188Channel

標題: [原創作品] 2017年『徵文比賽 』 冠軍作品《靚太太的性飢渴》 [打印本頁]

作者: 肯尼先生    時間: 2017-9-16 21:18     標題: 2017年『徵文比賽 』 冠軍作品《靚太太的性飢渴》

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 京兆韋氏    時間: 2017-9-17 05:48

作者: 劉金發作品    時間: 2017-9-17 10:47

肯尼先生君貼出了他的參賽作品!:smile_o13:
一出文,便拿了5個『洋蔥頭』!
:smile_o12:

故事在一間酒吧開始‥‥‥

喜歡這個作品的讀者,給個『洋蔥頭』推薦吧!

在自我放縱的慧妍,一邊在回憶與小叔做愛的愉快......

一邊喘吟說:[他從後插入,我那處因被舔舐,而仍在高潮中的陰道。一下一下地,時淺時深在進退,啊......那種久違了的充實感,令我很滿足,我真的好興奮......]

作者: 肯尼先生    時間: 2017-9-17 11:56

引用:
原帖由 京兆韋氏 於 2017-9-17 05:48 AM 發表
大師出品 , 果然不同凡響 !!!

小弟之前沒看過肯兄作品 , 沒想過色文係時間線上 ,
可以如此不停跳躍 ... 甚至回想部份 , 也不是完全的直線描述
簡直讓我眼界大開 !!!
京兄,感謝你的留言支持。
我只是一個新手,不是大師,你太過譽啦。比較起來,“靚太太的性飢渴”這一題,對我來說,是較有把握,其他三題,真的有難度,不是易寫。
作者: jingke7158    時間: 2017-9-17 12:48

作者: 肯尼先生    時間: 2017-9-17 13:29

引用:
原帖由 jingke7158 於 2017-9-17 12:48 PM 發表
:smile_19: 写的一点都不黄
首先,感謝師兄的觀賞。的確,“黄”這一點上,我還要向其他作者多多學習,希望日後可以寫到,令讀者既興奮、又有劇情配合的作品。
作者: 慢嘗君    時間: 2017-9-18 00:03

作者: 大文細佬    時間: 2017-9-18 07:10

作者: 京兆韋氏    時間: 2017-9-18 10:41

作者: s_for_simple    時間: 2017-9-20 09:01

作者: 劉金發作品    時間: 2017-9-20 09:49

引用:
原帖由 s_for_simple 於 2017-9-20 09:01 AM 發表
追開肯尼兄既作品,今次參賽,肯定要支持一下。
給了洋蔥頭未?
作者: 肯尼先生    時間: 2017-9-20 12:44

引用:
原帖由 劉金發作品 於 2017-9-20 09:49 AM 發表

給了洋蔥頭未?
哈哈,感謝劉兄代我提醒,亦感謝各讀者的支持。
作者: pure3000    時間: 2017-9-20 19:12

第一次睇”肯兄”作品,圖文並茂,不其然硬咗,好一個”性飢餓”的靚太,期待”肯兄”另一作品
作者: 肯尼先生    時間: 2017-9-20 22:43

引用:
原帖由 pure3000 於 2017-9-20 07:12 PM 發表
第一次睇”肯兄”作品,圖文並茂,不其然硬咗,好一個”性飢餓”的靚太,期待”肯兄”另一作品
謝謝pure3000兄欣賞,期待你的作品貼上。
作者: 過路人文迪    時間: 2017-9-21 09:25

作者: 米高達    時間: 2017-9-26 20:42

喜歡肯師兄呢篇既安排,情懷感跟情慾對比,「推」咗 :smile_o12:
作者: 肯尼先生    時間: 2017-9-26 21:24

引用:
原帖由 米高達 於 2017-9-26 08:42 PM 發表
喜歡肯師兄呢篇既安排,情懷感跟情慾對比,「推」咗 :smile_o12:
米兄,感謝欣賞。你那篇"米仔咸咸濕濕趣史",極好睇呀!我知此版嘅讀者全部都知,但都容我在這裡推介一下,唔睇絕對係損失!
作者: Heisbetter    時間: 2017-9-28 06:57

作者: 肯尼先生    時間: 2017-9-28 13:26

引用:
原帖由 Heisbetter 於 2017-9-28 06:57 AM 發表
個故有淡淡sad味
Ching好奇一問 插圖嘅番號係咩?
多謝師兄欣賞。
唔好意思,我不明白插圖番號係咩意思,因係版主提供圖片,或許問下版主吧!
作者: 沙漠神童    時間: 2017-9-29 09:51

其實好想學肯尼兄咁用呢啲文字黎寫文, 真係好有睇小說嘅感覺, 篇文真係好好睇, 果然真係暫時領先嘅佳作

:smile_o12:  :smile_o12: :smile_o12:
作者: 水晶物語    時間: 2017-9-29 10:23

作者: QuienQuien    時間: 2017-10-11 13:53

作者: 過路人文迪    時間: 2017-12-1 09:30

作者: taikongbaby    時間: 2017-12-1 12:30

作者: 肯尼先生    時間: 2017-12-1 13:52

承蒙大家喜歡本文,感激有like洋蔥頭嘅朋友,太謝謝大家

我只是一位新手,這裡大把師兄寫得好過我,此次只係剛剛遇着啱啱,寫了這篇文出來,剛好得到此區嘅讀友喜愛,所以,Tai兄,我唔係乜嘢天才,只係好彩。

希望大家繼續支持我,去睇睇本人其他文章,再一次感謝大家:smile_o06:
作者: 慢嘗君    時間: 2017-12-1 17:31

作者: 肯尼先生    時間: 2017-12-1 19:26

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2017-12-1 05:31 PM 發表
恭喜恭喜
感謝慢兄,再一次感謝大家。
作者: QuienQuien    時間: 2017-12-2 08:04

作者: pure3000    時間: 2017-12-2 15:11

引用:
原帖由 肯尼先生 於 2017-12-1 01:52 PM 發表
承蒙大家喜歡本文,感激有like洋蔥頭�朋友,太謝謝大家

我只是一位新手,這裡大把師兄寫得好過我,此次只係剛剛遇着啱啱,寫了這篇文出來,剛好得到此區�讀友喜愛,所以,Tai兄,我唔係乜嘢天 ...
肯尼兄今次唔係好彩,係實至名歸,鹹濕得嚟幽雅,應該係最多人喜歡的文風,咁其實係好事,因為呢個區開宗明義係“情色文學”,所以有一班讀者一定對呢類文風嘅作品先會比 Like,
作者: 肯尼先生    時間: 2017-12-2 15:47

感謝pure兄同Quien小姐(我想係小姐,如果唔係,唔好見怪),謝謝。
作者: pure3000    時間: 2017-12-2 20:31

引用:
原帖由 肯尼先生 於 2017-12-2 03:47 PM 發表
感謝pure兄同Quien小姐(我想係小姐,如果唔係,唔好見怪),謝謝。
唔使客氣,期待肯尼兄發更多新故事比大家睇
作者: 路過的貓兒    時間: 2017-12-5 01:50

作者: 肯尼先生    時間: 2017-12-5 02:14

引用:
原帖由 路過的貓兒 於 2017-12-5 01:50 AM 發表
恭喜肯尼先生~
我也有俾洋葱頭的,呵呵~
貓兒小姐(如錯,不要見怪),感謝支持,期待妳都有睇我另外的故仔
作者: 香港純情少女    時間: 2017-12-11 03:01

路過一看。最尾令人感到傷感。
作者: 肯尼先生    時間: 2017-12-12 13:36

引用:
原帖由 香港純情少女 於 2017-12-11 03:01 AM 發表
路過一看。最尾令人感到傷感。
感謝欣賞。
作者: 包放歡    時間: 2017-12-16 16:57

回憶與前夫的一初…淚盡
作者: 肯尼先生    時間: 2017-12-17 20:27

引用:
原帖由 包放歡 於 2017-12-16 04:57 PM 發表
回憶與前夫的一初…淚盡
感謝欣賞。其實我想,呢篇文係最後嗰段,先令到讀友們喜歡。
作者: mlcsa214    時間: 2017-12-25 16:50

作者: 肯尼先生    時間: 2017-12-27 19:40

引用:
原帖由 mlcsa214 於 2017-12-25 04:50 PM 發表
這篇文章鋪排得很好,彷彿看了部微電影。對於我而言,它以「色」作包裝,實際講的是「情」,令人隱隱然留低一聲感嘆。
mlcsa兄,很高興你看到本人的鋪排心機,我真係好感動:smile_o03:其實寫呢篇文時,我係睇到一本名“存酒人”嘅書,而得到啟發。當時我想咗好耐,可以點樣將這輯圖,同存酒扯上關係,加上本人一直追求嘅寫作,係想令人睇落去,就好似睇一部電影、或者一本漫畫嘅感覺,所以我會儘可能,响人物對話時,都會表達一下佢哋嘅表情、或動作、或語氣語調、或感受咁,希望令到整個故事,變得好生動......:smile_o06:最後,再融入一啲人生經驗,結果好好彩,寫咗這篇“情”色短文,師兄,你係第一個講中我想寫出這感覺嘅人,感謝你

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)