188Channel

標題: 曼谷加芭堤雅 [打印本頁]

作者: 038886    時間: 2017-9-21 09:47     標題: 曼谷加芭堤雅

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 038886    時間: 2017-9-21 10:10

引用:
原帖由 038886 於 2017-9-21 09:47 AM 發表
曼谷主力玩日式按摩加gogo bar

Pattaya主力玩大浴室
日式浴室玩左幾間 主要係素坤逸24同26
最正係24戈間club 1x2 囡囡高質亞洲人口味 ,仲要選擇多,玩左兩次,兩次都成2-30條囡企係度比我地揀,3100泰銖 90分鐘有按摩浴缸 鴛鴦戲水,水中簫,完事仲要包埋按摩,老細係法國人,好客好招呼。不過係曼谷玩日式最緊要有真人睇,睇相大多中伏

期間仲試左間seven heaven口爆店,得睇相,但囡囡普遍質素都唔錯,香港人口味,試左雙飛口爆加埋錢顏射都係$3000

夜晚去左nana同牛仔巷,牛仔巷係一間bar門口睇中左條女,好熱情好身材個樣好靚女,請佢飲杯野大約400銖,坐足大半個鐘,期間互摷,互相喪抽水,嘴埋,可惜囡囡係金魚,同埋同房所限,唔係一定坐耐d,睇下溝唔溝到出街

Pattaya agogo差左好多,得sensation囡得,但超貴,隔離大地佬叫左件高質囡,盛惠6500銖short time,性價比超低,其他場歐美口味,個人唔識欣賞,最後3日都係去大浴室,香港人口味建議去哈妮2,大堂經理有個好似講波既何輝,仲要識廣東話,話埋邊個囡囡真波假波,好唔好招呼,3次都冇中伏,不過人超多,過程有d趕同唔足鐘,但整體ok,價錢分4種 $3800 $3000 $2500 $2000 90分鐘加按摩浴缸,加水床,不過全部帶套吹。但係算係唔錯,囡囡幾靚
不過其他場囡囡麻麻,大多歐美口味

係街邊按摩店叫好多靚囡囡拉客,問價$300推油,一入到去要全裸,已經知有野玩,推左一陣,囡囡開頭開價3000做埋,但岩岩做完浴室唔岩洗,最後開價$1000全包口爆,成交

琴晚先返黎,6日屌足8獲,腳都軟埋,同各位兄弟分享下
作者: BK4894    時間: 2017-9-21 19:32

多謝CHING報告,月初去完清邁+曼谷 ,已訂11月初機票去曼谷,今次帶國內朋友去,應該會去芭堤瓦...我不喜歡飲酒,所以對大浴室感興趣的:smile_47:
作者: 038886    時間: 2017-9-22 17:39

引用:
原帖由 BK4894 於 2017-9-21 07:32 PM 發表
多謝CHING報告,月初去完清邁+曼谷 ,已訂11月初機票去曼谷,今次帶國內朋友去,應該會去芭堤瓦...我不喜歡飲酒,所以對大浴室感興趣的:smile_47:
以往我每次都會曼谷加芭堤雅,但今次玩完之後覺得而家唔太值得去,野食唔好食,agogo唔好玩,老實說大浴室係幾好,但係曼谷玩仲多選擇,睇唔岩仲可以玩日式按摩

同埋芭堤雅既agogo囡囡質素真係嚴重下降,得一間可以,但價錢最少比曼谷多3分1

不過唔玩邪野,純度假陽光與海灘都ok既,但想玩好囡囡,就一定曼谷好玩d
作者: 038886    時間: 2017-9-22 17:42

我係哈妮2同club 102偷影左d相唔知放唔放到出黎

102我朋友食左個翻版Mandy liu🤤🤤🤤
作者: 038886    時間: 2017-9-22 17:46

引用:
原帖由 BK4894 於 2017-9-21 07:32 PM 發表
清邁未去過,有機會都想去下,聽聞仲好玩過芭堤雅

不過我知清邁囡囡有保證,因為依次食過既靚囡10個有9個都係清邁黎既🤤🤤🤤🤤😘😘
作者: jason~~~    時間: 2017-9-23 16:48

作者: 038886    時間: 2017-9-23 17:24

引用:
原帖由 jason~~~ 於 2017-9-23 04:48 PM 發表
師兄素坤逸浴室可否開名
Club 102
作者: earth008    時間: 2017-9-24 11:26

哈妮2的價錢你都已經錯了
作者: earth008    時間: 2017-9-24 11:28

素坤逸24同26技師樣真系麻麻
作者: Ryan1226    時間: 2017-9-24 11:58

多謝師兄報告,我都plan咗11中去泰國,主要係曼谷,會留4-6晚,請問師兄你今次除咗酒店機票,有計過洗費總共多少?我想預吓個budget。
作者: glue123    時間: 2017-9-24 15:04

我都就去曼谷,網上做左少少功課,話agogo不值得去,貴兼夾無服務,大浴室我之前去過幾間都失望,質數差過馬交! 高質數去邊度揾?
BTW, 我口爆好有興趣,樓主説質數過得去是嗎,可不可以搜她身?
作者: 038886    時間: 2017-9-24 15:55

引用:
原帖由 earth008 於 2017-9-24 11:26 AM 發表
哈妮2的價錢你都已經錯了
錯係邊?我岩岩先去完咋wo
作者: 038886    時間: 2017-9-24 15:56

引用:
原帖由 earth008 於 2017-9-24 11:28 AM 發表
素坤逸24同26技師樣真系麻麻
所以要睇相,冇真人睇既好大機會中伏
但club 102既女女真係唔錯
作者: 038886    時間: 2017-9-24 16:00

引用:
原帖由 Ryan1226 於 2017-9-24 11:58 AM 發表
多謝師兄報告,我都plan咗11中去泰國,主要係曼谷,會留4-6晚,請問師兄你今次除咗酒店機票,有計過洗費總共多少?我想預吓個budget。
我曼谷3日,囡囡玩左4次 $3000 港幣左右
未計Agogo飲野
作者: 038886    時間: 2017-9-24 16:11

引用:
原帖由 glue123 於 2017-9-24 03:04 PM 發表
我都就去曼谷,網上做左少少功課,話agogo不值得去,貴兼夾無服務,大浴室我之前去過幾間都失望,質數差過馬交! 高質數去邊度揾?
BTW, 我口爆好有興趣,樓主説質數過得去是嗎,可不可以搜她身?
AGOGO要撞手神,想要服務好既唔太建議
如要玩Agogo可以建議請囡囡飲一兩杯野,傾下計,岩feel,抽水冇詐型先慢慢問價,始終都係玩feel,NANA PLAZA流量大,同時客多,可能囡囡冇乜耐性同你玩,我今次係NANA都睇唔岩,反而係牛仔巷有驚喜

今次曼谷冇去大浴室,因為之前玩過都冇乜特別
今次都係試其他唔同野

曼谷戈兩間店我都有開名,我自己覺得幾好
有興趣可以google下,口爆店最搞笑係可以加錢顏射條女,同埋吹功真係唔錯,試雙飛真係頂得好辛苦,好驚快比人ko 🤣🤣🤣
但囡囡只會脫上半身,全裸我記得要加錢
同行朋友揀左玩69,店家仲話可以放心品嚐鮑魚,因為囡囡全部有定期驗身🤤🤤🤤🤤
作者: glue123    時間: 2017-9-24 16:26

引用:
原帖由 038886 於 2017-9-24 04:11 PM 發表

AGOGO要撞手神,想要服務好既唔太建議
如要玩Agogo可以建議請囡囡飲一兩杯野,傾下計,岩feel,抽水冇詐型先慢慢問價,始終都係玩feel,NANA PLAZA流量大,同時客多,可能囡囡冇乜耐性同你玩,我今次係NANA都睇唔 ...
雙飛口爆點玩呀,每人吹幾下嗎?定係一個奶春袋一個吹
作者: 038886    時間: 2017-9-24 18:32

引用:
原帖由 glue123 於 2017-9-24 04:26 PM 發表

雙飛口爆點玩呀,每人吹幾下嗎?定係一個奶春袋一個吹
開頭一個奶袋,一個吹,跟住交換
去到咁上下見你差唔多就一個奶lin,一個幫你口爆/顏射
作者: 038886    時間: 2017-9-24 18:34

引用:
原帖由 038886 於 2017-9-24 06:32 PM 發表

開頭一個奶袋,一個吹,跟住交換
去到咁上下見你差唔多就一個奶lin,一個幫你口爆/顏射
囡囡表現幾合拍,可能平時d日本仔都係咁玩開
因為間店,店面好日式同寫哂日文
作者: earth008    時間: 2017-9-25 16:20

引用:
原帖由 038886 於 2017-9-24 03:55 PM 發表

錯係邊?我岩岩先去完咋wo
honey2,左手边班年青靚女收3000-3200B
3800B糸收日本客同大陸客
作者: earth008    時間: 2017-9-25 16:26

引用:
原帖由 glue123 於 2017-9-24 03:04 PM 發表
agogo bar,當然要去玩下
泰国同東南亞特色
香港同大陸又冇这些玩
只系带吾带女走
另外甘遠到泰国
當然都要找女抱女陪训LT

高質massage妹現在炒鬼曬
7000-8000-9000但冇勿天然整容人
作者: 038886    時間: 2017-9-25 16:33

引用:
原帖由 earth008 於 2017-9-25 04:20 PM 發表

honey2,左手边班年青靚女收3000-3200B
3800B糸收日本客同大陸客
咁即係比人劈左?但我去戈時佢係咁同我講
但我見左手邊戈d同3000囡囡差唔多,所以3次都係食3000囡囡
作者: 038886    時間: 2017-9-25 16:35

引用:
原帖由 earth008 於 2017-9-25 04:26 PM 發表

泰国同東南亞特色
香港同大陸又冇这些玩
只系带吾带女走
另外甘遠到泰国

7000-8000-9000但冇勿天然整 ...
冇錯,AGOGO真係一定要試下,戈種女朋友feel真係平時去大浴室或者按摩比唔到你
作者: glue123    時間: 2017-9-25 18:44

引用:
原帖由 038886 於 2017-9-24 06:34 PM 發表

囡囡表現幾合拍,可能平時d日本仔都係咁玩開
因為間店,店面好日式同寫哂日文
話時話去日本吾知邊度有日本妹口爆,聽講吾接待外國人
作者: glue123    時間: 2017-9-25 18:50

引用:
原帖由 earth008 於 2017-9-25 04:26 PM 發表

泰国同東南亞特色
香港同大陸又冇这些玩
只系带吾带女走
另外甘遠到泰国

7000-8000-9000但冇勿天然整 ...
求教,什麼是培訓LT? 高質邊度揾? 我看過個網頁話會員制夜總會先有高質模特兒,要經agent先有好嘢,都吾知係咪!幾十歲人,玩多十年細佬就收皮,想揾正嘢玩
作者: glue123    時間: 2017-9-25 18:58

agogo好多年前去過,當時小弟冇宜家咁淫賤,只係睇台上表演雜技,請問揾女過程係點,同部長講要女坐枱?枱費大約幾多?要比小費條女?泰國我真係吾奶,香港大陸就玩得多
作者: 038886    時間: 2017-9-25 21:17

引用:
原帖由 glue123 於 2017-9-25 06:44 PM 發表

話時話去日本吾知邊度有日本妹口爆,聽講吾接待外國人
未去過,不過上網睇其他師兄包膠
如果遊客或者唔識日文去玩,好大機會被人劈或者中伏
作者: 038886    時間: 2017-9-25 21:25

引用:
原帖由 glue123 於 2017-9-25 06:50 PM 發表

求教,什麼是培訓LT? 高質邊度揾? 我看過個網頁話會員制夜總會先有高質模特兒,要經agent先有好嘢,都吾知係咪!幾十歲人,玩多十年細佬就收皮,想揾正嘢玩
戈位師兄既意思 LT 係LONG TIME 過夜
因為AGOGO囡囡帶出街要問價
SHORT TIME 通常1個鐘左右 玩1Q
LONG TIME. 過夜,可以玩幾多Q就睇你能力同囡囡制唔制
AGOGO 囡囡其實都唔差,耐心d搵下會有驚喜架,同埋溝通得到,戈種女朋友feel係其他場又搵唔到既

師兄,其實我覺得各花入各眼姐,我覺得普遍大浴室或者按摩店囡囡都已經唔差,除非你要天仙或者model級就另計啦,不過我都未試過玩夜總會,始終覺得性價比唔太高
作者: 038886    時間: 2017-9-25 22:52

引用:
原帖由 glue123 於 2017-9-25 06:58 PM 發表
agogo好多年前去過,當時小弟冇宜家咁淫賤,只係睇台上表演雜技,請問揾女過程係點,同部長講要女坐枱?枱費大約幾多?要比小費條女?泰國我真係吾奶,香港大陸就玩得多
如果AGOGO既話,基本上你行入個場就見到囡囡企係舞台跳舞比人揀,有人帶你坐底叫一杯野飲,你就可以慢慢睇,睇埋邊個囡囡就同職員講,佢就會帶囡囡過黎坐底,你請佢飲杯野就會陪你買係度傾計玩2-3個字,依個時間你可以同佢溝通下,睇下岩唔岩feel,你可以問佢short time/long time幾錢 通常3000-6至7000不等
傾好就比出台費,大約1000-2000就可以帶囡囡出去搞野
作者: 038886    時間: 2017-9-25 22:52

引用:
原帖由 038886 於 2017-9-25 10:52 PM 發表

如果AGOGO既話,基本上你行入個場就見到囡囡企係舞台跳舞比人揀,有人帶你坐底叫一杯野飲,你就可以慢慢睇,睇埋邊個囡囡就同職員講,佢就會帶囡囡過黎坐底,你請佢飲杯野就會陪你買係度傾計玩2-3個字,依個時間 ...
800-1000出台費
作者: earth008    時間: 2017-9-26 01:11

引用:
原帖由 038886 於 2017-9-25 09:25 PM 發表

戈位師兄既意思 LT 係LONG TIME 過夜
因為AGOGO囡囡帶出街要問價
SHORT TIME 通常1個鐘左右 玩1Q
LONG TIME. 過夜,可以玩幾多Q就睇你能力同囡囡制唔制
AGOGO 囡囡其實都唔差,耐心d搵下會有驚喜架,同埋溝通 ...
甘你又教錯人
SHORT TIME
正常系3個鐘左右 玩1Q

系現在D 人搅能到快歺甘,上去附近楼上开房
吊完就走,
0n79...
真吊那媽
作者: earth008    時間: 2017-9-26 01:12

引用:
原帖由 glue123 於 2017-9-25 06:58 PM 發表
去隔離台大把報告教你学羽
作者: earth008    時間: 2017-9-26 01:16

引用:
原帖由 038886 於 2017-9-25 04:33 PM 發表

咁即係比人劈左?但我去戈時佢係咁同我講
但我見左手邊戈d同3000囡囡差唔多,所以3次都係食3000囡囡
不褛主任开3800
你告訴他话系香港人都会降到3000,3200
作者: glue123    時間: 2017-9-26 07:30

引用:
原帖由 earth008 於 2017-9-26 01:12 AM 發表

去隔離台大把報告教你学羽
邊個台?
作者: glue123    時間: 2017-9-26 07:32

引用:
原帖由 038886 於 2017-9-25 10:52 PM 發表

如果AGOGO既話,基本上你行入個場就見到囡囡企係舞台跳舞比人揀,有人帶你坐底叫一杯野飲,你就可以慢慢睇,睇埋邊個囡囡就同職員講,佢就會帶囡囡過黎坐底,你請佢飲杯野就會陪你買係度傾計玩2-3個字,依個時間 ...
吾岩feel呢,同女講拜拜吾洗費用?
作者: glue123    時間: 2017-9-26 07:59

係睇到有隔離台有agent做泰國外送妹,10000-35000豬,未問陪幾耐,遲d加v7問下先!至於更多泰國討論就未揾到,努力中
作者: 038886    時間: 2017-9-26 09:49

引用:
原帖由 earth008 於 2017-9-26 01:11 AM 發表

甘你又教錯人
SHORT TIME

吊完就走,
0n79...
真吊那媽
因為我之前自己去同D囡囡係玩咁上下時間
真係比錢交學費,下次識玩:smile_27::smile_27::smile_27:
作者: 038886    時間: 2017-9-26 09:51

引用:
原帖由 glue123 於 2017-9-26 07:32 AM 發表

吾岩feel呢,同女講拜拜吾洗費用?
佢一坐底就請佢飲杯lady drink,唔岩feel唔再請佢飲,佢就會走,唔洗另外比錢
岩既咪請佢飲多杯慢慢傾
作者: 038886    時間: 2017-9-26 09:53

引用:
原帖由 earth008 於 2017-9-26 01:16 AM 發表

不褛主任开3800
你告訴他话系香港人都会降到3000,3200
我開聲話香港人......佢都係咁開我價既......:smile_39::smile_39::smile_39::smile_39:
作者: glue123    時間: 2017-9-26 09:56

引用:
原帖由 earth008 於 2017-9-26 01:11 AM 發表

甘你又教錯人
SHORT TIME

吊完就走,
0n79...
真吊那媽
咁其實出街就真係去屌西,吾通食個宵夜先:smile_13:上到房都玩吾到好耐
作者: 038886    時間: 2017-9-26 11:38

引用:
原帖由 glue123 於 2017-9-26 09:56 AM 發表

咁其實出街就真係去屌西,吾通食個宵夜先:smile_13:上到房都玩吾到好耐
各有各玩法姐,我戈日去到NANA,見到好多師兄帶囡囡出去玩:smile_30::smile_30::smile_30:
唔知入面係咪有得爆埋房呢,因為又唔係行返出門口戈邊
作者: earth008    時間: 2017-9-26 18:12

引用:
原帖由 glue123 於 2017-9-26 09:56 AM 發表

人地比你三個鐘,
你要好好利用,
去下食野又好,
去酒吧飲下野又好,
去Disco 抱著女跳一陣舞又好,
玩陣然後再计好時間返去吊西,
現在D 人就真係谓左挑女吊个西就得,
搅到卅分鐘己經件女可以吊完返酒吧。。

所以現在當左st系一個钟,又系果間熱門agogo bar
搅到st 1hr
Lt 3-4hr
D 人也受。。
作者: BK4894    時間: 2017-9-26 20:52

泰北接近中國 ,女仔長得似國內同胞 ,所所這是审美觀的問題 ,清邁比較寧靜...喜歡單嫖獨賭的人士
作者: glue123    時間: 2017-9-26 23:10

引用:
原帖由 earth008 於 2017-9-26 06:12 PM 發表

人地比你三個鐘,
你要好好利用,
去下食野又好,
去酒吧飲下野又好,
去Disco 抱著女跳一陣舞又好,
玩陣然後再计好時間返去吊西,
現在D 人就真係谓左挑女吊个西就得,
搅 ...
咁講好多女已經比人做壞規矩了,還有女ST可以三個鐘吧?到時和女講明先
作者: dogdogchiV    時間: 2017-9-27 10:35

引用:
原帖由 glue123 於 2017-9-26 07:59 AM 發表
係睇到有隔離台有agent做泰國外送妹,10000-35000豬,未問陪幾耐,遲d加v7問下先!至於更多泰國討論就未揾到,努力中
外送?? 我有朋友試過,相就o靚模咁,真人泥到成長佐10年以上

我就覺得去蛇美捉妹妹比較靠得住
作者: earth008    時間: 2017-9-27 11:40

引用:
原帖由 dogdogchiV 於 2017-9-27 10:35 AM 發表

外送?? 我有朋友試過,相就o靚模咁,真人泥到成長佐10年以上

系泰國,女整容怪,皮膚顔色差,
吾睇實物会后悔,
隔離台Agents又差,
成3万,4万泰朱,可以比怪異人,或中女你,
作者: earth008    時間: 2017-9-27 11:43

引用:
原帖由 glue123 於 2017-9-26 11:10 PM 發表

咁講好多女已經比人做壞規矩了,還有女ST可以三個鐘吧?到時和女講明先
系呀現在要问
好多快歺熱門Agogo 场吾憂吝
作者: 038886    時間: 2017-9-27 15:02

引用:
原帖由 BK4894 於 2017-9-26 08:52 PM 發表
泰北接近中國 ,女仔長得似國內同胞 ,所所這是审美觀的問題 ,清邁比較寧靜...喜歡單嫖獨賭的人士
清邁係目標下一站,囡囡真係比較白同岩口味
作者: 038886    時間: 2017-9-27 15:03

引用:
原帖由 dogdogchiV 於 2017-9-27 10:35 AM 發表

睇相多數中伏,睇真人穩陣!
反正AGOGO都可以睇成晚,慢慢揀
作者: 038886    時間: 2017-9-27 15:06

引用:
原帖由 earth008 於 2017-9-27 11:43 AM 發表

系呀現在要问
好多快歺熱門Agogo 场吾憂吝
我上次係nana3樓見到d 唔知架仔定韓仔,張一大疊銀紙向舞池灑過去,d囡囡即刻勁瘋狂,個個扒係度汁🤣🤣🤣
我覺得依樣都係做壞規矩既一種🤔🤔
作者: glue123    時間: 2017-9-28 17:27

引用:
原帖由 038886 於 2017-9-27 03:02 PM 發表

清邁係目標下一站,囡囡真係比較白同岩口味
我十幾年前旺角玩得多,馬攬的白馬拉大部分就是白泰,好多都又白又滑,皮膚好過北姑,當時280-300,抵屌,現在好少來貨了
作者: 038886    時間: 2017-9-28 17:35

引用:
原帖由 glue123 於 2017-9-28 05:27 PM 發表

我十幾年前旺角玩得多,馬攬的白馬拉大部分就是白泰,好多都又白又滑,皮膚好過北姑,當時280-300,抵屌,現在好少來貨了
梗係啦,佢地咁高質,留返起泰國做都大把出路啦,又唔洗離鄉別井🤣🤣🤣
作者: glue123    時間: 2017-9-28 19:23

引用:
原帖由 earth008 於 2017-9-27 11:40 AM 發表

系泰國,女整容怪,皮膚顔色差,
吾睇實物会后悔,
隔離台Agents又差,
成3万,4万泰朱,可以比怪異人,或中女你,
都係吾考慮啦,揾左伴遊好多野玩吾到!
除了agogo, 吾知路邊雞有無正嘢
作者: 038886    時間: 2017-9-28 20:32

引用:
原帖由 glue123 於 2017-9-28 07:23 PM 發表

都係吾考慮啦,揾左伴遊好多野玩吾到!
除了agogo, 吾知路邊雞有無正嘢
路邊野花不要採啊師兄,咁多選擇,唔洗玩路邊啦
作者: BK4894    時間: 2017-9-28 21:03

引用:
原帖由 038886 於 2017-9-28 08:32 PM 發表

不要在街邊採 ,不要留宿 ,不要過夜...出嚟玩安全最緊要 !!!
作者: glue123    時間: 2017-9-28 21:22

引用:
原帖由 038886 於 2017-9-28 08:32 PM 發表

咁又係,揾錯左賊婆就死
作者: 038886    時間: 2017-9-28 21:29

引用:
原帖由 BK4894 於 2017-9-28 09:03 PM 發表

不要在街邊採 ,不要留宿 ,不要過夜...出嚟玩安全最緊要 !!!
我試過係AGOGO帶囡囡返酒店過夜,跟住比佢地拎左枝酒走,埋單比班團友問到口啞啞,唯有話自己飲左🤣🤣🤣
作者: glue123    時間: 2017-9-28 21:29

曼谷大浴室有無推介邊間多正嘢?以前去過幾間都好普通,心態太普通不如吾玩,香港去141揾泰有時都吾錯,上次見兄揾個400蚊,模特身材,仲屌完再口爆
作者: 038886    時間: 2017-9-28 21:30

引用:
原帖由 glue123 於 2017-9-28 09:22 PM 發表

咁又係,揾錯左賊婆就死
之前有新聞講過,路邊囡囡搽左迷藥係對奶度,一啜即暈,貴重野冇哂🤣🤣
作者: glue123    時間: 2017-9-28 21:31

引用:
原帖由 038886 於 2017-9-28 09:29 PM 發表

我試過係AGOGO帶囡囡返酒店過夜,跟住比佢地拎左枝酒走,埋單比班團友問到口啞啞,唯有話自己飲左🤣🤣🤣
你咁夠膽,通常團友就是隔離房,就算吾同層,都好容易撞到
作者: 038886    時間: 2017-9-29 01:09

引用:
原帖由 glue123 於 2017-9-28 09:31 PM 發表

你咁夠膽,通常團友就是隔離房,就算吾同層,都好容易撞到
理得佢,係自己房做咩關人忍事咩🤣🤣🤣
去到泰國唔玩,邊對得住自己
作者: dogdogchiV    時間: 2017-9-29 10:12

引用:
原帖由 glue123 於 2017-9-28 09:29 PM 發表
曼谷大浴室有無推介邊間多正嘢?以前去過幾間都好普通,心態太普通不如吾玩,香港去141揾泰有時都吾錯,上次見兄揾個400蚊,模特身材,仲屌完再口爆
大浴室我普通,都係例牌野
反而鐘意去舖仔,什麼momo pretty 之類,有時反而有驚喜

另外,mitu 同大手町事有nuru 玩,即係日式浮床式既水床,幾有特色,值得一試
作者: glue123    時間: 2017-9-29 10:30

引用:
原帖由 dogdogchiV 於 2017-9-29 10:12 AM 發表

反而鐘意去舖仔,什麼momo pretty 之類,有時反而有驚喜

另外,mitu 同大手町事有nuru 玩,即係日式浮床式既水床,幾有特色,值得一試
例牌嘢吾緊要,女質數重要d! 多謝賜教,咁我留意下鋪仔
作者: 038886    時間: 2017-9-29 11:02

引用:
原帖由 dogdogchiV 於 2017-9-29 10:12 AM 發表

大手町事好似都唔平,我之前都諗住去
但上網睇到價錢比較貴,所以冇去
作者: 038886    時間: 2017-9-29 11:05

引用:
原帖由 glue123 於 2017-9-29 10:30 AM 發表

例牌嘢吾緊要,女質數重要d! 多謝賜教,咁我留意下鋪仔
我打左出黎架,素坤逸24,26,33都有好類似既可以睇下

24: addict /club 102
26:angel massage  /. Ez2 massage
作者: glue123    時間: 2017-9-29 18:08

引用:
原帖由 038886 於 2017-9-29 11:05 AM 發表

我打左出黎架,素坤逸24,26,33都有好類似既可以睇下

24: addict /club 102
26:angel massage  /. Ez2 massage
你話呢d係日式,得睇相,我想去金魚缸
作者: 038886    時間: 2017-9-29 19:20

引用:
原帖由 glue123 於 2017-9-29 06:08 PM 發表

除左angel唔清楚,其他都係睇真人架wo
作者: glue123    時間: 2017-9-29 19:25

引用:
原帖由 038886 於 2017-9-29 07:20 PM 發表

除左angel唔清楚,其他都係睇真人架wo
啊係我搞錯,咁就要去睇下先:smile_47:
作者: 038886    時間: 2017-9-29 20:28

引用:
原帖由 glue123 於 2017-9-29 07:25 PM 發表

啊係我搞錯,咁就要去睇下先:smile_47:
Ez2 massage. 囡囡都後生熱情
Club102  囡囡大多都model feel
總括都好值得去試下🤣🤣🤣
作者: BK4894    時間: 2017-9-29 21:18

引用:
原帖由 glue123 於 2017-9-29 06:08 PM 發表

我喜歡去Huai Khwang ,明碼實價...:smile_47:
作者: glue123    時間: 2017-9-29 22:17

引用:
原帖由 038886 於 2017-9-29 08:28 PM 發表

Ez2 massage. 囡囡都後生熱情
Club102  囡囡大多都model feel
總括都好值得去試下🤣🤣🤣
我又中意幼幼,又中意model, 點算好:smile_47:
作者: glue123    時間: 2017-9-29 22:22

引用:
原帖由 BK4894 於 2017-9-29 09:18 PM 發表

我喜歡去Huai Khwang ,明碼實價...:smile_47:
泰式定日式?有無馬交質數:smile_47:
作者: earth008    時間: 2017-9-30 00:09

引用:
原帖由 glue123 於 2017-9-28 09:29 PM 發表
如果玩慣以前東莞,女又幼,又白,又天然好身材,
你去到泰國会好失望,好多整容怪人,皮膚暗黑吾健康色
我都有時選不落手,
就算Pimp club lebbella, 蛇美
另曼谷Soi24-26更加難落手,
何況莞式Sauna50  式真係好过泰式好多。。。哈哈。
不過就系自由和放淫自己。freedom
作者: 038886    時間: 2017-9-30 02:57

引用:
原帖由 glue123 於 2017-9-29 10:17 PM 發表

我又中意幼幼,又中意model, 點算好:smile_47:
試哂佢🤤🤤🤤
作者: glue123    時間: 2017-9-30 07:49

引用:
原帖由 earth008 於 2017-9-30 12:09 AM 發表

如果玩慣以前東莞,女又幼,又白,又天然好身材,
你去到泰國会好失望,好多整容怪人,皮膚暗黑吾健康色
我都有時選不落手,
就算Pimp club lebbella, 蛇美
另曼谷Soi24-26更加難落手,
何況莞式Sauna50  式 ...
有同感,北北有時揾到彈手靚波真係流曬口水,泰泰未見過有彈手,有一半係假波,所以揾身形搭救,揾模特有長腿羅友靚都吸引
作者: 038886    時間: 2017-9-30 09:16

引用:
原帖由 glue123 於 2017-9-30 07:49 AM 發表

有同感,北北有時揾到彈手靚波真係流曬口水,泰泰未見過有彈手,有一半係假波,所以揾身形搭救,揾模特有長腿羅友靚都吸引
唔同國家唔同口味🤣🤣
有時遇著好身形泰妹,講下英文,當自己食緊鬼妹🤣🤣
作者: glue123    時間: 2017-9-30 09:24

引用:
原帖由 038886 於 2017-9-30 09:16 AM 發表

唔同國家唔同口味🤣🤣
有時遇著好身形泰妹,講下英文,當自己食緊鬼妹🤣🤣
白泰就岩口味啦,曼谷可能吾多
作者: earth008    時間: 2017-9-30 10:51

引用:
原帖由 glue123 於 2017-9-30 07:49 AM 發表

所以我一般在泰國找18-22歲泰妹刚畢業下海,,,正。
但今年去己經少左。
我專去冇甘熱門Agogo bar睇女,選cup手天然波,問她系米天然,然後摸几野,正。
不過現在芭堤雅貴曬,
1500+5000lt
7点8点走
同一條女,之前9点走,我要求十点走,都可以。
横巷Bar都比日韓攻入了。惨。日仔2个坐五六條女
作者: glue123    時間: 2017-9-30 12:04

引用:
原帖由 earth008 於 2017-9-30 10:51 AM 發表

但今年去己經少左。
我專去冇甘熱門Agogo bar睇女,選cup手天然波,問她系米天然,然後摸几野,正。
不過現在芭堤雅貴曬,
1500+5000lt
7点 ...
現在0.23,計落都過千港紙,真係要好撚正先合理啦
作者: 038886    時間: 2017-9-30 16:49

引用:
原帖由 glue123 於 2017-9-30 09:24 AM 發表

曼谷都多既,一間店入面總有2-3個既
作者: 038886    時間: 2017-9-30 16:52

引用:
原帖由 earth008 於 2017-9-30 10:51 AM 發表

但今年去己經少左。
不過現在芭堤雅貴曬,
1500+5000lt
7点 ...
而家日韓遊客,玩串哂個party
拎曡錢灑落去舞池都面不改容,真係痴線

不過芭堤雅AGOGO而家真係唔太抵玩
又貴,囡囡質素又冇曼谷咁好,又冇咁熱情好玩
作者: 038886    時間: 2017-9-30 16:56

引用:
原帖由 glue123 於 2017-9-30 12:04 PM 發表

現在0.23,計落都過千港紙,真係要好撚正先合理啦
玩金魚缸或者其他開大既按摩店平均$7-800港幣
質素已經好過好多AGOGO囡囡
過千玩轉AGOGO,除非天仙先合理
作者: 038886    時間: 2017-9-30 16:57

引用:
原帖由 glue123 於 2017-9-30 09:24 AM 發表

黑黑地,間唔中食一次當轉下口味
最緊要身形好,夠熱情

膚色我反而冇乜所謂🤣🤣
作者: glue123    時間: 2017-9-30 17:56

引用:
原帖由 038886 於 2017-9-30 04:57 PM 發表

黑黑地,間唔中食一次當轉下口味
最緊要身形好,夠熱情

膚色我反而冇乜所謂🤣🤣
20幾年前在打令食過件真系正,只係少少黑,模特身材,我本身矮仔,條女高頭大馬,波大腰幼,拖我入房時候真係已經心跳加速,玩幾十年,都係覺得高大正好多,吾知點解有ching中意細細粒容易食。
BTW, 宜家馬交已經好難揾上等貨啦,有都要兩三k
作者: glue123    時間: 2017-10-1 13:44

上網睇七天堂同DR BJ 的女相差好遠,樓主介紹無錯
作者: 038886    時間: 2017-10-1 14:28

引用:
原帖由 glue123 於 2017-10-1 01:44 PM 發表
口爆博士我去到睇,有成10條囡
不過食唔落,太歐美口味
作者: 038886    時間: 2017-10-1 14:30

引用:
原帖由 glue123 於 2017-10-1 01:44 PM 發表
Seven heaven囡囡冇幾件白泰,真係唔錯
我上次同朋友雙飛,4條囡囡吹功都係師傅級👍👍👍👍
作者: 038886    時間: 2017-10-1 14:32

引用:
原帖由 glue123 於 2017-9-30 05:56 PM 發表

20幾年前在打令食過件真系正,只係少少黑,模特身材,我本身矮仔,條女高頭大馬,波大腰幼,拖我入房時候真係已經心跳加速,玩幾十年,都係覺得高大正好多,吾知點解有ching中意細細粒容易食。
BTW, 宜家馬交已經 ...
玩高妹戈種征服感真係唔同d🤣🤣
不過各有各好玩既,細細粒戈種小鳥依人都幾正架
作者: earth008    時間: 2017-10-1 14:45

女人吾理高矮,
最重要背薄,骨吾好硬除除,上下身比例好,
身體壓下來吾好重,軟棉棉。。。
作者: 038886    時間: 2017-10-3 15:26

引用:
原帖由 earth008 於 2017-10-1 02:45 PM 發表
女人吾理高矮,
最重要背薄,骨吾好硬除除,上下身比例好,
身體壓下來吾好重,軟棉棉。。。
咁既條件都唔易搵,好難先遇到好對手啊:smile_30::smile_30::smile_30:
作者: earth008    時間: 2017-10-3 21:04

引用:
原帖由 038886 於 2017-10-3 03:26 PM 發表

咁既條件都唔易搵,好難先遇到好對手啊:smile_30::smile_30::smile_30:
所以我脚力好,同有長時間留守找女
作者: earth008    時間: 2017-10-3 21:05

引用:
Dr.bj吾洗去嘔血。。。扒能到,得一二件似人
作者: glue123    時間: 2017-10-4 08:06

引用:
原帖由 earth008 於 2017-10-3 09:04 PM 發表

ching正wow長時間留守意思吾係四五日旅遊?長時間逗留溝件FOC都得啦,我都幾中意泰妹,waitress都見過好多幾中意,娶做老婆都吾驅,可惜我吾識溝女,註定成世叫雞
作者: glue123    時間: 2017-10-4 08:22

引用:
原帖由 earth008 於 2017-10-3 09:05 PM 發表

我在you tube見到賣廣告,見到都嘔,鬼佬覺得好正
作者: 038886    時間: 2017-10-4 16:17

引用:
原帖由 earth008 於 2017-10-3 09:04 PM 發表

師兄毅力過人😁😁👍👍
作者: 038886    時間: 2017-10-4 16:17

引用:
原帖由 earth008 於 2017-10-3 09:05 PM 發表

我上次一件似人都冇,嚇到即走🤣
作者: 038886    時間: 2017-10-4 16:18

引用:
原帖由 glue123 於 2017-10-4 08:22 AM 發表

我在you tube見到賣廣告,見到都嘔,鬼佬覺得好正
正宗鬼佬口味,哈哈

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)