……她一上車見到個沙律好感動……因為我將煙三文魚圈到好似花咁靚……成盆沙律好似一束花……原本她吃完……今晚约了PT做workout, 但她為了和我咩咩……所以順延30分鐘……total 我只有50分鐘……咁我即刻除佢衫妞,再除Bar, 玩粒lin lin, 又揸又啜……然後再除佢legging, 乃佢隻鲍和啜佢粒豆豆……過左無耐……佢又依依……呀呀……就黎高潮……然後小S叫……快啲入黎呀……咁我即刻上套插入……比佢隻鮑……包實哂……我坐在後座用熊抱果招……插到最深……小S..呀左一聲……然後話……你好粗……好大……好舒服……呀……咁我抱起佢pat pat 再放手……佢話吾好咁……就黎濑尿……咁我話……咁轉返男上女下……插插下我掹返出來……又乃佢隻鲍,乃到shu shu聲……再啜豆豆……啜到咁上下又插返入去……插多十五分鐘便射了……之後知道佢ex bf.JJ比
較幼……無我咁粗……可以令佢好漲……好充實的感覺……之後大家攬住再锡下咀咀就送佢去健身了……大家一齊攬到實個feel好正……完
作者: stair123    時間: 2017-7-21 09:34

噚晚又约左小S, 今次除左車上dinner外……本身佢今晚話吾得閒……咁我話無所謂……食個dinner, 就車你返去……點知我同佢講……不如陪我玩搖控震蛋……玩十分鐘先走啦……等左你成日……咁佢唸左一陣……就開始同佢玩……啦……咁咪系咁震佢豆豆……佢話好有feel....我一摸落去……痴立立……衰女飽……頭先又話吾玩……又……依依……呀呀……自動擘大隻腳……仲同我講……可吾可以調教到連續震動……下……ok……of course la.……之後佢越黎越High……
作者: stair123    時間: 2017-7-21 10:04

然後大家抱住似小情侣般倾計……大約半小時後…佢又幫我吹下JJ.但我無爆……又倾左一陣……………佢話好想比我仆……因為大家之後有一段時間見不到面……咁我當然say yes la, 然後9秒9跑去circle K買dom dom la.
然後去返第一晚的carpark.  今次到了car park後……我一路乃佢……一路搣佢粒lin lin, 然後等小S妹妹濕濕地就一路指插佢……一路乃……一路插……好能正……然後再乃一陣……佢話想要……咁我就上套然後用抱果個姿勢插入……再一路用口啜小S lin lin, 用母指一路卒住佢粒……豆豆……小S話……好正……你卒得好舒服呀……你條野好粗……好頂……好鐘意比你插呀…………好舒服……呀……然後佢提意轉狗仔式……咁我一開頭慢慢入……然後佢話……快啲……我要你又快又大大力咁插……車廂只有小S
啲呻吟聲和拍……拍……拍拍聲不斷……佢個攞好大……好好推……推車一流……插到咁上下……我掹返成條J出來……再成條一野插入……小S叫左一聲……然後我repeat這個動作二十幾下……小S話……你系吾系想插死我……然後最後佢一字咁女下訓系度……我
男上……好似AV男……只腳尖掂地……下下好似凌空咁插入……插多幾十下……就射左……小S因為比我插到妹妹腫了……不可以做笫二次……所以大家又攬下……wet kiss....……好正……
作者: stair123    時間: 2017-8-13 10:01

原來不一定要sex.....睇流星雨的晚上……話說有位年青的離婚人妻……年齡……2X歲……因為吾化妝都勁白勁靚…個胸有D級……同佢平排行……好多後生仔勁望住佢個白淨靓樣和胸前導彈……

…吾怪得她成日有醫生開诊所的人追佢……律師、工程成日請佢食幾千蚊一餐飯……但佢話啲人請完食飯就book房……好似想食佢多啲……佢吾去連車返佢返去的風度也沒有……揾大把錢的醫生也是

……雖然我們甚麼也沒發生……和幾個老友一齊……在流星雨的晚上……望着夜空……飲下野吹下水……幾個相識很耐的朋友和新相識的人倾心事……原來感覺也不錯……
作者: iamsummer5    時間: 2017-8-13 12:00

作者: stair123    時間: 2017-8-13 21:42

想分享什麼?
作者: andy66    時間: 2017-8-16 17:50

作者: stair123    時間: 2017-8-16 19:14

咁你都知
作者: stair123    時間: 2017-8-17 04:05

原來離婚人妻叫佢做A啦……佢ex系教中學的老師……有個女,咁我好奇問A……你吾使憂兩餐、淨系凑女……生活應該幾好……但佢話對住一個人8年好悶……最重要是前夫管得好嚴……如果晚上人妻和女性朋友去街……過左十一點返就鎖門……聽完我想笑出黎……但又要忍住……同佢講……吾系話……金絲雀咩……佢自己形容自己……勁搞笑……

但佢離婚後一路日頭做Boutique sales, 晚上又在高級西餐廳……在promote她公司的啤酒……很勤力……

佢之前好慘……又比個扮單身人夫……做判頭的後生仔呃佢……話同佢同居……租埋屋比佢住……但一星期都系返來一次……後來仲比人搞大左個肚……不過舵吾懚,無左……原來咁多過去……咁後生……唉……
作者: clemskl    時間: 2017-8-17 04:34

cyber sex 可以有好多幻想空間,有時候真做反而無左感覺
作者: 我係一個小人物    時間: 2017-8-19 10:06

作者: stair123    時間: 2017-8-19 10:50

引用:
原帖由 我係一個小人物 於 2017-8-19 10:06 AM 發表

勁喎師兄
因為用震蛋震到佢黎左兩次……個衰妹忍吾住……當然……佢果一刻系好冧我……但系可能以後也不會再見……因為我激嬲左佢……
作者: 255699    時間: 2017-8-21 17:32

作者: stair123    時間: 2017-8-27 04:18

今日在交友app識左個大波妹……玩phone sex...目測幅相有37E....死女飽..叫佢做E啦……倾左一輪……我send左自己JJ相比佢……佢又send返大波相回應……咁大家交換wechat後就唸住phone sex la...

點知佢手機無電,話要等佢义電……等左成個鐘……又問我點解吾搞老婆……我話太悶……等左陣……咁佢又話我太细聲,又問我玩過未,驚我引吾到佢,咁我話試下啦,終於有得玩la..

開頭phone sex我锡佢耳仔……再啜又揸佢……lin lin.佢系咁呻吟……呀……呀
F問我可吾可以乃佢隻鲍魚……我即刻在phone 前乃到啜啜聲……E糸咁呻吟好好聽…把聲好甜,幾分鐘後…佢問我使吾使幫我含……個衰女飽含到好似AV咁又啜啜……又口水聲,又深喉發佢發出卜卜聲,69完一輪我話要插入用狗仔式……系咁插佢……話頂到入哂……插到佢依依呀呀……再掹返JJ出來系咁乃…佢隻淫西……佢好受……話我吾得la..就到……

咁我話插返入去射哂啲熱'精比佢……佢話你鐘意射邊度都得……過多幾分鐘……佢話黎啦……到啦……聽到佢全身抽搐咁……把聲震哂咁……應該到左,我也射精……我問你張床咪濕哂,佢話有用毛巾舖住,條毛巾濕哂……然後佢多謝我同佢玩phone sex……大家say thank you and goodnight ……
作者: stair123    時間: 2017-8-27 11:27

平時真系仆野起碼插二十幾分鐘至四十分鐘……噚晚6分鐘射左……太正……
作者: 我係一個小人物    時間: 2017-8-27 13:56

作者: 灰心鐵人    時間: 2017-9-21 21:48

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: Benriely    時間: 2017-9-24 00:33

作者: stair123    時間: 2017-9-24 09:58

引用:
原帖由 Benriely 於 2017-9-24 12:33 AM 發表
或覺上PHONESEX仲好過CYBERSEX,多啲幻想空間好似好啲咁
我同意phone sex正好多……有幻想空間……以前吾知有幾正……自從上次後……聽覺和幻想真的比真系扑野正好多……有神秘感……條女啜到雪雪聲同口水聲……又夠淫盪……仲誇張過AV啲女……真系堅正
作者: xxDD999    時間: 2017-9-24 10:40

引用:
原帖由 stair123 於 2017-9-24 09:58 AM 發表

我同意phone sex正好多……有幻想空間……以前吾知有幾正……自從上次後……聽覺和幻想真的比真系扑野正好多……有神秘感……條女啜到雪雪聲同口水聲……又夠淫盪……仲誇張過AV啲女……真系堅正
有時Phone sex同cyber sex真係刺激過真做
作者: 人妻控    時間: 2017-9-24 13:37

�齿�鈭箇焵嚗��
作者: kitkit360    時間: 2017-9-25 05:28

我都想試一試
作者: stair123    時間: 2017-9-29 01:33

想試咪試羅……要擇日咩?
作者: stair123    時間: 2017-10-11 09:34

話說大波白淨38F人妻好似今個星期同老公簽纸離婚……費用要每人一半……上星期佢特登整野食比老公……老公無欣賞不特止……仲話佢人妻约吾到仔才揾佢……餐飯人妻食得好吾開心……之後人妻第日即約18歲高大仔仆一鑊金……點知條靓仔早洩……原來淫妻大食格……話吾飽……约我晨咁早大戰……第一次我十分鐘就射左……唯有傾下計……佢有少少攰……我又帶左油幫佢推背……推胸、卒妹妹外陰唇……搞到佢依依呀呀……再用少少油卒豆豆……佢叫出來話好正…然後我幫佢乃西……乃到啜啜聲……幾分鐘佢就高潮左又抽搐…跟住佢自摸比我睇……我即硬左又再上套……佢叫我用狗仔式……大力啲……又快啲……再用手打佢pat pat 啪啪聲……推車之餘又揸佢粒lin lin, 系咁叫我大力啲插佢……插左十幾分鐘我好很攰,佢自動坐上來系咁前後搖……佢高潮左幾次...然後最後男上一路插……一路用手指……母指系咁卒佢粒豆豆……keep住再十幾分鐘……佢抽搐左兩次……我都射埋……佢就話飽哂……今個星期吾约人……都吾知真定假……Anyway大家都好開心……
作者: monbijoux    時間: 2017-10-11 15:55

下次記得錄影
作者: 失常少女    時間: 2017-10-17 00:53

作者: 真地球人    時間: 2017-10-17 12:16

作者: 霸位人士    時間: 2017-10-17 14:07

師兄,通常係搵邊類嘅skout女仔會玩sex topic 架
作者: stair123    時間: 2017-10-31 09:14

無架……睇彩數……吾好一倾就sex topics, 條女好反感……除非佢主動倾先……通常交换下相……约出來食下飯……倾下計……到時如果個女仔有性趣和你扑野……個期會在wechat內有意無意問你有無套AV片好睇……介紹來睇睇……或者問你平時點服侍個女仔……即系前戲……咁你答得佢黎……大家溝通完咪约時間,大家交流下……其實我吾系咁多外遇經驗咋……
作者: 晚間深情的樓盤    時間: 2017-10-31 13:07

其實以前都玩過一次,個個係一名師姐來既,未試就咁打比佢,當時佢把聲一聽,就硬左,好溫柔,好到位,好性感,

慢慢咁教我點樣講可以挑釁到,點樣可以令對方可以興奮,一步一步。

當時未試過咁玩法,但估唔到好正好過引,合埋隻眼全程諗到個過程,最後齊齊大解放,可惜無再搵反再玩,,,,
作者: 洪佬佬    時間: 2017-10-31 16:18

作者: 洪佬佬    時間: 2017-11-1 10:31

作者: stair123    時間: 2017-11-3 08:34

引用:
原帖由 失常少女 於 2017-10-17 12:53 AM 發表
樓主上晒隱....
其實性本身系我最大的興趣……和嗜好……

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)